Καλό σχέδιο – Κουτί Internet: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές της στιγμής? Ψηφιακή, προώθηση ινών – Το καλύτερο promo προσφέρει ίνα κουτιού από € 17,99/μήνα | Σεπτέμβριος 2023

Προώθηση ινών – Το καλύτερο promo προσφέρει ίνα κουτιού | Σεπτέμβριος 2023

Contents

Το ισχυρό σημείο του Προωθήσεις ινών χωρίς υποχρέωση είναι ότι σας προσφέρουν την ελευθερία να αλλάζετε κουτιά ανά πάσα στιγμή, χωρίς τον περιορισμό της παραδοσιακής ελάχιστης δέσμευσης 12 μηνών.

Καλό σχέδιο – Κουτί Internet: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές της στιγμής ?

Δεν είναι εύκολο να βρείτε την ιδανική προσφορά κιβωτίου Internet για να εξοπλίσετε το σπίτι σας με σύνδεση. Ποιος χειριστής θα επιλέξει ? Τι ταχύτητα ? Τι επιλογές ? Έτσι, εδώ είναι μια μικρή επισκόπηση των δυνατοτήτων που έχετε στη διάθεσή σας, και οι δύο σε ίνες όπως στο ADSL.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σε αντίθεση με την αγορά κινητής τηλεφωνίας, όπου ορισμένοι εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης (ή MVNO) συνεχίζουν να αντέχουν στα τέσσερα ιστορικά, εκείνα των παρόχων πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) κυριαρχούν από την τελευταία και τις θυγατρικές τους χαμηλού κόστους. Αλλά ποιος κάνει το καλύτερο από πορτοκαλί, SFR, δωρεάν και bouygues ? Μεταξύ προσωρινών προσφορών που ευδοκιμούν και υπόσχεση της απόδοσης, όλοι προσπαθούν να κάνουν τα πρόσωπά τους. Ας δούμε αυτές τις διαφορετικές ευκαιρίες.

Φυσικά, οι παρατηρήσεις μας αφορούν τις διαθέσιμες προσφορές στην αγορά, αλλά εξαρτάται από εσάς να ελέγξετε την κάλυψη του δικτύου σε ισχύ στη διεύθυνση που ζείτε. Σημειώστε επίσης ότι, για αυτό το αρχείο, εστιάζουμε στα πιο προσιτά πακέτα (προσωρινά ή όχι) που προσφέρονται από τους διαφορετικούς χειριστές.

Redbysfr: η εγγύηση ενός μόνο επιτοκίου

Η SFR προσφέρει, μέσω της θυγατρικής της Red, η μόνη προσφορά σε συνεχείς τιμές στην αγορά, στην πραγματικότητα το λιγότερο ακριβό μετά από ένα χρόνο. Ο χειριστής χαμηλού κόστους προσφέρει μια τιμή 19,99 € το μήνα με ένα μήνα που προσφέρεται. Η τιμή για τις ίνες είναι εγγυημένη για ένα χρόνο και μετά τους πρώτους 12 μήνες, η συνδρομή πηγαίνει στα € 29,99. Η προσφορά είναι χωρίς δέσμευση, με ταχύτητα προς τα κάτω 500 MB/s για την προσφορά με τα WiFi 5 και 1GB/s για την προσφορά με το WiFi 6 (+7 €/μήνα για να επωφεληθεί από αυτό). Θα χρειαστεί να πληρώσετε 19 € για την αγορά ενός νέου αποκωδικοποιητή Connect TV 35 και προσθέστε 2 € το μήνα για 100 επιπλέον κανάλια. Τα έξοδα ανάθεσης είναι μόνο € 29 €.

Εκ μέρους του, η SFR προσφέρει επίσης μια ενδιαφέρουσα προσφορά € 20,99 το μήνα για ένα έτος και δέσμευση σε αυτό το πρώτο έτος. Μετά την οποία η τιμή όμως χρονολογείται από 34,99 ευρώ, η υψηλότερη τιμή των προσφορών που διατηρήσαμε. Για αυτήν την τιμή, θα επωφεληθείτε από μια θεωρητική ροή που μπορεί να ανέβει μέχρι και 500 MB/S τόσο τη λήψη όσο και την αποστολή και έναν αποκωδικοποιητή 160 καναλιών που περιλαμβάνονται. Ένα πλήθος επιλογών μπορεί να προστεθεί σε αυτήν την προσφορά, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας RMC Sport για τους λάτρεις της σφαίρας στρογγυλής μπάλας. Σημειώστε ότι τα έξοδα λειτουργίας είναι επίσης αρκετά υψηλά (€ 49).

