Βρείτε, κατεβάστε και χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι επιστροφής FreeBox, την επιστροφή του εξοπλισμού FreeBox Internet

Πώς να επαναφέρετε το υλικό και το κουτί σας για ελεύθερη

Contents

Υπερβαίνουν αυτήν την περίοδο, εκθέτετε τον εαυτό σας Χωρίς δαπάνες.

Βρείτε, κατεβάστε και χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι επιστροφής FreeBox

Θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας και να αλλάξετε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο ? Μόλις πραγματοποιηθεί ο ελεύθερος τερματισμός σας, πρέπει να επιστρέψετε όλο τον εξοπλισμό FreeBox που έχετε επωφεληθεί από τον χειριστή. Πού να βρείτε το δωρεάν κουπόνι επιστροφής υλικού ? Πώς να κατεβάσετε το κουπόνι επιστροφής FreeBox, να το εκτυπώσετε και να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την παραπομπή σας ? Πώς να έχετε ένα δωρεάν κουπόνι επιστροφής -box δωρεάν ? Εδώ είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε.

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange
Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή ? Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο στο 09 71 07 95 18 ΔΩΡΕΑΝ SELECTRA SERVICE

 • Το ουσιώδες
 • Για να αποκτήσετε ένα Freebox επιστρέφει καλά, Πρέπει να τερματίσετε τη συνδρομή σας και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με το 3244.
 • Το πλαίσιο δωρεάν box return είναι διαθέσιμο 72 ώρες μετά το αίτημά σας, Στον δωρεάν χώρο συνδρομητών σας.
 • Τα δικα σου Επιστροφή υλικού επιστροφής δωρεάν πλαισίου Πρέπει να κολλήσετε στο πακέτο επιστροφής, συμπεριλαμβανομένου όλου του δωρεάν εξοπλισμού.

Πώς να πάρετε ένα δωρεάν κουπόνι επιστροφής ?

Βήμα 1: Κλήση δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών στο 3244

Δωρεάν smartphone

Αναρωτιέστε τον εαυτό σας Πώς να λάβετε ένα κουπόνι δωρεάν επιστροφής ? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών καλώντας τον δωρεάν αριθμό, δηλαδή 3244:

 • Για να εκφράσετε την επιθυμία σας να τερματίσετε τον παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.
 • Για να ανακτήσετε το κουπόνι επιστροφής FreeBox.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης σας, ο δωρεάν σύμβουλος θα αναφέρει τη διαδικασία που θα ακολουθήσει με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να βρείτε και Κατεβάστε το κουπόνι επιστροφής FreeBox Αλλά και έτσι ώστε να κάνετε τον εξοπλισμό σας να αναφέρεται σύμφωνα με τη διαδικασία.

Βήμα 2: Επανατοποθετήστε τη δωρεάν συνδρομή σας στο Διαδίκτυο

Τώρα που ενημερώνεται ο χειριστής σας, μπορείτε να τερματίσετε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο FreeBox.

Για αυτό, έχετε δύο δυνατότητες:

 1. Exerfice για να αλλάξετε τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου : Σε αυτή την περίπτωση, κάνετε αυτό που ονομάζεται τερματισμός με τη φορητότητα αριθμών . Αυτή η μέθοδος είναι επωφελής για δύο λόγους. Το πρώτο είναι ότι διατηρείτε τον σταθερό σας αριθμό τηλεφώνου και ο δεύτερος είναι ότι δεν έχετε σχεδόν καμία προσέγγιση για να πραγματοποιήσετε . Πράγματι, απλά πρέπει να καλέσετε το 3179 Προκειμένου να ανακτήσετε τον κωδικό RIO και να το μεταφέρετε στον νέο σας χειριστή. Από εκεί, είναι ο νέος προμηθευτής σας που υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες τερματισμού.
 2. Τερματίστε χωρίς αλλαγή προσφοράς : Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ανακτήσετε τη διεύθυνση δωρεάν τερματισμού από την εξυπηρέτηση πελατών κατά τη διάρκεια της κλήσης σας, στη συνέχεια, στείλτε μια επιστολή τερματισμού που αναφέρει το όνομά σας, το όνομά σας, το δωρεάν αναγνωριστικό σας καθώς και τον λόγο για τον τερματισμό και την ημερομηνία που θέλετε Η σύμβασή σας για να τελειώσει. Εάν υπάρχει περίοδος 10 υποχρεωτικών ημερών, μπορείτε να κάνετε ένα αίτημα για να τερματίσετε την προσφορά σας αργότερα, δηλαδή στο τέλος του μήνα του αίτημα τερματισμού σας.

