Προσφορά χορηγίας τραπεζών: Άνοιγμα λογαριασμού | Γεια σας!, Hello Bank Χορηγία – € 100 για τον Νονό, € 80 για το The Godson

Hello Bank Χορηγία – € 100 για τον Νονό, € 80 για το The Godson

Contents

Μέχρι τα 180 € των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται:

Ανάδοχος
οι αγαπημένοι σου

Άτομα ή επαγγελματίες,
Ο καθένας έχει την προσφορά χορηγίας τους !

Για σενα

20 € (1) προσφέρονται

κάθε
νέος
αιγίδα

έγκυρος

Περιορίζεται σε 10 χορηγίες ετησίως

Για τον Θεό σας (2)

Με την προσφορά Hello Prime ή Hello Prime Duo

Μέχρι τα 180 € των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται:

80 € (3)

προσφέρεται κατά την έναρξη του λογαριασμού του (ατομικό ή κοινό) με ταυτόχρονη συνδρομή Hello Prime ή Hello Prime Duo προσφορά

€ 100 (5)

προσφέρονται σε κουπόνια για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start +

Προσφορά μόνο € 1/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες (3)

Για τη συνδρομή της προσφοράς Hello Prime ή Hello Prime Duo.

Με το Hello One ή Hello One Duo προσφορά

Μέχρι τα 180 € των πλεονεκτημάτων που προσφέρονται:

80 € (3)

προσφέρεται κατά την έναρξη του λογαριασμού κατάθεσης (ατομικό ή κοινό) με ταυτόχρονη συνδρομή ενός γεια σου ή γεια σου προσφορά duo.

€ 100 (5)

προσφέρονται σε κουπόνια για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start +

Με την προσφορά Hello Business

80 € (4)

προσφέρεται κατά την έναρξη του επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού του με ταυτόχρονη συνδρομή της προσφοράς Hello Business

Η προσφορά Hello Business σε € 1/μήνα για τους πρώτους 3 μήνες (4)

Για την ταυτόχρονη συνδρομή του επαγγελματικού λογαριασμού και της προσφοράς Hello Business.

Ανακαλύψτε τις προσφορές μας

Γεια σας

Για όσους θέλουν να διατηρήσουν τον έλεγχο:

Γεια σας
ή γεια ένα δίδυμο

 • Δωρεάν προσφορά υπόκειται στη χρήση της τραπεζικής κάρτας, διαφορετικά € 3 το μήνα
 • 0 Κόστος Λογαριασμού
 • 1 Γεια σας μια τραπεζική κάρτα (1) ανά άτομο (1 κάρτα ανά cotitular για την προσφορά Hello One Duo)
 • Χωρίς δέσμευση διάρκειας

Γεια σας Prime Card

Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν:

Γεια σας
ή γεια σας Prime Duo

 • Για το Hello Prime: Προσβάσιμο για € 5/μήνα, δικαιολογώντας το μηνιαίο εισόδημα € 1.000 σε μηνιαίο εισόδημα
 • Για το Hello Prime Duo: Προσβάσιμο για € 8/μήνα, δικαιολογώντας € 2.000 κοινό μηνιαίο εισόδημα
 • Μια κάρτα Hello Prime Bank και μια Hello Prime Virtual Card (2) ανά άτομο (1 κάρτα του καθενός από την Cotitular για την προσφορά Hello Prime Duo)
 • Συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση και η βοήθεια
 • Πληρωμές και αποσύρσεις χωρίς κόστος σε όλο τον κόσμο (3)
 • Δωρεάν άμεσες μεταφορές
 • Χωρίς δέσμευση διάρκειας

(1) Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση)
(2) Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με άμεση χρέωση) ή προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρέωση)
(3) Το BNP Paribas δεν χρεώνει κανένα κόστος. Τα τέταρτα -μέρη μπορούν μερικές φορές να εφαρμόσουν έξοδα ανταλλαγής ή οποιεσδήποτε προμήθειες.

