Κατεβάστε το Free Photoshop Express για iOS – CCM, δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Photoshop: 18 από το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών

Δωρεάν photoshop? Το 18 καλύτερο ισοδύναμο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών

Contents

Στο τέλος, η επιλογή μεταξύ Photoshop και Premiere Pro εξαρτάται από το είδος των έργων που σχεδιάζετε να εργαστείτε και το χρόνο που πρέπει να μάθετε το λογισμικό.

Δωρεάν Express Photoshop για iOS, Android APK

Κατεβάστε Express Photoshop σε εξέλιξη

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική σελίδα σε 30 δευτερόλεπτα.

Οι συσκευές Android θα μπορούν να επωφεληθούν από το διάσημο λογισμικό Photoshop. Πράγματι, Photoshop Express για Android είναι μια εφαρμογή για να αγγίξετε εικόνες μέσω του tablet σας.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Retouching: Όντας ένα εργαλείο που αντιμετωπίζει φωτογραφία, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα διόρθωσης σφαλμάτων σε φωτογραφίες όπως κόκκινα μάτια ή ατέλειες. Μπορεί επίσης να προσθέσει αυτόματα φίλτρα.
 • Προσθήκη εικόνων: Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει εικόνες στον καμβά και να τις τροποποιήσει με την εφαρμογή. Φυσικά, μπορεί να εισαγάγει τις δικές του φωτογραφίες που αποθηκεύονται στο κινητό του.
 • Σύνορα: Η διαφορά με Photoshop Express για Android, είναι ότι ενσωματώνει πολλά πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά. Μια επιλογή είναι ενσωματωμένη εξουσιοδότηση του χρήστη να προσθέσει σύνορα σε κάθε φωτογραφία και να προσαρμόσει τα χρώματα.
 • Κοινή χρήση: Καθώς η κοινή χρήση αρχείων είναι μια εγγενή λειτουργία της εφαρμογής, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να μεταδώσει τα κλισέ ρετουσταμένα σε κοινωνικά δίκτυα όπου οι φίλοι και οι οικογένειες θα μπορούν να τα κοιτάξουν. Photoshop Express για Android Υποστήριξη Facebook και Twitter.

Περισσότερο

 • Αυτή η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν.
 • Η γαλλική διεπαφή κάνει την αρχή εύκολη.

Το βίντεό μας

Παρακολουθήστε το βίντεο demo photoshop στο smartphone με το appstv

Περίπου το ίδιο θέμα

 • Δωρεάν Wetransfer: Αποστολή αρχείων μέσω του Οδηγού Internet>
 • Windows 10 δωρεάν: Η απλή και νομική λύση> Οδηγός
 • Wetransfer> Λήψη – Λήψη και μεταφορά
 • Photoshop για PC> Λήψη – Φωτογραφικό μοντάζ
 • Δωρεάν φορητός κατάλογος από ένα όνομα [Solved]> Φόρουμ για κινητά

Φωτοστέφανο

 • Σύνθετος επεξεργαστής εικόνων
 • Φωτογραφικός οικοδόμος
 • Ερωτευμένα πλαίσια φωτογραφιών
 • Φωτοβολίδα
 • Collage Photo Grid -Android
 • Εικόνες αρχείων
 • Εφέ φωτογραφίας
 • Μετατροπέας εικόνα .Exe
 • Εικόνα Broadway
 • Morph Age Pro
 • Σχήμα κολάζ
 • Φωτοσυλαθμιστής
 • Εύκολες μικρογραφίες
 • Επεξεργαστής φωτογραφιών ονείρου
 • Πρόσωπο από το max
 • Toyviewer
 • Μοσοδόχο
 • Επεξεργαστής χάρτη εικόνας φαντασίας
 • Ashampoo Photo Optimizer
 • Φωτογραφικό φίλτρο Tintii
 • Microsoft Image Composite Editor
 • Μαύρος και λευκός κατασκευαστής φωτογραφιών

Φωτογραφία και γραφικά

 • Fix Photoshop
 • Adobe Photoshop Στοιχεία
 • Snap express
 • Ρητή σύλληψη
 • Ρητά σημεία
 • Ulead photo express

Οι απόψεις σας

Σημειώστε αυτήν τη λήψη

Ενημερωτικό δελτίο

Οι πληροφορίες που συλλέγονται προορίζονται για την ομάδα αναφοράς CCM για να εξασφαλίσετε την αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου.

Θα χρησιμοποιηθούν επίσης υπό την προϋπόθεση ότι οι επιλογές που έχουν εγγραφεί, από την ομάδα αναφοράς CCM για τη στόχευση διαφήμισης και την εμπορική αναζήτηση στο Le Le Figaro Group, καθώς και με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Η μεταχείριση του email σας για διαφήμιση και εξατομικευμένο περιεχόμενο πραγματοποιείται κατά την εγγραφή σας σε αυτήν τη φόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή.

Γενικότερα, επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και από την αίτηση διαγραφής εντός των ορίων που παρέχονται από το νόμο.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές σας όσον αφορά την εμπορική αναζήτηση και στόχευση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την Πολιτική Cookie.

