Τα μέσα πληρωμής Hello Bank – Τραπεζική κουλτούρα, Hello Bank Ceiling: Τι είναι αυτοί?

Γεια σας Bank Ceilings: Μεταφορά, απόσυρση, πληρωμή, τα πάντα

Contents

�� Οι οροφές απόσυρσης καθορίζονται από την τράπεζα σύμφωνα με την τραπεζική κάρτα. Οι πιο άνετες ικανότητες απόσυρσης είναι αυτές της κάρτας Hello Prime Bank, ωστόσο αυτό το όριο ορίζεται σύμφωνα με το εισόδημα (μεταξύ 500 και 1200 € σε διάστημα 7 ημερών). Οι κάτοχοι καρτών της Heello Prime έχουν επίσης τη δυνατότητα να αυξήσουν προσωρινά τα ανώτατα όρια τους υπό την αποδοχή της διαδικτυακής τραπεζικής.

Γεια σας μέσα πληρωμής

Στην περίπτωση ενός κοινού λογαριασμού, κάθε κάτοχος μπορεί να επωφεληθεί από μια δωρεάν κάρτα στο όνομά του.

Γεια σας τραπεζογραμμάτια τραπεζικής κάρτας

Φυσικά, τα οροφές πληρωμής και απόσυρσης διαφέρουν από τη μία κάρτα στην άλλη. Τα ανώτατα όρια πληρωμών ορίζονται πάντοτε σε περίοδο 30 διαδοχικών ημερών. Τα ανώτατα όρια απόσυρσης, από την άλλη πλευρά, εκτείνονται πάνω από 7 συνεχόμενες ημέρες. Τα ανώτατα όρια των διαφόρων τραπεζικών καρτών Hello είναι οι εξής:

 • € 1.000 πληρωμές και € 400 αποσύρσεις για την Hello One Card
 • Μεταξύ 1200 και 2500 € σε πληρωμές, και μεταξύ 500 και € 1.000 αποσύρσεις για την κάρτα Hello Prime
 • € 500 πληρωμές και € 200 αναλήψεις για την κάρτα Visa Electron
 • € 1.200 σε πληρωμές και € 500 σε αποσύρσεις για την Calsic Card Visa
 • € 3000 σε πληρωμές και € 1.000 αποσύρσεις για την Premier Card Visa
 • Τα ανώτατα όρια της άπειρης θεώρησης, από την άλλη πλευρά, είναι εντελώς προσαρμόσιμα.

Αυτά τα ανώτατα όρια μπορούν επίσης να τροποποιηθούν από την εφαρμογή Hello Bank Mobile ή από την περιοχή του πελάτη σας στο Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ζητήστε το. Με την επιφύλαξη της αποδοχής της Hello Bank, αυτή η τροποποίηση μπορεί να τεθεί σε ισχύ αμέσως. Αυτή είναι πάντα μια προσωρινή αλλαγή που έχει μέγιστη διάρκεια τριών μηνών. Εάν τα τυποποιημένα ανώτατα όρια της κάρτας σας δεν σας ταιριάζουν και θέλετε να επωφεληθείτε από την αύξηση των οροφών, είναι απαραίτητο να ζητήσετε αύξηση των τραπεζικών καρτών.

Ζητήστε την καθυστερημένη ροή

Συνήθως, οι τραπεζικές κάρτες που προσφέρονται από την Hello Bank είναι άμεση χρέωση. Με άλλα λόγια, οι πληρωμές και οι αγορές που κάνετε χρεώνονται αμέσως από τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, είναι δυνατόν να ζητήσετε μια καθυστερημένη χρεωστική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται από κάρτες συσσωρεύονται μέχρι τις 28 του τρέχοντος μήνα. Όλα χρεώνονται ταυτόχρονα την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Μόνο οι πελάτες της Hello Prime μπορούν να επωφεληθούν από μια καθυστερημένη χρεωστική κάρτα. Αυτή η λειτουργία αποκλείεται από την προσφορά Hello One. Για να αποκτήσετε ένα, απλά επιλέξτε μια καθυστερημένη χρεωστική κάρτα κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Εάν έχετε ήδη μια άμεση χρεωστική κάρτα και θέλετε να την μετατρέψετε σε καθυστερημένες χρεωστικές κάρτες, απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα Hello, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γάτας.

Απόκτηση του μυστικού κώδικα

Ο μυστικός κώδικας των τραπεζικών καρτών Hello Bank αποστέλλεται αναγκαστικά μέσω ταχυδρομείου. Απευθύνεται πάντα στον παραλήπτη σε μια πτυχή ξεχωριστά από την κάρτα, για λόγους ασφαλείας. Γενικά, η αποστολή του κωδικού κάρτας γίνεται λίγες μέρες μετά το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού Hello Hello.

Ασφάλιση μέσων πληρωμής

Γεια σας τραπεζικές κάρτες τραπεζών είναι όλα εξασφαλισμένα κατά της δόλιας χρήσης. Ωστόσο, εάν αυτή η χρήση ακολουθεί μια απώλεια ή μια πτήση, ο κάτοχος της κάρτας υπόκειται σε έκπτωση 50 €.

Το βιβλίο επιταγών

Πώς και πού να τοποθετήσετε μια επιταγή γεια σας ?

Ανακαλύψτε διάφορους τρόπους για να πιστέψετε μια επιταγή στον τραπεζικό λογαριασμό του Hello!

 • Πηγαίνοντας σε έναν από τους οργανισμούς του δικτύου BNP Paribas. Αυτά είναι εφοδιασμένα με ένα αυτόματο που δέχεται επιταγές. Για να το κάνετε αυτό, απλά γλιστρήστε την τραπεζική σας κάρτα και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη
 • Με τη σάρωση ή τη φωτογράφηση των επιταγών σας από την αίτησή σας Hello Bank, πριν την αποστείλετε μέσω ταχυδρομείου. Η αποστολή είναι δωρεάν
 • Με την κατάθεση των επιταγών σας σε μία από τις εκλογικές κουτιά που προβλέπονται για το σκοπό αυτό, στην υποδοχή των οργανισμών BNP Paribas. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε έναν έλεγχο για έλεγχο.

Παραγγείλετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο επιταγών

Γεια σας οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ένα βιβλίο επιταγών δωρεάν. Για να γίνει αυτό, πρέπει απλώς να το ζητήσουν απευθείας στο διαδίκτυο, από την ενότητα “Checkbook”, στη συνέχεια, “Παραγγείλετε ένα βιβλίο επιταγών” από την περιοχή πελάτη, στο Διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής.

Το βιβλίο επιταγών αποστέλλεται στη συνέχεια στον πελάτη μέσα σε λίγες μέρες, απευθείας στο σπίτι του.

Μεταβείτε σε επιταγή

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του βιβλίου επιταγών σας, είναι δυνατόν να ζητήσετε μια αντιπολίτευση απευθείας από την περιοχή του πελάτη σας, στον ιστότοπο Hello Bank.

