Αυτά τα πέντε πολύ υψηλά ηλεκτρικά ποδήλατα καλύπτουν όλες τις κύριες χρήσεις, το High -End Electric Bike | Δέκαθλο

High -End Electric Bike

“Ο πρώτος γύρος του τροχού σήμερα συναντά τις προσδοκίες μου”

Αυτά τα πέντε πολύ υψηλά ηλεκτρικά ποδήλατα καλύπτουν όλες τις κύριες χρήσεις

Η ιταλική μάρκα Bianchi κυκλοφόρησε μια εντελώς νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων που ανταποκρίνονται στο όνομα του E-Vertic. Από το VTTAE που θα ανασταλεί στον κύκλο για πεζοπορία μέσω ενός καθαρά αστικού μοντέλου, υπάρχει σαφώς για όλους. Αλλά σε μια γενικά αλμυρή τιμή.

Bianchi Electric Bike

Ο Bianchi είναι ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές ποδηλάτων στον κόσμο. Σήμερα, αυτό είναι ένα από τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα σε αγωνιστικά ποδήλατα, τα οποία δεν την εμποδίζουν να επικεντρωθούν σε ηλεκτρικά ποδήλατα που ενδέχεται να ευχαριστήσουν το πιο κοινό. Αυτό αποδεικνύεται από το τελευταίο E-Vertic Range που παρουσιάστηκε πρόσφατα και αναμεταδόθηκε από Ειδήσεις Ebike Και Hibridos y electrics.

Συνολικά, προστέθηκαν πέντε μοντέλα στον κατάλογο. Το E-Vertic FX-Type Pro και το E-Vertic FX-Type συμμετέχουν στην κατηγορία των ποδηλάτων All-Terrain: All-Sustended, Travel 160 mm (μπροστά και πίσω) για το πρώτο, έναντι 140 mm για τη δεύτερη ή αυτονομία του μέγιστου 155 χιλιομέτρων.

Η κορυφή της Βόσχης

Ο επίσημος ιστότοπος δεν διευκρινίζει εάν λαμβάνεται αυτή η ακτίνα δράσης χάρη σε μια πρόσθετη μπαταρία – το υποδεικνύει για δύο άλλους κύκλους της, βλ. Παρακάτω. Το βασικό εγκατεστημένο που ανήκει σε έναν από τους ηγέτες του τομέα, Bosch, γνωστή για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των συνιστωσών της. Επομένως, το μοντέλο 750 WH PowerTube είναι σαφώς καθησυχαστικό.

Bianchi Electric Bike

Bianchi Electric Bike

Bianchi Electric Bike

Λογικά, ο Bianchi κάλεσε επίσης τον Γερμανό συνεργάτη του για την ολοκλήρωση του κινητήρα. Η εταιρεία Transalpine αγόρασε απλά το καλύτερο: η γραμμή επιδόσεων Bosch CX 250 W και η ροπή 85 nm, που υπάρχει σε αυτά τα δύο μοντέλα. Η έκδοση Pro ωστόσο ανοίγει για άνθρακα (ελαφρύτερο), έναντι αλουμινίου απέναντι.

Ο επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή δεν διευκρινίζει την τιμή του E-Vertic FX-Type Pro, που διατίθεται από τον Ιανουάριο του 2023. Ο μικρός αδελφός του, ο ηλεκτρονικός τύπος FX, θα απομακρυνθεί από την τιμή των 5299 ευρώ. Περιμένουμε μια τιμή που συνορεύει με τα 6000 ευρώ, αν όχι πια, για το pro, το μοντέλο άνθρακα και το καλύτερο ταξίδι που βρίσκονται στο παιχνίδι.

Περισσότερα αστικά μοντέλα

Το Bianchi Hardtail X-Type παίζεται πιο μαλακό από την άποψη του τεχνικού φύλλου, με ένα μόνο σύστημα ανάρτησης στο μπροστινό. Η μπαταρία της Bosch 625 WH περιορίζεται σε μια σειρά 142 χλμ., Όλοι σε πιο περιορισμένη τιμή 3.499 ευρώ – σε ανοιχτό μπλε, κόκκινο και γκρι χρώμα.

Bianchi Electric Bike

Bianchi Electric Bike

Η κατηγορία E-Vertic αλλαγής τύπου t και περιορίζεται στην πεζοπορία. Εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία να χτυπήσει τραχιά ορεινή γη. Αυτό το μοντέλο εξακολουθεί να διατηρεί τη δυναμική γεωμετρία των συνεργατών του και είναι εξοπλισμένο με το πέρασμα των λασπώδους και ένα ράφι αποσκευών. Ως εκ τούτου, έχει επίσης αστική επαφή.

Κάτω από το σήμα των 3000 ευρώ

Ο κατασκευαστής προκαλεί αυτή τη φορά μια πρόσθετη επιλογή μπαταρίας (400 ή 500 WH), αυξάνοντας το εύρος της στα 115 χλμ. Αυτή η έκδοση προσεγγίζει μια ήδη πιο λογική, αλλά ακόμα υψηλή τιμή: μετρήστε 3049 ευρώ για αγορά.

Τέλος, ο ηλεκτρονικός τύπος C παίζει στην αυλή των αστικών κύκλων με το ανοιχτό πλαίσιο του, ευκολότερο να οδηγήσει όταν θέλετε να ανεβείτε στο βουνό σας. Έχει την ίδια αυτονομία με το Τ-στυλ. Σημειώστε ότι όλα τα μοντέλα σε αυτό το εύρος βασίζονται σε έναν κινητήρα CX Line Performance Bosch. Ο τύπος C καθορίστηκε σε τιμή 2949 ευρώ.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

High -End Electric Bike

Velocargo Longtail Arriere Φόρτωση R500 Electric

“Είχαμε το φορτίο μας για περισσότερο από 1 χρόνο τώρα. Ήμασταν οι πρώτοι πελάτες για να το αγοράσουν στο St Nazaire, η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που ήταν σε θέση να το ανακαλύψει !
Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες, έπρεπε να πραγματοποιήσουμε μια πλήρη σύσφιξη όλων των βιδών ποδηλάτων, πιο συγκεκριμένα στον πίσω τροχό και το δεκανίκι.
Τα παιδιά ήταν ηλικίας 1 έτους και 3 ετών, 1 έτος μετά την ευχάριστη θέση να περπατήσουν με μπαμπά ή μαμά.
Οι 2 μικρές ανησυχίες είναι για μένα (η μητέρα)
– Η αδυναμία απομάκρυνσης της μπαταρίας μόνο: παραμένει κολλημένη και χρειάζεται πολλή δύναμη για να βγούμε από την τοποθεσία της – ακόμη και στο εργαστήριο Decat και μετά από αρκετές κλήσεις για την υπηρεσία Sales, δεν μπορούσαν να μου δώσουν λύση
– Το μπαρ είναι λίγο πολύ υψηλό, ειδικά όταν πρέπει να κατεβείτε και τα παιδιά είναι επί του σκάφους !
Διαφορετικά, το αγαπάμε και το χρησιμοποιούμε όσο πιο συχνά γίνεται .
προτείνω.””

