Πακέτα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου | CIC, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom

Επικοινωνήστε με την Bouygues Télécom Service Service

Contents

Συνιστάται να προχωρήσετε σε μια αναζήτηση για την ερώτηση για να εξοικονομήσετε χρόνο. Όλα τα θέματα που καλύπτονται ταξινομούνται σε κατηγορίες.

Λύσεις για όλη την οικογένεια

Από την άποψη της κινητής τηλεφωνίας και του Διαδικτύου, θέλουμε να σας κάνουν να επωφεληθείτε από πλήρεις και πάντα πιο καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις χρήσεις ολόκληρης της οικογένειάς σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να αγοράσουμε τις προσφορές Bouygues Telecom. Έτσι, συνεχίζετε να απολαμβάνετε κοντά σας, στην υπηρεσία σας ή στο τηλεχειριστήριο 1, συμβουλές και υποστήριξη για τον σύμβουλο της τράπεζάς σας στην επιλογή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας και του πλαισίου σας στο Διαδίκτυο.

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2023
Πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση
Προσφορά που προσφέρεται στους πελάτες της CIC

150 GB

Απεριόριστες κλήσεις / SMS / MMS
Bouygues Telecom Packages

Ανακαλύψτε μια επιλογή από smartphones € 1 με τα νέα μας Bouygues Telecom* Packages*
Μεταβείτε σε ίνες με κουτί κουτί τηλεπικοινωνιών
Προσφέρονται 2 μήνες ** 2
3 για οποιαδήποτε συνδρομή ενός πακέτου Prompto -Commitment και μιας προσφοράς bbox.

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου

Πακέτα προώθησης

Επωφεληθείτε από την ελευθερία χωρίς δέσμευση με πακέτα 4 g ή 5 g που προσφέρονται στους πελάτες της CIC 3 .

Bouygues Telecom Packages

Επωφεληθείτε από ένα smartphone -το smartphone σε μειωμένη τιμή με τα νέα πακέτα Bouygues Telecom 4 .

Ίνα bbox

Μια βέλτιστη σύνδεση για όλη την οικογένεια, με το κουτί Internet και την τηλεόραση Fiber από Bouygues Telecom 5 .

Γιατί να εμπιστευτείτε το Bouygues Telecom ?

Ποιότητα δικτύου

Στην πόλη ή στην ύπαιθρο, στην παραλία ή στα βουνά. Το δίκτυο Bouygues Telecom καλύπτει το 99% του πληθυσμού σε 4 g .

Με εγγυημένο Διαδίκτυο, χωρίς περικοπές

Ο χειριστής σας προσδίδει ένα κλειδί 4 g για να κάνετε τον εξοπλισμό σας (υπολογιστής smartphone, tablet) παραμένουν συνδεδεμένοι ενώ περιμένετε την εγκατάσταση ινών.

Καινοτομίες για τη διευκόλυνση της καθημερινής σας ζωής
Ανακαλύψτε το WiFi της τελευταίας γενιάς, τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός βοηθού φωνής.

Χρειάζεστε βοήθεια ?

Ένας σύμβουλος είναι δίπλα σας για να σας συνοδεύσει.

Δίκτυο 5 G: Προοδευτική ανάπτυξη του δικτύου 5 g (3,5 GHz και 2,1 GHz) με προσφορά και κινητά συμβατά 5 g . Κινητό κάλυμμα προσβάσιμο στο BouyGuestElecom.Fr.

1 ως μέρος της ηλεκτρονικής σας τραπεζικής υπηρεσίας. Η συνδρομή στις απομακρυσμένες τραπεζικές υπηρεσίες, προσβάσιμη μέσω του Διαδικτύου, δεν περιλαμβάνει τη συνδρομή στον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου.

2 δέσμευση 12 μήνες. Ειδική σειρά Box.

3 Το Prompto είναι μια προσφορά από την Bouygues Telecom Business – Distribution. Προσφορές που προορίζονται για κατόχους τραπεζικού λογαριασμού CIC (Για τους πελάτες Crédit Mutuel Mobile και Bouygues Telecom που υπόκεινται σε εγγραφή νέας γραμμής χωρίς αποθήκευση αριθμού). Προσφορά υπό όρους, δείτε τον οδηγό τιμολογίων

4 24 -μηνών δέσμευση. Μητροπολιτική Γαλλία.

5 Με την επιφύλαξη της επιλεξιμότητας και της σύνδεσης ινών με το σπίτι. 12 -Μνθάρια δέσμευση.

* 24 -μηνών δέσμευση. Δείτε τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο τηλεπικοινωνιών Bouygues
DAS: iPhone XR Head: 0.99 w / kg trum: 0.99 w / kg μέλη: 2.38 w / kg

** Το αίτημα ισχύει μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2023, που θα γίνει μέσω του Διαδικτύου ή μέσω ταχυδρομείου (όλες οι λεπτομέρειες για το κουπόνι).

Βρείτε όλες τις προϋποθέσεις του Bbox προσφέρει και το πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues στο Bouygues Telecom Site.

Το CIC διανέμει τις προσφορές Bouygues Telecom και Bouygues Telecom Business – Διανομή. Bouygues Telecom Business – Distribution 6, Place Abel Gance – 92 100 Boulogne Billancourt, Γαλλία, SAS με κεφάλαιο 175.€ 715 – RCS Nanterre 421 713 892.
Οργανισμός CIC – RCS Strasbourg B 588 505 354.
Προσφορές διαθέσιμες σε οργανισμούς CIC που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία.

 • Πρακτορεία και διανομείς
 • Βοήθεια
 • Προσιτότητα
 • Επαφές
 • Ενημερωτικό δελτίο
 • Κοινωνικά δίκτυα
 • Απάτη και τραπεζική ασφάλεια
 • Τα άτομα
 • Επαγγελματίες
 • Εταιρείες
 • Εταιρικός
 • Ενώσεις
 • Android
 • iPher

Επικοινωνήστε με την Bouygues Télécom Service Service

Επικοινωνήστε με την Bouygues Télécom Service Service

Το Bouygues Telecom είναι ένας από τους κύριους Διαδικτυακούς και κινητές φορείς στην αγορά των γαλλικών τηλεπικοινωνιών. Προσφέρει πολλές προσφορές στο Διαδίκτυο και πολλά κινητά σχέδια για προσαρμογή στις ψηφιακές ανάγκες των καταναλωτών. Στην περίπτωση συνδρομής ή τερματισμού, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom μέσω Πολλά μέσα ανάλογα με την ανάγκη.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom ?

Τηλέφωνο Κλήση 1064 ή +33 6 60 61 46 14 διεθνώς
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Από την περιοχή πελάτη του ιστότοπου
Δικαστήριο Συμβουλευτείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ή ζητήστε τη δική σας ερώτηση στο φόρουμ
Κοινωνικά δίκτυα Μεταβείτε στον λογαριασμό Twitter (@BouyGuestElecom) και στη σελίδα Facebook Bouygues Telecom Facebook
Κατάστημα Απολαύστε ένα από τα 500 καταστήματα τηλεπικοινωνιών Bouygues στη Γαλλία

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας με το Bouygues Telecom ?

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom ? Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου προσφέρει διάφορα μέσα επικοινωνίας για να επιτρέψει σε όλους τους καταναλωτές Επικοινωνήστε με τις διάφορες υπηρεσίες του. Υπάρχουν διάφορα μέσα επαφής ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, τη διαθεσιμότητά του και τις προτιμήσεις του.

Είναι δυνατό να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής λωρίδας ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες. Ανεξάρτητα από τα μέσα που χρησιμοποιούνται, οι Bouygues Telecom Advisers έχουν δεσμευτεί ικανοποιήστε τους καταναλωτές όσο το δυνατόν συντομότερα.

Πώς να φτάσετε σε έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues μέσω τηλεφώνου ?