Λάβετε μια τραπεζική επιταγή

Εάν θέλετε να λάβετε τραπεζική επιταγή, πρέπει να το ζητήσετε με ασφαλή μηνύματα, από την περιοχή πελατών Hello Bank, στο Διαδίκτυο ή με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής τράπεζας. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να υποδείξουμε το ποσό του ελέγχου, τη σειρά που πρέπει να καθιερωθεί καθώς και ο λόγος για τον οποίο το ρωτάτε. Μετά την παραλαβή του αιτήματός σας, η επιταγή της τράπεζας αποστέλλεται εντός 48 ωρών εργασίας, απευθείας στο σπίτι σας.

Η μεταφορά

Πώς να κάνετε μεταφορά από έναν τραπεζικό λογαριασμό Hello Hello ?

Η μεταφορά μπορεί να ζητηθεί σε έναν εσωτερικό λογαριασμό στην Hello Bank ή σε έναν εξωτερικό δικαιούχο.

Εάν πρόκειται για μεταφορά σε έναν από τους λογαριασμούς σας, είναι άχρηστο να προσθέσετε έναν δικαιούχο. Από την άλλη πλευρά, εάν πρόκειται για εξωτερικό παραλήπτη, είναι απαραίτητο να το προσθέσετε εκ των προτέρων στη λίστα των δικαιούχων σας. Αυτή η προσθήκη μπορεί τώρα να ενεργοποιηθεί αμέσως χάρη στο ψηφιακό κλειδί, ένα νέο σύστημα ασφαλείας που εφαρμόζεται από την Hello Bank.

Ακόμα καλύτερα: Πάντα στην αναζήτηση της ανταπόκρισης, η Hello Bank προσφέρει τώρα άμεση μεταφορά. Χάρη σε αυτόν, το ποσό που στέλνετε στον δικαιούχο εμφανίζεται αμέσως στο λογαριασμό του και είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμος.

Προσθήκη δικαιούχου

Η ενότητα “Εκτέλεση” σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε τη λίστα δικαιούχων σας. Για να προσθέσετε ένα, απλά πρέπει να εισαγάγετε το όνομά σας, το όνομα, το IBAN και το BIC/SWIFT. Από τώρα και στο εξής, δεν είναι πλέον απαραίτητο να περιμένετε 48 ώρες για ενεργοποίηση ενός νέου δικαιούχου. Είναι δυνατόν να το ενεργοποιήσετε αμέσως χάρη στο ψηφιακό κλειδί ή χάρη στην αποστολή ενός ενιαίου εμπιστευτικού κώδικα από το SMS.

Μπορούν επίσης να προστεθούν διεθνείς δικαιούχοι από την περιοχή πελατών Hello Bank. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή “Διεθνές μεταβιβάσεις” πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί εκ των προτέρων.

Ρύθμιση ή τροποποίηση μόνιμης μεταφοράς

Με τον ίδιο τρόπο, είναι δυνατόν να ρυθμίσετε, να τροποποιήσετε ή να σταματήσετε μια μόνιμη μεταφορά ανά πάσα στιγμή από τον χώρο του πελάτη Hello Bank.

Διεθνής μεταφορά

Μόλις ενεργοποιηθεί η επιλογή “Διεθνής Μεταφορά”, απλά πρέπει να προσθέσετε έναν διεθνή δικαιούχο για να μπορέσετε να του στείλετε χρήματα σε ξένη χώρα. Σημείωση: Εάν οι μεταφορές στη Γαλλία είναι δωρεάν, οι διεθνείς μεταφορές υπόκεινται σε πάγια έξοδα καθώς και σε μια Επιτροπή Χρηματισμού Νομοθετών. Εάν η μεταφορά προορίζεται για μία από τις θυγατρικές τράπεζες του BNP Paribas, η Hello Bank σας κάνει να επωφεληθείτε από προτιμησιακό επιτόκιο.

Δειγματοληψία

Ρύθμιση δείγματος

Για να ρυθμίσετε μια άμεση χρέωση, πρέπει να στείλετε το RIB Hello Bank στους πιστωτές σας. Σημειώστε επίσης ότι μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να δημιουργήσετε μια λίστα με τους εκδότες άμεσης χρέωσης που θα λάβετε από τον λογαριασμό σας. Με άλλα λόγια, όλοι οι εκδότες που δεν υπάρχουν σε αυτήν τη λίστα θα δουν αυτόματα τις άμεσες χρεώσεις τους. Εάν αυτή είναι μια πολύ καθησυχαστική λύση, πρέπει να σκεφτείτε την ενημέρωση αυτής της λίστας με κίνδυνο να περάσετε για έναν κακό πληρωτή ..

Σε γενικές γραμμές, η εισφορά εξακολουθεί να βασίζεται σε διπλή εντολή, σύμφωνα με την οποία ο πελάτης εξουσιοδοτεί τον πιστωτή να εκδώσει εισφορά από τον λογαριασμό του, ενώ ταυτόχρονα εξουσιοδοτεί την τράπεζα να χρεώσει τον λογαριασμό του για το ποσό των αναλήψεων.

Η εντολή, από την άλλη πλευρά, προσδιορίζεται πάντοτε με μια ενιαία αναφορά εντολής (ρούμι).

Επιβάλλουν ένα δείγμα

Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε μια άμεση χρέωση, είναι πρώτα απαραίτητο να ειδοποιήσετε τον πιστωτή σας, να αποφύγετε οποιαδήποτε απογοήτευση. Τότε ένα δείγμα μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ζητήστε την αντιπολίτευση σας. Αυτή είναι μια δωρεάν λειτουργία.

Αντιτίθεμαι σε εισφορά

Σε περίπτωση διαφωνίας, μερικές φορές συμβαίνει ότι ένας συνεχής πιστωτής να στείλει αιτήματα για άμεσες χρεώσεις όταν δεν συμφωνείτε να πληρώσετε τα ποσά που ισχυρίζεται. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να εργαστείτε αμέσως για να σταματήσετε την εκτέλεση ενός δείγματος. Ανά πάσα στιγμή, ο κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού Hello μπορεί να ανακαλέσει μια εντολή πληρωμής, υποβάλλοντας αίτηση για online αντιπολίτευση, απευθείας από την περιοχή του πελάτη του ή μέσω της ομάδας Hello. Οι αντιθέσεις μπορεί να επηρεάσουν μια ενιαία εισφορά, μια σειρά δειγμάτων, όλα τα δείγματα που εκδίδονται από τον ίδιο δικαιούχο ή όλες τις αποσύρσεις που παρουσιάζουν στον ίδιο λογαριασμό.

Το σύστημα Paylib

Το paylib, τι είναι ?

Το Hello Bank είναι συμβατό με το Paylib, αυτή η λύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • Πληρώστε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία. Για να γίνει αυτό, απλά συνδεθείτε στο σύστημά του μέσω ενός αναγνωριστικού και συμβαίνει μια λειτουργία
 • Πληρώστε στα καταστήματα χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο
 • Αποστολή ή λήψη χρημάτων μεταξύ ατόμων, χάρη σε έναν απλό αριθμό κινητού τηλεφώνου, έως και 500 € συσσωρευμένα ανά ημέρα και ανά μεταφορά.