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

 • Ελκυστική τιμή στο redbysfr
 • 500 MB/s στο RedbysFR
 • Αγορά αποκωδικοποιητή για € 19

Αδύναμα σημεία

 • Αρκετά ακριβό κόστος ανάθεσης στο SFR
 • Η φήμη της υπηρεσίας SFR μετά

Δωρεάν: Pop, Delta ή Revolution ?

Δύσκολο να δείτε σαφώς στη στρατηγική του Free και του Freebox της. Αφού εξαφανίστηκε προσωρινά από ραντάρ, η επανάσταση είναι και πάλι διαθέσιμη στον ιστότοπο FAI. Το γεγονός παραμένει ότι το Δέλτα Freebox φαίνεται πάντα να είναι το μέλλον των ελεύθερων προσφορών. Και αν συμβαίνει αυτό, εκτός αν υπάρχει αντιστροφή της κατάστασης, τα γέλη της Ιλιάδας θα ήταν από τους πιο ακριβούς χειριστές στην αγορά.

Ειδήσεις: πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο
FreeBox: Και εδώ είναι το Mini 4K

Αφού εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τον περασμένο Οκτώβριο, το Freebox Mini 4K μόλις επανεμφανίστηκε στον ελεύθερο χώρο, ενώ το Revoluti.

Το POP προσφέρεται πράγματι 29,99 € το μήνα κατά το πρώτο έτος, Τότε € 39.99. Φυσικά, θα επωφεληθείτε από πολύ καλά ποσοστά ροής (5 GB/S που μειώνονται και 700 MB/s όταν ανεβαίνετε), και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, ειδικά το Poly Pop. Το κόστος της ανάθεσης είναι επίσης αρκετά υψηλό, στα € 49.

Από την πλευρά του, προσφέρεται το δέλτα 39,99 € για ένα έτος, Πριν από ένα άλμα στα € 49,99. Όλα για μέγιστες φθίνουσες ροές στα 8 GB/s και 700 MB/s όταν. Σημειώστε ότι ενσωματώνει επίσης έναν παίκτη Popoujours έναν παίκτη Blu-ray, για αυτό που αξίζει.

Όσο για την επανάσταση, έχει γίνει η πιο προσιτή προσφορά δωρεάν. Θα σας κοστίσει 19,99 € μηνιαίως το πρώτο έτος, τότε € 44,99 μετά από αυτήν την περίοδο. Είναι σε θέση να φτάσει μέχρι 1 gbit/s σε ταχύτητα προς τα κάτω, και μέχρι 600 Mbit/s στην αποστολή.

 • Έως 8 GB/S για λήψη, 700 MB/s στην αποστολή (για το Δέλτα Freebox)
 • Περιλαμβάνεται ο αποκωδικοποιητής 220 καναλιών
 • Οι συνδρομές προσφέρονται όπως Netflix, μπόνους, τηλεόραση με κανάλι κ.λπ.
 • Πλήθος επιλογών

Αδύναμα σημεία

 • Ακριβά τέλη ανάθεσης
 • Οι τιμές που αυξάνονται σημαντικά μετά από ένα χρόνο

Bouygues: Μια προσφορά μέσου όγκου επένδυση με επιλογές

Η τιμή για μια ίνα Box Fit είναι μάλλον ελκυστική: 18,99 € για τους πρώτους 12 μήνες, Τότε € 31.99/μήνα. Αλλά η θεωρητική ροή είναι από τα χαμηλότερα στην αγορά: 400 MB/s για λήψη και 400 MB/s στην αποστολή.

Για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες ταχύτητες, θα πρέπει να εξετάσετε το bbox must, το οποίο προσφέρει επίσης πολλά μικρά πλεονεκτήματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η τιμή του ? 26,99 €/μήνα για ένα έτος Τότε € 41,99. Ο αποκωδικοποιητής 180 καναλιών περιλαμβάνεται στην προσφορά, καθώς και μια συνδρομή 6 μηνών στο Prime και Universal+. Κατόπιν αιτήματος, οι Bouygues μπορούν επίσης να σας δώσουν ένα κλειδί 4G ανά πάσα στιγμή για να ξεπεράσουν τυχόν κουτιά του κουτιού. Το τελευταίο ενσωματώνει επίσης τον βοηθό Google.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Για την έναρξη του σχολικού έτους, η Bouygues ξεκίνησε μια ειδική σειρά μόνο σε € 19.99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 37.99/μήνα (με δέσμευση ενός έτους). Αυτή η προσφορά είναι πολύ ενδιαφέρουσα επειδή προσφέρει ρυθμό ροής έως 1GB/s σε λήψη και αποστολή 700 MB/S. Η Bouygues δεν κοινοποίησε μια ημερομηνία λήξης αυτής της προσφοράς στον ιστότοπό της.

 • Ο αποκωδικοποιητής 180 καναλιών που περιλαμβάνεται στο Box
 • 6 μήνες Premium και Universal+ προσφέρονται
 • 1 GB/S για λήψη

Αδύναμα σημεία

 • 48 αμοιβές εγκατάστασης €
 • Μεγάλη αύξηση μετά από ένα χρόνο

SOSH: Η καλύτερη κάλυψη δικτύου

Βεβαίως, ο χειριστής χαμηλού κόστους του Orange δεν είναι ο φθηνότερος ή ο πιο αποτελεσματικός, αλλά φαινόταν δύσκολο να μην το συμπεριλάβει σε αυτό το άρθρο, οπότε η κάλυψη της επικράτειας είναι ευρεία. Σύμφωνα με την ρυθμιστική αρχή για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τις θέσεις (ARCEP), στα τέλη του 2019, η Orange αντιπροσώπευε έτσι το 65 % των δικτύων οπτικών ινών σε όλη την επικράτεια, 81 % στις λιγότερο πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Όσον αφορά τις τιμές, η SOSH προσφέρει μια ελαφρώς πιο ακριβή προσφορά από τον ανταγωνισμό κατά το πρώτο έτος, με τιμή στο 20,99 € το μήνα, Ωστόσο, χωρίς υποχρέωση και χωρίς έξοδα ανάθεσης. Επιπλέον, η θυγατρική της Orange προσφέρει μια μηνιαία τιμή € 30.99, η οποία παραμένει φθηνότερη από τις περισσότερες από τους αντιπάλους της.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τη θεωρητική ροή, είναι σαφώς οι λιγότερο ενδιαφέρουσες παραστάσεις: 300 MB/s τόσο φθίνουσες όσο και ποσά. Τούτου λεχθέντος, μια τέτοια ροή είναι στην πραγματικότητα αρκετή για τις περισσότερες χρήσεις. Για να μην αναφέρουμε τους απομακρυσμένους διακομιστές που πρέπει να εξασφαλίσουν αυτές τις ροές. Εξαρτάται από εσάς να αναλύσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας επομένως. Για τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, θα πρέπει να προσθέσετε € 5 το μήνα, αλλά μια δωρεάν επιλογή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Orange TV στον υπολογιστή, το τηλέφωνο και το tablet σας.

 • Καλωδίωση πορτοκαλί ινών
 • Χωρίς τέλη ανάθεσης
 • Χωρίς δέσμευση

Αδύναμα σημεία

 • Προαιρετικός αποκωδικοποιητής
 • Η χαμηλότερη ροή της γαλλικής προσφοράς

Η περίπτωση του ADSL/VDSL

Αν και η ίνα έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, πολλοί τομείς περιμένουν ακόμα την καλωδίωση ή απλά τη σύνδεση. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ASDL ή VDSL. Δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση να συστήσω έναν συγκεκριμένο χειριστή, όπως οι προσφορές είναι παρόμοιες. Από την πλευρά της ροής, οι μέσοι όροι είναι συστηματικά οι ίδιοι: 1 έως 15 MB/s για λήψη, 1 MB/s στην αποστολή. Αυτές οι τιμές ποικίλλουν φυσικά ανάλογα με την απόσταση μεταξύ του σπιτιού σας και του κόμβου σύνδεσης συνδρομητή (NRA). Και πάλι, μάθετε ότι γνωρίζετε τη χρέωση απόσυρσης στο σπίτι σας.

Όσον αφορά τις τιμές, θα θυμόμαστε δύο προσφορές που ξεχωρίζουν ενώ παραμένουν αρκετά φθηνά, ακόμα και μετά το πρώτο έτος: αυτό του Sosh, στο 20,99 € το μήνα, Χωρίς δέσμευση, χωρίς αύξηση μετά από ένα έτος και χωρίς έξοδα ανάθεσης. Και αυτό του redbysfr, που παραμένει στις 19 € Ακόμη και μετά από ένα χρόνο, χωρίς δέσμευση και με € 29 σε τέλη σε λειτουργία.

