Το iPhone 11 είναι διαθέσιμο σε τιμές Canon στο Bouygues Telecom!, Το υπέροχο iPhone 11 σε 1 € (8/μήνα) με πακέτο αίσθησης 90 GB στο Bouygues Telecom

Το υπέροχο iPhone 11 σε 1 € (8/μήνα) με πακέτο αίσθησης 90 GB στο Bouygues Telecom

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

Καλό σχέδιο: Το Bouygues Telecom προσφέρει το iPhone 11 σε τιμές Canon με το πακέτο Sensation 170 GB !

Καλό καλοκαιρινό σχέδιο μπαίνω Bouygues Telecom ! Επί του παρόντος, ο χειριστής σας προσκαλεί να αποκτήσετε ένα Νέο iPhone 11 σε σπασμένες τιμές Εάν εγγραφείτε στο δικό του Πακέτο αίσθησης 170 GB. Χρειάζεσαι ένα Νέο smartphone, Απολαύστε τα προϊόντα μήλο και θέλω Αποφύγετε να καταστρέψετε τον εαυτό σας ? Ενδιαφέρεστε επίσης για ένα Συνδρομή Maxi Data Mobile ? Διαβάστε λοιπόν τα υπόλοιπα … γιατί αυτό προβολή γίνεται για εσάς !

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο iPhone 11 64 GB σε μειωμένη τιμή χάρη στην Bouygues Telecom !

Μέχρι 31 Ιουλίου 2022, Bouygues Telecom Σπάστε την τιμή τουiPher 11 64 GB μόλις € 29,90 + € 8 το μήνα για δύο χρόνια (ή € 221,90 εάν η πληρωμή ταυτόχρονα) για όλους όσους εγγραφούν Πακέτο αίσθησης 170 GB. Για να μπείτε στις λεπτομέρειες αυτού καλό σχέδιο επιτρέπονταςΕξοικονομήστε € 377.10 (ένα νέο iPhone 11 κοστίζει κανονικά € 599), θα έχετε πρώτα το δικαίωμα σε ένα προτιμησιακό τιμολόγιο στο Apple Smartphone Εγγραφείτε στο Τύπος δεδομένων maxi Προαναφερόμενο.

Ακολουθώντας την παραγγελία σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα Προσφορά αποζημίωσης 50 ευρώ. Για να επωφεληθείτε από αυτό Μετά τη μείωση, Έχετε δύο επιλογές: Κάντε το αίτημα online ή επιστρέψτε μέσω ταχυδρομείου ένα κουπόνι απάντησης που μπορεί να μεταφορτωθεί στον ιστότοπο του Bouygues Telecom.

IPhone 11 Bouygues

iPhone 11: Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του smartphone της Apple ?

Διατίθεται για να επιλέξετε από μαύρο, λευκό, κόκκινο, μοβ ή πράσινο, το iPhone 11 είναι ένα Premium smartphone. Κυκλοφόρησε το 2019, δεν είναι το τελευταίο μοντέλο τουμήλο, Αλλά παραμένει πρόσφατο. Εμφανίστηκε στο € 29,90 + € 8 το μήνα για δύο χρόνια στο σπίτι του Bouygues Telecom σε έκδοση 64 GB, Επομένως, αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επένδυση, δεδομένης της αξίας για τα χρήματα. Και για καλό λόγο, εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τουiPher 11 ::

 • ΕΝΑ 6,1 ιντσών οθόνη LCD LCD Retina HD ;
 • ΕΝΑ Ισχυρό επεξεργαστή A13 Bionic ;
 • ένα Διπλό 12 mpx κάμερα πίσω και ένα 12 mpx μπροστινό αισθητήρα Για φωτογραφίες/βίντεο
 • μια μπαταρία που μπορεί να συγκρατήσει 65 ώρες στον ήχο, 17 ώρες στην ανάγνωση βίντεο Και Ροή 10 ωρών ;
 • ένα τέλειο αδιάβροχο επικυρώθηκε από τον δείκτη προστασίας IP68.

Πακέτο Sensation 170 GB: Η προσφορά κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom που αποτελεί ένα σύνθετο σοκ με το iPhone 11 !

