Πώς να επωφεληθείτε από την υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης?, Δωρεάν ποιες επιλογές πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών με το freebox pop συνδρομές σας

Δωρεάν ποιες επιλογές πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών με το freebox pop συνδρομές σας

Contents

Ας ορίσουμε πρώτα τον όρο πολλαπλών τηλεόρασης. Αυτή είναι η πιθανότητα Δείτε δύο διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα ταυτόχρονα Στα δύο τηλεοράσεις του ίδιου σπιτιού. Ωστόσο, αυτός ο όρος πρέπει να διαφοροποιηθεί από πολλαπλών οθόνης που υποδηλώνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε τηλεοπτική υπηρεσία σε διάφορες οθόνες (υπολογιστής, tablet ή smartphone).

Πώς να επωφεληθείτε από την υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης ?

Οι διαμάχες στο ίδιο σπίτι για την επιλογή του τηλεοπτικού προγράμματος είναι συνηθισμένες. Μια λύση για την αποφυγή τους ? Υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης. Προσφέρεται ως επιλογή ή περιλαμβάνεται στην προσφορά σας στο Internet + TV, σας επιτρέπει να δείτε δύο διαφορετικά προγράμματα σε δύο τηλεοράσεις. Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο πώς να επωφεληθείτε από αυτό.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο με την επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA

 • Το ουσιώδες
 • Η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης σας επιτρέπει να κοιτάξετε Δύο διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Τα επιχειρήματα σχετικά με την επιλογή του τηλεοπτικού προγράμματος ολοκληρώνονται στη συνέχεια !
 • Με την υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προγράμματά σας σε δύο διαφορετικά δωμάτια ενώ επωφελούνται από Όλες οι τηλεοπτικές υπηρεσίες, Αρχικά συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο Διαδικτύου σας.
 • Είναι απαραίτητο ναΕγκαταστήστε έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και συνδέστε αυτό με τη δεύτερη τηλεόρασή σας για να ενεργοποιήσετε την πολλαπλών τηλεόρασης.
 • Η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης είναι προτείνεται από όλους τους μεγάλους φορείς εκμετάλλευσης, Πιο συχνά εκτός από τη συνδρομή ενός πλαισίου Internet + TV.

Τι είναι η πολλαπλή τηλεόραση ?

Ας ορίσουμε πρώτα τον όρο πολλαπλών τηλεόρασης. Αυτή είναι η πιθανότητα Δείτε δύο διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα ταυτόχρονα Στα δύο τηλεοράσεις του ίδιου σπιτιού. Ωστόσο, αυτός ο όρος πρέπει να διαφοροποιηθεί από πολλαπλών οθόνης που υποδηλώνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε τηλεοπτική υπηρεσία σε διάφορες οθόνες (υπολογιστής, tablet ή smartphone).

Αυτή η υπηρεσία παραμένει ένα περιουσιακό στοιχείο σε έναν κόσμο όπου μεγαλώνει ο πολλαπλασιασμός των οθονών στα σπίτια. Σύμφωνα με το ανώτερο οπτικοακουστικό συμβούλιο, Οι Γάλλοι έχουν κατά μέσο όρο 5 οθόνες ανά νοικοκυριό, Μια φιγούρα που μαρτυρεί την ανάγκη να συνδεθεί και υπογραμμίζει την ποικιλομορφία των οθονών που καταναλώνονται. Εάν χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο υπολογιστές, smartphones και tablet, η τηλεόραση παραμένειτο πιο διαδεδομένο αντικείμενο για να δείτε τα τηλεοπτικά του προγράμματα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης ?

Δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα σχετικά με την επιλογή του προγράμματος με την Multi TV

Σταματήστε τις διαφωνίες σχετικά με την επιλογή του τηλεοπτικού προγράμματος

Θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, αλλά ο σύντροφός σας προτιμά να ακολουθήσει την εκπομπή του ? Τα παιδιά σας σας ζητούν ένα κινούμενο σχέδιο όταν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας νέα ? Θέλετε να παρακολουθήσετε τη νέα σεζόν της αγαπημένης σας σειράς, αλλά οι συγκάτοκες σας παίζουν βιντεοπαιχνίδια ? Τόσες πολλές καταστάσεις που σας φέρνουν Μικρά επιχειρήματα σχετικά με την επιλογή του τηλεοπτικού προγράμματος.

Όλες αυτές οι καταστάσεις σύγκρουσης μεταξύ συγγενών σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχουν σίγουρα φτάσει σε εσάς. Για να τερματίσετε τις διαφορές σχετικά με την επιλογή του τηλεοπτικού προγράμματος, η λύση βρίσκεται όλα: Επιλέξτε την υπηρεσία πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών. Με την προσφορά πολλαπλών τηλεόρασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα δύο διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας επανάληψης). Έτσι δεν θα έχετε Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε για το ίδιο πρόγραμμα.

Κοιτάξτε ήσυχα το αγαπημένο σας πρόγραμμα

Χάρη στο Multi-TV, ένας από τους αγαπημένους σας μπορεί να παρακολουθήσει το αγαπημένο του πρόγραμμα από τον τηλεοπτικό σταθμό, παρόν στο σαλόνι σας. Ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά σας από τη στιγμή ήσυχα στο δωμάτιό σας. Έτσι, το δεύτερο πλεονέκτημα της υπηρεσίας πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών (μετά το τέλος των επιχειρημάτων του προγράμματος που θα επιλέξει) είναι να σας επιτρέψει Επωφεληθείτε από τα τηλεοπτικά κανάλια σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά δωμάτια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο όρος Multi-TV μπορεί επίσης να οριστεί Πολυεπίπερο δωμάτιο.

Επωφεληθείτε από όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες της τηλεόρασης

Οι επιλογές πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών αποτελούν μέρος του α προσφορά κουτιού συμπεριλαμβανομένης τηςΠρόσβαση στην τηλεοπτική υπηρεσία του χειριστή. Επομένως, πολλά χαρακτηριστικά της τηλεοπτικής υπηρεσίας που έχετε στις διαφορετικές τηλεοράσεις σας.

Για κάθε μία από τις τηλεοράσεις που υπόκεινται στην επιλογή πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών, Θα επωφεληθείτε από όλα τα κανάλια της προσφοράς τηλεόρασης, αλλά και τα καταβληθέντα κανάλια που έχετε βγάλει. Σε αυτό προστίθεται η πιθανότηταΑποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα, χρησιμοποιησετο Κατάλογος VOD Για ενοικίαση ή αγορά προγράμματος, Πρόσβαση στις συνδρομές SVOD (Netflix, OCS Go, Video Prime. ) ή επωφεληθείτε από τα τηλεοπτικά κανάλια επανάληψης.

Τέλος, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το δικό σας Προγράμματα HD ή UHD Στη δεύτερη τηλεόρασή σας, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις: ότι το πρόγραμμα ή το τηλεοπτικό κανάλι μεταδίδονται σε αυτόν τον ορισμό, ότι ο αποκωδικοποιητής είναι συμβατός και ότι η τηλεόραση είναι επίσης συμβατή για την εμφάνιση αυτής της ποιότητας εικόνας.

Θέλετε να πάρετε ένα κουτί στο διαδίκτυο με επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης ? Σας συμβουλεύουμε να εκτελέσετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας για να μάθετε ποια προσφορά μπορείτε να εγγραφείτε.

Πώς λειτουργεί η πολλαπλή τηλεόραση ?