Προώθηση ινών – Το καλύτερο promo προσφέρει ίνα κουτιού | Σεπτέμβριος 2023

Οι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) που αγοράζουν τα κουτιά ινών δεν στερούνται ιδέες για να σας προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές. Οι προωθήσεις ινών είναι λεγεώνα. Έχετε δει σίγουρα ή ακούσει για προωθήσεις σε fiber internet προσφορές. Σε αυτό το άρθρο, ανακαλύψτε τις προσφορές συνδρομής Promo Fiber για να αποθηκεύσετε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο. Επωφεληθείτε από τη σύγκρισή μας από τον χειριστή για να βγάλετε ένα πακέτο κιβωτίων ινών σε μειωμένη τιμή κατά το πρώτο έτος.

δωρεάν κλήση

Διστάσετε ανάμεσα σε διάφορες ίνες προωθήσεων και δεν γνωρίζετε ποιο θα επιλέξετε ?

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Lafibreoptique για να προσανατολιστεί μεταξύ των καλύτερων προσφορών ινών προώθησης, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας:

Σύγκριση των καλύτερων προσφορών ινών

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, εμφανίζονται οι χειριστές Προωθητικές προσφορές πλεονέκτημα για τους κουτί ινών. Ο κοινός παρονομαστής είναι ο Το Promo Fiber εφάρμοσε τους πρώτους 12 μήνες της συνδρομής σας. Επωφεληθείτε από το φτηνές ίνες κατά το πρώτο έτος του πακέτου σας πριν επιστρέψετε Κανονική τιμή από το δεύτερο έτος συνδρομή. Θα σας παρουσιάσουμε τώρα λεπτομερώς Καλύτερες προωθήσεις ινών από τον χειριστή.

Προώθηση πορτοκαλί ινών

Ενας από προωθήσεις ινών Οι προβολείς της αγοράς είναι αυτός του Livebox ίνες Δ ‘Πορτοκάλι. Η μηνιαία τιμή του δίνεται στο 24,99 € το μήνα τους πρώτους 12 μήνες πριν επιστρέψετε στην τυπική τιμή του 42,99 € το μήνα. Αυτή η προσφορά είναι η φθηνότερη στο φάσμα των προσφορών που προσφέρει ο ιστορικός χειριστής. Με μια αξιοπρεπή ροή 500 Mbit/s όταν κατεβαίνει και 500 Mbit/s επίσης ανερχόμενος, το LiveBox Fiber παρέχει καλή ταχύτητα σύνδεσης σε χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Διαδίκτυο στην καθημερινή τους ζωή. 140 κανάλια τηλεόρασης (+ 4K αποκωδικοποιητής) είναι προσβάσιμα με το LiveBox 5, εγγραφείτε σε αυτό Προώθηση πορτοκαλί ινών.

Εγγραφώ στο LiveBox of Orange προς πώληση σε € 24,99/μήνα για 1 έτος

Η άλλη προωθητική προώθηση πορτοκαλί ινών προωθήσεων Livebox, του οποίου η τιμή μειώνεται κατά το πρώτο έτος (32,99 € το μήνα) Στη συνέχεια αυξάνεται (50,99 ευρώ ανά μήναΟυσία. Η θεωρητική φθίνουσα ταχύτητα έως 1 Gbit/s, ο επαναλήπτης WiFi, το κλειδί τηλεόρασης ή/και ένας δεύτερος αποκωδικοποιητής τηλεοπτικής UHD κατόπιν αιτήματος είναι όλα επιχειρήματα υπέρ αυτού του καλού πορτοκαλί σχέδιο πορτοκαλιού.

Και αν θέλετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο, η προαγωγή των ινών 37,99 € για 12 μήνες τότε 55,99 € ανά μήνα ισχύει για το Livebox max, Προσφορά πορτοκαλιού Premium. Η ροή 2 GBIT/S στη λήψη (800 Mbit/s στη μεταφόρτωση) είναι ελκυστική για τους χρήστες με υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την κατανάλωση στο Διαδίκτυο. Οι επαναλήψεις WiFi 6 της τελευταίας γενιάς (έως 3), η εξυπηρέτηση πελατών WiFi Serenity (εξατομικευμένη τεχνική υποστήριξη) και το Airbox 20 GB είναι όλες οι ενδιαφέρουσες επιλογές που περιλαμβάνονται στην προωθητική προσφορά του LiveBox Max Orange.

Δωρεάν προώθηση ινών

Το δωρεάν δεν είναι μόνο τοΑριθμός χειριστή 1 στις ίνες το 2023 με τις καλύτερες ροές. Είναι επίσης ειδικός στο προωθήσεις ινών ! Η φθηνή προσφορά ινών του Free είναι το Επανάσταση του FreeBox μόλις 19,99 € το μήνα το πρώτο έτος (τότε 44,99 € κάθε μήνα). Είναι απλά ένα από τα πιο προσιτά κουτιά στην αγορά για 12 διαδοχικούς μήνες και προσφέρει μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα για το πρώτο έτος δέσμευσης. Με 1 GBIT/S σε ταχύτητα προς τα κάτω, μπορείτε να σερφάρετε στο Serenity στο Διαδίκτυο. Επωφεληθείτε επίσης από μια πλήρη εμπειρία τηλεόρασης με 270 κανάλια καθώς και έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K.

