Κατεβάστε το Google Play Store για το Android (δωρεάν) – Clubic, αγοράστε την κάρτα Google Play | Χωρίς κόστος υπηρεσίας.

Αγοράστε μια κάρτα Play Google στο StarStSelect

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Google Play Store για Android

Το επίσημο κατάστημα Google Play Store δίνει πρόσβαση σε πολλά περιεχόμενα: παιχνίδια, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, εκπαιδευτικές εφαρμογές, ταινίες, μουσική, βιβλία κ.λπ. Αυτά μπορεί να είναι δωρεάν ή πληρωμένα.

Star Star_Half Star
3.7 (38649 σημειώσεις)
File_download 123801 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Το Google Play Store προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αναφορές που μπορούν να μεταφορτωθούν με ασφαλή τρόπο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατάστημα ψηφιακών προϊόντων και εφαρμογών Android στον κόσμο. Το Google Play Store είναι διαθέσιμο με τη μορφή μιας εφαρμογής, αλλά και με τη μορφή πύλης Διαδικτύου. Επιτρέπει τη λήψη εφαρμογών, βιβλίων, μουσικής, ταινιών και σειράς. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, το οποίο του επιτρέπει να ανταποκρίνεται, με διασκεδαστικό και διαισθητικό τρόπο, από την πλειονότητα των αιτημάτων από χρήστες Android Android.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store ?
  • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στο Google Play Store ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store ?

Ο Google Play Store είναι οι επίσημες εφαρμογές Android και το Chrome OS Store. Αυτή τη στιγμή παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια εφαρμογές. Αυτός ο αριθμός είναι κάτω, μετά την κατάργηση το 2021 πολλά περιεχόμενα θεωρούνται κακόβουλα ή του οποίου η ανάπτυξη ήταν ανενεργή.

Ασφαλείς επίσημες αιτήσεις

Κάθε φύλλο εφαρμογής που υπάρχει στο Google Play Store Καθορίζει με ακρίβεια όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την προσωπική ασφάλεια: συλλογή ή/και οποιαδήποτε δεδομένα δεδομένων, κρυπτογράφηση των ανταλλαγών, πρακτικές ασφαλείας, κανόνες εμπιστευτικότητας του προγραμματιστή κλπ. Υπάρχουν άλλες πύλες εφαρμογών και σας επιτρέπουν να κατεβάσετε τα αρχεία APK εγκατάστασης. Ωστόσο, το Google Play Store είναι το επίσημο κατάστημα Android (θυγατρική του Google Group). Ως εκ τούτου, εγγυάται ασφαλείς αγορές, κατεβάζοντας μια σταθερή έκδοση, καθώς και βέλτιστη εγκατάσταση στην επιλεγμένη συσκευή (tablet ή smartphone). Οι πληρωμένες εφαρμογές, καθώς και εκείνες που ενσωματώνουν αγορές εντός εφαρμογής είναι ασφαλείς όσον αφορά τις συναλλαγές. Το ολοκληρωμένο εργαλείο Play Play Play εκτελεί έλεγχο ασφαλείας πριν από τη λήψη. Είναι επίσης σε θέση να ανιχνεύσει οποιαδήποτε δυνητικά κακόβουλη εφαρμογή, που υπάρχει στη συσκευή του χρήστη.

Μια αποτελεσματική και διαισθητική διεπαφή

Η διεπαφή αναζήτησης του Google Play Store έχει τροποποιηθεί πρόσφατα: Η κύρια καρτέλα αναζήτησης καθιστά γρήγορα δυνατή η εύρεση του επιθυμητού περιεχομένου που επιτρέπεται εκατομμύρια διαθέσιμες αναφορές. Απλά πρέπει να γράψετε ή να υπαγορεύσετε το όνομα της εφαρμογής, του συγγραφέα ή του έργου, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια συνθετική παρουσίαση των πιο σχετικών αποτελεσμάτων. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μια κατηγορία (παιχνίδια, εφαρμογές, βιβλία), τότε μια υποκατηγορία, για να έχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η περιγραφή κάθε περιεχομένου είναι πολύ πλήρης. Ενημερώνει όχι μόνο για το πώς ο εκδότης χρησιμοποιεί τα προσωπικά μας δεδομένα, αλλά υποδεικνύει επίσης την ταξινόμηση PEGI για κάθε εφαρμογή. Ορισμένες εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί ακόμη και για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες ορισμένων ηλικιακών ομάδων (παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ηλικιωμένοι).

