Η επιλογή MultiSurf SFR, Multi Sim Red SFR: Υπάρχει μια επιλογή διπλού SIM στο κόκκινο?

Multi Sim Red SFR: Υπάρχει μια επιλογή διπλού SIM στο κόκκινο

Με το MultiSurf, μοιράζομαι το Mo/Go του πακέτου μου με το tablet μου, το κουτί τσέπης μου ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό συμβατό με 4G ή 5G.

Η επιλογή MultiSurf της SFR, για να μοιραστώ το πακέτο μου σε άλλη συσκευή

Με το MultiSurf, μοιράζομαι το Mo/Go του πακέτου μου με το tablet μου, το κουτί τσέπης μου ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό συμβατό με 4G ή 5G.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί ?

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά MultiSurf, πρέπει:

 • Έχετε ένα πακέτο SFR 3G/4G/4G εκτός Οι προσφορές 2H 100MB και τα πακέτα Voice 5GB 4G+ και 5GB 4G+ Pro Voice,
 • Έχετε ένα ή περισσότερα 3G/4G/5G εξοπλισμό εκτός από το smartphone σας (tablet, κουτί τσέπης ή άλλο).

Σημείωση: Για να επωφεληθείτε από 5G, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 5G και 5G συμβατό εξοπλισμό για την κάρτα MultiSurf.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ?

Η προσφορά MultiSurf σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δίκτυα 3G/4G/4G+ και 5G με τον συμβατό εξοπλισμό σας, μέσω μιας κάρτας SIM που θα σας αποσταλεί ή θα επανεκκινήσετε.

Για να ξέρεις. Μπορείτε να παραγγείλετε 1 κάρτα MultiSurf. Προορίζεται για το κινητό Διαδίκτυο, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση κλήσεων ή να τις λάβουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα MultiSurf στο εξωτερικό, κάτω από τις συνθήκες του πακέτου SFR Mobile σας.

multisurf_sfr

Πόσο κοστίζει ?

Η κάρτα SIM MultiSurf κοστίζει 10 €.

Η καταμέτρηση και η κοινή χρήση του Mo/Go περιλαμβάνεται στο συμβατό πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα MultiSurf στο εξωτερικό, κάτω από τις συνθήκες του πακέτου SFR Mobile σας.

Πώς να επωφεληθείτε από αυτό ?

Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία μεμονωμένων βημάτων.

schema_multisurf_sfr

1. Παραγγείλετε την πρόσθετη κάρτα SIM MultiSurf

 • Από την περιοχή του πελάτη SFR
 • Ή Σε ένα κατάστημα SFR.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Πολλαπλή κάρτα SIM Μετά την παραλαβή γιατί θα είναι ήδη ενεργοποιημένος (Σε περίπτωση προβλήματος εκκίνησης της κάρτας MultiSurf στη συσκευή σας, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 1023 Ή 09 70 83 1023).

2. Εισαγάγετε την κάρτα SIM MultiSurf στον εξοπλισμό σας

Η κάρτα SIM MultiSurf διαθέτει τριπλή αποκοπή (Nano-SIM, Micro-SIM και SIM Standard Formats) για να προσαρμοστεί σε όλο τον εξοπλισμό που επιτρέπει την πρόσβαση σε δίκτυα 3G/4G/4G+ και 5G (δισκία, κουτιά τσέπης κ.λπ.Ουσία.

Για να ξέρεις. Ελέγξτε προσεκτικά τη μορφή της κάρτας SIM που χρησιμοποιείται από τον εξοπλισμό σας πριν την κοπεί και φροντίστε να διατηρήσετε όλα τα μέρη πριν από την επιλογή για να επιστρέψετε στην ανώτερη μορφή εάν είναι απαραίτητο.

3. Εκτελέστε τις ρυθμίσεις στον εξοπλισμό σας, εάν ζητηθούν αυτές οι ρυθμίσεις στη συσκευή (Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαμόρφωση δεν ζητείται)

Μια διαμόρφωση απαιτείται μερικές φορές σε συγκεκριμένο εξοπλισμό, στις ρυθμίσεις δικτύου του εξοπλισμού σας: Μπορεί να χρειαστεί να διαμορφώσετε το “σημείο πρόσβασης (APN)” στο δίκτυο SFR Mobile Network. Για να χρησιμοποιήσετε την προσφορά σας, η τελευταία είναι: “SL2SFR”.