“” Με τα παιδιά, είναι η συνολική έκρηξη “.
Επωφελούμαστε από αυτές τις όμορφες μέρες για να κινηθούμε με το ποδήλατο NV μας.
Αναχώρηση με 2 χωρίς ανησυχία και αυτονομία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας (100% των ταξιδιών μας στην πόλη)

Ποδήλατο τοποθετημένο από Decathlon: στην κορυφή? Ούτε καν ταξίδι για να δώσει πίσω “

“Πολύ καλό ποδήλατο πολύ γρήγορο χειρισμό τέλεια για την πόλη”

Jean-Philippe 01/01/0001

“Ανόητη αξία για χρήματα για φορτίο. Μεγάλο θετικό σημείο αυτού του ποδηλάτου. Παρά το πρώτο ποδήλατο που αγόρασε για να βλάψει ένα ελάττωμα της μπαταρίας που απαιτούσε πλήρη αντικατάσταση. Στη δεύτερη μοτοσυκλέτα προετοιμάζεται και εγκαταστάθηκε από τις υπηρεσίες Decathlon, ο μεταφορέας κάνει θόρυβο και τα περάσματα των εργαλείων είναι δύσκολα, σαν να ξεκίνησε άσχημα ο μηχανισμός αλλαγής ταχυτήτων μεταξύ δύο ταχύτητας.
Πάρα πολύ κακό επειδή το προϊόν είναι ευχάριστο στην οδήγηση και η ηλεκτρική βοήθεια κάνει τη δουλειά “

“Μετά από περισσότερο από 6 μήνες χρήσης χωρίς PBLM. Το συγκρότημα έγινε στο κατάστημα (επέλεξα την παράδοση στο κατάστημα). Ζω σε ένα χωριό Provençal που ανεβαίνει και κάτω. Χωρίς PBLM. Το χρησιμοποιώ με τον γιο μου 20 κιλών, το scrottage και τους αγώνες μου. Ή με την τσάντα καταδύσεων που είναι αρκετά βαριά. Στην κορυφή. Είμαι ευτυχής με αυτήν την αγορά.””

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ημι-άκαμπτο ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού 27'5

Ριψοκίνδυνος

“Αντιμετωπίζω προβλήματα θορύβου θορύβου στον πίσω τροχό”

“Μετά από ένα χρόνο που πέρασε σε αυτό το ποδήλατο που κυλά 6 ημέρες την εβδομάδα δεν ήξερα καμία κατανομή αυτού του ποδηλάτου βουνού που λειτουργεί την πρώτη μέρα δεν διστάζει ότι είναι πολύ αξιόπιστο”

“Εξαιρετική vttae. Χρησιμοποιείται μόνο για 2 εβδομάδες στο Norman Hills. Τέλεια αυτονομία και πολύ καλή ρευστότητα σε πολύ λιπαρό έδαφος. Προτείνετε για την εξαιρετική του αξία για τα χρήματα.””

Jean Pierre 01/01/0001

“Quality Toe Tire χωρίς ενίσχυση. Ήδη 4 διατρήσεις σε 4 μήνες έναντι 2 διατρήσεων σε 20 χρόνια στο παλιό μου ποδήλατο βουνού στην ίδια διαμόρφωση χρήσης. Βρίσκω μικρή διαφορά μεταξύ της ισχύος 3 και 4 (τελευταία) χαμηλής κονσόλας, μέτρια πρακτική. Μένουμε σε πολύ μέσο εύρος “

“Ισχυρό ηλεκτρικό ποδήλατο, μια γήρανση, όλα είναι καλής ποιότητας.””

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Bike All Riverside Electrical Raper 540 E Μπλε (μαύρη μπαταρία) Bike All Riverside Electrical Raper 540 E Μπλε (μαύρη μπαταρία)

Bike All Riverside Electrical Raper 540 E Μπλε (μαύρη μπαταρία)

Bike All Riverside Electrical Raper 540 E Μπλε (μαύρη μπαταρία)

όχθη ποταμού

“Προϊόν που αντιστοιχεί στην περιγραφή”

“Ο πρώτος γύρος του τροχού σήμερα συναντά τις προσδοκίες μου”

“Το καλό ποδήλατο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Πολύ κακό είναι συγκρατημένο στα 25 χλμ./ . Αλλά είναι ο νόμος. Λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν 500 χιλιόμετρα.””

“Εξαιρετικό προϊόν που επιτρέπει την ποδηλασία στους δρόμους με πλευρά.””

“Σας ευχαριστώ χίλιες φορές στον τεχνικό Decathlon.
Χωρίς δυσκολία προσαρμογής. Οι νευρώσεις και οι επικεφαλής είναι (σχεδόν) διαγράφονται: είναι υπέροχο.””

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Όλα τα αιωρούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού 29

Στίγμα

“Πολύ άνετο, ευαίσθητο, καλό εξοπλισμό. Την κορυφή του λόγου υψηλής ποιότητας/τιμών. Μπράβο.””

“Ήδη 200 χλμ. Με αυτό το νέο ποδήλατο για να αντικαταστήσει το Big R8 ήδη σε 29pouces.
Η απόδοση είναι στην απόδοση και αυτό δεν είναι ακόμη και μεγάλος καιρός με λάσπη και υψηλή ανύψωση.
Μέτρηση 1m92, μου λείπει λίγο ένα φόντο στη σέλα. Ένα άλλο σημείο που ακολουθεί μια μικρή διαφάνεια σε μια μεγάλη κάθοδο, το τιμόνι είναι 180 ° χωρίς να σταματήσει και επομένως είναι δυνατόν να κυλήσετε με αυτό το πρόβλημα και επομένως να βλάψετε τα καλώδια. Ο κινητήρας βρίσκεται στην κορυφή με την μπαταρία, αλλά φαίνεται ότι ο επιλογέας μόδας δεν είναι ο τελευταίος (πολύ κακός).””

“Ένα εξαιρετικό προϊόν. Αν έπρεπε να βρω ένα ελάττωμα. Ίσως η σέλα.””

“Αγοράστε σε μια συντριβή, δεν λυπάται που πηγαίνει παντού που θέλω, χωρίς να πηγαίνω στο άκρο..Μόνο λυπηρό, δεν μου δόθηκε κανένα έγγραφο. Θυμάμαι τα ποδήλατά μου decathlon d πριν από 20 χρόνια ένα κάλυμμα με το doc για τα φρένα, το πιρούνι, ο απορροφητής σοκ, οι τροχοί παρέχονται . Το τίποτα . Καταλαβέ το . Βλάβη”

“Ήδη πολύ χαρούμενος με το EST900. Έδωσα τον εαυτό μου όλα αυτά αναστέλλονται σε ασυναγώνιστες τιμές. Μόλις 150 χιλιόμετρα που έγιναν προς το παρόν. Στο δρόμο, τα δασικά μονοπάτια και τα μονοπάτια Enduro με χτυπήματα.
Ο κινητήρας της Bosch είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Πηγαίνει γύρω, ακόμα λιγότερο 🙂 Είμαι στο Eco όλη την ώρα και το ζευγάρι είναι εντυπωσιακό. Το ποδήλατο είναι βαρύ, αλλά με τη βοήθεια, ένα πραγματικό φτερό, εκτός από το όταν πρόκειται να πηδήξει ένα εμπόδιο όπου εκεί, η βαρύτητα θριαμβεύει: -D το χρησιμοποιώ ειδικά για μεγάλες πεζοπορίες. Έχω πολλά kms για να περάσω. Μόνο μειονέκτημα, το κλείδωμα της παγίδας μπαταρίας δεν είναι πρακτικό. Δεν υπάρχει αλίευση και είναι ένα συχνά βρώμικο μέρος που είναι περισσότερο.
Δεν μπορώ να περιμένω να κάνω πολλές εκδρομές. “”