Ανακαλύψτε τις προσφορές μας

Γεια σας επιχείρηση

Γεια σας επιχείρηση

 • Μια κάρτα Hello Visa Hell με άμεση ή καθυστερημένη χρέωση (4)
 • Εγγυήσεις ασφάλισης και βοήθειας που περιλαμβάνονται στην Επαγγελματική Κάρτα Hello (5)
 • Ένα εργαλείο για τη δημιουργία εισαγωγικών, τιμολογίων και περιουσιακών στοιχείων με την εκκίνηση του βοηθού μου (6)
 • Όλες οι δωρεάν μεταφορές σας
 • Μια ταμειακή εγκατάσταση σε περίπτωση προβλήματος

Πώς να υποστηρίξετε ένα αγαπημένο σας ?

Είναι απλό, τρία βήματα είναι αρκετά !

διαλέγω
Ο θεός μου
Αυτος ανοιγει
ο λογαριασμός του
Σε σύνδεση
Ωφελούμε
Κάθε 2
των πλεονεκτημάτων μας

Οι πιο θέσεις ερωτήσεων στις συχνές ερωτήσεις:

 • “Δεν άγγιξα το μπόνους χορηγίας μου, τι πρέπει να κάνω ? »»
 • “Πώς και πού να βρείτε τη λειτουργία Parrainer ? »»
 • “Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό ? »»
 • “Ποια είναι η προσφορά χορηγίας ? »»

(2) Ο θεός σας δεν πρέπει να έχει τραπεζικό λογαριασμό Hello! (ούτε ιδιωτικά ούτε επαγγελματικά). Πρέπει να υποβάλει ένα πρώτο αίτημα για να ανοίξει έναν μεμονωμένο λογαριασμό κατάθεσης στο όνομά του με τη συνδρομή της Hello One ή Hello Prime προσφορά ή ένα πρώτο αίτημα για το άνοιγμα ενός συνημμένου λογαριασμού κατάθεσης (εάν ισχύει, για το «άνοιγμα ενός συνημμένου λογαριασμού κατάθεσης , το cotitular μπορεί ήδη να έχει έναν τραπεζικό λογαριασμό γεια!) Συμπληρώστε τη συνδρομή της προσφοράς Hello One Duo ή Hello Prime Duo ή ένα πρώτο αίτημα για ένα επαγγελματικό άνοιγμα λογαριασμού που συνοδεύεται από την προσφορά Hollo Business. Το αίτημα για το άνοιγμα του λογαριασμού του Godson και η συνδρομή της ομαδοποιημένης προσφοράς πρέπει να γίνονται online στον ιστότοπο Hello Bank! Από τον σύνδεσμο που αποστέλλεται μέσω της πρόσκλησης χορηγίας που αποστέλλεται από την τράπεζα, πριν από τις 09/10/2023 στις 3 μ.μ. (ημερομηνία της λειτουργίας της επιχείρησης). Εσείς και ο θεός σας θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά σας εάν το τελικό άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού Hello Hello! του Godson (επιβεβαίωση από την τράπεζα ενεργοποίησης της τράπεζας) γίνεται το αργότερο στις 09/11/2023.

(3) Σε περίπτωση ανοίγματος λογαριασμού Hello Bank Deport! Αναφορικά με μια προσφορά Hello ή Hello Prime (στον ατομικό λογαριασμό κατάθεσης) ή στο Hello One Duo ή Hello Prime Duo προσφορά (στον συνημμένο λογαριασμό κατάθεσης), ο Godson επωφελείται από ένα μπόνους 80 ευρώ. Σε περίπτωση ταυτόχρονης συνδρομής στο άνοιγμα της προσφοράς Hello Prime ή Hello Prime Duo, ο Godson θα επωφεληθεί από τη μείωση της συνδρομής του και θα ρυθμίσει τη συμβολή ενός (1) ευρώ το μήνα κατά τους πρώτους 6 μήνες. Στο τέλος των πρώτων 6 μηνών, το ποσό της συνδρομής που προβλέπεται στη σύμβαση θα ισχύει, σύμφωνα με την ομαδοποιημένη προσφορά που έχει επιλεγεί, μέχρι σήμερα 5 ευρώ το μήνα για το Hello Prime και 8 ευρώ το μήνα για το Hello Prime Duo.

