Συνδεδεμένο ρολόι: Πληρώστε χωρίς επαφή με το Fitbit Pay | BNP Paribas, NFC: Η πλήρης σύγκριση όλων των συνδεδεμένων ρολογιών

Επικοινωνία στο κοντινό πεδίο (NFC)

(2) Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση).

Συνδεδεμένο ρολόι χωρίς πληρωμή επικοινωνίας

Η τράπεζα ενός μεταβαλλόμενου κόσμου

 • Ερευνα
 • Επείγον
 • Γίνετε πελάτης
 • Ερευνα
 • Πρόσβαση στους λογαριασμούς μου

Έχετε έκτακτη ανάγκη ? Επιλέξτε την έκτακτη ανάγκη σας για να βρείτε μια απομακρυσμένη λύση.

 • Ξεκλειδώστε την κάρτα μου
 • Αντιτίθεται στην κάρτα μου
 • Αντιταχθείτε σε έλεγχο/βιβλίο επιταγών μου
 • Δείγμα
 • Προκαλέστε μια λειτουργία κάρτας
 • Ασφάλεια αυτοκινήτου
 • Ασφάλεια σπιτιού
 • Απώλεια και κλοπή κλειδιών
 • Ασφάλιση νομαδικών συσκευών
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια

Αρνήθηκε κάρτα ? Ξεχασμένος κωδικός PIN ? Επιλέξτε την κάρτα με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα και λάβετε βοήθεια.

Χαμένη ή κλεμμένη κάρτα ? Αντίθετα την κάρτα σας σε μερικά κλικ

Χαμένος επιταγή ? κλοπή βιβλίου επιταγών ? Αντιταχθείτε σε έλεγχο ή το βιβλίο επιταγών σας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο

Θέλετε να αντιταχθείτε σε άμεση χρέωση ? Κάντε κλικ στο σύνδεσμο και, στη συνέχεια, επιλέξτε την άμεση χρέωση για να αντιταχθείτε

Αυτόματη βοήθεια

Εάν διαθέτετε σύμβαση ασφαλιστικής σύμβασης BNP Paribas Auto, κάντε κλικ για να εμφανίσετε τους αριθμούς βοήθειας.

Οικιακή βοήθεια

Εάν έχετε ένα συμβόλαιο ασφαλιστικής σύμβασης BNP Paribas Home, κάντε κλικ για να εμφανίσετε τους αριθμούς βοήθειας.

Απώλεια και κλοπή κλειδιά Εάν έχετε συμβόλαιο ασφάλειας ή ασφάλειας BNP Paribas, κάντε κλικ για να εμφανίσετε τους αριθμούς βοήθειας.

Ασφάλιση συσκευών Nomad Εάν έχετε συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, κάντε κλικ για να εμφανίσετε τους αριθμούς βοήθειας

Ασφάλιση και ταξιδιωτική βοήθεια πρόσβαση στον χώρο ασφάλισης ταξιδιού για να αποκτήσετε τα πιστοποιητικά ταξιδιού σας, να συμβουλευτείτε τους αριθμούς βοήθειας ή να δηλώσετε αξίωση.

Αποκτήστε πρόσβαση στον τομέα ασφάλισης ταξιδιού με τον συνεργάτη SPB μας

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για να υποβάλετε αίτηση για ιατρική βοήθεια, καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου που βρίσκεται στο πίσω μέρος της τραπεζικής σας κάρτας.

Για οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, μεταβείτε στο χώρο του BNP Paribas του συνεργάτη μας SPB. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις εγγυήσεις που περιλαμβάνονται στην κάρτα σας, να κατεβάσετε τα πιστοποιητικά ταξιδιού σας, να δηλώσετε αξίωση και να διαχειριστείτε τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων σας.

Εμφάνιση του μενού για κινητά

 1. Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας
 2. Μέσες κάρτες πληρωμών
 3. Πληρωμή για κινητά
 4. Συνδεδεμένα ρολόγια

Πληρώστε με το συνδεδεμένο ρολόι σας

Από τις 30 Μαρτίου 2023, οποιαδήποτε προσθήκη νέας κάρτας στο Fitbit Pay δεν θα είναι πλέον δυνατή.
Ωστόσο, εάν προσθέσετε μια κάρτα πληρωμής Fitbit πριν από αυτή την ημερομηνία, μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελούνται από την επαφή χωρίς επαφή με το ρολόι Fitbit μέχρι το 2024.