Το μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο

Η ηλεκτρονική εφαρμογή της εφαρμογής Google Play Store, Πλούσιο με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αναφορές, προσφέρει διάφορα περιεχόμενα στη λήψη. Μπορούμε λοιπόν να κατεβάσουμε σε πλήρη ασφάλεια, ψηφιακά βιβλία, παιχνίδια, εφαρμογές που σχετίζονται με κοινωνικά δίκτυα, καθημερινή ζωή, ευεξία. Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας δεν πρέπει να ξεπεράσουν, καθώς και ταινίες, μουσική και άλλα μέσα ενημέρωσης. Τα διαφορετικά περιεχόμενα που προσφέρονται στο Google Play Store σημειώνονται από χρήστες, που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε γρήγορα ελκυστικό περιεχόμενο. Οι λίστες των συστάσεων προσανατολίζουν επίσης τον χρήστη σε εφαρμογές που πιθανόν να τον ευχαριστήσουν. Εάν πολλές εφαρμογές είναι δωρεάν, περιέχουν κυρίως πολλές διαφημίσεις. Ωστόσο, είναι δυνατόν να βγείτε από αυτό, χάρη στην πληρωμένη υπηρεσία Google Play Pass .

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store ?

Η εφαρμογή Google Play Pass Μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να έχετε έναν λογαριασμό Google για να αποκτήσετε πρόσβαση στα διάφορα περιεχόμενα και να μοιραστείτε τις απόψεις. Μόλις αναγνωριστεί, είναι δυνατόν να συγχρονίσετε τις αγορές και τις λήψεις σας από την πύλη Web Google Play Store. Το τελευταίο είναι προσβάσιμο μέσω των κύριων προγραμμάτων περιήγησης ιστού, τόσο στα Windows, Linux και MacOS.

Η πλοήγηση μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών που αναφέρονται στο κατάστημα εφαρμογών είναι πολύ διαισθητική και γρήγορα κύριοι. Η εργονομία του Google Play Store έχει σχεδιαστεί για να είναι προσβάσιμο και να ενθαρρύνει τον χρήστη να παραμείνει πιστός στο επίσημο κατάστημα. Το πρόγραμμα αφοσίωσης Google Play Point συλλέγει επομένως ανταμοιβές και πόντους. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν στο Google Play Store Για να αποκτήσετε τα πληρωμένα στοιχεία ενσωματωμένα στις εφαρμογές, να λάβετε πιστώσεις, να κάνετε δωρεά κ.λπ.

Η γραμμή αναζήτησης προτείνει τη χρήση κειμένου ή φωνητικής καταχώρησης. Οι προτεινόμενες εφαρμογές Android λαμβάνουν υπόψη τις προτιμήσεις και τη γεωγραφική περιοχή του χρήστη. Πολλές παράμετροι είναι προσαρμόσιμες (περιορισμός ηλικίας, προτιμήσεις γλωσσών, ασφάλεια, προσαρμογή ενημέρωσης κ.λπ.Ουσία. Η παρουσία φίλτρων καθιστά δυνατή την καλύτερη έρευνα στοχεύει. Για να κατεβάσετε το πληρωμένο περιεχόμενο, είναι απαραίτητο να έχετε επαρκείς πιστώσεις Google Play ή να εισαγάγετε έγκυρα μέσα πληρωμής.

Ο ολοκληρωμένος διαχειριστής εφαρμογών εμφανίζει μια περίληψη των εφαρμογών που έχουν ληφθεί και έτσι επιτρέπει τον έλεγχο του χώρου αποθήκευσης και την προστασία του εαυτού σας από ελαττώματα ασφαλείας. Διευκολύνει τις ενημερώσεις και την απεικόνιση των διαφόρων αδειών που χορηγούνται στις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Οι λήψεις και οι διαφορετικές ενημερώσεις είναι διαμορφώσιμες και μπορούν να γίνουν μέσω οποιουδήποτε δικτύου ή μέσω Wi-Fi μόνο. Ο βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας μπορεί να ενεργοποιηθεί για την αύξηση των αγορών που έγιναν στο Google Play Store.

Μακριά Οικογένεια προσφέρει προηγμένο γονικό έλεγχο. Ένας οδηγός για τη χρήση των γονέων ενημερώνει για τις πρακτικές που πρέπει να ευνοηθούν. Μπορούμε λοιπόν να αναζητήσουμε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στους νεότερους (ταινίες, σειρές, βιβλία, εφαρμογές). Είναι επίσης δυνατή η εποπτεία του λογαριασμού του παιδιού σας για την εξασφάλιση πλοήγησης και την πρόληψη τυχαίων αγορών. Ο γονικός έλεγχος καθιστά δυνατή την περιορισμό της πρόσβασης στο περιεχόμενο που προορίζεται για ενημερωμένο κοινό.

