Google Play Store: Πώς να επιστραφεί για μια εφαρμογή, Google Play Store: Η περίοδος αποζημίωσης επεκτάθηκε στις 14 ημέρες στη Γαλλία

Επιστροφή χρημάτων PlayStore

Μέχρι στιγμής, η περίοδος αποζημίωσης στο Google Play Store ήταν μόνο 48 ώρες. Και αυτό ισχύει πάντα για τις χώρες που δεν αποτελούν μέρος του ΕΟΧ. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος δύο ημερών, ήταν απαραίτητο να ζητηθεί απευθείας αίτημα από τον προγραμματιστή, κάτι που είναι συχνά δύσκολο να αποκτηθεί.

Google Play Store: Πώς να επιστρέψετε για μια εφαρμογή

Επιστροφή επιστροφής μιας εφαρμογής που αγοράστηκε στο Google Play Store, είναι δυνατόν. Μερικές φορές σπάσαμε λίγο παρορμητικά για μια εφαρμογή Android που τελικά είναι πολύ απογοητευτική. Για να ανακτήσετε τα χρήματά σας αμέσως και χωρίς δικαιολογία, έχετε μια περίοδο αποσύνθεσης 2 στη ΕΕ. Εξηγούμε τον ελιγμό από το Α έως το Ζ.

Επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store

 • Οι συνθήκες επιστροφής του καταστήματος Google Play
 • Πώς να επιστραφεί για μια εφαρμογή του καταστήματος Google Play εντός δύο ωρών ?
 • Πώς να επιστραφούν μετά από δύο ώρες
 • Πώς να επιστρέψετε απευθείας στον προγραμματιστή
 • Σχόλια

Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Google Play Store έχει αρκετές πολιτικές επιστροφής. Για εφαρμογές και παιχνίδια, είναι δυνατόν Κάντε ένα αίτημα άμεσης επιστροφής εντός 2 ωρών Ανάλογα με την αγορά. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας και η επιστροφή χρημάτων είναι στιγμιαία.

Οι συνθήκες επιστροφής του καταστήματος Google Play

Μετά την περίοδο των δύο ωρών, η Google είναι διφορούμενη για τις προσφερόμενες δυνατότητες. Ωστόσο, είναι πάντα δυνατό να υποβάλετε αίτηση επιστροφής μετά την περίοδο απόσυρσης. Θα ζητηθεί μια καλή δικαιολογία. Για παράδειγμα Επειδή η εφαρμογή δεν λειτουργεί ή ότι δεν αντιστοιχεί στην περιγραφή του επεξεργαστή.

Για άλλους τύπους αγοράς, οι προθεσμίες απόσυρσης είναι διαφορετικές. Έχετε καθυστέρηση στο 7 ημέρες για βιβλία, Google Play ταινίες και περιεχόμενο σειράς, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε αρχίσει να τα διαβάζετε. Για ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η αγορά μιας υπηρεσίας αποθήκευσης, για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών.

Τέλος, η τρίτη δυνατότητα είναι αυτή του ζητήστε επιστροφή χρημάτων απευθείας από τον προγραμματιστή, Ειδικά αν είστε εκτός χρόνου.

Πώς να επιστραφεί για μια εφαρμογή του καταστήματος Google Play εντός δύο ωρών ?

Μόλις αγοράσατε μια αίτηση στο Google Play Store. Δυστυχώς, το τελευταίο δεν σας ταιριάζει ούτε εργάζεται άσχημα στο smartphone σας, μην πανικοβληθείτε Πάρτε επιστροφή εντός δύο ωρών χωρίς δικαιολογία.

 • Ανοίξτε το κατάστημα Google Play στο Android Smartphone σας
 • Μεταβείτε στη σελίδα εφαρμογής ότι θέλετε να επιστρέψετε
 • Τύπος
 • Επιβεβαιώστε πατώντας ναι
 • αυτό έχει τελειώσει. Η εφαρμογή θα απεγκατασταθεί αμέσως.

Εφαρμογή επιστροφής χρημάτων Google Play Store

Στα πρακτικά που ακολουθούν θα έχετε επιβεβαίωση της επιστροφής χρημάτων. Για άλλη μια φορά το επαναλαμβάνουμε Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο εντός 2 λεπτών μετά την αγορά μιας εφαρμογής. Γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι και να πάρετε Η επιστροφή του μόνο μία φορά. Εάν το αγοράσετε ξανά, δεν θα σας χορηγηθεί επιστροφή χρημάτων.

Πώς να επιστραφούν μετά από δύο ώρες

Η μέθοδος είναι λίγο διαφορετική. Εάν έχετε χάσει την ευκαιρία να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός δύο ωρών, μπορείτε ακόμα να αντισταθμίσετε. Η Google δεν καθορίζει μέχρι όταν για παιχνίδια και εφαρμογές, αλλά Αυτή η περίοδος ανεβαίνει σε 14 ημέρες Για ψηφιακές υπηρεσίες.

Για να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να συμπληρώσουμε αυτήν τη φόρμα. Στο τελευταίο, θα σας ζητηθούν διάφορες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του Λόγος επιστροφής χρημάτων. Επειδή ναι, αυτή η μέθοδος λειτουργεί επίσης για επιστροφή για αγορά εντός εφαρμογής ή μηνιαία συνδρομή σε μια εφαρμογή.

