Πώς να επιλέξετε την κάρτα Revolut σας?, Premium FR | Revolut FR

Μεταβείτε σε έναν διεθνή τρόπο ζωής

Contents

Ενισχύστε τα οικονομικά σας σε καθημερινή βάση. Σχεδιάστε τα καλύτερα χρήματά σας για λιγότερο από την τιμή ενός καφέ.

Πώς να επιλέξετε την κάρτα Revolut σας ?

Revolut, το Neobank που επαναφέρει τις τραπεζικές κάρτες ? Ανώτατα όρια, τιμές ή ασφάλιση, οι ειδικοί μας αποθέτουν απολογισμό των καρτών Revolut και σας δίνουν τη γνώμη τους.

�� Κάρτα Revolut: Το βασικό

�� Πώς να εγγραφείτε σε μια κάρτα Revolut ? ✔️ Φέρτε το smartphone σας, ένα έγγραφο ταυτότητας και μεταβείτε στην εφαρμογή Revolut
�� Πόσο κοστίζει οι κάρτες Revolut ? ✔️ Πρότυπο Revolut: Ελεύθερος
✔️ Revolut Plus: 2,99 €/μήνα
✔️ Premium Revolut: 7,99 €/μήνα
✔️ Revolut Metal: € 13,99/μήνα
✔️ Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καρτών Revolut ? ✔️ W χωρίς ελάχιστο εισόδημα και χωρίς κατάσταση κατάθεσης
✔् δωρεάν και απεριόριστη ξένη πληρωμή
✔् απομάκρυνση και αλλαγή νομίσματος χωρίς κόστος
Πάρτε την κάρτα σας Revolut με την αναλαμπή ενός ματιού !
Ανακαλύψτε την περιστροφή

�� Revolut: Κάθε κάρτα κάρτας

Το Revolut προσφέρει 4 κάρτες σε 4 διαφορετικές τιμές:

  1. Πρότυπο Revolut: Ελεύθερος
  2. Revolut Plus: 2,99 €/μήνα
  3. Premium Revolut: 7,99 €/μήνα
  4. Revolut Metal: € 13,99/μήνα

Οι ειδικοί μας σας προσφέρουν να αποκρυπτογραφήσετε το καθένα από αυτά για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής

Εκεί Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής είναι η κάρτα καταχώρησης στο Revolut. Δωρεάν και χωρίς συνθήκες εισοδήματος, το Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής Σας επιτρέπει να κάνετε φυσικές ή ηλεκτρονικές αγορές, να κάνετε πληρωμές στο εξωτερικό ή να κάνετε αναλήψεις σε ξένο νόμισμα. Για να μην το κάνετε τίποτα πιο εύκολο, απλώς φέρετε ένα έγγραφο ταυτότητας και κατεβάστε την εφαρμογή Revolut στο smartphone σας.

Περιστρεφόμενο πρότυπο
0 €/μήνα

Ενημερωμένα δεδομένα τον Σεπτέμβριο του 2023

Εκεί Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής δεν σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την ασφαλιστική κάλυψη στις αγορές σας ή στο ταξίδι σας. Επιπλέον, το ανώτατο όριο απόσυρσης των € 200/μήνα είναι αρκετά απενεργοποιητικό, ειδικά αν παρέχετε μακρά ταξίδια στο εξωτερικό που απαιτούν μετρητά.

Κάρτα Revolut Plus

Εκεί Κάρτα Revolut Plus προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα σημαντικά με το Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής Όσον αφορά την απόσυρση και την αλλαγή οροφής νομισμάτων. Ωστόσο, διαφέρει από το Δυνατότητα εξατομίκευση της κάρτας (Πρόσθετα έξοδα που αναμένονται). καθώς και από Ημερήσια ασφάλιση, η οποία εγγυάται τις αγορές που έγιναν σε περίπτωση ζημιάς ή πτήσης εντός 12 μηνών από την αγορά, μέχρι 1.000 €.

Περιστροφικό πλεονέκτημα
2,99 €/μήνα

Premium revolut κάρτα

Εκεί Premium revolut κάρτα είναι η πρώτη κάρτα υψηλής ποιότητας που προσφέρεται από Περιστρέψτε. Με την Premium revolut κάρτα, Οι δωρεάν αποσύρσεις DAB περιορίζονται σε € 400/μήνα και η αλλαγή νομίσματος είναι απεριόριστη. Επιπλέον, το Premium revolut κάρτα Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια ιδιαίτερα πλεονεκτική ασφάλιση και βοήθεια, όπως η ασφάλιση χειμερινών αθλημάτων ή οι χαμένες αποσκευές.

