Η Free κυκλοφορεί τη νέα προσφορά Veepee, με πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε € 8,99/μήνα που ισχύει για ζωή και πιο ελκυστική από τις προηγούμενες εποχές, δωρεάν στο Veepee (ιδιωτική πώληση): Το Nokia 6.2 προσφέρεται με πακέτο 100 GB

Δωρεάν στο Veepee (ιδιωτική πώληση): Nokia 6.2 προσφέρεται με πακέτο 100 GB

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Η Free κυκλοφορεί τη νέα προσφορά Veepee, με κινητό σχέδιο στα € 8,99/μήνα που ισχύει για τη ζωή και πιο ελκυστική από τις προηγούμενες χρονικές στιγμές

Η Free κυκλοφορεί τη νέα προσφορά Veepee, με κινητό σχέδιο στα € 8,99/μήνα που ισχύει για τη ζωή και πιο ελκυστική από τις προηγούμενες χρονικές στιγμές

Ανακοινώσαμε αυτήν την Κυριακή ότι το Free Mobile προετοίμαζε μια νέα προσφορά στο Veepee. Αυτό μόλις αποκαλύφθηκε: το Free προσφέρει ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 80GB στα € 8,99/μήνα και ισχύει για τη ζωή και χωρίς δέσμευση. Εάν η Free είχε ήδη προτείνει ένα τέτοιο πακέτο στη ζωή 2 φορές € 8,99/μήνα για τη ζωή, αυτή τη φορά προσφέρει περισσότερα δεδομένα (ο χειριστής είχε προσφέρει 50GB στη συνέχεια 70GB κατά τις δύο τελευταίες ιδιωτικές πωλήσεις) σε μητροπολιτική περιοχή αλλά και από την Ευρώπη, με 8GB κάθε μήνα. Αυτή η προσφορά προσφέρεται, τουλάχιστον αρχικά, μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 6:00 π.μ. .

Όροι της προσφοράς Veepee:

Προσφορά υπό όρους, που προορίζονται για τα μέλη της Veepee, εξαιρουμένων των μελών που έχουν ήδη επωφεληθεί από μια ελεύθερη προσφορά διαφημιστικής προώθησης Veepee τους τελευταίους 13 μήνες και έχουν τερματίσει τη γραμμή τους τις προηγούμενες 30 ημέρες, η συνδρομή στην προσφορά διαφημίσεων. Ισχύει από τις 15 Νοεμβρίου 2021 7:00 μ.μ. έως τις 24 Νοεμβρίου 2021, για μια νέα συνδρομή με ή χωρίς φορητότητα του αριθμού. Η εισερχόμενη φορητότητα του αριθμού μετά τη συνδρομή δεν είναι προσβάσιμη ως μέρος αυτής της προσφοράς προώθησης. Προσφορά περιορίζεται σε ένα πακέτο συνδρομητών. Η μείωση των συνδρομητών του Freebox δεν ισχύει.

Λεπτομέρειες πακέτου

Από την ηπειρωτική Γαλλία:
• 80 GB του Διαδικτύου σε 4G/4G+ και 3G, με 4G/4G+ Mobile (μειωμένη ροή πέρα ​​από)
• Απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά και σταθερά της Μητροπολιτικής Γαλλίας και DOM (εξαιρουμένων του Mayotte)
• Απεριόριστο SMS στην ηπειρωτική Γαλλία και DOM στο DOM
• Απεριόριστα MMS στην ηπειρωτική Γαλλία
• Δωρεάν WiFi Unlimited στην ηπειρωτική Γαλλία

Από την Ευρώπη και το DOM:
• 8 GB/μήνα Διαδικτύου από την Ευρώπη και το DOM σε 4G (πέρα από: 0.003 €/MB από την Ευρώπη και το DOM)
• Κλήσεις, SMS, MMS απεριόριστα από την Ευρώπη και το DOM έως τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, από το DOM και τη Μητροπολιτική Γαλλία

Η δωρεάν υπηρεσία Ligue 1 περιλάμβανε:
• Πρόσβαση σε εκχυλίσματα από τις καλύτερες στιγμές της Ligue 1 Uber Eats Matches σε οιονεί άμεσες.

Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες
Υπηρεσίες για κινητά:
• Τα μηνύματα φωνής, το οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, η παρουσίαση του αριθμού, η διπλή κλήση, η παρακολούθηση της κατανάλωσης, η απόρριψη των ανώνυμες κλήσεις, η προστασία από τις κλήσεις, οι απουσία συνδρομητές, οι συντομογραφημένοι αριθμοί, το φιλτράρισμα κλήσεων και SMS.
• Παροχή τιμολογίων στο χώρο των συνδρομητών σας
• Κατάλογος και αναζήτηση
• Αποκλεισμός κατανάλωσης σε ορισμένους ειδικούς αριθμούς και SMS+

Η δωρεάν υπηρεσία Ligue 1 περιλάμβανε:
• Πρόσβαση σε εκχυλίσματα από τις καλύτερες στιγμές της Ligue 1 Uber Eats Matches σε οιονεί άμεσες.

Δωρεάν στο Veepee (ιδιωτική πώληση): Nokia 6.2 προσφέρεται με πακέτο 100 GB

ελευθερία

Το δωρεάν κινητό φορέα προσφέρει φθηνά πακέτα όλο το χρόνο. Εκτός από τις ελκυστικές τιμές των προσφορών του, ο χειριστής δημιουργεί διάφορες προσφορές διαφημίσεων. Σήμερα, το Free Mobile ενώνει τις δυνάμεις του με το Veepee και προσφέρει ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε σπασμένες τιμές με έκπληξη. Η πώληση ανοίγει την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 στις 7 μ.μ. Ενώ περιμένει το άνοιγμα της δωρεάν πώλησης στο Veepee, η Monpetitforfait εξηγεί την προσφορά και στοιχηματίζετε ότι η έκπληξη θα είναι τηλέφωνο.

Ιδιωτική πώληση: Δωρεάν στο Veepee, μια ένωση που έχει ήδη αποδειχθεί

Το Free δεν είναι στην πρώτη του προσπάθεια όσον αφορά τις ιδιωτικές πωλήσεις. Πράγματι, ο χειριστής προσφέρει τακτικά διαφημιστικές προσφορές στην ιστοσελίδα του, αλλά και μέσω ιστότοπων γνωστού. Έτσι, ο ελεύθερος και Veepee Association είναι ήδη γνωστός και εκτιμημένος από τους καταναλωτές. Τι έκπληξη διατηρεί τη νέα ιδιωτική πώληση δωρεάν ?

Ένα δωρεάν πακέτο Veepee με smartphone που προσφέρεται στις 13 Απριλίου 2020

Οι 7 μ.μ. είναι η εποχή που χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου θα συνδεθούν στον ιστότοπο Veepee για να ανακαλύψουν τη νέα δωρεάν προσφορά για κινητά. Ένα οπτικό είναι ήδη διαθέσιμο στον ιδιωτικό ιστότοπο πωλήσεων και δείχνει ότι θα προσφερθεί έκπληξη σε αυτήν την προσφορά. Τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Δωρεάν προσφορές στο Veepee Και το οπτικό που παρουσιάζεται στον ιστότοπο δίνει κάποιες ενδείξεις προς έκπληξη.

Σήμερα, Έτσι είναι το Nokia 6.2 που προσφέρεται με το δωρεάν πακέτο 100 GB σε € 19.99/μήνα. Η προϋπόθεση που επωφελείται από αυτή την προσφορά είναι απλή: μια δέσμευση 24 μηνών με τον χειριστή και το πακέτο ναυαρχίδας του. Η προσφορά έχει επίσης πλεονέκτημα μεγέθους: ο χρόνος παράδοσης. Συχνά επικρίθηκε από τον σημαντικό χρόνο παράδοσης, η Veepee προσφέρει εδώ μια παράδοση σε μόλις 72 ώρες, ακόμη και σε αυτή την περίοδο συγκράτησης. Αυτή η δωρεάν ιδιωτική πώληση θα λήξει στις 29 Απριλίου στις 6:00 π.μ.

Ιδιωτική πώληση δωρεάν Nokia

Το δωρεάν κινητό προσφέρει ένα Nokia 6.2 προσφέρεται με το πακέτο 100 GB σε ιδιωτική πώληση.