Δωρεάν photoshop ? Το 18 καλύτερο ισοδύναμο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών

Ψάχνετε για δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών ως εναλλακτική λύση στο Photoshop ? Εδώ είναι η επιλογή μας από τα 18 καλύτερα.

Η επιλογή μας από τις 3 καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Photoshop

Η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση για το Photoshop

Ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο OpenSource

Το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών σε απευθείας σύνδεση

Ψάχνετε για μια δωρεάν εναλλακτική λύση στο Photoshop ? Σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες, αλλά τα βρίσκετε απογοητευτικά χωρίς ρετουσάρισμα ? Παρά τις προσπάθειές σας, οι φωτογραφίες σας δεν είναι τόσο όμορφες όσο θα θέλατε την πρώτη φορά ? Δεν πειράζει ! Έχουμε τη λύση για να έχουμε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας: Καλό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες 18 δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Photoshop.

Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Γρήγορη πρόσβαση (Περίληψη):

Πώς να αγγίξετε μια φωτογραφία χωρίς Photoshop ? σε σορτς

Εδώ είναι 18 δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Photoshop:

Πού να βρείτε δωρεάν photoshop ?

Δωρεάν online photoshop: Adobe Photoshop Express Editor

Καλά νέα για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες τους δωρεάν ! Η Adobe προσφέρει τώρα μια δωρεάν και ελαφριά έκδοση του διάσημου λογισμικού Retouching Photoshop PhotoSp: Adobe Photoshop Express Editor.

Αυτό το εργαλείο είναι προσβάσιμο σε όλους απευθείας από το συνηθισμένο πρόγραμμα περιήγησης, Αλλά απαιτεί εκ των προτέρων την εγκατάσταση της μονάδας flash player.

Η διεπαφή αυτού Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών είναι πολύ απλούστερο και προσβάσιμο από αυτό του αρχικού εργαλείου.

Ακόμα και οι χρήστες που δεν χρησιμοποιούνται για το Photoshop μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα εργαλεία ρετουσάρου: αυτόματη διόρθωση, αναδιαμόρφωση, ρύθμιση φωτός, περιστροφή, ρύθμιση ισορροπίας λευκού, διαγραφή ανεπιθύμητων στοιχείων ..

Επιπλέον, μπορείτε να επισημάνετε ορισμένα στοιχεία της φωτογραφίας σας προσθέτοντας αυτοκόλλητα, φυσαλίδες ή κείμενο.

Εγγραφείτε στην έκδοση Beta του Photoshop κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δωρεάν online photoshop

Είναι δυνατόν να έχετε δωρεάν Photoshop 2021 ?

Υπάρχει ένας περισσότερο από απλός τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε όλα όσα μπορείτε να σας προσφέρετε δωρεάν: Εγγραφείτε στη δοκιμαστική έκδοση. Αυτό σας δίνει τα κλειδιά σε όλα τα εργαλεία λογισμικού κατά τη διάρκεια 7 ημέρες.

Εάν χρειάζεστε μόνο το Photoshop για να εκτελέσετε μία μόνο γρήγορη εργασία, αυτό είναι αρκετό.

Επιπλέον, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θέλετε να πάτε για να αγοράσετε ή μάλλον να μεταβείτε σε μια δωρεάν εναλλακτική λύση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δεξιότητές σας.

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την έκδοση, μεταβείτε στον ιστότοπο της Adobe και εγγραφείτε στη δοκιμαστική έκδοση του Photoshop. Αυτό κανονικά θα σας αναγκάσει να εγκαταστήσετε το δημιουργικό σύννεφο στον υπολογιστή σας, το οποίο συγκεντρώνει το λογισμικό Adobe.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε, θυμηθείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο τέλος των 7 ημερών !

Έκδοση δοκιμής Photoshop Elements

Έκδοση Δ

Στοιχεία Photoshop είναι μια ελαφρώς βασική έκδοση του Photoshop.

Δεν παρέχει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία των εμπειρογνωμόνων του Photoshop, αλλά μπορεί να σας έχει ήδη εξαιρετική εξυπηρέτηση εάν είστε περιστασιακός χρήστης του λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών.

Και πάλι, μπορείτε να το απολαύσετε εντελώς δωρεάν ! Και αυτή τη φορά, αυτό είναι ένα 30 -ημερών δοκιμαστική περίοδος.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τη δοκιμαστική έκδοση του Photoshop 2021, δεν έχετε Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία, Έτσι 0 άγχος στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, δεν θα χρεωθείτε στο τέλος της δοκιμής εάν ξεχάσετε να τερματίσετε.

Τι ελεύθερο λογισμικό για την αντικατάσταση του Photoshop ?

1 – Gimp, το καλύτερο δωρεάν ισοδύναμο με το Photoshop

Διασύνδεση

Το Gimp είναι το Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών Το πιο ισχυρό και το πιο δημοφιλές, τοποθετώντας τον εαυτό του μέχρι το πληρωμένο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών όπως ο κόσμος γνωστός Photoshop.

Διατίθεται σε Windows, MacOS και Linux, προσφέρει ένα Πληθώρα εργαλείων που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία φωτογραφιών καθώς και επεξεργασία φωτογραφιών και γραφικές δημιουργίες.