Εγγραφείτε για paylib

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία Paylib, ξεκινήστε με τη λήψη της εφαρμογής Hello Bank και στη συνέχεια μεταβείτε στην ενότητα “Πληρωμή για κινητά”. Εκεί, θα πρέπει να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας, επιλέγοντας πρώτα ένα αναγνωριστικό, ακολουθούμενο από έναν κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, το ψηφιακό κλειδί από την Hello Bank σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Στείλτε χρήματα με το Paylib

Για να στείλετε χρήματα σε έναν από τους φίλους σας από το Paylib, η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι η εξής:

 • Από την εφαρμογή Hello Bank Mobile, επιλέξτε την ενότητα “Πληρωμές”
 • Επιλέξτε “Pay”
 • Επιλέξτε “Πληρωμή για κινητά”
 • Επιλέξτε την τραπεζική κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από προεπιλογή για να κάνετε πληρωμή για κινητά ή να στείλετε χρήματα μέσω Paylib
 • Επικυρώστε αυτήν την εγγραφή χρησιμοποιώντας το ψηφιακό σας κλειδί.

Ο λογαριασμός σας Paylib είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί και απλά πρέπει να πληρώσετε με το κινητό σας ή να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη για να στείλετε χρήματα σε έναν από τους αγαπημένους σας.

Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου από τον αγαπημένο στον οποίο θέλετε να στείλετε χρήματα. Μόνο ο κάτοχος θεωρείται υπεύθυνος σε περίπτωση σφάλματος μεταφοράς σε έναν κακό αριθμό κινητού τηλεφώνου. Να γνωρίζετε ότι η αποστολή χρημάτων από την αίτηση Hello Bank μπορεί να ακυρωθεί για λίγα λεπτά σε περίπτωση ψεύτικης χειραγώγησης.

Λάβετε χρήματα με το Paylib

Εάν το paylib σας επιτρέπει να στείλετε χρήματα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιείται επίσης για να το λάβετε. Όταν λαμβάνετε κεφάλαια στον λογαριασμό σας, ένα SMS ενημερώνει εσάς και το εν λόγω ποσό πιστοποιείται αυτόματα στο λογαριασμό που έχετε επιλέξει από προεπιλογή κατά την εγγραφή Paylib.

Εάν το άτομο που λαμβάνει κεφάλαια δεν έχει ακόμη την υπηρεσία Paylib, καλούνται να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Παράλληλα, αποστέλλεται ένα SMS που περιέχει μια αναφορά στην αντιγραφή στον ιστότοπο Paylib. Του επιτρέπει να ανακτήσει τα κεφάλαιά του με ασφάλεια, απλά εισάγοντας τα τραπεζικά του στοιχεία.

Περίληψη της γνώμης

Περίληψη της γνώμης

David Audran

CultureBanque Blog Manager. Επαγγελματική εμπειρία στη λιανική, εταιρική χρηματοδότηση και οικονομική ανάλυση.

Γεια σας Τράπεζα! : Μεταφορά, απόσυρση, πληρωμή, τα πάντα !

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για Γεια σας Τράπεζα! ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος �� !

Τα ανώτατα όρια αποτελούνται από μέγιστα όρια που δεν είναι δυνατόν να υπερβείτε. Εξυπηρετούν διάφορες χρήσεις, για παράδειγμα για να περιορίσουν τη χρήση της τραπεζικής κάρτας με τα ανώτατα όρια για πληρωμές και αποσύρσεις ή για να καλύψουν το ποσό στο οποίο είναι δυνατόν να επωφεληθούν από ενδιαφέροντα με φυλλάδια. Ορισμένες οροφές υπαγορεύονται από το νόμο, ενώ άλλα εξαρτώνται άμεσα από την τράπεζα.

Σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τα οροφές Hello Bank! Σε αυτόν τον πίνακα: ��

Γεια σας! οροφή :
περίληψη

Ποιες είναι οι οροφές της γεια σου Τράπεζας! Για κάρτες ?

Εδώ είναι τα οροφές Hello Bank! Για κάρτες:

 • Γεια σας : € 1000 από τις 30 ημέρες (πληρωμές) και € 400 από τις 7 ημέρες (αναλήψεις)
 • Γεια σας : έως και 2500 € από τις 30 ημέρες (πληρωμές) και μέχρι € 1.000 από 7 ημέρες (αποσύρσεις)
 • Γεια σας εικονικό CB : έως και 1200 € από τα 30 d
 • Γεια σας προέλευση : € 500 από 30 ημέρες (πληρωμές) και € 200 σε 7 ημέρες (αποσύρσεις)

CB Υπολογισμός του CB στο Hello Bank! Για πληρωμές και αναλήψεις εξαρτάται τόσο από το συνδρομητικό CB όσο και από το εισόδημά σας. Για τις κάρτες Hello One και Origin, το μέγιστο όριο έχει οριστεί εκ των προτέρων τόσο για πληρωμές όσο και για αναλήψεις. Αφ ‘ετέρου, Με την Hello Prime Card, μπορείτε να ζητήσετε να αυξήσετε τα ανώτατα όρια σύμφωνα με το μηνιαίο εισόδημά σας.
Σημειώστε ότι το ανώτατο όριο σε πληρωμή χωρίς επαφή με την Hello Bank! είναι πανομοιότυπο για όλα τα CB, ή € 50 ανά συναλλαγή. Πέρα από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό κάρτας σας.

Γεια σας

�� Για να τροποποιήσετε τα ανώτατα όρια Hello Bank!, Μπορείτε να περάσετε από την εφαρμογή ή την εξυπηρέτηση πελατών. Πράγματι, είναι πιθανό ότι πρέπει να κάνετε περιστασιακά σημαντικές αγορές για σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε προσωρινά να αυξήσετε τα ανώτατα όρια απόσυρσης Hello Bank! (ή πληρωμή) πριν από την εύρεση των κανονικών ορίων κάποια στιγμή μετά από (το αργότερο 3 μήνες).
Προκειμένου να δημιουργήσετε νέα οροφές Hello Bank! Ο τελικός, ωστόσο, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο. Αυτό είναι δυνατό μόνο με το CB Hello Prime.

Γεια σας! : Συχνές ερωτήσεις !

Αυτό το FAQ στο ανώτατο όριο Hello Bank! Απαντά τις ερωτήσεις που έθεσαν συχνότερα από τους καταναλωτές, για παράδειγμα σχετικά με το ανώτατο όριο των μεταφορών. Επιστρέφουμε επίσης στα όρια που ισχύουν για τις πληρωμές και τις αναλήψεις, τις μεταφορές, τα φυλλάδια αποταμίευσης, τα εξουσιοδοτημένα ανακαλυφθέντα κ.λπ.

�� Ποιο είναι το ανώτατο όριο των μεταφορών Hello Bank! ?

Το ανώτατο όριο για τις μεταφορές της Hello Bank! είναι 15.000 € / ημέρα Για μια τυποποιημένη μεταφορά ή μια άμεση μεταφορά (οροφή που διατάσσεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα). Αυτό το ανώτατο όριο περιορίζει τον κίνδυνο απάτης καθώς και σφάλματα μεταφοράς. Στην περίπτωση μιας άμεσης μεταφοράς, για παράδειγμα, το ποσό μεταφέρεται αμέσως στον λογαριασμό του δικαιούχου. Αυτό το ανώτατο όριο γεια σου Τράπεζας! Επομένως, για μεταφορές αντιπροσωπεύει ασφάλεια.