Εδώ’Δωρεάν διεύθυνση τερματισμού ::

Publispatch
Δωρεάν τερματισμός
BP 40090
91003 Evry Cedex

Βήμα 3: Ανακτήστε το κουπόνι επιστροφής σας Freebox 2022 από το χώρο συνδρομητών του

Ακολουθώντας την κλήση σας για δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών, μπορείτε να βρείτε το Δωρεάν επιστροφή υλικού στο χώρο των συνδρομητών σας, εντός 72 ωρών .

Για να ανακτήσετε το κουπόνι ελεύθερης επιστροφής για εκτύπωση, κάντε ως εξής:

 1. Μεταβείτε στον δωρεάν ιστότοπο.
 2. Κάντε κλικ στο Συνδρομητής Στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.
 3. Συνδεθείτε με το δικό σας Δωρεάν αναγνωριστικό Και ο σχετικός κωδικός πρόσβασης.
 4. Πρόσβαση στην ενότητα Η συνδρομή μου.
 5. Κάντε κλικ στο Κατεβάστε το FreeBox Return Good.

Μόλις το Επιστρέψτε το καλό freebox 2022 Λήψη, μπορείτε να το εκτυπώσετε.

Θέλετε να συγκρίνετε τις προσφορές Διαδικτύου ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange
Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές 2023 στο 09 71 07 95 18 ΔΩΡΕΑΝ SELECTRA SERVICE

Πόσο είναι ένα κουπόνι ελεύθερης επιστροφής για εκτύπωση ?

Μια γουρουνάκι και το

Το κουπόνι επιστροφής FreeBox είναι εντελώς δωρεάν .

Παρέχεται με ένα φόρμα επιστροφής, που χρησιμεύει ως επιστολή τερματισμού, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε όλο τον δωρεάν εξοπλισμό Ελεύθερος Ακολουθώντας τον τερματισμό σας στο Διαδίκτυο.

Οι μόνοι πιθανά έξοδα που ισχύουν δεν είναι δαπάνες μη μεταφοράς εάν δεν επιστρέφετε εξοπλισμό ή αν είναι σε κακή κατάσταση.

Είναι το Access Transporter UPS Ποιος φροντίζει την παράδοση σε δωρεάν.

Πρέπει λοιπόν να βρείτε ένα σημείο UPS κοντά σας για να πάρετε το πακέτο σας εκεί.

Ποιες είναι οι ελεύθερες συνθήκες επιστροφής που πρέπει να σεβαστούν ?

Πώς να προετοιμάσετε το πακέτο επιστροφής του FreeBox ?

Μόλις το δικό σας Δωρεάν επιστροφή δωρεάν πλαίσιο Τυπωμένο, πρέπει να το κολλήσετε σε ένα χαρτόνι στο οποίο βρίσκεται όλο το εξοπλισμό FreeBox.

Εδώ είναι οι προϋποθέσεις σεβασμό:

 • Το χαρτόνι πρέπει να είναι κλειστό με κολλητική ταινία.
 • Το χαρτόνι που χρησιμοποιείται δεν πρέπει να περιλαμβάνει άλλες εγγραφές, ώστε να μην παραπλανήσετε τον μεταφορέα.
 • Όλος ο δωρεάν εξοπλισμός πρέπει να υπάρχει στη συσκευασία.
 • Όλος ο δωρεάν εξοπλισμός πρέπει να είναι σε καλή φυσική και λειτουργική κατάσταση.

Μόλις τοποθετηθεί το πακέτο σας στο UPS, το Free θα σας ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κατάσταση επιστροφής.

Ποιος είναι ο δωρεάν εξοπλισμός για επιστροφή ?

Εδώ είναι ο διάφορος εξοπλισμός για επιστροφή σύμφωνα με την προσφορά FreeBox που έχετε εγγραφεί. Μην ξεχάσετε να επιστρέψετε επίσης το καλώδια ισχύος ή HDMI.

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει επίσης το δαπάνες που χρεώθηκαν σε περίπτωση μη -restitution Ένας από τους εξοπλισμούς FreeBox. Σημειώστε ότι η επιστροφή του εξοπλισμού σε κακή φυσική κατάσταση ή λειτουργία σας εκθέτει επίσης στο κόστος.

Οι προσφορές Freebox αναφέρονται δωρεάν και ταξινομούνται με μείωση των τιμών.

