Google Pixel 7 Pro Test | TechRadar, Google Pixel 7/Pro Review: σκληρά προβλήματα? Απαντήσεις λογισμικού.

Τηλέφωνο ταχύτητας (Καθαρίστε) Κριτικές βίντεο

Ωστόσο, οι εικόνες δεν είναι τόσο εντυπωσιακές όσο αυτές που θα έχετε με ένα “σωστό” μακρο -φακό. Δεν πρέπει να περιμένετε να αποκαλυφθούν αόρατες λεπτομέρειες. Μην περιμένετε καν να έχετε καλύτερες εικόνες παρά με το iPhone 14 Pro.

Google Pixel 7 Pro Test

Το Google Pixel 7 Pro είναι ένα απλά λαμπερό smartphone σε όλα όσα είναι σε θέση να ολοκληρώσει.

Δημοσιεύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2022

Google Pixel 7 Pro σε ένα τραπέζι με βασίλισσα Android παιχνίδι

(Εικόνα: © Future / Philip Bern)

Ετυμηγορία TechRadar

Το Google Pixel 7 Pro είναι τόσο καλό όσο τα καλύτερα smartphones στην Apple και Samsung. Είναι όμορφο, τραβήξτε απίστευτες φωτογραφίες και πραγματικά ξεχωρίζει. Η Google έχει κάνει μεγάλες υποσχέσεις για αυτό το τηλέφωνο και κατέχει το πιο σημαντικό, ακόμη και αν ορισμένα χαρακτηριστικά δεν είναι τόσο ικανοποιητικά όσο ελπίζαμε (και άλλοι πρέπει να φτάσουν). Το Google υλοποιεί τις λειτουργίες του λογισμικού στην κορυφή της τέχνης τους για το Pixel 7 Pro και βελτιώνει το smartphone της σε περιοχές για τις οποίες είχαμε ξεχάσει ότι ήταν απαραίτητο να φέρει μια αναβίωση.

Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας

Πλεονεκτήματα

 • + Διαισθητικό και εύκολο στη χρήση
 • + Η φωτογραφία Aburur βελτιώνει πραγματικά τις παλιές φωτογραφίες
 • + Γρήγορη και αντιδραστική διεπαφή

Κατά τα βοηθήματα

 • – Δεν προσφέρει μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανταγωνιστών του
 • – Η μπαταρία και ο χρόνος φόρτισης θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι
 • – Η μακροοικονομική εστίαση δεν μας αναπνέει

Γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε το TechRadar ?

Οι ειδικοί εξεταστές μας ξοδεύουν ώρες δοκιμών και συγκρίνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Μάθετε περισσότερα για το πώς δοκιμάζουμε.

Όταν ξεκίνησε το Google Pixel 7 Pro, η Google όχι μόνο είπε ότι θα ήταν το καλύτερο τηλέφωνο pixel όλων των εποχών, όπως έκανε με τα προηγούμενα τηλέφωνα pixel. Αυτή τη φορά, είπε ότι το Pixel 7 Pro θα είναι το καλύτερο smartphone που μπορείτε να αγοράσετε, αρκετά σύντομο. Θα κοστίσει επίσης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, φθηνότερο από το καλύτερο.

Ο οδηγός μας για τα καλύτερα τηλέφωνα 2022 είναι, δεν αποτελεί έκπληξη, κυριαρχείται από το Samsung Galaxy S22 Ultra, με τις κάμερες του όλων των υπερθετικών και του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού του. Στη συνέχεια έρχεται το iPhone 14 Pro της Apple, με το χρήσιμο λογισμικό και την ακραία απόδοση της. Μπορεί η Google να ξεπεράσει πραγματικά τις κάμερες της Samsung και το λογισμικό της Apple, χωρίς να αυξάνει την τιμή με ακριβά εξαρτήματα ? Ναι, είναι δυνατόν, αλλά όχι όπως θα περίμενε κανείς.

Το Google Pixel 7 Pro παίρνει απίστευτες φωτογραφίες με ευκολία, μέρα και νύχτα, αλλά ωθεί επίσης την εμπειρία της φωτογραφίας περισσότερο από τότε που κάνει τις παλιές μας φωτογραφίες πιο όμορφες. Προς το παρόν, αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνο με ένα τηλέφωνο συμβατό με το Tensor G2 όπως το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετά πράγματα που το Pixel 7 Pro μπορεί να κάνει οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές του να προσπαθήσει ακόμη.

Το Pixel 7 Pro, με το chipset Tensor G2 βελτιστοποιημένο για συγκεκριμένες εργασίες AI στο Google, ακούστε καλύτερα – κυριολεκτικά. Αναγνωρίζει την ομιλία μεγαλύτερη ακρίβεια, γεγονός που καθιστά τον βοηθό Google πιο χρήσιμο. Μεταφράζει πιο γρήγορα τις ξένες γλώσσες. Δεν είναι ικανοποιημένος για να βελτιώσει τις φωτογραφίες, τους καθιστά σαφέστερο και πιο περιεκτικό, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πραγματικού τόνου για τη βελτίωση των τόνων του δέρματος. Οι τηλεφωνικές κλήσεις σύντομα θα έχουν καλύτερο ήχο χάρη στην τρέχουσα ενημέρωση.

Τελικά βλέπουμε τα πλεονεκτήματα της Google που αναπτύσσουν τη δική της πλατφόρμα θεραπείας για να την προσαρμόσουν στο λειτουργικό της σύστημα. Ο Tensor G2, με καλύτερες γραφικές ικανότητες από τον προκάτοχό του, είναι αδιάφορος και ρευστό όταν τρέχει τη διεπαφή Android 13. Το Android φαίνεται να έχει φτάσει στην ωριμότητα και την τελειότητα του σε αυτό το τηλέφωνο και είναι διαισθητικό και γρήγορο, που μας επέτρεψε να πάμε αμέσως εκεί που θέλαμε να πάμε.

Ενώ η Samsung προσθέτει όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά και η Apple συνεχίζει να απλοποιεί και να εξορθολογίζει τα πράγματα, η Google κάνει ένα βήμα πίσω και χρησιμοποιεί το λογισμικό της για να βελτιώσει μερικά από τα πιο βασικά πράγματα που έχουν κάνει τα τηλέφωνα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή και διαθεσιμότητα του Google Pixel 7 Pro

 • Από € 899 για την έκδοση 128 GB
 • Φθηνότερο από το iPhone 14 Pro και το Galaxy S22 Ultra
 • Διατίθεται από τις 13 Οκτωβρίου 2022

Παράλληλα με το Google Pixel 7 και το Pixel Watch, το Pixel 7 Pro ανακοινώθηκε στις 6 Οκτωβρίου για άμεση προ -τάξη. Είναι διαθέσιμο από τις 13 Οκτωβρίου.

