Internet Livebox Orange TV Fiber (Paramount περιλαμβάνεται για 6 μήνες), πακέτο LiveBox πακέτο 10GB

Πακέτο Livebox Pack 10GO

Contents

Κάνε ό, τι σου αρέσει

Προσφορές Διαδικτύου και κινητά πακέτα à la carte

Τα 3 πλεονεκτήματα μιας προσφοράς Διαδικτύου + πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Εξοικονομήσετε χρήματα

Συνδυάζετε την προσφορά Διαδικτύου και ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας της επιλογής σας στο Orange. Και hop, σας κάνουμε να επωφεληθείτε από μια ανοιχτή έκπτωση 3 έως 15 €/μήνα στο κινητό σχέδιο της επιλογής σας.

Παρακαλώ τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Και αυτό δεν είναι όλο, η ανοιχτή παράδοση ισχύει και για πρόσθετα κινητά σχέδια: έως και 4 πακέτα σε μειωμένες τιμές για τους αγαπημένους σας. Θα κάνεις τους ανθρώπους χαρούμενους !

Κάνε ό, τι σου αρέσει

Θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμα του κινητού σας διατηρώντας το διαδίκτυο ή το αντίστροφο προσφορά ? Σας προσκαλούμε να τροποποιήσετε, να τερματίσετε, να προσωποποιήσετε κάθε μία από τις προσφορές σας όπως θέλετε. Είναι απλό.

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Όροι προσφοράς

Το LiveBox προσφέρει μέχρι τις 04/10/2023:
Προσφορές που υπόκεινται σε όρους με δέσμευση 12 μήνες που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία που υπόκειται σε επιλεξιμότητα και κάλυψη, με συμβατό εξοπλισμό. Τέλη ενεργοποίησης: 40 € αποκωδικοποιητής τηλεόρασης (Repeater WiFi, Airbox 20GB, Δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, Κλειδί τηλεόρασης: € 10 το καθένα). Θεωρητικές ροές με καλώδια, κάρτα δικτύου και συμβατές υπολογιστές. Σε περίπτωση χρήσης σε διάφορα εξοπλισμό, η ροή μοιράζεται. Καταγραφέας πολλαπλών οθονών, Max Replay, δεύτερο κλειδί τηλεόρασης ή τηλεόρασης, επιλογές με απαραίτητες ενεργοποιήσεις. Orange TV σε κινητά και tablet: πρόσβαση στο βασικό μπουκέτο. Κατάλογος τηλεοπτικών καναλιών που είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξη. Πακέτο μέσω διαδικτύου για κινητά. Δεν περιλαμβάνονται στο βασικό μπουκέτο: Οι υπηρεσίες και τα πληρωμένα και αθλητικά περιεχόμενα ζωντανά. UHD 4K: με τηλεόραση και συμβατό περιεχόμενο. Κόστος κατασκευής για σύνδεση ADSL/VDSL, σε περίπτωση απαραίτητου ταξιδιού τεχνικού (διαγνωσμένη κατά τη στιγμή της συνδρομής): € 119. Τέλη τερματισμού: 50 €. Πολύ υψηλής ταχύτητας κινητό 4G: σε αναπτυγμένες περιοχές. Κάλυμμα δικτύου.πορτοκάλι.Fr

Έκπτωση για προσφορά ινών livebox (LiveBox Up Fiber, LiveBox Max Fiber) Δεν είναι σωρευτική με το πλεονέκτημα πελατών Orange Internet:
Για νέους πελάτες στο Διαδίκτυο που εγγραφούν από το Orange.FR: Έκπτωση -8 €/μήνα για 12 μήνες.
Για έναν προσδιορισμένο πορτοκαλί πελάτη κινητής τηλεφωνίας εγγραφής από το Orange.FR: Έκπτωση -10 €/μήνα για 12 μήνες.

Έκπτωση για προσφορά ADSL LiveBox (Livebox up, livebox max) Δεν είναι σωρευτικό με το πλεονέκτημα πελατών Orange Internet:
Για νέους πελάτες στο Διαδίκτυο που εγγραφούν από το Orange.FR: Έκπτωση -9 €/μήνα για 12 μήνες.
Για έναν προσδιορισμένο πορτοκαλί πελάτη κινητής τηλεφωνίας εγγραφής από το Orange.FR: Έκπτωση -11 €/μήνα για 12 μήνες.

Έκπτωση στην ίνα από -5 €/μήνα για 12 μήνες για οποιαδήποτε πρώτη συνδρομή σε προσφορά ινών.

Διαδικτυακός χειριστής Αλλαγή προσφορά επιστροφής : επιστροφή € 5/μήνα για 12 μήνες σε προσφορές livebox εάν αλλάξετε τον χειριστή.
Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές επιστροφής χρημάτων.

Ανοιχτή έκπτωση: Από € 3 έως 15 €/μήνα ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, που επιλέγεται για άτομα εντός του ορίου 4 επιπλέον σχεδίων κινητής τηλεφωνίας από το LiveBox Internet επιλέξιμη προσφορά. Μη συνδυασμός. Απώλεια έκπτωσης Σε περίπτωση: Αλλαγή προσφοράς, τερματισμού, αίτημα για διαγραφή από τον πελάτη του Διαδικτύου.