Σύνδεση αποκωδικοποιητή τηλεόρασης για τη λειτουργία της πολλαπλής τηλεόρασης

Για να επωφεληθείτε από την επιλογή πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών, είναι πρώτα απ ‘όλα απαραίτητη γιαΕγκαταστήστε έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης στο σπίτι σας. Θα είναι Συνδεδεμένο στο πλαίσιο του Διαδικτύου σας Και θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια στους διάφορους τηλεοπτικούς σας σταθμούς.

Για την εγκατάσταση της επιλογής πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών, είναι απαραίτητα διάφορα βήματα:

 1. Λάβετε το δικό σας Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης, Καλώδια τηλεχειριστηρίου και σύνδεσης που αποστέλλονται από τον ISP σας (πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο).
 2. Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή σας σε ένα πρίζα.
 3. Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή σε μια ομοαξονική υποδοχή (για άτομα που λαμβάνουν Διαδίκτυο στο THD με καλώδιο στο SFR), ή Συνδέστε το στο πλαίσιο Διαδικτύου σας σε Wi-Fi ή με καλώδιο Ethernet.
 4. Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης στην τηλεόρασή σας μέσω α Καλώδιο HDMI.
 5. Δραστηριοποιώ Η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης.

Συμβουλές για την εκτέλεση αυτών των βημάτων, μπορεί να είναι χρήσιμη Καλέστε έναν τεχνικό. Οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν μια υπηρεσία για τοΕγκατάσταση του δεύτερου αποκωδικοποιητή τηλεόρασης σας.

Χρησιμοποιήστε όλες τις διπλές υπηρεσίες σας με το Multi TV SFR

Τι περιλαμβάνει την υπηρεσία Multi -TV του χειριστή SFR ?

Εγγραφείτε στην επιλογή Multi-TV στο SFR, Ένας δεύτερος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης θα σας σταλεί Για να το συνδέσετε με τη δεύτερη τηλεόρασή σας. Αυτά είναι τότε Δύο διαφορετικά προγράμματα τηλεόρασης ή VOD που μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα Στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς σας, και οι δύο συνδέονται με το ίδιο κουτί SFR.

Η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης είναι ένα Μπόνους SFR που πρέπει να αφαιρεθεί εκτός από την προσφορά του Διαδικτύου και της τηλεόρασης. Επομένως, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι δεν είναι κατανοητό στις προσφορές. Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τις ίδιες υπηρεσίες που σχετίζονται με την τηλεόραση SFR. Επομένως, μπορείτε:

 • βλέπω όλα Τα κανάλια αρχικά παρουσιάζονται στο κύριο μπουκέτο σας
 • επωφεληθείτε από οποιοδήποτε επιλογές Σε ποιον έχετε εγγραφεί
 • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τους Επανεκκινήστε και επαναλαμβάνετε λειτουργίες εκκίνησης

Η ενεργοποίηση του SFR Multi-TV μπορεί να απαιτεί αρκετές ώρες.

Πώς να επωφεληθείτε από την επιλογή Multi TV SFR ?

Εγγραφείτε σε ένα πλαίσιο Διαδικτύου για πολλαπλές τηλεόρασης

Ανάλογα με το αν είστε πελάτης ή όχι στο SFR, τα βήματα για να επωφεληθείτε από την πολυτελής τηλεόραση του SFR θα είναι διαφορετικά.

Αν είστε Πλαίσιο πελατών, ADSL ή THD (πολύ υψηλή ταχύτητα) του SFR, Μπορείτε να εγγραφείτε στην επιλογή SFR Multi TV μέσω της περιοχής πελάτη σας, του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ή της εξυπηρέτησης πελατών σας.

Εάν, αντιστρόφως, δεν είστε πελάτης SFR αλλά θέλετε να το κάνετε, μπορείτε Ζητήστε την επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης τη στιγμή της συνδρομής σας μέσω του ιστότοπου SFR, τηλεφωνικά στο 1099 ή στο σημείο πώλησης.

Ποιο είναι το κόστος της επιλογής ?

