Huawei Watch D: Το συνδεδεμένο ρολόι που σας θέλει καλό – Digital, Huawei: Ένα συνδεδεμένο ρολόι που μετρά την αρτηριακή πίεση

Huawei: Ένα συνδεδεμένο ρολόι που μετρά την αρτηριακή πίεση

Και φυσικά, όπως κάθε high -end συνδεδεμένο ρολόι, το Huawei Watch D έχει όλα τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας, όπως ο ευφυής βοηθός φωνής, η πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα ή ο έλεγχος της ανάγνωσης της μουσικής. Τέλος, προσφέρει σταθερή αυτονομία 7 ημερών, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης της παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού και της λειτουργίας ελέγχου ύπνου Τρούλο, και συμπεριλαμβανομένης έξι ημερήσιας αρτηριακής πίεσης και πέντε ηλεκτροκαρδιογραφημάτων.

Huawei Watch D: Το συνδεδεμένο ρολόι που σας θέλει καλό

Ανακαλύψτε το ρολόι Huawei, το πρώτο συνδεδεμένο ρολόι αγοράς ικανό να μετρήσει την αρτηριακή πίεση στον καρπό, εκτός από τον καρδιακό ρυθμό και το ΗΚΓ. Θα εκπλαγείτε !

Τα συνδεδεμένα ρολόγια είναι πολύτιμοι συνεργάτες υγείας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους αισθητήρες τους, οι οποίοι καταγράφουν ορισμένες ζωτικές και φυσιολογικές παραμέτρους. Αλλά υπάρχει ένα, τόσο σημαντικό, το οποίο λείπει μέχρι στιγμής: η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης (PA). 1,3 δισεκατομμύρια ενήλικες υποφέρουν από υπέρταση. Μόλις οι μισοί από αυτούς το γνωρίζουν και μόνο το 21% το παρακολουθεί τακτικά (Πηγή: Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας). Πρόβλημα, υπάρχουν σήμερα πολύ λίγες αξιόπιστες τεχνικές λύσεις που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι ή εν κινήσει. Η έλλειψη τώρα συμπλήρωσε τις ευχαριστίες στο ρολόι Watch D Huawei.

Και είναι μια ιερή απόδοση, επειδή η μέτρηση με ακρίβεια, η PA απαιτεί συμπίεση του καρπού για να αποφευχθεί η κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια να απελευθερώσει σταδιακά την πίεση έως ότου ο παλμός γίνει και πάλι αντιληπτός. Για να πραγματοποιήσετε μια τέτοια εξέταση, ήταν μέχρι στιγμής απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα περιβραχιόνιο που συνδέεται με μια αντλία αέρα, μια ογκώδη και περισσότερο ή λιγότερο εύκολη συσκευή για να χειριστείτε μόνοι σας. Αλλά όπως φαίνεται, όπως φαίνεται, η Huawei κατάφερε να μινικαιώσει αυτό το σύστημα συνδυάζοντάς το με τον αλγόριθμο ανάλυσης Εμπιστοσύνη Με βάση περισσότερα από 80 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 400.000 ημερήσιες ιατρικές αναγνώσεις, μέχρι να καταστεί εντελώς αόρατο σε ένα ρολόι μόλις 40,9 γραμμάρια !

Μέτρηση της αρτηριακής πίεσης

Στην πραγματικότητα, το εσωτερικό του βραχιολιού ενσωματώνει ένα διπλό μαξιλάρι διπλής λίμνης που διογκώνεται χάρη σε μια μικροσκοπική αντλία αέρα που βρίσκεται στο σώμα του ρολογιού (ισχύς 40kpa), φέρνοντας αρκετή ισχύ για να σταματήσει τη ροή του αίματος και να εγγυηθεί την ακρίβεια του μέτρου, πιστοποιημένο ISO 81060-2 (το διεθνές πρότυπο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης). Το Huawei Watch D παρέχεται με δύο μαξιλαράκια, προσαρμοσμένα στους περισσότερους καρπούς.