(4) Σε περίπτωση ταυτόχρονης συνδρομής κατά την έναρξη του επαγγελματικού λογαριασμού της προσφοράς Hello Business, ο Godson θα επωφεληθεί από ένα μπόνους € 80 καθώς και μείωση της συνδρομής του και θα θέσει συμβολή του ενός (1) Ευρώ ανά μήνα για τους πρώτους 3 μήνες. Στο τέλος των πρώτων 3 μηνών, το ποσό της συνδρομής που προβλέπεται στη σύμβαση θα ισχύει μέχρι σήμερα € 10.90 εξαιρέσεις φόρου ανά μήνα για γεια.

(5) Προσφορά που προορίζεται για όλους τους ικανούς μεγάλους πελάτες, κάτοχοι λογαριασμού Hello Bank Desport! Και έχοντας εγγραφεί μέσω της εντολής κινητικότητας της τράπεζας στην δωρεάν υπηρεσία βοήθειας στην αλλαγή της τραπεζικής κατοικίας Hello Start + εντός των πρώτων 12 μηνών από την έναρξη του λογαριασμού τους. Το κουπόνι με συνολική τιμή € 100 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή κωδικών αγοράς διαφορετικών τιμών (€ 10 ή 100 €) που παραγγέλθηκαν από τα καταστήματα που συμμετέχουν στη λειτουργία. Η περίοδος εγκυρότητας του κουπονιού είναι 6 (έξι) μήνες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συνδρομής στο Hello Start + και στον κώδικα 1 (ένα) μήνες από την ημερομηνία παραλαβής του ηλεκτρονικού μηνύματος που υποδεικνύει τον κωδικό αγοράς. Ένας ενιαίος κωδικός αγοράς εκδίδεται από το εμπορικό σήμα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα αποθέματα. Οι κωδικοί δεν είναι επιστρεφόμενες. Ο κωδικός αγοράς είναι μη επιστρεπτέος και μη ανταλλαγή για το νομισματικό τους ισοδύναμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες των προϋποθέσεων στις οδηγίες για τη χρήση ενός κουπονιού αγοράς Hello Start +.

Το άνοιγμα του λογαριασμού και η συνδρομή της ομαδοποιημένης προσφοράς υπόκεινται σε επιλεξιμότητα και αποδοχή της τράπεζας. Η προσφορά χορηγίας προορίζεται για τα θετικά παιδιά, τα μεγάλα φυσικά πρόσωπα ικανά. Ο λογαριασμός κατάθεσης προορίζεται για άτομα που δεν ενεργούν για επαγγελματικές ανάγκες και ο επαγγελματικός λογαριασμός για μεμονωμένους επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους ή φιλελεύθερα επαγγέλματα για τις ανάγκες της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Η συνδρομή των Hello Prime προσφορών προορίζεται για άτομα με ελάχιστο καθαρό ελάχιστο εισόδημα πριν από τη φορολογία: 1000 ευρώ για την προσφορά Hello Prime και 2.000 ευρώ.

Το BNP Paribas, ως ελεγκτής επεξεργασίας, συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα παραπάνω με μοναδικό σκοπό να επωφεληθεί από την προσφορά χορηγίας, να στείλει την προσφορά στο Godson με SMS ή να σας ενημερώσει για την πληρωμή του Prime. Τα δεδομένα που χαρακτηρίζονται από έναν αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Αυτή η προσφορά σας προσφέρεται με βάση τα προϊόντα που κρατάτε στο BNP Paribas και τη συχνότητα χρήσης της τραπεζικής σας κάρτας. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας δεδομένων σχετικά με εσάς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία δεδομένων σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις οδηγίες προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Hello Bank Χορηγία – € 100 για τον Νονό, € 80 για το The Godson

Χορηγία Heello Bank

Χάρη στη χορηγία Hello Bank, οι χορηγοί μπορούν να πάρουν ένα μπόνους μέχρι € 100 ανά Godson, ενώ οι νέοι πελάτες επωφελούνται από ένα μπόνους € 80. Έτσι όλοι είναι νικητές. Βρείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να παρατηρηθούν για να αποκτήσετε το μπόνους χορηγίας Hello Bank.

