Γιατί θα πρέπει (πάλι) να ενημερώσετε το Google Chrome το συντομότερο δυνατόν, Chrome Dev – Εφαρμογές στο Google Play

Chrome Dev

Παρόλο που οι ενημερώσεις είναι συχνότερα αυτόματες, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι καλά προστατευμένο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις λογισμικού κάνοντας κλικ στα τρία σημεία στο επάνω δεξιά του παραθύρου.

Γιατί (ξανά) ενημερώστε το Google Chrome το συντομότερο δυνατό

Η Google έχει εντοπίσει ένα ελάττωμα ασφαλείας του προγράμματος περιήγησης. Επομένως, οι χρήστες του Chrome ενθαρρύνονται έντονα να ενημερώσουν γρήγορα το λογισμικό για να προστατευθούν.

Είναι η τρίτη φορά φέτος. Η Google ανακάλυψε για άλλη μια φορά ένα ελάττωμα μηδενικής ημέρας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Αυτό σημαίνει ότι μια παραβίαση ασφαλείας δεν εντοπίστηκε ποτέ από την έναρξη του λογισμικού. Η εταιρεία έχει ήδη διορθώσει το εργαλείο της χάρη σε μια ενημέρωση που οι χρήστες πρέπει να εκτελούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, επισημαίνει τον εξειδικευμένο ιστότοπο 01NET.

Όπως τον Απρίλιο, όπου δύο διαλείμματα ασφαλείας ενημερώθηκαν σε ένα χτύπημα, η ανακάλυψη έγινε από την Clément Lecigne. Ο μηχανικός είναι μέρος της ομάδας ανάλυσης απειλών Google.

Ελέγξτε την έκδοση της έκδοσης Chrome

Το νέο ελάττωμα ασφαλείας φαίνεται παρόμοιο με ένα από τα προηγούμενα. Υπάρχει ακόμη λόγος για σύγχυση μέσα στον κινητήρα JavaScript V8. Και πάλι, οι χάκερ υπολογιστών μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την παραβίαση για να εισάγουν κακόβουλο κώδικα με το χειρισμό της μνήμης ενός προγράμματος Javascript. Πάντα με το αποτέλεσμα του συμβιβασμού των δεδομένων, η λήψη ελέγχου ενός υπολογιστή από απόσταση ή τρέξιμο κακόβουλο λογισμικό.

Παρόλο που οι ενημερώσεις είναι συχνότερα αυτόματες, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι καλά προστατευμένο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις λογισμικού κάνοντας κλικ στα τρία σημεία στο επάνω δεξιά του παραθύρου.

Με τη μετάβαση στην καρτέλα “Σχετικά με το Chrome”, θα ανακαλύψετε στη συνέχεια την τρέχουσα έκδοση του λογισμικού σας. Ο αριθμός της έκδοσης που διορθώθηκε από την Google είναι 114.0.5735.110 στα Windows και Linux. Για Mac, αυτή είναι η έκδοση 114.0.5735.106.

Chrome Dev

• Ζήστε στην άκρη της αιμορραγίας: Δοκιμάστε τις τελευταίες λειτουργίες μας. (Θα είναι σκληρά στις άκρες!Ουσία
• Δώστε γρήγορη ανατροφοδότηση: Ενημερώστε μας τι πιστεύετε και βοηθήστε να φτιάξετε το Chrome για το Android ένα καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Chrome Dev παράλληλα με άλλα κανάλια Chrome για Android.

Τελευταία ενημέρωση :

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια είναι η πρώτη να καταλάβει πώς οι προγραμματιστές συλλέγουν και μοιράζονται τα δεδομένα σας. Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας και ασφάλειας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση σας, την περιοχή και την ηλικία σας. Ο προγραμματιστής έχει παράσχει αυτές τις πληροφορίες και μπορεί να το ενημερώσει με την πάροδο του χρόνου.

Δεν μοιράζονται δεδομένα με τρίτους
Μάθετε περισσότερα για το πώς οι προγραμματιστές δηλώνουν κοινή χρήση
Αυτή η εφαρμογή μπορεί να συλλέξει αυτούς τους τύπους δεδομένων
Τόπος, προσωπικά στοιχεία και 7 άλλα
Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά
Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή δεδομένων
Ανεξάρτητη εξέταση ασφαλείας
Δείξτε τις λεπτομέρειες

Σημειώσεις και απόψεις

Οι σημειώσεις και οι απόψεις επαληθεύονται info_outline
Οι σημειώσεις και οι απόψεις επαληθεύονται info_outline
Phone_android Τηλέφωνο
Tablet_android Δισκίο
ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Χρωμίου

  • Αναφέρετε μια ακατάλληλη γνώμη

Αυτή η εφαρμογή είναι ταχύτερη από το Chrome Short! Έχει καλύτερα χαρακτηριστικά
122 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτή τη γνώμη
Βρήκατε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες?
Ένας χρήστης Google

  • Αναφέρετε μια ακατάλληλη γνώμη
  • Εμφάνιση ιστορικού αναθεώρησης

Dev Advantage: Να είστε σε θέση να αποκτήσετε πρόσβαση σε συντομεύσεις στο κάτω μέρος της σελίδας. Είναι αλήθεια ότι τα δάχτυλά μας βρίσκονται στο κάτω μέρος του smartphone. Σούπερ πρακτική για να έχετε πρόσβαση στα μενού. Για το επόμενο dev: Προσθέστε ένα από τα χαρακτηριστικά του beta. Να είστε σε θέση να αποκτήσετε πρόσβαση στις συντομεύσεις των καρτελών στο κάτω μέρος της σελίδας, κάνοντας κλικ στο σύμβολο καρτέλας για παράδειγμα. Και να είναι σε θέση να πλοηγηθείτε μεταξύ των καρτελών, ή να κλείσετε ένα, από το κάτω μέρος της σελίδας.