Διευκόλυνση της εμπειρίας πληρωμής χωρίς επαφή με το ρολόι συνδεδεμένου Fitbit ή Garmin

Με την κάρτα σας BNP Paribas, χρησιμοποιήστε το ρολόι Fitbit ή Garmin Connected για να ρυθμίσετε τα έξοδά σας γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς κόστος χάρη στην τεχνολογία NFC.

Είναι βολικό : Δεν χρειάζεται πλέον να βγάζετε το πορτοφόλι ή την τραπεζική σας κάρτα. Με το συνδεδεμένο ρολόι σας μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας ακόμη και πάνω από 50 €, εντός του ορίου της κάρτας πληρωμής σας. Επιπλέον, διατηρείτε όλα τα σχετικά πλεονεκτήματα (ασφάλιση, βοήθεια κ.λπ.) Στην τραπεζική σας κάρτα.

Είναι ασφαλές : Με το Fitbit Pay * ή το Garmin Pay ** Οι πληρωμές σας είναι ασφαλή, τα δεδομένα από την κάρτα πληρωμής σας προστατεύονται: δεν αποθηκεύονται ούτε μοιράζονται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fitbit Pay ή το Garmin Pay για να πληρώσετε οπουδήποτε βλέπετε το σύμβολο πληρωμής χωρίς επαφή.

Ποια μοντέλα συνδεδεμένων ρολογιών είναι συμβατά ?

Για συμβατά ρολόγια, το Garmin Pay συμβουλευτείτε τη λίστα στον ιστότοπο Garmin.

Πώς να διαμορφώσετε το Fitbit Pay ?

Από τις 30 Μαρτίου 2023, οποιαδήποτε προσθήκη νέας κάρτας στο Fitbit Pay δεν είναι πλέον δυνατή.

Πώς να διαμορφώσετε το Garmin Pay ?

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες στο πορτοφόλι Garmin Pay. Για να προσθέσετε την πιστωτική σας κάρτα BNP Paribas, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Από την κύρια σελίδα της εφαρμογής σας Garmin Connect Mobile, επιλέξτε τη συσκευή σας και μετά το Garmin Pay> Δημιουργήστε το πορτοφόλι σας.
 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες οθόνης που περιλαμβάνουν τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης και την προσθήκη της κάρτας σας για πληρωμή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή βίντεο σεμινάρια, μεταβείτε στον ιστότοπο Garmin.

Πώς να πληρώσετε με το Fitbit Pay ?

1. Ανοίξτε την οθόνη Pay Fitbit στο ρολόι σας:
Ρολόγια Versa 2 : Εάν έχετε επιλέξει το Fitbit Pay ως κουμπί συντόμευσης, κρατήστε το κουμπί κολλημένου στο ρολόι σας για 2 δευτερόλεπτα για να το ενεργοποιήσετε. Διαφορετικά, σύρετε το δάχτυλό σας από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη και πατήστε στο εικονίδιο “Fitbit Pay”.

Άλλα συνδεδεμένα ρολόγια : Όταν είστε έτοιμοι να πληρώσετε, κρατήστε το κουμπί στα αριστερά της συσκευής που πιέζεται για 2 δευτερόλεπτα. Σύρετε στην οθόνη “Πληρωμών” εάν δεν εμφανίζεται τίποτα. Εάν είστε προσκεκλημένοι, εισαγάγετε τον κωδικό PIN 4 -DIGIT. Η προεπιλεγμένη κάρτα σας εμφανίζεται στην οθόνη.

2. Κρατήστε τον καρπό σας κοντά στον τερματικό πληρωμής.
3. Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή, το ρολόι σας δονείται και εμφανίζεται επιβεβαίωση στην οθόνη.

Πώς να πληρώσετε με το Garmin Pay ?

 1. Brow για πρόσβαση στη συντόμευση Garmin Pay ή πρόσβαση στο εικονίδιο χαρτοφυλακίου πατώντας το επάνω κουμπί για 2 δευτερόλεπτα.
 2. Εισαγάγετε τον κωδικό σας και πληρώστε ! Στα 60 δευτερόλεπτα, κρατήστε το ρολόι σας κοντά στον αναγνώστη πληρωμών, με το ρολόι να στραφεί προς τον αναγνώστη.

Το ρολόι δονείται και εμφανίζει έναν πράσινο έλεγχο όταν ολοκληρωθεί η επικοινωνία με τον αναγνώστη. Η πληρωμή επεξεργάζεται χρησιμοποιώντας την κάρτα πληρωμής που έχετε επιλέξει.

Ενώ φοράτε το ρολόι, μπορείτε να κάνετε πληρωμές για το υπόλοιπο της ημέρας χωρίς να εισέλθετε ξανά στον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, αφαιρέστε το ρολόι από τον καρπό σας ή εάν περάσετε 24 ώρες, πρέπει να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πριν κάνετε μια πληρωμή.

Ευκολία

Ποιες είναι οι τράπεζες BNP Paribas που είναι κατάλληλες για το Garmin Pay ?

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πληρωμής Fitbit Pay ή Garmin Pay χωρίς επαφή, πρέπει να έχετε μία από τις τραπεζικές κάρτες που αναφέρονται παρακάτω:

 • • Κάρτα Visa Electron (1) (2) ,
 • • Κάρτα προέλευσης (2) ,
 • • Κλασική κάρτα Visa (3) ,
 • • Premier Visa Card (3) ,
 • • Άπειρη κάρτα Visa (3) ,
 • • Καθαρή κάρτα BNP (3) ,
 • • Εικονική κάρτα (4) .

Μπορούμε να προσθέσουμε πολλές κάρτες στο Garmin Pay ?

– Για τον Garmin να πληρώσει έως και 10 τραπεζικές κάρτες

Σημείωση: Από την 1η Απριλίου 2023, Οποιαδήποτε προσθήκη μιας νέας κάρτας στο Fitbit Pay δεν θα είναι πλέον δυνατή.
Ωστόσο, εάν προσθέσετε μια κάρτα πληρωμής Fitbit πριν από αυτή την ημερομηνία, μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελούνται από την επαφή χωρίς επαφή με το ρολόι Fitbit μέχρι το 2024.

Χρήση

Πρέπει να εισαγάγω έναν κωδικό PIN για να κάνω μια πληρωμή με το Fitbit Pay ή το Garmin Pay ?

Όταν διαμορφώνετε το Fitbit Pay ή το Garmin Pay, σας προσκαλούμε να ορίσετε έναν κωδικό προσωπικού πεύκου 4 -digit. Θα σας ζητηθεί ξανά 24 ώρες αργότερα εάν έχετε κρατήσει το ρολόι σας στον καρπό αυτή τη φορά, ή αλλιώς κάθε φορά που έχετε αφαιρέσει το ρολόι του καρπού σας πριν από τη νέα χρήση.

Για να επιτρέψετε την πληρωμή χωρίς επαφή, εισαγάγετε τον κωδικό PIN στο ρολόι.

Πρέπει να έχω το τηλέφωνό μου κοντά για να χρησιμοποιήσω το Fitbit Pay ή το Garmin Pay ?

Δεν χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνό σας κοντά για να χρησιμοποιήσετε το Fitbit Pay ή το Garmin Pay. Αφού διαμορφώσετε το Fitbit Pay ή το Garmin Pay, μπορείτε να κάνετε πληρωμές από το συνδεδεμένο ρολόι σας και να αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι.

Η φυσική σας τραπεζική κάρτα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί με απόσυρση μετρητών ή πληρωμής στο κατάστημα με καταχώρηση κώδικα, η εικονική σας κάρτα είναι ενεργή αμέσως.

Πρέπει να έχετε έναν ενημερωμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου: Μεταβείτε στην ενότητα “Προφίλ” της περιοχής πελάτη Mabanque.BNPPARIBAS (5) ή στην αίτηση MES Accounts (5), “Προφίλ”.

Είναι δυνατόν να πληρώσετε με το Fitbit Pay ή το Garmin Pay στο εξωτερικό ?