Υπόκειται σε δύο χρόνια δέσμευσης, το Πακέτο αίσθησης 170 GB εμφανίζεται το de bouygues telecom 31,99 € ανά μήνα το πρώτο έτος και 48,99 € το μήνα τότε. Οι πελάτες Μπούξ Ωστόσο, έχετε το δικαίωμα σε ένα μείωση € 6 στο μηνιαίο ποσό των κινητών τιμολογίων τους. Εγγραφείτε σε αυτό Προσφορά δεδομένων MAXI Για Αποκτήστε το φθηνότερο iPhone 11 Και απολαύστε πλήρως το δικό σας Νέο smartphone, Θα επωφεληθείτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Ο Απεριόριστες κλήσεις και SMS σε Μητροπολιτική Γαλλία, καθώς και από ζώνες Χνουδωτός,Ευρώπη Και Ελβετός ;
 • Ο Απεριόριστες κλήσεις Από τη Γαλλία προς που διορθώθηκε από 120 διεθνείς προορισμούς ;
 • Ο MMS χωρίς να μετράτε καθ ‘όλη τη διάρκεια του Μητροπολιτική επικράτεια ;
 • 170 GB του Διαδικτύου σε 4G/5G (80 GB στην Ευρώπη, DOM, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ελβετία)

Το υπέροχο iPhone 11 στο 1 € (+8/μήνα) με πακέτο αίσθησης 90 GB στο Bouygues Telecom

iPhone 11 σε 1 € με Bouygues Telecom

Στο όλο και πιο ανθηρό σύμπαν των smartphones, γίνεται αρκετά περίπλοκο να προσανατολίζετε τον εαυτό σας για να επιλέξετε ένα. Ο νέος διαγωνισμός γεννήθηκε και πολλές μάρκες ήταν σε θέση να κάνουν την τρύπα τους. Καθώς και να συμμετάσχετε σε εξομοίωση που δημιουργεί τεχνολογικές βελτιώσεις. Από αυτή την πλευρά, η μάρκα που ευνόησε την αιχμή της τεχνολογίας από την κυκλοφορία της και η οποία έχει κάνει μια αρχή να ξεχωρίζει από τους άλλους. Αυτό είναι προφανώς η Apple, η οποία προσφέρει με τα smartphones του iPhone που είναι πάντα σε μεγάλη ζήτηση. Έτσι, όταν μια προώθηση στο iPhone 11 είναι έξω, είναι ένα γεγονός. Εκεί, αυτή η προσφορά επιτρέπει στους πελάτες να επωφεληθούν από αυτό το τεχνολογικό εργαλείο Για € 1 (+8/μήνα) χάρη στο Bouygues !

Το iPhone 11 σε μίνι τιμή στο Bouygues Telecom

Θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα νέο iPhone χωρίς να σπάσετε την τράπεζα ? Καλά νέα, επειδή το iPhone 11 είναι μόνο 1 στο Bouygues Telecom, στο οποίο προστίθεται μηνιαία πληρωμή 8 ευρώ για 24 μήνες. Η έκπτωση είναι διατεταγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε ο πελάτης να μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την τιμή, εγγραφής σε μια αίσθηση τηλεπικοινωνιών Bouygues 90 GB και μια προσφορά επιστροφής από τον χειριστή των € 70.

iPhone 11 σε 1 € με πακέτο αίσθησης Bouygues

iPhone 11 σε € 1 με το πακέτο αίσθησης Bouygues στα 90 GB

Αυτό το iPhone 11 προσφέρει μια συμπυκνωμένη τεχνολογία με Μια οθόνη 6 ιντσών, Μια κάμερα 12 MP για υποστήριξη και λήψη φωτογραφιών και βίντεο εξαιρετικής ποιότητας. Έχει επίσης μπαταρία με αυτονομία 25 ωρών. Είναι πραγματικά ιδανικό για να απολαύσετε το πακέτο 90 GB χωρίς αποδυνάμωση. Επίσης εξοπλισμένο με έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή που αποτελείται από 6 καρδιές, είναι ένας καλός τρόπος για να επωφεληθείτε από αυτό το iPhone 11 για να παρακολουθήσετε τους αγώνες Ligue 1 στο Amazon Prime σε καλή ποιότητα.

Με τη λεπτομέρεια αυτής της προσφοράς από την Bouygues Telecom, για να επωφεληθείτε από αυτήν την πολύ χαμηλή τιμή, πληρούν μερικά κριτήρια. Για παράδειγμα, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πακέτο αίσθησης με πλεονεκτήματα SmartPone 90 GB με δέσμευση 24 μηνών. Στη συνέχεια, απλά επωφεληθείτε από την προσφορά επιστροφής τηλεπικοινωνιών Bouygues ύψους € 70 (κατόπιν αιτήματος και καθυστερημένη).

Πρέπει επίσης να διατηρήσετε τον αριθμό σας, με την απόκτηση του κώδικα του Ρίο, για να αποθηκεύσετε. Επομένως, το smartphone σας θα επιστρέψει σε € 1, στο οποίο θα πρέπει να προσθέσετε μηνιαία πληρωμή € 8 σε διάστημα 24 μηνών.