Η τιμή του Pixel 7 Pro ξεκινά από € 899, η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε 128 GB αποθήκευσης. Η τιμή πηγαίνει στα € 999 για αποθήκευση 256 GB. Κάθε μοντέλο Pixel 7 Pro έρχεται με 12 GB μνήμης RAM, ανεξάρτητα από την ποσότητα αποθήκευσης για την οποία επιλέγετε.

Η Google θέλει να ορίσει την τιμή των τηλεφώνων της λίγο φθηνότερη από τον ανταγωνισμό και το Pixel 7 Pro και το Pixel 7 συνεχίζουν αυτή την τάση.

Το Pixel 7 Pro δεν προσφέρει υποστήριξη γραφίδας της ΕΕ, ενώ το Galaxy S22 Ultra παραδίδεται με ενσωματωμένη γραφίδα. Το τηλέφωνο της Samsung διαθέτει επίσης πέντε κάμερες, συμπεριλαμβανομένου ενός 10x superzoom. Είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό τηλέφωνο, αλλά το πληρώνετε σε υψηλή τιμή. Η Samsung γενικά ξεκινά νέα τηλέφωνα Galaxy S στην αρχή του έτους, οπότε αυτό το τηλέφωνο πρέπει να αντικατασταθεί σύντομα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Google δεν είναι άκαμπτη στις τιμές και βλέπουμε μειώσεις πωλήσεων και τιμών για τηλέφωνα pixel καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Η Google θέλει επίσης να ξεκινήσει ένα μεσαίο έτος ανανέωσης, αν και συχνά είναι λιγότερο ακριβό τηλέφωνο και όχι ανταγωνιστής του Pixel 7 Pro. Έχουμε ακούσει φήμες σε ένα Ultra Pixel 7 με ακόμα περισσότερες κάμερες, αλλά τίποτα δεν είναι αρκετά ακριβές για να πούμε ότι ένα τέτοιο τηλέφωνο θα βγει.

Σχεδιασμός του Google Pixel 7 Pro

 • Μια ξεχωριστή κεφαλή κάμερας
 • Sage Green, χιόνι και ηφαιστειακές επιλογές μαύρου χρώματος
 • Οθόνη καμπύλων άκρων

Το Google Pixel 7 Pro έχει διακριτικό σχεδιασμό σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά smartphones και αγαπάμε το βλέμμα της συνολικά. Αλλά αυτό δεν είναι το αγαπημένο μας τηλέφωνο για να φορέσει και να δείξει. Η ζώνη κάμερας κάνει το τηλέφωνο πιο ισορροπημένο και συμμετρικό, αλλά το λαμπερό φινίρισμα υπόκειται σε δακτυλικά αποτυπώματα και τα χρώματα είναι λίγο χρονολογημένα.

Η Google θέλει να επαινέσει τις επιλογές χρωμάτων της, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο λευκό, μαύρο και χρώμα. Προτιμούμε το χρώμα. Το λευκό “χιόνι” είναι όμορφο, αλλά το μαύρο του τρέχοντος έτους, “ηφαιστειακή”, είναι ακόμη πιο σκούρο και λαμπρό από πριν, και δεν είμαστε οπαδοί. Καλύπτεται γρήγορα με δακτυλικά αποτυπώματα.

Το Pixel 7 Pro είναι ανθεκτικό σε νερό μέχρι ένα βαθύ μέτρο με την προστασία IP68 και η οθόνη χρησιμοποιεί το ίδιο corning gorilla glass victus ανθεκτικό στις γρατζουνιές που θα βρείτε σε όλα τα καλύτερα smartphones σήμερα. Υπάρχει θύρα USB-C για επαναφόρτιση 30W και φυσικά δεν υπάρχει Jack για να συνδέσετε ένα κράνος. Μεγάλα στερεοφωνικά ηχεία βγαίνουν από το κάτω μέρος.

Το τηλέφωνο δεν είναι το πιο εύκολο να κρατήσει το χέρι. Είναι μεγάλο, με οθόνη 6,7 -ιντσών, και αυτό το λαμπερό μαύρο γυαλί το κάνει λίγο ολισθηρό. Ευτυχώς, η Google παρέχει μια υπόθεση στο κουτί και έχουμε διατηρήσει το τηλέφωνό μας ασφαλές την πρώτη μέρα.

Μεταξύ των αγαπημένων μας smartphones, το Pixel 7 Pro αθλείται το σχέδιο που εκτιμήσαμε το λιγότερο, αν και δεν πρόκειται για έλλειψη εξέλιξης και προσπάθειας εκ μέρους της Google. Τα τηλέφωνα pixel φαίνονται πιο ασφάλιστρα και πιο εκλεπτυσμένα για κάθε γενιά.

Το iPhone 14 Pro είναι πολύ λιγότερο στρογγυλεμένο στις πλευρές, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να κρατηθεί, αλλά το επίπεδο των λυμάτων της τελειότητας. Ο σχεδιασμός είναι κομψός και τα σύνορα οθόνης είναι ομοιόμορφα. Το Pixel 7 Pro δεν φτάνει σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας στο σχεδιασμό του.

Ούτε νίκησε αυτό που έκανε η Samsung καλύτερα. Το Ultra Galaxy S22 είναι αξιοσημείωτα εκλεπτυσμένο, κρύβοντας το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας πίσω από το ομαλό επίπεδο του πίσω πλαισίου χωρίς υπερβολική προεξοχή. Καταφέρνει να αποκρύψει σωστά το στυλό S, και ακόμη και αυτή η θέση είναι αδιάβροχη σύμφωνα με το πρότυπο IP68. Το τηλέφωνο είναι σχεδόν τέλεια ομαλό κατά μήκος των άκρων του πλαισίου. Το Pixel 7 Pro δεν είναι ακόμα εκεί,.