Premium revolut κάρτα

Αναστρέψιμο ασφάλιστρο
7,99 €/μήνα

Μεταλλική κάρτα περιστροφής

Rolls Reys of Κάρτες επανάστασης, εκεί μεταλλική κάρτα, Η μεταλλική επίστρωση είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Με το ανώτατο όριο απόσυρσης DAB ύψους € 800/μήνα και αλλαγή στο απεριόριστο νόμισμα, έχει την καλύτερη επιλογή για μακροχρόνιους οπαδούς ταξιδιού. Άλλα πλεονεκτήματα του Μεταλλική κάρτα περιστροφής, Η δυνατότητα επιστροφής σε καταλύματα έως και 10%, ασφάλιση αστικής ευθύνης στο εξωτερικό και έκπτωση ενοικίασης αυτοκινήτων.

Περιστροφικό μέταλλο
€ 13,99/μήνα

✈️ Πηγαίνετε στο εξωτερικό με κάρτες Revolut

Έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι με φίλους στην Ταϊλάνδη ή θέλετε να προετοιμάσετε τη διεθνή σας ανταλλαγή ? Ο Αντίστροφες κάρτες μπορεί να σας αποπλανήσει. Καταβάλλουμε απολογισμό Πλεονεκτήματα και όρια καρτών περιστροφής στο εξωτερικό.

Αναλήψεις και πληρωμές στο εξωτερικό

Περιστρεφόμενο πρότυπο
0 €/μήνα

Περιστροφικό πλεονέκτημα
2,99 €/μήνα

Premium revolut κάρτα

Αναστρέψιμο ασφάλιστρο
7,99 €/μήνα

Περιστροφικό μέταλλο
€ 13,99/μήνα

Ο Αντίστροφες οροφές απόσυρσης καρτών είναι τα ίδια με εσάς στη Γαλλία ή στο εξωτερικό. Οι δωρεάν αποσύρσεις διανομέα είναι περιορισμένες και το ανώτατο όριο εξαρτάται από την κάρτα που έχετε επιλέξει. Πέρα από το κόστος 2 % ανά συναλλαγή ισχύει.

Προσοχή
Οι αποσύρσεις από το ξένο νόμισμα δεν χρεώνονται από την Revolut, αλλά μπορούν να γίνουν από την ξένη τράπεζα στην οποία κάνετε την απόσυρση. Τα έξοδα που χρεώνονται από την ξένη τράπεζα καθορίζονται συστηματικά πριν από την απόσυρση.

ΜΕΓΑΛΟ’Περιστρεφόμενη εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το νόμισμα δωρεάν και απλά με το ποσοστό μετατροπής της αγοράς. Είναι επομένως δυνατό να διατηρηθούν διαφορετικά νομίσματα στο ίδιο περιρρέισμα κάρτας. Εάν πραγματοποιείτε συναλλαγή σε ξένο νόμισμα και δεν έχετε μετατρέψει προηγουμένως τα χρήματά σας στο σωστό νόμισμα, μην ανησυχείτε. Το Revolut μετατρέπει αυτόματα τα χρήματά σας στο σωστό νόμισμα, χωρίς επιπλέον κόστος. Να είστε προσεκτικοί όμως, πάλι, Οι οροφές μετατροπής εξαρτώνται από την κάρτα που έχετε επιλέξει.

Ασφάλιση και βοήθεια καρτών Revolut

Εκτός από την επωφελή από τις αποσύρσεις και τις συναλλαγές στο εξωτερικό δωρεάν, Περιστρέψτε προσφέρει αρκετή ασφάλιση και βοήθεια για Reverse Plus, Premium και Metal Cards.

  • Ημερήσια ασφάλιση :: αντικείμενα που αγοράστηκαν με την κάρτα Revolut σας παρέχονται σε περίπτωση κλοπής ή ζημιάς εντός 12 μηνών από την αγορά. Το μέγιστο ποσό της κάλυψης εξαρτάται από το περιρρέισμα κάρτας (Περισσότερα, Premium ή Metal) και ένα franchise των € 50 αναμένεται. Η Daily Insurance σας επιτρέπει επίσης να επιστρέψετε τα εισιτήρια σας σε περίπτωση σοβαρής απρόβλεπτης εκδήλωσης όπως ο θάνατος ενός αγαπημένου ή της κλοπής των εγγράφων ταυτότητάς σας.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση : προσβάσιμο στους πελάτες του Κάρτες περιστροφής premium και metal, Η ταξιδιωτική ασφάλιση σας επιτρέπει να καλύψετε τον εαυτό σας σε περίπτωση χαμένων, κατεστραμμένων ή καθυστερημένων αποσκευών καθώς και σε περίπτωση καθυστέρησης πτήσης. Οι εγγυήσεις υποβάλλουν αίτηση κατά τη συνδρομή σας σε ένα Λογαριασμός Premium ή Metal Revolut, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε το ταξίδι με την κάρτα σας.