Το τηλέφωνο αντιπροσωπεύει τα πιο χρησιμοποιούμενα μέσα επικοινωνίας με Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom ο πιο γρήγορος. Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η επεξεργασία διαφόρων αιτημάτων, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου έχει δημιουργήσει αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου για να επιτρέψει στους καταναλωτές Επικοινωνήστε με την αντίστοιχη υπηρεσία πιο γρήγορα κατόπιν αιτήματός τους.

Είναι σημαντικό να συνθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου που αντιστοιχεί στο αίτημα για επωφεληθείτε από την ταχεία θεραπεία.

�� Αριθμοί τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε με τους Bouygues Telecom Advisers (Σεπτέμβριος 2023):

 • 1064 : Ο μοναδικός αριθμός εξυπηρέτησης πελατών από την Bouygues Telecom, διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:30 έως τις 8 μ.μ., για άτομα και επαγγελματίες
 • 3106 : Η υπηρεσία συνδρομής είναι αφιερωμένη σε καταναλωτές που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί σε μία από τις προσφορές τηλεπικοινωνιών Bouygues

Από ένα κινητό τηλέφωνο με πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom, η τιμή κλήσης αντιστοιχεί σε αυτή τουΜια τοπική κλήση. Παρ ‘όλα αυτά, ο χρόνος αναμονής δεν αφαιρείται από το πακέτο, δηλαδή ότι η κλήση είναι δωρεάν μέχρι να κερδίσει ο σύμβουλος.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom ηλεκτρονικά ?

Από την έκρηξη της φούσκας του Διαδικτύου, οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν αποτιμώντας τις προσεγγίσεις τους Για να επιτρέψετε ταχύτερη θεραπεία. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν αναγκαστεί Προσαρμόστε τις νέες ανάγκες των καταναλωτών. Σήμερα, οι περισσότερες διοικητικές διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom μέσω της περιοχής πελάτη ?

Είναι απαραίτητο ότι Εγγραφείτε σε ένα διαδίκτυο ή μια προσφορά για κινητά Με τον χειριστή να επικοινωνήσει με την Bouygues Telecom από την περιοχή του πελάτη του.

Η δημιουργία μιας περιοχής πελατών Bouygues Telecom είναι εγγενής στη συνδρομή διαδικτύου ή κινητής προσφοράς: όλοι οι συνδρομητές από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο μπορούν Πρόσβαση στην περιοχή του πελάτη Από τον ιστότοπο του χειριστή ή την εφαρμογή για κινητά. Είναι ένας προσωπικός χώρος που επιτρέπει στους συνδρομητές Διαχειριστείτε τα συμβόλαιο τους ευκολότερη.

 • Εγγραφείτε Ένα νέο συμβόλαιο
 • Περατώ μια προσφορά Διαδικτύου ή κινητής τηλεφωνίας
 • Παρακαλώ Η ανανέωση της κάρτας SIM
 • Για να συμβουλευτείτε Τα τιμολόγιά του
 • Για τροποποίηση Επιλογές σχετικά με τη σύμβασή του (Διαδίκτυο ή κινητό)
 • Παίρνω πληροφορίες σχετικά με τα δείγματα του, κλπ.

Είναι δυνατόν να συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας από Η πύλη ταυτοποίησης de Bouygues Telecom, διαθέσιμο στον ιστότοπο του χειριστή. Απλά ενημερώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας Για γρήγορα πρόσβαση στον προσωπικό του χώρο. Παρέχεται για το σκοπό αυτό, στη συνέχεια, προσδιορίστε τον εαυτό σας.

Το αναγνωριστικό είναι – τις περισσότερες φορές – Αριθμός κινητού Ή Η διεύθυνση email Που σχετίζεται με την προσφορά bbox στο Bouygues Telecom. Ανεξάρτητα από τον τύπο της σύμβασης που έχει εγγραφεί, το αναγνωριστικό αναφέρεται στα τιμολόγια.

Κατά τη δημιουργία μιας νέας περιοχής πελάτη, η Bouygues Telecom δημιουργεί αυτόματα έναν κωδικό πρόσβασης σε όλους τους συνδρομητές. Είναι δυνατόν (και συμβουλεύεται έντονα) Άλλαξε κωδικό Κατά τη διάρκεια της πρώτης σύνδεσης για την εκχώρηση εξατομικευμένου κωδικού πρόσβασης.

Στην περίπτωση του ξεχάσματος, είναι δυνατόν Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω Η συνεργατική διεύθυνση email.

Πέρα από τις ενέργειες “κλασικής διαχείρισης” που διατίθενται από την περιοχή του πελάτη, είναι επίσης δυνατόν Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues μέσω Άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων της περιοχής του πελάτη. Η Bouygues Telecom αναλαμβάνει να παρέχει ικανοποιητική απάντηση σε όλα τα αιτήματα το συντομότερο δυνατό.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom μέσω email ?

Δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου δεν προσφέρει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ενότητα Επικοινωνία δικτυακός τόπος.

Οι συνδρομητές που χρησιμοποιούν τη φόρμα επικοινωνίας μπορούν Λάβετε ένα email από το Bouygues Telecom Στο πλαίσιο υποδοχής της διεύθυνσης email που εισάγεται.

ΣυνιστάταιΧρησιμοποιήστε άμεσα μηνύματα Διατίθεται στην περιοχή του πελάτη για να επικοινωνήσετε γρήγορα με τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom με online συνομιλία ?

Η Bouygues Telecom έχει αναπτύξει μια συνομιλία που διατίθεται από τον ιστότοπό της για να επιτρέψει στους συνδρομητές του Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο με τον απλούστερο και ταχύτερο τρόπο. Απλά εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και υποδείξτε την πολιτική σας ταυτότητα για να ξεκινήσετε Μια online συνομιλία Με σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση προσαρμοσμένη στους πιο πιεσμένους χρήστες του Διαδικτύου που επιθυμούν Μια απλή και γρήγορη απάντηση.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom από τα κοινωνικά δίκτυα ?

Σήμερα, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ένα σημαντικό μέρος για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τακτικά κοινωνικά δίκτυα για γνώμη Ή αμφισβητήστε την επιχείρηση. Τα κοινωνικά δίκτυα συμμετέχουν στη δημιουργία εικόνας μάρκας και γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές στη στρατηγική μάρκετινγκ μάρκες.

Όπως και άλλοι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο, η Bouygues Telecom έχει επίσης πολλά κοινωνικά δίκτυα για να επιτρέψει στους συνδρομητές του Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πιο εύκολα.

 1. Facebook : Bouygues Telecom
 2. Ίνσταγκραμ : @Bouygues Telecom
 3. Κελάδημα : @Bouygues Telecom

Τα κοινωνικά δίκτυα επιτρέπουν στους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο τα νέα τους χαρακτηριστικά Και οι προσφορές τους.

Είναι δυνατόν Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues Από τα κοινωνικά δίκτυα για να θέσω μια ερώτηση, για παράδειγμα. Αυτό είναι ένα εντελώς δωρεάν και μάλλον ανταποκρινόμενο σημείο επαφής.

Σε περίπτωση προβλήματος που δεν απαιτεί την παρέμβαση ενός τεχνικού ή της υπηρεσίας μετά την πώληση της Bouygues Telecom, είναι σκόπιμοΧρησιμοποιήστε άμεσα μηνύματα διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να αποκτηθούν μια γρήγορη απάντηση. Ορισμένοι συνδρομητές χρησιμοποιούν επίσης κοινωνικά δίκτυα για να “κουνήσουν” bouygues telecom κατά τη διάρκεια μιας καταγγελίας για ναΑποκτήστε την υπόθεση γρηγορότερα. Πράγματι, τα κοινωνικά δίκτυα συμμετέχουν στην εικόνα της μάρκας του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου και θα τείνουν να διευθετήσουν γρήγορα μια διαμάχη εάν εκτίθεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί να πάτε στο κατάστημα τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Οι συνδρομητές που δεν θέλουν να επικοινωνήσουν με το Bouygues Telecom μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού κομμάτι μπορούν να μεταβούν σε μια μπουτίκ στο Bouygues Telecom: Όλα τα καταστήματα χειριστή προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες που διατίθενται με διάφορους συμβούλους που διατίθενται στους πελάτες.