Ο G Impross καθοδηγεί Κλασικά εργαλεία όπως η περικοπή, η ισορροπία χρωμάτων ή ο κορεσμός, αλλά επίσης πιο προηγμένα εργαλεία όπως το εργαλείο διορθωτή ή το εργαλείο κλωνοποίησης που επιτρέπουν τη διαγραφή ενοχλητικών στοιχείων σε μια φωτογραφία.

Παρουσιάζεται επίσης ως εργαλείο ψηφιακής ζωγραφικής και σχεδίασης.

Πολλοί επαγγελματίες τον αναγνωρίζουν ως έξοχος Εναλλακτική λύση στο Photoshop. Και όπως το Photoshop, κάθε άνοιγμα γίνεται μέσω μιας καρτέλας. Αυτό διευκολύνει το άνοιγμα πολλών εγγράφων.

Για να κατεβάσετε το gimp, πηγαίνετε εδώ.

2 – Gimpshop

Μετά το Gimp, υπάρχει gimpshop.

Αυτό είναι ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο ανοιχτού κώδικα, Αναπτύχθηκε από τους εθελοντές και ο οποίος έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο GIMP: Παίρνει τα χαρακτηριστικά της διεπαφής Photoshop.

Δηλαδή το απόσπασμα από το Photoshop στο Gimpsyop δεν θα σας κάνει “σοκ”.

Φυσικά, ο αριθμός των χαρακτηριστικών δεν είναι τόσο προχωρημένος όσο στο λογισμικό Adobe, αλλά είναι περισσότερο από αρκετό για συμβατικές πινελιές.

Η μικρή ανησυχία για αυτό το εργαλείο είναι ότι δεν είναι Διατίθεται μόνο στα Αγγλικά, που μπορεί να κάνει τη λαβή δύσκολη για μερικούς.

Για να κατεβάσετε το gimpshop, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

3 – Photopaa

φωτοτυπία

Αληθής Το Photoshop εναλλακτικό προσβάσιμο απευθείας στο διαδίκτυο, η PhotOpea είναι δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών Προσβάσιμο σε οποιονδήποτε θέλει να αγγίξει τις φωτογραφίες του σε μερικά κλικ, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ειδικό λογισμικό στον υπολογιστή τους.

Η διεπαφή μοιάζει με το Photoshop.

Η κύρια διαφορά, το εργαλείο εμφανίζει τη διαφήμιση για τη χρηματοδότηση της δωρεάν ηλεκτρονικής υπηρεσίας του.

4 – Χρώμα

Ο Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών Το χρώμα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα Windows.

Το επιτρέπει η διεπαφή τουΠρόσβαση εύκολα εργαλεία δημοσίευσης.

Όλα τα βασικά άγγιγματα είναι δυνατά με το χρώμα.Καθαρά:

 • Η διαγραφή των ανεπιθύμητων στοιχείων
 • Καλλιέργεια φωτογραφιών
 • Ρυθμίσεις εικόνας όσον αφορά τη φωτεινότητα, τα επίπεδα ή τις καμπύλες

Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν επίσης μεμονωμένα και ειδικά.

Ο Λογισμικό Retouching Photo Το Paint σας προσφέρει επίσης να χρησιμοποιήσετε στρώματα για να εργαστείτε στις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να εφαρμόσετε μεγάλο αριθμό αποτελεσμάτων στις εικόνες σας για να τροποποιήσετε το περιεχόμενο. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα τοπίο όπως θέλετε να πάρετε ένα μολύβι, μελάνι ή ελαιογραφία σκίτσο.

5 – Photofiltre 7

Αυτό Λογισμικό Retouching Photo είναι να κατεβάσετε δωρεάν για Windows.

Photofiltre 7 Παρουσιάζει Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για να ρετουσώνουν τις φωτογραφίες σας από ένα Πολύ απλή διεπαφή Για να πετύχετε: Αλλαγή αντιθέσεων, φωτεινότητας ή ακόμα και ισορροπίας χρωμάτων σε όλες τις φωτογραφίες σας.

Το λογισμικό μπορεί ακόμη και Διαχειριστείτε αυτόματα την αντίθεση και τα επίπεδα.

Ο Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών Το Photofiltre7 σας προσφέρει επίσης μερικά προκαθορισμένα φίλτρα που θα σας επιτρέψει να βάλετε τις φωτογραφίες σας σε ασπρόμαυρο, θολώνετε μέρος της φωτογραφίας που θέλετε να κρύψετε ή να μεταμορφώσετε την απόδοση της εικόνας όπως επιθυμείτε χάρη σε μια καλλιτεχνική ταινία.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε το Photofiltre 7, μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

6 – Φωτοφόρα

Photoworks Εναλλακτικό Photoshop

Φωτοβολίδες είναι ένα Λογισμικό Retouching Photo έξυπνο και εύκολο στη χρήση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Photoshop Για αρχάριους φωτογράφους Ποιος θα ήθελε εύκολο να αναλάβει λογισμικό χρέωσης όπως για έμπειρους χρήστες που αναζητούν έναν ισχυρό επεξεργαστή φωτογραφιών αλλά δεν απαιτούν μηνιαία συνδρομή.