εγώ διατάζω
Μια κάρτα SIM πολλαπλών

Για περαιτέρω

Και αν αλλάξω την προσφορά μου ?

Εάν αλλάξετε τις προσφορές για ένα πακέτο συμβατό με πολλαπλές επιπτώσεις, η κάρτα SIM MultiSurf θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν.

Αντίθετα, εάν αλλάξετε την προσφορά σας για ένα πακέτο συμβατό με πολλαπλές επιπτώσεις, η υπηρεσία MultiSurf θα τερματιστεί αυτόματα και η κάρτα SIM MultiSurf θα είναι άχρηστη και δεν θα επανενεργοποιηθεί.

Και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας μου MultiSurf SIM ?

Η γραμμή MultiSurf μπορεί να ανασταλεί χωρίς να προκαλέσει την αναστολή της γραμμής του κινητού σας στην οποία είναι συνδεδεμένη.

Πού να βρω τον κωδικό PUK της κάρτας μου MultiSurf SIM ?

Ο κώδικας PUK βρίσκεται στην πλαστική υποστήριξη της κάρτας SIM πολλαπλών.

Εάν δεν έχετε διατηρήσει αυτήν την υποστήριξη:

 • Θα βρείτε τον κωδικό PUK στον τομέα του πελάτη SFR, ενότητα “Έκταξη και αντιμετώπιση προβλημάτων”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ταυτοποιήσετε με τον αριθμό κινητής τηλεφωνίας SFR που σχετίζεται με την κάρτα SIM MultiSurf. Αυτός ο αριθμός είναι διαθέσιμος στο τιμολόγιο SFR για κινητά,
 • Ή Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών SFR που θα επικοινωνήσει με τον κωδικό PUK της κάρτας σας SIM MultiSurf σε εσάς.

Multi Sim Red SFR: Υπάρχει μια επιλογή διπλού SIM στο κόκκινο ?

Είστε κόκκινο από τον πελάτη SFR και θέλετε να επωφεληθείτε από μια δεύτερη κάρτα SIM για να χρησιμοποιήσετε το πακέτο σας ? Ποια είναι ακριβώς η υπηρεσία πολλαπλών sim ? Υπάρχει μια επιλογή Multi Sim Red SFR ? Ποιες είναι οι λύσεις για να απολαύσετε ένα διπλό SIM Red SFR ? Ποιοι είναι οι άλλοι χειριστές που προσφέρουν αυτήν την επιλογή ? Απολαμβάνουμε μαζί.

 • Το ουσιώδες
 • Η υπηρεσία Multi SIM είναι μια επιλογή που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα Δεύτερη κάρτα SIM προκειμένου να επωφεληθεί από το τρέχον κινητό της σχέδιο από άλλη συσκευή.
 • δεν υπάρχει Multi Sim Red SFR. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αλλάξετε το κόκκινο σας με προσφορά SFR για ένα πακέτο SFR για να επωφεληθείτε από την επιλογή Multi Surf SFR.
 • Η επιλογή Multi Surf SFR είναι προσφέρεται σε τιμή € 10 να πληρωθεί ταυτόχρονα κατά την παραγγελία.
 • Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν μια υπηρεσία διπλό sim. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την Orange και τη θυγατρική της SOSH και την Bouygues Telecom.

Τι είναι μια επιλογή πολλαπλών sim και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της ?

Κάρτα SIM smartphone

Βγάλτε ένα Επιλογή πολλαπλών SIM Σας επιτρέπει να επωφεληθείτε, εκτός από την τρέχουσα κάρτα SIM που συνδέεται με το πρόγραμμα του κινητού σας, από ένα Δεύτερη κάρτα SIM. Αυτή η δεύτερη κάρτα SIM είναι επίσης συνδεδεμένη με την προσφορά σας για κινητά.

Επομένως, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις ίδιες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας, Από άλλη συσκευή ότι το τρέχον smartphone σας. Μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα, με ένα ενιαίο πακέτο κινητής τηλεφωνίας.