Το πρώτο βήμα θα είναι η Google να επιταχύνει τις εξωφρενικές ιδέες χρώματος της. Το χρώμα “Sage Green”, ένα ανοιχτό πράσινο, είναι μακράν το καλύτερο στην παρτίδα, ακριβώς όπως το Lemon Green είναι το καλύτερο των pixel 7 τηλέφωνα 7. Τα χιονισμένα και μαύρα ηφαιστειακά χρώματα είναι πολύ γυαλισμένα και λαμπερά, όπως πινελιές πιάνου. Αφήσαμε φωτεινά μαύρα και λευκά τηλέφωνα πίσω μας εδώ και πολύ καιρό και δεν θέλουμε να τα ανακτήσουμε. Αντ ‘αυτού, θέλουμε περισσότερες επιλογές χρωμάτων για το Pixel 7 Pro.

Google Pixel 7 Pro Screen

 • 6.7 -inch οθόνη OLED LTPO
 • Υψηλότερη πυκνότητα εικονοστοιχείων από αυτή των ανταγωνιστών
 • Πολύ ρευστό ποσοστό αναψυχής 120 Hz

Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι από την οθόνη του Google Pixel 7 Pro και δεν μπορούσαμε να απαιτήσουμε πολύ περισσότερα. Ακόμα κι αν το iPhone 14 Pro μπορεί να φτάσει τεχνικά υψηλότερη φωτεινότητα, βρίσκουμε πάντα το Pixel 7 Pro πολύ φωτεινό και πολύχρωμο. Είναι ευχάριστο για ανάγνωση και εύκολο στη χρήση για φωτογραφίες, ακόμη και σε πλήρη ήλιο.

Το Pixel 7 Pro χρησιμοποιεί μια οθόνη OLED LTPO, παρόμοια με την τεχνολογία που θα βρείτε στο iPhone 14 Pro, και προσφέρει ανάλυση 3120 x 1440, γεγονός που το καθιστά σούπερ καθαρό. Στην πραγματικότητα, η πυκνότητα των εικονοστοιχείων 512 ppi του Pixel 7 Pro είναι μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S22 Ultra (500 ppi) ή της iPhone 14 Pro (460 ppi), έτσι ώστε αυτή η οθόνη να είναι αναμφισβήτητα καθαρή.

Η οθόνη μπορεί να ανανεωθεί έως και 120Hz, και παρόλο που ακούμε πολλούς κατασκευαστές τηλεφώνου να διαθέτουν εντυπωσιακές ταχύτητες ανανέωσης, είναι σπάνιο να εκτιμούμε τα πλεονεκτήματα όπως κάνουμε στο Google Pixel 7 Pro. Η μετακίνηση στη διεπαφή και στις οθόνες είναι ταχύτερη. Τα μενού και οι λίστες εφαρμογών φαίνονται πιο ρευστά σε αυτό το τηλέφωνο από ό, τι στο iPhone 14 Pro, το οποίο έχει επίσης οθόνη 120 Hz.

Τα παιχνίδια είναι πολύ καλά σε αυτήν την οθόνη, ειδικά πιο πρόσφατα παιχνίδια όπως το Diablo: Immortal, με βαθιά αντίθεση και πολλά σωματίδια που πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Είχαμε επίσης μια καλή στιγμή να δούμε τις φωτογραφίες μας και ήταν εύκολο να επιθεωρήσουμε τις παλιές φωτογραφίες που αναζητούσαν ανιχνεύσιμα ελαττώματα στην οθόνη του Pixel 7 Pro.

Είμαστε πάντα σκεπτικοί σχετικά με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αλλά αυτό του Pixel 7 Pro ήταν εκπληκτικά γρήγορη κατά τη διάρκεια της εξέτασης μας. Έπρεπε να επαληθεύσουμε ότι δεν χρησιμοποιούσε μόνο το πρόσωπό μας για να ξεκλειδώσει, επειδή συμπεριφέρθηκε πολύ καλύτερα από ό, τι είχαμε δει στα παλιά τηλέφωνα pixel.

Google Pixel 7 Pro Cameras

 • 50MP κύριος, 48MP Zoom 5x, 12MP Macro Ultra Large
 • Το Macro Focus και το Super Zoom βελτιώθηκαν από τον Tensor G2
 • Πλήρης βοήθεια λογισμικού

Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε με το Google Pixel 7 Pro είχαν την απόδοση που θέλαμε και είναι ένα όμορφο κομπλιμέντο. Ποτέ δεν φάνηκε να επικεντρώνεται στο κακό μέρος της σκηνής, ή να υποαξείνει το θέμα μας υπέρ ενός φωτεινότερου φόντου. Οι εικόνες μας ήταν ζεστές και δυναμικές, σε αντίθεση με τις επίπεδες και κρύες εικόνες που η κάμερα iPhone κάνει μερικές φορές “φυσικό” πέρασμα.

Η συσκευή υπερέχει στις βασικές φωτογραφίες. Τα πορτρέτα, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, δίνουν πάντα υπέροχες φωτογραφίες. Οι εγωιστές είναι βαθιά και ελκυστικά. Είναι πολύ εύκολο να μεταβείτε γρήγορα στην κάμερα και να αρχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες με μία μόνο διπλή πίεση στο κουμπί λειτουργίας, μια προεπιλεγμένη λειτουργικότητα.

Κατά κάποιο τρόπο, το Google Pixel 7 Pro έχει μία από τις καλύτερες κάμερες smartphone όλων των εποχών, ενώ μας υπενθυμίζει τα όριά τους. Πολλές από τις μεγάλες υποσχέσεις που έγιναν από την Google όταν ανακοινώνεται, όπως η μακροεντολή και το σούπερ ζουμ, δεν κρατήθηκαν πλήρως. Άλλες λειτουργίες, όπως η λειτουργία απελευθέρωσης και νυχτερινής φωτογραφίας, δουλεύουν ακόμα καλύτερα από ό, τι περιμέναμε.

Η λειτουργία Macro Focus, ειδικότερα, ήταν απογοητευτική. Μην με πάρτε λάθος: Το Pixel 7 Pro παίρνει εξαιρετικές φωτογραφίες, ακόμα και όταν πλησιάζει πολύ κοντά σε ένα θέμα. Οι εικόνες αποκαλύπτουν πολλές λεπτές λεπτομέρειες χωρίς φρικτές τεχνήσεις λόγω ψηφιακής εγκατάστασης.

Ωστόσο, οι εικόνες δεν είναι τόσο εντυπωσιακές όσο αυτές που θα έχετε με ένα “σωστό” μακρο -φακό. Δεν πρέπει να περιμένετε να αποκαλυφθούν αόρατες λεπτομέρειες. Μην περιμένετε καν να έχετε καλύτερες εικόνες παρά με το iPhone 14 Pro.

