Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να κάνετε μια ανώνυμη κλήση – Geeko, πώς να αποκρύψετε τον αριθμό σας για να καλέσετε σε άγνωστο?

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να καλέσετε σε άγνωστο

Εκτός αν έχετε ένα πολύ παλιό μοντέλο, όλα τα iPhone κανονικά τρέχουν κάτω από την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω θα πρέπει να λειτουργεί για τη συντριπτική πλειοψηφία των smartphones της Apple σε κυκλοφορία.

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να πραγματοποιήσετε μια ανώνυμη κλήση

Είτε πρόκειται για να εμποδίσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας σε μια λίστα με τους πελάτες για να επικοινωνήσετε για προωθητικές προσφορές είτε απλά για να διατηρήσετε την ανωνυμία σας, η απόκρυψη του αριθμού του τηλεφώνου σας μπορεί μερικές φορές να είναι επωφελής. Εξηγούμε πώς να το κάνουμε.

Με τα χρόνια, τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει όλο και πιο εξελιγμένα. Τόσο πολύ ώστε να ξεχάσουμε τις λίγες συμβουλές που βασίζονται σε δεσμούς και αστέρια στο πληκτρολόγιο. Ωστόσο, μια συντόμευση πληκτρολογίου σας επιτρέπει να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν απευθύνετε έκκληση.

Λύση #1

Απλά πληκτρολογήστε # 31 # Παρακολούθηση του αριθμού τηλεφώνου για κλήση και voila. Η επαφή σας δεν θα δει τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Λύση #2

Η άλλη επιλογή είναι κρυμμένη στις ρυθμίσεις των τηλεφώνων. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, στη συνέχεια καλέστε, ρυθμίσεις μήλου και πρόσθετες ή ισοδύναμες ρυθμίσεις. Μόλις σε αυτή τη σελίδα, θα πρέπει να δείτε μια καρτέλα “Αναγνωριστικό αναγνωριστικού” ή ένα ισοδύναμο, επιλέξτε την και, στη συνέχεια, πατήστε “Απόκρυψη του αριθμού”. Ο αριθμός τηλεφώνου σας δεν θα εμφανίζεται πλέον όταν πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις.

Σε ορισμένα τηλέφωνα, αυτή η επιλογή δεν εμφανίζεται. Επομένως, θα είστε να το κάνετε με το χέρι και για κάθε κλήση χάρη στον κωδικό # 31 # πριν από τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που θέλετε να φτάσετε.

_
Ακολουθήστε το Geeko στο Facebook, το YouTube και το Instagram για να μην χάσετε τίποτα ειδήσεων, δοκιμές και καλές προσφορές.

 • 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Bill Gates
 • Τα κύρια πληκτρολόγια που πρέπει να γνωρίζετε για το YouTube
 • Ο πρώτος διακομιστής Google ήταν … στα τούβλα Lego

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να καλέσετε σε άγνωστο ?

Καλέστε σε άγνωστο

Για να αποφευχθεί η αναγνώριση κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για κλήση μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου, είναι δυνατόν να καλέσετε άγνωστο και να αποκρύψετε τον αριθμό σας σε οποιοδήποτε τηλέφωνο. Η διαδικασία σας επιτρέπει να αποκρύψετε το κινητό σας ή τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας, ακροδέτως για μία μόνο κλήση ή μόνιμη για όλες τις κλήσεις σας.

Για να καλέσετε άγνωστο και να αποκρύψετε τον αριθμό σας, διάφορες επιλογές:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις τηλεφώνου Android για να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Απόκρυψη του αριθμού μου”
 • Μεταβείτε σε ρυθμίσεις iPhone για να απενεργοποιήσετε την επιλογή “Εμφάνιση του αριθμού μου”
 • Compose # 31 # + ο εν λόγω αριθμός για να καλέσετε αυτόν τον παραλήπτη σε άγνωστο
 • Ποιες είναι οι 2 λύσεις για να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ?
 • Λύση n ° 1: Καλέστε άγνωστη με προσωρινή κάλυψη του αριθμού σας
 • Λύση n ° 2: Κάντε όλες τις κλήσεις αυτόματα άγνωστες
 • Πώς να καλέσετε σε άγνωστο με ένα τηλέφωνο Android ?
 • Πώς να καλέσετε σε μάσκα με ένα iPhone ?
 • Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε άγνωστο με ένα σταθερό τηλέφωνο ?
 • Απόκρυψη του σταθερού αριθμού τηλεφώνου σας με κλήση
 • Απόκρυψη της σταθερής σας γραμμής μέχρι την επανενεργοποίηση

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 02/10/2023

Για να κάνουν τις κλήσεις τους ανώνυμα, οι Γάλλοι καταναλωτές μπορούν να κρύψουν τον αριθμό τηλεφώνου τους. Για αυτό, διατίθενται διαφορετικές τεχνικές, τόσο για σταθερές γραμμές όσο και για κινητές γραμμές. Η απόκρυψη του αριθμού σας μπορεί να είναι επωφελής για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, η κλήση της εξυπηρέτησης πελατών μιας καλυμμένης εταιρείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της λίστας κλήσεων. Σημειώστε ότι είναι δυνατόν να αποκρύψετε τον αριθμό σας προσωρινά ή μέχρι την επανενεργοποίηση. Πώς να αποκρύψετε το κινητό σας ή τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας ? Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και τα ζητήματα αυτής της λειτουργικότητας ?

Ποιες είναι οι 2 λύσεις για να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ?

Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Όταν θέλετε να ζητήσετε επαγγελματικό λόγο ή θέλετε να συμβουλευτείτε μια διαφήμιση χωρίς να δώσετε στον αριθμό σας σε εντελώς άγνωστους ανθρώπους, Αυτή η επιλογή είναι γρήγορα απαραίτητη. Έχει υπάρξει για κάποιο χρονικό διάστημα και σας επιτρέπει να κερδίσετε πραγματικά ανωνυμία. Κατά κανόνα, μόνο οι πάροχοι πρόσβασης και οι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να έχουν τις πληροφορίες μιας κλήσης που έχει καλυφθεί.

Απόκρυψη του αριθμού σας

Πώς να καλέσετε άγνωστο με το τηλέφωνό σας ?

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκρύψετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ αυτών των τρόπων κλήσης σε άγνωστο. Μεταξύ αυτών, είναι δυνατόν να αποκρύψετε τον αριθμό σας προσωρινά, για μία μόνο κλήση ή με μεγαλύτερο τρόπο. Έτσι, μέχρι την επανενεργοποίηση, ο αριθμός τηλεφώνου μπορεί να κρυφτεί. Πώς να γνωρίζετε ποια μέθοδο χρησιμοποιείται και σε ποιες περιπτώσεις είναι σχετική ?

Λύση n ° 1: Καλέστε άγνωστη με προσωρινή κάλυψη του αριθμού σας

Σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να Απόκρυψη του αριθμού σας μόνο για μια κλήση, Δεν υπάρχει τίποτα πολύ περίπλοκο. Υπάρχει μια μέθοδος που λειτουργεί με όλα τα τηλέφωνα και όλους τους χειριστές. Αυτή η μέθοδος, απλή και γρήγορη εκτέλεση, είναι σε απόσταση όλων.

Για να αποκρύψετε τον αριθμό σας, απλά πληκτρολογήστε στο πληκτρολόγιό σας την εντολή # 31 # + τον αριθμό τηλεφώνου.

Επομένως, είναι απαραίτητο να συνθέσετε αυτόν τον κώδικα και να καλέσετε τον αριθμό που θα καλείται σε άγνωστο, για παράδειγμα #31 #06010203044. Με αυτόν τον τρόπο, ο παραλήπτης θα λάβει ένα Καλέστε με την αναφορά “ιδιωτικό αριθμό” ή “άγνωστο”.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι πολύ απλό. Απαιτεί μόνο αυτό το απλό χειρισμό και δεν είναι μη αναστρέψιμο. Επιπλέον, δεν έχει κανένα κίνδυνο για το τηλέφωνο, σε αντίθεση με ορισμένες δόλιες εφαρμογές που μπορούν να προκαλέσουν το τηλέφωνό σας hacking. Η χρήση του είναι δωρεάν και καθολική, Λειτουργεί με όλους τους τύπους κινητών τηλεφώνων Και όλα τα δίκτυα. Οι μόνοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν πρόσβαση στον αριθμό που έγιναν ανώνυμοι από αυτή τη μέθοδο είναι η αστυνομία στο πλαίσιο έρευνας καθώς και στους παρόχους πρόσβασης.

Τι συγκεκριμένα πλεονεκτήματα για να αποκρύψετε τον αριθμό σας?