Επομένως, μια επιλογή multi -sim έχει το πλεονέκτημα ότι είναι εύχρηστος, Και ιδίως σας εμποδίζει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία σας Κοινή χρήση της γραμμής Προκειμένου να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από άλλο τηλέφωνο ή από ένα tablet, χωρίς να εγγραφείτε σε άλλο πακέτο κινητής τηλεφωνίας .

Πράγματι, εάν η κοινή χρήση σύνδεσης είναι πολύ πρακτική, απαιτεί να είστε κοντά της δεύτερης συσκευής για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του πακέτου σας. Το Multi SIM επιτρέπει τη σύνδεση και τη χρήση του πακέτου ανεξάρτητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη κάρτα SIM από τότε που:

 • Ένα δεύτερο smartphone, αφιερωμένο στην επαγγελματική σας δραστηριότητα, για παράδειγμα.
 • Ένα δισκίο.
 • Ένα συνδεδεμένο ρολόι.
 • Ένα κλειδί 4G.
 • Οποιοδήποτε άλλο συμβατό εξοπλισμό που διαθέτει θύρα SIM.

Χάρη σε Multi Sim, Έτσι δεν χρειάζεται να έχετε το smartphone σας κοντά ή να ενεργοποιήσετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε το πακέτο σας. Μπορείτε πράγματι να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στείλετε SMS, να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή να πληρώσετε χωρίς επαφή με ένα ανεξάρτητος.

Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο από αυτόν τον άλλο εξοπλισμό, καταναλώνετε το δεδομένα κινητού του κινητού σας σχεδίου. Στην πραγματικότητα, εάν έχετε μια προσφορά για κινητά με 20 GB κινητής τηλεφωνίας ανά μήνα και χρησιμοποιήστε 3 GB από το tablet σας για παράδειγμα, θα έχετε μόνο ένα φάκελο 17 GB.

Είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από μια επιλογή Multi Sim Red ?

Δυστυχώς, τοMulti Sim SFR Red Option δεν διατίθεται επί του παρόντος από τον χειριστή. Από την άλλη πλευρά, το SFR προσφέρει μια επιλογή με τίτλο Πολλαπλών σερφ.

Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πελάτες της SFR που κατέχουν ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 4G ή 5G, από την προσφορά 80 GB και τα οποία διαθέτουν συμβατή συσκευή, εκτός από το smartphone στο οποίο βρίσκεται η κύρια κάρτα SIM. Επομένως, τα πακέτα 2 H 100 MB και 5 GB δεν είναι επομένως συμβατά με την επιλογή Διπλή κάρτα SIM Red SFR.

Η κάρτα Multi Surf SFR SIM τιμολογείται το άθροισμα 10 €. Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο SFR ή στο κατάστημα SFR.

Η ενεργοποίηση της κάρτας πολλαπλών SIM είναι αυτόματο. Μετά την παραλαβή σας Διπλό SIM Red SFR, Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της προσφοράς σας για κινητά. Η δεύτερη κάρτα SIM SFR που λαμβάνετε έχει την τριπλή κοπή, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή που χρειάζεστε σύμφωνα με τη συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Για να παραγγείλετε, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο SFR.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Πακέτα και τηλέφωνα.
 3. Επιλέξτε την ενότητα Multi surf: Πρόσθετο SIM.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Σειρά Από την περιοχή του πελάτη SFR.
 5. Μετά τη λήψη (συνήθως εντός 72 ωρών), εισαγάγετε την κάρτα σας Multi Sim Red SFR ήδη ενεργοποιημένο στη συσκευή σας.

Το Multi Sim Red SFR δεν λειτουργεί ή δεν ενεργοποιείται ? Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR στο 1023 Για να συνδεθείτε με έναν σύμβουλο και έτσι να κατανοήσετε τη δυσλειτουργία.

Πώς να επωφεληθείτε από μια κάρτα διπλού SIM Red SFR ?

Πηγαίνετε από το κόκκινο από το SFR σε SFR για να επωφεληθείτε από την επιλογή Multi Surf

Θέλετε να συγκρίνετε τις προσφορές SFR ?

