Το Intermarché δέχεται πληρωμές PayPal στο κατάστημα – REPUMAT RETAIL, πώς να πληρώσετε με τον κωδικό QR PayPal?

Πώς να πληρώσετε με τον κωδικό QR PayPal 

Για μερικές εβδομάδες τώρα, τα μέτρα περιορισμού που εφαρμόζονται σε πολλές χώρες έχουν αναγκάσει πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν τις πόρτες τους. Μόνο μερικά κολλημένοι SO -called “απαραίτητος“Παραμένει ανοιχτή και η πληρωμή σε επαφή, μέσω τραπεζικής κάρτας ή smartphone, συνιστάται πολύ ευρέως. Επίσης, η ομάδα PayPal μόλις ξεκίνησε ένα “νέο μέσο πληρωμής”.

Το Intermarché δέχεται πληρωμές PayPal στο κατάστημα

Από τις 13 Νοεμβρίου, δύο Intermarchés από την περιοχή του Παρισιού δοκιμάζουν πληρωμές PayPal στο ταμείο μέσω της χρήσης ενός κώδικα QR. Ένα πρώτο για το εμπορικό σήμα όπως για τον πάροχο. Παρουσίαση και ανατροφοδότηση.

Ο κωδικός μετρητών στο ταμείο επιτρέπει στους πελάτες να ανακτήσουν τα δεδομένα του καταστήματος από το κατάστημα με ένα κλικ. - © CC / Republic Retail

Πριν από την είσοδο στο κατάστημα Intermarché de Châtillon (92), παρουσιάζεται η Υπηρεσία Πληρωμών από το PayPal. Οι καταναλωτές δεν το γνωρίζουν, αλλά είναι μεταξύ των πρώτων, με τους πελάτες του σημείου πώλησης του Maisons-Alfort (94) για να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο πληρωμής στο κατάστημα. Πράγματι, αυτό είναι ένα πρώτο για το εμπορικό σήμα της ομάδας του Musketeer καθώς και για τον ειδικό πληρωμής.

Το έργο αυτό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της συγκράτησης, η Intermarché αναζητούσε νέες λύσεις πληρωμής χωρίς επαφή, το ανώτατο όριο με την κάρτα και στη συνέχεια ακόμα στα 30 ευρώ. Από την πλευρά του, το PayPal είχε μόλις κυκλοφορήσει μια λύση πληρωμής για μερικές εβδομάδες από τον QR Code Integrable στο λογισμικό ταμίας. Ισχυρίζεται επίσης 11 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες στη Γαλλία. Ή ένα σχήμα δυνητικών πελατών ελκυστική για τον διανομέα.

Παρουσίαση υπηρεσίας PayPal - © D.R

“Τα νέα της υγείας και η επιθυμία να προσφέρουμε νέες πρακτικές και καινοτόμες υπηρεσίες μας παρακινούν για αυτό το πείραμα, το οποίο εξασφαλίζει ακόμη περισσότερο την αγοραστική πορεία των πελατών μας, επιτρέποντάς τους να σέβονται τις χειρονομίες των φραγμών πολύ απλότητα. Τα σχόλια των πελατών είναι περισσότερο από θετικά σήμερα “, εξηγεί ο Cyrille Barbier, διευθυντής επιχειρήσεων του Intermarché de Châtillon, ο οποίος δοκιμάζει τη λύση.

Τόσο γρήγορα όσο η πληρωμή με τραπεζική κάρτα

Το ταξίδι του πελάτη είναι απλό. Είναι απαραίτητο να επισημάνουμε την πρόθεσή του να πληρώσει από το PayPal στον κεντρικό υπολογιστή και στη συνέχεια να σαρώσει τον κώδικα QR που εμφανίζεται στο επίπεδο του ταμείου με την αίτηση πληρωμής. Στη συνέχεια, ανοίγει μια φόρμα όπου βρίσκουμε το όνομα του καταστήματος και όπου πρέπει να εισαγάγετε το ποσό, στη συνέχεια να επικυρώσετε την πληρωμή του. Στη συνέχεια λαμβάνεται επιβεβαίωση της συναλλαγής στον φορητό υπολογιστή, για να δείξει το προσωπικό για απόδειξη πληρωμής.

Έλαβε μετά από μια συναλλαγή - © CC / Republic Retail

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, όλα έλαβαν χώρα πολύ εύκολα, με σχεδόν άμεση πληρωμή. Από την άλλη πλευρά, ο ταμίας δεν γνώριζε τη διαδικασία για την επικύρωση της πληρωμής στο ταμείο της και έπρεπε να ζητήσει βοήθεια από έναν συνάδελφο. Χωρίς αυτή την αναζήτηση πληροφοριών, η λειτουργία θα πραγματοποιήθηκε σχεδόν τόσο γρήγορα όσο η πληρωμή με τραπεζική κάρτα.