Γεια σας μεταφορά οροφής τραπεζών

Το ανώτατο όριο της τράπεζας Hello Bank! Για τις μεταφορές έχει οριστεί για την ημέρα, σε αντίθεση με τα όρια για τις πληρωμές (από τις 30 ημέρες) και τις αποσύρσεις (από τις 7 ημέρες). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελέσετε μια ενιαία μεταφορά ή πιο συσσωρευμένη: μόλις επιτευχθεί το όριο, πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη μέρα για να κάνετε νέες μεταφορές.
Για την τυπική ξεχωριστή μεταφορά, όπως για την άμεση μεταφορά, το ανώτατο όριο της Hello Bank! 15.000 € είναι ισοδύναμο με άλλες online τράπεζες.

�� για να τροποποιήσετε τις οροφές μεταφοράς Hello Bank!, Θα πρέπει να μεταβείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική αίτηση, Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ψηφιακό σας κλειδί. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαμορφώσετε τις οροφές. Σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Hello Bank! Προκειμένου να αυξήσετε το ανώτατο όριο πέρα ​​από το όριο που εμφανίζεται από την εφαρμογή.

�� Ποιο είναι το ανώτατο όριο πληρωμής στο Hello Bank! ?

Το ανώτατο όριο πληρωμής στο Hello Bank! είναι :

 • Γεια σας : 1000 € / 30 d
 • Γεια σας : μέχρι € 2500 /30 ημέρες
 • Εικονικό CB : 1200 € / 30 d
 • Γεια σας προέλευση : 500 € / 30 j

Πρώτον, το ανώτατο όριο της τραπεζικής κάρτας Hello Bank! Γεια σας έχει οριστεί εκ των προτέρων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα διαμορφώσετε, ανεξάρτητα από το εισόδημά σας. Αυτό ισχύει και για την αρχική τραπεζική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε ανηλίκους και των οποίων τα ανώτατα όρια είναι λογικά χαμηλότερα από ό, τι για το Hello One.
Μόλις τα οροφές της γεια σου Τράπεζας! επηρεάζεται, είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι τη λήξη της προθεσμίας πριν μπορέσετε να πληρώσετε ξανά.

Γεια σας τραπεζική κάρτα

�� Ωστόσο, τα οροφές πληρωμών Hello Bank! είναι αρθρωτά με το CB Hello Prime. Αυτή η προσφορά υψηλής ποιότητας σε € 5 το μήνα (€ 8 για τον κοινό λογαριασμό) είναι προσβάσιμη από € 1.000 σε καθαρά έσοδα ανά μήνα: Σε αυτό το επίπεδο, το ανώτατο όριο πληρωμής είναι € 1.200 για πληρωμές και € 500 για αναλήψεις.
Στη συνέχεια, για να αλλάξετε το ανώτατο όριο Hello Bank! Από το CB Hello Prime, πρέπει να συμμορφώνεστε με ορισμένες συνθήκες εισοδήματος. Αυτό ισχύει και για το Hello Prime Virtual Card, το ανώτατο όριο της οποίας είναι τουλάχιστον 600 € και μπορεί να προχωρήσει μέχρι τα 1.200 €.

�� Ποιες είναι τα ανώτατα όρια απόσυρσης Hello Bank! ?

Γεια σας Τράπεζα απόσυρσης Τράπεζας! είναι :

 • Γεια σας : 400 € / 7 j
 • Γεια σας : έως και 1200 €/7
 • Γεια σας προέλευση : 200 €/7 j

Γεια σας κενή αφαίρεση οροφής

�� Οι οροφές απόσυρσης καθορίζονται από την τράπεζα σύμφωνα με την τραπεζική κάρτα. Οι πιο άνετες ικανότητες απόσυρσης είναι αυτές της κάρτας Hello Prime Bank, ωστόσο αυτό το όριο ορίζεται σύμφωνα με το εισόδημα (μεταξύ 500 και 1200 € σε διάστημα 7 ημερών). Οι κάτοχοι καρτών της Heello Prime έχουν επίσης τη δυνατότητα να αυξήσουν προσωρινά τα ανώτατα όρια τους υπό την αποδοχή της διαδικτυακής τραπεζικής.

�� Ποιο είναι το ανώτατο όριο των επιταγών στο Hello Bank! ?

Δεν υπάρχει ανώτατο όριο για επιταγές στο Hello Bank!. Κανένας νόμος δεν καθορίζει ένα μέγιστο όριο για το ποσό μιας επιταγής. Από την άλλη πλευρά, ένας κανόνας είναι σταθερός: είναι απαραίτητο να έχουμε τη διάταξη στο λογαριασμό, έτσι ώστε να μπορεί να συλλεχθεί από τον δικαιούχο. Διαφορετικά, η τράπεζα θα ζητήσει να τακτοποιήσει την κατάσταση και, αποτυγχάνοντας αυτό, θα εγγραφεί στον εκδότη του ελέγχου για τα περιστατικά πληρωμών του Banque de France.

Γεια σας επιταγή ανώτατου οροφή της τράπεζας

�� Για σημαντικά ποσά (όπως η αγορά ενός οχήματος), συνιστάται να υποβάλετε αίτηση για επιταγή τραπεζών, Επίσης χωρίς οροφή στο Hello Bank!. Όταν εκδίδεται έλεγχος για αυτόν τον τύπο, το ποσό αφαιρείται απευθείας από το λογαριασμό. Επομένως, δεν υπάρχει κίνδυνος πρόβλεψης χωρίς διάταξη. Για να λάβετε μια τραπεζική επιταγή, απλώς επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο σε απευθείας σύνδεση τραπεζών.

�� Ποιο είναι το ανώτατο όριο της Discovery στο Hello Bank!

Το ανώτατο όριο της Discovery στο Hello Bank! είναι 250 €. Σημειώστε ότι η εφαρμογή της εξουσιοδοτημένης υπερανάληψης είναι δυνατή μόνο με την προσφορά Hello Prime, δεν είναι διαθέσιμη για CB Hello One και Origin. Αυτό το ανώτατο όριο € 250 σημαίνει ότι εάν η υπερανάληψή σας φτάσει € 250 ή λιγότερο, πληρώνετε τα συμφέροντα ισοδύναμα με την εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη ή 8%. Πέρα από αυτό, μεταβαίνετε σε μη εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη, και ο ρυθμός στη συνέχεια πηγαίνει στο 18,40%.

Hello Bank Οροφή ανακάλυψε

�� Hello One και Hello One Duo Οι πελάτες δεν επωφελούνται από την άδεια υπερανάληψης, Επομένως, δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η ανώτατη οροφή της Hello Bank!. Φροντίστε να λάβετε υπόψη τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εάν χρειάζεστε μια ευέλικτη τραπεζική προσφορά όπως το Hello Prime. Για να επωφεληθείτε από μια λύση προσαρμοσμένη στην κατάστασή της, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της διαδικτυακής τράπεζας.