Για να ελέγξετε τη δήλωση πιστοποίησης Google Play Protect της συσκευής, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προφίλ, Επειτα Ρυθμίσεις. Η υπηρεσία Google Play Pass, που προσφέρεται με τη μορφή μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής, παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια και εφαρμογές χωρίς διαφήμιση.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στο Google Play Store ?

Εάν θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή Android, υπάρχουν άλλες εναλλακτικές πηγές στο επίσημο κατάστημα Google. Μεταξύ των πιο γνωστών, μπορούμε να αναφέρουμε το Uptodown που προσδιορίζει πολλά αρχεία APK, οι εφαρμογές μερικές φορές δεν βρίσκονται στο Google Play Store.

Μια λέξη για να προκαλέσει το Amazon App Store: Η εφαρμογή του αμερικανικού γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου εγκαθίσταται από προεπιλογή στους αναγνώστες Kindle . Το κατάστημα παραθέτει περισσότερα από 700.000 εφαρμογές και έχει τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό.

Για να προχωρήσουμε περισσότερο στο θέμα, σας συνιστούμε να διαβάσετε το αρχείο μας αφιερωμένο στις καλύτερες εναλλακτικές πηγές στο Google Play Store . Θα βρείτε μια λίστα με καταστήματα εφαρμογών Android που δεν συνδέονται με την εταιρεία Mountain View.

Αγοράστε μια κάρτα Play Google στο StarStSelect

E -Carte Google Play Variable - BE

Σελίδα πανό

Μια κάρτα δώρων Google Play είναι μια προπληρωμένη κάρτα με την οποία μπορείτε να κάνετε αγορές στο Play Store. Μπορείτε να επιλέξετε τις προπληρωμένες κάρτες Google Play από διαφορετικά ποσά: 15 ευρώ, 25 ευρώ, 50 ευρώ και 100 ευρώ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάρτες Google Play με μεταβλητό ποσό. Αυτές οι κάρτες δώρων Google Play σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια τιμή μεταξύ 15 και 500 ευρώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό Google Play Store μόνοι σας ή να το προσφέρετε σε τρίτο μέρος. Η κάρτα Play Store δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ποιες είναι οι πιστώσεις Google Play ?

Οι κάρτες Google σας επιτρέπουν να επαναφορτίσετε εύκολα τον λογαριασμό σας στο κατάστημα παιχνιδιού. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις συσκευές Android και Chromebook στο Google Play Store. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια, ταινίες, μουσική και άλλες εφαρμογές για το τηλέφωνό σας ή το tablet σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store Credit για να πληρώσετε τις συνδρομές σας, όπως το Google Play Music’s.

Πώς να πάρετε την κάρτα Google Play ?

Παίρνετε την κάρτα Play Store απευθείας αφού έχετε κάνει την παραγγελία σας στον ιστότοπό μας με τη μορφή ψηφιακού κώδικα. Αυτός ο κωδικός θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα το λάβετε επίσης στο γραμματοκιβώτιό σας. Ο κωδικός δώρου Google Play που θα λάβετε θα συμπεριλάβει τις οδηγίες για χρήση, ενεργοποιήστε τον κωδικό αποθήκευσης play είναι επομένως απλό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό αναπαραγωγής Google Play ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Play Google με διαφορετικούς τρόπους:

  • Κάντε κλικ στον κωδικό και ακολουθήστε τη διαδικασία που αναφέρεται για αυτόματα επαναφόρτιση της πίστωσης Google Play σας.
  • Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας στο Play.Google.Com/εξαγορά.
  • Τέλος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας στην εφαρμογή Play Store. Στο μενού εφαρμογής Play Store, επιλέξτε “Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό”.

Η τιμή του κώδικα σας προστίθεται απευθείας στην πίστωση του Google Play Store. Χρειάζεστε βοήθεια για την ενεργοποίηση της κάρτας σας Google Play ? Η εξυπηρέτηση πελατών μας έχει στη διάθεσή σας επτά ημέρες την εβδομάδα.

Πώς να συμβουλευτείτε την πίστωση Google Play ?

Θέλετε να συμβουλευτείτε την πίστωση του Google Play Store ? Ξεκινήστε την εφαρμογή Google Play Store και επιλέξτε το μενού “Μέθοδοι πληρωμής”. Από αυτό το μενού, μπορείτε να δείτε απευθείας την πίστωσή σας και να το επαναφορτίσετε με μια κάρτα δώρου Play Store.

Εχετε μια ερώτηση ?

Adeline Και η ομάδα Startst θα χαρεί να σας βοηθήσει !