Αν και το Photoworks είναι πληρωμένο λογισμικό, η τιμή του είναι αρκετά προσιτή. Επιπλέον, προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση πράγμα που καθιστά δυνατή την αξιολόγηση όλων των χαρακτηριστικών του.

Αυτό το λογισμικό για να αγγίξει τις φωτογραφίες είναι Διατίθεται στα γαλλικά και προσφορές πολλά μαθήματα Γραπτά και βίντεο.

Η διαυγής και καλά μελετημένη διεπαφή Εκτός από πολλές προεπιλογές (3D LUT, αυτόματη διόρθωση χρώματος και φωτός, στυλ βελτίωσης πορτρέτων, φίλτρα φωτογραφιών) διευκολύνουν την εργασία.

Όλες οι παράμετροι μπορούν επίσης να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας διαισθητικά ρυθμιστικά.

Το Photoworks σας επιτρέπει να αλλάξετε τις φωτογραφίες σας με διάφορους τρόπους:

 • Καλλιέργεια
 • Διορθώστε έναν ορίζοντα και τις στρεβλώσεις
 • Αφαιρώ το θόρυβο
 • Διαγράψτε όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία
 • Αντικαταστήστε εύκολα το φόντο
 • Ρετουσάρη τα πορτρέτα
 • Επικάλυψη
 • Προσθέστε κείμενα και πλαίσια
 • Εφαρμόστε κομψά εφέ
 • Και πολλοί άλλοι

Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει ακατέργαστα αρχεία και επιτρέπει μια μη καταστρεπτική έκδοση φωτογραφιών.

Ο ιστότοπος Photoworks, προσβάσιμος εδώ.

7 – Photoscape

Φωτοστέφανο είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών που είναι από τα πιο εύκολα στη χρήση.

Προσαρμόζεται σε συστήματα Windows και Mac.

Εκτιμάται ιδιαίτερα από τους λαϊκούς χάρη στις αυτοματοποιημένες ενότητες του. Οι προκαθορισμένες και απλές παράμετροι σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης με ένα μόνο κλικ: Υψηλή, Μεσαία και Χαμηλή.

Το PhotoScape μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μονάδα εκτύπωσης, εργαλείο διάταξης, προβολέας εικόνων και ακόμη και πολλά πολλά για να προσαρμόσετε πολλά πλάνα ταυτόχρονα.

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα τροποποίησης της γενικής πτυχής των φωτογραφιών σας χάρη στα πολλά φίλτρα που προσφέρονται από αυτό το λογισμικό Retouching Photo Retouching.

8 – PIXLR

Pixlr είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών Διατίθεται στο Web και στο iOS και στο Android Mobiles, οπότε δεν απαιτείται λήψη.

Είναι ένας επεξεργαστής φωτογραφιών που συμβαίνει να είναι καλό Εναλλακτική λύση στο Photoshop, πολύ δημοφιλές για να είναι ένα ισχυρό εργαλείο ενώ είναι δωρεάν.

Εκτός από αυτό πακέτο, Το Pixlr προσφέρει ένα μεγάλος αριθμός χαρακτηριστικών. Οι πιο αξιοσημείωτες και οι πιο χρησιμοποιούμενες είναι, μεταξύ άλλων, η αυτόματη επεξεργασία της φωτογραφίας, το επίπεδο έκθεσης και ένας πολύ εξελιγμένος επιλογέας χρωμάτων. Μπορείτε να εισαγάγετε μια φωτογραφία από διάφορες επιλογές.

Ο Λογισμικό Retouching Photo Το PIXLR διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

 • Μια απλοποιημένη έκδοση “Express”: Pixlr X για μικρές προσαρμογές
 • Μια πληρωμένη επαγγελματική έκδοση: Το Pixlr Pro

9 – Φωτογραφία συγγένειας από Serif

Φωτογραφία συγγένειας

Εάν το λογισμικό Φωτογραφία συγγένειας Δεν είναι 100% ελεύθερο όπως οι άλλοι που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο, είναι ωστόσο μια πολύ ισχυρή εναλλακτική και πολύ συγκρίσιμη με το Photoshop που κοστίζει πολύ λιγότερο, της τάξης ενός εξήντα ευρώ μόνο.

Πηγαίνετε εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Affinity Photo.

10 – Picasa, τώρα Google Photos

Ο Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών Το Google Photos είναι διαθέσιμο σε Windows, Mac και Linux.

Είναι λογισμικό διαχείρισης εικόνων που είναι επίσης διαθέσιμο με τη μορφή εφαρμογής. Έχοντας αγοράσει από την Google, σας επιτρέπει να εισάγετε εύκολα τις φωτογραφίες σας, να τις διαχειριστείτε στο PlayStation σας και να επισημάνετε τις επαφές και τους φίλους σας με άλμπουμ στο σύννεφο.

Έχουν προστεθεί και άλλα χαρακτηριστικά, όπως η επιλογή αναγνώρισης προσώπων και η γεωγραφική θέση μέσω χαρτών και γης, καθώς και διαχείριση σχολίων.

Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε φωτογραφίες σε ακατέργαστη μορφή και να αποθηκεύσετε έναν άπειρο αριθμό εικόνων και βίντεο.

Η Picasa έγινε πρόσφατα φωτογραφίες Google. Εάν έχετε αποθηκεύσει φωτογραφίες στο Picasa και δεν ξέρετε πώς να τις ανακτήσετε, αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να σας βοηθήσουν.

11 – Κρίτα

Βασικός, Κρίτα είναι μάλλον α Εργαλείο σχεδίασης και γραφικού σχεδιασμού, Αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να κάνετε ρετουσάρισμα φωτογραφιών χωρίς ανησυχίες, ειδικά χρησιμοποιώντας στρώματα.

Αυτό είναι ένα Λογισμικό ανοικτού κώδικα και έτσι εντελώς δωρεάν. Η Krita προσφέρει πολλά εργαλεία Ρετς και δημιουργία όπως υφές, μοτίβα, πολλά εργαλεία σχεδίασης και επιλογής.

Η Krita έχει επίσης την ποιότητα υποστήριξης πολλών τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων PSD, Adobe Photoshop Format.

Για να κατεβάσετε την Krita, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

12 – inpixio

Inpixio είναι διαθέσιμο σε OS X, Windows και iOS, το οποίο επιτρέπει στους αρχάριους χρήστες να δημιουργούν όμορφες φωτογραφίες και να τις μοιράζονται με τους φίλους ή τις επαφές τους σε κοινωνικά δίκτυα με ένα κλικ.

Αυτό Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών προορίζεται κυρίως να κάνει γρήγορες και δημιουργικές αλλαγές πριν τις μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

Ο 6 προγράμματα inpixio επιτρέψτε σας αντίστοιχα:

 • Κάντε βασικές εικόνες: Επεξεργαστής φωτογραφιών
 • Δημιουργία καθαρών φωτογραφιών: Φωτογραφία εστίασης
 • Διαγραφή ανεπιθύμητων στοιχείων: Διαγραφή φωτογραφιών
 • Αλλάξτε το φόντο: κοπής φωτογραφιών
 • Φτιάξτε φωτομοντικά: φωτογραφικό κλιπ
 • Μεγέθυνση καθώς και δημιουργία φωτογραφιών HD: Maximizer Photo

13 – Pos Po Po Pro

POS PO PHOCES ειναι το καλυτερο Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών Δημιουργήθηκε για αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα.

Επομένως, προσφέρει δύο διεπαφές:

 1. Η πρώτη είναι μια πλατφόρμα αφιερωμένη στην προηγμένη χειροκίνητη ρετουσάρισμα χάρη σε εργαλεία όπως βούρτσες, υφές, στρώματα με τη δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών από παρτίδες.
 2. Η δεύτερη διεπαφή σας επιτρέπει, σε μερικά κλικ, για να αποκτήσετε μια ποιοτική απόδοση για τις φωτογραφίες σας, αυτό χάρη στη χρήση φίλτρων.

Το λογισμικό φωτογραφίας Po Pro Pro Photo Photo είναι να κατεβάσετε δωρεάν για Windows.

Εάν θέλετε να μεταβείτε στον ιστότοπό τους, κάντε κλικ εδώ.

14 – Darktable

Σκούρος είναι ένα Δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών που λειτουργεί κάτω από Windows, Mac και Linux.

Οι δημιουργοί του, οι οποίοι είναι επαγγελματίες φωτογράφοι, συνεχίζουν να το βελτιώνουν και να προσφέρουν δωρεάν ενημερώσεις για να επεκτείνουν πάντα τα χαρακτηριστικά του.

Αυτήν Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση Και θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με φωτογραφίες σε μορφή RAW και HDR, αλλά και σε άλλες τυποποιημένες μορφές φωτογραφιών όπως JPG ή PNG.

Το βιβλιοπωλείο φωτογραφιών σας μπορεί να οργανωθεί με λέξεις -κλειδιά ή συλλογές, πολύ πρακτικό για έρευνα σε εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες φωτογραφίες !

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε έρευνα με φίλτρα στη βάση δεδομένων εικόνων σας !

15 – Befunky

Μεταξύ του διαδικτυακού λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορούμε επίσης να αναφέρουμε Θορυβώδης.

Αυτό το λογισμικό θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα άγγιγμα που χρειάζεστε.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, θα σας παρέχονται πολύ καλά:

 • Κάνοντας και αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών
 • Χρησιμοποιήστε καλλιτεχνικά φίλτρα στις φωτογραφίες για να τα μετατρέψετε σε πίνακες, σκίτσα, σχέδια κ.λπ..
 • Ρετς φωτογραφίες από παρτίδες, όπως στο Photoshop
 • Αφαιρέστε τους κατόχους χάρη στο αυτόματο εργαλείο τους
 • Πορτραίτα ρετουσίου για τη βελτίωση του αποτελέσματος
 • Δημιουργία κολάζ φωτογραφιών
 • Χρησιμοποιήστε μοντέλα σχεδιασμού για προσωποποίηση
 • Επωφεληθείτε από τις τράπεζες Pixabay ή Unsplash Images (οι οποίες σχετίζονται με το Befunky)
 • Επωφεληθείτε από χιλιάδες εικονίδια και διανυσματικά γραφικά

Δωρεάν λογισμικό retouching online: befunky

Το εργαλείο είναι προσβάσιμο δωρεάν, αλλά Πρέπει να θεωρηθεί ότι ορισμένα χαρακτηριστικά θα αποκλειστούν, καθώς είναι διαθέσιμα μόνο με την περισσότερη έκδοση.

