IOS 13: 20 κρυμμένες συμβουλές και λειτουργίες για να το απολαύσετε στο iPhone σας, 5 συμβουλές για να απολαύσετε καλύτερα το iPhone – Numerama

5 συμβουλές για να επωφεληθείτε καλύτερα από το iPhone

Contents

Που ήδη υπάρχουν σε ορισμένα εναλλακτικά πληκτρολόγια, όπως το Swiftkey ή το Gboard, σας επιτρέπει να κατανοήσετε γρήγορα το κείμενο με απλά συρόμενο δάχτυλό σας από το ένα γράμμα σε άλλο χωρίς να το ανυψώνετε. Το iOS, χάρη στην αυτόματη μάθηση, αναγνωρίζει τη διάταξη και διορθώνει αυτόματα τις λέξεις.

iOS 13: 20 κρυμμένες συμβουλές και λειτουργίες για να το εκμεταλλευτείτε στο iPhone σας

Το νέο λειτουργικό σύστημα iPhone είναι τελικά διαθέσιμο. Εδώ είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να το μάθετε καλά.

Παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο κατά τη διάρκεια του WWDC, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iPhone, iOS 13, είναι τώρα διαθέσιμη.

Συμβατό με το iPhone SE, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XSMAX, 11, 11 Pro Max καθώς και με το iPod Touch της 7ης γενιάς, το iOS iOS 13 εγκαινιάζει πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Από το σκοτεινό θέμα στο πληκτρολόγιο QuickPath, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης βίντεο ή του έξυπνου φορτίου μπαταρίας, ανακαλύψτε τις κρυμμένες συμβουλές και λειτουργίες που πρέπει να γνωρίζετε για να κυριαρχήσετε την τελευταία ενημέρωση του iOS.

1. Μεταβείτε στη σκοτεινή λειτουργία

Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες που εισήγαγε το iOS 13 είναι αναμφισβήτητα η δυνατότητα χρήσης ενός σκοτεινού θέματος.

Για να το ενεργοποιήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις, συναντώ Λάμψη και εμφάνιση και επιλέξτε Σκοτάδι στην ενότητα Εμφάνιση.

Η γενική διεπαφή του iOS, των μενού και των εγγενών εφαρμογών του συστήματος θα εγκαταλείψει τη σαφή διεπαφή υπέρ μιας σκοτεινής, ακόμη και μαύρης διεπαφής, που θα επιτρέψει, εκτός από την εξοικονόμηση των ματιών σας, κάνοντας κάποια εξοικονόμηση ενέργειας σε συσκευές εξοπλισμένες με μια οθόνη OLED, αυτές οι οθόνες δεν ανάβουν για να εμφανίζουν μαύρο.

2. Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο QuickPath

Μια άλλη καινοτομία του iOS 13, το πληκτρολόγιο κερδίζει μια λειτουργία “swipe”, που ονομάζεται εδώ Ποταμός, με στόχο την απλούστευση της καταχώρησης με το ένα χέρι.

Που ήδη υπάρχουν σε ορισμένα εναλλακτικά πληκτρολόγια, όπως το Swiftkey ή το Gboard, σας επιτρέπει να κατανοήσετε γρήγορα το κείμενο με απλά συρόμενο δάχτυλό σας από το ένα γράμμα σε άλλο χωρίς να το ανυψώνετε. Το iOS, χάρη στην αυτόματη μάθηση, αναγνωρίζει τη διάταξη και διορθώνει αυτόματα τις λέξεις.

3. Ενεργοποιήστε το έξυπνο φορτίο

Concretely, εάν συνδέετε το iPhone σας πριν από το κρεβάτι, το iOS θα σταματήσει το φορτίο μόλις επιτευχθεί το 80 % και θα ολοκληρώσει το φορτίο έως και 100 % λίγο πριν ξυπνήσετε.

Αυτό θα περιορίσει τη φθορά της μπαταρίας, η οποία συνήθως εκτελεί μίνι κάρτες φόρτισης, εφόσον το iPhone, που χρεώνεται στο 100%, αρχίζει να εκφορτώνει.

