Επικοινωνήστε μαζί μας., FranceConnect – Απλά πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες

Το FranceConnect απλοποιεί τις διαδικασίες περισσότερων από 40 εκατομμυρίων ανθρώπων

Αυτό συμβαίνει όταν αρχίζει η απάτη. “Η γυναίκα ανέφερε το όνομά μου και το όνομά μου και μου ζήτησε να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου. Κύκλωσα και στη συνέχεια με ξεκίνησα “Γεννήθηκες (. ) Ιούνιος 1997 “, χωρίς να γεννήσει. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν απάτη, οπότε δεν του είπα την ημέρα “, συνέχισε η πηγή.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό API απευθείας στον εν λόγω. Θα βρείτε έναν σύνδεσμο επικοινωνίας στη σελίδα που τον περιγράφει.

API.γούβ.Το FR είναι ικανοποιημένο να αναφέρει τα υπάρχοντα API. Δεν μπορούμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε για ένα συγκεκριμένο API.

Προσθέστε ένα API

Το αίτημα για προσθήκη στον κατάλογο γίνεται ανεξάρτητα μέσω του GitHub. Το αίτημά σας θα αναθεωρηθεί το συντομότερο δυνατό και θα σας βοηθήσουμε να το βελτιώσετε εάν είναι απαραίτητο.

Ένα API μπορεί να αναφερθεί εάν πληροί τα ακόλουθα κριτήρια.

 • Το API πρέπει να παραχθεί και να λειτουργεί από έναν οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση διοικητικής δημόσιας υπηρεσίας (για παράδειγμα: κεντρικές και αποκεντρωμένες κρατικές διοικήσεις, τοπικές αρχές, δημόσια ιδρύματα διοικητικής φύσης, οργανώσεις που διαχειρίζονται προγράμματα κοινωνικής προστασίας …).
 • Το API πρέπει να επιτρέψει τη βελτίωση ή τη δημιουργία υπηρεσιών που παρέχονται από άλλους οργανισμούς (δημόσιους ή ιδιωτικούς) σύμφωνα με σαφείς, σταθερούς κανόνες και μεταδίδονται εκ των προτέρων.
 • Το API πρέπει να έχει σαφή τεχνική τεκμηρίωση προσβάσιμη από το Διαδίκτυο.
 • Εάν ένα αίτημα πρέπει να υποβληθεί από την Reusers για πρόσβαση σε αυτό, η διαδικασία αίτησης πρέπει επίσης να είναι προσβάσιμη από το Διαδίκτυο.
 • Πρέπει να είναι δυνατή η δοκιμή του API χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός δημόσιου φορέα, η κατανομή των δοκιμαστικών μαρκών, ή ακόμα και ένα περιβάλλον “sandbox” που επιστρέφει ψευδή δεδομένα, αλλά σε μορφές ταυτόσημες με εκείνες που λαμβάνονται μετά την εγγραφή.

Προσθέστε μια υπηρεσία

Το αίτημα για προσθήκη στον κατάλογο γίνεται ανεξάρτητα μέσω του GitHub. Το αίτημά σας θα αναθεωρηθεί το συντομότερο δυνατό και θα σας βοηθήσουμε να το βελτιώσετε εάν είναι απαραίτητο.

Μια υπηρεσία μπορεί να αναφερθεί εάν πληροί τα ακόλουθα κριτήρια.

 • Η υπηρεσία πρέπει να εξαρτάται από ένα από τα βασικά της χαρακτηριστικά ενός ή περισσοτέρων API που αναφέρεται.
 • Η υπηρεσία πρέπει να είναι προσβάσιμη στο ευρύ κοινό μέσω του Διαδικτύου.

Βελτίωση του ιστότοπου API.γούβ.Fr

Έχετε εντοπίσει ένα πρόβλημα ή θέλετε να προσφέρετε βελτίωση στον κατάλογο ?

Ελέγξτε ότι αυτή η βελτίωση δεν έχει ήδη προγραμματιστεί και, αν όχι, προτείνετε το στο GitHub.

Οι υπολοιποι

Το αίτημά σας αφορά ένα από τα API του καταλόγου, επικοινωνήστε απευθείας με τον προμηθευτή χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας που υπάρχει στη σελίδα περιγραφής API.

Το θέμα σας αφορά το API.γούβ.γενικά. Ρωτήστε μας την ερώτησή σας.

Franceconnect και μυρμήγκια

Το αίτημά σας αφορά τη χρήση του FranceConnect, γράψτε στην υποστήριξη FranceConnect .

Το αίτημά σας αφορά ένα αίτημα εγγραφής ή γκρίζας κάρτας, επικοινωνήστε με τα μυρμήγκια .

Δεν μπορείτε να βρείτε το API που χρειάζεστε ?

Θέλετε να μοιραστείτε ένα API ?

Το FranceConnect απλοποιεί τις διαδικασίες του περισσότερα από 40 εκατομμύρια άτομα

Το FranceConnect είναι η λύση που προσφέρει το κράτος για να εξασφαλίσει και να απλοποιήσει τη σύνδεση με περισσότερες από 1.400 ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Εξοικονόμηση χρόνου

Ασφαλίστε το δικό σας
πληροφορίες

Μην δημιουργείτε πια
νέος λογαριασμός

τελευταία νέα

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2022 Ο λογαριασμός μου στο FranceConnect+

Από τις 25 Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το FranceConnect+ στη θέση του FranceConnect για να επιβεβαιώσετε την αγορά της εκπαίδευσης σας στη συμμόρφωσή μου.γούβ.Fr. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία, σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε μια ψηφιακή ταυτότητα που η ανάρτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο FranceConnect+ τώρα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 Το FranceConnect υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια χρήστες

Με 40 εκατομμύρια χρήστες, 1440 συνδεδεμένες σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες και πάνω από 19 εκατομμύρια Γάλλοι που χρησιμοποιούν το FranceConnect 4 φορές και περισσότερα ετησίως, ο FranceConnect συνεχίζει να αγκυρώνεται στον ψηφιακό Cixitian of French.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 Οι συμβουλές μας για να σας προστατεύσουν από την απάτη και την κλοπή ταυτότητας

Ποτέ μην επικοινωνείτε ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως η ταυτότητά σας, το αναγνωριστικό ενός λογαριασμού online, ένας κωδικός πρόσβασης ή ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, είτε μέσω τηλεφώνου, SMS είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άτομα ή οργανισμούς που δεν έχετε πιστοποιήσει με βεβαιότητα.

➝ Δείτε όλες τις συμβουλές μας

Ανακαλύψτε τον FranceConnect+

Το FranceConnect+ είναι η έκδοση του FranceConnect που σας υποστηρίζει στα πιο ευαίσθητα βήματα σας.

Ανακαλύψτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μέσω του FranceConnect

Υπάρχουν περισσότερα από 1.400 βήματα χάρη στον FranceConnect.

Χρειάζεστε βοήθεια ?

Βρήκατε τις πληροφορίες που ψάχνετε ?

Βοηθήστε μας καλύτερα να σας υποστηρίξουμε στο FranceConnect απαντώντας στο ερωτηματολόγιο μας. Είναι ανώνυμο και θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά.

 • Όροι χρήσης
 • Νομική ειδοποίηση
 • Μιλάμε για εμάς
 • Συμβουλευτείτε τις ερωτήσεις μας
 • Γίνετε εταίροι
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Προσιτότητα
 • Πληροφορικός
 • Άλλοι ιστότοποι:
 • ιγωγού.γούβ.Fr
 • δημόσια υπηρεσία.Fr
 • κυβέρνηση.Fr
 • δεδομένα.γούβ.Fr

FranceConnect: Προσέξτε για αυτή τη νέα όλο και πιο διαδεδομένη απάτη που στοχεύει στα προσωπικά σας δεδομένα

Οι κλίμακες SK είναι λεγεώνα. Επί του παρόντος, ορισμένα άτομα προσποιούνται ότι είναι πράκτορες FranceConnect με τους συνομιλητές τους προκειμένου να εξαγάγουν προσωπικές πληροφορίες.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πάντα ποιος βρίσκεται στο άλλο άκρο της γραμμής. Εάν πολλές απάτες αποστέλλονται μέσω SMS, άλλοι γίνονται κατά τη διάρκεια τηλεφώνου.

Σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες που συλλέχθηκαν από το CNEWS, τα θύματα έχουν προειδοποιήσει σχετικά με τις πρόσφατες προσεγγίσεις εκ μέρους των πράκτορων FranceConnect “. Αυτή η ηλεκτρονική υπηρεσία αναγνώρισης και ελέγχου ταυτότητας, απαριθμεί ορισμένες πληροφορίες χρήστη και διευκολύνει τις συνδέσεις τους με τις διάφορες υπηρεσίες δημόσιας διοίκησης.

Από την πλευρά τους, τα κακόβουλα άτομα επιδιώκουν να αποκτήσουν προσωπικά δεδομένα. “Είναι ένας αριθμός φορητού υπολογιστή που με τηλεφώνησε. Βρήκα μια γυναίκα που παρουσίασε τον εαυτό της ως υπάλληλος της FranceConnect. Μου είπε ότι έπρεπε να ολοκληρώσω την εγγραφή μου στην πλατφόρμα », είπε ένα θύμα.

“Επιβεβαιώστε την ημερομηνία γέννησής σας”

Αυτό συμβαίνει όταν αρχίζει η απάτη. “Η γυναίκα ανέφερε το όνομά μου και το όνομά μου και μου ζήτησε να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου. Κύκλωσα και στη συνέχεια με ξεκίνησα “Γεννήθηκες (. ) Ιούνιος 1997 “, χωρίς να γεννήσει. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν απάτη, οπότε δεν του είπα την ημέρα “, συνέχισε η πηγή.

Ένα άλλο άτομο στο CNEWS περιέγραψε την ίδια διαδικασία. «Ο συνομιλητής πήγε γρήγορα στην ακόλουθη ερώτηση και ήθελε να επιβεβαιώσει τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Έδωσε τα τρία καλά πρώτα στοιχεία και στη συνέχεια με περίμενε να ολοκληρώσω », είπε αυτό το δεύτερο θύμα.

“Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θυμάστε μου τη διεύθυνσή σας”

Το πρώτο θύμα υποδεικνύει ότι, παρά τον αρκετά αναγνωρίσιμο κοροϊδευτικό του τόνο, ο λεγόμενος υπάλληλος της FranceConnect συνέχισε την εταιρεία της. “Ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να λάβω μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μου επέτρεπε να τροποποιήσω εύκολα τα αναγνωριστικά μου, προτού μου ρωτήσω για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου”, κατέληξε σε αναστεναγμό.

Στις 19 Μαΐου, περισσότερο από 1.400 μέλη της κοινωνικής γεωργίας αμοιβαίας ικανότητας (MSA) είχαν πέσει θύματα κλοπής ταυτότητας στο FranceConnect.

Το 2022, η ηλεκτρονική υπηρεσία έπρεπε ακόμη και να αποσυνδεθεί από την ασφάλιση υγείας (Ameli), μετά από πολλαπλές απάτες. Σε απάντηση σε απειλές για την ασφάλεια των δεδομένων, η πλατφόρμα είχε αποκαλύψει το νέο εργαλείο FranceConnect+, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Επικοινωνήσαμε με εμάς, ο FranceConnect μας είπε για τις συστάσεις του. Δεν πρέπει ποτέ να επικοινωνείτε με ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, όπως η ταυτότητά του, το αναγνωριστικό ενός online λογαριασμού, ένας κωδικός πρόσβασης ή ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, είτε μέσω τηλεφώνου, SMS είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη αυθεντικούς ανθρώπους ή οργανισμούς με βεβαιότητα με βεβαιότητα. Ονομάζουμε τους χρήστες μας με τη μεγαλύτερη επαγρύπνηση όταν επικοινωνούν με ανθρώπους στο Διαδίκτυο ή τηλεφωνικά, απατεώνες που χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία (ηλεκτρονικά μηνύματα, κοινωνικά δίκτυα κλπ.) Καθώς και SMS ή τηλεφωνικές κλήσεις για να προσποιούνται ότι είναι για επίσημες οργανώσεις για την εξαγωγή προσωπικών ή πληροφορίες αναγνωριστικών, κωδικοί πρόσβασης. Επίσης, τους εισάγουμε να ελέγχουν τη χρήση της ηλεκτρονικής ταυτότητάς τους με βάση τα μηνύματα ειδοποίησης που λαμβάνονται όταν συνδέονται με το FranceConnect και το ιστορικό σύνδεσης που διατίθεται από τον πίνακα ελέγχου FranceConnect “.