Το iPhone 11 σε 1 € με λίγα λόγια ::

 • Μια πρόσφατη διάσημη κατάσταση -το smartphone -art
 • Μια πολύ χαμηλή τιμή για να επωφεληθείτε από την ποιότητα της Apple
 • ένα πακέτο συνοδείας με τους ώμους για να ακολουθήσει το ρυθμό
 • Μια δέσμευση 24 μηνών.

Τώρα που οι παρουσιάσεις γίνονται με αυτό το smartphone, κάντε δρόμο για τις λεπτομέρειες του πακέτου που συμβαδίζει με το iPhone 11.

Χορηγία Bouygues Telecom

Διαβάστε επίσης τις προσφορές χορηγίας από την Bouygues Telecom

Το πακέτο αίσθησης 90 GB της Bouygues Telecom παράλληλα με το iPhone 11

Έχοντας ένα ισχυρό smartphone είναι καλό, αλλά θα ήταν αντιπαραγωγικό να μην επιλέξετε ένα συμπαγές πακέτο για να πάτε χέρι -χέρι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η προσφορά είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα, επειδή παρέχει επαρκές καύσιμο στον πυραύλο iPhone 11, προωθώντας το χάρη σε ένα πακέτο premium Με φάκελο δεδομένων 90 GB. Ως μπόνους, ο μελλοντικός πελάτης έχει πρόσβαση στην κάλυψη του δικτύου Bouygues Telecom.

Το πακέτο αίσθησης τηλεπικοινωνιών Bouygues με το

Το πακέτο αίσθησης τηλεπικοινωνιών Bouygues με το iPhone 11 στο 1 €

Αυτό το πακέτο αίσθησης 90 GB σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τη μηνιαία κατανάλωσή του, επειδή ο φάκελος δεδομένων είναι πολύ σημαντικός. Με το πρόσθετο μπόνους απεριόριστων κλήσεων και SMS/MMS, Είναι ένα πακέτο premium για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε πιθανότητα. Αυτό το πακέτο έχει επίσης λειτουργία b.Περιλαμβάνεται προαιρετική τηλεόραση HD, με 50 τηλεοπτικά κανάλια. Με την οθόνη iPhone 11, είναι η διαβεβαίωση μιας άνετης και υγρής προβολής. Το πακέτο είναι τιμή € 26,99 το μήνα για τους πελάτες του Box κατά το πρώτο έτος. Στη συνέχεια, το δεύτερο έτος της δέσμευσης είδε μια αλλαγή τιμής και τιμή € 41,99 το μήνα.

Το πακέτο αίσθησης 90 GB είναι επίσης αποτελεσματικό στο εξωτερικό με την περιαγωγή των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Εχει ένα 35 φάκελο GB, που είναι πολύ πρακτικό για άτομα που πρέπει να εργάζονται στην Ευρώπη ή στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα. Είναι επίσης ένα πακέτο που αντιστοιχεί στους συνοριακούς ανθρώπους άλλων χωρών, όπως η Ελβετία με την οποία είναι συχνά δύσκολο να βρεθούν γαλλικά σχέδια που εφαρμόζονται στην Ελβετία, το Λουξεμβούργο ή άλλο χωρίς υπερβολικό κόστος.

Το πακέτο αίσθησης 90 GB της Bouygues Telecom γρήγορα ::

 • αποτελεσματική και αναγνωρισμένη κάλυψη δικτύου ·
 • Μια εξυπηρέτηση πελατών Premium που χρησιμοποιείται για την ταχεία ικανοποίηση των αναγκών
 • τη δυνατότητα χρήσης του πακέτου σας στην Ελβετία
 • Ένα πολύ σοβαρό συμπλήρωμα iPhone 11.

Επομένως, παραμένει μόνο για να αποφασιστεί, η προώθηση διαρκεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Τι είναι εντελώς καθησυχασμένο από την επιλογή του και ήδη φαντάζεται για να διερευνήσει τις εφαρμογές του AppStore σε 4G+.

Αλλάξτε την κάρτα τηλεπικοινωνιών Sim Bouygues

Διαβάστε επίσης ενεργοποιήστε το Sim Bouygues Telecom

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Amine HFIDH – 451 άρθρα που δημοσιεύθηκαν

Amine Hfidh – συγγραφέας για το Mypetitforfait.com

Δώστε τη γνώμη σας: Σχόλιο !

Bouygues Telecom iPhone 11

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

Visual iPhone 15 Pro

αλλοτριώ

Visual iPhone 15 Pro

αλλοτριώ

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

Νέο • Μέχρι τις 24/09
Ανοίξτε μέχρι καινοτομία

*Μετά την επιστροφή χρημάτων. **24 -μηνών δέσμευση. (1) κατόπιν αιτήματος και καθυστέρηση. Δείτε τις προϋποθέσεις και την επιλεξιμότητα. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε. Για παράδειγμα, η τιμή του Samsung Galaxy Zflip5: € 1 κατάθεση μετά από € 80 επιστράφηκε κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 540,9 δανείστηκε σε διάστημα 36 μηνών με το σταθερό ποσοστό οφειλέτη 9,28% και TAEG σταθερό 9,69%. 18,87/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 621,72. Συνολικό κόστος πίστωσης € 80,82. Samsung Galaxy Z Flip5Κεφάλι:0.601W/kg
Κορμός:1.451W/kg
Μέλη:2.34W/kg

512 GB στην τιμή των 256 GB
Samsung Galaxy Z Flip5

18 € /μήνα x36 μήνες μετά την 1η πληρωμή € 1* με το πακέτο 200GB ** + Το Galaxy Buds2 Pro προσφέρεται (1)

Νέο • Μέχρι τις 24/09
Ανοίξτε μέχρι καινοτομία

512 GB στην τιμή των 256 GB
Samsung Galaxy Z Flip5

18 € /μήνα x36 μήνες μετά την 1η πληρωμή € 1* με το πακέτο 200GB ** + Το Galaxy Buds2 Pro προσφέρεται (1)

*Μετά την επιστροφή χρημάτων. **24 -μηνών δέσμευση. (1) κατόπιν αιτήματος και καθυστέρηση. Δείτε τις προϋποθέσεις και την επιλεξιμότητα. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε. Για παράδειγμα, η τιμή του Samsung Galaxy Zflip5: € 1 κατάθεση μετά από € 80 επιστράφηκε κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 540,9 δανείστηκε σε διάστημα 36 μηνών με το σταθερό ποσοστό οφειλέτη 9,28% και TAEG σταθερό 9,69%. 18,87/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 621,72. Συνολικό κόστος πίστωσης € 80,82. Samsung Galaxy Z Flip5Κεφάλι:0.601W/kg
Κορμός:1.451W/kg
Μέλη:2.34W/kg

Προώθηση για την έναρξη του σχολικού έτους • Μέχρι τις 24/09
Το δεξί πίσω στο σχολικό σχέδιο με τη Samsung

*Μετά την επιστροφή χρημάτων. **24 -μηνών δέσμευση. Δείτε τις προϋποθέσεις. Δάας Samsung Galaxy A34 5GΚεφάλι:0.546W/kg
Κορμός:1.488W/kg
Μέλη:2.68W/kg

Samsung A34

Samsung Galaxy A34 5G
1 € +6 €/μήνα x24 μήνες* με το πακέτο 130GB **
Προώθηση για την έναρξη του σχολικού έτους • Μέχρι τις 24/09
Το δεξί πίσω στο σχολικό σχέδιο με τη Samsung

Samsung A34

Samsung Galaxy A34 5G
1 € +6 €/μήνα x24 μήνες* με το πακέτο 130GB **

*Μετά την επιστροφή χρημάτων. **24 -μηνών δέσμευση. Δείτε τις προϋποθέσεις. Δάας Samsung Galaxy A34 5GΚεφάλι:0.546W/kg
Κορμός:1.488W/kg
Μέλη:2.68W/kg

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. Δείτε την επιλεξιμότητα και τις συνθήκες DAS και την επιλεξιμότητα Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε. Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 128GB: € 1 σε κατάθεση μετά από € 80 επιστράφηκε κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 540,9 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό ποσοστό οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 24,78 €/μήνα. Συνολικό ποσό λόγω € 594,72. Συνολικό κόστος πίστωσης € 53,82. iPhone 15Κεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.98W/kg
Μέλη:2.98W/kg

25 € /μήνα x24 μήνες μετά την πληρωμή 1 € με το πακέτο 200GB **

25 € /μήνα x24 μήνες μετά την πληρωμή 1 € με το πακέτο 200GB **

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. Δείτε την επιλεξιμότητα και τις συνθήκες DAS και την επιλεξιμότητα Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε. Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 128GB: € 1 σε κατάθεση μετά από € 80 επιστράφηκε κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 540,9 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό ποσοστό οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 24,78 €/μήνα. Συνολικό ποσό λόγω € 594,72. Συνολικό κόστος πίστωσης € 53,82. iPhone 15Κεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.98W/kg
Μέλη:2.98W/kg