Για να ενεργοποιήσετε το έξυπνο φορτίο, ανοίξτε το Ρυθμίσεις τότε, μέσα Μπαταρία, Εισαγάγετε το μενού Κατάσταση μπαταρίας και ενεργοποιήστε το Επαναφορτώ Βελτιστοποιημένη μπαταρία.

4. Δημιουργήστε ένα προφίλ imessage

Με το iOS 13, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε ένα προφίλ στο imessage. Με το όνομά σας και μια φωτογραφία, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε με δύο τρόπους.

Ανοιξε Μηνύματα Και πατήστε τα τρία μικρά σημεία που εμφανίζονται στην επάνω δεξιά πλευρά του πλαισίου υποδοχής.

Έπειτα πατήστε Αλλάξτε το όνομα και τη φωτογραφία, τότε Επιλέξτε ένα όνομα και μια φωτογραφία, Εισαγάγετε το όνομα και το όνομα που θέλετε να εμφανίσετε και επιλέξτε μια ήδη υπάρχουσα εικόνα με κύλιση των προτάσεων ή πατήστε Δείτε περισσότερα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία εν πτήσει, να επιλέξετε μια φωτογραφία στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών πατώντας Όλες οι εικόνες, ή δημιουργήστε ένα Animoji Εάν δεν έχετε ήδη ένα πατώντας το κουμπί +.

Μόλις επιλεγεί το όνομα και η φωτογραφία σας, πατήστε Να συνεχίσει, τότε Χρησιμοποιώ Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εικόνα στο φύλλο επικοινωνίας σας.

Τέλος, το iOS σας ρωτά αν θέλετε να μοιραστείτε το όνομά σας και την εικόνα σας με το δικό σας Μόνο επαφές, ή αν προτιμάτε Πάντα να ρωτάς Πριν μοιραστείτε το προφίλ σας με επαφή

5. Επεξεργαστείτε τα βίντεό σας

Είναι πλέον δυνατή η επεξεργασία βίντεο στο iOS. Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iPhone ενσωματώνει μια πλήρη λειτουργία έκδοσης.

Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά, διαβάζοντας ένα βίντεο, για να πιέσετε Για τροποποίηση Για να εισέλθετε σε λειτουργία έκδοσης, στη συνέχεια, για να επιλέξετε ένα προς ένα τα εργαλεία που μεταμοσχεύθηκαν στο κάτω μέρος της οθόνης.

Τώρα μπορείτε να ισιώσετε ένα βίντεο, να το καλλιεργήσετε, να το περιστρέψετε, να ρυθμίσετε την έκθεση, την αντίθεση ή τη φωτεινότητα και ακόμη και να εφαρμόσετε φίλτρα.

6. Χρησιμοποιήστε τις νέες χειρονομίες σε αντίγραφα και επικόλληση

Το iOS 13 εγκαινιάζει πολλές νέες χειρονομίες, ιδίως όσον αφορά τη διαχείριση και την επεξεργασία του κειμένου.

Η επιλογή μιας λέξης γίνεται πατώντας μία φορά σε ένα δάχτυλο, ενώ πατώντας ένα δάχτυλο τρεις φορές θα σας επιτρέψει να επιλέξετε όλο το κείμενο.

Πιάστε την οθόνη των τριών δακτύλων για να αντιγράψετε τα επιλεγμένα στοιχεία και να απλώσετε τρία δάχτυλα στην οθόνη για να κολλήσετε.

Η εκτέλεση τριών δακτύλων προς τα αριστερά σας επιτρέπει να ακυρώσετε την τελευταία ενέργεια, ενώ θα πρέπει να σκουπίζετε σε τρία δάχτυλα στα δεξιά για να αποκαταστήσετε τη δράση.

Τέλος, εάν χάνετε με αυτές τις νέες χειρονομίες, κρατήστε τρία δάχτυλα στην οθόνη για να εμφανίσετε τη νέα γραμμή εργαλείων κυμαινόμενου.