LiveBox + Κινητό έκπτωση για νέους πελάτες στο Διαδίκτυο (σταθερή σύνδεση εκτός σύνδεσης και Mobicarte): Ισχύει για 12 μήνες σε περίπτωση ταυτόχρονης συνδρομής μιας προσφοράς livebox και μιας επιλέξιμης προσφοράς για κινητά, ή μιας επιλέξιμης προσφοράς livebox για τους κατόχους μιας επιλέξιμης προσφοράς για κινητά. Έκπτωση μεταξύ 8 και 11 €/μήνα ανάλογα με την προσφορά livebox. Απώλεια της έκπτωσης σε περίπτωση τερματισμού της προσφοράς ή αίτημα για τη διαγραφή της έκπτωσης από τον πελάτη του Διαδικτύου.

WiFi 6ο : Με συμβατό εξοπλισμό. Λεπτομέρειες για το Orange.Fr

Livebox 6 : Ασυμβίβαστα με τηλέφωνα HD και συνδεδεμένα αντικείμενα χρησιμοποιώντας το πρότυπο DECT-Leather (ανιχνευτές, έξυπνα βύσματα, βολβοί και διακόπτης). Λεπτομέρειες για το Orange.Fr

WiFi 6 Repeater : Οι επαναλήπτες παραμένουν ιδιοκτησία του Orange. Ο αριθμός των απαιτούμενων επαναλήψεων εξαρτάται από το μέγεθος της διαμονής σας. Ο επαναλήπτης σάς επιτρέπει να επεκτείνετε την κάλυψη WiFi του LiveBox στο Wi-Fi 6 ή να αντικαταστήσετε το Wi-Fi 5 του LiveBox με Wi-Fi 6 (με συμβατό εξοπλισμό). Wi-Fi σύνδεση με συμβατό αποκωδικοποιητή: 4K UHD TV και TV 4. Η 1η πρόβα είναι προσβάσιμη κατόπιν αιτήματος στο Orange.FR για τις προσφορές UP και MAX, και οι 2 επιπλέον επαναλήπτες στο Max είναι ξεχωριστά προσβάσιμες κάθε 72 ώρες μετά το προηγούμενο αίτημα. Η πρόσβαση σε επαναλήπτες δεν μπορεί να συνδυαστεί με πρόβες προσβάσιμη μέσω άλλων προσφορών.

Ειδικοί WiFi : Τηλεφωνική υποστήριξη με ραντεβού που λαμβάνεται στο Orange.FR ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή μέσω εξυπηρέτησης πελατών από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Ο χρόνος αναμονής πριν από την επαφή με έναν σύμβουλο είναι απαλλαγμένος από πορτοκαλί δίκτυα. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και η κλήση είναι η τιμή της κανονικής επικοινωνίας ανάλογα με την προσφορά που πραγματοποιείται ή μετρώντας το πακέτο για κινητά.

Αεροσκάφος 20GB : Για τις χρήσεις κινητικότητας στην ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρώπη, DOM, SWITZERLAND/Andorra. Παροχή Airbox 4G και κάρτας SIM. Μειωμένη ροή πέρα. Δεν είναι σωρευτική με άλλη διάταξη Airbox από την κατανομή πορτοκαλιού ή δεδομένων στον τερματικό κινητής τηλεφωνίας του πελάτη. Οι συνεδρίες περιορίζονται στις 12 μ.μ.

Πορτοκαλί τηλεόραση : Η τηλεόραση κατ ‘απαίτηση πρόσβαση σε ορισμένα προγράμματα (εξαιρουμένων των ταινιών) από την ημέρα μετά την εκπομπή (εξαιρουμένων των προγραμμάτων Disney Channel που διατίθενται τη Δευτέρα μετά την εκπομπή) για περίοδο 7 έως 30 ημερών (ανάλογα με το πρόγραμμα)

Καταγραφική τηλεόρασης πολλαπλών οθόνης : με συμβατό αποκωδικοποιητή (προσφέρει εγγραφή μετά την 04/10/2018) μέχρι 140 καταγραφικά κανάλια. Οι ηχογραφήσεις διατηρούνται 36 μήνες.

Replay Max : Προσβάσιμο για 12 μήνες κατόπιν αιτήματος εντός 3 μηνών μετά τη συνδρομή της προσφοράς max livebox. Με συμβατό αποκωδικοποιητή. Συνδρομή στο Orange.FR, η εφαρμογή Orange TV ή από την ενότητα Orange TV Store.

Απεριόριστες κλήσεις : Εξαιρώντας το κόστος της υπηρεσίας ειδικού αριθμού. Έως 250 διαφορετικοί ανταποκριτές/μήνα και 3 ώρες μέγιστο/κλήση. Δείτε τη λίστα προορισμών στο φύλλο τιμών που ισχύει.

Ξεκίνημα στο διαδίκτυο : Υπηρεσία Ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, υπόκεινται σε κάλυψη κινητής τηλεφωνίας (λεπτομέρειες στο δίκτυο.πορτοκάλι.FR), για νέους πελάτες στο Διαδίκτυο, XDSL με ραντεβού ή ίνες. Πιστωτική πίστωση μέσω κινητού τηλεφώνου από 200GB/μήνα ισχύει μέχρι να τεθεί σε λειτουργία η πρόσβαση στο Διαδίκτυο και το πιο πρόσφατο έως και 12 μήνες μετά τη συνδρομή.