�� Ποιο είναι το ανώτατο όριο των βιβλίων Hello Bank!

Εδώ είναι το ανώτατο όριο των φυλλαδίων Hello Bank! ::

 • Ένα φυλλάδιο : 22,950 €
 • Βιβλίο βιώσιμης και σταθερής ανάπτυξης : € 12.000
 • Γεια σας φυλλάδιο + : χωρίς οροφή
 • Νεαρό φυλλάδιο : 1600 €

Γεια σας Bank Backlet Ceiling

Πρώτον, το ανώτατο όριο Hello Bank! Για το φυλλάδιο Α και LDDs καθορίζεται από το Banque de France. Αυτά είναι πράγματι ρυθμισμένα φυλλάδια και τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Hello Bank!, απαιτούνται για να συμμορφωθούν με τους καθορισμένους όρους. Αυτό ισχύει και για το νεαρό φυλλάδιο. Σημειώστε ότι τα οροφές της γεια σου Τράπεζας! Μην λαμβάνετε υπόψη τα κεφαλαιοποιημένα συμφέροντα, αλλά βασίζονται μόνο στις πληρωμές που πραγματοποιούνται.

�� Σχετικά με το φυλλάδιο Hello +, είναι ένα φυλλάδιο ειδικό για την ηλεκτρονική τραπεζική. Το ανώτατο όριο της τράπεζας Hello Bank! Για αυτό το φυλλάδιο είναι ανύπαρκτο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε όσες πληρωμές επιθυμείτε και συνδυάστε τις αποταμιεύσεις σας. Μπορείτε για παράδειγμα να ξεκινήσετε με τα ρυθμιζόμενα φυλλάδια και στη συνέχεια, μόλις επιτευχθούν τα ανώτατα όρια, συνεχίστε να αποθηκεύετε το φυλλάδιο Hello +.

�� Πώς υπολογίζονται τα ανώτατα όρια στην Hello Bank!

Οροφές στο Hello Bank! υπολογίζονται σύμφωνα με το εισόδημά σας. Αυτό ισχύει μόνο με το CB Hello Prime: Για το Hello One, τα μέγιστα όρια έχουν οριστεί εκ των προτέρων. Εάν έχετε εγγραφεί στην προσφορά Hello Prime, επωφεληθείτε αμέσως από το ανώτατο όριο € 1.200 /30 d για πληρωμές, € 500 /7 J για αποσύρσεις και € 600/30 d για πληρωμές με το CB Virtual Hello Prime.

Γεια σας Τράπεζα Γνωρίστε το ανώτατο όριο

�� Σύμφωνα με το εισόδημά σας, μπορείτε να τροποποιήσετε τα ανώτατα όρια της κάρτας Hello Prime από την εφαρμογή ή την περιοχή του πελάτη. Σε μερικά κλικ, μπορείτε να αυξήσετε προσωρινά το ανώτατο όριο της Hello Bank!. Από την άλλη πλευρά, για να δημιουργήσετε οριστικά νέα ανώτατα όρια, είναι απαραίτητο να φτάσετε σε έναν σύμβουλο Hello Bank!, που θα υπολογίσει το ανώτατο όριο της CB Hello Bank! Με βάση το μηνιαίο εισόδημά σας για να καθορίσετε τα νέα όρια των πληρωμών και των αποσύρσεων.

�� Πώς να γνωρίζετε τα ανώτατα όρια σας στο Hello Bank! ?

Μπορείτε να γνωρίζετε τα ανώτατα όρια σας στο Hello Bank! μέσω του ιστότοπου της τράπεζας, της περιοχής πελάτη ή της εφαρμογής. Στις συχνά ερωτήσεις σχετικά με τις τραπεζικές και επιταγές, οι ηλεκτρονικές τράπεζες λεπτομέρειες των ανώτατων οροφών των τραπεζών Hello Bank! Για αναλήψεις και πληρωμές. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο (μέσω της εφαρμογής ή του προγράμματος περιήγησης στο Web) για να συμβουλευτείτε τις οροφές απόσυρσης και πληρωμών Hello Bank!.

�� Σχετικά με το Hello Bank Pooklets!, Τα ανώτατα όρια μπορούν να προβληθούν στον ιστότοπο της διαδικτυακής τράπεζας. Μπορείτε επίσης να περάσετε απευθείας την περιοχή του πελάτη εάν έχετε εγγραφεί σε ένα από αυτά τα προϊόντα αποταμίευσης. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το φυλλάδιο Hello +. Εάν παραγγείλατε το CB Hello Prime, μπορείτε να ελέγξετε το ποσό της υπερανάληψης που επιτρέπεται μέσω της αίτησης αφού ζήτησε την εφαρμογή.

�� Μπορούμε να αυξήσουμε τα ανώτατα όρια Hello Bank! ?

Είναι δυνατό να αυξηθεί τα ανώτατα όρια Hello Bank! Μέχρι το μέγιστο καθορισμένο ανάλογα με το εισόδημά σας και το CB σας. Τα ανώτατα όρια της Hello Prime Card (προσφορά premium) είναι αρθρωτά. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αλλαγή στο ανώτατο όριο της Hello Bank! Από την εφαρμογή ή χρησιμοποιώντας έναν σύμβουλο της ομάδας Hello. Με την επιφύλαξη της αποδοχής της τράπεζας, μπορείτε να τροποποιήσετε προσωρινά τις οροφές σας (μέγιστο 3 μηνών).

Γεια σας Αύξηση της Τράπεζας

�� Σημειώστε ότι τα ανώτατα όρια των τραπεζικών καρτών Hello! Γεια σας και η προέλευση είναι σταθερά. Έτσι, οι πληρωμές περιορίζονται σε 1000 € / 30 d για το Hello One και 500 € / 7 J Card για την προέλευση CB. Οι αναλήψεις καλύπτονται στα € 400/7 J για το Hello One και 200 ​​€ / 7d για την προέλευση. Σε αντίθεση με τα ανώτατα όρια της κάρτας Hello Prime, αυτά δεν μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με το εισόδημά σας.

�� Πώς να τροποποιήσετε τα ανώτατα όρια Hello Bank! ?

Δείτε πώς μπορείτε να τροποποιήσετε τα ανώτατα όρια Hello Bank! ::

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή ή μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη
 2. Μεταβείτε στο “My Account” ή “Payments”
 3. Μεταβείτε στο “My Cards” ή “Διαχειριστείτε τις κάρτες μου”
 4. Επεξεργαστείτε το ανώτατο όριο Hello Bank!

Μετά την αλλαγή του ανώτατου ορίου από την εφαρμογή ή την περιοχή του πελάτη, λαμβάνεται αμέσως υπόψη η τροποποίηση. Αυτό σημαίνει ότι, αν έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο πληρωμής για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε το ανώτατο όριο και να πληρώσετε ξανά απευθείας με την τραπεζική σας κάρτα. Αυτό είναι πρακτικό εάν, για παράδειγμα, κάνετε τα ψώνια σας, θέλετε να πληρώσετε και η συναλλαγή απορρίπτεται επειδή έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο.
Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε προσωρινά να αυξήσετε τα ανώτατα όρια Hello Bank! (για 3 μήνες μέγιστο) και οριστικοποιήστε τη συναλλαγή.