Το Bouygues Telecom έχει Πάνω από 500 καταστήματα μέσω της γαλλικής επικράτειας. Είναι δυνατόν να βρεθεί το πλησιέστερο κατάστημα από αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι σύμβουλοι της Bouygues Telecom που υπάρχουν στα φυσικά καταστήματα του χειριστή παραμένουν σε θέση να πληρούν όλες τις ανάγκες των πελατών. Οι καταναλωτές μπορούν να ανταλλάξουν άμεσα με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues Βρείτε γρήγορα μια κατάλληλη λύση κατόπιν αιτήματός τους.

 • Ο διοικητικές διαδικασίες Για να βγάλετε ή να τερματίσετε μια σύμβαση
 • ΕΝΑ Τεχνικό πρόβλημα με έναν από τον εξοπλισμό
 • ΕΝΑ απαίτηση σχετικά με μία από τις προσφορές που έχουν εγγραφεί
 • ΕΝΑ ακατανοησία Σε σύγκριση με τα τιμολόγια, για παράδειγμα
 • ΕΝΑ ερώτηση Σχετικά με μια προσφορά Διαδικτύου ή κινητής τηλεφωνίας

Όλοι οι σύμβουλοι τηλεπικοινωνιών Bouygues θα είναι διαθέσιμοι απάντηση σε όλα τα αιτήματα. Η παρείχε η απάντηση θα είναι πλήρως κατάλληλη στον καταναλωτή σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται.

Το κύριο πλεονέκτημα των φυσικών καταστημάτων της Bouygues Telecom είναι η πιθανότητα Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μετά την πώληση απευθείας με σύμβουλο.

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom από το εξωτερικό ?

Το Bouygues Telecom είναι γαλλικός χειριστής, αλλά προσφέρει διεθνείς επιλογές για τους συνδρομητές του για κινητά. Ως εκ τούτου, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου αναγκάστηκε Προσφορά αριθμών τηλεφώνου ειδικά αφιερωμένο στους συνδρομητές στο εξωτερικό.

�� Αριθμοί τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε με τις διάφορες υπηρεσίες του Bouygues Telecom από το εξωτερικό (Σεπτέμβριος 2023):

 • Εξυπηρέτηση πελατών : 00 33 6 60 614 614
 • Ο μηχάνημα απαντήσεων: 00 33 660 660 001
 • Ο διακομιστής πληροφοριών: 00 33 6 60 623 623
 • Παρακολούθηση κατανάλωσης: 00 33 6 60 680 680
 • Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κινητού: 00 33 800 29 10 00

Το Bouygues Telecom παραμένει διαθέσιμο για τους συνδρομητές του που βρίσκονται στο εξωτερικό για να ικανοποιούν τις ανάγκες τους Σε περίπτωση προβλήματος.

Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Είναι δυνατόννα επικοινωνήσετε από έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues από έναν αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται στη φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται στους συνδρομητές στον ιστότοπο του χειριστή. Αυτή η ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας αντιπροσωπεύει μια καλή εναλλακτική λύση στους συνδρομητές που επιθυμούν να επικοινωνήσουν δωρεάν στο Bouygues Telecom.

Στην περίπτωση υπενθύμισης, το κόστος επικοινωνίας καλύπτεται από τον χειριστή.

Η φόρμα επικοινωνίας είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Telecom Bouygues. Επιτρέπει στους συνδρομητές να εισαγάγουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν αριθμό τηλεφώνου και να εξηγήσουν τα προβλήματά τους για Λάβετε μια γρήγορη και εξατομικευμένη απάντηση.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν εμπειρογνώμονα boutique-box-internet.FR για να εγγραφείτε σε μια προσφορά από την Bouygues Telecom !

Εγγραφείτε σε μια προσφορά από την Bouygues Telecom

Ποιο μέσο για την επαφή Bouygues Telecom Favor σύμφωνα με την ανάγκη σας ?

Η Bouygues Telecom έχει διαθέσει αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου στους συνδρομητές και τους μελλοντικούς πελάτες για να επιτρέψουν σε διάφορους καταναλωτές Επικοινωνήστε γρήγορα με την σχετική υπηρεσία Ανάλογα με τη ζήτηση. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας Επιτρέψτε ταχεία ανάλυση ζήτηση.

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Bouygues όταν είστε πελάτης ?

Όλοι οι πελάτες της Bouygues Telecom δεν πρέπει να ασχολούνται απαραίτητα με τον ίδιο αριθμό για να ανταποκριθούν στα διάφορα αιτήματά τους. Πράγματι, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου έχει διαθέσει στους συνδρομητές του Αρκετοί αριθμοί τηλεφώνου.

Πώς να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom ?

Ο αριθμός 614 Δεν υπάρχει πια. Για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υπηρεσία Bouygues Telecom, επικοινωνήστε με τον μοναδικό αριθμό 1064

Όλοι οι συνδρομητές σε ένα Διαδίκτυο ή μια προσφορά κινητής τηλεφωνίας από την Bouygues Telecom μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών για απαντήστε στις ερωτήσεις τους Ή τακτοποιήστε τους τεχνικές ανησυχίες. Μπορείτε για παράδειγμα να επικοινωνήσετε μαζί του σε περίπτωση προβλήματος σύνδεσης με το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Αυτή η υπηρεσία προορίζεται για άτομα ή επαγγελματίες ήδη πελάτες και έχει ένα box ή ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο Bouygues Telecom.

1064 : Ο μοναδικός αριθμός εξυπηρέτησης πελατών, για άτομα και επαγγελματίες ήδη πελάτες Bouygues Telecom.

Είναι σημαντικό να Διακρίνετε την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υπηρεσία. Η τεχνική υπηρεσία προορίζεται για πελάτες που αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες με τον εξοπλισμό τους. Αντίστροφα, η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές που έχουν προβλήματα με τις συμβάσεις τους ή επιθυμούν να θέσουν μια ερώτηση.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών B & You ?

B & You: Τι είναι ?

Κατά την άφιξη του Free, οι κύριοι φορείς δημιούργησαν θυγατρική χαμηλού κόστους για Μάρκετινγκ Διαδικτύου και κινητών προσφορών. Όλοι οι χειριστές χαμηλού κόστους έχουν αποδυναμώσει την εξυπηρέτηση πελατών τους για Επιτρέψτε μια πτώση των τιμών. Η B & You ήταν η θυγατρική χαμηλού κόστους της Bouygues Telecom, αλλά η θυγατρική εξαφανίστηκε 17 Νοεμβρίου 2014 Και όλοι οι πελάτες της B & You έχουν συγχωνευθεί με πελάτες Bouygues Telecom.

Το Bouygues Telecom συνεχίζει Αγορά αγοράς για φθηνά κινητά σχέδια Με το B & You Range. Πρόκειται για μια επιλογή από μη συνδεδεμένα πακέτα κινητής τηλεφωνίας που εμφανίζουν αρκετά βασικές επιλογές στην καλύτερη τιμή. Παρ ‘όλα αυτά, παρά τη συγχώνευση των πελατών B & You και Bouygues Telecom, ο χειριστής έχει διατηρήσει Εξυπηρέτηση πελατών αποσύνδεσης ειδικά για θυγατρικές χαμηλού κόστους.

Τα πακέτα κινητών πακέτων Bouygues Telecom δεν επιτρέπουν στους πιο αναποφάσιστο καταναλωτές Δοκιμάστε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών Και Η ποιότητα του κινητού δικτύου Πριν μεταναστεύετε σε μια άλλη πιο ακριβή προσφορά, για παράδειγμα.