Ο χειριστής έχει ήδη προσφέρει πολλαπλές προσφορές μέσω αυτού του ιστότοπου αφιερωμένης σε εξαιρετικές εκπτώσεις. Το ακόλουθο ιστορικό επέτρεψε στο Monpetitforf να προβλέψει ότι η έκπληξη θα είναι Δωρεάν smartphone, που σχετίζεται με δωρεάν πακέτο σε μειωμένη τιμή. Οι προηγούμενες δωρεάν προσφορές στο Veepee είναι:

 • Ένα Nokia 3.2 δωρεάν για κάθε δωρεάν συνδρομή πακέτων δωρεάν 100 GB που προσφέρεται σε € 9,99 το μήνα για ένα χρόνο αντί για € 19,99
 • Το Xiaomi Mi A3 προσφέρεται στους νέους πελάτες του δωρεάν πακέτου 100 GB σε € 19,99 το μήνα
 • Ένα Xiaomi Redmi Σημείωση 8T στα 0 € για τους συνδρομητές στο δωρεάν πακέτο 100 GB
 • Τον περασμένο μήνα, προσφέρθηκε το OPPO A5 2020 για οποιαδήποτε συνδρομή στο πακέτο δωρεάν 100 GB, που προσφέρεται σε -50% για ένα χρόνο.

Οι τρόποι της ελεύθερης προσφοράς στο Veepee

Οι δωρεάν ιδιωτικές πωλήσεις σε συνεργασία με το Veepee είναι συχνά δελεαστικές. Ως αποτέλεσμα, πολλοί καταναλωτές το έχουν καταλάβει, εφαρμόζονται ορισμένες μέθοδοι σε αυτές τις ελκυστικές προσφορές. Με παγκόσμιο τρόπο, φαίνεται ότι το Δωρεάν συνθήκες πωλήσεων στο Veepee είναι συχνά τα ίδια.

Οι τρόποι που βρίσκονται σε όλες τις προσφορές Veepee δωρεάν σχετίζονται με το προτεινόμενο πακέτο και τη διάρκεια της δέσμευσης. Συνοψίζοντας, οι ιδιωτικές πωλήσεις του χειριστή γενικά σχετίζονται με το Δωρεάν πακέτο 100 GB που προϋποθέτει μια δέσμευση 24 μηνών για το Veepee. Έτσι, οι προηγούμενες δωρεάν προσφορές στο Veepee περιελάμβαναν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Ένας φάκελος 4G 4G 4G, 25 από τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη διεθνή σε μια επιλογή χωρών
 • Απεριόριστο SMS στη Γαλλία και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα
 • Αποστολή MMS χωρίς όριο μόνο στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τη Γαλλία, το DOM, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Κίνα για κινητά
 • Η πιθανότητα να καλέσετε απεριόριστα για τις διορθώσεις de France και περισσότερους από 100 προορισμούς από όλο τον κόσμο.

Δωρεάν γνώμη πελατών

Διαβάστε επίσης όλες τις δωρεάν κριτικές πελατών για κινητά

Δωρεάν θα μπορούσε να καινοτομήσει στο Veepee με το πακέτο των 50 GB

Ακόμη και αν οι προηγούμενες δωρεάν προσφορές στο Veepee έχουν προσελκύσει πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, είναι πιθανό ότι ο χειριστής καινοτομεί. Αυτή η καινοτομία θα μπορούσε να οδηγήσει στην εισαγωγή ενός νέου πακέτου για την προώθηση. Μέχρι τότε, η Free έχει προσφέρει μόνο το πακέτο 100 GB στο Veepee, αλλά είναι πιθανό ο χειριστής να τιμά το πακέτο των 50 GB αυτό το μήνα.