Το superzoom είναι τόσο καλό όσο αυτό που μπορεί να βρεθεί σε μια κάμερα που ξεκινά με ένα φακό 5x. Οι εικόνες είναι καλύτερες από τα μεγέθη που έχουμε πάρει με το iPhone 14 Pro, το οποίο χρησιμοποιεί ένα φακό 3x για το ζουμ. Ωστόσο, δεν πλησιάζουν αυτό που θα πάρετε με ένα πραγματικό οπτικό super-zoom, όπως ο φακός 10x του Samsung Galaxy S22 Ultra.

Πήραμε το νέο μας τηλέφωνο στα καλύτερα τηλέφωνα που διατίθενται στην αγορά, και το Pixel 7 Pro εξακολουθεί να κρατάει, και μερικές φορές έρχονται ακόμη και στο προβάδισμα. Μερικές φορές οι εικόνες του Pixel 7 Pro φάνηκαν πιο φυσικές, με σαφείς λεπτομέρειες, και μερικές φορές φαινόταν λίγο πολύ έντονα.

Η κάμερα δεν ήταν ποτέ απογοητευτική για τον ανταγωνισμό και ήταν συχνά πιο εύκολο στη χρήση. Το Pixel 7 Pro σας επιτρέπει να ανοίξετε την κάμερα και να αρχίσετε να φωτογραφίζετε πολύ πιο γρήγορα από ένα iPhone.

Η Google διαθέτει ζωντανές φωτογραφίες που ονομάζεται Top Shot. Ενώ οι ζωντανές φωτογραφίες της Apple κάνουν τις ταινίες, το Top Shot βοηθά να βρείτε ένα στιγμιότυπο του καλύτερου δυνατού χρόνου σε μια σειρά φωτογραφιών. Μπορεί επίσης να καταγράψει μικρά βίντεο, όπως και η κάμερα του iPhone.

Το Pixel 7 Pro προσφέρει καλύτερους ελέγχους οθόνης και επιλογές pro posivation εύκολο από το Galaxy S22 Ultra, το οποίο είναι πιο περίπλοκο. Οι εύκολοι χειροκίνητοι ρυθμιστές ελέγχου σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και τη φωτεινότητα του χρώματος χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε τόνους ελέγχου ψηφιακού αντανακλαστικού τύπου που δεν έχουν νόημα στο πλαίσιο μιας κάμερας τηλεφώνου, όπως συμβαίνει σε μια Samsung.

Ωστόσο, η εφαρμογή κάμερας θα μπορούσε να είναι καλύτερα οργανωμένη. Δεν μπορείτε να αναδιοργανώσετε τις λειτουργίες της κάμερας ή να διαγράψετε τις λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε. Προτιμούμε επίσης την κάμερα με φωνητικό έλεγχο των τηλεφώνων Samsung, το οποίο μας επιτρέπει να τραβήξουμε μια φωτογραφία απλά λέγοντας “πυροβολούν”.

Η Google έχει ενσωματώσει τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες AI στην κάμερα. Εκτός από τη λειτουργία νυχτερινής όρασης, η πραγματική λειτουργία τόνου της κάμερας αναλύει επίσης τους τόνους του δέρματος για να εξασφαλίσει ότι οι εικόνες εκτίθενται με ακρίβεια. Υπάρχει ακόμη και ένα κορυφαίο κουμπί, το οποίο ψάχνει για γνωστά πρόσωπα και εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι παραμένουν σαφείς εάν τραβάτε φωτογραφίες ομάδων.

Τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα του Pixel 7 Pro είναι μόνο το πρώτο μέρος της φωτογραφίας με το pixel – αυτό που μπορεί να επιτύχει το τηλέφωνο από την άποψη του λογισμικού είναι σχεδόν τόσο εντυπωσιακή όσο οι εικόνες που μπορούν να παράγουν οι κάμερες.

Google Pixel 7 Pro Software

 • Το Android 13 φαίνεται να είναι επιτυχές και πλήρες
 • Η φωτογραφία Aburur αλλάζει την κατάσταση
 • Χαρακτηριστικά για τη βελτίωση των κλήσεων σας

Η έκδοση Android 13 που χρησιμοποιείται από την Google προσφέρει ένα πολύ καθαρό, ομοιόμορφο και εύχρηστο σχεδιασμό διεπαφής. Είναι κομψό και συνεπές, ειδικά αν βασίζεστε στα εργαλεία αναζήτησης της Google στο τηλέφωνο για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Ο ταχύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε στο τηλέφωνο είναι η αναζήτηση. Είτε θέλετε να βρείτε μια εφαρμογή, να τροποποιήσετε μια παράμετρο ή να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε μια λειτουργία, είναι καλύτερο να ανοίξετε ένα παράθυρο αναζήτησης, σύροντας το ποντίκι ή λέγοντας “Hey Google” για να λάβετε βοήθεια. Μπορείτε να δημιουργήσετε οθόνες υποδοχής με φακέλους, αλλά δεν το χρειάζεστε πραγματικά.

Υπήρξε μια εποχή που η Google αναμένει ότι οι χρήστες ξοδεύουν ατελείωτες ώρες προσαρμογής και αλλαγής του τηλεφώνου τους για να είναι τέλεια στην εικόνα τους. Μπορείτε πάντα να το κάνετε, αλλά ευτυχώς, η Google συνειδητοποίησε ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουν.

Οι περισσότερες προσαρμογές είναι υγρές και αυτόματες. Τα χρώματα των εικονιδίων και των μενού αλλάζουν για να προσαρμοστούν στα θέματα σας. Οι εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά προτείνονται στο πλαίσιο. Υπάρχουν λιγότερα widgets και επιλογές στην αρχική οθόνη και είναι πιο προσαρμόσιμα και λιγότερο tatillon.

Το Android έχει ωριμάσει πολύ, όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των χαρακτηριστικών που προσφέρουν γραφικά ολισθητήρες και διαισθητικές εντολές, αντί από λίστες και πλαίσια ελέγχου. Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο απλουστευμένα.

Ο πίνακας ελέγχου είναι μια πραγματική ακαταστασία σε σύγκριση με το κέντρο ελέγχου της Apple στο iOS, το οποίο είναι καθαρότερο. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι θαμμένα, όπως η λειτουργία ζωντανής κατιόντος που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη της Google για να δημιουργήσει υπότιτλους για οποιοδήποτε βίντεο που παρακολουθείτε.