Η B & You Service Service μπορεί να προσεγγιστεί από τον ιστότοπο του Παροχέα Υπηρεσιών Διαδικτύου, καθώς πρόκειται για αποσυμπιεσμένη εξυπηρέτηση πελατών. Απλά Συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη σας. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom Service Service στο 1064 .

Είναι επίσης δυνατή η αποστολή καταγγελίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών B & You μέσω της παρακάτω διεύθυνση. ΣυνιστάταιΧρησιμοποιήστε την ανάρτηση Σε περίπτωση διαφωνίας με τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο για να διατηρήσει γραπτό ίχνος των ανταλλαγών.

Bouygues Telecom B & You
Εξυπηρέτηση πελατών
60436 Noailles Cedex

Πώς να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom για επαγγελματίες ?

Οι παλιοί αριθμοί 617 Και 08 25 82 56 17 Για τους επαγγελματίες δεν υπάρχουν πλέον. Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Pro Bouygues Telecom, επικοινωνήστε με τον μοναδικό αριθμό 1064.

Το Bouygues Telecom είναι ένας πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο που όχι μόνο εμπορεύεται το Διαδίκτυο και τις κινητές προσφορές για άτομα, αλλά και για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, υπάρχουν επίσης οι επαγγελματίες να έρχονται σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών σας για να υποβάλετε ερωτήσεις, να κάνετε μια καταγγελία ή σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος.

Για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Pro Bouygues, είναι δυνατόν:

 1. Επικοινωνήστε μαζί του 1064 : Εάν είστε ήδη πελάτης Internet ή κινητής τηλεφωνίας
 2. Επικοινωνήστε μαζί του 3100 : Εάν δεν είστε ακόμη πελάτης, αλλά θέλετε πληροφορίες ή να πάρετε μια προσφορά
 3. Πηγαίνετε στο κατάστημα Το πλησιέστερο: είναι δυνατόν να κλείσετε ραντεβού από τον ιστότοπο για να εξοικονομήσετε χρόνο

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Bouygues όταν είστε θύμα μιας κινητής πτήσης ?

Σε περίπτωση κινητής πτήσης, πρέπει αμέσως Αποκλείστε την πρόσβαση στην κάρτα SIM συνδρομητής. Απλώς επικοινωνήστε με την Bouygues Telecom στο 08 00 29 10 00 Προκειμένου να πραγματοποιήσουν απομακρυσμένες αναφορές, ώστε να μπορούν να αποκλείσουν την κάρτα SIM εξ αποστάσεως.

Η Bouygues Telecom θα ζητήσει επίσης από τον ενδιαφερόμενο συνδρομητή Σειριακός αριθμός IMEI (15 ψηφία) που αναφέρονται στο κουτί συσκευασίας ή στον λογαριασμό αγοράς τηλεφώνου. Αυτό το ζήτημα θα επιτρέψει στον σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues να εντοπίσει το κινητό και Αποκλείστε τη χρήση του τηλεφώνου από απόσταση.

Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής με τον σύμβουλο της Bouygues Telecom, θα το κάνει Προγραμματίστε την επιστροφή μιας νέας κάρτας SIM. Θα επιστραφεί μετά την ανάρτηση το συντομότερο δυνατό. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει η πρόταση, είναι δυνατόν να κάνετε το δικό σας αίτημα από τότε την περιοχή του πελάτη του στην κατηγορία Ανανέωση της κάρτας SIM.

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Bouygues μετά τον τερματισμό της προσφοράς του ?

Την εποχή του τερματισμού μιας προσφοράς Internet ή κινητής τηλεφωνίας, οι πρώην συνδρομητές Bouygues Telecom ενδέχεται να επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον πρώην χειριστή για Για να διευκρινιστεί η κατάσταση, Λάβετε πληροφορίες Ή Πραγματοποιήστε μια διοικητική προσέγγιση σχετικά με την παλιά συνδρομή. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο για να απαντήσετε στις τελευταίες ερωτήσεις από τον χρήστη.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom 1064. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι πάντα εύκολο να επικοινωνήσετε.

Σε περίπτωση που ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών δεν είναι προσβάσιμος – ανεξάρτητα από τον λόγο – είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues με άλλο τρόπο για λάβετε μια απάντηση στην ερώτησή σας.

 • Δημοσιεύω Το αίτημά του στο Φόρουμ Woobees του Bouygues Télécom: Οι σύμβουλοι τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι αρκετά αντιδραστικοί και θα φροντίσουν το αρχείο
 • Επικοινωνία εξυπηρέτηση πελατών μέσω κοινωνικά δίκτυα

Πώς να επικοινωνήσετε με τον Bouygues όταν δεν είστε ακόμα πελάτης ?

Το Bouygues Telecom προσφέρει αρκετούς αριθμούς τηλεφώνου για τους συνδρομητές του – άτομα και επαγγελματίες – αλλά ο χειριστής έχει επίσης δημιουργήσει τηλεφώνημα ειδικά δεσμευμένο καταναλωτές που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί Chez Bouygues Telecom.

Για να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων Bouygues:

 1. Είσαι άτομο: 3106
 2. Είστε επαγγελματίας: 3100

Οι υπάλληλοι του προτύπου αριθμού του αριθμού που προορίζονται για μη πελάτες της Bouygues Telecom Can Can Can βοηθώντας τους καταναλωτές Για να εγγραφείτε στο Διαδίκτυο ή το κινητό προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ψηφιακές ανάγκες τους. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους καταναλωτές Συγκρίνετε τις προσφορές. Είναι επίσης εξουσιοδοτημένοι να προσφέρουν διαφημιστικές προσφορές για αποπλανήστε τους πιθανούς νέους πελάτες.

Γιατί να κλείσετε ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

Το κύριο πλεονέκτημα της λήψης online ραντεβού είναι να εξοικονομήσετε χρόνο μετά την άφιξη στο κατάστημα.
Για κλείνω ραντεβού, Απλά:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Telecom Bouygues και μεταβείτε στην καρτέλα “Τα καταστήματα μας” στο επάνω δεξιά
 2. Επιστρέψτε τη διεύθυνσή σας για να βρείτε τα καταστήματα που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς
 3. Επιλέξτε το κατάστημά σας και κάντε κλικ στο “Λήψη ραντεβού”
 4. Επιλέξτε τον λόγο για την επίσκεψή σας, επιλέξτε τη θέση σας και εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Και αυτό είναι όλο ! Συνήθως θα λάβετε επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα boutique-box-internet.FR για να εγγραφείτε εύκολα σε μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues !

Εγγραφείτε εύκολα μια προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues !

Πώς να αποκτήσετε ηλεκτρονική βοήθεια Bouygues Telecom ?

Η Bouygues Telecom έχει επίσης διαθέσει διάφορα εργαλεία βοήθειας στους συνδρομητές για να επιτρέψει στους πελάτες της Λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις Χωρίς κατ ‘ανάγκη επικοινωνία με έναν σύμβουλο. Αυτά τα διαθέσιμα εργαλεία στο Διαδίκτυο επιτρέπουν στους συνδρομητές επωφεληθείτε από μια συγκεκριμένη αυτονομία στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν επιλυθεί χάρη στα εργαλεία που διατίθενται από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, συνιστάται Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο μέσω τηλεφώνου ή μεταβείτε στο πλησιέστερο φυσικό κατάστημα.