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Όλα τα αιωρούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού 29

Όλα τα αιωρούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού 29

Στίγμα

“Θα ήθελα να είμαι καλύτερα ενημερωμένος, τη δεύτερη μέρα πριν από τη χρήση του πίσω αεροσκάφους είναι αποπληθωρισμένο αρκετές φορές και μου ζήτησε να φέρω το ποδήλατο ή τον πίσω τροχό, λιγότερα πράγματα που περίμενα μια εμπορική χειρονομία, ότι« δίνουμε ένα άλλο δωμάτιο για Παράδειγμα, θα έφερα το άλλο A3000 € το ποδήλατο βουνού ήταν όταν το ελάχιστο και αναγκάστηκα να πάω στο δίχτυ για να έχουν την άλλη πληροφόρηση και να με συνειδητοποιήσω επίσης ότι μια λήψη και στο ποδήλατο δεν χρειάζεται να διαλύσει η μπαταρία κάθε φορά για να την φορτώσει “

“Για την τιμή περίμενα λίγο καλύτερα.
Ο εξοπλισμός είναι στοιχειώδης και χωρίς περισσότερα.
Βλάβη.””

“Μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα”

Jean Jacques 01/01/0001

“Καλή λαβή, αξιοσημείωτη αυτονομία, πήγα από 126 χιλιόμετρα αυτονομίας στο 186. Πολύ καλά ανασταλεί και εξαιρετικά ευχάριστο να χειριστεί.””

“Ποδήλατο πολύ καλό, σωστή βοήθεια, παρηγοριά τίποτα να πει, για καλό περπάτημα, μονοπάτι, άψογο βουνό.””

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ημι-άκαμπτο ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού 27'5

Ημι-άκαμπτο ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού 27'5

Ριψοκίνδυνος

“Πολύ καλό ποδήλατο βουνού, εύκολο στη χρήση, καλή αυτονομία.””

“Πολύ ικανοποιημένος με αυτήν την αγορά όσον αφορά την ικανότητα βοήθειας (παίρνει το ρελέ στην ευελιξία και η μείωση της προσπάθειας είναι σχεδόν υπερβολικά μεγάλη. προσπάθεια εκ μέρους μου) και την αυτονομία της μπαταρίας της (1 ενιαία μπάρα που καταναλώνεται από 4 για εξόδους 2 ωρών/2,5 ώρες). Από την άλλη πλευρά, είμαι μικρός (1m58) και το πλαίσιο είναι πραγματικά περιορισμένο. Τέλος, μάλλον το οριζόντιο μπαρ είναι πολύ υψηλό για μένα. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα με την οδήγηση, αλλά με ενοχλεί όταν σταματάς ή σε περίπτωση γρήγορης κατηφορικής σέλας για να πάρει έδαφος (πρέπει να κουνήσω για να βάλω τον εαυτό μου σε ένα μόνο πόδι). Πότε είναι ένα πιο θηλυκό πλαίσιο (κλίση μπαρ) ή μικρότερο ?””

“Hello Raffaele, διαχειριστής προϊόντων E-MTB και Delphine, Mountain Mountain Hiking Product Manager Maturing 1, 55 Ψάχνω για ποδήλατο βουνού όπως το E ST 900. Ξέρετε πότε θα είναι ξανά διαθέσιμος ? Επιπλέον, αναφέρατε να εργάζεστε σε μια επόμενη γενιά (χαμηλότερη διασταύρωση, καλύτερη επιδιόρθωση της κολοκύνθη. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα και όταν αυτή η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη ? Ανυπομονώ να συνεχίσουμε να κυματίζουμε το Rockrider 😉 Laetitia “

“Το λατρεύω, το εξαιρετικό ποδήλατο έχει κάτι περισσότερο από σωστή τιμή”

“TB, πρόβλημα στη θέση της κολοκύνθη”

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Όλα τα αιωρούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού 29

Ριψοκίνδυνος

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού (VTTAE) έχει σχεδιαστεί για πεζοπορίες όλων.

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Velo Gravel Carbon Riverside GCR SRAM Rival ETAP AXS / Ρόλοι Fulcrum RR 900

όχθη ποταμού

“Πολύ καλή αξία για τα χρήματα, η μετάδοση είναι πολύ σιωπηλή και γρήγορη, αλλάζει από το GRX400 που εξοπλίζει το προηγούμενο χαλίκι μου!
Και όλα με πλαίσιο άνθρακα ��
Για την αναφορά του αισθητήρα ισχύος, προσέξτε να πάρετε ένα κεντρικό τεμάχιο και όχι Dub, έγινε με τη σύνδεση της περιγραφής που αναφέρεται στην αναβάθμιση αριστερά στρόφαλο σε μορφή Dub, όχι ευρέως, από προεπιλογή.
Τι ευχαρίστηση στο να κυλήσω σε αυτό, η θέση μεγέθους L είναι πολύ άνετη (μέτρα 1,83m) “

“Λίγο σύντομο επίπεδο
Πέτα, τα πόδια μπορούν να αγγίξουν το ελαστικό οριζόντιο QD στο στέλεχος.
Διαφορετικά, μεγάλες, αλλά δεν δοκιμάστηκαν ακόμα οι διαμορφώσεις πεδίου!””

“Εξαιρετική αξία για τα χρήματα
απαιτητική αλλά πολύ καλή απόδοση.””

“Το πιλοτήριο είναι ο αθλητισμός αλλά άνετο. Ο μεταφορέας ένα θαύμα. Αλλά η κυλιόμενη πλευρά είναι βαριά είναι ο Patos. Οι τροχοί Fulcrum είναι βαρύ μαλακό που κάνει το βαρύ ποδήλατο να φέρει σε κολάρο και τη μόνη ακαμψία μου στις επιδρομές ως χορευτής. Θα τα αλλάξω.””

“Οδήγησα περίπου 400 χλμ. Και το βρίσκω πολύ καλό. Τέλεια άνεση με ελαστικά χαλικιών λίγο πολύ ευρύ για την πιο οδική χρήση μου, αλλά εκπληκτικά αποτελεσματική. Ο ηλεκτρικός μεταφορέας είναι μεγάλη και σε αυτή την έκδοση χαλικιού το μονο -δίσκο 38 δόντια είναι κάτι περισσότερο από αρκετό. Η διοργάνωση των gables σας επιτρέπει να περάσετε παντού και να κυλήσετε καλά στο δρόμο. Μόνο μικρό μειονέκτημα, βρίσκω ότι η ρύθμιση με 12 ταχύτητες είναι πολύ απότομη και τέλειο ακόμη και αν δεν απαιτεί εργαλείο.””

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

City Ville Electric Bike - Neomouv Allegria 2 Hydraulics - Graphite

Νεωτερικός

“Επενδύσεις για να πάτε στο ποδήλατο, μια πραγματική ευτυχία
Έκανα μια 1η εκδρομή, βρίσκω ότι η σέλα είναι λίγο σκληρή.””

