Google Pixel 7 Pro Smartphone Test., Google Pixel 7 Pro Smartphone Test: Πρωταθλητής φωτογραφιών αλλά και πολύ ευέλικτο

Google Pixel 7 Pro Smartphone Test: Πρωταθλητής φωτογραφιών αλλά και πολύ ευέλικτο

Contents

Η λειτουργία “Night Vision” έχει συμμετάσχει πολύ στη φήμη του Google Pixel στη φωτογραφία. Από προεπιλογή, αυτή η μέθοδος λήψης ρυθμίζεται σε αυτόματο. Μια καλή ιδέα που για άλλη μια φορά σας επιτρέπει να μην αγγίξετε τη διεπαφή για να πάρετε μια επιτυχημένη βολή.

Pixel 7 Pro Test

Το Pixel δεν είναι το πιο γνωστό από τα smartphones, ωστόσο είναι ένα από τα πιο πλήρη στην αγορά σήμερα. Το τηλέφωνο της Google στοχεύει σε μια αγορά υψηλής ποιότητας σε τιμή που παραμένει προσβάσιμη, κάτω από τα συμβολικά ευρώ 1000 ευρώ.

Περίληψη

 • Pixel 7 Pro Τεχνικό φύλλο
 • Ένα smartphone με μοναδικό σχέδιο
 • Η πιο όμορφη οθόνη σε ένα smartphone
 • Pixel 7 Pro με εξαιρετική απόδοση
 • Ήχος στο Google Pixel 7 Pro
 • Εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο smartphone
 • Το καλύτερο smartphone για τη φωτογραφία
 • Ένα σκληρό smartphone

Το τέλος του έτους σηματοδοτεί την απελευθέρωση πολλών προϊόντων, ειδικά στην τηλεφωνία. Επομένως, η Google επιστρέφει με το Pixel 7 και το Pixel 7 Pro, δύο smartphones που μετράνε επωφεληθείτε από τα επιτεύγματά τους για να κάνουν καλύτερα. Εστιάζουμε μόνο στο Pixel 7 Pro, αλλά μπορείτε να βρείτε τη δοκιμή Google Pixel 7 εδώ.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Το Pixel 7 Pro είναι αυτό των δύο τηλεφώνων για να λάβετε τις περισσότερες βελτιώσεις. Ήδη η Google επιστρέφει με μια δεύτερη έκδοση του επεξεργαστή σπιτιού της, Ο τανυστήρας G2. Η φωτογραφία δεν πρέπει να ξεπεράσει, με βελτίωση ορισμένων αισθητήρων και πάνω απ ‘όλα μια βελτιστοποίηση λογισμικού που κάνει μεγάλες υποσχέσεις. Η Google θέλει να χτυπήσει σκληρά με το Pixel 7 Pro.

Pixel 7 Pro Τεχνικό φύλλο

Google Pixel 7 Pro
Μέγεθος οθόνης 6,7 ίντσες
Τύπος οθόνης OLED LTPO
Ορισμός οθόνης 3120 ανά 1440 εικονοστοιχεία, ή 512 PPI
Ποσοστό αναψυχής 120 Hz
Κάλτσα Google Tensor G2
ΕΜΒΟΛΟ 12 GB RAM
Αποθήκευση 128 GB ή 256 GB αποθήκευσης UFS 3.1
Μπαταρία 5000 mah
Ταχύτατο φορτίο 30W σε ενσύρματο και ασύρματο 23W
Συνδεσιμότης 5G / WIFI 6E / Bluetooth 5.2
Κύριοι αισθητήρες φωτογραφιών 50 mpx + 12 mpx + 48 mpx
Δευτερεύων αισθητήρα φωτογραφιών 10,8 mpx
Σφικτότητα IP68
Διαστάσεις 162,9 x 76,6 x 8,9 mm
Βάρος 212 γραμμάρια
Τιμή Από 899 €

Ένα smartphone με μοναδικό σχέδιο

Τα smartphones δυσκολεύονται να διαφοροποιηθούν στο σχέδιό τους σήμερα. Καταλήγουμε με τηλέφωνα πανομοιότυπα με τα μικρά πρωτότυπα τεχνικά φύλλα. Το Pixel 7 Pro παίρνει το αντίθετο και αναλαμβάνει τις επιλογές του. Το Pixel είναι γνωστό για τη φωτογραφία, οπότε αυτό είναι οπτικά αυτό που θα επισημανθεί. Βρίσκουμε έτσι στην πίσω πρόσοψη ένα μπαρ κάνοντας όλο το πλάτος του τηλεφώνου. Στεγάζει τις τρεις ενότητες φωτογραφιών. Το μεταλλικό περίγραμμα του τηλεφώνου επεκτείνεται έτσι γύρω από τους αισθητήρες φωτογραφιών.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Ένα μοναδικό σχέδιο ειδικά στο νέο χρώμα “Sage Green”. Υπάρχουν χρυσοί τόνοι στα μεταλλικά και ανοιχτά πράσινα μέρη στην πίσω πλευρά του γυαλιού. Δεν υπάρχει πλέον χρώμα, bi-tons που βρήκαμε στο Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Το τηλέφωνο προσφέρεται επίσης σε λευκό “χιόνι” καθώς και “ηφαιστειακό μαύρο”.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Μια άλλη αλλαγή για το Pixel 7 Pro, Η τοποθέτηση των κουμπιών όγκου και ανάφλεξης. Η Google τους κατέβηκε ελαφρώς για να τους καταστήσει πιο προσιτά σε μικρά χέρια.

Η πιο όμορφη οθόνη σε ένα smartphone

Όπως και με τον μεγάλο αδελφό του το Pixel 6 Pro, η οθόνη είναι μια πραγματική επιτυχία. Ψήφισμα 3120 ανά 1440 εικονοστοιχεία, Λάμπει με φωτεινότητα που υπερβαίνει το 1000 CD/M2. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από την προηγούμενη γενιά και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως.

Πρέπει ακόμα να το γνωρίζετε αυτό το βασικό Έχει οριστεί για να εμφανίσει έναν ορισμό σε 1080p. Θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της οθόνης για να τροποποιήσετε την τιμή σε 1440p. Αλλά πολύ ειλικρινά, υπάρχει αρκετά μικρό οπτικό ενδιαφέρον, ειδικά ότι όσο χαμηλότερη είναι η ανάλυση, τόσο περισσότερα τύμπανα εξοικονομείτε.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Η πλάκα ανανεώνεται με προσαρμοστική ταχύτητα Μεταξύ 10 και 120Hz. Αυτό επιτρέπει στη στατική εικόνα να αποθηκεύσει και να μεταβεί σε 120 Hz, μόλις το τηλέφωνο το χρειάζεται πραγματικά. Σε αντίθεση με το Pixel 6 που είχε πολλά σφάλματα σε προσαρμοστική ταχύτητα, είναι επιτυχία για το Pixel 7 Pro.

Όσο για την ποιότητα της πλάκας και της βαθμονόμησης, δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς. Δεν υπάρχει χρωματική εκτροπή και χρώματα σε “φυσικό” τρόπο που παραμένουν πιστοί. Σε γενικές γραμμές είναι επιτυχία και το Pixel 7 Pro καταφέρνει να κάνει καλύτερα από τον προκάτοχό του που ήταν ήδη πολύ καλός.

Pixel 7 Pro με εξαιρετική απόδοση

Φτάνουμε εκεί στο τεχνικό μέρος και είναι δύσκολο να κρίνουμε τη δοκιμή. Η απόδοση δεν είναι ήδη ίση ανάλογα με το Pixel 7 Pro δοκιμασμένο, αυτό που ήδη πυροδοτεί. Πράγματι, πραγματοποιήσαμε μια εκτροπή, η αποθήκευση ορισμένων μοντέλων είναι περισσότερο ή λιγότερο γρήγορη. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PCMARK καταλήγουμε σε διαφορές βαθμολογίας 20.500 έως 29000. Μια διαφορά που μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι η Google χρησιμοποιεί δύο κατασκευαστές: Micron και SK Hynix. Στην πράξη, αυτό δεν είναι απολύτως αισθητό, αλλά πρέπει να σημειωθεί.