Υπηρεσία ηλεκτρονικής βοήθειας Bouygues Telecom

Η Υπηρεσία Βοήθειας Bouygues Telecom Online σάς επιτρέπει να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας χωρίς απαραίτητα να πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο.
Θα βρείτε εκεί μεταξύ άλλων:

 • Βοήθεια σχετικά με το πλαίσιο Διαδικτύου σας: διάγνωση WiFi, συμβουλές εγκατάστασης ..
 • Κινητή βοήθεια: Όσον αφορά την κάρτα SIM, τις διεθνείς τιμές, τις μεθόδους εργασίας ..
 • Αλλά και βοήθεια σχετικά με την περιοχή πελατών σας, τα τιμολόγιά σας, τις διάφορες υπηρεσίες Bouygues, το κλειδί 4G ή άλλα θέματα

Αυτή η ηλεκτρονική βοήθεια σάς επιτρέπει να έχετε όλες τις ερωτήσεις FAQ στον ίδιο τόπο (που περιέχει τις πιο συχνές ερωτήσεις), αλλά και όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που παρέχονται στο φόρουμ.

Συνιστάται να προχωρήσετε σε μια αναζήτηση για την ερώτηση για να εξοικονομήσετε χρόνο. Όλα τα θέματα που καλύπτονται ταξινομούνται σε κατηγορίες.

Βίντεο φροντιστηρίου στο κανάλι Bouygues Telecom YouTube

Το Bouygues Telecom διαθέτει επίσης κανάλι YouTube όπου ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου δημοσιεύει τακτικά διάφορα και ποικίλα βίντεο.

 • Ο διαφήμιση
 • Εκεί παρουσίαση Προσφορές Διαδικτύου και Κινητού
 • Ο μαθήματα Για να εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό σας, κ.λπ.

https: // www.YouTube.com/c/bouyguestelecom

Η λίστα αναπαραγωγής Μαθήματα και βοήθεια είναι μια κατηγορία χρήσιμων βίντεο που επιτρέπουν στους συνδρομητές επωφεληθείτε από τη συμβουλή του χειριστή Χωρίς επικοινωνία με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Αυτή η λίστα αναπαραγωγής περιέχει Περισσότερα από τριάντα βίντεο όπου θα είναι δυνατόν να βρεθούν στοιχεία απαντήσεων στις πιο συχνές διαδικασίες και ερωτήσεις.

Ένας σύμβουλος boutique-box-internet.Σας βοηθήστε να επιλέξετε μια προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε λίγα λεπτά !

Πώς να προετοιμαστείτε πριν επικοινωνήσετε με τον Bouygues ?

Υπάρχουν μερικές συμβουλές για να ακολουθήσετε Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues Στις καλύτερες συνθήκες. Συνιστάται Προετοιμάστε το αίτημά σας Και όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται για τη βελτιστοποίηση της επεξεργασίας σας. Είτε πρόκειται για τηλεφωνική ή ηλεκτρονική διαδρομή, είναι απαραίτητο να παρουσιάσετε ορισμένα έγγραφα για να επιτρέψετε στον σύμβουλοΠροσδιορίστε το Διαδίκτυο ή τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας.

Γιατί να προετοιμαστείτε πριν επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues ?

ΣυνιστάταιΚάντε μια προετοιμασία πριν από το ραντεβού Με τον Bouygues Telecom Advisor να βελτιστοποιήσει τον χρόνο αναμονής του και να επιτρέψει ταχύτερη ζήτηση για ζήτηση. Αυτή η προηγούμενη προετοιμασία θα επιτρέψει στους συνδρομητές Επιλέξτε τον καλύτερο τρόπο επαφής Και Ορίστε την καλύτερη στιγμή Για να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom.

Αυτή η προετοιμασία θα επιτρέψει στους συνδρομητές να αποφύγουν υπερβολικές προσδοκίες όσον αφορά τους χρόνους επίλυσης.

Συνιστάται επίσης Συμβουλευτείτε όλα τα ηλεκτρονικά εργαλεία βοήθειας Διατίθεται στους πελάτες της Bouygues Telecom για να ελέγξει εάν το πρόβλημα δεν έχει ήδη βρει λύση στις συχνές ερωτήσεις ή στο φόρουμ του χειριστή.

Ποια είναι τα έγγραφα που πρέπει να προετοιμαστείτε πριν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ?

Ανεξάρτητα από το αίτημα, είναι απαραίτητο να Συγκεντρώστε ορισμένες πληροφορίες Πριν επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom. Αυτές οι πληροφορίες θα διαφέρουν ανάλογα με το αίτημα.

��️ Τα απαραίτητα έγγραφα σύμφωνα με το αίτημα (Σεπτέμβριος 2023):

 • �� το Αριθμός Συμβολαίου : Αυτός είναι ένας προσωπικός αριθμός που αναφέρεται στα τιμολόγια που θα επιτρέψουν στον σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues να καθορίσει τη γραμμή Internet ή Mobile που σχετίζεται με τη συνδρομή
 • �� το τηλεφωνικό νούμερο : Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να προσδιοριστεί η τηλεφωνική γραμμή του συνδρομητή (σταθερή ή κινητή)
 • �� το Σειριακός αριθμός IMEI (15 ψηφία): Αυτός είναι ένας αριθμός που αναφέρεται στο πλαίσιο συσκευασίας ή στον λογαριασμό αγοράς τηλεφώνου που θα επιτρέψει στον σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues να αποκλείει τη χρήση του τηλεφώνου σε περίπτωση πτήσης

Σε κάθε περίπτωση, είναι σκόπιμο να Σημειώστε τις ερωτήσεις σας Σε ένα χαρτί για να αποφύγετε να ξεχνάτε τις εν λόγω ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον σύμβουλο.

Πότε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues Telecom ?

Η εξυπηρέτηση πελατών Bouygues Telecom είναι διαθέσιμη όλη την εβδομάδα (Δευτέρα έως Σάββατο) από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ Επικοινωνήστε εύκολα με έναν σύμβουλο τηλεπικοινωνιών Bouygues Σε όλες τις ώρες της ημέρας. Προκειμένου να αποφευχθεί η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues τη στιγμή των ισχυρών πλήθους, είναι σκόπιμο να ευνοούν μερικά κουλοχέρηδες Για να επικοινωνήσετε με την Bouygues Telecom και Περιορίστε το χρόνο αναμονής Πριν από τη φροντίδα.

Τα προγράμματα που πρέπει να ευνοηθούν για την επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών (Σεπτέμβριος 2023):

Χροιά Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη ΠΕΜΠΤΗ Παρασκευή ΣΑΒΒΑΤΟ
08: 00-10: 00 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ
10: 00-13: 00 Να αποφύγω ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ
13: 00-14: 30 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος
14: 30-16: 00 Να αποφύγω ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος Προνομιούχος
16: 00-20: 00 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος Προνομιούχος

Το ήξερες ?

Οι άνθρωποι διαβάζουν περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την υποστήριξη στην οποία διαβάζουν.
Γνωρίζατε ότι όχι μόνο κάνετε κλικ σε λιγότερο τα μάτια σας όταν βρίσκεστε σε έναν υπολογιστή, αλλά και η ανάγνωση σε μια οθόνη σας επιβραδύνει.
Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι διαβάζουν 10% πιο αργά σε μια οθόνη παρά σε χαρτί.

Είναι η Bouygues Telecom Customer Service Qualitative ?

Η ποιότητα των υπηρεσιών αντιπροσωπεύει μια δέσμευση από την Bouygues Telecom που επιθυμεί ικανοποιήστε τους πελάτες. Ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο επιθυμεί να προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συνδρομητών του. Αυτή είναι μια στρατηγική τηλεπικοινωνιών Bouygues για να Διαφορικά από άλλους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αυτή η στρατηγική μάρκετινγκ είναι ένας καλός τρόπος Διατηρήστε τους πελάτες.

Bouygues Telecom: Μια εταιρεία με ετικέτα

Ετικέτα υπηρεσίας NF - Σχέσεις πελατών

Ο Bouygues Telecom επιθυμεί να δείξει την ανησυχία του σχετικά με Την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες και τους υπαλλήλους της. Κατά συνέπεια, η εταιρεία έχει λάβει τις διοικητικές διαδικασίες Λάβετε ετικέτες Υπηρεσία NF. Πελατειακες σχεσεις Και Κοινωνική ευθύνη Προκειμένου να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειες που έγιναν.

Το Bouygues Telecom έχει επίσης το επιγραφή Ποικιλία.

Ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών: Bouygues Telecom Parmagement

Παρά την καθυστερημένη εμφάνιση στη γαλλική αγορά τηλεπικοινωνιών, η Bouygues Telecom προσαρμόστηκε γρήγορα στη ζήτηση των χρηστών. Σήμερα, προσφέρει η Bouygues Telecom Μία από τις καλύτερες υπηρεσίες πελατών τηλεφώνου Γαλλική αγορά. Πράγματι, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου είναι συνδεδεμένος με Η ποιότητα της επαφής με τους πελάτες, Ειδικά στο Διαδίκτυο.

Το Bouygues Telecom συνεχίζει να προσφέρει καινοτομίες για να επιτρέψει στους συνδρομητές του επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Bouygues Télécom News

Bouygues Télécom News

Bouygues Télécom: Ας πάμε για πωλήσεις flash !

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom δωρεάν ?

Είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με το Bouygues Telecom δωρεάν από τότε που:

 • Ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών: 1064
 • Η περιοχή πελατών Bouygues Telecom
 • Κοινωνικά δίκτυα
 • Ηλεκτρονικά μηνύματα

Πώς να στείλετε ένα email στο Bouygues Telecom ?

Προκειμένου να επικοινωνήσετε με το Διαδίκτυο και τον φορέα κινητής τηλεφωνίας από την ηλεκτρονική διαδρομή, είναι απαραίτητο να Έχετε μια περιοχή πελάτη. Από αυτόν τον προσωπικό χώρο, απλά Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας Διατίθεται στην ενότητα Επικοινωνία διαχρονικός χώρος.

Πώς να υποβάλετε μια καταγγελία στο Telecom του χειριστή Bouygues ?

Είναι δυνατόν να πραγματοποιήσετε την καταγγελία σας από την περιοχή του πελάτη σας (ηλεκτρονική διαδρομή) ή να στείλετε επιστολή στη διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών του χειριστή.

Υπηρεσία καταναλωτών
Bouygues Telecom
60436 Noailles Cedex

Σε περίπτωση μη ικανοποιητικής ανταπόκρισης, είναι δυνατόν Εισαγάγετε τον διαμεσολαβητή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών Προκειμένου να διευθετηθεί η διαφορά ειρηνικά. Η χρήση της δικαιοσύνης αντιπροσωπεύει το τελευταίο βήμα κατά τη διάρκεια μιας διαφοράς.

Ενημερώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Ακυρώστε την απάντηση

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική ελέγχου, επεξεργασίας και δημοσίευσης κριτικών, κάντε κλικ εδώ.

Παλαιός πελάτης: 1.45370584 Γραμμή: 0662548111 Τερματίστη τη σύμβασή μου με Bouygues πριν από 2 χρόνια και ανακλήθηκε η χρέωση. Με εγγεγραμμένη επιστολή κεφαλαίων εξακολουθεί να εισπράττεται από τον λογαριασμό μου. Πολλές επιστολές που απευθύνονταν στις διάφορες υπηρεσίες της εταιρείας παρέμειναν αναπάντητες. Πάντα λαμβάνω τιμολόγια. Είναι ένα κύριο εγκεφαλικό επεισόδιο. Εδώ, το ονομάζουμε έγκλημα ! Δεν είναι κανείς ικανός να το απαντήσει ή να το διευκρινίσει ? Είμαι λίγο εθισμένος. Τερματίσαμε τη σύμβασή μου με την Bouygues πριν από 2 χρόνια και ανακάλεσα την εξουσιοδότηση χρέωσης. Τα κεφάλαια εξακολουθούν να εισπράττονται από τον λογαριασμό μου. Πολλές επιστολές που απευθύνονταν στις διάφορες υπηρεσίες της εταιρείας παρέμειναν αναπάντητες. Πάντα λαμβάνω τιμολόγια. Είναι ένα κύριο εγκεφαλικό επεισόδιο. Εδώ, το ονομάζουμε έγκλημα ! Δεν είναι κανείς σε θέση να απαντήσει ή να διευκρινίσει αυτό το σημείο ? Είμαι εθισμένος.

λογότυπο

Γεια σας, η εξυπηρέτηση πελατών Bouygues είναι απρόσιτη ? Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της ταχυδρομικής τους διεύθυνσης: Υπηρεσία Καταναλωτών – Bouygues Telecom – 60436 Noailles Cedex. Οι σύμβουλοι μας σας ακούν επίσης στο 09 78 34 49 55 Εάν θέλετε να φροντίσουν όλα τα βήματά σας. Καλή σας μέρα.

Joao de Sousa Oliveira

στο Bouyues γιατί υποστηρίζουμε προβλήματα με το σταθερό μας τηλέφωνο . 0148946571

λογότυπο

Γεια σας, είναι ατυχές να αντιμετωπίσετε τέτοιες δυσκολίες. Σας προσκαλούμε να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών Bouygues στο 1064. Εάν δεν βρεθεί καμία λύση ως αποτέλεσμα αυτής της ανταλλαγής και θέλετε να αλλάξετε τον προμηθευτή σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε δωρεάν στους συμβούλους μας στο 09 78 34 49 55. Θα χαρούν να απαντήσουν στο αίτημά σας ! Σας ευχόμαστε μια καλή μέρα.

Joao de Sousa Oliveira Tele; 0148946571

Bouygues πελάτης γιατί το σταθερό μου τηλέφωνο έχει σπάσει σχεδόν κάθε μέρα

λογότυπο

Γεια σας, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση με τον προμηθευτή σας Bouygues, μπορείτε να καλέσετε 09 78 34 49 55 για να αλλάξετε τον προμηθευτή για δωρεάν και αβίαστα με τους συμβούλους μας.

Joao de Sousa Oliveira

Γιατί το σταθερό μου τηλέφωνο έχει σπάσει σχεδόν κάθε μέρα .

λογότυπο

Γεια σας, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση με τον προμηθευτή σας Bouygues, μπορείτε να καλέσετε 09 78 34 49 55 για να αλλάξετε τον προμηθευτή για δωρεάν και αβίαστα με τους συμβούλους μας.

Από την αρχική εγκατάσταση της 3ης Μαρτίου, περιμένω την οριστικοποίηση της εγκατάστασης. Μετά από 7 λέω 7 ραντεβού που δεν έχουν τιμηθεί, από τους πελάτες των πελατών, (με την αναφορά) δεκάδες κλήσεις στις διάφορες πλατφόρμες, χωρίς να λαμβάνουμε μια θέση που ονομάζεται SO, παρά τα πολλαπλά αιτήματά μου, συμφωνήσαμε με ένα Νέο ραντεβού στις 17 Μαΐου. Ελπίζω ότι θα είναι το σωστό. Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη ενός πλαισίου αυτής της εταιρείας σε αυτές τις ανείπωτες παραβιάσεις. με εκτιμιση

λογότυπο

Γεια σας, λυπάμαι που σημειώσαμε ότι ο τρέχων προμηθευτής σας δεν σας ταιριάζει. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους μας εάν θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή αβίαστα στον ακόλουθο αριθμό: 09 78 34 49 55. Θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν και να φροντίσουν όλα τα βήματα σε λίγα λεπτά. Καλή σας μέρα.

Καλό απόγευμα! Έκανα ένα λάθος στέλνοντάς σας το κουτί σας δεν έβαλα το όνομά μου, αλλά αλλιώς το όνομα σε αυτό που είχα στείλει επί τόπου θα θέσει ένα πρόβλημα γνωρίζοντας ότι μου είπε ότι χωρίς το κουτί που παραδίδει μπορούν να πάρουν τα χρήματα μέσα ο λογαριασμός

λογότυπο

Γεια σας, για να λάβετε επιστροφή χρημάτων προηγμένου κόστους ή για να προχωρήσετε για την επιστροφή του εξοπλισμού Bouygues, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 1064.