“Καλημέρα ,
Έχω επενδύσει σε αυτό το ποδήλατο στις αρχές Ιανουαρίου που χρειάζονται ένα VAE
Έχω αρκετή προοπτική για να δώσω τη γνώμη μου σχετικά με αυτό το ποδήλατο.
Είναι μάλλον άνετο και σωστό για κυκλοφορία σε ταξίδια τύπου πόλης, δρόμος.
Ωστόσο, όταν η μπαταρία απορρίπτει 2 ράβδους από τα 5 αισθανόμαστε το βάρος του ποδηλάτου απευθείας, επειδή μια φορτωμένη άνοδος είναι αρκετή για να βάλει μια βοήθεια 1 ή 2 παίρνει 4/5 όταν η μπαταρία αρχίσει να εκφορτώνει.
Επομένως χρεώνεται συχνότερα από ό, τι πρέπει.
Το ηλεκτρονικό πλαίσιο χάθηκε χθες στη μέση του δρόμου χωρίς να μπορώ να καταλάβω ότι ήταν αδύνατο να πετάξει και μου συμβαίνει πολύ συχνά σε πεντά όταν η βοήθεια είναι 0 Τα πεντάλ μπλοκ. Πρακτική στο δρόμο στην αρχή ενός πράσινου φωτός με αυτοκίνητα πίσω.
Αρχίζει να έχει ίχνη φθοράς, σκουριάζουν πολύ γρήγορα, ωστόσο, εξακολουθούν να προστατεύουν και αντ ‘αυτού. Η προσωρινή μνήμη για την επαναφόρτιση της μπαταρίας έχει ήδη σπάσει επειδή μπλοκάρει για την εισαγωγή της μπαταρίας στο ποδήλατο πιο περίπλοκο για να βάλει, επειδή συχνά γλιστρά πολύ άσχημα αναγκασμένη να επιστρέψει σε αυτό αρκετές φορές.
Δεν μπορώ να εγγραφώ στην προγραμματισμένη εφαρμογή για να δω τα καθημερινά μου ταξίδια.
Εν πάση περιπτώσει, έχω πολλές μικρές ανησυχίες που μακροπρόθεσμα ξέρω ότι θα με κάνει να επενδύσω σε άλλο ποδήλατο, το πήρα στην πώληση και ευτυχώς επειδή δεν αξίζει την τιμή του.
Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, αλλά η άποψή μου είναι μικτή επειδή είναι κακώς nilly ό, τι κάνει τη δουλειά της οποίας προορίζεται.””

“Έχω χρησιμοποιήσει το Selo για 1 μήνα τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Η βοήθεια, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η πέδηση βρίσκονται στην κορυφή.Χάρη σε αυτόν, ανακαλύφθηκα ξανά τους περιπάτους με ποδήλατο χωρίς φόβο για τις νευρώσεις και τον άνεμο. Το συνιστώ χωρίς πρόβλημα.””

“Στη χρήση αυτού του ποδηλάτου για 6 μήνες τώρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ανεβαίνω τακτικά σε μια απότομη πλαγιά πολύ εύκολα χάρη στο υψηλό ζευγάρι του.
Ο εξοπλισμός βρίσκεται στην κορυφή και το μέγεθος 26 “είναι ιδανικό για το μέγεθός μου.
Το ποδήλατο είναι πολύ άνετο.
Συνιστώ αυτήν την αγορά “

“Πολύ καλό ποδήλατο πολύ σιωπηλό
καλή βοήθεια. Καλή αυτονομία “

Ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες ηλεκτρικού ποδηλάτου ?

Ποιες είναι οι καλύτερες ηλεκτρικές μάρκες ποδηλάτων;

Όλοι αναζητούν το καλύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο για τον προϋπολογισμό τους. Ο Μάρκες ποδηλάτων ηλεκτρικής βοήθειας είναι πολυάριθμα. Διαφοροποιούνται και καθοδηγούν τις επιλογές μας από τις δημιουργίες τους, τις τιμές τους και την ποιότητα της κατασκευής τους, αλλά και από αυτό που αντιπροσωπεύουν. Κάθε κατασκευαστής χαρακτηρίζεται από την προέλευσή του, είτε γεωγραφική είτε πολιτιστική. Θα βρούμε τις καλύτερες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων και ποδηλάτων πεζοπορίας στη Γερμανία, εξαιρετικές ηλεκτρικές μάρκες ποδηλάτων βουνών στις ΗΠΑ και πολύ επιτυχημένα ηλεκτρικά VTC στη Γαλλία. Ομοίως, εάν ένας ιστορικός κατασκευαστής ποδηλάτων χρησιμοποιείται περισσότερο για την ανάπτυξη αθλητικών ποδηλάτων, δεν θα γίνει ο καλύτερος κατασκευαστής ποδηλάτων ηλεκτρικής πόλης. Κάθε μάρκα έχει το δικό του DNA και κατασκευάζει ηλεκτρικά ποδήλατα που αντιπροσωπεύουν τεχνικές και πρακτικές λύσεις σε καθημερινή βάση, αλλά και μια ιστορία και ένα όραμα για την πρακτική του ποδηλάτου που είναι δικό της. Δεν είναι πάντα εύκολο να κάνετε την επιλογή σας στη ζούγκλα των εμπορικών σημάτων ηλεκτρικών ποδηλάτων που προσφέρονται. Πώς να ξέρετε ποια είναι η καλύτερη μάρκα ηλεκτρικού ποδηλάτου ? Ποια είναι τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα ? Ποια είναι η πιο σοβαρή μάρκα όσον αφορά την ποιότητα της κατασκευής, την υπηρεσία μετά την πώληση, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών ? Μεταξύ όλων των σημάτων που υπάρχουν στην αγορά, είναι δυνατόν να εντοπιστούν οι καλύτερες μάρκες ποδηλάτων ηλεκτρικής βοήθειας: είναι παρόντες σε εξειδικευμένους ιστότοπους και φόρουμ, καθώς και σε ειδικά καταστήματα κύκλων. Θα προσπαθήσουμε να προκαλέσουμε τις καλύτερες μάρκες εδώ: εκείνες που έχουν μια πραγματική φήμη, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι οποίες ωθούν την επιθυμία τους για καινοτομία κάθε χρόνο και που φυσικά εργάζονται με τους καλύτερους κατασκευαστές της κινητικότητας κινητήρα. Είναι ένα νικηφόρο συζευγμένο ! Πράγματι, τα περισσότερα από αυτά τα εμπορικά σήματα αναπτύσσουν το τμήμα ποδηλάτων και εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας θα ενσωματωθεί τέλεια με το αναπτυγμένο μοντέλο.

Καλκόφ

 • Ασφάλεια
 • Ανεση
 • Βιωσιμότητα

Timeless, η μάρκα Kalkhoff έχει γίνει εμβληματική των άνετων γεωμετριών και της γερμανικής ποιότητας, σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο σχέδιο.