Το Pixel 7 Pro ενσωματώνει το νέο τσιπ House Tensor G2 House. Ο επεξεργαστής 8 -core έχει 2 πυρήνες στα 2,85 GHz, 2 πυρήνες στα 2,35 GHz και 4 πυρήνες στα 1,80 GHz. Συνδέεται με 12 GB μνήμης RAM και δύο επιλογές αποθήκευσης. Πρώτον, η έκδοση 128 GB είναι η μόνη διαθέσιμη. Τις παραγγελίες Για 256 GB θα είναι ανοιχτά τότε. Ακόμη και αν η αποθήκευση μέσω της φωτογραφίας Google σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα μεγάλο μέρος της βιβλιοθήκης σας δωρεάν στο σύννεφο.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Από την άποψη του επεξεργαστή, το συγκρίναμε με το Pixel 6, το οποίο έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Pixel 6 Pro. Η πολλαπλή δύναμη είναι πάνω από 50% και 40% σε ενιαίο πυρήνα.

Η Google ανακοινώνει επίσης Αύξηση κατά 60% στην απόδοση στην τεχνητή νοημοσύνη. Εάν είναι δύσκολο να το υπολογίσετε, οι υποσχέσεις φαίνονται σωστές σε ορισμένα σημεία αναφοράς στο Geekbench.

Κατά τη χρήση, η απόδοση είναι εξαιρετική και δεν είχα Χωρίς καθημερινή επιβράδυνση. Ακόμη και στη φωτογραφία, το smartphone είναι ικανό να συλλάβει και να ρετουσάρου κάθε κλισέ πολύ πιο γρήγορα. Το αντίστοιχο είναι μια ελαφρώς υψηλή θέρμανση. Εάν παίζετε ένα παιχνίδι 3D ή τραβήξετε πολλές φωτογραφίες στη σειρά, η θερμοκρασία αυξάνεται πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο όπου δεν μπορούμε πλέον να κρατήσουμε το τηλέφωνο, Αλλά παραμένει άβολα.

Ήχος στο Google Pixel 7 Pro

Την εποχή του Pixel 3, ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του τηλεφώνου ήταν τα δύο ηχεία στην μπροστινή πλευρά στο Stereo. Ο ήχος ήταν καθαρός και πάνω απ ‘όλα πήγε προς τον χρήστη. Δυστυχώς από το Pixel 4, η Google εγκατέλειψε την ιδέα. Είμαστε επομένως σήμερα με έναν κύριο ηχείο στο κάτω μέρος του τηλεφώνου που είναι ισχυρό, αλλά αυτό δείχνει στο πλάι. Ο δεύτερος ομιλητής είναι αυτός που χρησιμοποιείται για κλήσεις και είναι προφανώς πολύ αδύναμο. Ανάλογα με την κατεύθυνση στην οποία θα τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, το κάτω μέρος του τηλεφώνου θα είναι πάντα ισχυρότερο. Ένα πρόβλημα που φαίνεται να έχει γίνει φυσιολογικό σήμερα.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Για το μικρόφωνο, είναι πολύ καλό για ένα smartphone. Επιτρέπει ειδικότερα Για να χρησιμοποιήσετε ζωντανές λειτουργίες μεταγραφής ή μετάφρασης. Κατά τη διάρκεια κλήσεων δεν υπάρχει τίποτα να διαμαρτυρηθούν.

Εδώ είναι το πραγματικά έξυπνο smartphone

Το Pixel 7 Pro προφανώς φτάνει με την τελευταία έκδοση του Android 13. Όπως όλα τα εικονοστοιχεία, έχετε Η πιο αγνή εμπειρία του Android. Χωρίς επικάλυψη, αυτό είναι το όραμα της Google σε ένα τηλέφωνο που κατασκευάζεται από το Google. Αυτό είναι το πιο κοντά σε αυτό που κάνει η Apple με το iPhone της.

Στις λειτουργίες που μπορούν να προσφέρουν μόνο το εικονοστοιχείο, βρίσκουμε ιδιαίτερα την άμεση μεταγραφή μέσω της εφαρμογής “Recordur”. Τα αποτελέσματα ήταν γενικά καλά στο Pixel 6, είναι τώρα εκπληκτικά στο Pixel 7 Pro. Στο σημείο, όπου σε πλήρη σύμβαση, το τηλέφωνο περιελάμβανε καλύτερα από εμένα τι εξήγησε ο παρουσιαστής.

Φέτος η Google προσθέτει την αναγνώριση προσώπου στο smartphone της. Δεν είναι μια έκδοση επίσης προχωρημένη σε 3D όπως το Pixel 4, αλλά απλά ένα βασικό ξεκλείδωμα. Το αποτέλεσμα είναι μάλλον πειστικό. Για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται πάντα στην οθόνη και τελικά είναι γρήγορος και αποτελεσματικός.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Βρίσκουμε επίσης βασικά, Μια εγγραφή βίντεο οθόνης απευθείας από το κλείστρο παραμέτρων στην κορυφή. Μια συνάρτηση που μπορεί να είναι πολύ πρακτική και να μην απαιτεί τρίτη εφαρμογή.

Ακόμα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στο Pixel, είναι μόνιμα αναγνώριση του τίτλου. Το Pixel 7 Pro είναι σε θέση να ανιχνεύει και να βρει, όπως ο Shazam, ο τίτλος της μουσικής που ακούτε ή ακούτε. Εάν είστε σε ένα βράδυ, ότι αγαπάτε τη μουσική, αλλά δεν έχετε χρόνο, ή ακόμα και την επιθυμία να το βρείτε, το εικονοστοιχείο σας έχει ήδη στην ιστορία της ακρόασης.

Η λίστα είναι πολύ μεγάλη, Αλλά αυτό είναι και η δύναμη του Google Pixel 7 Pro: είναι ένα πραγματικό smartphone.

Το καλύτερο smartphone για τη φωτογραφία

Εχουμε Ένα ειδικό άρθρο Στη φωτογραφία του Pixel 7 Pro μπροστά σε δύο σοβαρούς ανταγωνιστές, το iPhone 14 Pro και μια επαγγελματική κάμερα. Εάν μερικές φορές υπάρχει συζήτηση για τον νικητή, η πλειοψηφία του χρόνου είναι το Pixel 7 Pro που επικρατεί. Προφανώς αντιμετώπισε ένα αντανακλαστικό, Αυτή είναι μια σύγκριση στο άμεσο κατάστημα κατοικιών και όχι με την επεξεργασία φωτογραφιών.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Εάν δεν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φωτογραφία, μπορείτε να σταματήσετε σε αυτήν την πρόταση: Το Pixel 7 Pro είναι το καλύτερο smartphone για τη φωτογραφία. Είναι μια τελική νίκη, Ειδικά με τον νέο αισθητήρα 48 megapixel zoom x5, ο οποίος καταγράφει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ας ξεκινήσουμε με τους δύο κύριους αισθητήρες, τη σούπερ ευρεία γωνία και την ευρεία γωνία. Οι δύο παράγουν φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες και αρκετά πιστά χρώματα. Η χρωματομετρία είναι συχνά κολακευτική, που αντιστοιχεί καλά στα πρότυπα των κοινωνικών δικτύων. Στη μέση της ημέρας, δύσκολο να χάσετε έναν πυροβολισμό. Σημειώνουμε επίσης ότι τα χρώματα μεταξύ των δύο αισθητήρων είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Αυτή η τάση ακολουθεί με το ζουμ x5.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Όταν αρχίσετε να μεγεθύνετε, το πρώτο επίπεδο X2 χρησιμοποιεί μέρος του X5 και ολοκληρώθηκε με τα κύρια 50 megapixels. Η απόδοση δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας αφοσιωμένος τηλεφακός και όχι ένα λογισμικό εργασίας. Για το ζουμ αφιερωμένο στο X5, η κατάδυση είναι εξαιρετική Και τα χρώματα είναι πάντα τόσο πιστά. Με τα 48 megapixels, σας επιτρέπει να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο, πηγαίνοντας στο X30. Δεν είναι πλέον μια σαφής και ακριβής φωτογραφία, αλλά μια επιπλέον λύση για να παρατηρήσετε κάτι. Εάν η απόδοση είναι εκπληκτική για ένα smartphone, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι καθαρό. Είναι όλα τα ίδια ένα πραγματικό κατόρθωμα της Google.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Μπορούμε επίσης να κάνουμε μακροεντολή με το Pixel 7 Pro Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά επαγγελματικά. Σε αυτό το σημείο, το smartphone της Google συντρίβει ολόκληρο τον διαγωνισμό. Οι βολές είναι πλούσιες, ακριβείς και το Bokeh Magnificent.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Για πορτρέτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αφοσιωμένη λειτουργία ή να μεταβείτε στο Zoom X5 και να προσθέσετε θολή στο ρετουσάρισμα. Ειλικρινά, προτιμώ το δεύτερο κλισέ πολύ μακριά, με πιστοί αναλογίες και φυσική θολότητα. Είναι ακόμα ένα εξαιρετικό πρώτο κλισέ, αλλά το φυσικό συχνά επικρατεί για φωτογραφίες πορτρέτου.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Η λειτουργία πορτρέτου selfie λειτουργεί επίσης υπέροχα. Ο συμπλέκτης είναι σχεδόν τέλειος. Ακόμα κι αν είδαμε την προηγούμενη δοκιμή μας, μερικές αποτυχίες. Έτσι θα είναι προτιμότερο να τραβήξετε αρκετές βολές, για να διασφαλίσετε ότι έχετε τουλάχιστον ένα καλό.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Ας περάσουμε τη νύχτα. Αυτό είναι όπου το Pixel 7 Pro είναι λίγο περισσότερο κενό με τον ανταγωνισμό. Οι δύο φωτογραφίες λαμβάνονται με λειτουργία νυχτερινής όρασης. Η σούπερ ευρεία γωνία καταγράφει πολλές αντανακλάσεις, αλλά η τελική απόδοση είναι εξαιρετική. Το ίδιο αποτέλεσμα για το Grand English που καταγράφει μια απίστευτη ποσότητα πληροφοριών. Με ζουμ, συνειδητοποιούμε ότι οι λεπτομέρειες είναι πάντα παρόντες.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Για τα x2 και x5 βρίσκουμε τα ίδια αποτελέσματα με τις ημέρες. Που είναι πολύ εκπληκτικό για ένα smartphone με μικρό αισθητήρα. Χάρη στον νέο επεξεργαστή Tensor G2, οι φωτογραφίες είναι πραγματικά πιο γρήγορες, ειδικά τη νύχτα.