Μόλις ήμουν πολύ άσχημος από έναν σύμβουλο που ζήτησα μια εμπορική χειρονομία. Πράγματι, η Bouygues τερματίζει ότι η συνδρομή μου δεν μπορεί πλέον να παρέχει την τηλεφωνική του υπηρεσία, την τηλεόραση. στον τομέα μου. Επιλέγω έναν νέο χειριστή που μου ζητά να πληρώσω τα τέλη συνδρομής. Αυτό δεν είναι το γεγονός μου, φαίνεται φυσιολογικό να λαμβάνετε αποζημίωση για υπηρεσίες που δεν παρέχονται. Η μόνη “εύνοια” που λαμβάνεται από το Bouygues είναι ο ελεύθερος τερματισμός ! Και σήμερα, στέλνω για να περπατήσω στα τριαντάφυλλα ! Σε ποιον γελάμε ? Η Bouygues δεν έχει καμία προσοχή στους πελάτες της. Η διαφήμισή του είναι ψευδής.

λογότυπο

Γεια σας, αν θέλετε να λάβετε βοήθεια για να αλλάξετε τον προμηθευτή Διαδικτύου με χαμηλότερο κόστος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους εμπειρογνώμονες boutique-box-internet μας.EN στις 09 77 42 24 37 έτσι ώστε να φροντίζουν τις διαδικασίες σας δωρεάν σε λίγα λεπτά.

Γεια σας, προσφέρομαι να πάω σε ίνες που δέχομαι έχοντας 2 κουτιά, έτσι 1 στο σαλόνι μου και ένα κουτί του Μαϊάμι στο υπνοδωμάτιο της κόρης μου. Η ίνα έχει εγκατασταθεί χωρίς πρόβλημα . 2 ώρες μάλλον αργά την κόρη μου συν αλυσίδα, έτσι κάλεσα το 1064 που παραιτούμε,Πηγαίνω στο σαλόνι περισσότερη αλυσίδα που πληκτρολογώ για άλλη μια φορά παραιτήθηκε 1 ώρα πιο αργά αφήνει περισσότερο κανάλι στο δωμάτιο της κόρης μου, γι ‘αυτό θυμάμαι 3 ημέρες αργότερα το 1064 μου λέει ότι νομίζω γιατί είστε κάθε μέρα κάθε μέρα ενοχλεί όταν συμφωνώ Fiber Το πρόσωπο του 1064 για να έχει ένα κουτί, έτσι μου είπε για το ότι σας ενοχλεί, απαντώ σε αυτά τα σοβαρά βήματα εκεί δεν θα έπρεπε να έχει δει ότι η συνδρομή μου είχε 2 κουτιά, έτσι μας πρόσφερε να επιστρέψει ένα κουτί του Μαϊάμι στο δωμάτιο Επειδή ο σειριακός αριθμός δεν αντιστοιχούσε πια, μετά από 15 ημέρες, λάβαμε την υπόθεση που μου ζήτησε να επιστρέψω τον παλιό εξοπλισμό, δυστυχώς, δούλευα πολύ, γι ‘αυτό έλαβα για να αναφέρω τον εξοπλισμό, έτσι πήραμε 197 ευρώ για μη -επιστροφή του υλικού όλα αυτά δεν θα έπρεπε να παράγει αν το άτομο είχεΈκανα τη δουλειά του σωστά μαζί μου ένα κουτί αντί για 2 κουτί αποκαθιστώ τον εξοπλισμό και πρέπει να περιμένω 1 για να επιστρέψω C απαράδεκτα που έκανε το λάθος των κουτιών σίγουρα όχι εγώ όταν κάνουμε μια αλλαγή το 1064 πρέπει να κοιτάξει τις συνδρομές Αντί να ενοχλείται για περίπου 2 μήνες. Ενώ περίμενε το άτομο που προσφέρει να πάει σε ίνες, δεν ήταν ενοχλημένος εγκάρδια Madame Caillaux που αποστέλλεται από το Yahoo Mail για Android

Γεια σας, δεν είμαι πελάτης στο Bouygues Telecom για ένα μήνα και είναι αδύνατο να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ακόμη και στην καρτέλα “Παλαιός Πελάτης”. Θα ήθελα να ρωτήσω την υπηρεσία Bouygues, ένα αντίγραφο του λογαριασμού αγοράς για το τηλέφωνο του κοινοβουλίου Samsung S9 που αγοράστηκε στις αρχές του 2019. Σας ευχαριστώ που το μεταδόσατε σε μένα. τις καλύτερες ευχές. Patrice Bouchez εγκάρδια

λογότυπο

Γεια σας, αν δεν μπορείτε πλέον να φτάσετε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Bouygues μέσω τηλεφώνου, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω του ειδικού φόρουμ, των κοινωνικών δικτύων είτε πηγαίνετε στο κατάστημα για να εξηγήσετε το αίτημά σας απευθείας σε έναν σύμβουλο.

Seraphin Mukalay Mwenze

Έχετε ξεκινήσει άσχημα στο λογαριασμό μου και έχετε 10,96 ευρώ περισσότερα 26,83 ευρώ αφού με διεκδικήσετε να μου ρωτήσετε 73,13 ευρώ C είναι ήδη η πτήση

λογότυπο

Γεια σας Séraphin, καταλαβαίνω την κατάστασή σας. Σας προτείνω να καλέσετε αυτόν τον αριθμό: 1064. Ένας εμπειρογνώμονας Bouygues θα λύσει το πρόβλημά σας. Ελπίζοντας να βοηθήσω.

Mukalay Mwenze Seraphin

Γεια σας, κυρία Monsieur de Bouygues Telecom Service Servic Ο λογαριασμός μου 30,96 ευρώ φορές είναι 61,92 ευρώ συν 26,83 ευρώ, αφού με διεκδικήσετε άλλα 73,13 ευρώ που είναι ήδη κλοπή και αρχίζει άσχημα μαζί σας, θα τερματίσω τη σύμβασή μου μαζί σας Έχω αλλάξει έναν χειριστή συν τρεις αριθμούς κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι θα ήθελα να έχω τη συγκεκριμένη απάντηση στο εισφορά που κάνατε τον Φεβρουάριο σας ευχαριστώ για την κατανόηση των πολύ διακεκριμένων χαιρετισμών μου

λογότυπο

Γεια σας Séraphin, καταλαβαίνω την κατάστασή σας. Σας προτείνω να καλέσετε αυτόν τον αριθμό: 1064. Ένας εμπειρογνώμονας Bouygues θα λύσει το πρόβλημά σας. Ελπίζοντας να βοηθήσω.

Hello Dated 03/13/1921 Ακυρώσαμε το Tel Tel Mobile 06 62 86 25 43 Έχετε απευθυνθεί σε ένα email επιβεβαίωσης από την 03/13/1921, αναφέροντας ότι η επιστολή τερματισμού έχει αποσταλεί στην RC την ίδια ημέρα, αλλά μέχρι σήμερα 03 /22/2021 Ακόμα τίποτα που δεν λαμβάνεται είναι αυτή η φυσιολογική τέτοια διαφορά μεταξύ της αποστολής σας 13/05 και σήμερα ακόμα τίποτα? Επείγουσα απάντηση ευχαριστώ ! Θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε την ακύρωση της συνδρομής μας για εγκάρδια

λογότυπο

Γεια σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues στο 1064 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του αιτήματός σας.