Μόλις εγγραφείτε σε ένα κουτί SFR, θα πρέπει Προσθέστε επιπλέον € 3 το μήνα στο τιμολόγιό σας. Σημειώστε ότι μια υπηρεσία πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών SFR μπορεί να εγγραφεί με συνδρομή.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μια εγγύηση από τον Αύγουστο του 2017, ωστόσο, η εγκατάσταση μιας δεύτερης ομοαξονικής υποδοχής από έναν τεχνικό SFR τιμολογείται 60 €

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR με πολλαπλές συνθήκες ?

ΕΝΑ Κατάθεση εγγύησης € 49 Ωστόσο, θα ζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας. Τέλος, εάν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την εγκατάσταση του δεύτερου αποκωδικοποιητή τηλεόρασης σας από έναν τεχνικό SFR αξίας € 60.

Σημείωση με το SFR, μπορείτε να επωφεληθείτε μόνοΜόνο μία επιλογή Multi -tv ανά συνδρομή.

Επωφεληθείτε από την επιλογή Orange Multi TV

Ποια είναι η υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης του Orange ?

Εγγραφείτε στην επιλογή Orange πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών, Θα επωφεληθείτε από όλη την Orange TV Στη δεύτερη τηλεόρασή σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε:

Δεύτερο αποκωδικοποιητή για πολλαπλές τηλεόραση

 • προβολή έως 400 τηλεοπτικά κανάλια (Σύμφωνα με το μπουκέτο της τηλεόρασης και τα πληρωμένα κανάλια που έχετε εγγραφεί)
 • χρησιμοποιησετο Λειτουργία επανάληψης πορτοκαλιού
 • καταφεύγουν σε Βίντεο κατόπιν ζήτησης
 • επωφεληθείτε από το σύνολοΠροσφορά SVOD (20.000 προγράμματα

Πώς να επωφεληθείτε από την επιλογή Orange Multi TV?

Για να επωφεληθείτε από την Orange TV στις δύο τηλεοράσεις σας, θα πρέπει Φέρτε ένα livebox, του Δύο αποκωδικοποιητές, του Δύο κάρτες πρόσβασης (ένα πρότυπο και μια κάρτα πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών) καθώς και ένα Τηλεόραση επέκτασης (Ανάλογα με τη σύνδεση που θέλετε να κάνετε).

Κατά την υποβολή αίτησης για συνδρομή, στη συνέχεια θα λάβετε ένα Δεύτερο αποκωδικοποιητή τηλεόρασης UHD 4K UHD καθώς και μια κάρτα πρόσβασης. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή Orange TV στη δεύτερη τηλεόραση στο σπίτι σας.

Πόσο είναι μια συνδρομή στην υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης ?

Με Η δεύτερη επιλογή αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, Επωφεληθείτε από την Orange TV στη δεύτερη τηλεόρασή σας. Η προσφορά είναι Διατίθεται από 8,99 € χωρίς υποχρέωση. Για τις προσφορές Fiber και ADSL LiveBox Up και ADSL, προσφέρεται η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης (κατόπιν αιτήματος), κόστος ενεργοποίησης του 10 € Ωστόσο, θα ζητηθεί.

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιλογή Orange Multi-TV σε περισσότερες από δύο τηλεοράσεις.

Εγγραφείτε στην επιλογή Multi TV Bouygues

Υπηρεσίες πολλαπλών τηλεόρασης Bouygues Telecom

Με την επιλογή πολλαπλών τηλεοπτικών επιλογών Bouygues (Μαϊάμι ή VDSL), συνδεδεμένο με το δικό σας μπούξ, Θα βρείτε σε όλες τις οθόνες σας:

Multi TV Επιλογή Bouygues Telecom

 • όλα σας Κανάλια bbox (αυτά που περιλαμβάνονται και προαιρετικά)
 • εκεί Βίντεο κατόπιν ζήτησης
 • εκεί Τηλεόραση κατόπιν αιτήματος
 • Ο γονικός έλεγχος
 • Ο ζωντανός έλεγχος
 • εκεί Λειτουργία ψηφιακής εγγραφής

Πώς να επωφεληθείτε από την επιλογή Multi TV Bouygues ?