Για μεγαλύτερη απόδοση, στη συνέχεια επιλέξτε το Freebox pop, άλλο ένα Δωρεάν προώθηση ινών. Για 29,99 € το μήνα Για ένα χρόνο τότε 39,99 € το μήνα, Αυτό ξεχωρίζει για μια καλύτερη διεπαφή, κοινόχρηστο κολακευτικό κοινόχρηστο ταχύτητες (5 gbit/s) και πάνω απ ‘όλα με προσφορά χωρίς δέσμευση. Συμβουλευτείτε τις αναθεωρήσεις Freebox Fiber FreeBox για να μάθετε περισσότερα.

Το FreeBox Revolution στις € 19,99/μήνα
για 12 μήνες !

Προώθηση ινών Bouygues

Με την FICT FICE BBOX Βόμβες, Επωφεληθείτε από ένα πραγματικά φθηνό promo κατά το πρώτο έτος συνδρομής: 17,99 € το μήνα Επειτα 31,99 € το μήνα. Σε αυτήν την τιμή, είναι δύσκολο να γίνει καλύτερα: είναι το φθηνότερο κουτί ινών στην αγορά ! Παρόλο που ο ρυθμός ροής είναι μέτριος (400 Mbit/s κατά μέσο όρο), η ελκυστική τιμή αντιστάθμισης και αυτό το κουτί εισόδου των Bouygues εξασφαλίζει το απαραίτητο για έναν άριστο λόγο ποιότητας/τιμής. Αν ψάχνετε για ένα πιο ισχυρό κουτί (μεταβείτε σε ροή 1 gbit/s), βάλτε τον εαυτό σας κάτω στο Προώθηση ινών Bouygues απο Το bbox πρέπει Ινα έχω 24,99 € το μήνα Για ένα χρόνο, λοιπόν € 41,99 το μήνα.

Θέλω το bbox promo από € 17,99/μήνα !

Εάν έχετε έναν πιο ευέλικτο προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε απευθείας την έκδοση Box Ultym Fiber de Bouygues, ένα premium box που θεωρείται από πολλούς ειδικούς υψηλής τεχνολογίας ως το καλύτερο κουτί ινών της στιγμής. Η τιμή προσφοράς του εμφανίζεται στο 30,99 € το μήνα Το πρώτο έτος, το οποίο είναι πολύ λογικό, καθώς είναι πλήρης όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται για τον συνδρομητή. Από το δεύτερο έτος, η τιμή αυξάνεται όμως 50,99 ευρώ ανά μήνα.

Προώθηση ινών SFR

Οι εκπτώσεις Το πρώτο έτος της συνδρομής των ινών σας εφαρμόζονται στα τρία κουτιά του χειριστή SFR: ίνες εκκίνησης, ίνες ισχύος και Premium Fiber. Εκεί Προώθηση ινών SFR Το πιο ελκυστικό είναι το κουτί Εκκινητής ινών SFR, εκκίνηση 20,99 € Το μήνα πηγαίνει στη συνέχεια στο 34,99 € μετά από 12 μήνες. Είναι μία από τις καλύτερες προωθήσεις ινών με καλό ρυθμό ροής (500 Mbit/s) που προσφέρεται από την τεχνολογία του Box 7.

Για το SFR Ίνα κιβωτίων τροφοδοσίας, Η τιμή προώθησης είναι 27,99 € ανά μήνα για 12 μήνες, λοιπόν 39,99 € ανά μήνα στο τέλος αυτής της προώθησης ινών), η SFR βασίζεται σε μια θεωρητική ροή 2 Gbit/s με αναρρίχηση σε μια εγκοπή με το κουτί 8, παρέχοντας WiFi 6 και ένα μπουκέτο 120 καναλιών που περιλαμβάνονται, με Dolby Compatibility Atmos 4K HDR.

Για μια τιμή κλήσης μειωμένη σε 33,99 € ανά μήνα τους πρώτους 12 μήνες, το Κουτί SFR Premium Fiber είναι ένα promo που πρέπει να λάβετε υπόψη, αν μόνο για ταχύτητα έως και 8 gbit/s για λήψη, τα 200 κανάλια της και την επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης. Από το δεύτερο έτος, η πριμοδότηση του φορέα εκμετάλλευσης στο Red Carré, ωστόσο, κατέγραψε αύξηση 13 ευρώ, πηγαίνοντας 46,99 € κάθε μήνα.