Δοκίμασα το Google Pixel 7 Pro για 3 εβδομάδες και ανακάλυψα μια εκτροπή σε αυτό το τέλειο smartphone

Ένα σκληρό smartphone

Η αυτονομία είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία του Pixel 6 Pro. Η Google έχει επαναλάβει και προσφέρει μια πραγματική μέρα εντατικής χρήσης. Έμεινα με την οθόνη σε λειτουργία 1080p και όχι 1440p και η πάντα ενεργοποιημένη στην οθόνη. Το τελευταίο καταναλώνει περίπου 8% σε πλήρες φορτίο. Η οθόνη είναι επίσης πολύ φωτεινότερη, η μπαταρία θα είναι πιο γρήγορα επίπεδη σε ένα υπαίθριο περιβάλλον που απαιτεί περισσότερο φως.

Όλοι έχουμε διαφορετικές καθημερινές εφημερίδες με τα τηλέφωνά μας, αλλά το Pixel 7 Pro θα είναι σε θέση να διαρκέσει μια μέρα χωρίς να αναβοσβήνει για τους περισσότερους ανθρώπους.

Όπου είμαι λίγο απογοητευμένος, είναι επαναφόρτιση. Όπως και πέρυσι, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με 30 watts και δεν υπάρχει πολύ γρήγορη φόρτιση. Επομένως, θα χρειαστούν περίπου 1:30 για ανεφοδιασμό. Στο Wireless μπορεί να φτάσει τα 23 Watts, αλλά μέσω της αποβάθρας φόρτισης δεύτερης γενιάς, που πωλείται 79 ευρώ.

συμπέρασμα

Δυνατά σημεία

 • Μοναδικό και επιτυχημένο σχέδιο
 • Μια υπέροχη οθόνη 120 Hz AMOLED
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά στο Google
 • Στερεά αυτονομία περισσότερο από μία ημέρα
 • Το καλύτερο για τη φωτογραφία
 • Υψηλής απόδοσης

Google Pixel 7 Pro Smartphone Test: Πρωταθλητής φωτογραφιών αλλά και πολύ ευέλικτο

Το Google Pixel 7 Pro smartphone αντιπροσωπεύει το υψηλό end στον αμερικανικό κατασκευαστή. Έχει αναπτυχθεί το νέο τσιπ G2 Tensor G2 με τη Samsung για να ζωντανέψει την πολύ μεγάλη του οθόνη 6,7 ιντσών, αλλά και να διαχειριστεί τους αισθητήρες φωτογραφιών που είναι εγκατεστημένοι πίσω, υποσχόμενες υπέροχες λήψεις. Θέλει επίσης να είναι ένα smartphone όσο το δυνατόν πιο ευπροσάρμοστο σε καθημερινή βάση. Με φυσικά, η τελευταία έκδοση του Android στο σκάφος. Ήμασταν σε θέση να το δοκιμάσουμε για λίγο και εδώ είναι οι εντυπώσεις μας.

Google Pixel 7 Pro

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • 6.7 -inch AMOLED SCREEN, 1440×3120 pixels 120 Hz
 • Chipset Google Tensor G2
 • 12 GB μη ενσωματωμένης μνήμης RAM
 • 128 ή 256 GB μη -εκτεταμένης εσωτερικής αποθήκευσης
 • Τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών 48+50+12 megapixel
 • 10.8 Megapixel Front Sensor
 • Αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη
 • Seetier 5000 MAH Συμβατό φορτίο 30 Watts
 • Λειτουργικό σύστημα: Android 13

Σχέδιο

Ο Ο σχεδιασμός smartphone καταλαμβάνει αυτό του περασμένου έτους. Πράγματι, εξακολουθεί να είναι πρωτότυπο, εξακολουθεί να είναι σφραγισμένο με μια μεγάλη κάθετη λωρίδα πίσω από την πλάτη της που καταλαμβάνει ολόκληρο το πλάτος της συσκευής. Αυτή η μπάντα είναι λεπτότερη Και περισσότερο λειτούργησε από το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο δίνει στο τηλέφωνο μια πρόσθετη αριστοκρατική πινελιά. Σε σύγκριση με το Google Pixel 7, υπάρχει ένας ακόμη αισθητήρας φωτογραφιών κάτω από αυτή τη μπάντα. Σημειώστε ότι σε σύγκριση με τα μοντέλα του περασμένου έτους, το Pixel 6 και το Pixel 6 Pro, μόνο ένα χρώμα προσφέρεται στο πίσω μέρος.

Το υπόλοιπο της πλάτης του smartphone είναι εντελώς επίπεδη, σε γυαλί, μεταφέροντας το λογότυπο της μάρκας. Ο Το Google Pixel 7 Pro είναι σχετικά μαζικό. Υπολογίζετε σε ένα βάρος 212 γραμμάρια, που εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει την κορυφή του καλαθιού. Οι αναλογίες του δεν είναι οι καλύτερες, αφού εξακολουθεί να μετράει 8,9 mm σε προφίλ.

Όταν πηγαίνετε γύρω από τη συσκευή, μπορείτε να το δείτε αυτό Το κουμπί έντασης είναι ακόμα κάτω από το κουμπί αναμονής, Και οι δύο εγκατεστημένες στο σωστό προφίλ. Τοποθετούνται αρκετά χαμηλά ώστε να μην ενοχλεί. Από την άλλη πλευρά, απλά αρπάζοντας το τηλέφωνο, ξυπνάει την οθόνη του αποκαλύπτοντας τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι εγκατεστημένος παρακάτω για να τοποθετήσει το δάχτυλό σας σε αυτό. Ο αναγνώστης βρίσκεται περίπου 3,5 cm από το κάτω άκρο του smartphone, που είναι μια ιδανική θέση, κατά τη γνώμη μας. Αυτό αποφεύγει τη γυμναστική του αντίχειρα για να βάλει το δάχτυλο σε αυτό. Στο επάνω προφίλ, υπάρχει ένα μικρόφωνο, ενώ το αριστερό άκρο περιέχει το συρτάρι για κάρτες SIM. Μπορούμε Χρησιμοποιήστε δύο ταυτόχρονα, Αλλά είναι αδύνατο να εισαγάγετε μια κάρτα μνήμης για την αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης τηλεφώνου. Τέλος, στο κάτω άκρο, υπάρχει η θύρα USB-C καθώς και δύο ηχεία.