Σας ενδιαφέρει τοΕπιλογή πολλαπλών surf του SFR Αλλά είστε μέρος του κόκκινου από τους συνδρομητές SFR ? Έχετε τη δυνατότητα του Αλλάξτε το κόκκινο με προσφορά SFR Mobile Για να επωφεληθείτε από μια προσφορά SFR με την επιλογή Multi Surf.

Για να μεταβείτε από ένα κόκκινο με προσφορά SFR σε ένα πακέτο SFR, κάντε ως εξής:

 1. Πηγαίνετε στο δικό σας Έκταση πελάτη Κόκκινο από SFR από τον ιστότοπο ή από την εφαρμογή Red and I.
 2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το δικό σας Κόκκινο από τα αναγνωριστικά SFR Mobile.
 3. Κάντε κλικ στην ενότητα Προσφορά και κινητό.
 4. Επιλέξτε την επιλογή Αλλαγή.
 5. Επιλέξτε ένα πακέτο SFR Mobile και στη συνέχεια επικυρώστε την αλλαγή προσφοράς σας.

Μια αλλαγή προσφοράς κόκκινου από SFR σε SFR είναι Ελεύθερος. Πράγματι, το κόκκινο από το SFR Mobile προσφέρει είναι όλες Χωρίς δέσμευση διάρκειας, Δεν έχετε κανένα κόστος τερματισμού για να πληρώσετε. Διατηρείτε επίσης τον τρέχοντα αριθμό κινητού τηλεφώνου σας χάρη στη φορητότητα αριθμών μεταξύ των χειριστών.

Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για τον κωδικό RIO, όπως συμβαίνει για μια κλασική συνδρομή. Η αλλαγή προσφοράς με μεταφορά αριθμών είναι αυτόματη. Σε περίπτωση αλλαγής προσφοράς, δεν μπορείτε να αποκτήσετε νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την προσφορά κινητού σας για ένα πακέτο SFR καλώντας άμεσα το Εξυπηρέτηση πελατών SFR στο 1023. Ο σύμβουλος θα φροντίσει την αλλαγή μαζί σας τηλεφωνικά και θα φροντίσει όλους Αλλαγή διαδικασιών προσφοράς.

Δεν ξέρετε ποιο SFR κινητό σχέδιο θα επιλέξει ? εδώ είναι ένα συνοπτικός πίνακας Οι διαθέσιμες προσφορές που είναι διαθέσιμες σήμερα, συμβατές με την επιλογή Multi Surf.

Εγγραφείτε σε άλλο κόκκινο με πακέτο SFR με μεταφορά κλήσεων

Θέλετε να βγάλετε ένα κόκκινο με προσφορά SFR ?

Μια γυναίκα λαμβάνει δύο κλήσεις

Θέλετε να μείνετε στο κόκκινο από το SFR ? Για να απολαύσετε ένα Διπλό SIM Red SFR, Απλά εγγραφείτε σε άλλο κόκκινο από το πακέτο SFR, εκτός από την τρέχουσα προσφορά κινητού σας.

Θα λάβετε ένα Νέα κάρτα κόκκινου SIM, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από άλλη συσκευή (smartphone, tablet, συνδεδεμένο ρολόι κ.λπ.Ουσία.

Για να λάβετε τις κλήσεις σας από αυτή τη νέα κάρτα SIM και αυτόν τον νέο αριθμό κόκκινου κινητού αριθμού, πρέπει να υποβάλετε αίτημα για μεταφορά κλήσεων.

Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να απαντάτε στις κλήσεις που λαμβάνετε σε αυτό το νέο κόκκινο πακέτο, απευθείας στον τρέχοντα αριθμό σας . Έτσι, όλες οι επικοινωνίες σας θα ανακατευθύνονται σε έναν μόνο αριθμό.

Εάν η μεταφορά κλήσεων είναι μια εναλλακτική λύση στην επιλογή Κόκκινο SFR Multi Sim που σας επιτρέπει να λαμβάνετε όλες τις κλήσεις σας στον ίδιο αριθμό και επομένως στην ίδια συσκευή, αυτό δεν αφορά το SMS, το οποίο θα αποσταλεί μόνο στον αριθμό μέσω του οποίου ο παραλήπτης σας προσπαθεί να σας φτάσει.