Τέλος πάντων, το εργαλείο έχει ένα Πολύ εύκολο στη χρήση διεπαφή.

Βρίσκουμε στην αριστερή μπάρα τα θεμελιώδη εργαλεία που επισημαίνονται για να έχουν πρόσβαση πιο εύκολα.

Τότε όλα λειτουργούν όπως σε συμβατικά εργαλεία.

16 – Διορθώστε τη φωτογραφία: Εναλλακτική λύση στο online photoshop

Διορθώστε τη φωτογραφία

Διορθώστε τη φωτογραφία, Το Photoshop Online Editor, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την επεξεργασία φωτογραφιών, την αλλαγή μεγέθους εικόνων, καθώς και για το σχεδιασμό απλών ιστοσελίδων, σε απευθείας σύνδεση εικονογραφήσεις.

Χωρίς διαφημίσεις βαρετό και πολλά εργαλεία Βασική επεξεργασία φωτογραφιών για αρχάριους.

Αυτή η εναλλακτική λύση στο Photoshop προσφέρει προηγμένα στρώματα, φιλτράρισμα και συνεργάζεται με όλα τα αρχεία εικόνας σας όπως .PSD και RAW.

Όπως και στο Adobe Photoshop, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε στρώματα που σας επιτρέπουν να οργανώσετε καλύτερα τα στρώματά σας όπως θέλετε. Εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε 3D, θόλωση, θόρυβο, pixelate, stylizing και άλλα για να δώσετε στις φωτογραφίες σας μια ωραία εμφάνιση στο Instagram.

17 – Φωτογραφία

Φωτοψυχία είναι ένα άλλο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.

Λειτουργεί λοιπόν στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα.

Δωρεάν online retouching φωτογραφιών: PhotoFancy

Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία που έχουμε δει, είναι λίγο γήρανση, αλλά επιτρέπει τη βασική επαφή.

Είναι δυνατόν να κάνετε κλασική αφή -up: να κόψετε, να περιστρέψετε, να αντιστρέψετε, κλπ ..

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αποτελέσματα στις φωτογραφίες, είτε βασικές είτε πιο φανταστικές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών για διάφορες περιπτώσεις.

Εκτός από αυτό, βρίσκουμε το εργαλείο MagicName που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα όνομα στις εικόνες σαν να ήταν πραγματικά ενσωματωμένο σε αυτό.

18 – Polarr

Πολέμρος είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο, αφού είναι διαθέσιμο όχι μόνο στο διαδίκτυο, στον ιστότοπό τους, αλλά και στο Android, το iOS, τα Windows, το Mac και ακόμη και στο Chromebook.

Το εργαλείο έχει εμφάνιση πολύ επαγγελματίας, Και σας προσφέρει ένα βήμα -βήμα για να το καταλάβετε καλά.

Βρίσκουμε όλα τα κλασικά εργαλεία ενός εργαλείου ρετουσαρίσματος: φίλτρα, κείμενα, σχήματα, οπτική ρετουσάρωση, καλλιέργεια, διαχείριση στρώσεων κ.λπ.

Είναι επίσης δυνατή η διαχείριση των προσαρμογών που συνδέονται με τα χρώματα με πολύ ακριβή τρόπο.

Δωρεάν ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφιών: Polarr

Συχνές ερωτήσεις στο λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών ?

Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών καθορίζεται γενικά από τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Μεταξύ των δημοφιλών επιλογών, ας αναφέρουμε το Gimp, Paint.Net και Adobe Photoshop Express:

 • Σειρήτι είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα χειρισμού εικόνων με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και φίλτρων
 • Χρώμα.καθαρά είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει βασικές λειτουργίες στην επεξεργασία εικόνων
 • Adobe Photoshop Express είναι μια εξαιρετική επιλογή για προηγμένους χρήστες που χρειάζονται περισσότερο έλεγχο στις εικόνες τους.

Όλοι αυτοί οι ελεύθεροι συντάκτες φωτογραφιών έχουν τα δικά τους δυνατά και αδυναμίες, οπότε είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Είναι απαραίτητο να πληρώσετε για λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών ?

Για ερασιτέχνες φωτογράφους, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε για λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, επειδή υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές.

Ωστόσο, εάν είστε επαγγελματίας φωτογράφος ή αν θέλετε να δημιουργήσετε εικόνες υψηλής ποιότητας, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για πιο ισχυρό και πιο προηγμένο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.

Το πληρωμένο λογισμικό έχει γενικά Περισσότερα χαρακτηριστικά και ικανότητες Αυτές οι δωρεάν εκδόσεις, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερα αποτελέσματα.

