Google Pixel 7A: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Google Pixel 7A καθώς και την ημερομηνία μάρκετινγκ του Google Pixel Fold

Γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Google Pixel 7A καθώς και την ημερομηνία μάρκετινγκ του Google Pixel Fold

Contents

Σημειώστε ότι η απόδοση Pixel 7 μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο τσιπ αποθήκευσης. Πράγματι, η Google χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά: Micron και SK Hynix. Το τελευταίο μπορεί να αυξήσει την απόδοση του smartphone έως και 30%, σύμφωνα με ένα σημείο αναφοράς Twittos @suka_hiroaki. Φαίνεται ότι η επιλογή του τσιπ αποθήκευσης οφείλεται στην τύχη.

Google Pixel 7A: Όλα όσα γνωρίζετε για το smartphone και τι θέλετε να δείτε

Σχεδιασμός Google Pixel 7A

Το Samsung Galaxy S22

Ο μελλοντικός καλύτερος πωλητής της Google, το Pixel 7A θα έχει το βαρύ έργο να επιτύχει το εξαιρετικό Pixel 6A, ένα από τα καλύτερα χρήματα για τα χρήματα του 2022. Βρείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επόμενο smartphone mid -range από τον αμερικανικό γίγαντα.

Από τα Pixel 3A και 3A XL, η Google προσφέρει πιο προσιτά smartphones από τα μοντέλα υψηλής ποιότητας, καθιστώντας πολύ λίγο συμβιβασμό στην ποιότητα των φωτογραφιών. Μια στρατηγική νίκης που επιτρέπει στο Pixel 6A σήμερα να είναι ένα από τα καλύτερα φωτοφώτρα του 2022. Σας παρουσιάζουμε εδώ όλα όσα γνωρίζουμε για τον διάδοχό του, το Pixel 7A, αλλά και το μόνο που θα θέλαμε να δούμε.

Η Google θα κυκλοφορήσει ένα pixel 7a ?

Ας ξεκινήσουμε με την αρχή. Η Google είναι γνωστό ότι έχει ξεκινήσει έναν εντυπωσιακό αριθμό έργων, πολλά από τα οποία έχουν τελειώσει στο νεκροταφείο προϊόντων και υπηρεσιών που εγκαταλείφθηκαν από την εταιρεία. Το τελευταίο παράδειγμα είναι το κλείσιμο των σταδίων. Τούτου λεχθέντος, η ιστορία των smartphones στην περιοχή Google “A” καθώς και οι κρίσιμες και εμπορικές επιτυχίες τους δείχνουν την παρουσίαση ενός pixel 7A.

Αφού πρότεινε μια έκδοση “XL” των Pixel 3A και “5G” των Pixel 4A και 5A, η Google κυκλοφόρησε μόνο μία έκδοση του Pixel 6A. Η εταιρεία θα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή για την επόμενη επανάληψη του smartphone της προσφέροντας μόνο ένα μοντέλο Pixel 7A.

Πώς θα μοιάζει το pixel 7a ?

Εικονοστοιχείο 7ΑGoogle Pixel 7AΣχεδιασμός Pixel 7A Σχεδιασμός Google Pixel 7A

Σήμερα, είναι αρκετά συνηθισμένο να γνωρίζουμε το σχεδιασμό ενός τηλεφώνου ακόμη και πριν παρουσιαστεί. Το Pixel 7A εισέρχεται σε αυτήν την κατηγορία. Πράγματι, έχουν ήδη αποκαλυφθεί οι πρώτες εικόνες του σχεδιασμού του. Μην περιμένετε μια επανάσταση, το Pixel 7A αναλαμβάνει τις γνωστές γραμμές του Pixel 6A, ενώ έχει τους κωδικούς του σχεδιασμού του Google Pixel 7 και 7 Pro.

Έτσι, βλέπουμε στο πίσω μέρος μια μεγάλη μεταλλική λωρίδα πάνω στην οποία είναι το φλας LED και το μπλοκ κάμερας που αποτελείται από δύο μονάδες. Στο μπροστινό μέρος, μπορούμε να περιμένουμε να βρούμε μαύρα σύνορα λίγο ευρύτερα από αυτά των μοντέλων υψηλής ποιότητας. Η μπροστινή κάμερα είναι κεντραρισμένη και ενσωματωμένη σε μια γροθιά.

Οι διαστάσεις του 7Α εικονοστοιχείου μοιράστηκαν επίσης (152,4 x 72,9 x 9,0 mm), αποκαλύπτοντας ότι το τηλέφωνο θα είναι 0,2 mm υψηλότερο, 1,1 mm ευρύτερο και 0,1 mm παχύτερο από τον προκάτοχό του. Δυστυχώς για τους λάτρεις της μουσικής, όχι Jack 3.5 δεν φαίνεται να είναι εκεί. Το τηλέφωνο παρουσιάζεται εδώ σε λευκό, αλλά δεν αποκλείεται ότι προσφέρονται άλλα χρώματα, όπως συμβαίνει με το Pixel 6A.

Google Pixel 6A 6+128 GB στην καλύτερη τιμή βασική τιμή: € 459

Το Pixel 7A θα είναι προικισμένο στη φωτογραφία ?

Google Pixel 7 και Pro

Για να δώσουμε μια τελική απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, θα πρέπει προφανώς να περιμένουμε την πλήρη δοκιμή μας. Αλλά αντιμέτωπος με την επιτυχία του Pixel 6A και τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα στη φωτογραφία, το Pixel 7A αναμένεται κατά την στροφή σε αυτό το σημείο. Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα των πυροβολισμών που προσφέρει η Google Smartphones είναι μεγάλο μέρος της επεξεργασίας λογισμικού που επιτρέπεται από την τεχνητή νοημοσύνη και την αυτόματη μάθηση.

Αλλά το υλικό μέρος δεν πρέπει να αποκλειστεί. Το Pixel 6A είναι εξοπλισμένο με δύο μονάδες κάμερας, συμπεριλαμβανομένης μιας (κύριας) γήρανσης, το Sony IMX363. Το Pixel 7A θα μπορούσε να κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός σε αυτό το σημείο με μια ενότητα Grand-Grand Grand-Grand Sony IMX787 και μια ενότητα UMX712 εξαιρετικά εγγονής IMX712. Εφόσον το Pixel 7 είναι εξοπλισμένο με δύο μονάδες κάμερας, η Google δεν θα ξεπεράσει με το 7α της μεσαίας εμβέλειας της. Λογική.

Και το υπόλοιπο τεχνικό φύλλο ?

Όπως όλες οι μάρκες που προσφέρουν ένα smartphone mid -range, η Google θα πρέπει να κάνει κάποιες αντιπροσωπείες σε σύγκριση με τα florets της για να προσφέρει ένα αυστηρότερο επιτόκιο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη χρήση φθηνότερων υλικών, πιο “παλιές” ενότητες φωτογραφιών, μια λιγότερο εντυπωσιακή οθόνη ή μια ταχύτητα φόρτωσης μετασχηματισμού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό θα είναι κακό, μακριά από αυτό.

Ήταν μέσω του beta 1 του Android 13 QPR1 ότι ένας προγραμματιστής που ονομάζεται Kuba Wojciechowski βρήκε ενδείξεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου “pixel lynx (L10)”. Ένα όνομα κωδικού που θα μπορούσε να ορίσει pixel 7a. Υπήρχε ένα smartphone εκεί με μια οθόνη που εκμεταλλεύτηκε έναν ορισμό 1080p, αλλά πάνω απ ‘όλα ένα ποσοστό ψύξης 90 Hz, που θα ήταν ένα πρώτο σε ένα smartphone pixel στην περιοχή “a”.

Τανυστή G2

Παρά την τοποθέτηση της μεσαίας εμβέλειας, το Pixel 7A θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από το ασύρματο φορτίο. Δυστυχώς, το τελευταίο θα καλύπτεται στα 5 W, γεγονός που θα έκανε το φορτίο εξαιρετικά μεγάλο για ένα smartphone το 2023.

Όπως και τα μεγάλα αδέλφια της, το Google Pixel 7A θα πρέπει να επωφεληθεί από το τελευταίο τσιπ που σχεδιάστηκε από το Google, το Pixel Tensor G2. Αυτό το High -End SoC απέχει πολύ από το πιο εντυπωσιακό σε σημεία αναφοράς, αλλά είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένο για να κάνετε τα καθήκοντα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη και την αυτόματη μάθηση πιο γρήγορα. Ένα σημείο που έχουμε ήδη υπογραμμίσει στη δοκιμή Pixel 7 Pro.

Τι ημερομηνία κυκλοφορίας και ποια τιμή για το Pixel 7A ?

Η Google ξεκίνησε το Pixel 6A τον Ιούλιο του 2022 σε τιμή 459 ευρώ. Ένα πολύ ανταγωνιστικό ποσοστό δεδομένης της άρισης εξυπηρέτησης του smartphone, ιδίως στις φωτογραφίες. Αδύνατο να πούμε εάν η τιμή του Pixel 7A θα είναι υψηλότερη, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η Google κάνει την επιλογή μιας τιμής μικρότερη από 500 ευρώ, θα ήταν ψυχολογικά καλή ιδέα. Σε κάθε περίπτωση, για τους πιο ασθενείς, δεν είναι ασυνήθιστο για τα τηλέφωνα της σειράς “Α” για να δείτε την πτώση των τιμών τους κατά εκατό ευρώ λίγους μήνες μετά την εκτόξευσή τους.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Google Pixel 7A θα πρέπει να είναι μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου 2023. Ιστορικά, αυτή η περίοδος ήταν ότι κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία ξεκίνησε τα εικονοστοιχεία της 3Α, 4Α, 5Α και 6Α. Βάζουμε ένα μικρό δωμάτιο σε μια διαφήμιση στο συνέδριο Google I/O 2023 τον επόμενο Μάιο, για κυκλοφορία λίγες εβδομάδες αργότερα στις αρχές του καλοκαιριού.

Τι αναμένεται από το Google Pixel 7A

Οθόνη Google Pixel 6A

Το πρώτο πράγμα που θα θέλαμε να δούμε στο Google Pixel 7A είναι ταχύτερη ταχύτητα φόρτωσης. Το Pixel 6A καλύπτεται στα 18 W, το οποίο είναι πραγματικά πολύ αργό, συμπεριλαμβανομένου ενός smartphone mid -range το 2022. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να περάσει μόνο μια βελτίωση της ταχύτητας φορτίου των υψηλών μοντέλων, τα οποία επί του παρόντος δεν υπερβαίνουν τα 23 W. Θα παρηγορούμε με την πιθανή άφιξη του ασύρματου φορτίου στο Pixel 7A, ακόμη και αν το τελευταίο θα μπορούσε να περιοριστεί στα 5 W ..

Μια οθόνη με καλύτερο ρυθμό ανανέωσης είναι επίσης μία από τις ευσεβείς μας ευχές. Το απλό πέρασμα των 60 Hz έως 90 Hz θα έδινε αμέσως ώθηση στην οθόνη, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική ρευστότητα του τηλεφώνου.

Η επιστροφή του ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτη. Από το Pixel 4, είχε εξαφανιστεί από ραντάρ. Η Google αποφάσισε να το επαναφέρει με το Pixel 7 και 7 Pro. Ελπίζουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι επίσης μέρος του Pixel 7A.

Μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια οι προσδοκίες σας γύρω από το Google Pixel 7A.

Γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Google Pixel 7A καθώς και την ημερομηνία μάρκετινγκ του Google Pixel Fold

Η αμερικανική γίγαντα Google θα οργανώσει το ετήσιο συνέδριο της αφιερωμένο στους προγραμματιστές, το Google I/O, στις 10 Μαΐου. Θα υπάρξει συζήτηση για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για smartphones, αλλά και για το Mid -Range Mobile, το Pixel 7A και το πτυσσόμενο Google Pixel Foldd.

Διαρροές Google Pixel 7A

Το επόμενο συνέδριο για τους προγραμματιστές που προσφέρει η Google θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου. Θα είναι μια ευκαιρία για τον Αμερικανό γίγαντα να παρουσιάσει λειτουργικές καινοτομίες για το λειτουργικό του σύστημα Android. Η έκδοση Android 14 θα αντικαταστήσει σταδιακά το Android 13 που έχει ήδη εγκατασταθεί σε πολλά smartphones. Όπως και με τα άλλα κινητά τηλέφωνα, τα μοντέλα Pixel θα είναι τα πρώτα που εξυπηρετούνται για την ενημέρωση πριν από τις άλλες μάρκες που θα πρέπει να είναι σχετικά άμεση για να προσφέρουν εκδόσεις προσαρμοσμένες στη συσκευή τους, με την ανάπτυξη της κατάλληλης επικάλυψης.
Κατά τη διάρκεια της Google I/O, θα πρέπει επίσης να είναι ζήτημα εξοπλισμού. Πράγματι, Το Pixel 7A που θέλει να είναι προσιτό θα μπορούσε να ανακοινωθεί εκεί. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 9To5Google, φαίνεται ότι το Google Mid -Range Mobile είναι διατίθεται στο εμπόριο σε τιμή 499 $. Αυτή η τιμή είναι δύσκολο να μεταφερθεί σε ευρώ, επειδή δεν είναι βέβαιο ότι ο κατασκευαστής λαμβάνει τρέχοντα μαθήματα. Αυτό δίνει μια ιδέα, παρά τα πάντα, το εύρος τιμών στο οποίο θα πωληθεί το επόμενο Pixel 7A Mobile. Η τιμή που υποδεικνύεται, εάν επαληθευτεί, αντιπροσωπεύει ένα Αύξηση των 50 $ σε σύγκριση με την τιμή του pixel 6a Όταν απελευθερώθηκε.

Google Pixel 6A

Αμαζόνα

Cdiscount

Αρτοποιός

FNAC

Τι τεχνική διαμόρφωση για το Pixel 7A ?

Για να δικαιολογήσει την αύξηση της τιμής σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, η Google θα προσφέρει ένα 6.1 -inch AMOLED SCREEN με Συχνότητα ανανέωσης 90 Hz. Θα φιλοξενηθεί από το Chipset Tensor G2 Αυτό βρίσκεται επίσης στην καρδιά των Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Θα υπήρχε 8 GB μνήμης RAM σε μορφή LPDDR5 και 128 GB αποθηκευτικού χώρου Εσωτερική μορφή UFS 3.1.
Για να τραβήξουμε φωτογραφίες, θα μπορούσαμε να υπολογίζουμε σε έναν κύριο αισθητήρα, στο πίσω μέρος, του 64 megapixel και ένας δευτερεύων αισθητήρα 13 -megapixel. Θα μπορούσε να προσφέρει ένα 10.8 megapixel κάμερα μπροστά για να πάρει selfie.
Ο σοβαρός Jon Prosser πιστεύει ότι το Pixel 7A θα είναι διαθέσιμο ως προ -τάξη αμέσως μετά την παρουσίασή του, είτε Από τις 11 Μαΐου. Στη συνέχεια θα ήταν διαθέσιμο από τις 27 Ιουνίου. Θα ήταν διαθέσιμο σε καφέ, λευκό, μπλε ή “κοραλλιογενές”, αλλά μόνο στο επίσημο κατάστημα Google για αυτό το τελευταίο χρώμα.

Το Pixel Fold θα παρουσιαστεί επίσης στις 10 Μαΐου στο συνέδριο Google I/O

Εκτός από το Pixel 7A, φημολογείται ότι η Google θα μπορούσε επίσης να παρουσιάσει το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της, το Pixel Fold. Ανάλογα με τις προηγούμενες φήμες, θα μπορούσε να προσφέρει ένα Εσωτερική οθόνη τύπου AMOLED Δημιουργία 7,57 ίντσες Ενώ η εξωτερική οθόνη θα έχει διαγώνιο 5,78 ίντσες. Αναμένεται να είναι Τροφοδοτείται από το τσιπ Tensor G2 και που θα μπορούσε να συσχετιστεί με 8 GB μνήμης RAM με 256 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.
Θα μπορούσε να έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4.700 mAh χωρίς να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς την ταχύτητα φορτίου της. Ωστόσο, αν ακολουθήσει τα χαρακτηριστικά των Pixel 7 και Pixel 7 Pro, δεν πρέπει να προσεγγίζεται σε φορτίο μεγαλύτερο από 35 watts. Επομένως, η Google Pixel Fold θα ανακοινωθεί στις 10 Μαΐου και θα διατίθεται αμέσως ως προ -τάξη Στο κατάστημα Google. Θα ήταν τότε Διατίθεται προς πώληση από τις 27 Ιουνίου.
Θα δούμε στις 10 Μαΐου εάν οι αξιώσεις αυτές επιβεβαιώνονται ή ενημερώνονται, στο επόμενο συνέδριο Google I/O, αλλά είναι πιθανό να έρθουν και άλλες αδιακριτίες σε μας.

Pixel 7 και 7A: Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, όλα σχετικά με το Google Smartphones

Το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro είναι αναμφισβήτητα τα αδιάφορα smartphones Android αυτής της εκκίνησης -up 2022. Βελτιώνουν τον τύπο που δημιουργήθηκε από το Pixel 6 και το Pixel 6 Pro με πολλούς τρόπους και σύντομα θα ενωθούν με ένα νέο μοντέλο: το Pixel 7A. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες σε αυτό το αρχείο.

Φήμες Google Pixel: Παρουσίαση Express

Εκδήλωση Google Οκτώβριος

 • Ποια είναι η τιμή του pixel 7 ?
 • Όταν κυκλοφόρησε το Pixel 7 ?
 • Βίντεο για να γνωρίζετε τα πάντα για τις φήμες για το επόμενο εικονοστοιχείο:
 • Ποιος είναι ο σχεδιασμός του pixel 7 ?
 • Οθόνη συμπαγής ή μεγάλης μορφής ?
 • Ποιες παραστάσεις με το νέο τσιπ ταν ανατολών ?
 • Pixel 7: Πόσα Rams και Storage ?
 • Τι αυτονομία για το Pixel 7 ?
 • Μία από τις καλύτερες κάμερες στο smartphone ?
 • Ποια έκδοση του Android και πόσες ενημερώσεις για το Pixel 7 ?
 • Μερικά προβλήματα νέων
 • Σχόλια

Τον Μάιο του 2022, η Google δημιούργησε την εκδήλωση με την επίσημη επισημοποίηση του Pixel 7 και Pixel 7 Pro κατά τη διάρκεια της έναρξης του Google I/O. Ένα πρώτο, η Google γενικά περιμένει την τελευταία στιγμή να επικοινωνήσει με τα προϊόντα της. Φοβούμενοι τις διαρροές, η εταιρεία Mountain View προτιμούσε να διατηρεί μια εμφάνιση ελέγχου μπροστά από τους διαρροές, και οι εβδομάδες που ακολούθησαν έδωσαν σωστά. Κάθε χρόνο, τα νέα pixels premium αναμένεται να αναμένονται σταθερά από την κοινότητα. Εάν δεν αντιπροσωπεύουν έναν όγκο γιγαντιαίων πωλήσεων σε σύγκριση με τους μεγαθήρες που είναι η Samsung, η Xiaomi ή η Oppo, αποτελούν μια τεχνολογική βιτρίνα για το οικοσύστημα Android. Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, χαρακτηριστικά, σχεδιασμός, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Pixel 7.

 • Ανάγνωση –Google Pixel 7 Pro Test: Μια νικήτρια φόρμουλα, αλλά που αρχίζει να μεγαλώνει
 • Ανάγνωση –Δοκιμή Google Pixel 7: Νέα πράγματα σε λεπτές αποχρώσεις

Ποια είναι η τιμή του pixel 7 ?

Φέτος, η Google αποφάσισε να διατηρήσει τις ίδιες τιμές με το Pixel 6 και 6 Pro, εκτός από το Pixel 7A, το οποίο θα είναι ακριβότερο από το 6A 6A. Εδώ είναι τα ποσοστά που ισχύουν:

Σημειώστε ότι η Google προσφέρει για πρώτη φορά μέχρι 256 GB εσωτερικής μνήμης flash στα δύο μοντέλα υψηλής ποιότητας, μια καινοτομία στην οποία θα επιστρέψουμε αργότερα σε αυτό το αρχείο. Επιπλέον, το Pixel 7A θα είναι επιλέξιμο για προσφορά αποζημίωσης, αλλά θα μάθουμε περισσότερα στις 10 Μαΐου μετά την έναρξη του smartphone.

Google Pixel 7 128 GB

Google Pixel 7 256 GB

Google Pixel 7 Pro 128GB

Google Pixel 7 Pro 256GB

Κατά τη γνώμη πολλών εμπειρογνωμόνων, τα smartphones στην περιοχή έχουν εξαιρετικά ενδιαφέρον λόγο ποιότητας/τιμών, τόσο πολύ ώστε το Pixel 7 να είναι πραγματικοί bestsellers στην Ιαπωνία. Ένα πραγματικό κατόρθωμα, όταν ξέρετε πόσα Ιαπωνικά γενικά προτιμούν να καταναλώνουν “τοπικά”.

Όταν κυκλοφόρησε το Pixel 7 ?

Η Google σέβεται πάντα το ίδιο ημερολόγιο για την έναρξη των smartphones της. Η νέα γενιά παρουσιάστηκε επισήμως κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στις 6 Οκτωβρίου 2022. Οι δύο συσκευές έφτασαν στα καταστήματα στις 13 Οκτωβρίου 2022 μετά από μια περίοδο προ -τάξης.

Μετά το Pixel 7, η Google παρουσίασε στις 10 Μαΐου 2023 ένα πιο προσιτό Pixel 7A το οποίο αναλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του τεχνικού φύλλου High -End Smartphones. Ορισμένες φήμες ανακοινώνουν ότι θα είναι οι τελευταίες στην περιοχή.

Εικονοστοιχείο 7

Βίντεο για να γνωρίζετε τα πάντα για τις φήμες για το επόμενο εικονοστοιχείο:

Φήμες Google Pixel: Πλήρες βίντεο

Ποιος είναι ο σχεδιασμός του pixel 7 ?

Το smartphone επαναλαμβάνει σε ευρεία περίγραμμα την αισθητική που εγκαταστάθηκε από το Pixel 6 του περασμένου έτους, με την παρουσία μιας οριζόντιας ράβδου αλουμινίου που οριοθετεί σαφώς το πίσω πλαίσιο του κινητού σε δύο χώρους. Από την άλλη πλευρά, η Google παίζει την κάρτα της αντίθεσης με δύο διαφορετικά χρώματα πάνω και κάτω από τη γραμμή διαχωρισμού του Pixel 6, ενώ οι τόνοι είναι ενωμένοι στο Pixel 7.

Pixel 7 Pro

Το Pixel 7A είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: ωκεανός, άνθρακας, χιόνι και κοράλλι, ένα φόρεμα που προορίζεται για πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος Google.

Σημειώνουμε ακόμα μια διαφορετική διάταξη αισθητήρων φωτογραφιών σε αυτό το μπαρ. Η κύρια προοπτική και η ενότητα εξαιρετικά ευρείας γωνίας συγκεντρώνονται σε ένα υπο-μπλοκ και βρίσκουμε τον τηλεφακό μόνο δίπλα στο Pixel 7 Pro, το οποίο έχει πρόσθετο αισθητήρα. Γενικά, οι αισθητήρες φωτογραφιών φαίνονται καλύτερα επισημασμένοι και πιο ορατοί στο Pixel 7 από ό, τι στο Pixel 6. Αυτό οφείλεται στην αλλαγή της ράβδου, η οποία ήταν μαύρη και καμουφλάρωσε τις μονάδες φωτογραφιών, ενώ οι τελευταίοι ξεχωρίζουν τώρα με αυτό το διαφορετικό χρώμα. Ένας χρόνος που εξετάζεται, τελικά δεν θα υπάρχει αισθητήρας μπροστινής φωτογραφίας κάτω από την οθόνη σε αυτό το μοντέλο, το οποίο διατηρεί το σχέδιο στο Punch.

Το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro έχουν σχεδιαστεί με πλαίσιο αλουμινίου και οπίσθιο γυάλινο πίνακα. Προσέξτε όμως: Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι αυτό το γυαλί μπορεί να σπάσει από μόνο του, χωρίς ιδιαίτερη πτώση ή αντίκτυπο. Τι προκαλεί την οργή των ιδιοκτητών τους, ειδικά δεδομένου ότι προς το παρόν, η Google εξακολουθεί να αρνείται να επιστρέψει τους ενδιαφερόμενους.

Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι πιστοποιημένο νερό και σκόνη IP68. Έχουμε επίσης το δικαίωμα επιστροφής του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, παρά τα προβλήματα βραδύτητας που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με αυτήν την τεχνολογία στο Pixel 6.

Pixel 7 Pro

Σύμφωνα με τη δοκιμή ακραίας αντίστασης του Jerryrigeverhyme, φαίνεται ότι το Pixel 7 Pro είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις γρατζουνιές. Επιπλέον, όσον αφορά τη δοκιμή αναδίπλωσης, το Pixel 7 Pro έχει μόλις επιβιώσει. Πράγματι, αφού διέκοψε το smartphone προς τα εμπρός, ο Jerryrigeverhyth δεν το βρίσκειΈνας χώρος σχηματίστηκε ακριβώς πάνω από την κεραία φωτογραφίας, όπου βρίσκεται μια κεραία δικτύου. Σημαντική πίεση θα μπορούσε επομένως να κάνει το smartphone να χάσει την αντίσταση του νερού.

Από την πλευρά του, το Pixel 7A καταλαμβάνει ένα πολύ παρόμοιο σχέδιο στο Pixel 7, με μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος καθώς και μια επίπεδη οθόνη στο μπροστινό. Ο σχεδιασμός του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το Onleaks, πριν τελικά το smartphone τελικά εμφανίστηκε στη φύση στο Βιετνάμ.

Το Pixel 7A αποδόθηκε 3D

Ακόμη χειρότερα, ένα πρωτότυπο της συσκευής τέθηκε σε πώληση στο eBay, το οποίο μας επέτρεψε να έχουμε μια νέα προεπισκόπηση του σχεδιασμού του.

Pixel 7A Prototype

Google-Pixel-7-Press2

Οθόνη συμπαγής ή μεγάλης μορφής ?

Φέτος, η Google παραμένει στην ιδέα της προσφοράς μιας επίπεδης οθόνης στο πρότυπο μοντέλο και μιας καμπύλης οθόνης στην έκδοση Pro. Το Pixel 7 μετράει σε μια οθόνη OLED 6,3 ιντσών, έναντι 6,7 ίντσες για το Pixel 7 Pro. Επομένως, κανένας από τους δύο δεν υιοθετεί συμπαγή μορφή. Το Pixel 7 εξακολουθεί να είναι πολύ μικρό μικρότερο από το Pixel 6 χάρη σε μια μικρή μείωση των άκρων γύρω από την οθόνη. Για χαμηλότερο μέγεθος, οι χρήστες ανακατευθύνονται στο Pixel 6A ή στο Pixel 7A, το οποίο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του.

Οθόνη Pixel 7

Το Pixel 7 εμφανίζει έναν ορισμό FHD+ (2400 x 1080 pixels) με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Το Pixel 7 Pro κάνει καλύτερα με έναν ορισμό QHD+ (3120 x 1440 εικονοστοιχεία) για συχνότητα ανανέωσης 120 Hz. Και στις δύο περιπτώσεις υποστηρίζεται η τεχνολογία HDR10+. Θα ήταν μια εξαιρετική οθόνη, αφού ο Dxomark απέδωσε το σημείωμα 146 βαθμών σε αυτόν. Αυτό τον κάνει μία από τις καλύτερες οθόνες στην αγορά μετά από αυτό του iPhone 14 Pro Max.

Η οθόνη Pixel 7A επωφελείται επίσης από ένα ποσοστό αναψυχής 90 Hz. Εκτός από το να είναι το πιο προσιτό μοντέλο, είναι επίσης το πιο συμπαγές. Η πλάκα, ακόμα από μια οθόνη FHD+ OLED, μετρά μόνο 6,1 ίντσες.

Χειρισμός Pixel 7A

Ποιες παραστάσεις με το νέο τσιπ ταν ανατολών ?

Εκτός από την επανάσταση του σχεδιασμού που έφερε το Pixel 6, αυτή η γενιά έχει μιλήσει για πολλά για την ενσωμάτωση του πρώτου τσιπ Google House, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Samsung. Ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία Mountain View, η οποία μπορεί να ελέγξει καλύτερα το σχεδιασμό των smartphones της. Ο Tensor SoC έχει, μεταξύ άλλων, επέτρεψε την προσθήκη αποκλειστικών λειτουργιών που σχετίζονται με τη φωτογραφία.

Ο Tensor δεύτερης γενιάς παράγεται επίσης από τη Samsung και χαραγμένη σε ένα Φινέτσα 4 nm. Αυτό είναι το καλύτερο στη φινέτσα της χάραξης προς το παρόν, εν αναμονή των πιθανών τσιπ 3nm μέχρι το 2023. Ως υπενθύμιση, όσο πιο λεπτή είναι η χάραξη, τόσο περισσότερο το SOC θα κερδίσει στην ενεργειακή απόδοση και επομένως θα είναι σε θέση να διαχειριστεί υψηλή απόδοση αποφεύγοντας τη θέρμανση και τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Google Tensor

Αυτός ο Tensor 2, ονόμασε κώδικας Cloudripper ή GS201, παρέχει απόδοση σημαντικά παρόμοια με εκείνη της πρώτης γενιάς. Η CPU δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά προσφέρει σαφείς βελτιώσεις στη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη. Στα σημεία αναφοράς, ο τανυστήρας ήταν πιο κοντά στα αποτελέσματα του Exynos 2200 SoC της Samsung από αυτά ενός Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Από τα πρώτα σχετικά απογοητευτικά αποτελέσματα σε αυτό το θέμα.

Σημειώστε ότι η απόδοση Pixel 7 μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο τσιπ αποθήκευσης. Πράγματι, η Google χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά: Micron και SK Hynix. Το τελευταίο μπορεί να αυξήσει την απόδοση του smartphone έως και 30%, σύμφωνα με ένα σημείο αναφοράς Twittos @suka_hiroaki. Φαίνεται ότι η επιλογή του τσιπ αποθήκευσης οφείλεται στην τύχη.

Τα καλά νέα είναι ότι όπως και η προηγούμενη γενιά, το Pixel 7A θα επωφεληθεί επίσης από ένα τσιπ Tensor G2. Η παρουσία του SOC στο smartphone έχει ήδη επιβεβαιωθεί με χειρισμό του αεροσκάφους, αρκετούς μήνες πριν από την εκτόξευσή του.

Pixel 7: Πόσα Rams και Storage ?

Η Google έχει πουλήσει στην τάση, που έχει ήδη υιοθετηθεί για λίγο από άλλους κατασκευαστές smartphones, για να προσφέρει αρκετές διαμορφώσεις αποθήκευσης για τα smartphones της. Τα Pixel 7 και 7 Pro είναι διαθεσιμότητα με εσωτερική μνήμη 128 ή 256 GB, στο UFS 3.1. Εάν επιλέγετε το Pixel 7A, δεν υπάρχει επιλογή για εσάς: Προσφέρεται μόνο με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης.

Η επιλογή του χρήστη είναι σημαντική επειδή κανένας από αυτούς δεν διαθέτει θέση κάρτας microSD για να επεκτείνει την αποθήκευση.

Το Pixel 7 οφέλη από 8 GB μνήμης RAM, ενώ το Pixel 7 Pro αυξάνεται σε 12 GB μνήμης RAM.

Τι αυτονομία για το Pixel 7 ?

Αν πρέπει να επισημάνουμε ένα ελάττωμα για την περιοχή των εικονοστοιχείων, η αυτονομία είναι αναμφισβήτητα το στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί πρώτα. Από τις πρώτες γενιές, αυτό είναι το αδύναμο σημείο των smartphones Google. Προηγουμένως, το μέγεθος της μπαταρίας εμπλέκεται. Τότε η Google άλλαξε το τουφέκι θορύβου για να ενσωματώσει τελικά τους συσσωρευτές με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η αυτονομία του Pixel έχει βελτιωθεί σημαντικά Χάρη σε αυτήν την εξέλιξη, αλλά το Pixel 6 εξακολουθούσε να κατηγορεί μια ορισμένη καθυστέρηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Φέτος, η νέα ναυαρχίδα Google τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4355 MAH στην τυποποιημένη έκδοση και 5000 mah Για την έκδοση Pro της. Είναι ελαφρώς μικρότερο από τον προκάτοχό του, ο οποίος έχει μια μπαταρία 4614 mAh. Παρ ‘όλα αυτά, η αυτονομία δεν θα υποστεί πολλά, δοκιμές που δείχνουν ότι τα smartphones είναι αρκετά τιμητικά σε αυτόν τον τομέα.

Pixel 7 Pro

Παρά τα σημάδια όπως το Xiaomi, το OnePlus, το Oppo ή το Vivo, το 30W Wired Load Power είναι πάντα. Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να κερδίσετε 50% μπαταρία. Σημειώστε ότι η σειρά Pixel 7 επωφελείται από την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, η οποία σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε άλλες συσκευές και αξεσουάρ συμβατά με το smartphone του smartphone.

Τα Pixel 7 και 7 Pro έχουν ειδική λειτουργικότητα: προσαρμοστική επαναφόρτιση. Επιτρέπει στην μπαταρία σας να φτάσει το 100% μέχρι τη σωστή ώρα του ξυπνητήρι σας. Η προσαρμοστική επαναφόρτιση ξεκινά αυτόματα κάθε βράδυ, είτε έχετε προγραμματίσει συναγερμό είτε όχι. Το εικονοστοιχείο σας θα έχει 80 % μέχρι στιγμής και θα καθορίσει πότε θα φτάσετε στο τέλος του φορτίου για να είστε έτοιμοι πριν να μην αποσυνδεθείτε.

Το Pixel 7A απολαμβάνει μια μπαταρία της οποίας η τυπική χωρητικότητα φτάνει τα 4.385 mAh. Είναι συμβατό με το QI, το οποίο το καθιστά το πρώτο smartphone στην περιοχή του για να επωφεληθεί από την ασύρματη φόρτιση. Ωστόσο, περιορίζεται σε μόλις 5 W, η οποία είναι η χαμηλότερη ισχύς σε ένα smartphone μέχρι σήμερα.

Μία από τις καλύτερες κάμερες στο smartphone ?

Η μεγάλη υπόσχεση του pixel, αφού πάντα είναι η ποιότητα της φωτογραφίας τους πολύ υψηλότερη από τον μέσο όρο. Χάρη στην επεξεργασία λογισμικού υψηλής ποιότητας, η Google καταφέρνει να αναπτύξειαπίστευτα φωτοφώτρα, που δεν έχουν ισοδύναμο στην αγορά στο εύρος τιμών τους. Για χρόνια, η εταιρεία Mountain View χρησιμοποίησε τους ίδιους αισθητήρες φωτογραφιών, πριν κάνει αναβάθμιση με τη γενιά του Pixel 6.

Εικονοστοιχείο 7

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro είναι εξοπλισμένα με τα ίδια οπτικά με τους προκατόχους τους, δηλαδή ένα Samsung GN1 Κύριος αισθητήρας 50 MP Με το άνοιγμα f/1.9 και τη σταθεροποίηση της οπτικής εικόνας και ένα εξαιρετικά ευρύτατο Sony IMX386 των 12 MP και F/2.2 Επέκταση του οπτικού πεδίου στους 114 °. Στην περίπτωση του Pixel 7 Pro, υπάρχει ένας τρίτος αισθητήρας Periscope Sony IMX586 Periscope 48 MP με 5x οπτικό ζουμ, έναντι 4x για το προηγούμενο μοντέλο. Τα δύο μοντέλα δικαιούνται επίσης μια νέα μπροστινή κάμερα για selfies ικανά να γυρίζουν σε 4K. Αυτή είναι η Samsung 3J1 του 10,8 MP.

Χάρη στη νέα μπροστινή κάμερα τους, το Pixel 7 και 7 Pro θα είναι τελικά συμβατό με την αναγνώριση του προσώπου, μια λειτουργικότητα που θα προστεθεί επίσης στο Pixel 6 και 6 Pro. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του νέου επεξεργαστή Tensor G2 επιτρέπει στην Google να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά Retouching Photo Photo Powered by Tretfy Intelligence

Μετά τη μαγική γόμα στο Pixel 6, η Google ενσωματώνει επομένως ένα νέο εργαλείο: Η φωτογραφία αναλύει. Αυτή η πολλά υποσχόμενη λειτουργία θα αφαιρέσει τη θολότητα από μια φωτογραφία, ακόμα και μετά τη λήψη της. Ακόμη πιο ενδιαφέρον, θα είναι επίσης δυνατό να βελτιωθεί η ευκρίνεια των παλιών σας φωτογραφιών που δεν έχουν συλληφθεί μέσω της κάμερας του 7 ή Pixel 7 Pro Pixel.

Φαίνεται ότι το μέρος της φωτογραφίας του Pixel 7 κατάφερε να πείσει τους χρήστες. Οι εμπειρογνώμονες της DXOMARK το κατέταξαν πρώτα στα καλύτερα smartphones φωτογραφιών με συνολικά 147 πόντους. Ωστόσο, δεν κρατούσε την πρώτη του θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού είχε κλέψει γρήγορα από το Huawei Mate 50 Pro. Για το τμήμα Selfie, θα ήταν τρίτο με 142 πόντους, πίσω από το iPhone 14 Pro και το Huawei P50 Pro.

Το Pixel 7A κουνάει επίσης την αγορά στο δικό της τμήμα. Η Google εγκαταλείπει τον παραδοσιακό αισθητήρα 12 MP για έναν μεγάλο αισθητήρα 64 MP Sony IMX787, ο οποίος του επιτρέπει να προσφέρει πολύ πιο λεπτομερείς φωτογραφίες από τον προκάτοχό της. Η κάμερα υποστηρίζεται από έναν δεύτερο αισθητήρα IMX712 Ultra Grand-Gangle. Αυτό το όμορφο τεχνικό φύλλο δεν αξίζει τίποτα αν δεν συνοδεύεται από καλές επιδόσεις σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Και εκεί ξανά, Η Google δεν απογοητεύει, Δεδομένου ότι οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το προσιτό smartphone της σειράς είναι ποιότητας ισοδύναμες με εκείνες που προσφέρονται από το iPhone 14 και 14 Plus, αλλά και από το Galaxy S23+. Το Pixel 7A δεν χρειάζεται να ντρέπεται ενάντια σε πολύ πιο ακριβά smartphones, τόσο πολύ ώστε το Dxomark Laboratory να το τοποθετήσει στη δεύτερη θέση για την κάμερά του σε αυτό το τμήμα της αγοράς.

Το Pixel 7A αποδόθηκε 3D

Ποια έκδοση του Android και πόσες ενημερώσεις για το Pixel 7 ?

Το Pixel 7 είναι το πρώτο smartphone που θα βγει απευθείας στο Android 13 (μια χούφτα smartphones μπορεί να έχει λάβει μια ενημέρωση αυτής της μπροστινής έκδοσης, συμπεριλαμβανομένου του άλλου εικονοστοιχείου). Επί του παρόντος, η Google υπόσχεται τουλάχιστον Τρία χρόνια ενημερώσεων χαρακτηριστικών (Το Pixel 7 θα πρέπει επομένως να λάβει Android 14, Android 15 και Android 16) καθώς και πέντε χρόνια διορθώσεων ασφαλείας. Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι η εταιρεία Mountain View είναι πιο γενναιόδωρη προς το Pixel 7, γνωρίζοντας ότι η Samsung έχει κοινοποιήσει για να προσφέρει τέσσερα χρόνια μεγάλων ενημερώσεων από το Android στα smartphones της High -End. Θα ήταν κακό να βλέπεις έναν ανταγωνιστή να προσφέρει καλύτερη παρακολούθηση λογισμικού για ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσετε τον εαυτό σας.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών του Pixel 7, μπορούμε να αναφέρουμε σαφώς την Clear Calling, η οποία αναπτύχθηκε με ενημέρωση στα τέλη Οκτωβρίου 202222. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία αφαίρεσης θορύβου φόντου με αυτή που βρίσκεται στο Pixel Buds Pro καθώς και έναν αυτόματο αλγόριθμο μάθησης για να φιλτράρει τον θόρυβο του φόντου κοντά σας και επίσης να βελτιώσει τα άτομα στην άλλη γραμμή. Επομένως, η Google υπόσχεται ότι η ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων βελτιώνεται δραστικά, Ειδικά αν εσείς ή ο συνομιλητής σας βρίσκετε σε ένα πολύ θορυβώδες μέρος.

Μερικά προβλήματα νέων

Σημειώστε ότι τα Pixel 7 και 7 Pro ξεφύγουν από τα σφάλματα εκκίνησης. Μετά την ανησυχία της οθόνης που θα μπορούσε να μπλοκάρει κατά τη διάρκεια της κύλισης σε ορισμένες εφαρμογές, άλλες παρενοχλήσεις έρχονται για να χαλάσουν την εμπειρία λίγο. Αρκετοί χρήστες ισχυρίστηκαν πρόσφατα ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αυτόματη περιστροφή οθόνης στην εφαρμογή YouTube, το TAP-To-Wake γνωρίζει μερικές αποτυχίες και αρνείται να λειτουργήσει κατά καιρούς και από τις 16 Ιανουαρίου 2023, εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου μαρτυρούν την αδυναμία της χρήσης κοινής χρήσης σύνδεσης στο pixel 7 τους. Επιπλέον, η ναυαρχίδα της Google, το Pixel 7 Pro, υπέφερε από ένα πρόβλημα τρεμοπαίζει από την εκτόξευσή της. Ακόμη άλλη αποτυχία στην οποία η Google δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί διορθωθεί.

Μεταξύ των μικρών ελαττωμάτων που δεν είναι απαραίτητα απαράδεκτες, αλλά καλό να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του μελλοντικού σας smartphone, μπορούμε να σημειώσουμε το γεγονός ότι το Pixel 7 είναι το “πιο δύσκολο να επιδιορθωθεί” σε μια ταξινόμηση που καθιερώθηκε από έναν ιστότοπο επισκευής. Η λειτουργία δεν είναι αδύνατη, αφού η Google έχει δημοσιεύσει οδηγούς βοήθειας, αλλά χρειάζεται χρόνος.