Επιπλέον, είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μεριδίου μπαταρίας, η οποία χρησιμοποιεί την μπαταρία τηλεφώνου για την παροχή άλλων συσκευών, ενώ θέλετε να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση μπαταριών, η οποία αποθηκεύει τη μπαταρία. Είναι ένα μεγάλο λάθος.

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Pixel 7 Pro ενσωματώνονται στις εφαρμογές Google. Εάν χρησιμοποιείτε το Google Photos στο Pixel 7 Pro και στο Pixel 7, μπορείτε να εκτρέψετε οποιαδήποτε φωτογραφία στη βιβλιοθήκη Google Photos, αν η φωτογραφία έχει ληφθεί με το Pixel 7 Pro ή όχι. Είναι και πάλι χάρη στο νέο τσιπ Tensor G2.

Αμέσως θέσαμε να δουλέψουμε σε όλα, παλιές οικογενειακές φωτογραφίες με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε άλλα τηλέφωνα που πήγαν στραβά. Βρήκαμε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν λειτουργήσαμε τη μαγεία της Google σε φωτογραφίες από παλιά smartphones. Οι ψηφιοποιημένες φωτογραφίες από την πιτυρίδα δεν επηρεάστηκαν επίσης. Ορισμένες φωτογραφίες που είχαμε πάρει τα τηλέφωνα που χρονολογούνται από το iPhone 3GS – μεταξύ των παλαιότερων στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας – έχουν βελτιωθεί σημαντικά και τώρα φαίνεται να έχουν ληφθεί σε ένα από τα τρέχοντα τηλέφωνα – ίσως με την μπροστινή κάμερα, τουλάχιστον.

Η λειτουργία Unburur Photo φαίνεται σημαντική, σαν να ήταν πολύ σημαντικό να διατηρηθεί μόνο δύο τηλέφωνα Google. Η Google ορκίζεται ότι η λειτουργία του “Deflowing” βασίζεται στον εξοπλισμό που βρίσκεται στο chipset Tensor G2, οπότε δεν υπάρχουν σχέδια που ανακοινώθηκαν για να παρέχουν αυτή τη λειτουργικότητα σε παλαιότερα τηλέφωνα ή να το αφήσουν διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες Google Photos.

Δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί για πάντα, αλλά προς το παρόν η φωτογραφία Unburur είναι ένα πειστικό επιχείρημα για να αγοράσετε ένα Pixel 7 ή ένα Pixel 7 Pro εάν έχετε τεράστιο αριθμό φωτογραφιών από παλιά τηλέφωνα που κρατάτε και ότι θέλετε να βελτιωθεί.

Η Google προσθέτει πρόσθετες δυνατότητες στα τηλέφωνα pixel μετά την εκτόξευσή τους – αυτό που ονομάζει το χαρακτηριστικό μειώνεται – και οι ενημερώσεις για το Pixel 7 Pro είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Για παράδειγμα, η Google μόλις πρόσθεσε μια σαφή λειτουργικότητα κλήσης που κάνει τις κλήσεις ελαφρύτερες όταν καλείτε με το Pixel 7 Pro και το Pixel 7. Αυτή η λειτουργία θα φτάσει επίσης στο Old Pixel 6 και στο Pixel 6 Pro Pro Phones.

Το Pixel 7 Pro θα λάβει ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε χρόνια, αλλά θα λάβει μόνο ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα Android για τρία χρόνια, σύμφωνα με το Google. Είναι πολύ απογοητευτικό, ειδικά όταν η ίδια εταιρεία κατασκευάζει το τηλέφωνο και το οστό.

Το iPhone 8 της Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει την τελευταία ενημέρωση iOS 16 και αυτό το iPhone κυκλοφόρησε το 2017, το οποίο του δίνει πέντε χρόνια ενημερώσεων OS. Δίνοντας ένα τηλέφωνο μια μακρύτερη διάρκεια ζωής της ενημέρωσης δίνει μια υψηλότερη τιμή μεταπώλησης, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία ενός υψηλού τηλεφώνου ένα καλύτερο τηλέφωνο που μπορείτε να αγοράσετε τα μάτια σας κλειστά.

Google Pixel 7 Pro Performance και προδιαγραφές

 • Το Google Tensor G2 βελτιώνει τα γραφικά
 • Η διεπαφή αναζήτησης είναι πολύ γρήγορη
 • 12 GB μνήμης RAM σε όλα τα επίπεδα αποθήκευσης

Μην εξαπατηθείτε από τα τεχνικά φύλλα που κάνουν το Pixel 7 Pro να εμφανίζεται ως υποκείμενο, ειδικότερα σε σύγκριση με τα καλύτερα τηλέφωνα Android όπως το OnePlus 10 Pro. Το τσιπ Google Tensor G2 δεν μπορεί να ξεκινήσει τους τελευταίους ταχύτερους πυρήνες του βραχίονα στον επεξεργαστή, αλλά η Google έδωσε σημαντική ώθηση στα γραφικά σε σύγκριση με την πλατφόρμα του περασμένου έτους και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά.

Ενώ οι πιο αποτελεσματικές καρδιές του επεξεργαστή θα βοήθησαν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δεν είχαμε ποτέ την εντύπωση ότι το Pixel 7 Pro έλειπε καθαρή απόδοση. Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η Google έχει τόσο στενό συγχρονισμό μεταξύ οστού και εξοπλισμού, αλλά είχαμε την εντύπωση ότι η διεπαφή ήταν πολύ ταχύτερη από τις άλλες συσκευές που χρησιμοποιούμε. Το απλό γεγονός της εύρεσης των εφαρμογών μας ή της πλοήγησης στις οθόνες υποδοχής μας φάνηκε πιο γρήγορα σε εμάς.

Υπάρχουν τώρα τόσες πολλές εφαρμογές και χαρακτηριστικά στα τηλέφωνά μας που οι κατασκευαστές των τηλεφώνων αναμένουν αυτό που ψάχνουμε για αυτό που χρειαζόμαστε αντί να οργανώσουμε τις περίπλοκες οθόνες υποδοχής. Το Pixel 7 Pro το καθιστά πολύ εύκολο. Μπορείτε να ανοίξετε ένα πληκτρολόγιο όταν ανοίξετε τον επιλογέα των εφαρμογών σας. Η καταχώρηση αποκαλύπτει αμέσως τα αποτελέσματα και όχι μετά από λίγα λεπτά καθυστέρησης, όπως βλέπουμε σε άλλα τηλέφωνα. Το άνοιγμα των εφαρμογών είναι επίσης γρήγορο.