7. Παίξτε με τον ελεγκτή PS4 ή Xbox One

Αυτή η ενημέρωση iOS είναι απαραίτητη για τους παίκτες, δεδομένου ότι είναι πλέον δυνατό να συνδυάσετε τον ελεγκτή PS4 ή Xbox στο iPhone σας για να παίξετε τα παιχνίδια σας για κινητά.

Βάλτε τον ελεγκτή σας σε λειτουργία ζευγαρώματος, ανοίξτε το Ρυθμίσεις iPhone και εισαγάγετε την ενότητα Bluetooth. Θα πρέπει να δείτε τον ελεγκτή σας να εμφανίζεται στον οποίο απλά πατήστε για να ξεκινήσετε τη σύνδεση με το iPhone σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τα αγαπημένα σας παιχνίδια με τον ελεγκτή σας.

8. Προστατέψτε το απόρρητό σας

Η ιδιωτική προστασία δεδομένων είναι επίσης ένα σημείο στο οποίο η Apple έχει δώσει μεγάλη προσοχή στο iOS 13. Είναι πλέον ευκολότερο να ελέγξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση ή όχι.

Όταν ξεκινάτε μια εφαρμογή, το iOS μπορεί να σας ειδοποιήσει όταν επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση στην τοποθεσία σας, χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth κ.λπ. Χάρη σε αυτές τις νέες ειδοποιήσεις, μπορείτε για παράδειγμα να ανακαλύψετε ότι το Facebook επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση Bluetooth, η οποία, που σχετίζεται με δεδομένα Wi-Fi και γύρω από κινητές κεραίες, επιτρέπει στο κοινωνικό δίκτυο να σας εντοπίσει και να εντοπίσει άτομα γύρω σας.

Μπορείτε να τροποποιήσετε αυτές τις παραμέτρους πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις, Στη συνέχεια, με πρόσβαση στις επιλογές του Εμπιστευτικότητα.

Για τοποθεσία, το iOS σας επιτρέπει να επιλέξετε ποτέ να το επιτρέψετε, να το εξουσιοδοτήσετε Όταν η εφαρμογή είναι ενεργή, ή Ζητάω. Αυτή η τελευταία επιλογή είναι νέα και καθιστά δυνατή την υποχρέωση των αιτήσεων να ζητούν άδεια όποτε επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη θέση σας

9. Εντοπίστε το iPhone σας χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο

Η λειτουργία τοποθεσίας του iPhone μου παίρνει πλεξούδα και μπορεί τώρα να λειτουργήσει ακόμη και όταν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.

Για να γίνει αυτό, το χαμένο iPhone βασίζεται στη σύνδεση Bluetooth άλλων συσκευών Apple που υπάρχουν κοντά κοντά. Το τελευταίο στη συνέχεια σχηματίζει ένα ρελέ δικτύου και ανατρέξτε στη θέση της συσκευής που χάθηκε με κρυπτογραφημένο τρόπο για να εντοπίσει το iPhone μου.

Ανοίξτε τα Ρυθμίσεις, Εισαγάγετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας ρώτλος Και πρόσβαση στο μενού Εγκατάσταση. Στη συνέχεια, μπείτε σε Εντοπίστε το iPhone μου Για Ενεργοποιήστε την τοποθεσία εκτός σύνδεσης.

10. Μοιραστείτε το περιεχόμενο γρηγορότερα

Το φύλλο κοινής χρήσης iOS 13 έχει εμπλουτιστεί. Εμφανίζει τώρα επιλογές γρήγορης κοινής χρήσης με τις τελευταίες επαφές με τις οποίες ανταλλάξατε SMS ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και με τις κοντινές συσκευές με AirDrop D’Activate.