Όλη η ασφάλιση είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή, τα συνοψίζουμε στον παρακάτω πίνακα:

Περιστρεφόμενο πρότυπο
0 €/μήνα

Περιστροφικό πλεονέκτημα
2,99 €/μήνα

Premium revolut κάρτα

Αναστρέψιμο ασφάλιστρο
7,99 €/μήνα

Περιστροφικό μέταλλο
€ 13,99/μήνα

⚖️ Η γνώμη μας για τις κάρτες Revolut

Συνολικά, οι προσφορές του περιρρέισμα κάρτας είναι αποτελεσματικά.
Εκεί Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής αναμφισβήτητα παρουσιάζει την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Δωρεάν, η υποχώρηση και η αλλαγή των νομισμάτων είναι λογικά για ένα ακριβές ταξίδι που δεν απαιτεί μεγάλη απόσυρση ή ασφαλιστική κάλυψη.

Εκεί Κάρτα Revolut Plus, Σε λογική τιμή € 2,99/μήνα παρέχει πρόσβαση σε μια σημαντική καθημερινή ασφαλιστική υπηρεσία. Ωστόσο, μπορούμε να μετανιώσουμε τα επίπεδα της οροφής απόσυρσης και την αλλαγή του νομίσματος που παραμένουν τα ίδια με τα Τυποποιημένη κάρτα περιστροφής.

Εκεί Premium revolut κάρτα Σας επιτρέπει να αλλάζετε ένα εργαλείο προσφέροντας μια οροφή απομάκρυνσης δύο φορές υψηλότερη από τις τυπικές κάρτες και πολλά άλλα. Με αλλαγή νομίσματος σε απεριόριστα δαπάνες και πλεονεκτήματα ταξιδιού για € 7.99/μήνα, θα ικανοποιήσει τους περισσότερους ταξιδιώτες.

Τέλος, το Μεταλλική κάρτα περιστροφής Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του Revolut. Με όριο απόσυρσης € 800/μήνα, η δυνατότητα επιστροφής σε καταλύματα έως και 10 %, ασφάλιση αστικής ευθύνης στο εξωτερικό και ενοικίαση αυτοκινήτων, είναι ιδανικό για μεγάλους ταξιδιώτες.

Περιστρεφόμενο πρότυπο
0 €/μήνα

Περιστροφικό πλεονέκτημα
2,99 €/μήνα

Premium revolut κάρτα

Αναστρέψιμο ασφάλιστρο
7,99 €/μήνα

Περιστροφικό μέταλλο
€ 13,99/μήνα

��‍♀️ Όλα σχετικά με τις κάρτες REVOLUT:

�� Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ μιας κάρτας Visa Revolut και MasterCard ?

Η μάρκα καρτών (Visa ή MasterCard) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η γεωγραφική σας θέση και ο σχεδιασμός που έχετε επιλέξει. Είναι πιθανό ότι κάποιος σχεδιασμός δεν είναι διαθέσιμος για την επιθυμητή μάρκα. Τέλος πάντων, η Visa και η MasterCard είναι διεθνείς κάρτες αποδεκτές σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

�� Πώς λειτουργεί η εικονική κάρτα Revolut ?

Το Revolut σας προσφέρει σε όλες τις προσφορές του αποϋλοποιημένη κάρτα στο smartphone σας καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας εφήμερες τραπεζικές κάρτες για την προστασία πληροφοριών από την κάρτα σας στο Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, απλά μεταβείτε στην εφαρμογή Revolut στο τμήμα της κάρτας και κάντε κλικ στο ενιαία εικονική κάρτα.

�� Οι προσφορές της στιγμής ��

Μονοεξέχρος

προσφέρονται έως και 120 €

Ισορροπία

€ 100 που προσφέρονται με τον κωδικό BRS100

Λογότυπο fortuneo

230 ευρώ που προσφέρεται με τον κωδικό FTN0923

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Μεταβείτε σε έναν διεθνή τρόπο ζωής

Μεταμορφώστε τα οικονομικά σας μεταφέροντας το Premium. Λάβετε χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε, να ξοδέψετε και να επενδύσετε πιο έξυπνα από ποτέ.