Το smartphone προσφέρει ένα το στερεοφωνικό του που είναι σχετικά ισχυρό και όχι πολύ μη ισορροπημένο. Στο τέλος, ο ήχος που παρέχεται από το Google Pixel 7 Pro είναι εντελώς σωστό για μια συσκευή αυτού του τύπου.
Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το smartphone Google Pixel 7 Pro είναι Συμβατό με 5G και προσφέρει επίσης το 6ο Wi-Fi, τα ταχύτερα πρότυπα σήμερα. Είναι επίσης NFC και Bluetooth. Επομένως, υπάρχει η απαραίτητη επικοινωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είτε είστε στο σπίτι είτε σε καταστάσεις κινητικότητας. Άξια της κατάταξής του, Το smartphone είναι πιστοποιημένο IP68, Αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως ανθεκτικό στην εμβάπτιση κάτω από γλυκό νερό καθώς και σκόνη.

Μια πολύ μεγάλη οθόνη με όχι πολύ στρογγυλεμένες γωνίες

Το Google Pixel 7 Pro smartphone έχει επομένως 6.7 -inch AMOLED LPTO Screen διαγώνια. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες οθόνες στην αγορά. Αλλά αυτό που βαθμολογεί αμέσως όταν ενεργοποιείτε την επιφάνεια της οθόνης είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις γωνίες είναι πραγματικά γωνίες και δεν είναι πολύ στρογγυλεμένες, πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά σε καμπύλες πλάκες, όπως οι προσφορές Smartphone της Google. Αυτό δίνει Η εντύπωση ότι έχει μεγαλύτερη περιοχή εμφάνισης, που είναι καλό. Παρά τον καμπύλο χαρακτήρα του, μπορεί να παρατηρηθεί ότι υπάρχουν πάντα μαύρες άκρες στα πλευρικά μέρη που είναι τόσο παχιά όσο τα άνω και κάτω άκρα της οθόνης.

Δεν έχουμε δει μια χρωματική μετατόπιση. Η οθόνη έχει μια γροθιά, στην κορυφή που περιβάλλεται από ένα μαύρο σύνορο. Στεγάζει τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών της συσκευής. Επωφελούμε από τον μέγιστο ορισμό των 1440×3120 εικονοστοιχείων ή χαμηλότερου εάν θέλουμε να εξοικονομήσουμε μπαταρία. Χάρη στον χαρακτήρα LPTO, η πλάκα στην οθόνη σας επιτρέπει να έχετε μεταβλητή συχνότητα ανανέωσης μεταξύ 10 και 120 Hz, Ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη εφαρμογή. Φυσικά, η φωτεινότητα μπορεί να είναι προσαρμοστική. Είναι πιο έντονο από το Pixel 6 Pro. Στις παραμέτρους, είναι δυνατόν να επιλέξετε μεταξύ φυσικών ή προσαρμοστικών χρωμάτων. Οι δύο ρυθμίσεις καθιστούν μια οθόνη εντελώς ικανοποιητική.

Κατά τη χρήση, η οθόνη εμφανίζεται Εξαιρετικά λαμπερό, αρκετά φωτεινό σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί επίσης να προσφέρει μια εντελώς σωστή οθόνη στο σκοτάδι. Σημειώστε επίσης την υποστήριξη του Μορφή HDR10+ για μερικές πλατφόρμες ροής που το προσφέρουν.

Android 13 επί του σκάφους με βεβαιότητα ότι έχει την τελευταία έκδοση

Το πλεονέκτημα της ύπαρξης smartphones Google Pixel είναι ότι τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την τελευταία έκδοση του Android, στην περίπτωση αυτή Android 13 με τα τελευταία χαρακτηριστικά που προσφέρει το Google System. Η διεπαφή εξακολουθεί να είναι εξίσου καθαρισμένη, μόνο με τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που παρέχονται από τον Αμερικανό γίγαντα. Ενημέρωση του συστήματος Google Play που χρονολογείται 1 Οκτωβρίου 2022 και την ενημέρωση ασφαλείας του 5 Δεκεμβρίου 2022, που δεν μπορεί να είναι πιο πρόσφατο. Δεν υπάρχουν τόσο πολλές καινοτομίες μεταξύ των εκδόσεων 11 και 12, αλλά το Android 13 προσφέρει εξαιρετική ρευστότητα, πολλές παραμέτρους εξατομίκευσης και ειδικότερα τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης ή μεταφράσεων από τον διαχειριστή της εφαρμογής. Ορισμένες λειτουργίες θα φτάσουν στη συσκευή, τη δυνατότητα μεταγραφής φωνητικών μηνυμάτων καθώς και α Δωρεάν VPN.

Ένα τσιπ που σχεδιάστηκε με τη Samsung, μέσα

Το Google Pixel 7 Pro smartphone έχει το Νέο τσιπ Tensor G2 χαραγμένο σε 5 nm. Αυτή είναι η δεύτερη γενιά αυτού του επεξεργαστή που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Samsung. Είναι εδώ συνδεδεμένη 12 GB μνήμης RAM Έναντι 8 στο pixel 7. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αντλήσετε από τη μνήμη αποθήκευσης για να γίνει RAM καθώς προσφέρεται σε άλλες μάρκες. Σημειώστε επίσης στο πέρασμα ότι αυτό το τσιπ ενσωματώνει το Μονάδα ασφαλείας Titan M2 που εγγυάται την εμπιστευτικότητα των δεδομένων που καταγράφηκαν στο τηλέφωνο.
Αυτοεξυπηρέτηση του Αμερικανικού Γίγαντα, αυτός ο επεξεργαστής δεν είναι εκεί για να ανταγωνιστεί το καλύτερο στο διοικητικό συμβούλιο. Ήταν πραγματικά αναπτυγμένο για να κάνει μια τέλεια αντιστοίχιση μεταξύ λογισμικού και υλικού για να προσφέρει ρευστότητα σε αλάνθαστο καθώς και αδημοσίευτες λειτουργίες. Κατά τη χρήση, το smartphone έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ρευστότητα Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος στα διάφορα μενού και στην πλοήγηση γενικά. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν καμιά. Οι εφαρμογές ξεκινούν με ακραία ταχύτητα και μπορείτε να μεταβείτε από το ένα στο άλλο σε λιγότερο χρόνο από ό, τι χρειάζεται για να το πείτε. Όπως και με άλλα smartphones, υποβάλαμε το Google Pixel 7 Pro σε ακαθάριστα εργαλεία μέτρησης απόδοσης προκειμένου να το συγκρίνουμε με άλλα τηλέφωνα της αγοράς. Πράγματι, μπορούμε να δούμε ότι αυτές δεν είναι οι καλύτερες επιδόσεις που προτείνονται εδώ, αλλά αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αρκετές για καθημερινή χρήση για όλες τις εργασίες, ακόμη και τα πιο απαιτητικά. Το smartphone διαχειρίζεται επίσης πολύ καλά όσον αφορά την εκτέλεση βιντεοπαιχνιδιών που προσφέρουν εξαιρετική δυνατότητα αναπαραγωγής και πολύ καλή ανταπόκριση. Μπορούμε να δούμε, στο γράφημα του στραγγαλισμού CPU, ότι το chipset παραμένει σταθερό για σχεδόν όλη τη διάρκεια της δοκιμής (60 λεπτά) που είναι πολύ καλό πράγμα. Ακολουθούν τα κύρια αποτελέσματα άλλων μέτρων απόδοσης.

Τι αξίζει στη φωτογραφία ?