Δωρεάν κινητό: Ένα φτηνό και διεθνές πακέτο 50 GB

Ένα από τα κύρια σημεία διαφοροποίησης για δωρεάν κινητά σχέδια είναι τα δικά τους διεθνής διάσταση. Ο χειριστής έχει πράγματι μετατρέψει τους κώδικες της κινητής τηλεφωνίας από την άφιξή του στη Γαλλία και δεν φαίνεται να σταματάει. Πράγματι, είναι κυρίως χάρη στο δωρεάν κινητό ότι τα περισσότερα τρέχοντα προσφέρουν ενσωμάτωση επικοινωνιών προς και από το εξωτερικό. Έτσι, είναι φυσικό ότι το δωρεάν πακέτο 50 GB σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις, να στείλετε SMS και να σερφάρετε στον ιστό από το εξωτερικό. Θα είναι αυτό το πακέτο 50 Go Free να είναι μέρος της προσφοράς Veepee ?

Ελεύθερη-forfait-50go-promo

Ο λόγος που μπορεί να το υποδηλώνει Το Free Will θα προσφέρει το πακέτο 50 GB στο Veepee είναι απλό: είναι σε μειωμένη τιμή αυτή τη στιγμή. Ο χειριστής μειώνει το -50% σε αυτό το πακέτο για ένα χρόνο. Έτσι, οι νέοι συνδρομητές στο Free μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το πακέτο 50 GB για € 9,99 το μήνα για ένα χρόνο. Σημειώστε ότι η τιμή της συνδρομής ανέρχεται σε € 19,99 μετά από ένα χρόνο. Ωστόσο, πρόκειται για μια μη δεσμευτική προσφορά, η οποία συνεπώς μπορεί να τερματιστεί μετά τη διάρκεια της προώθησης.

Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο δωρεάν πακέτο που θα μπορούσε να προσφερθεί στο Veepee

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το 50 GB δωρεάν πακέτο Περιλαμβάνει μια διεθνή διάσταση. Πράγματι, οι επικοινωνίες στο εξωτερικό οι συνεργάτες της με την τιμή αυτού του πακέτου ή 9,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Τα άτομα που δεν ταξιδεύουν μπορούν επίσης να γεμίσουν από αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας επειδή διαθέτει διάφορες δυνατότητες.

Μεγέθυνση στο Δωρεάν δωρεάν πακέτο 50 GB που προσφέρεται ενδεχομένως στο Veepee Αυτή την Πέμπτη 13 Απριλίου 2020:

 • Τιμή € 9.99 το μήνα για ένα χρόνο, τότε € 19.99 το μήνα
 • Μια προσφορά χωρίς δέσμευση για πλήρη ελευθερία
 • 50 GB 4G, 4 από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα
 • Απεριόριστο SMS και MMS στη Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά και σταθερά από τη Γαλλία και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα (εκτός από τη Mayotte)
 • SMS χωρίς όριο στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS από την Ευρώπη και το DOM.

Δωρεάν γνώμη πελατών

Διαβάστε επίσης Ανακαλύψτε κριτικές πελατών στο δωρεάν κινητό

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Συν -ιδρυτής του mypetitforfait.Com και Editor -in -Chief υπεύθυνος για τις ειδήσεις των χειριστών κινητής τηλεφωνίας και τη δημοσίευση διαφημιστικών προσφορών.

Δώστε τη γνώμη σας: Σχόλιο !

Με το ίδιο θέμα

iPhone 15: Το τελευταίο smartphone της Apple είναι διαθέσιμο με δωρεάν κινητό

Δωρεάν καταστροφή κινητών και διαδικτύου

Δωρεάν Pancement Tround: Προβλήματα πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο FreeBox

200 GB μη δεσμευτικά πακέτα

Surf με πλήρη ταχύτητα και χωρίς μετριοπάθεια με πακέτο 5G και υψηλό φάκελο δεδομένων !

Σύγκριση προσφορών για κινητά και διαδίκτυο

Συγκρίνετε τα πλαίσια του Διαδικτύου

Συνδρομή στο Διαδίκτυο + πακέτο κινητής τηλεφωνίας

 • Κουτιά στο διαδίκτυο με ίνες
 • Κουτιά στο διαδίκτυο με ADSL
 • Φτηνά κουτιά στο διαδίκτυο
 • Προωθήσεις σε πλαίσια Διαδικτύου

Συγκρίνετε πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Συγκριτής πακέτου κινητού πακέτου MonpetitforFait

 • Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας
 • Προωθήσεις σε κινητά σχέδια
 • Κωδικοί προώθησης σε κινητά σχέδια
 • Πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Τα πακέτα – αγαπητέ