Είναι κρίμα που δεν συμβουλεύω κανέναν να εγγραφεί σε bouygues ήταν truants λύνω τη σταθερή γραμμή μου και η συνδρομή κινητής τηλεφωνίας σε καθυστερήσεις ανάκλησης .Ανακάλυψε το ME71 72 ευρώ, στη συνέχεια, 9 05 σε μέρη, στη συνέχεια 244,88 από την επιρροή απόσυρση για να είναι κακές του αριθμού που θεωρεί την υπηρεσία τους του Lons Le Saunier και του Aujoud’uii με απομακρύνει ξανά 59 90 ευρώ? Ακολουθήστε τη συμβουλή μου και δείτε Fucks

λογότυπο

Γεια σας, σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη γνώμη σας σχετικά με τον χειριστή Bouygues Télécom.

BJR, άλλαξα την προσφορά από το ADSL στην ίνα, αλλά θέλω να αποσυρθώ και να μείνω στο ADSL..Το πακέτο μου βρίσκεται ακόμα στο σημείο ρελέ.τι πρέπει να κάνω.Κάλεσα έναν σύμβουλο που έλαβε υπόψη το αίτημά μου για απόσυρση, αλλά δεν ξέρω περισσότερα.Δεν μπορώ να φτάσω στο Bouygues

Τα 32 ευρώ που εξαιρουμένων του πακέτου που έπρεπε να αποδώσει επιστροφή όπως αναμενόταν δεν έγινε. καλέστε στην Τυνησία που δεν έκανα. Σφάλμα από την πλευρά σας. Περιμένω μια απάντηση από εσάς

Έχω εγγραφεί σε εσάς για πολύ δελεαστικό για 9 μήνες έχω λάβει οποιαδήποτε τιμολόγια από το λογαριασμό μου σε αυτό του Paymans αδύνατο να έχετε εξυπηρέτηση πελατών

Είμαι στον ξένο και δεν μπορώ να έρθω μαζί σας. Ζήτησα μια αναστολή των γραμμών μου στις 16 Οκτωβρίου. Και συνεχίζω να συζητώ τα τιμολόγια. Παρακαλώ είναι ένα λάθος που.

Όλα αυτά είναι ψέμα! Αδύνατο να ακουστεί από το Bouygues επιτρέπω στον εαυτό μου να παρουσιάσω σε αυτό το φόρουμ το πρόβλημά μου που συνδέεται με μια αποτυχία bbox. Το bbox μου έχει καταρρεύσει από το πρωί της 19ης Νοεμβρίου, και από εκείνη την ημέρα, αρκετές φορές, έχω έρθει σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών μάταια. Καλώντας το 1064, ο μηχανισμός απαντήσεων μου ζήτησε να επικοινωνήσω με την υπηρεσία μέσω της περιοχής του πελάτη μου. Μόλις συνδεθεί στην περιοχή του πελάτη μου, ο ιστότοπος μου ζήτησε να τηλεφωνήσω στο 1064 … αφού έλαβα ένα μήνυμα στο φόρουμ, ένας σύμβουλος Bouygues με τηλεφώνησε να πω ότι πρέπει να καλέσω ξανά το 1064 επειδή οι καταστροφές δεν έχουν μέρος της δουλειάς του ή Στείλτε ένα γράμμα μετά την ανάρτηση και η Bouygues θα απαντήσει σε 10 ημέρες μετά την παραλαβή του ταχυδρομείου . … εν ολίγοις, δεν μπορώ ούτε να μιλήσω με ένα αρμόδιο άτομο ούτε να βρω μια λύση. Το bbox μου είναι αναμμένο κόκκινο, δεν έχω ούτε το Διαδίκτυο ούτε το τηλέφωνο ή την τηλεόραση. Το πρόβλημα προέρχεται από το δρόμο επειδή είδα έναν ελεύθερο τεχνικό για να ανοίξει μια καταπακτή για την επισκευή των καλωδίων και μου εξήγησε ότι αυτά κάτω από την καταπακτή είναι σπασμένα, ότι είναι απαραίτητο να επισκευαστεί κατά περίπτωση, ενημέρωσε να επικοινωνήσει με τους Bouygues για να αναφέρει αυτό πρόβλημα. Αλλά είναι αδύνατο για μένα να επικοινωνήσω με τους Bouygues. Σε περίπτωση που οι Bouygues δεν μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, θα ήθελα να τερματίσω τη συνδρομή μου στο bbox, χωρίς κόστος που να με ενοχλεί, επειδή είναι bouygues που δεν σέβεται τη σύμβαση, σύμφωνα με το νόμο. Σχετικά με αυτή τη σύμβαση, ζήτησα τη συνδρομή μου μέσω τηλεφώνου και ένας σύμβουλος Bouygues μου πρόσφερε μια συνδρομή Box € 22,99 το μήνα για 12 μήνες. Αλλά για το πρώτο τιμολόγιο τα έξοδα δεν είναι αυτά που ο σύμβουλος μου προσέφερε, αλλά πολύ υψηλότερα. Πράγματι, πρέπει να πληρώσω ένα ποσό € 29,99 το μήνα και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το σφάλμα. Εάν η Bouygues λάβει αυτό το μήνυμα, διορθώστε αυτήν την παρεξήγηση και διευκρινίστε επίσης τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση τερματισμού. Στάντλο

Αδύνατο να ακουστεί από το Bouygues επιτρέπω στον εαυτό μου να παρουσιάσω σε αυτό το φόρουμ το πρόβλημά μου που συνδέεται με μια αποτυχία bbox. Το bbox μου έχει καταρρεύσει από το πρωί της 19ης Νοεμβρίου, και από αυτές τις μέρες, αρκετές φορές, έχω έρθει σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών μάταια. Καλώντας το 1064, ο μηχανισμός απαντήσεων μου ζήτησε να επικοινωνήσω με την υπηρεσία μέσω της περιοχής του πελάτη μου. Μόλις συνδεθώ στην περιοχή του πελάτη μου, ο ιστότοπος μου ζήτησε να τηλεφωνήσω στο 1064 … Εν ολίγοις, δεν μπορώ ούτε να μιλήσω με ένα αρμόδιο άτομο ούτε να βρω λύση. Το bbox μου είναι αναμμένο κόκκινο, δεν έχω ούτε το Διαδίκτυο ούτε το τηλέφωνο ή την τηλεόραση. Το πρόβλημα προέρχεται από το δρόμο επειδή είδα έναν ελεύθερο τεχνικό για να ανοίξει μια καταπακτή για την επισκευή των καλωδίων και μου εξήγησε ότι αυτά κάτω από την καταπακτή είναι σπασμένα, ότι είναι απαραίτητο να επισκευαστεί κατά περίπτωση, ενημέρωσε να επικοινωνήσει με τους Bouygues για να αναφέρει αυτό πρόβλημα. Στείλτε έναν τεχνικό στον ιστότοπο για να επισκευάσετε τα καλώδια. Χρειάζομαι πραγματικά το Διαδίκτυο για δουλειά και για το σχολείο όπου πρέπει να παρακολουθήσω διάφορα βιντεοπαιχνίδια. Σε περίπτωση που οι Bouygues δεν μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, θα ήθελα να τερματίσω τη συνδρομή μου στο Bbox, επειδή είναι οι Bouygues που δεν σέβεται τη σύμβαση, σύμφωνα με το γαλλικό δίκαιο. Σχετικά με αυτή τη σύμβαση, ζήτησα τη συνδρομή μου μέσω τηλεφώνου και ένας σύμβουλος μου πρόσφερε μια συνδρομή Box € 22,99 το μήνα για 12 μήνες. Αλλά για το πρώτο τιμολόγιο, τα έξοδα δεν είναι αυτά που μου πρόσφερε ο σύμβουλός σας, αλλά πολύ υψηλότερα. Πράγματι, πρέπει να πληρώσω ένα ποσό € 29,99 το μήνα και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το σφάλμα. Σας ευχαριστούμε Bouygues για την αποκατάσταση αυτής της παρεξήγησης και διευκρινίζοντας επίσης τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση τερματισμού.

Αυτό δεν λέει ή αποσύρει τη φόρμα που θα επιστραφεί όταν αλλάζουμε τον χειριστή