Οι διάφορες ενέργειες κοινής χρήσης παρουσιάζονται τώρα με τη μορφή μιας λίστας που είναι πάντα δυνατό να τροποποιηθεί. Μικρή ιδιαιτερότητα στο φύλλο κοινής χρήσης σαφάρι, πατώντας Επιλογές, Είναι δυνατόν να εξατομικεύσετε τη μορφή κοινής χρήσης. Απλή διεύθυνση URL, είναι πλέον δυνατό να δημιουργηθεί αυτόματα ένα PDF της σελίδας για κοινή χρήση.

11. Έγγραφα σάρωσης από αρχεία

Έγγραφα σάρωσης, το iOS ήξερε ήδη πώς να το κάνει στην εφαρμογή Notes. Το iOS 13 διατηρεί αυτή τη δυνατότητα, αλλά έχει επίσης ενσωματώσει σε αρχεία, το iPhone File Manager. Μια απόφαση γεμάτη λογική, δεδομένου ότι τα έγγραφα που ψηφιοποιήθηκαν έτσι μπορεί να αποθηκευτεί απευθείας στην αίτηση.

Για να το εκμεταλλευτείτε, ανοίξτε Αρχεία Και πατήστε τις τρεις μικρές κουκίδες στο επάνω δεξιά. Διαλέγω Σάρωση εγγράφων Για να ανοίξετε τη φωτογραφική μηχανή iPhone, πλαισιώστε και πατήστε τη σκανδάλη για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το πλαίσιο, πατήστε Διατηρήστε τη σάρωση Και επαναλάβετε τη λειτουργία εάν πρέπει να σαρώσετε αρκετές σελίδες του ίδιου εγγράφου.

Τέλος πατάω Αποθηκεύσετε Για να επιλέξετε την τοποθεσία αντιγράφων ασφαλείας και επικύρωση πατώντας ξανά Αποθηκεύσετε

12. Χρησιμοποιήστε νέες λειτουργίες σαφάρι

Το Safari, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού iPhone, είναι γεμάτο από νέα προϊόντα στο iOS 13. Η πρώτη είναι η ενσωμάτωση μιας γραμμής εργαλείων, ενεργοποιημένη πατώντας στο λογότυπο Αα Στη γραμμή διευθύνσεων.

Χάρη σε αυτό, μπορείτε να μεγεθύνετε μια σελίδα, να εμφανίσετε την έκδοση του υπολογιστή ενός ιστότοπου, να απενεργοποιήσετε τους αναστολείς περιεχομένου και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις ιστότοπου (για να τροποποιήσετε την πρόσβαση στην κάμερα, στο μικρόφωνο, στη θέση) κ.λπ.

Εάν είστε συνηθισμένοι να ανοίξετε τις καρτέλες χωρίς να τις υπολογίζετε, το iOS 13 προσφέρει τώρα να διαμορφώσει το αυτόματο κλείσιμο που ξοδεύει μια συγκεκριμένη ώρα. Ανοίξτε τα Ρυθμίσεις, συναντώ Σαφάρι, Τότε στην ενότητα Καρτέλα, Εισαγω Ανεβείτε στις καρτέλες Και επιλέξτε τη διάρκεια μετά από την οποία θέλετε να κλείσουν αυτόματα οι ανοιχτές καρτέλες.

Το Safari μπορεί τώρα να κατεβάσει και να αποθηκεύσει αρχεία. Όταν πατήσετε ένα σύνδεσμο λήψης, το αρχείο που κατεβάστηκε είναι προσβάσιμο από το διαχειριστή λήψης στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων.

Μπορείτε επίσης εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον κατάλογο ανοίγοντας απευθείας Αρχεία όπου θα βρείτε το αρχείο Λήψεις Στην τοποθεσία στο iPhone μου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τα αρχεία τώρα γνωρίζουν πώς να γλιστρήσουν τα αρχεία από μόνοι τους.