Χρήσεις στην ηπειρωτική Γαλλία, σε δίκτυα και με συμβατό κινητό. Προσφορά υπό όρους που ισχύουν στην ηπειρωτική Γαλλία από 08/17/2023 έως 04/10/2023. Οι προσφορές πορτοκαλί προορίζονται για τους πελάτες που διαμένουν ή είναι σε θέση να δικαιολογήσουν μια σταθερή σύνδεση με τη Μητροπολιτική Γαλλία, εντός των ορίων της μη χρήσης χρήσης.

* Κινητό δίκτυο N ° 1: Σύμφωνα με την έρευνα ARCEP για την αξιολόγηση της ποιότητας της υπηρεσίας των μητροπολιτικών φορέων κινητής τηλεφωνίας τον Οκτώβριο του 2022, το Orange είναι 1ο ή 1er από 476 από τα 505 κριτήρια.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ιστότοπο Orange Network>

(1) Διαμόρφωση φλας : Προορίζεται για τους πελάτες Orange και Sosh που υπόκεινται στη συμβατότητα του κινητού να διαμορφώσουν διαμόρφωση. € 9 ανά υπηρεσία (START -UP SERVICE, Χρήση Υπηρεσιών Βοήθειας), Υπηρεσία Start -UP που προσφέρεται για πελάτες ενός πακέτου με δέσμευση 24 μηνών. Ο πελάτης παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δημιουργία, τη χρήση και την είσοδο αναγνωριστικών και κωδικών πρόσβασης που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση. Υπηρεσία που παρέχεται από έναν σύμβουλο πορτοκαλιού. Λεπτομερείς συνθήκες στο πορτοκαλί.Fr

(2) Η ανάκτηση μπόνους προσφέρει περισσότερα από πακέτα : Εντός 31 ημερών από τη συνδρομή ή την ανάκριση σε μια προσφορά με 24 month πορτοκαλί δέσμευση αγοράζει το παλιό σας τερματικό € 50 περισσότερο από την εκτιμώμενη αξία της. Η τιμή ανάκτησης που πρέπει να συναχθεί από την αγορά ενός νέου τερματικού από το πορτοκαλί ή να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή παράδοσης μετρητών ή κουπονιού ισχύει δύο μήνες στο κατάστημα εκδοχής. Το μπόνους δεν είναι σωρευτικό με άλλα μπόνους που ανακτήθηκαν. Μείωση και συνθήκες στο κατάστημα.

(3) Ανοιχτή έκπτωση : Από € 3 έως € 15 ανάλογα με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας που επιλέχθηκε για άτομα εντός του ορίου των 4 πακέτων με επιλέξιμη προσφορά livebox στο διαδίκτυο. Μη συνδυασμός. Απώλεια έκπτωσης Σε περίπτωση: Αλλαγή προσφοράς, τερματισμού, αίτημα για διαγραφή από τον πελάτη του Διαδικτύου. Δέσμευση 12 μήνες για το livebox. Χωρίς ή με 24 μηνών δέσμευση σύμφωνα με το επιλεγμένο πακέτο.

4G+ και 4G : Με συμβατό εξοπλισμό – μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές. Κάλυμμα δικτύου.πορτοκάλι.FR και 4G+ προσβάσιμες στις πόλεις που αναφέρθηκαν.

5G : Με προσφορά και τερματικό συμβατό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερής και διαφοροποιημένη κάλυψη στο δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.

Κλήσεις, SMS, απεριόριστο MMS Εξαιρώντας το κόστος της υπηρεσίας ειδικών αριθμών και εξαιρουμένων του κόστους του βραχυπρόθεσμου και προσαυξημένου αριθμού, εντός του ορίου των 250 διαφορετικών ανταποκριτών ανά μήνα, 3H Max/Call Voice. Η υπηρεσία MMS εξαρτάται από το δίκτυο, τα χαρακτηριστικά των κινητοποιήσεων που χρησιμοποιούνται και τις μορφές υποστηριζόμενου περιεχομένου.

Ευρώπη : Η περιοχή της Ευρώπης (Azores (LES), Aland (Νησιά), Γερμανία, Αυστρία, Βαλαρικά, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κανάρια (νησιά), Κύπρος, Κέρκυρα (νησί), Κρήη, Κύματα (LES), Κροάτι, Δανία, Ισπανία, Εσθονία , Faroese (νησιά), Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Άνδρας (νησί), Νορβηγία, Ολλανδία. Τσεχική Δημοκρατία, Ρόδος (νησί της), Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Άγιος-Μάρριν, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Βατικανό) + Ελβετική Ζώνη Andorra.

Ειδική ροή απορρόφησης (Δάας τοπικό) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Ο ειδικός ρυθμός απορρόφησης (τοπικό DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του σχετικού εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 W/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 W/kg για τα μέλη “. Η μέτρηση του κορμού DAS μπορεί να έχει υπολογιστεί σε σχέση με μια ορισμένη απόσταση από έναν προσομοιωμένο ανθρώπινο οργανισμό. Όλα τα κινητά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με μια πορτοκαλί κάρτα SIM, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε με την κάρτα SIM από άλλο χειριστή, βρείτε τις μεθόδους για βοήθεια.