Εάν το pop player περιλαμβάνεται αυτόματα με την προσφορά Delta FreeBox, έχετε τη δυνατότηταΑγορά ή ενοικίαση Le Player Devialet. Σε περίπτωση αγοράς του devialet player, ανήκει σε εσάς, οπότε δεν χρειάζεται να το επιστρέψετε στο δωρεάν και μπορείτε να το κρατήσετε με τη νέα σας προσφορά.

Ποιος είναι ο χρόνος επιστροφής του FreeBox ?

Μόλις ολοκληρωθεί το αίτημά σας τερματισμού και το δικό σας Freebox επιστρέφει καλά Λήψη και εκτύπωση, έχετε ένα 15 μέρες Μετά το τέλος της σύμβασής σας για την αποκατάσταση του δωρεάν εξοπλισμού στον προμηθευτή σας.

Υπερβαίνουν αυτήν την περίοδο, εκθέτετε τον εαυτό σας Χωρίς δαπάνες.

Πώς να επικοινωνήσετε με δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών ?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ μέσω τηλεφώνου για τερματισμό

Για να φτάσετε στο Δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών Και έτσι τερματίστε την προσφορά σας και ζητήστε το κουπόνι επιστροφής FreeBox, απλώς καλέστε το 3244. Ο χρόνος αναμονής κατά τη διάρκεια της κλήσης σας στο 3244 είναι Ελεύθερος Από τη γραμμή Freebox ή τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας δωρεάν. Το κόστος της κλήσης είναι ισοδύναμο με αυτό μιας τοπικής κλήσης.

Η δωρεάν υπηρεσία είναι διαθέσιμη κάθε μέρα, Δευτέρα έως Κυριακή και από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 26 Δεκεμβρίου και από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου.

Μόλις γίνει η κλήση σας, απλά καθοδηγήστε σύμφωνα με τις επιλογές που προσφέρονται από τον διακομιστή φωνής. Κατά τη διάρκεια της κλήσης σας, επιλέξτε την επιλογή Λήξη Στη συνέχεια, περιμένετε πριν έρθει σε επαφή με έναν δωρεάν σύμβουλο.

Το τελευταίο είναι πιθανό να σας ζητήσει τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Το όνομα σου.
 • Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου.
 • Η ταχυδρομική σας διεύθυνση.
 • Ο αριθμός πελάτη FreeBox.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε δωρεάν εξυπηρέτηση πελατών όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, συνθέτοντας το +33 1 78 56 95 60.

Επικοινωνήστε με δωρεάν βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος

Εάν αντιμετωπίζετε ένα τεχνικό πρόβλημα, μια ανησυχία όταν υποβάλλετε αίτηση για τερματισμό ή για να ανακτήσετε το κουπόνι επιστροφής του FreeBox, μπορείτε να επικοινωνήσετε με δωρεάν βοήθεια:

 • Μέσω του προσώπου προς τη δωρεάν εξυπηρέτηση : Αυτή είναι μια υπηρεσία βοήθειας στο Visio, δηλαδή μέσω μιας βιντεοκλήσης, διαθέσιμη στον δωρεάν ιστότοπο, στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Μέσω κοινωνικών δικτύων : Το Free έχει διαφορετικές σελίδες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ., Μέσω του οποίου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν δωρεάν σύμβουλο σε ιδιωτικό μήνυμα .
 • Μέσω δωρεάν online βοήθειας : Το Free παρέχει μια σελίδα βοήθειας, στην οποία υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός άρθρων και πρακτικών φύλλων για να σας βοηθήσουμε να λύσετε την ανησυχία σας μόνοι σας .

Θέλετε να συγκρίνετε τις προσφορές FreeBox ?

Δωρεάν υπηρεσία Jechange
Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο εταίρου στο 09 71 07 95 18 ΔΩΡΕΑΝ SELECTRA SERVICE
Ενημερώθηκε στις 08/08/2023

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία οδηγών, ειδήσεων ή ακόμη και σελίδων αφιερωμένες στον ελεύθερο χειριστή.

Πώς να επαναφέρετε το υλικό και το κουτί σας για ελεύθερη ?

Αποφασίσατε να τερματίσετε τη σύμβασή σας στο Διαδίκτυο με δωρεάν ή ο εξοπλισμός σας είναι ελαττωματικός ? Από τώρα και στο εξής, πρέπει να επιστρέψετε τον εξοπλισμό στον χειριστή. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιστρέψετε τον εξοπλισμό FreeBox ? Τι καθυστέρηση έχετε για την επιστροφή του εξοπλισμού ? Τι συμβαίνει εάν όλα δεν επιστρέφονται στον προμηθευτή Διαδικτύου ? Όλοι οι τρόποι που συνδέονται με την επιστροφή του δωρεάν υλικού παρακάτω.