Κάθε Google Pixel 7 Pro επωφελείται από τα 12 GB μνήμης RAM, ανεξάρτητα από την έκδοση αποθήκευσης που αγοράζετε. Αυτή η μνήμη προάγει την απόδοση και θέλουμε να δούμε ότι το πρώτο επίπεδο των 128 GB δεν έχει αφεθεί έξω. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να εκτελέσουμε αρκετές εφαρμογές και να πηγαίνουμε από το ένα στο άλλο, ακόμη και αν η Google δεν περιλαμβάνει το επίπεδο της ισχυρής πολλαπλών εργασιών που θα βρείτε σε ένα τηλέφωνο Samsung.

Το Pixel 7 Pro αποκτά όλες τις τελευταίες τεχνολογίες δικτύου, συμπεριλαμβανομένων 5G για δίκτυα που χρησιμοποιούν το SUP6 5G ή το πιο αποκλειστικό MMWAVE 5G, πιο αποκλειστικά .

Google Pixel 7 Pro Battery

 • Μέχρι μια ολόκληρη μέρα ζωής μπαταρίας
 • Η ταχύτητα φόρτωσης είναι μέση
 • Υποστήριξη για τη λειτουργία κοινής χρήσης ασύρματων μπαταριών

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Pixel 7 Pro είναι καλή, περισσότερο από μία ημέρα πλήρους χρήσης, αλλά έπρεπε να φορτώσουμε το τηλέφωνο κάθε μέρα. Ωστόσο, δεν έχουμε παρατηρήσει ενοχλητικά προβλήματα μπαταρίας σε αυτό το τηλέφωνο, όπως ακούσαμε με iOS 16 συσκευές. Στο τέλος της ημέρας, ήμασταν γενικά μεταξύ 10 και 20 % μπαταρία αν δεν τραβήξαμε τόνο φωτογραφιών εκείνη την ημέρα.

Η οθόνη μπορεί να γίνει πολύ φωτεινή και η προσαρμοστική φωτεινότητα της Google έχει κάνει ένα καλό έργο προσαρμογής χωρίς να είναι ενοχλητικό. Είναι βαρετό ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε δύο χειρονομίες για να προσαρμόσουμε τη φωτεινότητα της οθόνης από τον πίνακα διαμόρφωσης, επειδή είναι το κύριο μέτρο εξοικονόμησης ενέργειας. Η οθόνη ρυθμίζεται από προεπιλογή σε ανάλυση 1080p FHD+ για εξοικονόμηση ενέργειας και δύσκολα θα παρατηρήσετε τη διαφορά εάν αποφασίσετε να επιμείνετε στην χαμηλότερη ανάλυση.

Η Google ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο μπορεί να επαναφορτιστεί στο 50% σε 30 λεπτά και στις δοκιμές μας, αυτές οι δηλώσεις έχουν αποδειχθεί ακριβείς λίγα λεπτά. Θα θέλαμε να δούμε ένα ακόμη ταχύτερο φορτίο – ίσως μια λειτουργία turbo για να επαναφορτίσετε την μπαταρία σε λίγα λεπτά, όπως στο OnePlus 10T. Καταφέραμε να φορτώσουμε αυτό το τηλέφωνο 100% σε λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Η Google δεν περιλαμβάνει φορτιστή με το τηλέφωνό της, μόνο ένα καλώδιο USB-C και έναν προσαρμογέα για να συνδέσετε το καλώδιο του παλιού σας τηλεφώνου για να μεταφέρετε τα δεδομένα. Φορτώνουμε το Pixel 7 Pro με έναν προσαρμογέα Anker Nano 3 που παρέχεται από τον Anker, ένα μικρό φορτίο που μπορεί εύκολα να διαχειριστεί την απαιτούμενη ισχύ 30W.

Υπάρχει λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, καθώς και λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας “ακραίας”. Αυτές οι δύο λειτουργίες απενεργοποιούν όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά, αν και η Google δεν είναι απολύτως σαφής σε αυτό που χάνετε. Για την ακραία λειτουργία εξοικονόμησης μπαταριών, θα πρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές επιτρέπεται να λειτουργούν στο παρασκήνιο και στις ειδοποιήσεις προβολής, εκτός από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές της Google. Η Google ισχυρίζεται ότι αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει έως και 72 ώρες χρόνου τηλεφώνου.

Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ακραίων μπαταριών κάθε φορά που ενεργοποιείτε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ή όχι. Η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να επιβραδύνει τα πάντα όταν το τηλέφωνό σας φτάσει σε ένα ορισμένο ποσοστό χαμηλής μπαταρίας. Μπορείτε επίσης να πείτε την Battery Saver για να μάθετε τις συνήθειες σας και να επιβραδύνετε τα πράγματα εάν φαίνεται ότι δεν θα είστε σε θέση να φτάσετε στον κανονικό σας ύπνο με το τηλέφωνό σας.

Το Pixel 7 Pro υποστηρίζει επίσης την ασύρματη επαναφόρτιση και στις δύο κατευθύνσεις. Μπορείτε να φορτώσετε το τηλέφωνο σε ένα tablet φόρτισης συμβατό με Qi, ή μπορείτε να τοποθετήσετε μια άλλη συσκευή, όπως το Pixel Watch, στο πίσω μέρος του Pixel 7 Pro και να ανακτήσετε κάποιο επιπλέον ρεύμα χρησιμοποιώντας την μπαταρία του τηλεφώνου.

Συναρμολόγηση του Google Pixel 7 Pro

Σύρετε για να μετακινηθείτε οριζόντια

Κατηγορίες Παρατηρήσεις Σημείωση
Σχέδιο Αρχική κεφαλή κάμερας αλλά όχι αρκετή επιλογή χρώματος 4/5
Οθόνη Μεγάλο και φωτεινό, με εξαιρετικό χρόνο απόκρισης 4.5/5
Λογισμικό Ένα Android είχε ως αποτέλεσμα την αποκλειστική τεχνολογία 5/5
Εκτέλεση Μια γραφική ώθηση για γρήγορη λειτουργία 4.5/5
Αυτονομία Κρατάει μια μέρα, αλλά τίποτα δεν είναι εντυπωσιακό 4/5
Κάμερας Υπέροχες φωτογραφίες κάθε φορά, αλλά δεν είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. 4.5/5
Σχέση ποιότητας και τιμής Φθηνότερο από ό, τι προσφέρει ο ανταγωνισμός 4.5/5

Πρέπει να αγοράσω το Google Pixel 7 Pro

Αγοράστε το εάν.