Πακέτο LiveBox + 10GB

Πορτοκάλι

Μέγιστο το θεωρητικό downhill downs (ή download) διαθέσιμο με αυτήν την προσφορά. Αντιστοιχεί στην ταχύτητα λήψης δεδομένων από τον χρήστη του Διαδικτύου.

Μέγιστο θεωρητικό ποσό (ή μεταφόρτωση) χρέωση (ή μεταφόρτωση) διαθέσιμο με αυτήν την προσφορά. Αντιστοιχεί στην ταχύτητα δεδομένων των δεδομένων από τον χρήστη του Διαδικτύου.

Με το ανοιχτό πακέτο πορτοκαλί ίνας 10GB, ο ρυθμός ροής είναι 400mbit/s, τόσο σε ταχύτητα προς τα κάτω (λήψη δεδομένων) όσο και σε ταχύτητα ποσότητας (Data Conmate).

Όγκος δικτύου και δεδομένων

Τεχνολογία: Ίνα ftth

 • ADSL / ADSL2+ / VDSL2: Δίκτυο χαλκού, το οποίο παρέχει πιο συχνά μια σύνδεση στο Διαδίκτυο ευρυζωνική σύνδεση (ή ακόμα και πολύ υψηλή ταχύτητα για VDSL2)
 • FTTH: Οπτικό δίκτυο ινών, το οποίο παρέχει σύνδεση στο Διαδίκτυο πολύ υψηλή ταχύτητα Εξακολουθεί να αναπτύσσεται.
 • FTTLA: Οπτικό δίκτυο ινών του οποίου η τελική σύνδεση είναι κατασκευασμένη από ομοαξονικό καλώδιο. Παρέχει σύνδεση στο Διαδίκτυο πολύ υψηλή ταχύτητα
 • δορυφορικό / wimax / wifimax / 4g: εναλλακτικά δίκτυα, τα οποία παρέχουν σύνδεση στο διαδίκτυο με διαμονή που βρίσκεται στο “Λευκές περιοχές” (όπου τα δίκτυα οπτικών χαλκών και ινών δεν είναι διαθέσιμα)

Περιοχή επιλεξιμότητας: Πολλαπλούς

 • Περιοχή Backfilling: Στο ADSL / ADSL2+ / VDSL2, ο διαχωρισμός αντιστοιχεί σε μια τεχνική λειτουργία όπου ένας εναλλακτικός χειριστής συνδέει ένα τηλέφωνο κεντρικό στον εξοπλισμό του. Ως ιστορικός χειριστής, η Orange δεν ανησυχεί. Συνολικά, ο εναλλακτικός χειριστής χρησιμοποιεί το δικό του δίκτυο. Σε μερική διαχωρισμό, χρησιμοποιεί το δικό του δίκτυο για να παράσχει μέρος των υπηρεσιών του, αλλά η συνδρομή της πορτοκαλί τηλεφώνου παραμένει απαραίτητη. Στη μη -μη ληφθείσα ζώνη, ο εναλλακτικός χειριστής χρησιμοποιεί το Orange Network και οι υπηρεσίες είναι τότε πιο περιορισμένες.
 • Extended Area: Όταν ένας χειριστής χρησιμοποιεί το δίκτυο ενός φορέα εκμετάλλευσης για να παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορεί να μιλήσει για “εκτεταμένη ζώνη”. Αυτό συνεπάγεται συχνότερα ένα επιπλέον κόστος για τον συνδρομητή.
 • Γεωγραφική περιοχή: Οι προσφορές είναι πιο συχνά διαθέσιμες σε όλη τη Μητροπολιτική Γαλλία, ανάλογα με την τεχνική επιλεξιμότητα για στέγαση. Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένες προσφορές διατίθενται μόνο στο εμπόριο σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές (δήμοι ή τμήματα, ανάλογα με την υπόθεση).

Δίκτυο (χειριστής): Πορτοκάλι

Όγκος δεδομένων: απεριόριστος

Η προσφορά ανοικτής ίνας χρησιμοποιεί το πορτοκαλί δίκτυο οπτικών ινών FTTH. Για να μάθετε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από το Πορτοκαλί ίνες, Πρέπει να διεξάγεται δοκιμή επιλεξιμότητας με τη διεύθυνση της διαμονής.

Εκεί Οπτική ίνα FTTH, ή ίνες στο σπίτι, είναι μια πολύ υψηλή τεχνολογία πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Εξακολουθεί να αναπτύσσεται στη Γαλλία, φέρνει οπτικά οπτικών ινών στη στέγαση του συνδρομητή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον οδηγό μας για την τεχνολογία οπτικών ινών.