Η προσφορά χορηγίας Hello Bank

€ 100 για τον νονό

Χορηγός της Heello Bank

Όπως και άλλες τράπεζες στο διαδίκτυο, η Hello Bank είναι γενναιόδωρη με πελάτες που την συμβουλεύουν στους αγαπημένους τους. Η χορηγία είναι μια δράση που ανταμείβεται δεόντως από την Hello Bank. Για κάθε Godson που εγγραφεί στην ηλεκτρονική τράπεζα, ο πελάτης λαμβάνει ένα μπόνους € 100.

Σημείωση : Είναι πιθανό ότι το ασφάλιστρο είναι υψηλότερο ανάλογα με τις προωθητικές προσφορές της στιγμής.

Για να υποστηρίξετε κάποιον, Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο: απλά πηγαίνετε στον ασφαλή χώρο σας στο διαδίκτυο ή στην εφαρμογή για κινητά, στο Ενότητα ” Χορηγία Heello Bank“” . Ο χορηγός πρέπει να συμπληρώσει μια σύντομη φόρμα με τις πληροφορίες από το Godson (όνομα και όνομα, διεύθυνση email). Στη συνέχεια αποστέλλεται η πρόσκληση κάνοντας κλικ στο κουμπί ” Χορηγώ μέσω email. »»

Ο θεός Στη συνέχεια, λάβετε την πρόσκληση μέσω email. Πρέπει τότε Κάντε κλικ στη διεύθυνση URL που περιέχεται στο email στο τρεις μήνες Ανάλογα με τη υποδοχή και συμπληρώστε τη φόρμα για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Hello Hello.

Ο Godson και ο Godfather θα λάβουν το ασφάλιστρό τους στον τραπεζικό λογαριασμό τους τρεις μήνες μετά την έναρξη του τραπεζικού λογαριασμού.

Ένας νονός μπορεί να προσκαλέσει Έως 10 θεία ετησίως, δηλαδή συνολικά € 1000 μέγιστο !

80 € για το The Godson

Το μπόνους χορηγίας Hello Bank είναι λίγο χαμηλότερο στην περίπτωση του Godson: € 80. Μόλις ο πελάτης, μπορεί με τη σειρά του να είναι σε θέση να γίνει νονός και να αποκτήσει τα € 100 υποσχέθηκε.

Επί του παρόντος, το Godson μπορεί επίσης να επωφεληθεί από το Δωρεάν Hello Prime προσφορά για έξι μήνες, Που αντιπροσωπεύει 30 € εξοικονόμηση επειδή η προσφορά κοστίζει 5 € ανά μήνα.

Για να δουλέψει η χορηγία Hello Bank, ο Godson πρέπει επομένως να κάνει κλικ στη διεύθυνση URL που λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να εκτελέσει το άνοιγμα του λογαριασμού. Σημειώστε, χορηγία Λειτουργεί μόνο για το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού, Όχι για ασφάλιση ζωής, πίστωση ή άλλο τραπεζικό προϊόν. Εάν ο Godson αποφασίσει να ανοίξει έναν κοινό λογαριασμό Hello Bank, τότε θα λάβει ακόμα μόνο ένα μπόνους € 80 €.

Το Godson δεν πρέπει ποτέ να ανήκει σε τραπεζικό προϊόν στο Hello Bank, έτσι ώστε η χορηγία να ισχύει.