Ανακαλύψτε το κουτί εκκίνησης ινών SFR από € 20,99/μήνα

Προώθηση ινών SOSH

Με την Κουτί ινών Sosh, Επωφεληθείτε από ένα σούπερ promo το πρώτο έτος από τότε που το κουτί των ινών σας επιστρέφει σε εσάς 20,99 € το μήνα για ένα χρόνο (τότε 30,99 € κάθε μήνα). Χάρη σε αυτήν την προώθηση ινών SOSH, έχετε πολύ υψηλής ταχύτητας Internet (συμμετρική ταχύτητα 300 Mbit/s) με το έξυπνο WiFi του LiveBox 5. Αυτή η προσφορά ινών SOSH είναι χωρίς υποχρέωση. Μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή εάν το επιθυμείτε. Επίσης, εάν δοκιμάσατε αλλού για να πάρετε μια προσφορά ινών SOSH, έχετε έως και 100 € επιστρέφονται Σχετικά με τα τέλη τερματισμού σας. Εν ολίγοις, η εγγραφή σε μια προσφορά SOSH Internet σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από πορτοκαλί ίνες σε ελκυστική τιμή.

Το κουτί Sosh Fiber Promo το πρώτο έτος !

Στις αρχές του 2023, ο Sosh δημιούργησε ένα καλό σχέδιο που ισχύει μόνο για μερικές εβδομάδες για να απολαύσετε την προσφορά SOSH Fiber Box σε € 19,99 αντί για € 20,99 το μήνα για ένα χρόνο. Ο χειριστής χαμηλού κόστους είναι συνηθισμένος για αυτό το είδος προωθήσεων, τόσο σε ίνες όσο και για τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας. Αρκεί να πούμε ότι πιθανότατα θα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες που πρέπει να χάσετε για να εξοικονομήσετε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο !

Θέλετε να απολαύσετε Καλύτερες προωθήσεις ινών ? Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας ! Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις προωθήσεις ινών που εφαρμόζονται από τους κύριους φορείς εκμετάλλευσης του Διαδικτύου, πρέπει να εκπληρώσετε ένα βασικό κριτήριο: τοΕπιλεξιμότητα ινών. Να γνωρίζετε πολύ εύκολα εάν είστε επιλέξιμοι, απλά φτιάξτε ένα Δοκιμή επιλεξιμότητας ινών. Το αποτέλεσμα της δοκιμής σας λέει εάν η διεύθυνσή σας μπορεί να λάβει ίνες και λίστες χειριστές που διατίθενται για αυτήν την τεχνολογία.

Προωθήσεις κιβωτίων ινών χωρίς υποχρέωση

Το ισχυρό σημείο του Προωθήσεις ινών χωρίς υποχρέωση είναι ότι σας προσφέρουν την ελευθερία να αλλάζετε κουτιά ανά πάσα στιγμή, χωρίς τον περιορισμό της παραδοσιακής ελάχιστης δέσμευσης 12 μηνών.

Οι τρεις πιο ελκυστικές προσφορές από την άποψη των προσφορών άστεγος ινών είναι :

 • Κόκκινο κουτί από το κόκκινο από το SFR. Σε € 18,99 το μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια € 29,99 το μήνα, η ίνα Red Box χωρίς δέσμευση ξεχωρίζει με μια πολύ ανταγωνιστική τιμή promo. Προσφέρεται ο πρώτος μήνας της συνδρομής σας. Έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε 35 κανάλια με την εφαρμογή Red TV ή για 3 € περισσότερο το μήνα, εγγραφείτε στον αποκωδικοποιητή TV Connect TV. Έχετε συμμετρική ταχύτητα 500 MB/s στη λήψη και μεταφόρτωση. Η προσφορά περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις από και προς τη Γαλλία (+100 άλλοι προορισμοί).
 • Το κουτί Sosh. Είναι σε τιμή προώθησης 20,99 ευρώ ανά μήνα για 12 μήνες, πριν από την επίτευξη 30,99 ευρώ το μήνα. Η συμμετρική ροή του LiveBox 5 είναι πολύ σωστή: 300 MB/S. 160 τηλεοπτικά κανάλια πρόκειται να ξεκλειδώσετε με την πληρωμένη επιλογή σε € 5 το μήνα.
 • Δωρεάν Pop Freebox. Επίσης, χωρίς υποχρέωση, αυτό το FreeBox βρίσκεται στην τιμή προώθησης 29,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο, στη συνέχεια 39,99 ευρώ το μήνα. Η ροή του είναι ισχυρή: 5 gbit/s σε υποδοχή και 700 Mbit/s στη υποδοχή. Η προσφορά περιλαμβάνει κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας, καθώς και περίπου 110 προορισμούς. Έχετε ένα μπουκέτο 220 τηλεοπτικών καναλιών που περιλαμβάνονται, όπως και η Canal + Series για 1 έτος και η Disney + για 6 μήνες.