Στη συνέχεια, η Google σας ρωτά πώς να επικοινωνήσετε μαζί σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε με κλήση, επειδή θα είναι ταχύτερη. Η μελέτη μελέτης διαρκεί λιγότερο από μία ημέρα γενικά. Εάν το αίτημά σας είναι αποδεκτό, η περίοδος αποζημίωσης ποικίλλει επίσης ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής (η Google σας επιστρέφει σύμφωνα με τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την αγορά). Για να μάθετε τους χρόνους αποζημίωσης σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής σας, μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Πώς να επιστρέψετε απευθείας στον προγραμματιστή

Τέλος τελευταίο σενάριο, εάν υπερβαίνετε την περίοδο των 14 ημερών ή έχετε ανησυχία για μια εφαρμογή που μπορείτε να κάνετε Ένα αίτημα επιστροφής χρημάτων απευθείας από τον προγραμματιστή, Θα εξαρτηθεί από αυτόν να αποφασίσει εάν δέχεται ή όχι την επιστροφή χρημάτων.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη σελίδα εφαρμογής, στη συνέχεια στο κάτω μέρος των λεπτομερειών είναι το email του προγραμματιστή, αντιγράψτε το και στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους λόγους για την επιστροφή χρημάτων. Η διάρκεια της θεραπείας θα εξαρτηθεί πραγματικά από τον προγραμματιστή, για τους μεγάλους προγραμματιστές που μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά για τα μικρά παιδιά για αρκετές ημέρες.

Εδώ ελπίζω ότι αυτό το μικρό σεμινάριο θα είναι χρήσιμο σε εσάς για να σας επιστρέψετε μια εφαρμογή ή μια αγορά εντός εφαρμογής. Και αν δεν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει μια επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store ? Έχετε αντιμετωπίσει ανησυχίες με αυτά τα λίγα συστήματα ?

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

Google Play Store: Η περίοδος αποζημίωσης επεκτάθηκε σε 14 ημέρες στη Γαλλία

Το Google Play Store επεκτείνει την περίοδο αποζημίωσης αγοράς σε 14 ημέρες στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Μια ουσιαστική επέκταση, δεδομένου ότι η διάρκεια αυτή περιορίστηκε σε 48 ώρες πριν από τις 28 Μαρτίου 2018 και εξακολουθεί να είναι για χώρες που δεν αποτελούν μέρος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Περιοχή (EEE). Επομένως, ο πελάτης έχει περισσότερο χρόνο να σημειώσει ότι ένα προϊόν δεν λειτουργεί ή δεν αντιστοιχεί στην υπόσχεση. Μέσα σε δύο ώρες από την αγορά, είναι πάντα δυνατό να λάβετε άμεση επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφή χρημάτων Google Play Store

Η περίοδος επιστροφής στο κατάστημα Google Play επεκτάθηκε σε 14 ημέρες για τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Περιοχή (EEE) και ως εκ τούτου η Γαλλία στις 28 Μαρτίου 2018. Μια αλλαγή πολιτικής στο Google που επιτρέπει στους ευρωπαίους καταναλωτές να έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι το προϊόν τους (App, Game, Music, Ebook …) δεν λειτουργεί ή δεν αντιστοιχεί στην υπόσχεση της περιγραφής.

Google Play Store: Η επιμήκη περίοδος αποζημίωσης

Για να ζητήσετε την επιστροφή μιας αγοράς στο Play Store μετά την περίοδο, εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Google Play μέσω του ιστότοπου και όχι της εφαρμογής
 • Πηγαίνετε στο τμήμα Ιστορικό παραγγελιών
 • Εντοπίστε την εφαρμογή, το παιχνίδι ή άλλο που θέλετε να επιστρέψετε στη λίστα
 • Κάντε κλικ στο Τρία μικρά σημεία δεξιά πτέρυγα
 • Επιλέγω Ζητήστε επιστροφή χρημάτων
 • Επιλέξτε την επιλογή που αντιστοιχεί στην κατάστασή σας και συμπληρώστε τη φόρμα

Μέχρι στιγμής, η περίοδος αποζημίωσης στο Google Play Store ήταν μόνο 48 ώρες. Και αυτό ισχύει πάντα για τις χώρες που δεν αποτελούν μέρος του ΕΟΧ. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος δύο ημερών, ήταν απαραίτητο να ζητηθεί απευθείας αίτημα από τον προγραμματιστή, κάτι που είναι συχνά δύσκολο να αποκτηθεί.

Επίσης να γνωρίζετε ότι έχετε ακόμα ένα παράθυρο απόσυρσης Δύο ώρες μετά την αγορά μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι για να λάβετε άμεση επιστροφή χρημάτων. Μια διαδικασία που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά ανά προϊόν για να αποφευχθεί η κατάχρηση. Στη συνέχεια, η προσέγγιση που περιγράφηκε παραπάνω απλοποιείται, αφού δεν υπάρχει μορφή που πρέπει να ολοκληρωθεί ή να αναμένεται η επικύρωση από την Google.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο