Online Banking – Prochesedescredits, κατάλογος 35 Online και Neobanc Banks που λειτουργούν στη Γαλλία (2022)

Online και Neobank Banks στη Γαλλία

Το ηλεκτρονικό τραπεζικό μοντέλο δεν προορίζεται απαραίτητα για όλα τα γαλλικά. Πράγματι, απαιτεί σε μια πρώτη ευκολία με ψηφιακή, νέα τεχνολογική και φυσικά το Διαδίκτυο. Η πελατεία που στοχεύει από αυτές τις τραπεζικές ομάδες είναι επομένως ουσιαστικά νέος και … εύκολος.

ηλεκτρονική τράπεζα

Boursorama, Bforbank, Fortuneo, Orange Bank, Ing, Monabanq, Hello Bank … δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί το σωστό ηλεκτρονική τράπεζα, Ειδικά σήμερα, με τον μεγάλο αριθμό παικτών που υπάρχουν στην αγορά. Ευτυχώς, το WeSedescredits βάζει δωρεάν συγκριτικός ηλεκτρονική τραπεζική. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δείτε, στην καλύτερη περίπτωση, την επιλογή που θα είναι η πιο ευεργετική για εσάς.

Για να μάθετε περισσότερα και να βρείτε την καλύτερη τράπεζα, μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον ηλεκτρονικό μας τραπεζικό οδηγό. Ανακαλύψτε τον κατάλογο των επαγγελματιών και των υπηρεσιών που προσφέρουν, καθώς και τις διαφορετικές διαθέσιμες προσφορές καλωσορίσματος. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια από έναν από τους συμβούλους μας. Σε κάθε περίπτωση, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τράπεζά σας στο διαδίκτυο.

 • Τι να σκεφτείτε μια ηλεκτρονική τράπεζα ?
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής τραπεζικής ?
 • Ποια είναι τα μειονεκτήματα των ηλεκτρονικών τραπεζών ?
 • Πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ?
 • Πώς λειτουργεί η ξεχωριστή μεταφορά ?
 • Τι τράπεζα έχει τα λιγότερο τραπεζικά τέλη ?
 • Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρονική τράπεζα ?
 • Γιατί εφοδιάζετε στο διαδίκτυο ?
 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν συγκριτή σε απευθείας σύνδεση τραπεζών ?
 • Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες ?

Τι να σκεφτείτε μια ηλεκτρονική τράπεζα ?

Μια ηλεκτρονική τράπεζα δεν διαφέρει πολύ από μια παραδοσιακή τράπεζα. Οι υπηρεσίες είναι συχνά σχεδόν ταυτόσημες. Μεταξύ αυτών των βασικών υπηρεσιών, μπορούμε έτσι να σημειώσουμε την έναρξη ενός τραπεζικού λογαριασμού, του λογαριασμού, του κοινού λογαριασμού, της τραπεζικής κάρτας, του βιβλίου επιταγών, των υπηρεσιών χρηματοδότησης πιστωτικών υπηρεσιών για ορισμένες εγκαταστάσεις ή ακόμη και τις τοποθετήσεις οικονομικών και τραπεζών.

Η θεμελιώδης διαφορά προέρχεται από την απουσία φυσικών οργανισμών στην περίπτωση των ηλεκτρονικών τραπεζών. Πράγματι, οι επιχειρήσεις γίνονται μόνο Διαδίκτυο, μέσω ενός υπολογιστή, ενός smartphone, ενός tablet ή μέσω μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας. Το πλεονέκτημα αυτής της απουσίας οργανισμών και τραπεζικών συμβούλων είναι ότι επιτρέπει σε online τράπεζες να προσφέρουν Πολύ ανταγωνιστικά έξοδα τραπεζικής. Αυτός είναι λοιπόν ένας φθηνότερος λογαριασμός στο διαδίκτυο.

Αλλά δεν έχει τελειώσει. Δύο τύποι ηλεκτρονικών τραπεζών διακρίνονται στο οικονομικό τοπίο. Η πρώτη κατηγορία συγκεντρώνει εγκαταστάσεις που προσφέρουν πλήρεις υπηρεσίες στο Διαδίκτυο, διατηρώντας παράλληλα ένα δίκτυο φυσικής διανομής. Όλα τα σημαντικότερα οικονομικά ιδρύματα στη χώρα βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα. Η δεύτερη κατηγορία συγκεντρώνει τις online τράπεζες κατάλληλες, καλούνται επίσης καθαρός παίκτης. Αυτά τα εμπορικά σήματα είναι πλήρως αποσυμπιεσμένα, χωρίς τη βοήθεια του παραμικρού πρακτορείου, του παραθύρου ή του φυσικού σημείου πώλησης.