Το τηλέφωνο του σπιτιού

Κλήσεις προς τη Γαλλία

Προς σταθερό:

Σε κινητά:

Κλήσεις στο εξωτερικό

Σε σταθερό

118 περιλάμβανε προορισμούς

Σε κινητά τηλέφωνα

Περιλαμβάνονται 4 προορισμοί

Στον παγκόσμιο χάρτη παρακάτω, οι προορισμοί που περιλαμβάνονται αναφέρονται με μπλε. Οι μη συμπεριλαμβανόμενοι προορισμοί είναι γκρι. Κάτω από την κάρτα, μπορείτε να τροποποιήσετε την υπηρεσία που λαμβάνεται υπόψη: σε σταθερή ή σε κινητά τηλέφωνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο πακέτο και οι τιμές για τους προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται, κάντε κλικ στη χώρα της επιλογής σας ή αναζητήστε το χρησιμοποιώντας το πεδίο της έρευνας. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες της χώρας θα εμφανιστούν μετά την κάρτα (εάν οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες).

Ημερομηνία ενημέρωσης που μπορεί να ξεπεράσει: 10/10/2019

Τηλεφωνική γραμμή

Η προσφορά ανοικτής ίνας περιλαμβάνει μια υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας. Αυτό σας επιτρέπει να καλέσετε απεριόριστο προς το σταθερό στη Γαλλία και σε περισσότερους από 100 διεθνείς προορισμούς. Εκτός από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται, κάθε κλήση χρεώνεται εκτός από τη συνδρομή, με το ποσοστό που ισχύει στον Οδηγό Πορτοκαλί Τιμών.

Η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας λειτουργεί στο VoIP. Για να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, πρέπει να έχετε ένα σταθερό τηλέφωνο και να το συνδέσετε στο πλαίσιο.

Οροι χρήσης

Για να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με συμβατό σταθερό τηλέφωνο. Οι κλήσεις αφαιρούνται στο δεύτερο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Οι τιμές αναφέρονται λεπτομερώς στο φυλλάδιο πορτοκαλιού.

Για κλήσεις που περιλαμβάνονται σε απεριόριστη, οι επικοινωνίες περιορίζονται σε 250 διαφορετικούς ανταποκριτές όχι μήνα και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση.

Τηλεόραση

Περιλαμβάνεται το μπουκέτο τηλεόρασης

Είτε: 140 κανάλια

Ημερομηνία ενημέρωσης των καναλιών: 04/10/2018

Η προσφορά ανοικτής ίνας σάς επιτρέπει να λαμβάνετε το Πορτοκαλί τηλεόραση. Το πορτοκαλί μπουκέτο περιλαμβάνει κανάλια TNT καθώς και μια επιλογή θεματικών καναλιών: πληροφορίες, νεολαία, ψυχαγωγία, αθλητισμός, νέοι ενήλικες, μουσική, τοπική, διεθνής.

Κινητής τηλεφωνίας

Κλήσεις και sms/mms

Απεριόριστες κλήσεις

Απεριόριστο SMS

Απεριόριστο MMS

Το ανοιχτό πακέτο ινών 10GB περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS από τη Μητροπολιτική Γαλλία σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία.

Η κατανάλωση περιορίζεται σε 3 ώρες ανά κλήση και 250 διαφορετικοί ανταποκριτές ανά μήνα. Πέρα από αυτό, οι επικοινωνίες χρεώνονται σε μετατόπιση. Οι κλήσεις στη Γαλλία αφαιρούνται στο δεύτερο από το πρώτο δευτερόλεπτο (σε αντίθεση με τις διεθνείς κλήσεις).

Κινητό διαδίκτυο

10 2 δεδομένα

Μειωμένη ροή πέρα

4G (Πορτοκάλι)

Το ανοιχτό πακέτο ινών 10GB περιλαμβάνει 10GB κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται στην ηπειρωτική Γαλλία. Μόλις εξαντληθεί το πακέτο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό Διαδίκτυο, αλλά η ροή μειώνεται (η λειτουργία που ονομάζεται επίσης “δίκαιη χρήση”).

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με τη λειτουργία μόντεμ.

Η Orange χρησιμοποιεί το δικό του κινητό δίκτυο. Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία σύμφωνα με το παρατηρητήριο ARCEP του 2018. Ο χειριστής έχει μια ευρεία κάλυψη 4G και ήδη καλύπτει αρκετές πόλεις 4G+. Ανάλογα με την κάλυψη του δικτύου ζώνης, το ανοιχτό πακέτο ινών 10GB σας επιτρέπει να σερφάρετε στο Διαδίκτυο στο κινητό σας σε 4G+, 4G ή σε χαμηλότερο δίκτυο. Μάθετε περισσότερα για τα δίκτυα κινητών τηλεφώνων (4G, 4G+, κ.λπ.).

Διεθνές

Στο εξωτερικο

Δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας προορισμός

Το ανοιχτό πακέτο ινών 10GB περιλαμβάνει κλήσεις/SMS/MMS στο DOM . Οι επικοινωνίες με άλλους προορισμούς χρεώνονται από το πακέτο σύμφωνα με το ποσοστό που ισχύει. Δείτε λεπτομερείς συνθήκες στον οδηγό τιμών πορτοκαλιού.

Από το εξωτερικό

Περιλαμβάνονται 265 προορισμοί

Το πακέτο περιλαμβάνει την έλλειψη στέγης στην Ευρώπη/DOM (συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας/Andorra): Οι κλήσεις και οι SMS/MMs που λαμβάνονται ή εκδίδονται και το κινητό Διαδίκτυο αφαιρούμε από το πακέτο. Σε περίπτωση καταχρηστικής χρήσης, μπορεί να εφαρμοστεί πρόσθετο κόστος. Είναι επίσης δυνατή η χρήση του πακέτου από αλλοδαπούς εκτός Ευρώπης/DOM: Αυτές οι διεθνείς επικοινωνίες (εκδοθείσες/ληφθείσες) χρεώνονται στην αντιστάθμιση σύμφωνα με την τιμή που ισχύει. Δείτε λεπτομερείς συνθήκες στον οδηγό τιμών πορτοκαλιού.

Στον παγκόσμιο χάρτη παρακάτω, οι προορισμοί που περιλαμβάνονται αναφέρονται με μπλε. Οι μη συμπεριλαμβανόμενοι προορισμοί είναι γκρι. Κάτω από την κάρτα, μπορείτε να τροποποιήσετε την υπηρεσία που λαμβάνεται υπόψη: σε σταθερή ή σε κινητά τηλέφωνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο πακέτο και οι τιμές για τους προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται, κάντε κλικ στη χώρα της επιλογής σας ή αναζητήστε το χρησιμοποιώντας το πεδίο της έρευνας. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες της χώρας θα εμφανιστούν μετά την κάρτα (εάν οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες).

Ημερομηνία ενημέρωσης που μπορεί να ξεπεράσει: 10/10/2019

Εξοπλισμός Διαδικτύου/τηλεόρασης

3 εξοπλισμός

Εγγύηση κατάθεσης: Κανένας

Ενοικίαση κουτιού: περιλαμβάνεται

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το Orange παρέχει ένα παιχνίδι livebox, καθώς και ένα κουτί οπτικών ινών, το οποίο συνδέεται μεταξύ του πλαισίου και της οπτικής υποδοχής. Η ενοικίαση του εξοπλισμού περιλαμβάνεται στο συνολικό κόστος της συνδρομής. Για τις τηλεοπτικές υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην προσφορά, η Orange παρέχει επίσης έναν αποκωδικοποιητή UHD TV. Σε περίπτωση τερματισμού, ο εξοπλισμός πρέπει να επιστραφεί στον χειριστή.

Δεν ζητείται εγγύηση ασφαλείας.

 • Το LiveBox Play σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο στο Ethernet ή στο WiFi. Είναι συμβατό με το ADSL, το VDSL και τις ίνες.
 • Ενσωματώνει ένα κουμπί WPS για να συνδεθείτε εύκολα.
 • Η εφαρμογή “my livebox” σάς επιτρέπει να ελέγχετε το παιχνίδι livebox από το smartphone σας: Γονικός έλεγχος, επισκέπτης WiFi, WiFi Planner για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.
Λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Διαστάσεις της θήκης: 2,3 x 1,85 x 4 cm
 • Προμηθευτής: Sagemcom
 • Οθόνη: 128 × 32 OLED Monochrome
 • Επεξεργαστής: Ikanos Vox185
 • Συμβατό με IPv4 και IPv6
 • ADSL2+, VDSL2, FTTH
 • WiFi: Dual Band, 2.4 GHz 802.11 b/g/n, 5 GHz 802.11 Α/Ν
 • Wi-Fi Wireless Security by Encryption Key (WEP ή WPA ή WPA2)
 • 4 θύρες Gigaethernet σε λειτουργία πλήρους δρομολόγησης
 • 2 θύρες USB 2.0
 • Θύρα FXS για τηλέφωνο μέσω Διαδικτύου. Ολοκληρωμένη βάση Cat-IQ 2.0
 • Player media: samba, media player upnp2.0, DLNA1.5

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Ο πορτοκαλί “αποκωδικοποιητής TV4”) του Orange (που ονομάζεται επίσης “αποκωδικοποιητής TV4” είναι συμβατός με τις τεχνολογίες Ultra HD (για ποιότητα εικόνας) και Dolby Atmos (για ποιότητα ήχου).
 • Παρέχει πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες της Orange TV, συμπεριλαμβανομένου του Netflix (υπόκειται σε συνδρομή), VOD και επανάληψης.
 • Αυτό είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο αποκωδικοποιητή στο Orange.
Λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Ultra HD συμβατά και Dolby Atmos
 • Συμβατό με το UHD TV Recorder (περιλαμβάνεται ή συμπληρώνει ανάλογα με την προσφορά)
 • Orange Remote Control, με κουμπί άμεσης πρόσβασης στο VOD
 • Περιέχει ανακυκλωμένο πλαστικό