Επιστολή τερματισμού - Επαναφέρετε τον εξοπλισμό και το κουτί σας για δωρεάν

Ανακαλύψτε το αρχείο μας για να μάθετε τα πάντα για τον τερματισμό μιας δωρεάν προσφοράς.

1. Το πλαίσιο της επιστροφής του εξοπλισμού FreeBox

Για ποιους λόγους για την αποκατάσταση του υλικού του Freebox ?

Διάφοροι λόγοι μπορούν Απαιτήστε την επιστροφή του εξοπλισμού σας στο Διαδίκτυο στον χειριστή δωρεάν:

 • κινείται?
 • Ένας απλός τερματισμός της σύμβασης ·
 • μια αλλαγή του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP) με τη φορητότητα
 • μετανάστευση σε μια νέα προσφορά FreeBox
 • Ελαττωματικός εξοπλισμός για ανταλλαγή.

Οι διαφορετικοί τύποι συνδρομής FreeBox

Ακολουθούν τα διαθέσιμα πακέτα FreeBox για τη συνδρομή Internet + Telephone + TV:

 • Δέλτα FreeBox;
 • ΔΕΛΤΑ ΔΩΡΕΑΝ S;
 • Freebox pop;
 • FreeBox Revolution με τηλεόραση με κανάλι
 • FreeBox Revolution;
 • Freebox mini 4k;
 • FreeBox Crystal σε μη εξαντλημένη περιοχή
 • FreeBox Crystal σε μη μη ληφθείσα περιοχή.

Τη λίστα υλικών freebox για επαναφορά

Ανάλογα με το συμβόλαιο συνδρομής του freebox, το Υλικό που διατίθεται στον πελάτη freenate μπορεί να διαφέρει ελαφρώς. Για κάθε πακέτο, η Free στέλνει στους συνδρομητές του διακομιστή και freebox player.

Για τα υπόλοιπα, εδώ είναι ο κατάλογος του εξοπλισμού που πρέπει να επιστραφεί σε περίπτωση τερματισμού, αλλαγής προσφοράς ή κατανομής:

 • Ο επαναλήπτης WiFi
 • το τηλεχειριστήριο
 • Freeplug;
 • το cd/dvd/br player;
 • Το gamepad?
 • Η υπόθεση Femto
 • Η περίπτωση ADSL
 • το κουτί ινών
 • Το κιτ ινών.

Λίστα υλικών του Διαδικτύου που θα επιστραφούν στο δωρεάν

2. Αναφορά του εξοπλισμού σε δωρεάν: Πληροφορίες και συμβουλές

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την επιστροφή του υλικού freebox ?

Ανάλογα με τις γενικές συνθήκες συνδρομής που ισχύουν ελεύθερα, ο εξοπλισμός που διατίθεται πρέπει να επιστραφεί “Σε μια κατάσταση ειδική για ένα νέο μάρκετινγκ‘Και συνοδεύεται από όλα τα αξεσουάρ (σύνδεση δικτύου και βίντεο, όπως καλώδια, προσαρμογείς κ.λπ.).

Ποια διεύθυνση είναι δωρεάν για να επιστρέψετε το υλικό ?

Ο δωρεάν εξοπλισμός πρέπει να επιστραφεί στην ακόλουθη διεύθυνση:

Τερματισμός του freebox
Δημοσίευση
6 rue désir prévost
91075 Bondoufle
.

Ποια είναι η προθεσμία για να γίνει ο εξοπλισμός ?

Σε περίπτωση που απόσυρση, Ο εξοπλισμός πρέπει να επιστραφεί το αργότερο 14 ημέρες Μετά την ειδοποίηση απόσυρσης.

Ως μέρος τερματισμού της δωρεάν συνδρομής ή α φορητότητα, Ο συνδρομητής έχει περίοδο 15 μέρες Μετά το τέλος της σύμβασης.

3. Με ποιο τρόπο να στείλετε τον εξοπλισμό σε δωρεάν ?

Είναι η δωρεάν παραπομπή υλικού ?

Οχι. Υπήρχε προηγουμένως μια καλή αποστολή που παρέχεται από το δωρεάν. Ο πελάτης πρέπει τώρα απαλλαγείτε από τα έξοδα αποστολής Για να μετατρέψετε τον εξοπλισμό FreeBox. Αυτά τα έξοδα εξαρτώνται από τον τύπο των μεταφορών και το βάρος της συσκευασίας.

