Γνωρίστε τα πάντα για το iOS iPhone ενημερώσεις-certideal, θα το iPhone θα λάβει την ενημέρωση iOS 17 ?

Το iPhone σας θα λάβει την ενημέρωση iOS 17 

Contents

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενημερώσετε το iPhone και το iOS σας είναι η ασφάλεια. Οι τακτικές ενημερώσεις επιτρέπουν στο iPhone σας να έχει τις τελευταίες προστασίες ασφαλείας. Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά επειδή οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και οι απειλές ασφάλειας είναι όλο και πιο αποτελεσματικές.

Τα πάντα για τις ενημερώσεις iOS iPhone

Οι ενημερώσεις iOS iOS είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή της Apple. Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ενημερώσεις iOS iOS, τις χρήσεις τους, τη λειτουργία τους ή τον τρόπο εγκατάστασής τους.

Τι είναι το iOS ?

ios είναι ένα κινητό λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από την Apple Inc. Για τις κινητές συσκευές του όπως το iPhone, το iPad και το iPod Touch. Αρχικά ονομάστηκε iPhone OS, αλλά μετονομάστηκε σε iOS τον Ιούνιο του 2010 για να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι επεκτάθηκε επίσης για να υποστηρίξει μη συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του iPad και του iPod.

Το iOS βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα UNIX και χρησιμοποιεί ένα περιβάλλον χρήστη αντικειμένου με βάση το αντικείμενο. Η πλοήγηση είναι απλή και διαισθητική, με μεγάλα εικονίδια καλά διατεταγμένα για πρόσβαση στις εφαρμογές και το περιεχόμενο της συσκευής. Το λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει μια σειρά βασικών εφαρμογών όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το σαφάρι, η κάμερα, η μουσική και το κατάστημα εφαρμογών, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και το περιεχόμενό τους.

Γιατί μια ενημέρωση iPhone ?

Η ενημέρωση του iPhone σας στην τελευταία έκδοση του iOS είναι πολύ σημαντική επειδή σας επιτρέπει να απολαύσετε όλες τις νέες λειτουργίες και τις επιδόσεις, αλλά και επειδή οι ενημερώσεις χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση δυσλειτουργιών και την επίλυση προβλημάτων ασφάλειας.

Σημασία της ενημέρωσης για ασφάλεια

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενημερώσετε το iPhone και το iOS σας είναι η ασφάλεια. Οι τακτικές ενημερώσεις επιτρέπουν στο iPhone σας να έχει τις τελευταίες προστασίες ασφαλείας. Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά επειδή οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και οι απειλές ασφάλειας είναι όλο και πιο αποτελεσματικές.

Οι ενημερώσεις ασφαλείας μπορούν να διορθώσουν τα τρωτά σημεία και τα σφάλματα ασφαλείας που ανακαλύφθηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, εμποδίζουν έτσι τους χάκερ υπολογιστών να έχουν πρόσβαση στη συσκευή σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι ενημερώσεις μπορούν επίσης να σας προστατεύσουν από κακόβουλο λογισμικό, ιούς και άλλες απειλές ασφαλείας.

Βελτίωση της απόδοσης του iPhone

Ο Ενημερώσεις iOS μπορεί επίσης να βελτιώσει την απόδοση του iPhone σας. Η Apple δημοσιεύει τακτικά ενημερώσεις που περιλαμβάνουν βελτιστοποιήσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων για τη βελτίωση της ταχύτητας και της ανταπόκρισης του iPhone σας. Οι ενημερώσεις μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να μειώσουν τους χρόνους φόρτωσης, οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία χρήστη του iPhone σας.

Πρόσβαση σε νέες λειτουργίες

Τέλος, οι ενημερώσεις iOS μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε νέες δυνατότητες, βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις. Οι τακτικές ενημερώσεις μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη προσθέτοντας πρόσθετες λειτουργίες ή βελτιώνοντας τις υπάρχουσες λειτουργίες. Ορισμένες ενημερώσεις μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη συμβατότητα με άλλα Συσκευές μήλου, όπως ρολόγια Apple Watch, υπολογιστές Mac ή tablet iPad.

Η τακτική ενημέρωση του iPhone και του iOS σας είναι σημαντική για την ασφάλεια της συσκευής σας, βελτιώνοντας την απόδοσή του και σας δίνοντάς σας νέες λειτουργίες. Επομένως, είναι απαραίτητο να ενημερώνεστε τη συσκευή σας για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη εμπειρία των χρηστών και την αυξημένη ασφάλεια.

Συμβατότητα εφαρμογής

Εάν δεν ενημερώνετε τη συσκευή σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα συμβατότητας με ορισμένες εφαρμογές. Οι ενημερώσεις iOS μπορούν να κάνουν αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί να έχει αντίκτυπο στον τρόπο λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών. Επιπλέον, εάν οι εφαρμογές σας δεν είναι συμβατές με την έκδοση iOS που χρησιμοποιείτε, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα σταθερότητας και απόδοσης.

Πριν πραγματοποιήσετε μια ενημέρωση iOS, ανατρέξτε στις σημειώσεις έκδοσης των εφαρμογών σας για να δείτε αν αναφέρουν τη συμβατότητα με την έκδοση iOS που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε. Οι προγραμματιστές συχνά υποδεικνύουν εάν οι εφαρμογές τους είναι συμβατές με τις τελευταίες εκδόσεις iOS.

Πώς να ενημερώσετε το iPhone ?

Για να ενημερώσετε το iPhone σας, υπάρχουν αρκετά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Προετοιμασία ενημέρωσης iOS

Κατά την ενημέρωση, είναι σημαντικό το επίπεδο φορτίου της μπαταρίας του iPhone σας να είναι τουλάχιστον 50 %, αν αυτό δεν συμβαίνει, θα πρέπει να διατηρήσετε τη συσκευή υπεύθυνη όσο χρειάζεται για τη διαδικασία Ενημέρωση iOS.

Επαλήθευση της συμβατότητας ενός iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Πριν από την ενημέρωση, θα πρέπει να ελέγξετε αν το iPhone σας είναι συμβατό με το Τελευταία έκδοση του iOS. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Γενικό” τότε “Ενημέρωση λογισμικού”. Εάν το iPhone σας είναι συμβατό, θα δείτε την τελευταία έκδοση του iOS διαθέσιμη για λήψη.

Εδώ είναι μια λίστα με Τα μοντέλα iPhone και η συμβατότητά τους με τις εκδόσεις Deferral iOS ::

Μοντέλα iPhone Εκδόσεις του iOS
iPhone 14 iOS 16
iPhone 14 Plus iOS 16
iPhone 14 Pro iOS 16
iPhone 14 Pro Max iOS 16
iPhone SE 2022 iOS 16
iPhone 13 iOS 16
iPhone 13 Pro iOS 16
iPhone 13 Pro Max iOS 16
iPhone 13 Mini iOS 16
iPhone SE 2020 iOS 16
iPhone 12 iOS 16
iPhone 12 Pro iOS 16
iPhone 12 Pro Max iOS 16
iPhone 12 Mini iOS 16
iPhone 11 iOS 16
iPhone 11 Pro iOS 16
iPhone 11 Pro Max iOS 16
iPhone XS iOS 16
iPhone XS Max iOS 16
iPhone XR iOS 16
iPhone X iOS 16
iPhone 8 και 8 Plus iOS 16
iPhone 7 και 7 Plus iOS 15
iPhone SE iOS 15
iPhone 6s και 6s Plus iOS 15
iPhone 6 και 6 Plus iOS 12
iPhone 5 iOS 10

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων iPhone

Πριν από την ενημέρωση, είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε όλα τα σημαντικά σας δεδομένα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας μέσω iCloud ή συνδέοντας το iPhone σας με τον υπολογιστή σας μέσω του iTunes.

Για Αποθήκευση μέσω του iCloud, Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας, πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της σελίδας, στη συνέχεια “iCloud”, και τελικά “Icloud Backup”. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε “Εκτελέστε ένα αντίγραφο ασφαλείας τώρα” για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, των πληροφοριών και όλων των ρυθμίσεων δεν θα τροποποιηθούν μετά την ενημέρωση.

Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε ότι έχετε αρκετό χώρο μνήμης για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Νέα έκδοση του iOS.

Λήψη και εγκατάσταση μιας ενημέρωσης iOS

Μόλις αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας, μπορείτε να προχωρήσετε Λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης iOS. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • – Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” του iPhone σας, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Γενικά” τότε “Ενημέρωση λογισμικού”. Μπορείτε να δείτε την έκδοση του iOS που είναι εγκατεστημένη και εάν είναι διαθέσιμες νέες ενημερώσεις. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, θα δείτε την αναφορά “Το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο”.

Εικόνα 1: Κατεβάστε την ενημέρωση iPhone

 • – Για να κατεβάσετε την ενημέρωση, κάντε κλικ στην επιλογή “Λήψη και εγκατάσταση”, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό ξεκλειδώματος για να επιτρέψετε τη λειτουργία και να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης. Στη συνέχεια, το iPhone σας θα κατεβάσει την ενημέρωση.
 • – Μόλις μεταφορτωθεί η ενημέρωση, πρέπει να εγκατασταθεί. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο “Εγκατάσταση τώρα”.

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιλέξετε τη στιγμή της εγκατάστασης της ενημέρωσης, επιλέγοντας μία από τις ακόλουθες επιλογές: “Εγκατάσταση απόψε” ή “Υπενθυμίστε μου αργότερα”.

Αυτόματη ενημέρωση iPhone

Εκτός από τη χειροκίνητη ενημέρωση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση iPhone. Για να το κάνετε αυτό, ενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της αρχικής διαμόρφωσης του iPhone. Εδώ είναι πώς να προχωρήσετε:

 • – Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPhone σας
 • – Κάντε κλικ στο “General” στο κάτω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια στο “Ενημέρωση λογισμικού” και “Αυτόματες ενημερώσεις”.
 • – Τέλος, ενεργοποιήστε το “Λήψη ενημερώσεων iOS” και “Εγκατάσταση των ενημερώσεων iOS”, το κουμπί γίνεται πράσινο.