Θέλετε ένα πιο ευπροσάρμοστο τηλέφωνο.

Το Pixel 7 Pro λειτουργεί καλά, ανεξάρτητα από το τι κάνετε με αυτό. Παίρνει υπέροχες φωτογραφίες, “ακούει” καλά και τώρα βελτιώνει τον ήχο των κλήσεων μας. Κάνει πολλά αν και άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνου έχουν παραμελήσει.

Θέλετε να αγγίξετε τις παλιές φωτογραφίες σας

Αγοράστε ένα Pixel 7 Pro ανέρχεται σε εγγραφή σε μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να διορθώσετε όλες τις μη τρομερές φωτογραφίες της βιβλιοθήκης σας. Εάν τα πλάνα του iPhone 4 δεν έχουν ηλικία τόσο καλά, το pixel θα τους εκσυγχρονίσει. Καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να το κάνει αυτό. προς το παρόν.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε το καλύτερο.

Είναι αναμφισβήτητο ότι το Pixel 7 Pro κρατά την κατάταξή του μπροστά στα καλύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν κοστίζει λιγότερο. Είναι φθηνότερο από το iPhone 14 Pro, και πολύ φθηνότερο από το Galaxy S22 Ultra. Επιπλέον, τα τηλέφωνα pixel είναι συχνά σε προώθηση.

Μην το αγοράζετε αν.

Θέλετε ένα τηλέφωνο που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα

Δεν έχει γραφίδα, ισχυρό ζουμ, γρήγορη επαναφόρτιση ή ταχύτερη οθόνη στην αγορά. Η Google είπε ότι αυτό το τηλέφωνο σπάει όλα τα αρχεία, αλλά δεν είπε ότι κάνει τα πάντα. Εάν είστε φανατικός των τεχνικών φύλλων, βρείτε ένα Galaxy S22 Ultra ή ένα OnePlus 10 Pro με ένα τσιπ Qualcomm μέσα.

Θέλετε ένα τηλέφωνο που διπλώνει

Τα κλασικά τηλέφωνα ανήκουν όλο και περισσότερο στο παρελθόν. Τα τηλέφωνα που διπλώνουν είναι τα τελευταία και η μεγαλύτερη καινοτομία. Αγαπάμε το Samsung Galaxy Z Flip 4 για το σχεδιασμό του, αλλά τα τηλέφωνα όπως το τεράστιο Galaxy Z Fold 4 προσφέρουν επίσης μια επιφάνεια μεγάλης οθόνης όταν το ανοίγετε.

Θα κρατήσετε αυτό το τηλέφωνο για πάντα

Ακόμη και αν η Google κατασκευάζει το λειτουργικό σύστημα Pixel 7 Pro και Android 13 που εκτελεί, αυτό δεν σημαίνει ότι η Google θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτό το τηλέφωνο για πάντα. Από την άλλη πλευρά, η Apple εξακολουθεί να ενημερώνει τα τηλέφωνα που είναι πέντε ετών. Εάν έχετε προβλήματα για τα πέντε χρόνια που έχετε αυτό το τηλέφωνο της Apple, είναι εύκολο να βρείτε ένα κατάστημα Apple όπου μπορείτε να εισάγετε για βοήθεια – αυτό δεν συμβαίνει με τα τηλέφωνα Google.

Εξετάζω επίσης

Αν ψάχνετε για ένα τηλέφωνο high-end, αλλά δεν είστε σίγουροι για το Pixel 7 Pro, εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να συμβουλευτείτε.

Apple iPhone 14 Pro
Η Google μπορεί να τελειοποιήσει το Pixel 7 Pro όσο θέλει, αλλά ποτέ δεν θα πάρει το iMessage, το iCloud και όλες τις άλλες συγκεκριμένες υπηρεσίες της Apple. Εάν η συνοδεία σας ή η επιχείρησή σας απαιτεί την Apple, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει ένα εικονοστοιχείο για να το αντικαταστήσει αυτό.
Διαβάστε την πλήρη δοκιμή μας (στα αγγλικά): Apple iPhone 14 Pro

Samsung Galaxy Z Flip 4
Το Pixel 7 Pro δεν μπορεί να ταιριάζει με το μοναδικό στυλ αναδίπλωσης και τα χαρακτηριστικά ενός τηλεφώνου όπως το Galaxy Z Flip 4. Το Galaxy Z Flip δεν προσπαθεί καν να ανταγωνιστεί με κάμερες ή ισχύ επεξεργασίας. Απλώς φαίνεται δροσερός.

Google Pixel 7
Όπως και το 7 Pro, το Pixel 7 ωφελείται από ολόκληρο το τσιπ Tensor G2, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις πιο ισχυρές λειτουργίες λογισμικού AI του Pixel 7 Pro, ιδιαίτερα της φωτογραφίας. Επίσης, όπως το Pro, το Pixel 7 ξεκινά σε χαμηλότερη τιμή από τους ανταγωνιστές.
Διαβάστε την πλήρη δοκιμή μας: Google Pixel 7

 • Πρώτη αναθεώρηση: 12 Οκτωβρίου

Google Pixel 7/Pro Review: σκληρά προβλήματα? Απαντήσεις λογισμικού!

Τηλέφωνο Booster Speed ​​(καθαρό)

Η εφαρμογή Advanced Antivirus & Security Scanner σας προστατεύει από άγνωστες απειλές για κινητά. Ο κινητήρας προστασίας σε πραγματικό χρόνο σας προστατεύει από επιβλαβείς ιούς, κακόβουλο λογισμικό, adware και spyware.
Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιώνει την απόδοση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας σκοτώνοντας όλες τις εφαρμογές αποστράγγισης της μπαταρίας. Αυτό κάνει την μπαταρία σας τελευταία ψαλμωδία! Φτάνετε μέχρι και 30% περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού σας ενισχύοντας τα παιχνίδια έως και 30% ή ακόμα περισσότερο. Τώρα παίζετε παιχνίδια Fast & Smotherher. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή Booster λίγο πριν παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι.
Πολλές εφαρμογές και παιχνίδια ενδέχεται να καταναλώνουν την ακριβή αποθήκευση μνήμης σας. App Junk Cleaner Χαρακτηριστικά Καθαρίστε όλα τα σκουπίδια και την προσωρινή μνήμη αποθηκευμένη στη συσκευή σας, αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο και ενισχύει την ταχύτητα της συσκευής σας.
Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για συσκευές RAM 4 GB, αλλά είναι επίσης αποτελεσματική για συσκευές 3 GB, 2 GB, 1 GB, 500 MB και 256 MB.
Λήψη δωρεάν τώρα !
Δωρεάν antivirus σε πραγματικό χρόνο και προστασία κατά της κλοπής για το δισκίο σας.
Η εφαρμογή ασφαλείας AVG για το Tablet Android ™ σας προστατεύει από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, spyware και μηνύματα κειμένου σε κίνδυνο (σε υποστηριζόμενες συσκευές SIM) και εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
Λήψη δωρεάν τώρα !
✔ Αναλύστε τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις, τα αρχεία και τα πολυμέσα για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού, ιούς και spyware
✔ Ενεργοποιήστε τη γεωλογία του tablet σας και βρείτε το μέσω του Google Maps ™ σε περίπτωση απώλειας/πτήσης
✔ κλειδώστε/διαγράψτε τη συσκευή σας για να προστατεύσετε το απόρρητό σας
✔ ολοκληρώστε τις εργασίες που επιβραδύνουν τη συσκευή σας
✔ Πλοηγηθείτε με ασφάλεια και προστατεύστε τον εαυτό σας από το phishing
✔ Ελέγξτε τη χρήση της μπαταρίας, του χώρου αποθήκευσης και των δεδομένων
✔ Προσδιορίζει τις μη εξασφαλισμένες ρυθμίσεις της συσκευής και προτείνει τον τρόπο αντιμετώπισής της
Το Cleaner Mobi μπορεί να σας βοηθήσει:

– Αναλύστε το χώρο αποθήκευσης, σάρωσης και διαγραφή ανεπιθύμητων ή σκουπιδιών
– Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των εφαρμογών / παιχνιδιών
– Σκοτώστε περιττές διαδικασίες για να επιταχύνετε το δισκίο σας
– Εγκαταστήστε εφαρμογές με τον καλύτερο διαχειριστή εφαρμογών
– Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βελτιστοποιείται
– Μεταφέρετε τα αρχεία στην κάρτα SD σε μια βρύση
– Δώστε και βελτιστοποιήστε το tablet ή το smartphone σας
Το Cleaner Mobile θα σας βοηθήσει να διαγράψετε, να μετακινήσετε, να αποθηκεύσετε, να εγκαταστήσετε ή να κάνετε όλες τις άλλες λειτουργίες με εφαρμογές, παιχνίδια, άλλα αρχεία και ούτω καθεξής. Βελτιστοποιήστε τη μνήμη τηλεφώνου ή αποθήκευσης με αυτήν την προσωρινή μνήμη του Κριού και την καθαρότερη μνήμη! Ενθαρρύνετε τη λειτουργία της μπαταρίας με επιπλέον φορτιστή μπαταρίας!
* ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ *

1. Καθαρισμός μνήμης
Απελευθερώστε από τη μνήμη RAM και κλείνει τις διαδικασίες και τις εργασίες που λειτουργούν στο παρασκήνιο, χρησιμοποιώντας ένα μόνο κλικ στο κουμπί “Optimizer”. Η χρήση του καθαρισμού μνήμης θα δροσίσει το τηλέφωνό σας όταν η CPU υπερθερμαίνεται, ενισχύει την απόδοσή της και ακόμη και να αποτρέψει την αδειά της μπαταρίας πολύ κενή.

2. Περιττός καθαρισμός αρχείων (κάλυμμα συστήματος)
Διαγράψτε περιττά αρχεία όπως αυτά που υπάρχουν στην προσωρινή μνήμη συστήματος ή τα υπολειπόμενα αρχεία. Απελευθερώστε το χώρο αποθήκευσης διαγράφοντας περιττά αρχεία και βελτιστοποιήστε το τηλέφωνό σας για καλύτερη απόδοση
Booster Game
Με την ανάθεση πόρων συστήματος στο παιχνίδι σας, το Game Booster σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τον κινητήρα του τηλεφώνου σας για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία παιχνιδιού ! Ενισχύστε το παιχνίδι και την ταχύτητα εκτόξευσης 20 %. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία όταν συχνά το τηλέφωνό σας ή τα φυτά σας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.
Accelerator Gaming: Βελτιώστε την ταχύτητα και την εμπειρία σας των παιχνιδιών.
Έξυπνη αναγνώριση και χειροκίνητη προσθήκη παιχνιδιών ή εγκατεστημένων εφαρμογών.
Συμπυκνώστε τους πόρους του συστήματος για καλύτερη λειτουργία, ένα πιο ρευστό παιχνίδι και μια σειρά εικόνων ανά δευτερόλεπτο πολλαπλασιάστηκαν.
Το Speed ​​Booster είναι ένας βελτιστοποιητής Android και καθαρότερος κύριος με ενσωματωμένη και ελεύθερη λειτουργία ασφαλείας προστασίας από ιούς

Πώς να εγκαταστήσετε το τηλέφωνο Booster Speed ​​(Clean) Mod

Βήμα 1. Λήψη Η ταχύτητα Booster Phone (Clean) Mod () APK αρχείο στο HappyMod.com.
Βήμα 2. Μόλις κατεβάσετε, ανοίξτε τις λήψεις, πατήστε στο αρχείο APK και πατήστε ΝΑΙ όταν προτρέψτε.
Βήμα 3.Το SPEED Booster Phone (Clean) Mod () APK θα αρχίσει να εγκαθιστά στη συσκευή σας. Απλός.

Πώς να εγκαταστήσετε το SPEED Booster Phone (Clean) Mod από την εφαρμογή HappyMod?

Βήμα 1. Κατεβάστε το αρχείο HappyMod APK στο HappyMod.com.
Βήμα 2. Μόλις κατεβάσετε, ανοίξτε τις λήψεις, πατήστε στο αρχείο APK και πατήστε ΝΑΙ όταν προτρέψτε.
Βήμα 3.ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (Καθαρίστε), Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.
Βήμα 4: Μπορείτε να κατεβάσετε 100% mods εργασίας στο HappyMod με ένα κλικ.