Το πακέτο επιστροφής FreeBox

Εάν μπορείτε να το κάνετε, επιστρέψτε τον εξοπλισμό στην αρχική δωρεάν συσκευασία. Σημειώστε ότι όσο περισσότερα κουτιά που μεταφέρετε, τόσο περισσότερο αυξάνεται το συνολικό βάρος και όσο περισσότερο τα έξοδα αποστολής είναι σημαντικά.

Λύσεις για την αποκατάσταση του εξοπλισμού

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες σχετικά με τη λύση αποκατάστασης που χρησιμοποιείται. Έχετε την επιλογή μεταξύ όλων Υπηρεσίες αποστολής δεμάτων Στην αγορά: Colissimo (La Poste), Mondial Relay, Chronopost, Relais Colis, FedEx, UPS, Boxtal.

4. Κόστος σε περίπτωση μη αποικοδόμησης ή υποβάθμισης

Γιατί να προσαρμόσετε τις κυρώσεις για ελεύθερη ?

Όπως υποδεικνύεται στο CGV του χειριστή, δωρεάν τιμολόγιο του Επιδόματα πακέτων στον συνδρομητή εάν ο εξοπλισμός:

 • δεν επιστρέφεται εντός των προθεσμιών
 • παρουσιάζει κακή κατάσταση λειτουργίας
 • έχει υποστεί υποβάθμιση που αποδίδεται στον πελάτη.

Τα έξοδα χωρίς συνδρομή δεν πρέπει να μεταφέρονται

Server freebox pop 150 €
Delta και Delta Server FreeBox 400 €
Επανάσταση του FreeBox Server 250 €
Server Mini 4K 200 €

Χωρίς δαπάνες του ελεύθερου παίκτη με συνδρομή

Player FreeBox Pop 100 €
Επανάσταση του FreeBox Player 250 €
Player Mini 4K 200 €

Χωρίς δαπάνες άλλου εξοπλισμού

Pop wifi repeater 80 €
Μακρινός από 20 έως 50 €
Παραμέτρων από 40 έως 50 €
CD/DVD/BR Player 50 €
Χειριστήριο 10 €
Θηλυκό κουτί 100 €
Κουτί ADSL 150 €
Ινα 90 €
Κουτί τηλεόρασης HD 200 €
HD Light TV Box 150 €
Κιτ ινών 130 €

5. Όλοι οι οδηγοί μας γύρω από τον ελεύθερο τερματισμό

Οι οδηγοί μας σας υποστηρίζουν στην προσέγγισή σας για να τερματίσετε τις υπηρεσίες του χειριστή.

 • Δωρεάν € 2
 • Δωρεάν τερματισμός σε περίπτωση θανάτου
 • Δωρεάν τερματισμός του πακέτου διαδικτύου
 • Δωρεάν τέλη τερματισμού
 • Δωρεάν τερματισμός ασφάλισης κινητής τηλεφωνίας
 • Δωρεάν τερματισμός πακέτων κινητής τηλεφωνίας
 • Δωρεάν τερματισμός του κουτιού Delta
 • Δωρεάν επιστολή τερματισμού κινητού τηλεφώνου
 • Δωρεάν τερματισμός κινητών

Στείλτε την επιστολή τερματισμού σας μέσω εγγραφής, χωρίς να περάσετε

 • Σε συνεργασία με το La Poste
 • Διαθέσιμη υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια, εξοικονομείτε χρόνο !

Θυμηθείτε το FreeBox και επιστρέψτε τον εξοπλισμό σας σε 2 λεπτά

 • Πάρτε το μοντέλο επιστολής μας με το Όνομα προμηθευτή Διαδικτύου και τοδιεύθυνση τερματισμού αντίστοιχο αντίστοιχο.
 • Ενημέρωση και εισαγάγετε το αίτημά σας, αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας, Δωρεάν συνδρομητής και τον λόγο για τον τερματισμό της σύμβασης.
 • Προχωρήστε με την πληρωμή και την αποστολή αλληλογραφίας κατά εγγεγραμμένη επιστολή με AR Από το σπίτι σας. Το LRAR εκτυπώνεται ταχυδρομικά και παραδίδεται στην υπηρεσία τερματισμού του χειριστή δωρεάν.

Σε συνεργασια με

Στείλτε την επιστολή τερματισμού σας με εγγεγραμμένη ανάρτηση,

χωρίς μετακίνηση ! σε 2εορτασμός