Για να πάρετε την έντασή του όπου κι αν βρίσκεστε όταν θέλετε, απλά πατήστε το κάτω κουμπί του ρολογιού δύο φορές, στη συνέχεια τοποθετήστε τον εαυτό σας σε ακριβή θέση, εξηγείται σαφώς στις οδηγίες και το βίντεο παρουσίασης βίντεο. Η μέτρηση λαμβάνει χώρα σε μόλις τριάντα δευτερόλεπτα με μέγιστη πίεση 300 mmHg και ακρίβεια +/- 3 mmHg ! Ως υπενθύμιση, η βέλτιστη αρτηριακή πίεση είναι 120 mmHg κατά 80 mmHg ή 12/8, ο πρώτος αριθμός που αντιστοιχεί στην αρτηριακή πίεση όταν η καρδιά συμβάλλει (συστολική αρτηριακή πίεση) και η δεύτερη, η αρτηριακή πίεση όταν απελευθερώνεται η καρδιά (διαστολική πίεση αίματος).

Υπέρταση, πηγή καρδιαγγειακού κινδύνου

Αλλά παρεμπιπτόντως, γιατί να πάρετε το PA σας ? Λοιπόν, επειδή είναι η κύρια εξέταση για τη διάγνωση της υπέρτασης, που χαρακτηρίζεται από ανύψωση της συστολικής αρτηριακής πίεσης στα 14 CMHG ή περισσότερο (140 mmHg) ή η διαστολική αρτηριακή πίεση στα 9 CMHG (90 mmHg) ή περισσότερο. Γι ‘αυτό ο γιατρός σας εκτελεί αυτήν την επίσκεψη σε κάθε επίσκεψη.

Πράγματι, όπως καθορίζει ο χώρος ασφάλισης υγείας, η υψηλή αρτηριακή πίεση δεν προκαλεί συμπτώματα, αλλά εξαντλεί την καρδιά και αποτελεί έναν από τους κύριους καρδιαγγειακούς κινδύνους. Η ανησυχία είναι ότι η αρτηριακή πίεση ποικίλλει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και ότι ένα περιστασιακό μέτρο μπορεί να είναι ανεπαρκές για την ανίχνευση μιας ανωμαλίας. Χωρίς να ξεχνάμε το φαινόμενο “λευκής μπλούζας” που χαρακτηρίζεται από την ανύψωση της ΡΑ ορισμένων ασθενών, παρουσία ενός γιατρού. Ή, μάσκα υπέρταση: ο ασθενής εμφανίζει φυσιολογική αρτηριακή πίεση στο γιατρό του, αλλά που αυξάνεται μόλις μετρήθηκε σε εξωτερικό ασθενή. Και αυτό είναι το όλο σημείο να έχεις έναν πυρήνα στον καρπό.

Ιατρικός ιατρικός βοηθός καρπού

Ειδικά αν, όπως και του Huawei Watch D, συνοδεύεται από έναν πραγματικό ιατρικό βοηθό. Αναπτύχθηκε και δοκιμάζεται σε συνεργασία με αρκετές εκατοντάδες νοσοκομεία στην Κίνα (το ρολόι είναι η κατηγορία ΙΙ πιστοποιημένη από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Κίνας και την Ευρωπαϊκή MDR Medical, που έχει προσληφθεί σε 33 χώρες στην Ευρώπη), προσφέρει ένα εξατομικευμένο μέτρο σχεδίου, το οποίο θυμάται όταν πραγματοποιεί το εξέταση. Πάνω απ ‘όλα, εξασφαλίζει την καθημερινή παρακολούθηση των παραλλαγών στην PA, καθιστώντας δυνατή την ανίχνευση πιθανής ανωμαλίας.

Επιπλέον, η σχετική, συμβατή εφαρμογή ios Και Android, Προσφέρει πολλές συμβουλές για τη μείωση της υπέρτασης που έχει ήδη διαγνωστεί ή την αποτροπή της εμφάνισης, καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας. Και που βασίζονται στους άλλους αισθητήρες του ρολογιού Huawei, ίσως λιγότερο αξιοσημείωτο, αλλά εξίσου πολύτιμο.

Ξεκινώντας από τον αισθητήρα ΗΚΓ, ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα που αναλύει σε πραγματικό χρόνο τον κόλπο του κόλπου και μπορεί να αποκαλύψει μια καρδιακή διαταραχή ως κολπική μαρμαρυγή. Σημειώστε, όσο ακριβείς είναι τα μέτρα, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ενός γιατρού. Σε περίπτωση αμφιβολίας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο επαγγελματίας θα είναι ευτυχής να έχει συγκεκριμένα μέτρα, που πραγματοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότεροι από 70 ενεργοποιημένοι τρόποι εκπαίδευσης