Εγγραφείτε στο πλαίσιο ινών με την καλύτερη αξία για τα χρήματα

Υπάρχουν φθηνές προσφορές ινών για ζωή ?

Δεν υπάρχει ενεργή η προσφορά Promo Fable Fiber Promo επί του παρόντος.

Ορισμένες προωθήσεις ινών που περιείχαν το όνομα “for Life” γεννήθηκαν πριν από λίγα χρόνια, είτε ήταν Προσφορές Fiber Promo Lifetime Ή Φτηνές ίνες για τη ζωή. Μπορούμε να αναφέρουμε Κόκκινο με SFR που είχε ανακοινώσει μια νέα προσφορά Red Box με μια ζωή μπλοκαρισμένη για τους νέους πελάτες της. Ένα άλλο παράδειγμα μέχρι σήμερα: ο χειριστής SFR που είχε ξεκινήσει ένα Σειρά SFR Fiber Limited Για τη σταθερή τιμή των € 10 για τη ζωή, δηλαδή € 10 το μήνα κάθε χρόνο μέχρι να αποφασίσετε να τερματίσετε τη συνδρομή των κόκκινων ινών σας.

Τόσο η ειδική προσφορά Red Box όσο και η σειρά SFR 10 ευρώ “Life Fibre Fiber Series” για τη ζωή “δεν υπάρχουν πλέον σήμερα. Οι προσφορές στις ίνες είναι εφήμερες και αντιστοιχούν περισσότερο σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους (πίσω στο σχολείο, μαύρη Παρασκευή, Χριστούγεννα κ.λπ.Ουσία. Η σύντομη διάρκεια ζωής αυτού του τύπου προωθήσεων ινών σας αναγκάζει να είστε αρκετά αντιδραστικοί για να απολαύσετε μια προσφορά πριν ο χειριστής θέτει τέλος. Μια εξαιρετική έκπτωση στην τιμή ενός πακέτου ινών μπορεί πολύ να είναι έγκυρη την προηγούμενη ημέρα και δεν είναι πλέον ενεργή την επόμενη μέρα. Έτσι, μην ξοδεύετε πολύ χρόνο συγκρίνοντας τις προσφορές εάν δεν θέλετε να χάσετε τοΕυκαιρία μιας φτηνής συνδρομής με ίνες προώθησης.

Οι συμβουλές μας για να αποφύγετε τις μεγάλες προωθήσεις για τις ίνες: επισκέπτονται τακτικά τους ιστότοπους των χειριστών. Όταν υπάρχουν προσφορές, είναι γενικά ορατά από όλους από το αρχική σελίδα. Δεν μπορείτε να τους χάσετε ! Και, φυσικά, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στον ιστότοπό μας LaFibreoptique που απαριθμεί και συγκρίνει τις προσφορές ινών των χειριστών και ενημερώνει τους χρήστες για τις τελευταίες προσφορές ! Οι προσφορές ενημερώνονται κάθε μέρα.

Ενημερώθηκε στις 09/07/2023

Πρέπει να συγκρίνετε τα πακέτα Διαδικτύου ?

Όλες οι καλές προσφορές Orange Internet

Για 12 μήνες, τότε € 42,99/μήνα.
12 -Μνθάρια δέσμευση.

Κινητές πελάτες, προσδιορίστε τον εαυτό σας για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά σας.

Livebox ίνες

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ασφάλιστρο Deezer

Ασφάλιστρο Deezer

Για 3 μήνες τότε € 10.99/μήνα.
90 εκατομμύρια τίτλοι Για να ακούσετε παντού, σε όλες τις συσκευές σας, ακόμη και χωρίς δίκτυο.

Pass Video Games Pass

Pass Video Games Pass

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
για 1 μήνα, τότε € 14.99/μήνα.
Πάνω από 250 παιχνίδια Για όλη την οικογένεια, στο κανάλι 32 της τηλεόρασής σας.

Disney+

Ντσενεία+

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
για 1 μήνα τότε € 8.99/μήνα.
Με τη Disney+, Βρείτε αποκλειστικά ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ.