Πώς να αλλάξετε το ανώτατο όριο Hello Bank

�� Σημειώστε ότι υπάρχουν οροφές γεια σας! ότι δεν είναι δυνατόν να τροποποιηθούν. Αυτή είναι η περίπτωση των τραπεζικών προϊόντων, όπως τα φυλλάδια αποταμίευσης, τα όρια των οποίων ορίζονται εκ των προτέρων από το νόμο. Το φυλλάδιο Hello + είναι χωρίς οροφή και δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Όσον αφορά την εξουσιοδοτημένη υπερανάληψη με το Hello Prime, είναι αναγκαστικά 250 € και επομένως δεν είναι δυνατόν.

Ανώτατο όριο στο Hello Bank! : Συμπερασματικά !

Εν κατακλείδι, οροφές στο Hello Bank! είναι διαφανείς και μπορούν να τροποποιηθούν σε μερικά κλικ για το CB. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις πληρωμές πληρωμών και αποσύρσεων μέσω της αίτησης ή του ιστότοπου. Ανάλογα με το CB και το εισόδημά σας, μπορείτε στη συνέχεια να τροποποιήσετε τα ανώτατα όρια ή να καλέσετε έναν σύμβουλο τράπεζας που θα μελετήσει το αίτημά σας.

Ως υπενθύμιση, εδώ είναι τα διαφορετικά ανώτατα όρια στην Hello Bank! Για τραπεζικές κάρτες:

 • CB Hello Prime : 500 έως 1000 € / 7 d (αποσύρσεις) και 1200 έως 2500 € / 30 d (πληρωμές)
 • Γεια σας εικονικό CB : 600 έως 1200 € / 30 d (πληρωμές)
 • CB Γεια σας : 400 € / 7D (αναλήψεις) και € 1000/30 d (πληρωμές)
 • CB Προέλευση : 200 € / 7 J (απόσυρση) και 500 € / 30 d (πληρωμές)

Εδώ είναι τα ανώτατα όρια για άλλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες:

 • Ένα φυλλάδιο : 22,950 €
 • LDDS : € 12.000
 • Νεαρό φυλλάδιο : 1600 €
 • Γεια σας φυλλάδιο + : χωρίς οροφή
 • Τυποποιημένη μεταφορά : 15.000 €
 • Αμεση μεταφορά : 15.000 €
 • Ελεγχος : χωρίς οροφή
 • Πίστωση : 250 € (Hello Premiums)

�� Μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας τα οροφές Hello Bank! μέσω της περιοχής πελάτη ή της εφαρμογής. Είναι επομένως δυνατό να αυξήσετε προσωρινά τα ανώτατα όρια σας σε πραγματικό χρόνο, το οποίο είναι πρακτικό εάν έχετε φτάσει στο όριο και πρέπει να κάνετε νέες αγορές. Ωστόσο, η αλλαγή είναι προσωρινή (μέγιστο 3 μηνών). Για να αυξήσετε μόνιμα το ανώτατο όριο απόσυρσης και πληρωμής στο Hello Bank!, Πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν σύμβουλο.

Μια πρόταση ή η επιθυμία να δώσετε τη γνώμη σας για τα ανώτατα όρια Hello Bank! ? Βάλτε μας ένα μικρό σχόλιο, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε ή να αναπηδήσουμε πίσω στις παρατηρήσεις σας ! ��

Γεια σας!

Γεια σας Bank! για άτομα

Γεια σας! Online Bank στο Υψηλή εξυπηρέτηση πελατών. Δωρεάν τραπεζική κάρτα και έλλειψη αμοιβών. Τρέχων λογαριασμός, κοινός λογαριασμός, φυλλάδια και επενδύσεις, υποθήκη υποθηκών.

Ενημερωμένες πληροφορίες στις 19 Σεπτεμβρίου 2023

 • Περιγραφή
 • Περαιτέρω πληροφορίες
 • Σχετικά με το Hello Bank!

Γεια σου!

Μεταξύ Υπερβολικά δαπάνες τραπεζών μεταξύ των παραδοσιακών τραπεζών και Συνολική απουσία εξυπηρέτησης πελατών Μεταξύ των Neobancs, μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε για μια άψογη τραπεζική εμπειρία ? Μια σύγχρονη τραπεζική αίτηση, η απουσία τραπεζικών χρεώσεων σχετικά με τις τρέχουσες λειτουργίες και έναν σύμβουλο πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε … μια ψευδαίσθηση σε πολλές τράπεζες αλλά ένα πρότυπο Γεια σας!

Γεια σας! είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που σας επιτρέπει να έχετε λογαριασμό, κάρτα και όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες που θα χρειαστείτε Για εσάς και το ζευγάρι σας. Εκτός από ένα σύγχρονη εφαρμογή και τουαπουσία αμοιβών Σχετικά με τις πληρωμές και τις αποσύρσεις, γεια σας! σας παρέχει Αντιδραστικοί και ειδικευμένοι σύμβουλοι Για να ικανοποιήσετε όλα τα αιτήματά σας σε χρόνο εγγραφής.

Εν συντομία

 • 2 σαφείς τραπεζικές προσφορές: 1 δωρεάν προσφορά με το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρονικής τράπεζας και 1 υψηλής προσφοράς με ασφάλιση και εγκαταστάσεις πληρωμών.
 • Διαθέσιμη, ανταποκρινόμενη και ικανή εξυπηρέτηση πελατών για να ανταποκριθεί γρήγορα στα αιτήματα πελατών.
 • Σύγχρονη εφαρμογή για κινητά για να εκτελέσει όλες τις κοινές λειτουργίες χωρίς δυσκολία.
 • Εναλλακτική λύση στο Boursorama Banque, ING, BFORBANK και FORTUEO.

Γεια σας Bank Application!

Η αίτηση Hello Bank! Σας επιτρέπει να εκτελείτε όλες τις κοινές λειτουργίες από το κινητό σας. Hallo Bank Cards! είναι συμβατά με την Apple Pay, Paylib και Lyf Pay.

Γεια σας! Ειδοποίηση: 4.8/5

Αυτή η κριτική για το προϊόν Hello Bank! είναι μια αντανάκλαση της εμπειρίας μας και των δοκιμών μας. Περιορίζεται στο παρακάτω πλαίσιο. Το υπόλοιπο περιεχόμενο αυτής της σελίδας έρχεται ένας ενημερωτικός και αντικειμενικός χαρακτήρας (εξαιρουμένων των κριτικών πελατών στο Hello Bank! Στο κάτω μέρος της σελίδας).