Η επιλογή είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές ενός Προσφορά Fiber Fiber Bbox (FTTH) ή Box με τεχνολογία VDSL. Μπορείτε να εγγραφείτε στοΕπιλογή muti-tv χωρίς υποχρέωση Με το Bouygues Bbox Must και το Bbox Ultym προσφέρει.

Με την εγγραφή στην επιλογή Multi-TV Bouygues Telecom, θα πάρετε ένα Δεύτερος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης μαζί της μακρινός καθώς και ένα Ζευγάρι προσαρμογέων CPL ότι θα συνδεθείτε στη δεύτερη τηλεόρασή σας.

Πόσο είναι μια συνδρομή στην υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης ?

Η προσφορά πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών του Bouygues είναι με κόστος 7,99 €/μήνα χωρίς υποχρέωση, Είτε έχετε ίνα είτε ADSL Internet Box.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά bouygues με multi-tv ?

Σημείωση με την επιλογή Multi-TV, μπορείτε να προσθέσετε έως δύο αποκωδικοποιητές τηλεόρασης στη βασική σας προσφορά, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε τα προγράμματά σας ταυτόχρονα σε τρεις τηλεοράσεις.

Παρακολουθήστε τα κανάλια υπηρεσίας FreeBox TV με την επιλογή Multi -tv

Όλες οι υπηρεσίες FreeBox TV

Κάνοντας το αίτημα συνδρομής για την επιλογή Multi TV δωρεάν, θα έχετε πρόσβαση Όλες οι υπηρεσίες FreeBox TV. Θα είστε σε θέση :

 • βλέπω όλα Καναλιές μπουκέτα από το FreeBox TV Universe (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πληρώνουν) ή 220 κανάλια (ή ακόμα και 280 με προσφορές Revolution FreeBox με τηλεόραση με κανάλι Panorama και Freebox Delta)
 • Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προγράμματα Χρήση ψηφιακής εγγραφής βίντεο
 • πρόσβαση στο Δωρεάν τηλεόραση σε επανάληψη

Πώς να επωφεληθείτε από το multi -tv δωρεάν ?

Ακολουθώντας το αίτημα συνδρομής σας για την επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης, θα λάβετε ένα εσάς Δεύτερη θήκη για το Free Player Και στη συνέχεια μπορεί να συνδέσει τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής σας με την άλλη τηλεόρασή σας. Όπως οι χειριστές SFR και Orange, η δωρεάν επιλογή τηλεόρασης είναι Διατίθεται μόνο σε 2 μέγιστες τηλεοράσεις.

Συνδρομή στο Internet Box για την επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης

Τιμές για δωρεάν τηλεοπτική υπηρεσία πολλαπλών τηλεόρασης

Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία Multi TV Free, θα πρέπει να πάρετε μία από τις ακόλουθες προσφορές: Επανάσταση του FreeBox, Δέλτα Freebox, Και Freebox pop.

Για το μέλλον) Συνδρομητές FreeBox Revolution, Η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης είναι Διατίθεται σε € 4,99/μήνα. Αυτή η προσφορά παρέχει πρόσβαση στην τηλεόραση σε δεύτερη τηλεοπτική θέση μέσω θήκης Pop Player FreeBox. Εάν επιλέξετε ένα Case Revolution Player Player FreeBox (Blu-ray), η προσφορά θα πάει 9,99 €/μήνα.

Ενημερώθηκε στις 03/13/2023

Η Virginie Fauré είναι ανεξάρτητος συντάκτης που υποστηρίζει την ομάδα Selectra σε θέματα τηλεόρασης ειδικότερα.