Καλό να ξέρω : Ακόμα κι αν αυτός Δεν χρησιμοποιεί προσφορά χορηγίας της Hello Bank, Ο νέος πελάτης εξακολουθεί να είναι επιλέξιμος για ένα Καλώς ήρθατε μπόνους € 80.

Γεια σας όροι ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού

Ο Godson πρέπει να ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό Hello για να επωφεληθεί από την προσφορά χορηγίας. Για αυτό σέβεται τις συνθήκες Το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού στο διαδίκτυο.

Ο θεός πρέπει επομένως:

Χορηγία Heello Bank

 • Να είμαι ηλικίας
 • Διαμένουν σωματικά και φορολογικά στη Γαλλία
 • Έχετε μια πλευρά με την κατοικία σας σε μια γαλλική τράπεζα
 • Παρουσιάστε τα ακόλουθα έγγραφα υποστήριξης : Δύο απόδειξη ταυτότητας, απόδειξη κατοικίας, απόδειξη εισοδήματος, δείγμα υπογραφής και πλευρικό

Το Hello Bank είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική τράπεζα. Για να αποκτήσετε δωρεάν τραπεζικές κάρτες, είναι όμως απαραίτητο να σεβαστείτε επίσης όροι εισοδήματος ::

 • Γεια σας : Δωρεάν προσφορά χωρίς κατάσταση εισοδήματος
 • Γεια σας : € 5/μήνα, από € 1000 σε ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα

Το Hello One Card είναι μία από τις πιο προσιτές δωρεάν τραπεζικές κάρτες.

Γιατί να εγγραφείτε στην Hello Bank ?

Γεια σας

Το Hello Bank έχει πολλά πλεονεκτήματα εκτός από τη χορηγία. Υπάρχουν φυσικά δωρεάν τραπεζικές κάρτες, αλλά Ο γεια σας ένας τραπεζικός λογαριασμός είναι επίσης δωρεάν. Τα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού, η Επιτροπή παρέμβασης και τα έξοδα απόσυρσης μπορούν να ξεχαστούν.

Η ηλεκτρονική τράπεζα προσφέρει όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες που ενδέχεται να χρειαστεί οι πελάτες για να την κάνουν η κύρια τράπεζα τους.

Πρώτον, η Hello Bank έχει Όλοι οι τύποι πίστωσης : πίστωση καταναλωτή, πίστωση αυτοκινήτων ή υποθήκη, σε τιμές συχνά πιο ελκυστικές από τις παραδοσιακές τράπεζες.

Ούτε είναι εκτός της πλευράς αποταμίευσης. Η ηλεκτρονική τράπεζα ενσωματώνει το πιο αποδοτικό μη ρυθμιζόμενο φυλλάδιο των ηλεκτρονικών τραπεζών. Ο Γεια σας φυλλάδιο αποταμίευσης + Πράγματι, προσφέρει ένα ακαθάριστο ποσοστό αμοιβής του οποίου μπορεί να πάει έως 1%. Φυσικά, η Hello Bank έχει επίσης ασφάλιση ζωής και υποτροφία.

Τέλος, η Hello Bank προσφέρει επίσης ασφάλιση στο σπίτι, αυτοκινήτων και νομαδικές συσκευές.

Το Hello Bank είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που ανήκει BNP Paribas. Κατά τη γνώμη μας, η Hello Bank είναι μία από τις καλύτερες ηλεκτρονικές τράπεζες στην αγορά. Σημειώστε επίσης ότι είναι μία από τις λίγες online τράπεζες που προσφέρουν υπηρεσίες πρακτορείων: οι πελάτες μπορούν Μεταβείτε στους οργανισμούς BNP Paribas Για να πραγματοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως η κατάθεση ελέγχου ή η μεταφορά.

Σημείωση : Το Hello Bank δεν είναι το μόνο που προσφέρει χορηγία. Βρίσκουμε για παράδειγμα την προσφορά χορηγίας ή χορηγίας πλούτου.

Γράφτηκε από την Claire Krust – Ενημερώθηκε στις 03/15/2023