Εικόνα 2: Αυτόματη ενημέρωση iPhone

Ανακαλύψτε τα καλά μας σχέδια σε ανακατασκευασμένα iPhones και απολαύστε τις καλύτερες προσφορές.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση iOS σε μια συσκευή διαφορετική από την Apple ?

Όχι, το iOS έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για συσκευές Apple και δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές από άλλες μάρκες.

Μπορώ να επιστρέψω στο παλιό iOS μετά την ενημέρωση ?

Γενικά, δεν μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση του iOS μετά την ενημέρωση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, εάν έχετε αποθηκεύσει τη συσκευή σας πριν από την ενημέρωση, μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας στην προηγούμενη έκδοση χρησιμοποιώντας αυτό το αντίγραφο ασφαλείας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εκτελέσετε μια ενημέρωση iOS ?

Η διάρκεια που απαιτείται για την εκτέλεση μιας ενημέρωσης iOS ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της ενημέρωσης, την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο και τη δύναμη της συσκευής σας. Οι πιο σημαντικές ενημερώσεις μπορούν να διαρκέσουν αρκετά λεπτά, ή ακόμα και περισσότερο από μία ώρα, για να κατεβάσετε και να εγκατασταθείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια επαρκώς φορτωμένη μπαταρία ή συνδέστε τη συσκευή σας με πηγή ενέργειας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Μπορώ να κάνω μια ενημέρωση iOS μέσω μιας κυτταρικής σύνδεσης ?

Μπορείτε να εκτελέσετε μια ενημέρωση iOS μέσω μιας κυψελοειδούς σύνδεσης εάν το επιθυμείτε. Ωστόσο, συνιστάται να το κάνετε μέσω σύνδεσης Wi-Fi, καθώς οι ενημερώσεις μπορεί να είναι ογκώδεις και να καταναλώνουν πολλά δεδομένα. Βεβαιωθείτε επίσης ότι το πακέτο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας επιτρέπει να κατεβάσετε μεγάλες ενημερώσεις χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωσή σας.

 • Μεταναστεύστε στο iOS: Γιατί και πώς να το χρησιμοποιήσετε ?
 • Όλα για το iCloud
 • Πώς να επαναφέρετε ένα iPhone ? Πρακτικός οδηγός για όλα τα μοντέλα

Το iPhone σας θα λάβει την ενημέρωση iOS 17 ?

Ανακαλύψτε τη λίστα των μοντέλων iPhone συμβατή με το iOS 17, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Étienne Caillebotte / Δημοσιεύθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:00 π.μ., ενημερώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:34 μ.μ

Επεξεργασία της 19ης Σεπτεμβρίου 2023: Η ενημέρωση iOS 17 είναι διαθέσιμη από τις 18 Σεπτεμβρίου για συμβατά μοντέλα iPhone. Ανακαλύπτω Νέα και πώς να το κατεβάσετε.

iOS 17: Η ενημέρωση φτάνει στο iPhone σας

Αυτή την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πλάτης -έως -school keynote, η Apple αποκάλυψε την ημερομηνία ανάπτυξης του iOS 17 στο περιθώριο της παρουσίασης του iPhone 15. Η ενημέρωση λογισμικού θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ως υπενθύμιση, η τελευταία έκδοση του iOS, προηγουμένως σε φάση Beta, επωφελείται από μια σειρά βελτιώσεων και νέων χαρακτηριστικών. Έχει, για παράδειγμα, μια εφαρμογή ημερολογίου, την πραγματική μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων ή μια λειτουργικότητα που εμποδίζει τους αγαπημένους σας από την άφιξή σας στον προορισμό. Θα είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή της οθόνης των επαφών σας, η δημιουργία αυτοκόλλητων ετικετών από τις φωτογραφίες σας ή απλά να μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας χάρη στο όνομα.

Τα μοντέλα iPhone είναι συμβατά με το iOS 17

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος δεν είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα iPhone. Πράγματι, η εταιρεία Cupertino έχει ήδη ανακοινώσει ότι το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X, εξοπλισμένο με ένα Bionic Chip A11, δεν θα επωφεληθούν από αυτή την τελευταία έκδοση.

Εδώ είναι ο επίσημος κατάλογος των μοντέλων iPhone που θα λάβουν την ενημέρωση iOS 17:

 • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max,
 • iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Max,
 • iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max,
 • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max,
 • iPhone XS, iPhone XS Max,
 • iPhone XR,
 • iPhone SE (2η γενιά ή αργότερα).

Έχετε ένα μοντέλο συμβατό με τη νέα έκδοση ? Μάθετε πώς να προετοιμαστείτε, βήμα προς βήμα, το iPhone σας για την ενημέρωση iOS 17.