Το Gas – Porsche Macan δεν πηγαίνει μακριά σύντομα – ο οδηγός αυτοκινήτου, οι νέες εικόνες δείχνουν το Porsche Macan EV σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Νέες λήψεις δείχνουν το Porsche Macan EV σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Η έκδοση EV παρουσιάζει μια διαφορετική μπροστινή πλευρά από εκείνη του τρέχοντος Macan, με δύο προβολείς και μια μάσκα διπλού ορόφου.

Η Gas-Powred Porsche Macan δεν πηγαίνει μακριά σύντομα

Έτσι, πότε ακριβώς θα δούμε την επόμενη γενιά, Porsche Macan? Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία φαίνεται να έχει ντύσιμο βάζοντας τις τελικές πινελιές στο όχημα και ετοιμάζεται για ένα ντεμπούτο.

Όπως αναφέρουμε μερικές φορές, η ολοκαίνουργια Premium Platform Electric (PPE) που αναπτύχθηκε από την Audi και την Porsche θα παράσχει στους πυρήνες τις βάσεις. Διάφορα ζητήματα λογισμικού έχουν πολύπλοκα πράγματα, ωστόσο, και τώρα φαίνεται ότι η Porsche έχει δεύτερη σκέψη, αρκετές για να διατηρήσει το σημερινό, βενζίνη-σκώρο Macan γύρω για περισσότερο από ό, τι αρχικά προγραμματίζεται.

  • Επίσης: Ο οδηγός αυτοκινήτου Podcast: 2023 Porsche Macan T και 2023 Volvo C40 δοκιμές δοκιμών
  • Επίσης: Η Porsche δείχνει το πρωτότυπο ηλεκτρικού macan

Σύμφωνα με Ειδήσεις αυτοκινήτων Europe, Η Porsche θέλει να το κρατήσει στη σύνθεση, εφόσον χρειάζεται για τον ηλεκτρικό διάδοχό της να γίνει ισχυρός πωλητής πωλητή.

Σίγουρα, το Macan είναι το δεύτερο προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις της Porsche παγκοσμίως, αλλά η επιτυχία μιας μετατόπισης EV εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ευθύνη.μικρό. αγορά. Η εταιρεία λέγεται ότι φοβάται ότι μια ώθηση Cushbole “σχετικά με την υποανάπτυκτη υποδομή φόρτισης θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις του μοντέλου EV.

Το ηλεκτρικό Macan εμφανίστηκε προφανώς σε πρόσφατη συνάντηση με τους αντιπροσώπους που πραγματοποιήθηκαν στις Καναρίους Νήσους, περίπου επτά μήνες μετά Ο οδηγός αυτοκινήτου Έχει μοναδική πρόσβαση σε ένα πρωτότυπο καμουφλαρισμένο κοντά στο Μιλάνο. Σε περίπτωση που χάσετε την ιστορία μας, προχωρήστε και διαβάστε τώρα.

Το νέο Macan που έχει ζεσταθεί με μπαταρία θα συμμετάσχει στο υπάρχον sedan Taycan και θα ακολουθήσει ένα ηλεκτρικό Cayenne κάποια στιγμή το 2025 ή το 2026, καθώς και ένα μελλοντικό ηλεκτρικό suiv με τρεις σειρές θέσεων. Το μεταγενέστερο θα σχεδιαστεί πρωταρχικό για τη Βόρεια Αμερική και την Κίνα, με βάση διαφορετική αρχιτεκτονική που ονομάζεται SSP Sport.””

Ο στόχος της Porsche είναι να πουλήσει περισσότερα από 80 μονάδες οδήγησης έως το 2030. Νομίζω ότι θα πετύχει?

Νέες λήψεις δείχνουν το Porsche Macan EV σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Το Porsche Macan EV είναι ένα ηλεκτρικό SUV το οποίο θα είναι το ηλεκτρικό αντίστοιχο του Q6 E-Tron του Audi. Είναι ακόμα στην κατάσταση του πρωτότυπου, αλλά ξεφορτώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της καμουφλάζ του, που μας επιτρέπει να βλέπουμε καθαρά το σχέδιό του.

Νέες λήψεις δείχνουν το Porsche Macan EV σχεδόν χωρίς καμουφλάζ

Η έκδοση EV παρουσιάζει μια διαφορετική μπροστινή πλευρά από εκείνη του τρέχοντος Macan, με δύο προβολείς και μια μάσκα διπλού ορόφου.

Οι πόρτες – πάντα εξοπλισμένες με συμβατικές λαβές – έχουν διαφορετικό σχήμα όταν τυλίγονται προς το κατώφλι, το οποίο δίνει στο Macan ένα μεγέθους με πινάκια. Συνολικά, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τα μοντέλα EV και ICE (μηχανισμός εσωτερικής καύσης) είναι παρόμοια, αφού είναι χτισμένα σε εντελώς διαφορετικές πλατφόρμες και ότι ο βασικός σχεδιασμός του Macan πλησιάζει την 10η επέτειο του Son.

Porsche Macan EV πρωτότυπο κατασκοπείας φωτογραφίες