Η επένδυση στο σωστό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών μπορεί να σας κάνει Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα αποφεύγοντας ακριβά σφάλματα ή ρετουσάρισμα.

Ποιο είναι το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για αρχάριους ?

Λογισμικό Retouching Photo για αρχάριους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας. Υπάρχουν Πολλά διαφορετικά λογισμικά, κυμαίνονται από δωρεάν προγράμματα έως πιο επαγγελματικά προγράμματα.

Μεταξύ του πιο δημοφιλούς λογισμικού ρετουσάρισμα φωτογραφιών μεταξύ των αρχάριων είναι Adobe Photoshop Στοιχεία, Corel Painshop Pro Και Σειρήτι.

Κάθε ένα από αυτά τα προγράμματα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα εκπληκτικές εικόνες.

Με κάθε πρόγραμμα, οι χρήστες μπορούν να χειριστούν φωτογραφίες με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας, στη διόρθωση των χρωμάτων και στην προσθήκη ειδικών εφέ.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη φιλικότητα των φωτογραφιών σας προσθέτοντας κείμενο ή γραφικά.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές για φωτογράφους για αρχάριους, βρείτε το σωστό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για τις ανάγκες σας πρέπει να είναι εύκολο !

Ποιο λογισμικό θα επιλέξει να κάνει επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο ?

Όσον αφορά τη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία λογισμικού.

Κάθε πρόγραμμα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες, είναι επομένως σημαντικό να προσδιορίσετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Adobe Photoshop Και Πρώτος επαγγελματίας είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο:

 • Φωτοστέφανο είναι ένα Λογισμικό επεξεργασίας εικόνων που σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές στις φωτογραφίες, όπως η καλλιέργεια, η διόρθωση χρώματος, η αλλαγή μεγέθους κ.λπ. Περιλαμβάνει επίσης βασικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για την προσθήκη μεταβάσεων ή τίτλων, για παράδειγμα.
 • Πρώτος επαγγελματίας είναι ένα επεξεργαστής βίντεο Πιο προηγμένο που προσφέρει λειτουργίες όπως η συναρμολόγηση που βασίζεται στη χρονολογία, τη διόρθωση χρώματος, την ανάμειξη ήχου κ.λπ.

Και τα δύο προγράμματα έχουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία επαγγελματικών αποτελεσμάτων εμφάνισης.

Στο τέλος, η επιλογή μεταξύ Photoshop και Premiere Pro εξαρτάται από το είδος των έργων που σχεδιάζετε να εργαστείτε και το χρόνο που πρέπει να μάθετε το λογισμικό.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με αυτό το θέμα.

Είναι αποτελεσματικό το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο ?

Ναι, το ηλεκτρονικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες.

Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν γρήγορα και εύκολα την εμφάνιση των φωτογραφιών τους.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση ή την τροποποίηση της σύνθεσης, του φωτισμού και του χρώματος των εικόνων, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αποτελέσματα επαγγελματικής όψης.

Πολλά ηλεκτρονικά λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών είναι Δωρεάν ή φθηνό, που τους καθιστά προσβάσιμο σε ένα μεγάλο κοινό. Χάρη σε αυτά τα εργαλεία, όλοι μπορούν εύκολα να μεταβιβάσουν τις δεξιότητές τους στην ψηφιακή φωτογραφία στο ανώτερο επίπεδο.

Ποια χαρακτηριστικά είναι τα πιο σημαντικά για το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών ?

Όταν πρόκειται για λογισμικό ρετουσάρου φωτογραφιών, υπάρχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που μπορούν να κάνουν ή να ανατρέψουν την εμπειρία του χρήστη.

Οι σημαντικότερες λειτουργίες του λογισμικού ρετουσαρίσματος φωτογραφιών είναι τα εργαλεία διαχείρισης εικόνων, τα στρώματα και οι μάσκες, η διόρθωση χρώματος, οι δυνατότητες ρετουσάρδας, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η πιθανότητα εξοικονόμησης σε διαφορετικές μορφές και η κοινή χρήση σε απευθείας σύνδεση εικόνες.

 • Ο Εργαλεία χειρισμού εικόνων Επιτρέψτε στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τα επίπεδα φωτεινότητας, αντίθεσης και κορεσμού.
 • Ο στρώματα και μάσκες Επιτρέψτε στους χρήστες να τροποποιήσουν επιλεκτικά ορισμένα μέρη μιας εικόνας χωρίς να επηρεάζουν το σύνολο.
 • Εκεί Διόρθωση χρώματος Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη σκιά και τον τόνο μιας εικόνας για να του δώσουν μια πιο φυσική εμφάνιση.
 • Ο Λειτουργίες ρετουσαρίσματος Προσφέρετε χαρακτηριστικά όπως η μείωση των κόκκινων ματιών και η απομάκρυνση των ατελειών έτσι ώστε οι φωτογραφίες να είναι τέλειες.
 • ΕΝΑ Λειτουργός -φιλική διασύνδεση είναι απαραίτητο, επειδή σας επιτρέπει να περιηγηθείτε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά μεταξύ όλων των λειτουργιών.
 • Εκεί Δυνατότητα καταγραφής σε διαφορετικές μορφές όπως το JPEG ή το PNG είναι επίσης σημαντικό, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις εικόνες τους σε διάφορες εφαρμογές.
 • Εκεί Δυνατότητα κοινής χρήσης εικόνων στο διαδίκτυο με φίλους ή μέλη της οικογένειας είναι απαραίτητο, επειδή επιτρέπει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συγκεντρωθούν.