Επαναγορά με πίστωση

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής τραπεζικής ?

Γιατί λοιπόν να πάτε στην ηλεκτρονική τράπεζα σήμερα ? Αυτά τα τραπεζικά ιδρύματα προσφέρουν όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε ένα παραδοσιακό δίκτυο: πίστωση, φυλλάδια αποταμίευσης, οικονομικές επενδύσεις, τρεχούμενο λογαριασμό κ.λπ. Μεγάλη διαφορά, ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα οφέλη είναι φθηνότερα, ή ακόμη και Ελεύθερος. Έτσι, η μετάβαση από μια ηλεκτρονική τράπεζα είναι, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ένας τρόπος να μην πληρώσετε λογαριασμούς για λογιστικά ή έξοδα πιστωτικών καρτών.

Ένα άλλο πλεονέκτημα, παρά την απουσία φυσικών οργανισμών, αυτές οι απομακρυσμένες τράπεζες είναι τελικά πιο προσιτές. Είναι, στην πραγματικότητα, δυνατή η μόνιμη επικοινωνία μαζί τους μόνιμα, ελευθερώς. Επομένως, η ηλεκτρονική τράπεζα προορίζεται να είναι προσβάσιμη μέρα και νύχτα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών και το Σαββατοκύριακο. Οι περισσότερες μάρκες προσφέρουν επίσης συνεντεύξεις από την κάμερα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο στους πελάτες τους.

Η άφιξη των καλύτερων ηλεκτρονικών τραπεζών επέτρεψε μια πραγματική μετατροπή της τραπεζικής αγοράς. Έχουν εμφανιστεί νέες υπηρεσίες, τραπεζικά προϊόντα και καινοτομίες, όπως το Electronic Safe ή το ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο. Ομοίως, λόγω της διαδικτυακής διαχείρισης των υπηρεσιών, οι πελάτες είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν διάφορους τύπους τραπεζικών επιχειρήσεων, απευθείας από το σπίτι τους, χωρίς να αναγκάζονται να μετακομίσουν σε έναν οργανισμό ή στην έδρα του πιστωτή τους. Μεταξύ αυτών των εργασιών, υπάρχουν μεταφορές, η συνδρομή μιας πίστωσης, η αντιπολίτευση μιας τραπεζικής κάρτας, η διαχείριση των τοποθετήσεων και όλων των τρέχουσας λειτουργίας.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των ηλεκτρονικών τραπεζών ?

Αντίθετα, οι ηλεκτρονικές τράπεζες μπορούν επίσης να έχουν μειονεκτήματα για πολλούς πελάτες. Για παράδειγμα, εάν είστε συνηθισμένοι να συναντάτε συχνά τον σύμβουλό σας στον οργανισμό της παραδοσιακής τράπεζάς σας, η ηλεκτρονική τράπεζα μπορεί να μην γίνει για εσάς. Πράγματι, η απουσία φυσικής υπηρεσίας και αφοσιωμένος σύμβουλος αφιέρωσε τη σχέση με την ηλεκτρονική εγκατάσταση. Οι σχέσεις πελατών σε μια ηλεκτρονική τράπεζα είναι επίσης, Σε σύνδεση.

Ένα άλλο εμπόδιο για ορισμένους πελάτες, τους όρους εγγραφής στις κινητές τράπεζες. Πολλές εγκαταστάσεις, ακόμη και με δωρεάν προϊόντα, απαιτούν ελάχιστο εισόδημα ή εξοικονόμηση πριν από το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Ωστόσο, αυτά τα όρια δεν είναι ανυπέρβλητα. Μόνο μεταξύ € 1.200 και € 1.600 σε μηνιαίο εισόδημα ζητείται. Τέλος, το τελευταίο όριο ορισμένων καθαρών παικτών, τα υγρά χρήματα ή οι λειτουργίες ελέγχου είναι περίπλοκα και πρέπει να γίνονται μέσω ταχυδρομείου.

Πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ?

Σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζών

Αυτό είναι ένα από τα περιουσιακά στοιχεία που παρουσιάζονται από τα online τραπεζικά ιδρύματα: το ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Χρησιμοποιούνται κυρίως από online τράπεζες για ορισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, το χτενάρι είναι ένα όλο και πιο εκτιμημένο μέσο πληρωμής από τους Γάλλους. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε μικρά καθημερινά ποσά. Πράγματι, στη συντριπτική πλειοψηφία των εμπορικών σημάτων, το σύστημα δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση λειτουργιών πέραν των 30 €. Όσο για το ανώτατο όριο που γενικά ασκείται σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, είναι περίπου 100 €.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το εικονικό πορτοφόλι είναι εντελώς επαναφορτιζόμενο. Για να το προμηθεύσετε, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα, όπως και με μια πρώτη κάρτα Visa για παράδειγμα, ή μέσω της αγοράς ποσών 10 ή 20 € στον ιστότοπο του προμηθευτή, όπως για παράδειγμα Χρήματα Ή Μετρητά.

Επιπλέον, οι τερματικοί σταθμοί πληρωμών εξοπλισμένων καταστημάτων, καμπίνων τηλεφώνου, ταχυδρομικών γραφείων και ορισμένων τραπεζών διαθέτουν επίσης εξοπλισμό για να μπορούν να επαναφορτίσουν το eWallet χωρίς κόστος.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι μπορεί να πάρει διαφορετικές πτυχές. Τέσσερα είδη eWallet διατίθενται στη Γαλλία: τα πρόσωπα που έχουν τοποθετηθεί στην 3η αποτυχία σε μια ηλεκτρονική έξυπνη κάρτα, εκείνα που εισάγονται σε μια τραπεζική κάρτα, εκείνα που εγκαθίστανται σε ένα κλειδί USB και τέλος εκείνες που ενσωματώνονται σε ένα smartphone. Αυτή η τελευταία κατηγορία απευθύνεται κυρίως σε smartphones εξοπλισμένα με τεχνολογία NFC, επιτρέποντάς το πληρωμή χωρίς επαφή.

Πώς να εξηγήσετε την επιτυχία του eWallet για μερικά χρόνια ? Πρώτα απ ‘όλα, έχει το πλεονέκτημα ευκολία στη χρήση. Σε αντίθεση με τους κανονισμούς με τραπεζικές κάρτες, η πληρωμή με ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο δεν απαιτεί καμία επικύρωση με κωδικό. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά πρέπει να εισαγάγετε την τραπεζική κάρτα ή να περάσετε την ηλεκτρονική έξυπνη κάρτα μπροστά από έναν τερματικό πληρωμής. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα, η χρήση του συστήματος είναι ασφαλής.

Πώς λειτουργεί η ξεχωριστή μεταφορά ?

Ο Μεταφορά σέπα στοχεύει να κάνει τις συναλλαγές απλούστερες και ταχύτερες στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο. Χάρη σε αυτή τη συσκευή, ο χρόνος επεξεργασίας για παραγγελίες συναλλαγών (δείγματα, μεταφορές κ.λπ.) και η παράδοση κεφαλαίων μειώθηκε σημαντικά.

SEPA Μεταφορά και ηλεκτρονική τράπεζα

Η προθεσμία που ορίζεται από τις τραπεζικές αρχές βρίσκεται σε τρεις εργάσιμες ημέρες μέγιστου. Αλλά η μεταφορά είναι μερικές φορές ταχύτερη αν είναι κατασκευασμένη από μια ηλεκτρονική τράπεζα. Όσον αφορά το κόστος που χρεώνεται από τραπεζικές εγκαταστάσεις, διαφέρει σύμφωνα με κάθε τράπεζα, η οποία είναι ελεύθερη να καθορίσει τις δικές της τιμές στις μεταφορές που λειτουργούν, σύμφωνα με το πρότυπο SEPA.

Για να δοθεί μια σειρά, το κόστος μεταφοράς αυτού του τύπου κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 €, ανεξάρτητα από τη χώρα του παραλήπτη. Σημειώστε ότι, εάν οι πληρωμές γίνονται μέσω ενός καθαρού παίκτη (ηλεκτρονική τραπεζική), όπως το Boursorama Banque και το Monabanq, αυτή η χρέωση μπορεί να είναι μηδενική.

Τι τράπεζα έχει τα λιγότερο τραπεζικά τέλη ?