Όπως μπορούμε να δούμε, το ρολόι Huawei Watch D είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την πρόληψη και τον ιατρικό έλεγχο που ενσωματώνεται σε μια ενιαία συσκευή που μπορεί να φορεθεί στον καρπό μέρα και νύχτα, ανεξάρτητα από τις δραστηριότητές του. Είναι επίσης ένας ακούραστος αθλητικός προπονητής, ο οποίος προσφέρει περισσότερους από 70 τρόπους εκπαίδευσης προσαρμοσμένης σε δεκάδες διαφορετικά αθλήματα. Όχι μόνο η εφαρμογή σας βοηθά σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αλλά στη συνέχεια καταγράφει μια εξαιρετικά λεπτομερή αξιολόγηση της φυσικής και φυσιολογικής σας απόδοσης (κορεσμός οξυγόνου, καρδιακός ρυθμός κλπ.), επιτρέποντάς σας να μετρήσετε την πρόοδό σας με απαράμιλλη ακρίβεια.

Και φυσικά, όπως κάθε high -end συνδεδεμένο ρολόι, το Huawei Watch D έχει όλα τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας, όπως ο ευφυής βοηθός φωνής, η πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα ή ο έλεγχος της ανάγνωσης της μουσικής. Τέλος, προσφέρει σταθερή αυτονομία 7 ημερών, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης της παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού και της λειτουργίας ελέγχου ύπνου Τρούλο, και συμπεριλαμβανομένης έξι ημερήσιας αρτηριακής πίεσης και πέντε ηλεκτροκαρδιογραφημάτων.

Huawei: Ένα συνδεδεμένο ρολόι που μετρά την αρτηριακή πίεση

Με τον ορθογώνιο σχεδιασμό και το υπέρβαρο, το νέο συνδεδεμένο ρολόι της Huawei μπορεί να μην προσελκύσει τους λάτρεις της όμορφης ωρολογοποιίας. Από την άλλη πλευρά, το ρολόι D μπορεί να βρει το ακροατήριό του με τους αθλητές.

Με ένα σχέδιο κοντά στα αισθητικά κανόνια της παραδοσιακής ωρολογοποιίας, το ρολόι και το ρολόι Watch GT του Huawei στοχεύουν στο ευρύ κοινό. Αλλά το ρολόι D, το οποίο ο Κινέζος γίγαντας που παρουσιάστηκε πρόσφατα, προορίζεται για ένα άλλο ακροατήριο που δεν θα φοβάται να φορέσει ένα παχύτερο ρολόι με ορθογώνιες μορφές: αυτό των αθλητών και εκείνων που ασχολούνται με την υγεία τους.

Πρησμένα μαξιλάρια στο βραχιόλι

Το Watch D είναι πράγματι το πρώτο του είδους του ως αρτηριακή πίεση του χρήστη ! Η Huawei ενσωμάτωσε μια μικρο-αντλία που φουσκώνει τα μαξιλάρια που υπάρχουν στο βραχιόλι. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει ακρίβεια περίπου 3 χιλιοστών υδραργύρου (MMHG) ! Εκείνοι που χρειάζονται μια ειδική ιατρική συσκευή θα πρέπει να το κρατήσουν, ωστόσο το ρολόι έχει λάβει πιστοποίηση από τις κινεζικές υγειονομικές αρχές.

Και δεν έχει τελειώσει, αφού το ρολόι έχει επίσης έναν αισθητήρα SPO2 για να μετρήσει την οξυγόνωση του αίματος, έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, καθώς και μια συσκευή για την κατασκευή ηλεκτροκαρδιογραφιών (ECG). Υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας που μετρά τη θερμοκρασία του δέρματος.

Είναι επομένως ένα πολύ πλήρες ρολόι “υγείας” που προσφέρεται από την Huawei, το οποίο εξηγεί το πάχος του (13,6 mm, έναντι 10,7 mm στην εφαρμογή ρολογιού). Το πλαίσιο αλουμινίου ζυγίζει 40,9 γραμμάρια, το οποίο είναι κοντά σε ένα ρολόι της Apple. Η ορθογώνια οθόνη 1,64 ιντσών εμφανίζει 280 x 456 εικονοστοιχεία (ανάλυση 326 ppi). Το Watch D έχει επίσης GPS και η αυτονομία του είναι 7 ημέρες το μέγιστο.

Η Huawei πωλεί αυτό το προϊόν για το ισοδύναμο των € 415. Ο κατασκευαστής δεν έχει υποσχεθεί τίποτα για το μάρκετινγκ αλλού παρά στην Κίνα.