13. Μειώστε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

Το iOS 13 εγκαινιάζει μια λειτουργία “χαμηλής δεδομένων” για να σας επιτρέψει να περιορίσετε την κατανάλωση δεδομένων στο iPhone σας, είτε είστε συνδεδεμένοι με Wi-Fi είτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Εισάγετε το Ρυθμίσεις, έπειτα Κυτταρικά δεδομένα, Πρόσβαση Επιλογές Για να ενεργοποιήσετε το Χαμηλά δεδομένα.

Μόλις ενεργοποιηθεί, το Χαμηλά δεδομένα Απενεργοποιεί όλες τις επικοινωνίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο παρασκήνιο. Έτσι, όλες οι εργασίες στις οποίες δεν έχετε καμία εξουσία και τα οποία κατ ‘αρχήν θα φορτώσουν τα δεδομένα στο παρασκήνιο. Η ενημέρωση της ενημέρωσης δεδομένων είναι επίσης απενεργοποιημένη. Όλες οι εφαρμογές που κανονικά συγχρονίζουν τα δεδομένα σας στο παρασκήνιο είναι επίσης παύση.

14. Κάντε στιγμιότυπα οθόνης σε πλήρη σελίδα

Το βοηθητικό πρόγραμμα screenshot του iOS 13 προσφέρει επίσης περισσότερες δυνατότητες όταν κάνετε μια σύλληψη στο Safari. Από τώρα και στο εξής, μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε μόνο την περιοχή που είναι ορατή στην οθόνη είτε να αποθηκεύσετε μια σύλληψη σε πλήρη σελίδα, επιτρέποντας να εισαγάγετε την εικόνα ενός ιστότοπου στο σύνολό της, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε ή να κάνετε πολλά στιγμιότυπα οθόνης.

Μεταβείτε σε έναν ιστότοπο από το Safari, καταγράψτε τον έλεγχο και πατήστε τη μινιατούρα για να το ανοίξετε στον επεξεργαστή. Γενικά, η είσοδος της σύλληψης εμφανίζει το ορατό μέρος στην οθόνη της συσκευής. Περάστε την καρτέλα Πλήρης σελίδα Για να αποκτήσετε το οπτικό σε πλήρη σελίδα και να μετακινήσετε τον ανελκυστήρα προς τα δεξιά για να μετακινηθείτε μέσα από τη σύλληψη στο ύψος του.

15. Αλλαγή συσκευής σύνδεσης από το κέντρο ελέγχου

Η ασύρματη περιφερειακή διαχείριση μπορεί να γίνει απευθείας από το κέντρο ελέγχου στο iOS 13.

Απλά κρατήστε το δάχτυλό σας στη σύνδεση Wi-Fi ή Bluetooth, για να επιλέξετε το δίκτυο για να συνδεθείτε ή να επιλέξετε μια συγκεκριμένη συσκευή Bluetooth.

16. Λήψη χωρίς όριο από το κινητό δίκτυο

Μέχρι το iOS 12, ήταν επίσημα αδύνατο να κατεβάσετε ενημερώσεις ή εφαρμογές άνω των 200 MB, αλλά μια μικρή χειραγώγηση κατέστησε δυνατή την υπερβολή αυτού του περιορισμού που επέβαλε η Apple.

Σύμφωνα με το iOS 13, οι κανόνες τροποποιούνται. Ανοίξτε τα Ρυθμίσεις, και ραντεβού Στο iTunes και το App Store. Εισαγω Λήψεις εφαρμογών Και κάντε την επιλογή σας: Να επιτρέπεις πάντα, Ρωτήστε αν περισσότερα από 200 MB, ή πάντα ρωτήστε, Πριν κατεβάσετε μια εφαρμογή.

17. Εγκαταστήστε νέες γραμματοσειρές

Με το iOS 13, δεν θα περιορίζεστε πλέον μόνο στην σύνταξη πολιτικών που παρέχονται στο σύστημα. Είναι πλέον δυνατό, όπως σε έναν υπολογιστή, να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο νέες γραμματοσειρές γραφής. Προσέξτε, ωστόσο, μην περιμένετε να τροποποιήσετε τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται από το iOS στα μενού και τη διεπαφή συστήματος. Οι Fontes που είναι εγκατεστημένες στο iOS μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε εφαρμογές που επιτρέπουν την εισαγωγή κειμένου: πελάτη αλληλογραφίας, επεξεργαστή κειμένου κ.λπ.