Το πεδίο της φωτογραφίας είναι ένας τομέας δραστηριότητας όπου αναμένεται ιδιαίτερα το Google Pixel 7 Pro. Πράγματι, κάθε χρόνο περιλαμβάνονται τα τηλέφωνα του αμερικανικού γίγαντα Μεταξύ των καλύτερων φωτοφώνων στην αγορά Με τα μοντέλα Huawei και Apple. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το Vivo και το Xiaomi που μερικές φορές καταφέρνουν να βγουν από το παιχνίδι σε αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά τη διαμόρφωση, υπάρχει ένα Ανώτερος αισθητήρας 50 megapixel άνοιγμα στο f/1.9 Οπτικά σταθεροποιημένο. Είναι ο ίδιος αισθητήρας με το Pixel 6 Pro από πέρυσι. ΕΝΑ Sony IMX586 Secondary Telephoto Lens Sensor Από 48 megapixels διπλά σταθεροποιημένα (ψηφιακά και οπτικά) είναι επίσης παρόντα επιτρέποντας να προσφέρει ένα 5x οπτικό ζουμ. Σημειώστε επίσης την παρουσία ενός Τρίτος αισθητήρας, 12 megapixel, Sony IMX381 Με αυτόματη εστίαση και εκεί για να διαχειριστείτε τα πλάνα σε λειτουργία εξαιρετικά γωνίας που υπήρχε ήδη στο Pixel 6 Pro. Για τους εαυτούς, το Google Pixel 7 Pro χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 10,8 megapixel ικανό να τραβήξει εξαιρετικά γωνίες φωτογραφίες. Η διεπαφή εφαρμογής κάμερας είναι πολύ κλασική με επιλογές στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης, το πλαίσιο στο κέντρο καθώς και 4 επίπεδα 0,5x, 1x, 2x και 5x επίπεδα ζουμ ακριβώς πάνω από τη σκανδάλη εικόνας του κουμπιού. Αρκετοί τρόποι προγραμματίζονται, από αριστερά προς τα δεξιά, νυχτερινή όραση, κίνηση, πορτρέτο, κάμερα, βίντεο και κινηματική. Το μενού Modes προσφέρει πανοραμικό, σφαίρα φωτογραφιών και φακό.

Σημειώστε ότι η συσκευή έχει ένα Λειτουργία κορυφαίου πυροβολισμού που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ορισμένες συνθήκες. Σας επιτρέπει να τραβήξετε αρκετές φωτογραφίες της σκηνής και στη συνέχεια, ένα posteriori, για να επιλέξετε την καλύτερη εικόνα. Υπάρχει επίσης η πιθανότηταΔιαγράψτε ένα ανεπιθύμητο αντικείμενο Παρουσιάστε στη φωτογραφία, ένα εκ των υστέρων, χρησιμοποιώντας μαγικό κόμμι. Η λειτουργία ζουμ είναι βελτιστοποιημένη χάρη στους αλγόριθμους του Βαθιά μάθηση με τεχνητή νοημοσύνη που διαχειρίζεται να προσφέρει σαφείς εικόνες και μάλλον καθορισμένο ακόμη και στο πιο προηγμένο επίπεδο. Αυτό είναι ιδιαίτερα δυνατό χάρη στο τσιπ Tensor G2 που παίζει πολύ εδώ για βελτίωση των φωτογραφιών. Η κινηματική λειτουργία σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε ένα θολή επίδραση φόντου. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατό να αποθηκεύσετε βίντεο σε 10 -bit HDR.
Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το τηλέφωνο είναι πραγματικά όμορφες. Εδώ έχουμε μια εξαιρετική κατάδυση, ένα εξαιρετικά ευρύ δυναμικό εύρος και τα περιγράμματα των τέλεια καθορισμένων αντικειμένων. Ο Το ζουμ είναι μια απόλαυση, απόλυτα αντίθετη και εντελώς σταθεροποιημένη. Τα γωνιά της μόδας δεν υποφέρουν από κανένα σημαντικό ελάττωμα. Η χρωματομετρία είναι εξαιρετική καθώς και οι λεπτομέρειες ολόκληρης της εικόνας. Όταν κυκλοφόρησε, το smartphone της Google ταξινομήθηκε πρώτα από φωτοφώτρα από το εργαστήριο Dxomark πριν παγιδευτεί στο Huawei Mate 50 Pro.

Εξαιρετική αυτονομία, αλλά μια πολύ αργή χρέωση

Η ενσωματωμένη μπαταρία στο Google Pixel 7 Pro έχει χωρητικότητα 5000 mAh. Είναι εντελώς σωστό και αντιστοιχεί σε χωρητικότητα ενός smartphone υψηλής ποιότητας. Με τέτοιο φαγητό, το Το τηλέφωνο διατηρεί μια μέρα και μισό πρόβλημα και μπορεί μερικές φορές να προχωρήσει λίγο περισσότερο. Ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι σε αυτό το σημείο από την άλλη πλευρά, Τι είναι πολύ πιο ανοιχτό στην ταχύτητα φόρτωσης του smartphone. Πράγματι, υποστηρίζει το μέγιστο των 30 watt σε ενσύρματη λειτουργία. Ναι, έχετε διαβάσει σωστά, ένα high -end mobile αναλαμβάνει λιγότερο γρήγορα από ορισμένα μοντέλα εισόδου -επιπέδου. Σίγουρα, αυτός έχει το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να επαναφορτιστεί ασύρματα (Αλλά όχι πολύ γρήγορα στα 23 watts με το φορτιστή Pixel Stand 2 μόνο και 12 watt για άλλους) και να προσφέρει το ανεστραμμένο φορτίο, Αλλά αυτό έχει σκληρό χρόνο που μας κάνει να ξεχάσουμε τη βραδύτητα της χρέωσης. Φανταστείτε ότι είναι σχεδόν 1:45 για να το επαναφορτίσετε εντελώς, ενώ μερικά smartphones που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος θα ρωτήσουν περίπου 9 λεπτά για να εκτελέσουν την ίδια λειτουργία. Για να το ξεπεράσετε, γνωρίζετε ότι δεν παρέχεται μπλοκ ισχύος με τη συσκευή.

Περιεχόμενα κιβωτίων

Το Google Pixel 7 Pro smartphone διαθέτει καλώδιο USB-C σε USB-C, προσαρμογέα USB-A σε USB-C και εργαλείο εξαγωγής για το συρτάρι της κάρτας SIM.

Η γνώμη μας

Από την άποψή μας, το smartphone Το Google Pixel 7 Pro είναι ένα εξαιρετικό smartphone, Διαφορετικά, το smartphone του έτους 2022. Προσφέρει ένα Εξαιρετικά προηγμένη ταχύτητα, Αυτό σας επιτρέπει να μην έχετε καμιά jerk και τέλεια ρευστότητα όταν πλοήγηση στα μενού. Επομένως, η απόδοση είναι απόλυτα εκεί, Η οθόνη οθόνης είναι επίσης εξαιρετική Με πολύ καλή φωτεινότητα από την πολύ μεγάλη καμπύλη οθόνη της, η οποία μπορεί εύκολα να εξημερωθεί παρά το μέγεθός της. Η αυτονομία είναι εντελώς ικανοποιητική, ακόμη και αν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για πολύ αργή χρέωση. Για εμάς, αυτό είναι το μοναδικό του ελάττωμα. Εκτιμούμε το δικό του σφικτότητα, άξια της κατάταξής του, και Τι γίνεται με τις φωτογραφίες που παράγει, ξεπερνώντας τα αποτελέσματα που καταφέραμε να έχουμε από άλλα smartphones.

Pixel 7 Pro Test: Η Google δίνει ένα μάθημα στον ανταγωνισμό

Google Pixel 7 Pro

Xiaomi 12T Pro Test

Όπως κάθε χρόνο τον Οκτώβριο, η Google παρουσιάζει τα νέα smartphones High -End. Το Pixel 7 Pro είναι η νέα ναυαρχίδα αυτού του Cuvée 2022-2023. Η φιλοδοξία του είναι να κυνηγήσει στη γη των Cadors του τομέα όπως το iPhone 14 Pro ή το Samsung Galaxy S22 Ultra. Ωστόσο, δεν είναι το πλαίσιο στην ίδια κατηγορία τιμών. Αφού το δοκιμάσαμε πολύ, ευρύ και μέσα, εδώ είναι η ετυμηγορία μας.

Η γνώμη του 01NET.com

Google Pixel 7 Pro

 • + Πρωτότυπο και υψηλό σχεδιασμό
 • + Πολύ φωτεινή οθόνη
 • + Επαρκής απόδοση
 • + Μη δημοσιευμένα χαρακτηριστικά και υποστήριξη λογισμικού
 • + Ένα εντυπωσιακό μπλοκ κάμερας
 • + Σχέση ποιότητας και τιμής
 • – Η ποιότητα των ομιλητών
 • – Αυτονομία, λίγο δίκαιη
 • – Το φορτίο, αργό.

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 21/10/2022

Τεχνικό δελτίο

Google Pixel 7 Pro

Σύστημα Android 13
Επεξεργαστής Google Tensor G2
Μέγεθος (διαγώνιος) 6.7 “
Ανάλυση της οθόνης 512 ΣΔΙΤ

Δείτε το πλήρες αρχείο

Τα smartphones pixel μπορεί να έχουν έλλειμμα στην φήμη σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Αλλά η Google πιστεύει σε αυτό προσφέροντας ένα τηλέφωνο που θέτει, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, τεχνητή νοημοσύνη και αυτόματη μάθηση στην υπηρεσία του εξοπλισμού με έναν απλό στόχο: ικανοποιήστε τις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών.

Η Google δεν ξεχνάει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone της. Με το νέο του Tensor G2 Homemade Chip και ένα πιο ελπιδοφόρο μπλοκ κάμερας από ποτέ, το Pixel 7 Pro έχει καλές κάρτες παιχνιδιού.

Βασίζεται επίσης στην τοποθέτηση των τιμών του. Με την πώληση του υψηλού τηλεφώνου της στην συνιστώμενη τιμή των 899 ευρώ, η Google πωλεί το προϊόν της αρκετές εκατοντάδες ευρώ λιγότερο από το iPhone 14 Pro και το Galaxy S22 Ultra όταν κυκλοφορούν.

Περιουσιακά στοιχεία που αναδεικνύει η αμερικανική μάρκα μέσω ελκυστικών προσφορών εκτόξευσης και τεράστιας εκστρατείας επικοινωνίας. Προσπάθειες που θα φέρουν τα φρούτα τους μόνο σε κατάσταση: προσφέρουν ένα εξαιρετικό smartphone.

Έτσι, το Google Pixel 7 Pro είναι η νέα αναφορά των smartphones κάτω από το Android ? Η απάντηση σε πλήρη δοκιμή μας.

Google Pixel 7 Pro 128 GB στην καλύτερη τιμή Βασική τιμή: € 899

Ένα πραγματικά μοναδικό σχέδιο

Google Pixel 7 ProGoogle Pixel 7 και 7 Pro Pixel 7 Pro

Είμαστε οι πρώτοι που λέμε ότι όλα τα smartphones τείνουν να είναι όμοιοι. Σε αυτό το σημείο, η Google είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κατασκευαστές που έχει αναλάβει τον μεγαλύτερο κίνδυνο τα τελευταία χρόνια. Μετά από μερικές δοκιμές και σφάλμα, το Pixel 6 και 6 Pro φάνηκε να έχει βρει το εμπορικό σήμα τους: ένα μπλοκ φωτογραφικών μηχανών που προβάλλει ένα μπαρ που παίρνει ολόκληρο το πλάτος του τηλεφώνου.

Με το Pixel 7 Pro, η Google μετασχηματίζει τη δοκιμή ενσωματώνοντας τις τρεις μονάδες κάμερας και το LED Flash με πολύ καλό τρόπο σε αυτό το “μπαρ” που παντρεύεται το πλαίσιο του τηλεφώνου και αναλαμβάνει το χρώμα. Τα δύο πρόσωπα του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένα από γυαλί Gorilla Glass Victus, το πιο ανθεκτικό σε αυτήν την ημέρα. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου δεν σημείωσε πάρα πολλά ίχνη δακτύλων με το χρώμα “Sage Green” που δοκιμάσαμε.

Google Pixel 7 PRO_05

Η τοποθέτηση των κουμπιών καθώς και η ελαφρώς καμπύλη οθόνη προσφέρουν μια καλή λαβή. Αλλά μην μπερδεύετε, με τη διαγώνια 6,7 -ιντσών και τα 212 g της στην κλίμακα, το Pixel 7 Pro παραμένει ένα μεγάλο smartphone που δεν θα είναι εύκολο στη χρήση στο ένα χέρι. Για περισσότερη ελαφρότητα και συμπαγής, θα πρέπει να στραφείτε στο Pixel 7 ή στο Pixel 6A.

Για να πάτε καλά, το Google Pixel 7 Pro είναι πιστοποιημένο IP68 για αντίσταση στη σκόνη, αλλά και για νερό μέχρι 1,5 μέτρα βαθιά για 30 λεπτά. Η Google υπόσχεται επίσης τρία χρόνια μεγάλων ενημερώσεων Android και πέντε ετών ενημέρωσης ασφαλείας. Τι κρατά το τηλέφωνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν το θέλετε.

Μια λέξη σε ένα σημείο που μας έχει θλίψει: τα ηχεία. Ναι, το Pixel 7 Pro έχει στερεοφωνικά ηχεία, αλλά είναι πάρα πολύ ανισορροπημένα. Είναι αρκετά προφανές όταν ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε ένα βίντεο: η πλειοψηφία του ήχου του ηχείου βρίσκεται στην κάτω φέτα του τηλεφώνου. Το ένα τοποθετημένο μεταξύ της μονάδας κάμερας selfie και της άκρης της οθόνης παραδίδει έναν θλιβερό ήχο. Βλάβη.

Μια πολύ φωτεινή οθόνη

Το Pixel 7 Pro είναι εξοπλισμένο με πλάκα AMOLED 6,7 -ιντσών 120 Hz με ορισμό QHD+ των 1440 x 3120 pixels. Αρκεί να πούμε, μια οθόνη που αξίζει τα καλύτερα smartphones high -end.

Αποφασίσαμε να συγκρίνουμε το Pixel 7 Pro με τους προκατόχους του και άλλα smartphones μεταξύ 600 και 900 ευρώ που έχουν περάσει εντός 01LAB τους τελευταίους 12 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι τελικό, το Pixel 7 Pro είναι το 1.135 CD/M2 είναι η πιο φωτεινή οθόνη στην κατηγορία του κατά την περίοδο αυτή, ακριβώς μπροστά από το Pixel 7 και πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Google Pixel 7 Pro Screen

Η χρωματομετρία είναι επίσης εξαιρετική με ένα προεπιλεγμένο δέλτα E μικρότερο από 3. Μια ελάχιστη χρωματομετρική μετατόπιση που θα είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί. Για άτομα που αναζητούν τα πιο δίκαιη χρώματα, συνιστούμε τη λειτουργία “φυσικού” χρώματος που μπορείτε να ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις για να φτάσετε σε ένα εξαιρετικό δέλτα E του 1,66. Τα χρώματα θα είναι λογικά λιγότερο λαμπερά.

Μια λέξη για τον αναγνώστη αποτυπώσεων κάτω από την οθόνη. Είναι ιδανικά τοποθετημένο για να πέσει κάτω από τον αντίχειρα και είναι αντιδραστικό σε καθημερινή βάση.

Σε μεγάλο βαθμό επαρκή απόδοση

Benchmark Antutu 9 Google Pixel 7 Pro

Φέτος, η Google εισάγει στο Pixel 7 της το νέο σπιτικό τσιπ: The Tensor G2. Ο Αμερικανός γίγαντας δεν επιδιώκει να ανταγωνιστεί τους ανταγωνιστές του από την άποψη της πρώτης εξουσίας. Τα δυνατά του είναι αλλού. Πράγματι, ο Tensor G2 έχει περάσει κυρίως για να εκτελέσει πολύ ταχύτερα καθήκοντα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη και την αυτόματη μάθηση. Αυτό γίνεται αισθητό στο επίπεδο των ευφυών χαρακτηριστικών λογισμικού στα οποία επιστρέφουμε λίγο χαμηλότερα.

Όσον αφορά την ακατέργαστη απόδοση, το Pixel 7 Pro είναι λογικά καλύτερο από τον γέροντα του σε σημεία αναφοράς. Στο Antutu 9, το high -end smartphone από το Google τοποθετείται σε υψηλότερο μέσο όρο. Είναι πιο ισχυρό από το Bionic Chip A15 της Apple στο iPhone SE 2022, αλλά και το MediaTek Dimention 8100-Max που βρίσκουμε στο Oppo Reno του Oppo. Από την άλλη πλευρά, το Exynos 2200 του Galaxy S22 και το Snapdragon 8+ Gen1 του Xiaomi 12T Pro διατηρούν ένα καλό βήμα μπροστά.

3D δοκιμή σημάδι Google Pixel 7 Pro

Όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω πίνακα, η τρισδιάστατη απόδοση του Pixel 7 Pro δεν είναι εντυπωσιακή. Ωστόσο, σας επιτρέπουν να παίξετε γκουρμέ 3D παιχνίδια όπως Κινητό Fortnite Με υψηλά γραφικά, σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Υπό αυτές τις συνθήκες, το τηλέφωνο θερμαίνεται λίγο, χωρίς να γίνεται ανησυχητικό.

Το Pixel 7 Pro είναι επίσης πολύ πιο σταθερό από τον προκάτοχό του, καθώς καταφέρνει να κρατήσει το 73 % της απόδοσής του όταν ζητείται έντονα, έναντι μόνο 49 % για το 6 Pro. Επομένως, το νέο smartphone της Google είναι όπως και το iPhone SE 2022 σε αυτό το σημείο. Το Xiaomi 12T Pro παραμένει το πιο σταθερό σε αυτήν την κατηγορία τιμών με βαθμολογία 88 %.

Μια έξυπνη διεπαφή και νέα χαρακτηριστικά

Google Pixel 7 Pro Interface

Με το Pixel 7, η Google φέρνει λογικά την τελευταία έκδοση του OS της Android 13. Βρίσκουμε φυσικά τη διεπαφή Υλικό εσύ Με την προσαρμογή των χρωμάτων σύμφωνα με την ταπετσαρία του, τη λειτουργία “Ultra Energy Saving” ή τη λειτουργία “κοινή χρήση εγγύτητας”. Τόσες πολλές βελτιώσεις που ωφελούν όλα τα τηλέφωνα Android 13.

Αλλά η Google προσφέρει επίσης το “The Pixel Experience” που μπορεί να οριστεί σε δύο σημεία. Η πρώτη είναι η πολύ “εκλεπτυσμένη” πλευρά της διεπαφής που δίνει αυτό το αίσθημα ότι έχει μόνο τις πιο χρήσιμες εφαρμογές, πληροφορίες και διαθέσιμες δυνατότητες.

Το δεύτερο έγκειται στα αδημοσίευτα χαρακτηριστικά που έχει η Google για τα smartphones pixel. Μερικοί από αυτούς εκμεταλλεύονται πλήρως το νέο τσιπ G2 Tensor για να εκτελέσουν ορισμένα χαρακτηριστικά πιο γρήγορα. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα την αυτόματη μετάφραση συνομιλιών σε διαφορετικές γλώσσες ή τη μεταγραφή ακουστικών μηνυμάτων που γίνονται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Google Pixel 7 Pro λειτουργίες

Η λειτουργία “Ακρόαση” είναι επίσης πολύ πρακτικό. Αυτό το “παθητικό shazam” σας επιτρέπει να εμφανίσετε ζωντανά το όνομα του καλλιτέχνη και το τραγούδι που καταγράφει το μικρόφωνο στο δωμάτιο. Η Google εξασφαλίζει ότι όλες οι καταχωρημένες πληροφορίες αποθηκεύονται τοπικά στο τηλέφωνο και δεν αποστέλλονται ποτέ στο διαδίκτυο. Ένα άλλο πρακτικό έργο, η πιθανότητα να μετακινήσετε το τηλέφωνό σας να ξεκινήσει την κάμερα selfie ή ακόμα και την έρευνα σε ηχογραφήσεις ήχου (οι οποίες μεταγράφονται αυτόματα σε κείμενο).

Η μάρκα διατηρεί επίσης μερικά πρωτοφανή χαρακτηριστικά για τα smartphones της όταν χρησιμοποιείτε το Google Photos. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα τη μαγική γόμα για να διαγράψουμε αντικείμενα ή άτομα στο παρασκήνιο ή τη δυνατότητα “αψίδας” μιας φωτογραφίας που έχει ήδη ληφθεί.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αμέτρητα πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Google Pixel, οι οποίοι αναμφίβολα δικαιολογούν το όνομα του “smartphone”.

Φωτογραφίες: Η επιστροφή του βασιλιά

Google Pixel 7 Pro Camera Block

Το Google Pixel 7 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα μπλοκ κάμερας που αποτελείται από τρεις ενότητες, καθώς και μια μονάδα κάμερας selfie στο μπροστινό μέρος:

 • Μεγάλη γωνία 50 mpx, 25 mm, άνοιγμα f/1.9, οπτική σταθεροποίηση.
 • Ultra Big Angle of 12 mpx με αυτόματη εστίαση, γωνία 128 °, άνοιγμα f/2.2.
 • 48 MPX Telephoto Lens, 120 mm, f/3 άνοιγμα.5, X5 οπτικό ζουμ, οπτική σταθεροποίηση.
 • Ultra Big Angle Selfie κάμερα 10,8 mpx, 21 mm, f/2.2 άνοιγμα.

Σε χαρτί, το Pixel 7 Pro δεν είναι επομένως το smartphone εξοπλισμένο με τις πιο εντυπωσιακές κάμερες στην αγορά. Αλλά η Google Goes Master στην τέχνη της επεξεργασίας λογισμικού χάρη στους αλγόριθμους και τη μηχανική μάθηση. Τόσο πολύ ώστε να παραδίδει, σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, ένα από τα καλύτερα smartphones στη φωτογραφία της αγοράς.

Μεγάλη γωνία, εξαιρετικά μεγάλη γωνία και ζουμ

Μεγάλη γωνίαΕξαιρετικά μεγάλη γωνίαΖουμ x2Ζουμ x5Ζουμ x10 Ζουμ x30

Η συμπίεση των αρχείων φωτογραφιών που βλέπετε εδώ δεν θα τιμήσει την ποιότητά τους. Τούτου λεχθέντος, το Google Pixel 7 Pro διαχειρίζεται πολύ καλά τα υψηλά φώτα και τις σκιές, προσφέροντας έτσι εξαιρετική δυναμική και φωτογραφίες πάντα πολύ καλά εκτεθειμένες. Αναγνωρίζουμε την απόδοση των smartphones pixel με καλά αντίθετα πλάνα, αλλά τα χρώματα που παραμένουν φυσικά.

Σε ευρύ φως της ημέρας, η ισορροπία λευκού είναι πάντα καλά προσαρμοσμένη. Τι εξασφαλίζει τη χρωματομετρική συνέχεια μεταξύ της ευρείας γωνίας και της εξαιρετικά γωνίας. Το τελευταίο είναι εξοικειωμένο με παραμόρφωση στις γωνίες, αλλά αποτυγχάνει να αποφύγει την απώλεια ποιότητας στις άκρες της εικόνας.

Το μοντέλο “pro” διακρίνεται από το κλασικό pixel 7 με την παρουσία ενός τηλεφακού που προσφέρει ζουμ X5 χωρίς απώλεια ποιότητας. Η υπόσχεση κρατιέται με πλάνα που δεν έχουν πολλά να ζηλεύουν ευρύτερα εστιακά μήκη. Ένα αποτέλεσμα που επιτρέπεται από το “Super Res Zoom” της Google, το οποίο καταγράφει αρκετές βολές για να τα συναρμολογήσει και έτσι να προσφέρει καλύτερη ποιότητα.

Εξαιρετικά μεγάλη γωνίαΜεγάλη γωνίαΖουμ x2Ζουμ x5Ζουμ x10 Ζουμ x30

Για να μεγεθύνετε το X2, το Pixel 7 Pro εκτελεί μια καλλιέργεια μέσα στον αισθητήρα Grand-Langle των 50 megapixel για να εξαγάγει μια φωτογραφία 12,5 megapixel. Μεταξύ του X2 και του X5, το τηλέφωνο συγχωνεύει εικόνες από την κύρια ενότητα (Grand Angle) και τη μονάδα τηλεφακού, για αποτέλεσμα χωρίς απώλεια ποιότητας.

Από το X5 έως το X10 Zoom, πηγαίνουμε σε ψηφιακό ζουμ στο κύλινδρο επεξεργασίας λογισμικού και μηχανικής μάθησης για εκπληκτικό αποτέλεσμα. Από το Zoom X10, το smartphone αναδιαμορφώνεται μέσα στον αισθητήρα τηλεφακού 48 -megapixel. Πέρα από (μέχρι το X30), οι αλγόριθμοι Google αναλαμβάνουν και πάλι.

Το Zoom X10 μας εντυπωσίασε με την ποιότητά του. Δεν είμαστε ακόμη ακριβώς όσον αφορά την ποιότητα ενός οπτικού ζουμ όπως αυτό του Galaxy S22 Ultra, αλλά το Pixel 7 Pro δεν είναι πραγματικά πολύ μακριά … απλά με έναν τηλεφακό X5 και μια εντυπωσιακή επεξεργασία λογισμικού. Το ζουμ X30 δεν κάνει θαύμα, αλλά τα περισσότερα από τα πλάνα παραμένουν εκμεταλλεύσιμα.

Μακροεντολή

Macro Google Pixel 7 Pro PhotoMacro Google Pixel 7 Pro PhotoMacro Google Pixel 7 Pro Photo Macro Google Pixel 7 Pro Photo

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μακροεντολής του Pixel 7 Pro, απλά πρέπει να πλησιάσετε στο θέμα που θέλετε να φωτογραφίσετε. Στη συνέχεια, το τηλέφωνο πηγαίνει αυτόματα στη μονάδα εξαιρετικά μεγάλης γωνίας και εμφανίζει ένα μικρό λογότυπο (ένα λουλούδι) που υποδεικνύει ότι βρίσκεστε σε λειτουργία μακροεντολής.

Η παρουσία μιας αυτόματης εστίασης σε αυτήν την κάμερα μονάδας σε συνδυασμό με την ελάχιστη απόσταση εστίασης των 3 cm σας επιτρέπει να πάρετε πλάνα κοντά με ένα καλό επίπεδο λεπτομέρειας. Δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, αλλά εκτιμούμε την ευκολία χρήσης του.

Τη νύχτα

Ultra Wide Angle Night 1Δική του νυχτερινή γωνία 1Δική του γωνιά νύχταΖουμ x2 νύχτα 1Λειτουργία ζουμ x2Ζουμ x5 νύχτα 1Λειτουργία διανυκτέρευσης ζουμ x5Ζουμ x10 νύχτα 1Λειτουργία ζουμ x10Ζουμ x30 νύχτα 1 Λειτουργία διανυκτέρευσης ζουμ X30

Η λειτουργία “Night Vision” έχει συμμετάσχει πολύ στη φήμη του Google Pixel στη φωτογραφία. Από προεπιλογή, αυτή η μέθοδος λήψης ρυθμίζεται σε αυτόματο. Μια καλή ιδέα που για άλλη μια φορά σας επιτρέπει να μην αγγίξετε τη διεπαφή για να πάρετε μια επιτυχημένη βολή.

Για να δείξουμε την αποτελεσματικότητά του, έχουμε λάβει ακόμα φωτογραφίες σε όλα τα εστιακά μήκη, με και χωρίς αυτήν την ενεργοποιημένη λειτουργία. Όπως μπορείτε να δείτε, το αποτέλεσμα είναι τελικό. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι πολύ υψηλότερο και ο ψηφιακός θόρυβος είναι πολύ περιορισμένο για νυχτερινές λήψεις. Η Google πέτυχε επίσης, χάρη στο τσιπ G2 Tensor, μειώστε το χρόνο διακοπής, ο οποίος σας επιτρέπει να τραβήξετε γρήγορα φωτογραφίες και έτσι να αποφύγετε την κίνηση όταν καταγράφετε μια σκηνή χεριών.

Η παρατήρηση είναι παρόμοια παρακάτω, μια λεπτομέρεια. Όπως μπορείτε να δείτε, η ισορροπία λευκού αλλάζει εντελώς από το ζουμ X10. Πράγματι, η παρουσία του κίτρινου φωτός και του λευκού φωτός στην ίδια σκηνή φαίνεται να έχει συγχέει το τηλέφωνο.

Ultra Wide Angle NightΥψηλή αυτόματη γωνίαΑυτόματο ζουμ x2Αυτόματο ζουμ x5Αυτόματο ζουμ X10 Αυτόματο ζουμ x20

Πορτρέτα και εγωιστές

Η λειτουργία πορτρέτου, με την εμπρόσθια και πίσω μπροστινή μονάδα, είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη απογοήτευσή μας στη φωτογραφία. Η εφαρμοσμένη επεξεργασία λογισμικού ωθεί την ευκρίνεια όσο το δυνατόν περισσότερο, η οποία μερικές φορές αναδεικνύει λεπτομέρειες που δεν θέλουμε απαραίτητα να δούμε σε ένα πρόσωπο.

Βλέπουμε επίσης στο επίπεδο των ώμων στην παρακάτω φωτογραφία ότι ο συμπλέκτης δεν είναι τέλειος. Τέλος, η θολότητα φόντου είναι πολύ γραμμική για να είναι ρεαλιστική. Εν ολίγοις, η Google μας έχει συνηθίσει να βελτιώνεται στο παρελθόν και ελπίζουμε ότι αυτά τα προβλήματα θα επιλυθούν με μια ενημέρωση λογισμικού.

Χωρίς λειτουργία πορτρέτου στα αριστερά, με δεξιά.

Χωρίς λειτουργία πορτρέτου στα αριστερά, με δεξιά.

Βίντεο

Από την πλευρά του βίντεο, το Pixel 7 Pro μπορεί να κινηματογραφήσει μέχρι 4k σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο σε όλα τα εστιακά μήκη, κάτι που είναι πολύ αξιοσημείωτο. Η σταθεροποίηση λειτουργεί πολύ καλά, η εστίαση είναι αποτελεσματική και τα χρώματα μεταγράφονται.

Από την άλλη πλευρά, βρήκαμε τα βίντεο λίγο κάτω από την εκτέλεση όταν λείπει ο ήλιος, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Σημειώνουμε επίσης ότι ο κόκκος εμφανίζεται αρκετά γρήγορα στην εικόνα, ακόμη και στο φως της ημέρας. Παρά τις αναμφισβήτητες ιδιότητές του στο βίντεο, το iPhone διατηρεί ένα καλό βήμα μπροστά σε αυτό το σημείο.

Αυτονομία: Μια μεγάλη μέρα

Το Google Pixel 7 Pro αυξάνεται σαφώς σε σύγκριση με το 6 Pro από την άποψη της αυτονομίας. Οι δοκιμές μας το επιβεβαιώνουν με δύο ώρες πρόσθετης αντοχής στην ευέλικτη αυτονομία όπως στο βίντεο. Η μπαταρία του 7 Pro που είναι σχεδόν ταυτόσημη με εκείνη του προκάτοχού του, αυτή η βελτίωση πρέπει να τεθεί στο λογαριασμό του νέου τσιπ G2 Tensor και της βελτιστοποίησης του λογισμικού του Android 13.

Google Pixel 7 Pro Autonomy and Load

Αν και δεν μας έριξε ποτέ πριν από το τέλος της ημέρας, το τηλέφωνο απέχει πολύ από το να έχει τρελή αντοχή. Για να έχουμε αυτή τη μεγάλη ημέρα αυτονομίας, διατηρήσαμε την προεπιλεγμένη διαμόρφωση: την οθόνη Full HD+ και τη λειτουργία “Always-On” της οθόνης που απενεργοποιείται. Εάν δεν αναζητάτε πάρα πολύ το τηλέφωνο, ίσως μπορείτε να το ωθήσετε σε μια μέρα και μισό, όχι περισσότερο.

Google Pixel 7 Pro Autonomy

Δεν υπάρχει βελτίωση, ωστόσο, από την πλευρά της επαναφόρτισης. Σε ενσύρματο, δεν θα υπερβαίνει τα 30 W, αρκετά για να βρει μπαταρία 50 % σε 30 λεπτά. Για πλήρη επαναφόρτιση, Count 1H40, η οποία είναι πολύ αργή το 2022. Η ασύρματη επαναφόρτιση 23 W και η αντιστροφή της επαναφόρτισης για τα αξεσουάρ σας είναι επίσης μέρος. Σημαντικές λεπτομέρειες: Δεν θα βρείτε φορτιστή στο κουτί.