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Ένωσης Καταναλωτών CLCV (Εθνική Ένωση για την Άμυνα των Καταναλωτών και Χρήστη), οι τραπεζικές χρεώσεις αυξήθηκαν περαιτέρω το 2018 σε συμβατικές τράπεζες. Εν προκειμένω, η γενίκευση των δαπανών που κατέχει το Λογαριασμό, που επίσης καταγγέλθηκε από το κράτος και αρκετές ενώσεις. Εν ολίγοις, καλή διαφήμιση για απομακρυσμένες τράπεζες.

Πράγματι, ο τελευταίος εμφανίζει πολύ χαμηλότερες τιμές από τις παραδοσιακές τράπεζες. Ο πελάτης μιας διαδικτυακής τράπεζας μπορεί έτσι να επιτύχει ετησίως μέχρι € 150 σε αποταμιεύσεις. Ο λόγος ? Χωρίς φυσική υπηρεσία και κανένας αφοσιωμένος σύμβουλος. Στο κλειδί, δωρεάν τέλη συγκράτησης λογαριασμού, α δωρεάν τραπεζική κάρτα Επίσης και ένα σύνολο υπηρεσιών φθηνότερα από αυτά των μεγάλων τραπεζών.

Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρονική τράπεζα ?

Online Bank, για ποιον;

Το ηλεκτρονικό τραπεζικό μοντέλο δεν προορίζεται απαραίτητα για όλα τα γαλλικά. Πράγματι, απαιτεί σε μια πρώτη ευκολία με ψηφιακή, νέα τεχνολογική και φυσικά το Διαδίκτυο. Η πελατεία που στοχεύει από αυτές τις τραπεζικές ομάδες είναι επομένως ουσιαστικά νέος και … εύκολος.

Πράγματι, για να φτάσετε σε μια ηλεκτρονική τράπεζα, είναι απαραίτητο εκ των προτέρων να διεκδικήσετε τουλάχιστον μηνιαίο εισόδημα ή αποταμιεύσεις. Από την πλευρά του ING, για μια κλασική κάρτα Visa ή MasterCard, για παράδειγμα, είναι € 750 το μήνα. Στο Boursorama, είναι € 1.000. Για το χρυσό ή την πρώτη κάρτα, πρέπει να δικαιολογήσετε ένα ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα € 1600 στο Bforbank ή € 1.800 στο Boursorama. Για πλατίνα ή άπειρες κάρτες, θα χρειαστεί να δικαιολογηθούν ακόμη υψηλότερες συνθήκες (περίπου 4.000 ευρώ σε εισόδημα). Σημειώστε ότι αυτές οι συνθήκες αναθεωρούνται τακτικά προς τα κάτω.

Αυτές οι εγκαταστάσεις προορίζονται επίσης για άτομα που σπάνια χρειάζονται επαφή με τον σύμβουλό τους ή για να μετακομίσουν σε έναν οργανισμό για να επικυρώσουν μια τραπεζική επιχείρηση ή ακόμα και για αναλήψεις. Εάν η σχέση με τον τραπεζικό σας σύμβουλο είναι απαραίτητη για εσάς, η Online Bank δεν είναι απαραίτητα για το προφίλ σας.

Οι πελάτες που κάνουν συχνά καταθέσεις μετρητών δεν είναι οι πιο ενδιαφέρουσες για αυτές τις τράπεζες. Πράγματι, λόγω της απουσίας φυσικών οργανισμών, η τακτική εναπόθεση μετρητών ή ελέγχων είναι πιο περίπλοκη. Ωστόσο, ορισμένες τράπεζες σε απευθείας σύνδεση συνδέονται με μια παραδοσιακή εγκατάσταση, όπως η Hello Bank, των οποίων οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών και έναν τραπεζίτη σε οποιοδήποτε γραφείο BNP Paribas.

Γιατί εφοδιάζετε στο διαδίκτυο ?

Ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες, όπως το BforBank, προτείνονται μόνο λύσεις αποταμίευσης στο διαδίκτυο. Πρόσφατα, όλες αυτές οι εγκαταστάσεις προσφέρουν επίσης συμβατικές τραπεζικές υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών των επενδύσεων, οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν ιδιαίτερα αυτό που μπορεί κανείς να καλέσει ένα Σούπερ τραπεζική τράπεζα.

Αυτό το τραπεζικό προϊόν ανταγωνίζεται άμεσα με το φυλλάδιο Α, χάνοντας ταχύτητα μετά την πτώση του επιτοκίου του (και πρόσφατα το LDD και το PEL). Αυτά τα φυλλάδια προσφέρουν έτσι αποδόσεις υψηλότερες από το A Livret A, χάρη σε ένα τυποποιημένο ρυθμό συχνά ελαφρώς υψηλότερο (κατά μέσο όρο μεταξύ 0,75 και 1,50 %) και πάνω απ ‘όλα, α επιτόκιο προώθησης συχνά επισημαίνεται, περίπου 2,50 % έως 3 % για μερικούς μήνες, συχνά τρεις.

Το πρώτο έτος πάνω από αυτό ενός συμβατικού βιβλίου αποταμίευσης, χάρη σε μια εντελώς ασφαλή τοποθέτηση. Το ποσό που τοποθετείται σε αυτά τα προϊόντα μπορεί επίσης να αφαιρεθεί ή να κινητοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, εάν είναι απαραίτητο. Μόνο αρνητικό σημείο, αυτή η τοποθέτηση φορολογείται.

Δεύτερη ναυαρχίδα τοποθέτηση online τραπεζών, τοασφάλεια ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ιδρύματα προσφέρουν γενικά πολλά κεφάλαια σε ευρώ, των οποίων οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες από αυτές που διατίθενται στις παραδοσιακές τράπεζες. Αυτές οι αποδόσεις ταλαντεύονται μεταξύ 2,60 και 3,50 % περίπου, όταν ο εθνικός μέσος όρος της απόδοσης ασφάλισης ζωής είναι μόνο 2,20 έως 2,30 %.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν συγκριτή σε απευθείας σύνδεση τραπεζών ?

Σύγκριση ηλεκτρονικών τραπεζών

Ποια ηλεκτρονική τράπεζα θα επιλέξει ? Πού να βρείτε τις χαμηλότερες τραπεζικές τιμές ? Ο ψηφιακές τράπεζες, Οι ψηφιακές και εντελώς σε γραμμές είναι πάντα πιο πολυάριθμες. Μεταξύ αυτής της μεγάλης τραπεζικής προσφοράς, βρίσκουμε θυγατρικές μεγάλες παραδοσιακές ομάδες και τράπεζες καταθέσεων.

Μεταξύ αυτών νεοναμπάνη, Μπορούμε να σημειώσουμε τον Boursorama, θυγατρική της Société Générale, ακριβώς όπως μια άμεση υπηρεσία, Hello Bank!, Ο καθαρός οργανισμός και η Cortal Consors, και οι τρεις θυγατρικές της BNP Paribas, αλλά και η Bforbank, θυγατρική της Crédit Agricole, Monabanq, η ηλεκτρονική τράπεζα του Crédit Mutuel-Cic Group, Monbanqueniligne de la Caisse d’Epargne, e.LCL, LCL Online εγκατάσταση ή Fortuneo, θυγατρική της Crédit Mutuel Arkéa.

Τέλος, βρίσκουμε επίσης, το Axa Banque, το Allianz Banque, διαθέσιμο από το Banque Populaire Bred, το CMUT La Banque από απόσταση από το Crédit Mutuel, το Coopanet du Crédit Coopératif ή το Son d’Axa Banque μεταξύ των διαφόρων τραπεζών στο Διαδίκτυο.

Το Constrosescredits μετακινεί δημόσια σε απευθείας σύνδεση, δωρεάν και μη δεσμευτικά εργαλεία, που προορίζονται να απλοποιήσουν την αναζήτηση πελατών. Μεταξύ αυτών των εργαλείων, το Συγκριτής σε απευθείας σύνδεση τραπεζών, επίσης λέγεται προσομοιωτής online τραπεζική ή συγκριτικός Online Banks, θα επιτρέψει σε έναν μελλοντικό χρήστη να ανακαλύψει την προσφορά των πιο ενδιαφέρουσων τραπεζών σύμφωνα με το προφίλ του.

Πηγαίνοντας από έναν συγκριτή σε απευθείας σύνδεση τραπεζών όπως αυτή που προσφέρει η Boursedescrédits είναι η ευκαιρία να εντοπιστούν και να συγκριθούν, ανάντη, οι διάφορες προτάσεις που διατίθενται στην αγορά, που προσφέρονται από όλες τις τράπεζες, πριν από το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Διαδικτύου. Ο στόχος αυτής της σύγκρισης των τραπεζών είναι να αξιολογήσει τις διάφορες προωθητικές προσφορές ή Καλωσορίσατε προσφορές Διαφορετικοί παίκτες στον τομέα. Πράγματι, πολύ συχνά, οι ηλεκτρονικές τράπεζες προσφέρουν αυτό το είδος προσφοράς: € 80 για το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, € 50 που προσφέρονται για την έναρξη ενός Super Bank Book, € 100 που προσφέρονται για συνδρομή για την εγγραφή της ασφάλισης ζωής κ.λπ.

Αυτές οι προσφορές έχουν μόνο περιορισμένες διάρκειες και οι συνθήκες πρέπει να πληρούνται για πρόσβαση σε αυτές. Είναι επομένως σημαντικό Συγκρίνετε τις τράπεζες στο διαδίκτυο. Επομένως, πολλά κριτήρια μπορούν να διατηρηθούν γι ‘αυτό: το κόστος συγκράτησης λογαριασμού, τα έξοδα τραπεζικής κάρτας, οι προσφορές προώθησης, το ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα ενός λογαριασμού, τις αποδόσεις των προσφερόμενων τοποθετήσεων κ.λπ.

Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες ?

Υπάρχουν πολλοί πελάτες που, απλά για έλλειψη πληροφοριών, διστάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν επιλέξετε ένα νέα τράπεζα. Ανακαλύψτε στο βίντεο τις συμβουλές του Benoit Grisoni, διευθυντή του Boursorama Banque, για να αλλάξετε το τραπεζικό τους ίδρυμα αφήνοντας όλες τις ανησυχίες του κατά μέρος.

Εγγραφείτε για το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε 20.000 συνδρομητές έπειτα λαμβάνουν τα νέα και τις καλές προσφορές μας δωρεάν και χωρίς δέσμευση

Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται μόνο για να σας στείλει τις επιστολές πληροφοριών του ενημερωτικού δελτίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή για να μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου μας

Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε.

Ειδοποίηση απάτης ! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας από ψεύτικους μεσίτες που εργάζονται υποτιθέμενα για υποτροφίες.com. Κάτω από μια πιστωτική πρόταση, θα σας ζητήσουν να μεταδώσετε έγγραφα, κεφάλαια και τραπεζικά στοιχεία. Να είστε προσεκτικοί: Σε καμία περίπτωση.Η COM δεν θα ζητήσει από τους πελάτες της να μετατρέψουν τα ποσά που δανείζονται από τις τράπεζες στους λογαριασμούς της, με εξαίρεση τα τέλη αντιπροσωπείας. Επιπλέον, οι μεσίτες μας θα επικοινωνούν πάντα μαζί σας μέσω μιας διεύθυνσης [email protected]. Οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσπάθεια για κόλπο. Σας ευχαριστούμε για την επαγρύπνηση και την κατανόησή σας.

Online και Neobank Banks στη Γαλλία

Ποια τράπεζα να επιλέξει - σπίτι

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει 14 online τράπεζες και 21 neobancs ή online τύπους λογαριασμών συνοδευόμενοι από μια αίτηση. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες αναπτύχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με την ανάπτυξη του Διαδικτύου και τις δυνατότητες που προσφέρονται στις τράπεζες για ψηφιοποίηση της προσφοράς τους. Μόλις η πιο σημαντική ανάπτυξη ψηφιακών χρήσεων, οι ηλεκτρονικές τράπεζες φτάνουν στο 1ο εκατομμύριο πελάτες τους.

Σήμερα η μόδα είναι neobancs και τύποι λογαριασμού συνοδευόμενοι από μια εφαρμογή για κινητά. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες, οι οποίες ήταν κυρίως γαλλικές τράπεζες που λειτουργούσαν σε γαλλικά εδάφη, σε απευθείας σύνδεση τράπεζες και ειδικά Neobanks λειτουργούν στη Γαλλία από την Ευρώπη ή από χώρες εκτός του κόσμου.

Για να διαβάσετε επίσης:

 • Κατάλογος γαλλικών τραπεζών
 • Σύγκριση των καλύτερων γαλλικών τραπεζών το 2021
 • Όλοι οι κωδικοί των τραπεζών

Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ιστότοπος μιας τράπεζας. Για περισσότερες πληροφορίες: Νομικές ειδοποιήσεις.
All Rights Reserved – Copyrights © 2012-2023 – Quelbanquechoisir.FR: Συγκριτές ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών – Επικοινωνία

Πρώην. Τρέχουσα έρευνα: “Μια ειδική προσφορά”, “Μια τράπεζα με χαμηλά δαπάνες τραπεζών”, “μια τράπεζα χωρίς κατάθεση”, “Ανοίξτε έναν λογαριασμό γρήγορα”, ηλεκτρονικό τραπεζικό φόρουμ.