Για να εγκαταστήσετε νέες γραμματοσειρές, ανοίξτε το Ρυθμίσεις, Εισαγω Γενικός Και πρόσβαση στο μενού Γραμματοσειρές Όπου ένας σύνδεσμος θα σας ανακατευθύνει αυτόματα σε εφαρμογές για να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο iOS.

18. Χρησιμοποιήστε το κιτ εργαλείων email

Το Mail τελικά κληρονομεί ένα κιτ εργαλείων που αξίζει το όνομα που έρχεται για να πάρει μια θέση ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο πατώντας το βέλος ανάπτυξης.

Τα μηνύματα που στέλνετε μπορούν τώρα να καθοριστούν: μέγεθος και επιλογή γραμματοσειράς, λίστες ψύλλων, χρώμα κειμένου, αποσύρσεις, το σώμα του μηνύματος μπορεί τώρα να είναι απόλυτα οργανωμένο.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε απευθείας μια εικόνα της βιβλιοθήκης φωτογραφιών ή να καταγράψετε ένα χρησιμοποιώντας την κάμερα, να εισαγάγετε ένα έγγραφο, να προσθέσετε ένα χειρόγραφο σημείωμα και ακόμη και να σαρώσετε ένα έγγραφο εν πτήσει.

19. Καταργήστε μια εφαρμογή από το κατάστημα εφαρμογών

Πολύ συχνά, ξεκινώντας την ενημέρωση των εφαρμογών από το App Store, συνειδητοποιούμε ότι πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές δεν χρησιμοποιούνται ή λίγα. Για αυτό που δεν ανοίγετε ποτέ, δεν χρειάζεται πλέον να εξερευνήσετε τους διαφορετικούς φακέλους της αρχικής σας οθόνης. Το iOS 13 σας επιτρέπει τώρα να διαγράψετε μια εφαρμογή απευθείας από την οθόνη ενημέρωσης εφαρμογών.

Ανοιξε τοApp Store, Πατήστε το δικό σας λογαριασμός και μετακινηθείτε στις επιλογές εμφάνισης ενημερώσεις. Μια απλή διαφάνεια προς τα αριστερά σε μια εφαρμογή εμφανίζει ένα κουμπί Διαγραφή στο οποίο απλά πατήστε για να απεγκαταστήσετε μια εφαρμογή από το iPhone σας.

20. Καρφί το ράμφος με άγνωστους αριθμούς

Όπως πολλοί άνθρωποι, είναι πολύ πιθανό να μην απαντάτε σε άγνωστους αριθμούς: ” Στη χειρότερη περίπτωση, αν είναι πραγματικά σημαντικό, θα αφήσουν ένα μήνυμα »». Αντί να υποφέρετε τον ήχο κλήσης αυτών των κλήσεων, το iOS σας προσκαλεί να τα στείλετε απευθείας στο κουτί φωνής σας.

Ανοίξτε τα Ρυθμίσεις, Εισαγω Τηλέφωνο και ενεργοποιήστε τη λειτουργία Σιωπηλές άγνωστες κλήσεις.

Αν και το iPhone σας δεν χτυπά, οι προσπάθειες να καλέσετε άγνωστους αριθμούς θα διατηρηθούν στο περιοδικό κλήσης σας. Για εισερχόμενες κλήσεις για τις επαφές σας, το iPhone σας θα συνεχίσει να χτυπάει όπως συνήθως.

5 συμβουλές για να επωφεληθείτε καλύτερα από το iPhone

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για το iPhone. // Πηγή: Canva

Το iPhone της Apple είναι γεμάτο από χαρακτηριστικά. Μερικοί είναι προφανείς και γνωστοί σε όλους. Άλλοι είναι πιο διακριτικοί, ακόμη και είναι άγνωστοι. Εδώ είναι πέντε που όλοι πρέπει να γνωρίζουν.