Η γερμανική μάρκα που διαπραγματεύεται την ποιότητα και τη μακροζωία. Qualitat deutsche. Ο Kalkhoff κάνει πράγματι τα ποδήλατά του στη Γερμανία, στο Basse-Saxe. Κάθε ποδήλατο Kalkhoff θεωρείται, σχεδιασμένο, κατασκευασμένο σε αυτό το εργοστάσιο, στη συνέχεια δοκιμάζεται στο κέντρο δοκιμών, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Τα στοιχεία είναι εκεί: 500.000 ποδήλατα αφήνουν το εργοστάσιο κάθε χρόνο χάρη σε 700 υπαλλήλους, ικανές να κατασκευάσουν μέχρι σχεδόν 3000 ποδήλατα την ημέρα !

Από το 1988, ο Kalkhoff συμμετείχε στην ομάδα Cycle Cycle και από το 2011, ένας πρώτος ηλεκτρικός κινητήρας ξεκινά από τον Kalkhoff, την ώθηση. Ο κύκλος Derby αγοράζεται στη συνέχεια από την ομάδα PON.

Ο άνθρωπος σε ένα κόκκινο ηλεκτρικό ποδήλατο Kalkhoff όλα ενσωματωμένο

Μουστάκι ποδηλάτων

Τα Mustache Bikes είναι κατασκευαστής γαλλικών ηλεκτρικών ποδηλάτων, των οποίων ο χώρος παραγωγής είναι εγκατεστημένος στο Epinal, στο Vosges. Η μάρκα παίρνει το όνομά της από τους συνδέσμους που το ποδήλατο έχει διατηρήσει πάντα με αυτό το αρσενικό coquetry, το οποίο επίσης προσδιόρισε τα τιμόνια των ποδηλάτων του περασμένου αιώνα και τα οποία επαναπροσδιορίζονται στα μοντέλα της ηλεκτρικής πόλης ποδηλάτων.

Δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να προσφέρει τα πιο ποιοτικά γαλλικά ηλεκτρικά ποδήλατα στην αγορά, το Mustache ήταν το πρώτο εξαγωνικό εμπορικό σήμα που συνεργάζεται με τον κατασκευαστή του κινητήρα Bosch Ebike.

Mastering σύνθετα υλικά όπως το αεροναυτικό αλουμίνιο, το μουστάκι κατέληξε από τη δημιουργία του για να ωφελήσει την πόλη και να περπατήσει στις υλικές καινοτομίες που αναπτύχθηκαν για τις αθλητικές εφαρμογές του ποδηλάτου.

Αρχικά ενοχλητικό, το εμπορικό σήμα είναι πλέον μία από τις γενικές αναφορές του κόσμου, αλλά είναι παρόλα αυτά ένα πρωτοποριακό σύμβολο του οποίου ορισμένες καινοτομίες έχουν γίνει σημαντικά στοιχεία της βιομηχανίας ποδηλάτων:

 • Bosch Hidden Power Battery Integration
 • Διαφοροποιημένες διαμέτρους εμπρός/πίσω τροχού 27/9
 • Αεροναυτικό αλουμίνιο 6061 T5 T6

Ο κατασκευαστής μόνο του VAE, το Mustache έχει το πιστεύω της προσφοράς για κάθε χρήστη ποδηλάτου, μια ηλεκτρική και διασκεδαστική παραλλαγή της πρακτικής που ευνοεί, από το ηλεκτρικό αθλητικό ποδήλατο, μέχρι το ποδήλατο δρόμου με βοήθεια για να ανέβει στα αλπικά περιλαίμια.

Χρόνος με το χρόνο, σεζόν μετά την εποχή, η τάση είναι εκλεπτυσμένη και προσφέρει μοντέρνα και αποτελεσματικά ποδήλατα, μερικοί ποδηλάτες έχουν γίνει οπαδοί ! Δεν ζητούν πλέον ηλεκτρικό ποδήλατο, αλλά μουστάκι ! Από 7 μοντέλα το πρώτο έτος, το μικρό εμπορικό σήμα, το οποίο έχει γίνει μεγάλο, προσφέρει περισσότερα από 50 μοντέλα. Το Mustache προσφέρει VAES για όλες τις χρήσεις, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ηλεκτρικό ποδήλατο: Urban Electric Bike, Electric VTC και VTTAE.

Κάθε ποδήλατο έχει μια μέρα της ημέρας της εβδομάδας, ανάλογα με τη χρήση που πρόκειται να κάνουμε: Έτσι, για την πόλη, είναι όλα άνετα με τη Δευτέρα 26 ή το ηλεκτρικό αθλητικό ποδήλατο με την Παρασκευή. Τα ηλεκτρικά VTC είναι Σάββατα. Πάντα το Σάββατο για το Vttae Range και να αλλάξετε λίγο, μια Κυριακή για το ποδήλατο δρόμου, μόνο για να τελειώσετε την εβδομάδα καλά !

Η ομάδα έχει τώρα περίπου 100 άτομα και συνεχίζει να αναπτύσσει τις σειρές της κάθε χρόνο, εργάζεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες των ποδηλάτων.

Ο άνθρωπος τοποθετεί μια πλαγιά σε μουστάκι ηλεκτρικού ποδηλάτου στην πόλη

Ταξίδι

Το Trek είναι το παλαιότερο από τα μεγάλα εμπορικά σήματα ποδηλάτων που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε το 1975 από τον Richard Burke, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν ποιοτικά αμερικανικά εμπορικά σήματα ποδηλάτων, η δραστηριότητά του ξεκίνησε με την κατασκευή του διάσημου Trek 520, του πρώτου σύγχρονου ποδηλάτου ταξιδιού που σκέφτηκε πλήρως για αυτή τη χρήση.

Από τη συγκόλληση χεριών από χαλύβδινα πλαίσια από τα πρώτα χρόνια μέχρι το σχεδιασμό των αστικών ηλεκτρικών ποδηλάτων, το Trek είναι ένα εμπορικό σήμα που συνοδεύει τις πιο εντυπωσιακές στιγμές στην ιστορία της ποδηλασίας. Από τη γέννηση της ορεινής ποδηλασίας στις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι την ανάπτυξη ηλεκτρικών ποδηλάτων πεζοπορίας, το Trek καινοτομεί με το ρυθμό με τον οποίο εμφανίζονται νέες πρακτικές και ανάγκες αθλητικών ή αστικών ποδηλάτων:

 • Πρώτο πλαίσιο άνθρακα του ιστορικού – Δημιουργία της διαδικασίας παραγωγής OCLV
 • Ενσωμάτωση φωτισμού στα περιφερειακά
 • Σύστημα προσαρμογής έργου TREK
 • 29 -inch εκδημοκρατισμός τροχών
 • Πρώτο ταξιδιωτικό βουνό ποδηλασία/ποδηλασία

Γνωρίζοντας ότι κάθε χρήστης του ποδηλάτου σε όλο τον κόσμο είναι διαφορετικός, το Trek εμπιστεύεται το σχεδιασμό των ποδηλάτων τους σε ομάδες με συγγένειες αφιερωμένες σε κάθε πρακτική και τόποι παραγωγής ειδικά για κάθε ηπείρου. Το Trek κατασκευάζει έτσι ποδήλατα σύμφωνα με την πρακτική και τις συγγένειες όλων ως συνάρτηση του πού είναι, είτε πρόκειται για ολλανδικό ποδήλατο, είτε για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο All -Way.

Ο άνθρωπος σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Trek City

Bike City (VDV)

Πίσω από αυτή τη γνωστή έκφραση κρύβει μια γερμανική μάρκα με γαλλική προέλευση και προσφέρει επίσης ποδήλατα πεζοπορίας. Ιδρύθηκε το 1966, το ποδήλατο της πόλης ή το VDV, σχεδιάζει και συγκεντρώνει τα ηλεκτρικά ποδήλατά του στο Altenberge.

Τα ποδήλατα Urban Electric και German -Hiking είναι γνωστά για τη λειτουργικότητά τους και την ευρωστία τους. Το ποδήλατο της πόλης πρόσθεσε την εξατομίκευση του ποδηλάτου σε αυτά τα κριτήρια.
Πέρα από το χρώμα που επιλέχθηκε για να έχετε ένα ποδήλατο με τη γεύση του, η προσαρμογή καθιστά έτσι δυνατή τη σύνταξη του ηλεκτρικού ποδηλάτου σας επιλέγοντας:

 • Η μετάδοση
 • Αυτοκίνηση
 • Χωρητικότητα μπαταρίας
 • Φωτισμός
 • Η αντι -κλοπή
 • Χειριστής αποσκευών

Το ποδήλατο της πόλης ασκεί την τεχνογνωσία της σε πολλές κατηγορίες ποδηλάτων, από το ηλεκτρικό ποδήλατο μέχρι το Speed-Pedelec.

Κλείστε τα πόδια Δ

Συγκεντρώνω

Η εστίαση είναι ένα εμπορικό σήμα με αθλητική ιδιοσυγκρασία. Με έδρα τη Στουτγάρδη, οι σχεδιαστές της έχουν επισυνάψει ένα μεγάλο μέρος των εξελίξεών τους στην απόδοση και την αποτελεσματικότητα από το 1992, είτε πρόκειται για ηλεκτρικό αστικό ποδήλατο είτε για VTTAE.

Η εστίαση εμπνέεται από τις διάφορες πρακτικές του ποδηλάτου που μπορείτε να βρείτε στο Μάκρο, κοντά στις εγκαταστάσεις του, και τις μειώνει σε μια ηλεκτρική έκδοση: ποδήλατο βουνού, ηλεκτρικό ποδήλατο και ποδήλατο δρόμου, για την οποία θα είναι η εστίαση των πρώτων ηθοποιών.

Σαν να μην σταματήσουν ποτέ οι εκδρομές ηλεκτρικού ποδηλάτου, το εμφανιζόμενο κίνητρο εστίασης είναι να δημιουργηθεί τα ποδήλατα που φέρνουν περαιτέρω και περισσότερο. Έτσι ήταν ένα από τα πρώτα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούσαν ένα σύστημα διπλών μπαταριών για την ορεινή ποδηλασία και έναν οικονομικό κινητήρα, με κατάλληλη δύναμη, για τα οδικά και ηλεκτρικά ποδήλατα πεζοπορίας του.

Πέτρα

Το Lapierre είναι μια γαλλική μάρκα ποδηλάτων με έδρα το Dijon. Κυρίως γνωστή για τη δραστηριότητά του στο τμήμα των αθλητικών ποδηλάτων, του δρόμου και της ορεινής ποδηλασίας, οι κύκλοι Lapierre σχεδιάζουν επίσης VTTAE και ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης.

Ο Lapierre επιλέχθηκε κυρίως για ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας για μακροχρόνια ενοικίαση (Velo’V) που προσέφερε η JC Decaux εκτός από το διάσημο Vélo’v, ποδήλατα για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, στη Λυών.

Πολύ γνωστό για τις διάφορες χορηγίες του μέσω των επαγγελματικών ομάδων στο Road Bike και στο Tour de France, το Lapierre είναι επίσης ένα εμπορικό σήμα που αναγνωρίζεται στον τομέα της ορεινής ποδηλασίας σε ανταγωνισμό, έχοντας κερδίσει πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και γαλλικά κύπελλα.

Οικογενειακή εταιρεία που υποστηρίζεται από έναν σημαντικό βιομήχανο, χρησιμοποιεί καινοτομίες από τα διάφορα γραφεία σχεδιασμού της ομάδας για να τα προσαρμόσει στα ποδήλατά της που συναρμολογήθηκαν στη Γαλλία.

Riese & Müller

Μια άλλη γερμανική μάρκα της οποίας η φήμη είναι καλά εδραιωμένη. Είναι στην αρχή την ιστορία δύο ανδρών, Markus Riese και Heiko Müller, μηχανικοί παθιασμένοι με τους μηχανικούς κύκλου. Η ιστορία της μάρκας αρχίζει με το Birdy, το πρώτο πτυσσόμενο ποδήλατο σχεδιασμένο με πτυσσόμενες στροφές. Μια επανάσταση στον κόσμο του πτυσσόμενου ποδηλάτου !

Η Riese & Müller έχει πλέον γίνει ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά σήματα ηλεκτρικών ποδηλάτων και αναπτύσσει τμήματα όπως ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου ή ηλεκτρική αναδίπλωση.

Η Riese & Muller ξεχωρίζει για την άνεση των αστικών ποδηλάτων του, τις ιδιαίτερες γεωμετρίες τους και την ικανότητά τους φόρτωσης. Το Riese & Muller Electric Bikes αναγνωρίζονται για ολόκληρο το σχεδιασμό τους, από το σχεδιασμό τους έως τη λειτουργικότητά τους, και προσφέρει μια σειρά που κυμαίνεται από ηλεκτρικό ποδήλατο ταξιδιού έως φορτίου ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Πίσω από αυτό το μοντέλο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρικό ποδήλατο, δημιουργείται μια σειρά από ποδήλατα πόλης και πεζοπορίας, αποκλειστικά ηλεκτρικά.

Η γερμανική μάρκα έχει κάνει την αναστολή μία από τις ναυαρχίδες της τεχνολογίες. Η “τεχνολογία ελέγχου” επιτρέπει τον εξαιρετικό χειρισμό και την απαράμιλλη ποιότητα οδήγησης. Αυτή η λύση έχει ήδη εξοπλίσει την πρώτη έκδοση του Birdy και ποτέ δεν αρνήθηκε. Κάθε ποδήλατο θεωρείται με τη δική του αναστολή, μπροστά ή πίσω.

Η Riese & Müller χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bosch αλλά ξεχωρίζει, το 2017, επισημαίνοντας το σύστημα διπλής μπαταρίας, σε πολλά από τα ηλεκτρικά ποδήλατά του, συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων Cargos. Η “τεχνολογία DualBattery” καθιστά έτσι δυνατή την επίτευξη χωρητικότητας 1000WH.
Η καινοτομία βρίσκεται επίσης στη μερική ενσωμάτωση αυτής της διπλής μπαταρίας, όπως στο μοντέλο φόρτισης, της οποίας η μπαταρία είναι εντελώς αόρατη, ενσωματωμένη στο πλαίσιο του ποδηλάτου με την τεχνολογία “Powertube” και το δεύτερο που καθορίζεται στο επίπεδο του πλαισίου.

Ο κινητήρας χρησιμοποιεί διαδοχικά τις δύο μπαταρίες, γεγονός που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα των μπαταριών. Η συνολική διάρκεια φόρτωσης είναι 9h (4.5 ώρες ανά μπαταρία), αλλά φυσικά είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε μόνο μία μπαταρία ή να φορτώσετε μια μπαταρία και η άλλη.
Περίπου δεκαπέντε ποδήλατα επηρεάζονται από αυτό το σύστημα “dualdrive”, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών ποδηλάτων φορτίου, των ηλεκτρικών ποδηλάτων και των VTTAE.

Γκαζέλλα

Ένα πρέπει όσον αφορά τα ολλανδικά ποδήλατα. Η Gazelle είναι μια επωνυμία περισσότερο από εκατό χρόνια, η οποία σήμερα παράγει περισσότερα από 250.000 ποδήλατα ετησίως, στο Dieren, στις Κάτω Χώρες. Παγκοσμίως διάσημος και εκνευρισμένος από τον βασιλιά της Ολλανδίας “Royal Gazelle” αντιπροσωπεύει το ολλανδικό ποδήλατο για διάφορες γενιές.

Μια λέξη -κλειδί: άνεση. Απλά πρέπει να δοκιμάσετε ένα ποδήλατο Gazelle για να το αισθανθείτε: όλα θεωρούνται έτσι ώστε ο ποδηλάτης να αισθάνεται καλά σε αυτό και ότι έχει ευχαρίστηση να πετάξει.

Η παράδοση έχει ότι ένα ολλανδικό ποδήλατο είναι ωραία, υψηλή θέση και διακεκριμένη παρουσία. Η ανάπτυξη ηλεκτρικών ποδηλάτων ζυγίζει και καλλιεργεί τα ποδήλατα, η Gazelle κατάφερε να επωφεληθεί από αυτούς τους διαφορετικούς περιορισμούς για να εφεύρει αυτό που κάνει ένα καλό ολλανδικό ηλεκτρικό ποδήλατο:

 • Μια υψηλή, καθησυχαστική και άνετη θέση οδήγησης
 • Ενσωμάτωση στοιχείων ασφαλείας: αντι -κλοπή και φωτισμός
 • Μια πρακτική και εκτεταμένη χωρητικότητα φόρτωσης: ισχυρή και ευρεία ράφι αποσκευών

Ένα ολλανδικό ηλεκτρικό ποδήλατο σχεδιάζεται για καθημερινή και εντατική χρήση, ως ποδήλατο της πόλης. Τα καθημερινά ταξίδια λαμβάνουν διαφορετικές μορφές και τα ποδήλατα που είναι επίσης κατάλληλα για αυτό. Το Gazelle σχεδιάζει και ως εκ τούτου κατασκευάζει ηλεκτρικά ολλανδικά ποδήλατα με διάφορες μορφές, από τα γρήγορα και ελαφρά αστικά ποδήλατα μέχρι το κατάλληλο Vae για τη μεταφορά πολλών παιδιών, συμπεριλαμβανομένων των διαλυμάτων φορτίου -κηλίδων όπως το Electric Biveur.

Νεαρή γυναίκα που πιέζει ένα ολλανδικό ηλεκτρικό ποδήλατο Gazelle

Ηλεκτρική ηλεκτρική ενέργεια

Το Electra είναι το εμπορικό σήμα που παράγει ποδήλατα, ηλεκτρικά και μη ηλεκτρικά, τα οποία είναι εκτός λειτουργίας ! Το ποδήλατο αγορών σε ηλεκτρική έκδοση. Ή το στυλ της Καλιφόρνιας.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της ποδηλασίας. Το Electra είναι πράγματι μια εμβληματική μάρκα ποδηλάτων παραλίας, παραλιακών κρουαζιερόπλοιων, θέσης οδήγησης με χαλαρή και απαράμιλλη στυλ. Τα κρουαζιερόπλοια είναι ποδήλατα με ένα σχεδιασμό που δουλεύουν για να μοιάζουν με μοτοσικλέτες “roadsters” σχεδιασμένες να κυλούν ήρεμα και να περπατούν δίπλα στην παραλία.

Η μάρκα έχει πάρει εκπληκτικές στροφές στην επιλογή των τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν. Μάρτυρα επίπεδη τεχνολογία ποδιών, η οποία επανεξετάζει την παραδοσιακή γεωμετρία του ποδηλάτου. Έπρεπε να τολμήσουμε !

Η αρχή: Είναι δυνατόν να τοποθετήσετε τα πόδια σας επίπεδη στο έδαφος όταν σταματάτε και επομένως να είστε απόλυτα σταθεροί σε στιγμές μετάβασης, με ένα κέντρο βάρους χαμηλότερα, διατηρώντας παράλληλα μια βέλτιστη θέση πεντάλ. Μια ιδανική θέση για την πόλη: ευθεία πλάτη, υψηλή εμφάνιση και φέρνοντας πάνω από τα αυτοκίνητα. Εγγύηση της άνεσης και της ασφάλειας, αυτή η τεχνολογία έχει επεκταθεί στα ποδήλατα ηλεκτρικής πόλης της. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για την επιτυχία των μοντέλων Townni, Townnie Go στην ηλεκτρική έκδοση, Loft, Amsterdam και Cruiser.

Μεταξύ των ιδιαιτεροτήτων της μάρκας, σημειώνουμε:

 • Η άνεση οδήγησης και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γεωμετρία
 • Το Electra είναι το μοναδικό εμπορικό σήμα ηλεκτρικής παραλίας με κινητήρα Bosch
 • Το απαράμιλλο και προσαρμόσιμο στυλ
 • Τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να μεταφέρουν μια σανίδα σερφ

Προσαρμόζοντας τις εξελίξεις, η Electra επεκτείνει το πεδίο δράσης της κάθε χρόνο προσαρμόζοντας τις καινοτομίες άνεσης και το στυλ της σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές ποδηλασίας. Βρίσκουμε έτσι στο φάσμα των φωτεινών αθλητικών ποδηλάτων, τα ολλανδικά ποδήλατα με τακτοποιημένο σχεδιασμό και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην παραλία.

Για την ηλεκτρική έκδοση, η Electra βασίστηκε στην τεχνολογία Bosch.
Στυλ και δύναμη !

Ο άνθρωπος σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που επιδιώκει ένα άλλο Vae

Πετώ

Η πρώτη μάρκα που έχει αναπτυχθεί με την κατασκευή μόνο VAES, το Flyer προσφέρει ηλεκτρικά ποδήλατα για κάθε χρήση.

Ιστορικά, ο Flyer ήταν ο κύριος συνεργάτης του κατασκευαστή Panasonic. Η μάρκα αναπτύσσει επίσης τις δραστηριότητές της στον σχεδιασμό λογισμικού για αυτές τις ηλεκτρικές μηχανές ποδηλάτων και έχει μια σταθερή φήμη στον τομέα.

Σήμερα, η ελβετική μάρκα προσφέρει ευέλικτα ηλεκτρικά ποδήλατα εξοπλισμένα με κινητήρες Panasonic και Bosch.