Γεια σας! : Γράφοντας γνώμη

Η γνώμη μας για το Hello Bank! είναι πολύ θετικό. Γεια σας! είναι μια καλά εδραιωμένη ηλεκτρονική τράπεζα. Είναι όσον αφορά τον ανταγωνισμό όσον αφορά τις υπηρεσίες και την τιμολόγηση. Επωφεληθεί από ένα σημαντικό πλεονέκτημα, συμμετέχοντας στο δίκτυο BNP Paribas Global Network, το οποίο θα απευθύνεται σε άτομα που χρησιμοποιούν είδη τακτικά.

Ωφελείται

 • Δίκτυο παγκόσμιου δικτύου BNP Paribas
 • Πολύ χαμηλές τιμές
 • Διαισθητική εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα

Γεια σας υπηρεσίες και λειτουργίες τραπεζών!

 • 1 Τρέχων λογαριασμός Προσωπικό ή κοινό λογαριασμό (η επιλογή σας κατά την έναρξη του λογαριασμού)
 • 1 κάρτα Τραπεζική Visa Classic. Visa Electron Bank Card για τα παιδιά της
 • 1 εικονική τραπεζική κάρτα Με το Hello Prime
 • 1 δωρεάν βιβλίο επιταγών στο όνομά του ή στο όνομα του ζευγαριού του
 • Αυτοματοποίηση της τραπεζικής κινητικότητας με τη λειτουργία Hello Start επιτρέποντας τη μεταφορά των κανονικών δειγμάτων της χωρίς προσπάθεια
 • Επιλογή Terceo (πληρωμή σε 3 φορές) για καθυστερημένες χρεωστικές κάρτες Visa Classic, First και Infinite
 • Apple Pay, Google Pay, Paylib και Lyf Pay Compatibility.
 • Αποκλεισμός των μέσων πληρωμής από την εφαρμογή για κινητά
 • Άμεσες μεταφορές (που καταβάλλονται εκτός του δικτύου BNP Paribas)
 • Καθυστερημένη και ανακάλυψε πληρωμή εξουσιοδοτημένη με την προσφορά Hello Prime
 • Φυλλάδια A, LDD, Hello and Hello Booklet+
 • Ακίνητα και καταναλωτική πίστωση
 • Επενδύσεις κινδύνου (υποτροφία)
 • Πιστωτική καταναλωτή με επιτόκιο 3,49%, μέχρι τις 04 Οκτωβρίου 2023

Ασφάλιση και βοήθεια

ΑΣΦΑΛΙΣΗ Γεια σας Γεια σας
Εγγύηση ασφάλισης και βοήθειας Οχι Ναί
Αποστολή κάρτας αντιμετώπισης προβλημάτων Οχι Ναί

Γεια σας Υποστήριξη πελατών της Bank Bank! είναι ένα από τα καλύτερα online και neoban banks. Μπορεί να προσεγγιστεί με email, γάτα και τηλέφωνο κάθε μέρα εκτός από τις Κυριακές και τις διακοπές.

Γεια σας Bank! επιλογές

Οι δύο προσφορές από την Hello Bank! περιέχει το μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακής τράπεζας. Ωστόσο, είναι δυνατόν να εμπλουτίσετε την προσφορά σας με προαιρετική ασφάλιση και υπηρεσίες όπως η μείωση του κόστους στο εξωτερικό.

Γεια σας Τιμή τραπεζικών καρτών!

Δωρεάν χωρίς κατάσταση

Από 12 χρόνια * 1 Ηλεκτρονική βίζα ή κάρτα Visa Κανένας Χρεωστική εικονική κάρτα άμεσος Αναλήψεις επί πληρωμή Εξωτερικό δίκτυο δικτύου BNP Paribas Global Network – –

Από 18 χρονών 1 Visa 1 Χρεωστική εικονική κάρτα άμεση ή καθυστερημένη Αναλήψεις Ελεύθερος Εκτός BNP Paribas Global Network Network Insurance and Assistance Spioning Μια κάρτα αντιμετώπισης προβλημάτων

* Ο Ανήλικοι ηλικίας 12 έως 17 ετών μπορεί επίσης να διεκδικήσει μια τραπεζική κάρτα που συνδέεται με το λογαριασμό του γονέα τους. Σε αυτή την περίπτωση, αυτή είναι η κάρτα Electron Visa. Αυτό είναι δωρεάν.

Γεια σας τραπεζικές κάρτες ανώτατο όριο!

Γεια σας Γεια σας
Ανώτατο όριο πληρωμής ανά μήνα 1000 € Σύμφωνα με το εισόδημα
Καταγραφή απόσυρσης ανά εβδομάδα 400 € Σύμφωνα με το εισόδημα

Γεια σας Τριοποιημένος λογαριασμός τραπεζών!

Η αίτηση Hello Bank! προσφέρει πλήρη έλεγχο στον τραπεζικό λογαριασμό, τα έξοδα και τις επενδύσεις του. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές στις κατηγορίες των ηλεκτρονικών τραπεζών.

Κόστος για τις τρέχουσες εργασίες

Λειτουργία τραπεζικές χρεώσεις
Προμήθεια απλού πιστοποιητικού 20,50 €
Ανενεργός λογαριασμός για 1 έτος 30 €/έτος
Αναζήτηση και/ή τροποποίηση μιας διεύθυνσης που λείπει ή εσφαλμένη διεύθυνση 18 €
Έκδοση νευρώσεως μέσω συμβούλου 5 €
Απόσυρση σε περίπτωση αντιμετώπισης προβλημάτων, που έγινε χωρίς τραπεζική κάρτα στον πάγκο ενός οργανισμού BNP Paribas SA στην ηπειρωτική Γαλλία 4,80 €
Αναλήψεις 1 € /απόσυρση + 1,5% του ποσού
Επανέκδοση του μυστικού κώδικα 5 €
Επισκευή χάρτη πριν από τη λήξη (ηλεκτρονική Visa, Visa Classic, Hello One) 15 € (δωρεάν για το Hello Prime)
Κόστος αναζήτησης εγγράφων, αίτημα τιμολογίου ή απόδειξη απόσυρσης 12,90 €
Μεταφορά σέπα 5 € σε πρακτορείο και δωρεάν online
Μεταφορά που εκφράζεται σε ευρώ ή σε ένα σύνθημα διαφορετικό από το νόμισμα της χώρας του δικαιούχου € 3 σε θυγατρική της BNP Paribas, € 15 διαφορετικά
Μια διεθνής επιταγή 27 €
Κόστος με περιστασιακή ελλιπής μεταφορά 12,90 €
Έξοδα checkover στο σπίτι Δωρεάν ή € 5 μέσω εγγύησης

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό Hello!

Όροι επιλεξιμότητας:

 1. Να είσαι γαλλικός κάτοικος φορολογίας
 2. Να είστε άνω των 18 ετών για το Hello Prime και τουλάχιστον 12 χρόνια για το Hello One (συνοδευόμενος από έναν δάσκαλο).

Άνοιγμα λογαριασμού:

 1. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα λογαριασμού
 2. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και, στη συνέχεια, επιλέξτε την προσφορά της επιλογής σας

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να επωφεληθώ από μια υπερανάληψη με γεια σας!

Ναί. Γεια σας! προσφέρει μια εγκατάσταση μετρητών με την προσφορά Premium Hello Prime. Αυτό σας επιτρέπει να είστε οφειλέτης για περίοδο 15 ημερών ανά φέτα 30 ημερών. Το ποσό ορίζεται κατά την υπογραφή της σύμβασης μετρητών. Σημειώστε ότι ο οφειλέτης δημιουργεί Agios.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών ?

Hello Team Advisers μπορούν να προσεγγιστούν:

 • με τηλέφωνο Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ., εξαιρουμένων των δημόσιων διακοπών στις 01 43 63 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15
 • με ταχυδρομείο Στο Service Holl Bank Customans!, TSA 80 011, 75318 Paris Cedex 09
 • με Γάτα Από την εφαρμογή για κινητά ή από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό πελάτη.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες κάρτες στο Hello Bank!

Γεια σας! Προσφέρει αρκετές κάρτες μέσα στις δύο προσφορές του και έξω:

 • Visa Classic Παρουσιάστε στις δύο προεπιλεγμένες προσφορές (Hello One και Hello Prime)
 • Θεώρηση ηλεκτρονίων Προαιρετικά στην προσφορά Hello One. Είναι επίσης η τραπεζική κάρτα για τους ανθρακωρύχους Hello Bank!
 • Προαιρετική κάρτα American Express Platinum για € 590 / έτος
 • Χάρτης Χρυσός American Express Προαιρετικό για 185 € / έτος
 • Χάρτης American Express Green Προαιρετικά για 95 € / έτος

Σημειώστε ότι η κλασική κάρτα Visa της Hello Prime προσφέρει ενισχύεται με την ασφάλιση του BNP Paribas.

Περαιτέρω πληροφορίες

Γεια σας, Γεια σας Prime

ηλεκτρονική τράπεζα

Ιατρική περίθαλψη, μέσα πληρωμής (ζημία ή κλοπή)

€ 1.000 σε εισόδημα /μήνα, Βέλγος κάτοικος, 12 ετών και άνω, 18 ετών και άνω

3D Secure, Apple Pay, Google Pay, Απενεργοποίηση πληρωμής, Paylib

Σχετικά με το Hello Bank!

Γεια σας! : Ηγέτης σε απευθείας σύνδεση τραπεζών

Γεια σας! είναι μια γαλλική ηλεκτρονική τράπεζα που δημιουργήθηκε το 2013 στη Γερμανία και επεκτάθηκε στο Βέλγιο. Από την εξαγορά της από την BNP Paribas, η διεθνής ηλεκτρονική τράπεζα έχει αναπτυχθεί στη Γαλλία και την Αυστρία. Γεια σας πελάτες Bank! Επομένως, επωφεληθείτε από την προνομιακή πρόσβαση στο δίκτυο των οργανισμών BNP Paribas. Αυτή η προέλευση επιτρέπει επίσης σε online τράπεζα να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών που κυμαίνονται από τον τρεχούμενο λογαριασμό έως την ασφάλιση ζωής, την υποθήκη, την καταναλωτική πίστωση, τις αποταμιεύσεις και τις χρηματιστηριακές αγορές. Γεια σας! έχει περισσότερους από 600.000 πελάτες, γεγονός που το καθιστά το τρίτο μεγαλύτερο γαλλικό online τράπεζα.

 • 3,3 εκατομμύρια στην Ευρώπη
 • 700.000 στη Γαλλία

Bertrand Cizeau

Bertrand Cizeau, Διευθύνων Σύμβουλος της Hello Bank! και γεια σου Τράπεζα! Επαγγελματικός.

Ειδοποίηση

Δεν υπάρχει ακόμα γνώμη.

Γίνετε οι πρώτοι που θα αφήσετε τη γνώμη σας σχετικά με το “Hello Bank!» Ακυρώστε την απάντηση

Περισσότερες κριτικές εναλλακτικών λύσεων στην Hello Bank!

 • Κριτικές Bunq
 • Bunq Business Reviews
 • PayPal Business Reviews
 • N26 Επιχειρηματικές κριτικές
 • Γνώμη Qonto
 • Γνώμη κάρτας νικελίου
 • Επιχειρηματική γνώμη Sogexia
 • Revolut Business Reviews
 • Γνώμη Canb
 • Γνώμη Nøelse
 • Λυδία Avis
 • Κριτικές Pixpay
 • Γνώμη Coinbase
 • Κάρτα αναθεώρησης καμπύλης
 • Κριτικές της γαλλικής τράπεζας μου
 • Μονή γνώμη
 • Κάρτα Binance Avis
 • Κριτικές της Orange Bank
 • Κριτικές κάρτας PCS
 • Σοφός

Γεια σας!

 • Δίκτυο παγκόσμιου δικτύου BNP Paribas
 • Πολύ χαμηλές τιμές
 • Διαισθητική εφαρμογή για κινητά

�� έως 180 € των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται

Από τις 17/08 έως τις 09/10: έως και 180 € πλεονεκτήματα που προσφέρονται στο Hello One και Hello Prime + 1 €/μήνα για 6 μήνες στο Hello Prime. Δείτε λεπτομέρειες στον ιστότοπο.

Περιστρέψτε

1 κάρτα. Μηδενικό κόστος.

Bunq Ethical Bank

Καλύτερη ηθική τράπεζα

Το πιο σύγχρονο πράσινο νεομπάν !

Βρείτε την καλύτερη τραπεζική κάρτα

Ο ιστότοπος Spendways προωθεί τις καλύτερες τραπεζικές κάρτες και αντιπροσωπεύει εφήβους, ζευγάρια, ταξιδιώτες και μεμονωμένα άτομα. Για τους επαγγελματίες, οι δαπάνες συγκεντρώνουν τους καλύτερους λογαριασμούς επαγγελματιών, τις κάρτες επιχειρήσεων και τους τερματικούς σταθμούς πληρωμής. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να κάνουν σύγκριση τραπεζών και να επιλέξουν τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες πληρωμών που τους ταιριάζουν καλύτερα στις λεπτομερείς σελίδες. Ωστόσο, οι δαπάνες δεν μπορούν να θεωρηθούν ως συγκριτής τραπεζών, καθώς αμείβονται από τραπεζικά ιδρύματα που επιθυμούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ορατότητα. Πληροφορίες που παρέχονται στις δαπάνες.Το COM είναι καθαρά ενημερωτικό και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά συμβουλές, σύσταση ή αίτημα για τη σύναψη συναλλαγής.

Δαπάνες

Χρηματοδότηση ιστολογίου
Σχετικά με
Νομική ειδοποίηση
Επικοινωνία
All Rights Reserved – Spensways 2023: Ιστοσελίδα προώθησης για μέσες πληρωμής

 • Κατά τη γνώμη μου
 • Η εταιρεία μου
 • �� Επαγγελματική κάρτα
 • �� Επαγγελματικός λογαριασμός
  • Για μικροεπιχειρήσεις
  • Για δουλειές
  • �� Τραπεζική κάρτα
   • Δευτερεύουσα κάρτα
   • Κάρτα κρυπτογράφησης
   • Ταξιδιώτης
   • Συγκεντρωτής καρτών
   • Κοινός και κοινός λογαριασμός
   • Μετρήστε για δευτερεύοντα και έφηβο