Έχετε ένα εντελώς νέο αργά iPhone στο χέρι ? Για κάθε νέα επανάληψη του κινητού τηλεφώνου της Apple και σε κάθε μεγάλη έκδοση του iOS προσφέρονται πρόσθετες λειτουργίες. Αυτά δεν είναι πάντα γνωστά, όπως οι μικρές κρυμμένες επιλογές του iOS 16. Υπάρχουν επίσης μερικές συμβουλές που αξίζουν να επισημανθούν περισσότερο.

Caster Η οθόνη iPhone στο Mac του

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη τη μέθοδο για να καλύψετε την οθόνη από το iPhone σας στην τηλεόρασή σας. Είναι δυνατόν να κάνετε το ίδιο με το Mac σας. Η Apple σας επιτρέπει να καλύψετε το iPhone σας στον υπολογιστή σας σε μόλις δύο κλικ. Αυτή η λειτουργία είναι κυρίως πρακτική για τη μετάδοση βίντεο ή μουσικής. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για διαφάνειες.

Πηγή: Φωτογραφία Numerama

Πάρτε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο iPhone

Ανάλογα με το αν έχετε ένα τηλέφωνο με κουμπί “σπίτι” ή όχι, πώς να πάρετε ένα στιγμιότυπο οθόνης για τις αλλαγές στο iPhone. Σε μια περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό που περιλαμβάνει αυτό το διάσημο κουμπί. Στο άλλο, όχι. Υπάρχει μια συντόμευση από το iOS 14, που αποτελείται από την αξιοποίηση του iPhone στο πίσω μέρος. Και σας λέμε επίσης πώς να συλλάβετε μια ολόκληρη ιστοσελίδα.

Πηγή: Numerama

Απόκρυψη εφαρμογών της οθόνης του iPhone σας χωρίς απεγκατάσταση

Οι εφαρμογές που δεν έχετε καθημερινή χρήση δεν χρειάζεται πάντα να απεγκαταστήσετε. Μπορείτε να τα κρύψετε από την αρχική οθόνη του iPhone. Η Apple παρέχει αυτήν την επιλογή από το iOS 14 και, ως εκ τούτου, σε όλα τα τηλέφωνα από το iPhone 6s. Η εφαρμογή θα παραμείνει εγκατεστημένη, αλλά δεν θα είναι πλέον ορατή. Θα εμφανιστεί σε μια διακριτική βιβλιοθήκη εφαρμογών.

iPhone 13 Pro // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Εντοπίστε ένα χαμένο ή κλεμμένο iPhone

Χάρη στα χαρακτηριστικά της γεωγραφικής γραμμής, η απώλεια ενός smartphone είναι όλο και λιγότερο πρόβλημα. Είτε το χάνετε είτε το πετάτε, η Google και η Apple έχουν μια επιλογή στο Android και το iOS πολύ πρακτικό για να εντοπίσετε τη συσκευή του. Εδώ, στο πλάι της εταιρείας Cupertino, πώς να εντοπίσετε ένα iPhone. Λειτουργεί επίσης με το iPad και το Mac.

Την εφαρμογή τοποθεσίας. // Πηγή: numerama

Κείμενο σαρωτή από την κάμερα

Μπορείτε να σαρώσετε κείμενο απευθείας από την κάμερα iPhone. Αυτή είναι η επιλογή “ζωντανού κειμένου” που κινητοποιεί μια τεχνολογία ανίχνευσης χαρακτήρων. Είναι πολύ πρακτικό να ανακτήσετε το κείμενο και να το χειριστείτε ή να μεταφράσετε λέξεις στη γλώσσα σας, αν είστε εν κινήσει (χρήσιμο διαβάζοντας ένα μενού, για παράδειγμα !Ουσία.

Πηγή: Φωτογραφία Numerama

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας