Google Pixel 7A: Καλύτερη τιμή, τεχνική και ενημερωτικά δελτία – Smartphones – Frandroid, Google Pixel 7A: Χαρακτηριστικά, Χρώματα, Τιμολόγηση

Pixel 7A: Χτισμένο για να εκτελέσει, γεμάτο με αξία

Contents

Πάντα με ανυπομονησία περίμενε, η “a” σφραγισμένη έκδοση συχνά αναδιατυπώνει κάρτες στην αγορά smartphones mid -range. Αυτό το Pixel 7A δεν είναι ευτυχώς διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο και αποτελεί μία από τις πιο σχετικές προτάσεις αυτού του μέσου-2023.

Google Pixel 7A

Το Google Pixel 7A, διάδοχος του Google Pixel 6A είναι εξοπλισμένος με ένα Google Tensor G2 SoC σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης. Έχει δύο αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος: μεγάλη γωνία 64 megapixel και εξαιρετικά γωνία 13 megapixels. Η μπαταρία Fast Load 4385 MAH (18 W) μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 24 ώρες σε ένα μόνο φορτίο ανάλογα με το εμπορικό σήμα. Τέλος, είναι πιστοποιημένο IP67.

Πού να αγοράσετε το
Google Pixel 7A στην καλύτερη τιμή ?

454 € Ανακαλύψτε την προσφορά
479 € Ανακαλύψτε την προσφορά
479 € Ανακαλύψτε την προσφορά
479 € Ανακαλύψτε την προσφορά
479 € Ανακαλύψτε την προσφορά
409 € Ανακαλύψτε την προσφορά
409 € Ανακαλύψτε την προσφορά
409 € Ανακαλύψτε την προσφορά
454 € Ανακαλύψτε την προσφορά
509 € Ανακαλύψτε την προσφορά
509 € Ανακαλύψτε την προσφορά
545 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Παρουσιάστε στους οδηγούς αγοράς

  • Ποια είναι τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών το 2023 ?
  • Ποιο είναι το καλύτερο smartphone που θα επιλέξετε τον Σεπτέμβριο του 2023 ? Η επιλογή μας
  • Compact Smartphones: Τα καλύτερα τηλέφωνα από 5 έως 6 ίντσες το 2023

Μάθετε περισσότερα για το Google Pixel 7A

Αυτό είναι ! Το Google Pixel 7A παρουσιάστηκε επισήμως στη διάσκεψη ανοίγματος Google I/O 2023. Όπως και οι προκατόχοι του A Range, αυτό το νέο smartphone θέλει να προσφέρει μια εμπειρία Android με μικρά κρεμμύδια, αλλά σε πιο προσιτή τιμή από τα μοντέλα ναυαρχίδας που είναι τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Έτσι, αυτό το Google Pixel 7A υπόσχεται να διορθώσει το πλάνο σε μερικές απογοητευτικές πτυχές του Pixel 6A από πέρυσι. Ένα δελεαστικό πρόγραμμα σε χαρτί, αλλά το οποίο επίσης δημιουργεί αύξηση της τιμής.

Γεια σας 90 Hz οθόνη

Πλευρικός σχεδιασμός, υπάρχουν αρκετά λίγα πράγματα. Το Google DNA είναι παρόν σε αυτό το pixel 7A με τη διάσημη μπάρα φωτογραφίας που διασχίζει το πίσω μέρος του smartphone στο πλάτος του. Δύο κάμερες και φλας LED στεγάζονται.

Στο μπροστινό μέρος, κλασική φόρμουλα: μια επίπεδη οθόνη διάτρητη με μια κεντρική γροθιά. Το OLED και το Full HD+ πλάκα 6,1 ιντσών αποθεματικά καλά νέα: ποσοστό αναψυχής 90 Hz Για να εξασφαλίσετε καλή ρευστότητα. Η προηγούμενη γενιά μπλοκαρίστηκε στα 60 Hz και υπέφερε πολύ από τη σύγκριση με τον ανταγωνισμό σε αυτό το επίπεδο.

Ο γίγαντας του Mountain View εξασφαλίζει επίσης ότι η μέγιστη φωτεινότητα αυξάνεται από 25 % από τη μία γενιά στην άλλη.

Μια πιο μυϊκή κάμερα

Κάθε ανεμιστήρας των smartphones pixel θα σας πει: Η Google ξέρει πώς να αντιμετωπίζει την εμπειρία της φωτογραφίας μεταξύ των εξελιγμένων αλγορίθμων και των βρώμικων λειτουργιών.