Ψάχνετε ένα άλλο κόκκινο από το πακέτο SFR Mobile για τη δεύτερη συσκευή σας ? Ακολουθούν οι διαθέσιμες προσφορές.

Επιλογές πολλαπλών SIM από άλλους χειριστές κινητής τηλεφωνίας

Εδώ είναι οι διαφορετικές προσφορές πολλαπλών sim που προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης.

Οι επιλογές πολλαπλών SIM αναφέρονται δωρεάν και ταξινομούνται κατά τιμή.

Τέσσερις χειριστές προσφέρουν ένα Επιλογή πολλαπλών SIM Με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας:

 1. Η προσφορά Multi Sim InternetΤο Bouygues Telecom προσφέρεται σε € 2/μήνα χωρίς υποχρέωση και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια δεύτερη κάρτα SIM 4G, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τον φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του τρέχοντος πακέτου σας σε άλλη κινητή συσκευή. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη με όλα τα πακέτα Sensation Mobile και με τα πακέτα B & You από 20 GB .
 2. Το Orange προσφέρει δύο προσφορές πολλαπλών sim: η προσφορά 1 GB Internet Και η προσφορά Κλήσεις και Διαδίκτυο. Οι δύο επιλογές προσφέρονται σε τιμή € 5/μήνα χωρίς υποχρέωση . Η επιλογή 1 GB Internet σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του πακέτου σας και προσθέτει 1 GB κινητής τηλεφωνίας σε αυτό το φάκελο δεδομένων. Περιλαμβάνεται δωρεάν για οποιαδήποτε συνδρομή σε ένα πορτοκαλί πακέτο 5G κινητής τηλεφωνίας. Η δεύτερη επιλογή σάς επιτρέπει να απολαύσετε το φάκελο σας στο διαδίκτυο, αλλά και κλήσεις.
 3. Η Sosh, η οποία είναι η θυγατρική της Orange, προσφέρει τις ίδιες επιλογές πολλαπλών SIM, δηλαδή την επιλογή 1 GB Internet που επιτρέπει τη χρήση του αρχικού πακέτου + 1 GB κινητής τηλεφωνίας και της επιλογής Κλήσεις και 1 GB Internet. Οι δύο επιλογές προσφέρονται σε € 5/μήνα χωρίς υποχρέωση . Η επιλογή Multi Sim Sosh 1 GB Internet είναι διαθέσιμη με πακέτα 20 GB και Plus και η επιλογή Multi SIM και η επιλογή Internet είναι διαθέσιμες με όλα τα σχέδια SOSH Mobile.
 4. Τέλος, τοΕπιλογή πολλαπλών surf Από το SFR, διαθέσιμο από το πακέτο SFR 80 GB, προσφέρεται σε τιμή € 10, αλλά δεν είναι μηνιαίο επιτόκιο. Πράγματι, αυτή η τιμή εφαρμόζει μία φορά, κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

Ακολουθεί μια γρήγορη σύγκριση της τιμής κάθε επιλογής Πάνω από 12 μήνες, με σκοπό το πού δεν δικαιούστε την δωρεάν επιλογή ενός από αυτούς τους φορείς εκμετάλλευσης.

Τιμή κάθε επιλογής Multi SIM πάνω από 12 μήνες – Ισχύει στις 06 Φεβρουαρίου 2023

Χειριστής Τιμή προαίρεσης Τιμή για 12 μήνες
Bouygues Telecom 2 €/μήνα 24 €
Πορτοκάλι 5 €/μήνα 60 €
Ψαλιδώνω 5 €/μήνα 60 €
SFR 10 € Κατά την παραγγελία 10 €

Ψάχνετε για μια προσφορά για κινητά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας ?

Δωρεάν υπηρεσία SELECTRA
Ενημερώθηκε στις 03/30/2023

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ειδήσεων και οδηγών για το Echosdunet. Ασχολείται με πολλές τηλεπικοινωνίες και σελίδες αφιερωμένες στους χειριστές.