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Αλλες υπηρεσίες

 • Υπηρεσία “internet access”: Η ανοικτή προσφορά περιλαμβάνει 6GB στην υπηρεσία Orange Personal Pages, 10 κιβώτια αλληλογραφίας 10 GB, μηνύματα αντι-spam, γονικό έλεγχο, καθώς και λύσεις πληρωμών στο τιμολόγιο Orange.
 • Εγγυημένη υπηρεσία 24h: Σε περίπτωση προβλήματος στη σύνδεση στο Διαδίκτυο, η Orange αναλαμβάνει να βρει μια λύση εντός 24 ωρών. Δείτε τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο Orange.
 • Cinéday: Κάθε εβδομάδα, η Orange προσφέρει 2 θέσεις κινηματογράφου για 2 θέσεις που αγοράστηκαν (εντός των ορίων των διαθέσιμων θέσεων). Δείτε τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο Orange.
 • Επιστροφή χρημάτων τερματισμού: Εάν εγγραφείτε στην ανοικτή προσφορά ως μέρος μιας αλλαγής προμηθευτή, η Orange επιστρέφει τα έξοδα τερματισμού σας έως και 150 €.
 • Πορτοκαλί hotspots WiFi: Αυτή η προσφορά παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο Hotspot Orange WiFi.
 • Κοινή χρήση μόντεμ / σύνδεσης: Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με τη λειτουργικότητα του μόντεμ, η οποία σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη σύνδεση κινητού διαδικτύου του τηλεφώνου σας με άλλες συσκευές (υπολογιστής, tablet, κινητό).
 • Άλλες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας: Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ιδιαίτερα το οπτικό τηλεφωνητή και το απομακρυσμένο αντίγραφο ασφαλείας των κινητών επαφών.
 • Οικογένεια Izneo από FNAC: Η οικογένεια Izneo από την υπηρεσία FNAC περιλαμβάνεται στην προσφορά LiveBox Fiber, μέχρι 05/02/2020.

Τιμή

Τιμές, Προωθήσεις και άλλα έξοδα

Μηνιαία συνδρομή

Πακέτο 63,98 €/μήνα
Ενοικίαση κουτιού περιλαμβάνεται
Διορθωμένη γραμμή περιλαμβάνεται

Προσφορές

Προώθηση (12 μήνες) -23,00 €/μήνα
Σύνολο: € 40,98/μήνα για 12 μήνες, λοιπόν 63.98€/μήνα

Επιπλέον τέλη

Αμοιβές ενεργοποίησης αποκωδικοποιητή 40,00 €
Εγγύηση Κανένας
κάρτα SIM 10.00 €
ΣΥΝΟΛΟ : 50,00 € για συνδρομή
Συνολικό κόστος πρώτου έτους: 541,76 €
Συνολικό κόστος δεύτερης χρονιάς: 767,76 €

Η τιμή εξαιρουμένων της προώθησης του ανοιχτού πακέτου ινών 10GB είναι € 59,99/μήνα. Περιλαμβάνει την ενοικίαση κουτιού. Η Orange ζητά επίσης τέλη ενεργοποίησης ύψους € 40 για τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, τα οποία λαμβάνονται από τον πρώτο λογαριασμό.

Πολυτελές πλεονέκτημα

Είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε περισσότερα με την εγγραφή σε άλλα πακέτα πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας. Πράγματι, μπορούν να επωφεληθούν οι πελάτες Open Orange μηνιαίες εκπτώσεις από 3 έως 15 € σε επιπλέον πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας, έως και 4 πακέτα κινητής τηλεφωνίας ανά νοικοκυριό.

Συνθήκες της προσφοράς πακέτου LiveBox + 10GB

Όροι δέσμευσης και τερματισμού

Διάρκεια δέσμευσης: 12 μήνες

Κόστος τερματισμού: κανένα

Με το ανοιχτό πακέτο ινών 10GB, η διάρκεια της δέσμευσης είναι 12 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης. Στην πράξη, παραμένει δυνατό να τερματιστεί η προσφορά πριν από το τέλος των 12 μηνών. Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές μέχρι το τέλος της δέσμευσης πρέπει να καταβληθούν στον χειριστή.

Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος δέσμευσης, μπορείτε να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς κόστος.

Κατά τη διάρκεια του τερματισμού, ο εξοπλισμός πρέπει να επιστραφεί στο πορτοκαλί. Σε περίπτωση μη -κηλίδας, ελλιπούς αποκατάστασης ή κατεστραμμένου εξοπλισμού, χρεώνονται το κόστος:

 • € 100 για το livebox
 • € 100 για την περίπτωση οπτικών ινών
 • 200 € για τον αποκωδικοποιητή

Για να τερματίσετε την ανοικτή προσφορά ινών 10GB, πρέπει να στείλετε ένα αίτημα για τερματισμό με εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής στον χειριστή. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή πριν στείλετε την επιστολή τερματισμού. Ο τερματισμός ισχύει 10 ημέρες μετά τη λήψη του αιτήματος από την Orange (εκτός εάν έχει οριστεί μεταγενέστερη ημερομηνία για τερματισμό).

Ανάλογα με την κατάστασή σας, ο τερματισμός της ανοικτής προσφοράς μπορεί να είναι πλήρης ή μερική:

Συμφραζόμενα Επίδραση στην ανοικτή συνδρομή
Λύσατε το ανοιχτό πακέτο απευθείας από το Orange Η προσφορά τερματίζεται πλήρως
Αλλάζετε τον προμηθευτή Διαδικτύου, με σταθερή φορητότητα αριθμών ή αίτημα διαχωρισμού Το διαδίκτυο μέρος της προσφοράς τερματίζεται. Διατηρείτε μια πορτοκαλί προσφορά για κινητά.
Αλλάζετε τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας, με φορητότητα αριθμών κινητού τηλεφώνου Το κινητό μέρος της προσφοράς τερματίζεται. Για το Διαδίκτυο, επωφεληθείτε από την ουσιαστική προσφορά livebox, την οποία μπορείτε να αρνηθείτε.