Ποιες αναφέρονται οι βασικές διαφορές μεταξύ του Photoshop και του δωρεάν λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών ?

 • Προχωρημένες λειτουργίες: Το Photoshop αναγνωρίζεται για τα προχωρημένα χαρακτηριστικά του και το ευρύ φάσμα των επαγγελματικών εργαλείων ρετουσαρίσματος φωτογραφιών. Προσφέρει ακριβείς επιλογές διόρθωσης χρώματος και έκθεσης, εξελιγμένα στρώματα και μάσκες, καθώς και πολύπλοκα χαρακτηριστικά χειρισμού και επεξεργασίας. Οι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις μπορούν να προσφέρουν παρόμοια βασικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι γενικά λιγότερο προηγμένα και μπορούν να χάσουν ορισμένα εξειδικευμένα εργαλεία.
 • Διεπαφή χρήστη: Το λογισμικό φωτογραφίας της Adobe διαθέτει ένα καλά εδραιωμένο περιβάλλον χρήστη, με μια διαισθητική διάταξη και μια σαφή οργάνωση των εργαλείων. Το ελεύθερο λογισμικό μπορεί να διαφέρει από την άποψη της διεπαφής, μερικοί μιμούνται την εμφάνιση του Photoshop, ενώ άλλοι έχουν μια πιο μοναδική προσέγγιση. Η διεπαφή Photoshop συχνά θεωρείται πιο φιλική προς το χρήστη για έμπειρους χρήστες, αλλά εξαρτάται επίσης από τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε ατόμου.
 • Τεχνική υποστήριξη : Η Adobe προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη για τους χρήστες του Photoshop. Αυτό περιλαμβάνει online πόρους όπως σεμινάρια, φόρουμ βοήθειας και βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Από την άλλη πλευρά, οι ελεύθερες εναλλακτικές λύσεις μπορούν να έχουν μια ενεργή κοινότητα χρήστη που παρέχει παρόμοια υποστήριξη μέσω φόρουμ και ηλεκτρονικών μαθημάτων, αλλά το επίπεδο υποστήριξης μπορεί να ποικίλει.
 • Ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία Adobe: Το Photoshop είναι ένα βασικό στοιχείο στη δημιουργική σουίτα cloud της Adobe, πράγμα που σημαίνει ότι είναι στενά ενσωματωμένο σε άλλο επαγγελματικό λογισμικό όπως το Illustrator και το InDesign. Αυτή η ενσωμάτωση διευκολύνει τη ροή εργασίας και τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικού λογισμικού. Οι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις δεν προσφέρουν πάντα μια τέτοια ενσωμάτωση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πιο σύνθετη διαχείριση αρχείων και διαδικασιών εργασίας.
 • Ενημερώσεις και εξέλιξη: Ως εμπορικό προϊόν, το Photoshop επωφελείται από τακτικές ενημερώσεις και βελτιώσεις από το Adobe. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις τελευταίες λειτουργίες και τεχνολογίες. Οι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις μπορούν επίσης να προσφέρουν ενημερώσεις, αλλά μπορούν να είναι λιγότερο συχνές ή να έχουν πιο περιορισμένους πόρους για τη συνεχή τους ανάπτυξη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών που αναφέρεται στο άρθρο παρουσιάζουν λύσεις βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για χρήστες που έχουν λιγότερο προηγμένες ανάγκες ή που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Από την άλλη πλευρά, για τους επαγγελματίες στο photo retouching ή εκείνους που απαιτούν προηγμένα χαρακτηριστικά, το Photoshop παραμένει σε μεγάλο βαθμό θεωρείται ως εργαλείο αναφοράς.

Πριν φύγεις

Έχετε άλλες προτάσεις ελεύθερου λογισμικού της επεξεργασίας φωτογραφιών θα μπορούσαν να είναι πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις στο Photoshop ? Μην διστάσετε να τα στείλετε σε εμάς μέσω του LinkedIn, του Facebook, του Twitter ή μέσω email.

Εάν αυτό το άρθρο σχετικά με Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Photoshop Σας άρεσε, μην διστάσετε να το μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα και να Εγγραφείτε στο ψηφιακό ενημερωτικό δελτίο μας Για να λάβουμε τα επόμενα άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα καλύτερα στοιχεία μας μέσω της ροής RSS: https: // www.λεπιδιγκιτάλης.FR/tag/newsletter-digital/feed/(απλά πρέπει να το εισαγάγετε στον αγαπημένο σας Reader RSS Feed (Ex: Feedly)))))).

Είμαστε επίσης ενεργοί στο LinkedIn, το Twitter, το Facebook και το YouTube. Συναντάμε εκεί ?

Για τυχόν ερωτήσεις που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα “σχόλια” για να μας πείτε για την παρατήρησή σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό (με ευχαρίστηση).