Το Google Pixel 7A δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και ακόμη και εμφανίζει τις φιλοδοξίες του σε αυτόν τον τομέα. Έχει λοιπόν έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφιών του 64 mpx (έναντι 12,2 mpx στο 6α). Βασίζεται επίσης σε μια εξαιρετικά γωνία 13 mpx.

Έχετε επίσης δικαίωμα στη λειτουργία Super Res Zoom στο x8. Δηλαδή ότι το Google Pixel 7A υπόσχεται να διατηρήσει μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας στις μεγεθύνσεις x8 ακόμη και αν δεν ασχολούμαστε με οπτικό ζουμ.

Σημειώστε επίσης ότι η επιλογή Magic Eraser ή η επιλογή Unblur είναι διαθέσιμες σε αυτό το smartphone. Από την πλευρά του βίντεο, ο κύριος αισθητήρας σας επιτρέπει να γυρίσετε μέχρι 4k στα 60 fps. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι κάμερες του Pixel 7A γνωρίζουν πώς να κινηματογραφούν σε 4K σε 30 εικόνες ανά δευτερόλεπτο, ακόμη και αυτό που αφιερώνεται στους εαυτούς.

Το ξεκλείδωμα προσώπου είναι τελικά εκεί

Ας μιλήσουμε γι ‘αυτό, η κάμερα selfie. Έχει έναν ορισμό των 13 MP, αλλά οι πραγματικές πληροφορίες έγκειται στο γεγονός ότι τελικά σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την αναγνώριση του προσώπου. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Google Pixel 7A με το πρόσωπό σας χάρη Ξεκλείδωμα προσώπου.

Παρόλο που δεν είναι μια πιο εξελιγμένη λύση 3D, το ξεκλείδωμα προσώπου δεν ήταν διαθέσιμη στο 6Α pixel 6a.

Φτάνει η επαναφόρτιση ασύρματου

Το Google Pixel 7A είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4385 mAh που μπορεί να επαναφορτίσει έως και 18 W με καλώδιο. Το Wireless Recharge παίρνει επίσης τα πρώτα της βήματα στην περιοχή των εικονοστοιχείων. Εδώ, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι 7,5 W ασύρματος.

Επιπλέον, γνωρίζετε ότι το Pixel 7A είναι κινούμενο από ένα τσιπ Google Tensor G2 όπως το Pixel 7, αλλά η ισχύς πρέπει να είναι μικρότερη. Το SOC βοηθάται από 8 GB μνήμης RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 128 GB.

Μια ανοδική τιμή

Το Google Pixel 7A είναι ήδη διαθέσιμο και επισημαίνεται στον επίσημο ιστότοπο Google. Θα το βρείτε επίσης στο FNAC Darty, Baker, Orange, SFR, Bouygues Telecom, Auchan, Carrefour, Cdiscount και Amazon.

Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: άνθρακα, ωκεανός, χιόνι και κοράλλια. Τι γίνεται με την επίσημη τιμή: Το Google Pixel 7A κοστίζει 509 ευρώ, περίπου πενήντα ευρώ περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

Σβούνι. Ο δημοσιογράφος μας Omar συμμετέχει στο Google I/O στο Mountain View ως μέρος ενός ταξιδιού Τύπου που διοργάνωσε η Google.

Εικονοστοιχείο 7Α

Κλείστε την εικόνα του Pixel 7A και στα τέσσερα χρώματα

Πώς δημιουργήσαμε τη γραμμή κάμερας pixel

Από τον McHuugh-Johnson

Pixel headshots

8 συμβουλές για τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών ταυτότητας με το εικονοστοιχείο σας

Pixel Pet Photos

6 πρέπει να δοκιμάσετε συμβουλές για τη λήψη απίστευτων φωτογραφιών κατοικίδιων ζώων με το εικονοστοιχείο σας

Από τον McHuugh-Johnson

Gamified Murder Mystery Ebook Hero (1)

Εγκληματική φαντασία για τη μετακίνηση σας με πτυχίο pixel

Fold_splitscreen_wide

17 τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιώ τη λειτουργία διαχωριστικής οθόνης του Pixel Fold

Από τον McHuugh-Johnson

Κάμπινγκ πεζοπορίας με εικονοστοιχείο

7 εργαλεία τεχνολογίας που χρησιμοποιώ για πεζοπορία, backpacking και κάμπινγκ

Από τον McHuugh-Johnson

Ας κρατήσουμε επαφή. Λάβετε τα τελευταία νέα από το Google στα εισερχόμενά σας.