Οι προθεσμίες κόστους σύνδεσης και ενεργοποίησης (Διαδίκτυο)

Για να επωφεληθεί από την ανοικτή προσφορά ινών 10GB, η διαμονή πρέπει να είναι επιλέξιμη για πορτοκαλί ίνες. Δεν υπάρχει τέλος σύνδεσης.

Κόστος σύνδεσης για ένα ατομικό σπίτι και ένα κτίριο μικρότερης από 4 καταλύματα, το κόστος πρόσβασης στο δίκτυο οπτικών ινών 49 € (με εξαίρεση τη στέγαση που έχει ήδη συνδεθεί).

Χρειάζονται έως και 10 εβδομάδες μετά τη συνδρομή της προσφοράς ανοικτών ινών για να επωφεληθούν από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και τις συναφείς υπηρεσίες.

Μπορώ να διατηρήσω τον αριθμό μου

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του χειριστή, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τον σταθερό σας αριθμό (εξαιρουμένων των γεωγραφικών αριθμών σε περίπτωση αλλαγής ζώνης). Αυτή η προσέγγιση είναι δωρεάν. Για να διατηρήσετε τον αριθμό σας, απλά υποδείξτε τον κωδικό RIO της τηλεφωνικής γραμμής κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Το Ρίο αντιστοιχεί στη δήλωση ταυτότητας του χειριστή. Αποτελείται από 32 χαρακτήρες, ο κώδικας RIO καθιστά δυνατή την ακρίβεια έναν αριθμό τηλεφώνου (σταθερό ή κινητό), προκειμένου να το διατηρηθεί.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή και να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ? Απλά συνθέστε τον ακόλουθο αριθμό, από την ενδιαφερόμενη γραμμή:

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον σταθερό σας αριθμό, πρέπει να καλέσετε τον αριθμό από το σταθερό σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό του κινητού σας, πρέπει να συνθέσετε τον αριθμό από το κινητό σας.

Ο κωδικός RIO σας θα σας κοινοποιηθεί απευθείας από τον διακομιστή φωνής και θα σας αποσταλεί με SMS, email ή email.

Το 3179 είναι ένας δωρεάν αριθμός προσβάσιμος μόνο από τη Γαλλία.

Πάντα αφοσιωμένος ?

Θέλετε να αλλάξετε τους χειριστές, αλλά εξακολουθείτε να είστε αφοσιωμένοι στον τρέχοντα χειριστή σας ? Εάν επιλύετε το πακέτο σας πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης, ο χειριστής θα σας ζητήσει για πρόωρη τερματισμό τερματισμού. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο νόμος Châtel προβλέπει μείωση του κόστους.

Σε περίπτωση έγκαιρης τερματισμού, το ζητούμενο κόστος εξαρτάται από την τιμή της συνδρομής, τη διάρκεια της αρχικής δέσμευσης και την υπόλοιπη διάρκεια δέσμευσης.

 • Αρχική δέσμευση 12 μηνών: Πρέπει να πληρώσετε όλες τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές μέχρι το τέλος της δέσμευσης.
 • Αρχική δέσμευση 24 μηνών:
  • Τερματισμός κατά τη διάρκεια του 1ου έτους: Πρέπει να πληρώσετε όλες τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές μέχρι το τέλος του πρώτου έτους, καθώς και 3 μήνες πρόσθετης συνδρομής.
  • Τερματισμός κατά τη διάρκεια του 2ου έτους: Πρέπει να πληρώσετε το ένα τέταρτο των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών μέχρι το τέλος της δέσμευσης.

  Το κόστος καθορισμένου τερματισμού μπορεί να προστεθεί ανάλογα με την προσφορά σας.

  Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε με τον χειριστή σας πόσο είναι τα έξοδα τερματισμού σας.

  Εάν ο τερματισμός εμφανιστεί ως μέρος μιας “περίπτωση ανωτέρας βίας”, μπορεί να σας δοθεί κόστος τερματισμού (αναμενόμενο ή όχι). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις περιπτώσεις και την ζητούμενη απόδειξη, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του τρέχοντος χειριστή σας.

  Αλλάζετε το πλαίσιο Internet ? Μερικοί πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο μπορούν να προσφέρουν επιστροφή χρημάτων τερματισμού για την παλιά σας προσφορά.

  Οι άλλες προσφορές Internet & Mobile & Mobile της Orange της Orange

  • Max LiveBox Pack + 100gb 5g πακέτο
  • Livebox up + 240gb 5g πακέτο
  • Max LiveBox Pack + 2h 100 MB πακέτο
  • Max LiveBox Pack + 10GB πακέτο
  • Max LiveBox Pack + 200GB 5G πακέτο

  Πληροφορίες βασισμένες στο φυλλάδιο τιμών του προμηθευτή 5/09/2023

  © 2023 – Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος