Ford Mustang Mach -e – Δοκιμή, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, φωτογραφίες και βίντεο – Autnaisws Green, Ford Mustang Mach -e: Οι τιμές του ηλεκτρικού SUV μειώνονται προς τα κάτω

Ford Mustang Mach-e: Οι τιμές του ηλεκτρικού SUV μειώνονται προς τα κάτω

Αγαπά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αναμιγνύει τους δύο για να γίνει δημοσιογράφος αυτοκινήτων, με μια συγκεκριμένη όρεξη για κουταλιές και νέες λειτουργίες. Έχει επίσης την ιδιαιτερότητα της ανάμειξης των αθλημάτων της.

Ford Mustang Mach -e – Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, φωτογραφίες και βίντεο

Η ονομασία Mustang τοποθετείται για πρώτη φορά σε ένα SUV, το οποίο διαθέτει επίσης 100% ηλεκτρική κινητήρα 100%. Πρωτοπόρος μιας νέας μάρκας από μόνη της στο Ford και με υπερηφάνεια αθλητικό το άγριο άλογο στην πλήρη μάσκα του, το Mustang Mach-e ισχυρίζεται μέχρι περισσότερο από 600 χλμ. Αυτονομίας στην πιο αποτελεσματική διαμόρφωσή της. Τιμή, τεχνικό φύλλο, αυτονομία … βρείτε κάτω από όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το όχημα.

Ford Mustang Mach -e - Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, τεχνικό φύλλο, φωτογραφίες και βίντεο

Το ουσιώδες

  • Όνομα: Ford Mustang Mach-e
  • Ημερομηνία παρουσίασης: 18 Νοεμβρίου 2019
  • Ημερομηνία μάρκετινγκ: “Πρώτη έκδοση” Pre -Order
  • Ισχύς: 190 kW στα 210 kW (258 hp στα 337 hp)
  • Μπαταρία: 75 kWh ή 99 kWh
  • Αυτονομία: 420 έως 600 χλμ. Σε κύκλο WLTP

Με μήκος 4,71 μ. Για πλάτος 1,88 m (εξαιρουμένων ρετρό) και ύψους 1,62 m, το Ford Mustang Mach-e εμφανίζει μια δυναμική εμφάνιση και ισορροπημένες αναλογίες χάρη σε ένα μεταξόνιο που φτάνει κοντά στα 10 πόδια. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του επιτρέπει να έχει δύο στήθη, ένα στο πίσω μέρος των 402 λίτρων και ένα άλλο βοηθητικό στήθος στο μπροστινό (φρούτα) που προσφέρει επιπλέον 81 λίτρα. Η 100% ηλεκτρική γραμμή SUV θυμάται οικειοθελώς το σώμα fastback των μυϊκών αυτοκινήτων με το πιο εμβληματικό φλογερό άλογο.

Διατίθεται σε δύο ή τετρακίνηση, η ισχύς του Mustang Mach-e προσπαθεί μεταξύ 269 hp και 487 hp με έναν ή περισσότερους συνδυασμένους ηλεκτρικούς κινητήρες. Δύο πακέτα μπαταριών μπορούν να συσχετιστούν με αυτές τις διαφορετικές εκδόσεις με 75,7 kWh ή 98,8 kWh ακατέργαστης χωρητικότητας της επιλογής. Αυτές οι μπαταρίες επιτρέπουν αντίστοιχα μεταξύ 400 χλμ. (4×4) και 440 χλμ. Αυτονομίας (4×2) για τα πιο μέτρια και μεταξύ 540 χλμ. (4×4) και 610 km (4×2) για το μεγαλύτερο.

Το Mach-E προσφέρεται από 60.700 ευρώ, μια τιμή κλήσης που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τον κινητήρα 269 HP και τη ροπή 430 nm σε πρόωση. Η μετάβαση στη μεγάλη μπαταρία αυξάνει την ισχύ σε 294 hp και σε 351 hp εάν σχετίζεται με τετρακίνηση με τετρακίνηση. Η έκδοση GT και η 0 έως 100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα είναι αναγκαστικά πιο ακριβή, από 86.100 €.

ΕΚΔΟΧΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τιμή από)
Mach-e RWD (πρόωση) Πρότυπο εύρος (76 kWh) 60.700 €
Mach-e RWD (πρόωση) Εκτεταμένο εύρος (99 kWh) 66.300 €
Mach-e AWD (4×4) Πρότυπο εύρος (76 kWh) 65.500 €
Mach-e AWD (4×4) Εκτεταμένο εύρος (99 kWh) 74.000 €
Mach-e GT (4×4) Εκτεταμένο εύρος (99 kWh) 86,100 €

Ford Mustang Mach-e: Οι τιμές του ηλεκτρικού SUV μειώνονται προς τα κάτω

Όταν η Ford ξεκίνησε το Mustang Mach-e, η τιμή εκκίνησης ήταν 48.990 €. Αλλά οι τιμές πέταξαν στη συνέχεια. Η βασική έκδοση πρόωσης (μπαταρία 76 kWh) έφτασε στο τέλος του 2022 61.650 € ! Η μάρκα δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μεταβιβάσει το ξέσπασμα του κόστους παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των υλικών.

Αλλά η κατάσταση βελτιώνεται. Ως εκ τούτου, η Ford ανακοίνωσε “μια επανατοποθέτηση τιμολόγησης” για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της. Πρόκειται να δημιουργήσει ένα νέο πλέγμα τιμών στη Γαλλία, με αυτή τη φορά να πέσει. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες (η μάρκα πρέπει να τις γνωστοποιήσει τις επόμενες ημέρες), αλλά γνωρίζουμε ότι το νέο εισιτήριο εισόδου θα είναι 56.990 €, σχεδόν 5.000 € λιγότερο.

Η μάρκα εξηγεί ότι αυτή η “απόφαση είναι το αποτέλεσμα μιας ευνοϊκότερης κατάστασης, με πλεονεκτικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και χαμηλότερες εντάσεις στις πρώτες ύλες”. Η μάρκα επιταχύνει επίσης τα ποσοστά παραγωγής: 78.000 μονάδες συναρμολογήθηκαν το 2022, η επιχείρηση στοχεύει στα 130.000 το 2023. Τι να βοηθήσουμε στη μείωση των τιμών, αλλά και στη μείωση των χρόνων παράδοσης.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Florent Ferriere

Αγαπά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αναμιγνύει τους δύο για να γίνει δημοσιογράφος αυτοκινήτων, με μια συγκεκριμένη όρεξη για κουταλιές και νέες λειτουργίες. Έχει επίσης την ιδιαιτερότητα της ανάμειξης των αθλημάτων της.

Αγαπά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε αναμιγνύει τους δύο για να γίνει δημοσιογράφος αυτοκινήτων, με μια συγκεκριμένη όρεξη για κουταλιές και νέες λειτουργίες. Έχει επίσης την ιδιαιτερότητα της ανάμειξης των αθλημάτων της.

Δοκιμάστε το Ford Mustang Mach-e ?

Διαμορφώστε το όχημα Ford Mustang Mach-E ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα για τα νέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ?

Μεγάλη πτώση τιμών για το Ford Mustang Mach-e: Είναι καιρός να το αγοράσετε ?

Η Ford ανακοινώνει μια απότομη πτώση της τιμής του Mustang Mach-e τον Απρίλιο. Σε απάντηση στον πόλεμο που δήλωσε ο Tesla, το ηλεκτρικό SUV χάνει επομένως λίγο λιγότερο από 5.000 ευρώ. Αλλά δεν είναι ακόμα επιλέξιμο για το οικολογικό μπόνους, σε αντίθεση με το μοντέλο Tesla Y.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Tesla εκμεταλλεύτηκε την απίστευτη πτώση των τιμών της παγκοσμίως, έως και 13.000 ευρώ στη Γαλλία. Μια πτώση που αφορούσε τα δύο καλύτερα μοντέλα που πωλούν, δηλαδή το μοντέλο 3 και το μοντέλο y. Το τελευταίο έσπασε επίσης ένα ρεκόρ παραγωγής για το Berlin Gigafactory. Που προφανώς δεν αφήνει τους άλλους αδιάφορους κατασκευαστές, οι οποίοι έσπευσαν να αντιδρούν για μερικούς.

Μια απότομη πτώση

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τη Ford. Στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου, η Oval Blue εταιρεία ανακοίνωσε μείωση των τιμών στο Mustang Mach-e, αλλά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επομένως, το ηλεκτρικό SUV έχασε μεταξύ $ 600 και $ 5.900 (περίπου 555 έως 5.458 ευρώ) ανάλογα με το φινίρισμα. Ένα εκπληκτικό γεγονός, αφού ο κατασκευαστής ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα για να θέλει να κάνει τα κέρδη του να ανεβαίνουν μάλλον.

Αλλά ο πόλεμος που δήλωσε ο Tesla έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση. Τώρα, είναι η στροφή των γαλλικών πελατών να απολαύσουν μια πτώση τιμών στο πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της αμερικανικής μάρκας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα δελτίο τύπου από τη Ford France, που προκαλεί ένα ” Επανατοποθεσία τιμών του Ford Mustang Mach-e »Μέσα στο εύρος.

Είναι στην πραγματικότητα ένας απλός τρόπος ανακοίνωσης της πτώσης της τιμής του, από τότε Το ηλεκτρικό SUV χάνει τουλάχιστον 4.660 ευρώ Σε σύγκριση με την προηγούμενη τιμή. Πιο συγκεκριμένα, είναι πλέον απαραίτητο να πληρώσετε 56.990 ευρώ για να αντέξετε ένα αντίγραφο, έναντι 61.650 ευρώ μέχρι τότε για την έκδοση προώθησης εισόδου -επιπέδου.

Για την καταγραφή, το Ford Mustang Mach-E ξεκίνησε “μόνο” 48.990 ευρώ όταν ξεκίνησε το 2020. Ένα σχετικά προσιτό ποσοστό που του επέτρεψε να είναι επιλέξιμος για το οικολογικό μπόνους, το οποίο εξακολουθεί να χορηγείται σε αυτοκίνητα άνω των 47.000 ευρώ. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον σήμερα και το ηλεκτρικό SUV δεν μπορεί πλέον να ισχυριστεί Χωρίς οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση.

Ford Mustang Mach-e-Fundroid

Μια πιο ευνοϊκή κατάσταση

Φυσικά, η Ford δεν προκαλεί ισχυρό ανταγωνισμό και τον πόλεμο τιμών στο δελτίο Τύπου της. Είναι ικανοποιημένη να δικαιολογήσει αυτήν την απόφαση από ” μια πιο ευνοϊκή οικονομική κατάσταση, με πλεονεκτικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και χαμηλότερων εντάσεων στις πρώτες ύλες“” . Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η έλλειψη ημιαγωγών είναι ευγενικά επίλυση. Αυτό θα πρέπει να τελειώσει το επόμενο έτος.

Επιπλέον, η τιμή του λιθίου έχει επίσης μειωθεί ελαφρώς τις τελευταίες εβδομάδες. Εάν προς το παρόν, η Ford χρησιμοποιεί μπαταρίες NMC (νικέλιο – μαγγάνιο – κοβάλτιο) για το ηλεκτρικό SUV, μια εναλλακτική λύση που χρησιμοποιεί τη χημεία LFP (λιθίου – σιδήρου – φωσφορικό) θα προσφέρεται σύντομα στην Ευρώπη. Αυτή η τεχνολογία, σύντομα που υιοθετήθηκε επίσης από την ομάδα Stellantis έχει το πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ακριβό.

Εάν η Ford θέλει πάνω απ ‘όλα να εμπλουτιστεί, η εταιρεία που εδρεύει στο Dearborn επιθυμεί επίσης να προσφέρει φθηνότερα αυτοκίνητα στους πελάτες της. Αυτό είναι ιδιαίτερα γιατί σχεδιάζει να ακολουθήσει τη στρατηγική της Renault και του Tesla με εμφύτευση μικρότερες μπαταρίες στα αυτοκίνητά του. Επειδή ένας μεγάλος συσσωρευτής δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι δεν είναι πλέον απαραίτητα απαραίτητο να έχουμε δυσανάλογη αυτονομία, όπως εξηγήσαμε σε ένα προηγούμενο άρθρο.

Είναι καιρός να αγοράσετε το Ford Mustang Mach-e ?

Εάν ενδιαφέρεστε για το Ford Mustang Mach-e, αυτή η πτώση των τιμών είναι ευπρόσδεκτη. Αλλά, είναι επίσης πιθανό ότι οι τιμές εξακολουθούν να μειώνονται στο μέλλον, χάρη στη χρήση μπαταριών LFP. Εκτός από αυτή η πτώση των τιμών είναι το αποτέλεσμα της παρουσίας νέων μπαταριών. Έτσι θα πρέπει να περιμένετε λίγο πριν πάρετε μια καθαρή καρδιά. Επικοινωνήσαμε με τη Ford για να τους ζητήσουμε και να ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μετά την παραλαβή της απάντησής τους.

Πού να αγοράσετε το
Ford Mustang Mach-e στην καλύτερη τιμή ?
61,650 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Απέναντι, το μοντέλο Tesla προσφέρει έναν πιο ελκυστικό λόγο αυτονομίας / τιμής και χαμηλότερη κατανάλωση. Αλλά η Ford στέκεται μπροστά σε ορισμένες περιοχές όπως η παρουσία αεριζόμενων καθισμάτων, η κάμερα 360 μοιρών ή φυσικά η Apple CarPlay και το Android Auto.

Πολλοί κατασκευαστές αποφάσισαν να αναθεωρήσουν την τοποθέτηση των τιμών τους λόγω του Tesla. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα των Lucid, Vinfast, Toyota ή Nissan και Citroën, οι οποίες μείωσαν την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας της. Από την άλλη πλευρά, η Renault επέλεξε να αυξήσει τη βασική τιμή της Megane E-Tech με την αφαίρεση της φθηνότερης έκδοσης. Από την πλευρά της, η Volkswagen δεν θέλει να κάνει το τρέχον εύρος της λιγότερο ακριβό, αλλά προετοιμάζει πιο προσιτά μοντέλα όπως το ID.2.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).