Ελάχιστη ενσωμάτωση για την επιτάχυνση της δοκιμής

Το μάθημα που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο Intermarchés είναι ο απλούστερος τρόπος ολοκλήρωσης που επιλέχθηκε για να προχωρήσει γρήγορα στην ανάπτυξη και να περιορίσει τις εξελίξεις πληροφορικής. Σε ένα πλήρες έργο, με πλήρη ολοκλήρωση, ο καταναλωτής πρέπει απλά να δείξει τον QR Code Paypal για να πληρώσει ποιος θα σαρωθεί στη συνέχεια από το προσωπικό μετρητών. Είτε η κινεζική μέθοδος WeChat και Alipay.

Όσον αφορά το κόστος της συναλλαγής, ο ειδικός πληρωμής εμφανίζει μια δημόσια τιμή που ανέρχεται σε προμήθεια 0,6 % σε περισσότερα από 10 σεντς ανά συναλλαγή. “Για έναν μικρό έμπορο, είναι μια πολύ ελκυστική τιμολόγηση σε σύγκριση με την κάρτα, Ένας εμπειρογνώμονας μας υποδεικνύει. Για μεγάλους λογαριασμούς, το κόστος θα διαπραγματευτεί ανάλογα με τους τόμους. »»

Πώς να πληρώσετε με τον κωδικό QR PayPal ?

Το PayPal εκτοξεύει τις πληρωμές από τον κώδικα QR για να αποφευχθεί η επαφή κατά τη διάρκεια του COVVI-19. Αλλά πώς λειτουργεί ?

Δημοσιεύτηκε στις 4 Μαΐου 2020 στις 5:15 μ.μ

Paypal έλεγχος

Ένας κωδικός QR για πληρωμή με το PayPal

Για μερικές εβδομάδες τώρα, τα μέτρα περιορισμού που εφαρμόζονται σε πολλές χώρες έχουν αναγκάσει πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν τις πόρτες τους. Μόνο μερικά κολλημένοι SO -called “απαραίτητος“Παραμένει ανοιχτή και η πληρωμή σε επαφή, μέσω τραπεζικής κάρτας ή smartphone, συνιστάται πολύ ευρέως. Επίσης, η ομάδα PayPal μόλις ξεκίνησε ένα “νέο μέσο πληρωμής”.

Πράγματι, η Εταιρεία επισημοποιεί την πληρωμή από τον κώδικα QR, ο οποίος θα επιτρέψει στους εμπόρους, καθώς και τους αγοραστές να σέβονται την τώρα πολύτιμη κοινωνική απομάκρυνση. “” “Ο κωδικός QR PayPal είναι ένας νέος τρόπος για να λάβετε και να δεχτείτε πληρωμές χωρίς επαφή που περιορίζει τις φυσικές αλληλεπιδράσεις, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση απόστασης 1,5 μέτρων μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή“Εξηγεί το PayPal.

QR-Code-Paypal

Πως δουλεύει ?

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες οι εταιρείες θα αναζητήσουν τώρα μια νέα μέθοδο πληρωμής κινητής τηλεφωνίας (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υπερβαίνουν τα 50 ευρώ), για να διατηρήσουν την κοινωνική απομάκρυνση. Συγκεκριμένα, οι πληρωμές από τον QR Code PayPal επιτρέπουν στις μικρές επιχειρήσεις και τους περιστασιακούς πωλητές να λαμβάνουν πληρωμές στο κατάστημα ή αυτοπροσώπως με το PayPal, δείχνοντας τον κώδικα QR στους πελάτες τους, ώστε να μπορούν να σαρώσουν και να κάνουν πληρωμή στον ιστότοπο.

Ένα πρακτικό σύστημα πληρωμών σε καταστήματα παντοπωλείων, φαρμακεία και άλλα τοπικά καταστήματα, αλλά και για εταιρείες που προσφέρουν παραδόσεις ή απαγωγές, όπως εστιατόρια και μπαρ, για να μην αναφέρουμε εταιρείες παροχής υπηρεσιών όπως κηπουροί, tinkers ή απλά baby-sitters. Προφανώς, πέρα ​​από την κοινωνική απομάκρυνση, η πληρωμή μέσω του QR κώδικα εγγυάται επίσης την ασφάλεια των πληρωμών, καθώς οι χρήστες δεν μοιράζονται τις τραπεζικές τους πληροφορίες.

Από την πλευρά της λειτουργίας, οι έμποροι θα μπορούν να δημιουργούν, να εκτυπώνουν και να μοιράζονται έναν μοναδικό κωδικό QR στην εταιρεία τους. Ο ίδιος κωδικός QR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις αγορές πελατών, επειδή δεν είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ξεχωριστό κωδικό για κάθε συναλλαγή. Όταν οι πελάτες σαρώνουν τον κώδικα, ανακατευθύνονται στον λογαριασμό PayPal και επομένως έχουν μόνο να εισαγάγουν το ποσό που πρέπει να πληρώσει.