Δοκιμή Google Pixel 7A: Ο καλύτερος πρεσβευτής μέσου όγκου

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Πάντα με ανυπομονησία περίμενε, η “a” σφραγισμένη έκδοση συχνά αναδιατυπώνει κάρτες στην αγορά smartphones mid -range. Αυτό το Pixel 7A δεν είναι ευτυχώς διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο και αποτελεί μία από τις πιο σχετικές προτάσεις αυτού του μέσου-2023.

Παρουσίαση

Μετά από δύο επιτυχημένες δοκιμές στο High -End, η Google εκμεταλλεύεται τον Μάιο για να αποκαλύψει το Pixel 7A της. Ο νεοφερμένος αναλαμβάνει από το Pixel 6A του 2022, αλλά και τα Pixel 7 και 7 Pro κυκλοφόρησαν λίγους μήνες νωρίτερα. Αυτή η παραλλαγή έχει σχεδιαστεί για το Mid -Range, το οποίο προσφέρει το καλύτερο από αυτό που μπορεί να κάνει η επιχείρηση σε μια πιο συμπαγή μορφή μαλλιών. Η ευκαιρία να αποκτήσετε ένα συμπύκνωμα του τι θεωρείται το καλύτερο φωτοτόφωνο στην αγορά, σε μια ήπια τιμή.

Το Pixel 7A διατίθεται στο εμπόριο στα € 509 κατά τη διάρκεια της εκτόξευσής του. Είναι αποφασιστικά μικρότερο από το Pixel 7, αλλά περισσότερο από το Pixel 6A που τιμολογήθηκε € 459. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η διαφορά τιμής είναι δικαιολογημένη. Αντιμετωπίζοντας μαζί του, πολύ λίγοι αντιπάλους. Δεν υπάρχει σχεδόν το Redmi Note 12 Pro+ από το Xiaomi και το Samsung Galaxy A54 με σχεδόν παρόμοια τοποθέτηση.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Εργονομία και σχεδιασμός

Όπως το Pixel 6A, το οποίο ήταν συνέχεια στο σχεδιασμό του Pixel 6, το Pixel 7A αναλαμβάνει τους κωδικούς του Pixel 7. Το πλαστικό κέλυφος (που μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε το γυαλί) και το μεταλλικό νησί με το πιο όμορφο αποτέλεσμα είναι επομένως. Αυτή η μεγάλη κεφαλή προσφέρει συγκεκριμένη σταθερότητα στο smartphone όταν τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια. Ίσως η καλύτερη ενσωμάτωση σε ένα τηλέφωνο. Το γυάλινο φινίρισμα εξακολουθεί να είναι τόσο ευχάριστο, αλλά εξακολουθεί να αρπάζει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο μαύρο μοντέλο, τα μπλε, τα κοράλλια ή τα λευκά χρώματα που δεν υποφέρουν τόσο πολύ από το φαινόμενο.

Το μέτωπο παραμένει αρκετά κλασικό και μοιάζει πολύ με το 6Α pixel. Η πλάκα 6.1 -ιντσών καταλαμβάνει λίγο πάνω από το 83 % της συνολικής μπροστινής περιοχής. Τα σύνορα είναι σχετικά ωραία, εκείνα του πυθμένα που είναι παχύτερο από τα υπόλοιπα. Πλευρικές διαστάσεις, pixel 7a μετρά 152.4 x 72.9 mm για πάχος 9 mm. Είναι επομένως πολύ πιο επιβλητικό από τον προκάτοχό του. Είναι επίσης βαρύτερος από τότε που διδάσκει 200 ​​g με 193 g στην κλίμακα.

Το αλουμίνιο που περιβάλλει το smartphone προστατεύει τα χειριστήρια έντασης και το κουμπί έναρξης. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, σε αντίθεση με τα 7 και 7 pro pixel όταν κυκλοφορούν. Η θύρα USB-C-Crôme στο χαμηλό αργό, όπως και τα ηχεία. Bluetooth 5.3 και WiFi 6E είναι υπεύθυνες για τη συνδεσιμότητα. Όπως το Pixel 6A, αυτό το Pixel 7A εκμεταλλεύεται το πρότυπο IP67. Επομένως, δεν είναι αδιάβροχο όπως τα Florets, αλλά επωφελείται από μια ορισμένη προστασία από μια προσωρινή εμβάπτιση.