Βρίσκω επίσης

Προσφορές επιστροφής στο Διαδίκτυο

Μέχρι 150 € Επιστροφή Σχετικά με τα έξοδα τερματισμού σας, αλλάζοντας τον χειριστή του Διαδικτύου.

Μέχρι και

Η 2η προσφορά σας στο Διαδίκτυο σε μειωμένη τιμή

Εξοπλίστε τη δευτερεύουσα κατοικία σας, το παιδί σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο, με δεύτερη συνδρομή στο Διαδίκτυο.

Επωφεληθείτε από την έκπτωση € 9 το μήνα στη δεύτερη συνδρομή σας στο Διαδίκτυο, ένα αποκλειστικό πλεονέκτημα που προορίζεται για τους πελάτες της Orange.

Τώρα επωφεληθείτε από την άνεση μιας σύνδεσης Orange Internet με WiFi, UHD TV και VOD για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες.

2η προσφορά Διαδικτύου σε μειωμένη τιμή

Το LiveBox προσφέρει μέχρι τις 04/10/2023:
Προσφορές που υπόκεινται σε όρους με δέσμευση 12 μήνες που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία που υπόκειται σε επιλεξιμότητα και κάλυψη, με συμβατό εξοπλισμό. Τέλη ενεργοποίησης: 40 € αποκωδικοποιητής τηλεόρασης (Repeater WiFi, Airbox 20GB, Δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, Κλειδί τηλεόρασης: € 10 το καθένα). Θεωρητικές ροές με καλώδια, κάρτα δικτύου και συμβατές υπολογιστές. Σε περίπτωση χρήσης σε διάφορα εξοπλισμό, η ροή μοιράζεται. Καταγραφέας πολλαπλών οθονών, Max Replay, δεύτερο κλειδί τηλεόρασης ή τηλεόρασης, επιλογές με απαραίτητες ενεργοποιήσεις. Orange TV σε κινητά και tablet: πρόσβαση στο βασικό μπουκέτο. Κατάλογος τηλεοπτικών καναλιών που είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξη. Πακέτο μέσω διαδικτύου για κινητά. Δεν περιλαμβάνονται στο βασικό μπουκέτο: Οι υπηρεσίες και τα πληρωμένα και αθλητικά περιεχόμενα ζωντανά. UHD 4K: με τηλεόραση και συμβατό περιεχόμενο. Κόστος κατασκευής για σύνδεση ADSL/VDSL, σε περίπτωση απαραίτητου ταξιδιού τεχνικού (διαγνωσμένη κατά τη στιγμή της συνδρομής): € 119. Τέλη τερματισμού: 50 €. Πολύ υψηλής ταχύτητας κινητό 4G: σε αναπτυγμένες περιοχές. Κάλυμμα δικτύου.πορτοκάλι.Fr

Premium Deezer:
Ακούστε τη μουσική σας παντού και όλη την ώρα. Πρόσβαση στην Υπηρεσία Premium Premium Orange: Πρόσβαση στον κατάλογο Premium Deezer από το κινητό σας και τον υπολογιστή σας, ακόμη και αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο που υπόκειται σε συγχρονισμό στον τερματικό σας στη λίστα ακρόασης, στο όριο του τερματικού χωρητικότητας αποθήκευσης σε μη συνδεδεμένο τρόπος. Η υπηρεσία προσβάσιμη σε όλα τα κινητά τηλέφωνα που είναι συμβατά με την εφαρμογή Deezer που υπόκεινται στη λήψη της εφαρμογής που αντιστοιχεί στις ενεργοποιημένες τιμές. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών για όλους τους πελάτες, η Orange θα είναι σε θέση να μειώσει τη ροή πέραν των 500 MB/μήνα μέχρι την ημερομηνία χρέωσης. Χρήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία σε συμβατά δίκτυα και κινητά τηλέφωνα.

Disney+:
Η επιλογή που υπόκειται σε συνθήκες, που ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, που προορίζεται για το Διαδίκτυο πελατών τηλεόραση τηλεφώνου πορτοκαλιού που υπόκειται σε τεχνική επιλεξιμότητα και συμβατό αποκωδικοποιητή. Δεν είναι διαθέσιμο για πελάτες των οποίων η τηλεόραση εξυπηρετείται από τον δορυφόρο. Η πρόσβαση στην υπηρεσία Disney+ απαιτεί τη δημιουργία και την ενεργοποίηση ενός λογαριασμού με τη Disney+. Η ενεργοποίηση μπορεί επίσης να γίνει με τα συνηθισμένα αναγνωριστικά Disney+ στην περίπτωση ενός λογαριασμού Disney+ πριν.