Η παραλαβή του αριθμού σας είναι ένας πολύ καλός εναλλακτικός τρόπος για να αποκρύψετε τον αριθμό σας για Καταπολέμηση της καταχρητικότητας. Επιπλέον, είναι επίσης ένας καλός τρόπος να επικοινωνήσετε με έναν συνομιλητή χωρίς να φοβάστε να τον επικοινωνήσετε. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Λύση n ° 2: Κάντε όλες τις κλήσεις αυτόματα άγνωστες

Για άτομα που έχουν πιο τακτική ανάγκη να κρύψουν τον αριθμό σας, υπάρχει μια απλούστερη μέθοδος από το να πρέπει να κάνετε τον συνδυασμό που εξηγείται παραπάνω. Πράγματι, για να εξοικονομήσετε χρόνο για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, Οι κατασκευαστές smartphones έχουν ενσωματώσει μέσα για να αποκρύψουν τον αριθμό του. Αυτές οι διαδικασίες λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι την επανενεργοποίηση. Αυτές οι μέθοδοι διαφέρουν ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου, οπότε ένα iPhone και ένα smartphone Android δεν θα πρέπει να περάσουν από την ίδια διαδρομή.

Πώς να καλέσετε σε άγνωστο με ένα τηλέφωνο Android ?

Οι καταναλωτές με κινητό τηλέφωνο Android μπορούν εύκολα να αποκρύψουν τον αριθμό τους μόνιμα, μέχρι την επανενεργοποίηση. Μόλις γίνουν αυτά τα βήματα, δεν υπάρχουν πλέον παραλήπτες ο αριθμός τηλεφώνου που έρχεται σε επαφή. Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο, οι καταναλωτές που επιθυμούν να καλέσουν άγνωστη εξοικονόμηση σημαντικού χρόνου, αφού δεν χρειάζεται πλέον να εισέλθουν #31 #. Ειδικά επειδή το επιτρέπειΑποφύγετε χειροκίνητα να επαναπροσδιορίζετε τους αριθμούς που προσπαθείτε να φτάσετε κάθε φορά.

Για να αποκρύψετε τον αριθμό σας με ένα τηλέφωνο Android, εδώ είναι η προσέγγιση:

 1. Μεταβείτε στις περισσότερες ρυθμίσεις στο υπομενού “περισσότερες παραμέτρους” (το όνομα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το μοντέλο)
 2. Επιλέγοντας την κατηγορία “Caller Identity” (αυτό μπορεί επίσης να “εμφανιστεί το αναγνωριστικό καλούντος μου” ανάλογα με το μοντέλο)
 3. Επιλέξτε την επιλογή “Απόκρυψη του αριθμού σας”.

Όλα σχετικά με την ανταλλαγή SIM

Διαβάστε επίσης τι είναι η ανταλλαγή SIM και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Πώς να καλέσετε σε μάσκα με ένα iPhone ?

Όσον αφορά τα smartphones iOS, iPhone, είναι επίσης δυνατό να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας μέχρι την επανενεργοποίηση. Αυτή η διαδικασία έκδοσης iOS είναι ταχύτερα και λιγότερο επιρρεπείς για να ονομάσουν αλλαγές διαφορετικό υπομενίδιο. Τα τηλέφωνα Android μπορούν πραγματικά να παρουσιάσουν την επικάλυψη του κατασκευαστή που κάνει το όνομα των μενού που αναβάλλει. Στο iPhone, η διαδικασία για την απόκρυψη του αριθμού σας διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.

Η διαδικασία που καλείτε σε άγνωστο με ένα iPhone:

 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις τηλεφώνου
 2. Πατήστε την επιλογή “Τηλέφωνο”
 3. Απενεργοποιήστε την επιλογή “Εμφάνιση του αριθμού μου”.

Το iPhone αποκρύψτε τον αριθμό σας

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό σας από ένα iPhone ?

Μια παρόμοια διαδικασία για όλα τα iPhone ?

Εκτός αν έχετε ένα πολύ παλιό μοντέλο, όλα τα iPhone κανονικά τρέχουν κάτω από την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω θα πρέπει να λειτουργεί για τη συντριπτική πλειοψηφία των smartphones της Apple σε κυκλοφορία.

Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε άγνωστο με ένα σταθερό τηλέφωνο ?

Σε περιπτώσεις όπου ένα άτομο επιθυμεί να κάνει μια άγνωστη κλήση από το σταθερό τους τηλέφωνο, είναι δυνατόν να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου του από τον συνομιλητή του. Με την αφθονία των προσφορών του Internet Box με απεριόριστες κλήσεις για να καθοριστεί στη Γαλλία και στο εξωτερικό, η πιθανότητα να είναι στην περίπτωση αυτή είναι μεγάλη. Έτσι, είναι χρήσιμο να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν πραγματοποιείτε κλήσεις στο εξωτερικό με το κουτί σας για παράδειγμα. Χρησιμοποιείται για να μην τρομάξει τον συνομιλητή του που θα έβλεπε μια διαφορετική ενδεικτική.

Απόκρυψη του σταθερού αριθμού τηλεφώνου σας με κλήση

Ήρθε η ώρα να φτάσετε στην καρδιά του θέματος: Πώς να αποκρύψετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας πριν από μια κλήση ? Υπάρχει μια προσωρινή διαδικασία που λειτουργεί για μία μόνο κλήση, η οποία ποικίλλει ανάλογα με τον χειριστή με τον οποίο συνδέεται η τηλεφωνική γραμμή. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν χρειάζεστε μόνο αυτή τη λειτουργικότητα. Με τη συσχέτιση των ιδεών, αν αυτή η ανάγκη είναι μόνο ακριβής, Έτσι, η διαδικασία δεν πρέπει να είναι περίπλοκη ; Αυτό είναι καλό, γιατί απλώς συνθέστε ένα συνδυασμό πλήκτρων πριν από τη σύνθεση του αριθμού τηλεφώνου για να φτάσετε.

Καλέστε σε άγνωστο από το σταθερό του

Είναι προφανώς δυνατό να καλέσετε άγνωστο με το σταθερό σας τηλέφωνο.

Για να αποκρύψετε τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου σας εντυπωσιακά:

 • Εάν είστε κουτί πελατών Orange ή SFR: Πρέπει να ασχοληθείτε με το 3651 στο ακουστικό του πριν συνθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας
 • Άτομα που έχουν εγγραφεί στο Bouygues Telecom πρέπει να κάνει τον συνδυασμό 3651 πριν από τον αριθμό ανταποκριτή
 • Τέλος, πελάτες από δωρεάν πρέπει να κάνει τον συνδυασμό * 31 * μπροστά από τον αριθμό παραλήπτη.

Χρησιμοποιήστε 2 αριθμούς σε ένα τηλέφωνο

Διαβάστε επίσης πώς να έχετε δύο αριθμούς τηλεφώνου ?

Απόκρυψη του σταθερού σας τηλεφώνου μέχρι την επανενεργοποίηση

Για τους ανθρώπους που πρέπει να κρύψουν τον σταθερό τους αριθμό για μεγαλύτερη διάρκεια, υπάρχει ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθειες.

Για να αποκρύψετε τον αριθμό σας μόνιμα μέχρι να επανενεργοποιηθεί η οθόνη, απλά καλέστε *31#.

Έτσι, μέχρι το τέλος της ανάγκης απόκρυψης του αριθμού σας, Όλες οι κλήσεις δεν είναι αναγνωρίσιμες. Για να ανακτήσετε την πρόσβαση στην οθόνη του αριθμού τηλεφώνου σας, απλά καλέστε #31 #.

Σημειώστε ότι με την κάλυψη του σταθερού σας αριθμού, μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα. Πρώτον, πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλοί χρήστες δεν ανταποκρίνονται αποκλειστικά και απλά στους καλυμμένους αριθμούς. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι λοιπόν απαραίτητο Αφαιρέστε τη λειτουργία ανώνυμης κλήσης για να επισυνάψετε την επαφή που σχετίζεται. Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι ασκούν αυτόματη αποκλεισμό άγνωστων αριθμών. Εάν μια καλυμμένη κλήση δεν βοηθά ποτέ, πρέπει να προσπαθήσετε να καλέσετε με τον ανακαλυφθείσα αριθμό σας.

Πόσο κοστίζει για να κρύψει τον αριθμό τηλεφώνου του ?

Οι διαφορετικές επιλογές για να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας είναι εντελώς δωρεάν. Είτε σε αριθμό κινητού τηλεφώνου, σε αριθμό κινητού τηλεφώνου, είτε από σταθερό. Αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε να μην διστάσετε εάν είναι απαραίτητο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλά σχέδια αυτή τη στιγμή

Πακέτο Β και εσείς

Promo Prixtel Packages

Πώς να βελτιστοποιήσετε τις κλήσεις σας ?

Προσαρμογέας πολλαπλών SIM: Πώς να επιλέξετε ?

Προσαρμογείς πολλαπλών SIM

Τι να κάνετε σε περίπτωση απάτης πακέτων κινητής τηλεφωνίας ?

Οι απάτες των κινητών πακέτων

Πακέτο Bandyou Β και εσείς 40 πηγαίνετε

Β και εσείς 40 πηγαίνετε

Τα πακέτα – αγαπητέ