Εξοικονόμηση και προστασία ταξιδιού

Πηγαίνετε διεθνώς με απεριόριστες εργασίες ανταλλαγής

Η ζωή είναι πολύ απλούστερη χωρίς όρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας Premium μπορούν να ξοδέψουν, να ανταλλάξουν και να μεταφέρουν απεριόριστα ποσά σε περισσότερα από 29 νομίσματα, όλα με εξαιρετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, χωρίς κόστος, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κλείστε την ιδανική διαμονή και λάβετε 5% cashback

Ανακαλύψτε τα καταλύματα παγκοσμίως και κλείστε το ιδανικό μέρος σε μερικά δωρεάν κλικ. Εκτός από το να επωφεληθείτε από αποκλειστικά ποσοστά, θα λάβετε το 5% της άμεσης επιστροφής χρημάτων στην κράτησή σας.

Το Premium είναι δίπλα σας, όπου κι αν βρίσκεστε

Ανακαλύψτε τον κόσμο χωρίς ανησυχία, γνωρίζοντας ότι έχετε επείγουσα ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη παγκοσμίως. Ξεχάστε το άγχος των καθυστερημένων πτήσεων με ασφάλιση πτήσης και αποσκευών. Η ταξιδιωτική μας ασφάλιση προσφέρεται από την Revolut Travel Ltd (αριθμός εγγραφής: 780586).

Αποκλειστικές κάρτες premium

Επιλέξτε από αποκλειστικά μοντέλα και εξατομικεύστε την κάρτα Premium για να το κάνετε μοναδικό (το κόστος μπορεί να εφαρμοστεί). Αποκτήστε το γρήγορα με δωρεάν ρητή παράδοση για την πρώτη σας κάρτα.

Λάβετε τη συνδρομή Premium

Αποκλειστικά καθημερινά πλεονεκτήματα

Μεταφέρετε τα χρήματα γρήγορα και δωρεάν

Λάβετε απεριόριστες τοπικές μεταφορές και ακολουθήστε την πρόοδο των χρημάτων σας στην εφαρμογή. Στέλνετε χρήματα στο εξωτερικό ? Με το Premium, θα επωφεληθείτε από τη μείωση κατά 20% του κόστους για κάθε διεθνή μεταφορά που στέλνετε, χωρίς όριο.

Αφαιρέστε έως και 400 ευρώ το μήνα, χωρίς κόστος

Αφαιρέστε μέχρι και 400 ευρώ το μήνα δωρεάν στο DAB του διεθνούς δικτύου μας. Πέρα από το ανώτατο όριο, ισχύει το κόστος 2%.

Να είστε ήσυχοι χάρη σε μια πλήρη εγγύηση αγοράς

Επωφεληθείτε από ένα κάλυμμα για αγορές μέχρι 2.500 £ για ένα χρόνο, είτε κατεστραμμένα είτε κλεμμένα και έχετε ένα ήσυχο μυαλό με την πολιτική επιστροφής μας για 90 ημέρες. Θα σας επιστρέψουμε ακόμη και τα εισιτήρια για τις εκδηλώσεις σας μέχρι τα 1.000 £. Ισχύουν γενικοί όροι.

Revolut, σχεδιασμένο για εφήβους

Επιλέξτε τη συνδρομή σας

Πρότυπο

Ελεύθερος

Είτε θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ξοδεύετε στο εξωτερικό, είτε σέβεστε τον προϋπολογισμό σας με τον ολοκληρωμένο προϋπολογισμό μας, επωφεληθείτε πλήρως από τα χρήματά σας με πρότυπα.

Περισσότερο

2,99 €/μήνα

Ενισχύστε τα οικονομικά σας σε καθημερινή βάση. Σχεδιάστε τα καλύτερα χρήματά σας για λιγότερο από την τιμή ενός καφέ.

Ασφάλιστρο

7,99 €/μήνα

Μεταβείτε σε έναν διεθνή τρόπο ζωής. Κερδίστε την εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για να δαπανήσετε, να επενδύσετε και να εξοικονομήσετε έξυπνα παγκοσμίως.

Μέταλλο

€ 13,99/μήνα

Επωφεληθείτε από το πλήρες πακέτο. Ξεχωρίστε με μια αποκλειστική μεταλλική κάρτα χωρίς επαφή, κερδίστε έως 1 % επιστροφή χρημάτων και πολλά άλλα.

Υπερ

45 €/μήνα

Ζήστε τα εξαιρετικά, με αποκλειστικά πλεονεκτήματα του τρόπου ζωής, διεθνή ταξίδια και ένα Platinum Plated Map που σχεδιάστηκε με ακρίβεια.