Δωρεάν ποιες επιλογές πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών με το freebox pop συνδρομές σας

Δωρεάν ποιες επιλογές πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών με το freebox pop συνδρομές σας

Δωρεάν, από την περιοχή συνδρομητή FreeBox προσφέρει αρκετές επιλογές για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία FreeBox TV σε δεύτερη τηλεόραση. Είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε ένα multi-tv με ένα player rental devialet, έναν 2ο pop player ή να αποκτήσετε μια Apple TV.

Πώς να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες FreeBox TV σε 2 τηλεοράσεις και να παρακολουθήσετε την τηλεόραση ταυτόχρονα (ή ένα βίντεο μέσω ενός από τα βίντεο κατόπιν ζήτησης) σε μια θέση και να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σε άλλη θέση, είναι εύκολο να εγγραφείτε στο Multi-TV επιλογή.

SUBSCRENE SUB -SUBSCRICE

Η ενότητα τηλεόρασης συνδρομής μου FreeBox διαχειριστείτε την επιλογή μου πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών

Είναι από το λογαριασμό συνδρομητή FreeBox, Τμήμα Τηλεόρασης:

Διαχειριστείτε την επιλογή μου πολλαπλών τηλεοπτικών υπηρεσιών

ότι θα είστε σε θέση να βγάλετε ένα multi-tv

Διαχειριστείτε την επιλογή μου, ποιες είναι οι επιλογές μου .

Ο κατάλογος της πόλης που καλύπτεται από δωρεάν στις ίνες RIP TARN

 • Player Devialet για ενοικίαση για € 9.99/multi-tv συνδρομή μήνα
 • Plop player για € 4.99/multi-tv συνδρομής μήνα
 • Αγοράστε ένα κουτί της Apple TV είτε σε μετρητά είτε με μηνιαίες πληρωμές € 6,99 το μήνα για 24 μήνες. Είναι μια αγορά που σας ανήκει στο τέλος αυτή η υπόθεση. Δεν υπάρχουν άλλες αμοιβές συνδρομής εδώ για να πληρώσετε (χωρίς πολλαπλές τηλεοπτικές εκπομπές)
 • Σε όλες τις περιπτώσεις, η πρόσβαση στο multi-tv υπόκειται στην επιλεξιμότητα της γραμμής, στην απαραίτητη ροή και στη συμφωνία των καναλιών που διαχέονται σε πολλαπλές τηλεοπτικές

Αγορά της Apple TV Οι ειδικοί όροι

Αγορά l

Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ποια επιλογή είναι καλύτερη για εσάς να εγγραφείτε σε ένα freebox πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών.

News 22475 – 17 Αυγούστου 2022
Συγγραφέας: Busyspider Canvas

Βοηθήστε θέματα που δημιουργήθηκαν από © Busyspider
Νομικό πλαίσιο για την [πνευματική ιδιοκτησία των έργων] Δεν υπάρχει αντίγραφο/πάστα – ακόμη και μερική.

Για να ανατρέξετε σε ένα θέμα, ειδήσεις, φροντιστήριο ιστότοπου, εισαγάγετε μόνο τον αντίστοιχο σύνδεσμο URL, σας ευχαριστώ.

Χωρίς βοήθεια μέσω email
Εγγραφείτε σε ένα φόρουμ υποστήριξης για τις ερωτήσεις σας. Δωρεάν φόρουμ χρήστη

Cookies διαχείρισης εμπιστευτικότητας
Τα στατιστικά στοιχεία αυτού του ιστότοπου απαιτούν τη χρήση του cookie για τη βελτίωση της ατομικής βοήθειας. Τα δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για άλλη χρήση, ούτε μεταδίδονται σε κανέναν. Δείτε σύμφωνα με το πρόγραμμα περιήγησής σας, οι επιλογές για τροποποίηση, αν δεν επιθυμείτε να επιτρέψετε τη χρήση τους.

Ανεξάρτητος ιστότοπος – Χωρίς διαφήμιση