Η ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρικού ποδηλάτου στην Ελβετία οδήγησε το Flyer για την ανάπτυξη πολλών μοντέλων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, όπως:

 • Συμπαγές ηλεκτρικό ποδήλατο
 • Ηλεκτρικό
 • Ηλεκτρικό VTC

Στρώμα

Δημιουργήθηκε το 2009, το Stromer σηματοδοτεί τη βιομηχανία ηλεκτρικής ποδηλάτων, είναι ένα από τα πρώτα εμπορικά σήματα που επικεντρώνονται στο γρήγορο ηλεκτρικό ποδήλατο στα 45 km/h ή το Speed-Pedelec.

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελβετία, τα ηλεκτρικά ποδήλατα Stromer είναι αναγνωρίσιμα από τις επιβλητικές τους μορφές και προσφέρουν εμπορική εμπειρία οδήγησης ειδικής για το εμπορικό σήμα.
Η δημιουργία του Stromer ήταν παρακινημένη από την αναζήτηση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου ικανό να κυλήσει γρήγορα, άνετα και μακρά σε ένα εξαιρετικά αστικό περιβάλλον λοφώδες.

Παρουσιάζονται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, αυτά τα ταχύτητα-ποδήλατα διακρίνονται από το σχεδιασμό τους και το ηλεκτρικό διεπαφή διαχείρισης ποδηλάτων από το smartphone χρησιμοποιώντας μια προσφορά εφαρμογών:

 • Ρυθμίσεις κινητήρα
 • Παρακολούθηση συντήρησης
 • Η διαγνωστική αναφορά
 • Προστασία κατά της κλοπής

Ο ηθοποιός της κινητικότητας, ο Stromer υπογραμμίζει τις ικανότητες του ηλεκτρικού ποδηλάτου στην πόλη και στην περιφερειακή ζώνη και προσφέρει μια ταξιδιωτική λύση προσαρμοσμένη σε μεγάλες εκδρομές και προφέρεται ανάγλυφα.

Κύβος

Το Cube είναι ένας νεαρός γερμανικός κατασκευαστής μάρκας ποδηλάτων της πόλης, της αναψυχής και των αθλητικών ποδηλάτων.
Αναπτύσσοντας πολλά αθλητικά ποδήλατα, ο κύβος είναι γνωστό ότι είναι χορηγός πολλών εκδηλώσεων ποδηλάτων.
Συγκεντρώνοντας τα αναπτυξιακά του έργα στην απορρόφηση των κραδασμών και της τραχύτητας του εδάφους από τα υλικά των ποδηλάτων του, ο κύβος μειώνει αυτές τις καινοτομίες στις σειρές αναψυχής όπως τα ποδήλατα ηλεκτρικής πόλης.

Ηλεκτρικά πτυσσόμενα ποδήλατα

Πολύ πρακτική αστική κινητικότητα και λύσεις αναψυχής, τα καλά αναδιπλούμενα ποδήλατα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από εμπορικά σήματα των οποίων η ειδικότητα είναι και των οποίων η επιχείρηση είναι η ανάπτυξη αυτών των ποδηλάτων συγκροτημάτων.

Βρωρόπτον

Το Brompton είναι η εμβληματική μάρκα αναδίπλωσης ποδηλάτου. Η βρετανική μάρκα σχεδιάζει και κατασκευάζει πλήρως τα χαλύβδινα ποδήλατά της στο εργοστάσιο του Δυτικού Λονδίνου. Το Broompton Electric Bike αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά την αναδίπλωση.

Το Electric Brompton που αναμένεται πολύ από την κοινότητα Brompton και ευρύτερα από τους ποδηλάτες που χρειάζονται ηλεκτρικό ποδήλατο κυκλοφόρησε το 2018. Μια πρωτοφανής επιτυχία για ένα έξυπνα σχεδιασμένο ποδήλατο.

Ποδηλάτης που πετάει σε ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Brompton

Θαμπώνω

Ο Tern είναι ένας κατασκευαστής της Ταϊβάν που απονέμεται τακτικά για το σχεδιασμό και την ποιότητά του. Από το Urban Electric Folding Bike έως το Folding Bike Hiking, το Tern είναι μια αναφορά για τις λύσεις μεταφοράς.

Αιαόγκα

Το Ahooga είναι μια βελγική μάρκα της οποίας τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε προβλήματα κινητικότητας και αποθήκευσης. Με βάση αυτούς τους περιορισμούς, η Ahaoga έχει γίνει ειδικός κατασκευαστής στο σχεδιασμό φωτός και διακριτικών ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου

Τα ποδήλατα Cargos υπήρξαν από τότε που υπήρχε το ποδήλατο, αλλά η έκρηξη τους έχει έρθει χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική κινητήρα. Πολλές μάρκες σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ηλεκτρικά ποδήλατα cargos, όλα προσφέρουν διαφορετικές λύσεις.

Yuba

Η Yuba έχει την ιδιαιτερότητα του να είναι το πρώτο εμπορικό σήμα που έχει κάνει ένα εκτεταμένο ποδήλατο φορτίου. Η αμερικανική μάρκα που δημιουργήθηκε από έναν Γάλλο, Benjamin Sarrazin, Yuba προσφέρει έναν ποιοτικό κατάλογο που συγκεντρώνει αρκετές λύσεις μεταφοράς ποδηλάτων όπως το Longtail και το Electric Twin.

Η μητέρα και η 10χρονη κόρη της σε ένα ποδήλατο φορτίου Yuba Electric

Δώδεκα κύκλοι

Δώδεκα κύκλοι είναι ένα εμπορικό σήμα γαλλικών ηλεκτρικών δύο. Κατασκευασμένο στη Βουργουνδία, τα μοντέλα δώδεκα G4 και δώδεκα V2 κατέκτησαν οικογένειες και επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Riese & Müller

Η Riese & Müller, εκτός από την προσφορά ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρικών ποδηλάτων, προσφέρει από καιρό μια σειρά από ελευθερωμένα ποδήλατα φορτίου, καθώς.

Μάστιχος

Το Babboe είναι ένα εμπορικό σήμα ολλανδικών twofzing και σκούτερ. Με μια οικογενειακή επαφή, το Babboe είναι ένα εμπορικό σήμα που συγκεντρώνει την τεχνογνωσία του στη μεταφορά των παιδιών με άνετο και ασφαλή τρόπο, έχοντας αναπτύξει πολλά αξεσουάρ αφιερωμένα στα ποδήλατα Cargos.

Ο ποδηλάτης και το παιδί της σε ένα ποδήλατο φορτίου Babboe

Κρεοπωλείο και ποδήλατα

Butchers & Bicycles κατασκευάζει το Pendulum Tripper MK1-E. Sober and Neat Design και επιτυχημένη λειτουργία, ο κατασκευαστής της Δανίας έχει γίνει η αναφορά του σκούτερ.

Αστικό βέλος

Το Urban Arrow είναι κατασκευαστής καινοτόμων ολλανδικών ποδηλάτων Cargos. Γύρω από μια καινοτόμο βάση αδελφοποίησης, το Urban Arrow δημιούργησε τη δυνατότητα παρεμβολής της πλατφόρμας φόρτωσης για να την προσαρμόσει σε διαφορετικές χρήσεις.

Μούχλα

Το Bakfiets είναι ένα δημοφιλές dut. Μεταξύ των πρώτων εμπορικών σημάτων που προσφέρουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου, αυτό το εμπορικό σήμα παραμένει εμβληματικό για το παραδοσιακό ολλανδικό Cargobike.