Είναι δυνατόν να πληρώσετε με το ρολόι συνδεδεμένου Fitbit ή Garmin, στο εξωτερικό. Ωστόσο, ο έμπορος πρέπει να δέχεται πληρωμές χωρίς επαφή στο δίκτυο Visa.

Ποιο είναι το μέγιστο ποσό αμοιβής Fitbit ή πληρωμής Garmin ?

Το μέγιστο ποσό αμοιβής Fitbit ή πληρωμής Garmin εξαρτάται από το ανώτατο όριο πληρωμής για την τραπεζική κάρτα που χρησιμοποιείται. Μπορείτε να συμβουλευτείτε ή να προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή, από την περιοχή πελατών σας (5) ή την εφαρμογή MO Mobile Mobile (5), η πληρωμή σας ή/και τα ανώτατα όρια απόσυρσης: η εξατομίκευση των οροφών σας είναι άμεση και προσωρινή για τη διάρκεια του 3 μήνες.

Επωφελείται από τα πλεονεκτήματα και την ασφάλιση καρτών όταν χρησιμοποιώ το Fitbit Pay ή το Garmin Pay ?

Οι πληρωμές με την υπηρεσία Fitbit Pay ή Garmin Pay είναι πληρωμές με τραπεζική κάρτα. Ως εκ τούτου, σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την τραπεζική κάρτα που χρησιμοποιείται.

Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τραπεζική μου κάρτα μόλις ενεργοποιηθεί στο Fitbit Pay ή στο Garmin Pay ?

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας Fitbit Pay ή Garmin Pay δεν έχει αντίκτυπο στη λειτουργία της φυσικής σας τραπεζικής κάρτας ή της εικονικής σας τραπεζικής κάρτας. Έτσι μπορείτε να πληρώσετε με τη φυσική σας τραπεζική κάρτα ή
Η εικονική σας τραπεζική κάρτα καθώς και με το Fitbit Pay ή το Garmin Pay. Όλες αυτές οι πληρωμές επηρεάζουν την αρχή του ανώτατου ορίου της κάρτας σας (οροφές πληρωμής) και θα χρεωθούν στο τρέχον λογαριασμό που συνδέεται με την κάρτα.

Βοήθεια

Γιατί ανακατευθύνω σε έναν τηλεφωνητή όταν προσπαθώ να ενεργοποιήσω την τραπεζική μου κάρτα στο Fitbit Pay ή στο Garmin Pay ?

Για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την κάρτα Fitbit Pay ή Garmin Pay, ο αριθμός κινητού σας τηλεφώνου πρέπει να είναι γνωστός από το BNP Paribas. Εάν ανακατευθύνετε σε έναν τηλεφωνητή τηλεφώνου όταν η ενεργοποίηση είναι ότι δεν έχετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου με UP -to -date. Μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό σας απευθείας από την περιοχή του πελάτη Mabanque.Bnpparibas (5) ή η εφαρμογή MES Accts (5), στην ενότητα “Προφίλ”.

Έχω μια ερώτηση ή χρειάζομαι βοήθεια στην υπηρεσία πληρωμής Fitbit Pay ή Garmin Pay.

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την ενεργοποίηση, τη χρήση ή τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Fitbit Pay ή Garmin Pay, καθώς και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της συσκευής σας στην οποία ενεργοποιείται μια κάρτα BNP Paribas σε Fitbit Pay ή Garmin Pay, εμείς Σας συμβουλεύστε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Σχέσεων Πελατών στο 3477 (δωρεάν υπηρεσία κλήσεων) – από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Ασφάλεια

Τι συμβαίνει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής μιας από τις συσκευές μου συμβατές με το Fitbit Pay ή το Garmin Pay ?

Μπορείτε να διαγράψετε την τραπεζική σας κάρτα από την εφαρμογή Fitbit ή Garmin Connect.

Το Fitbit Pay ή το Garmin Pay είναι μια ασφαλής υπηρεσία πληρωμής ?

Το Fitbit Pay ή το Garmin Pay εξασφαλίζει τις συναλλαγές σας χάρη στη χρήση δεδομένων πληρωμής μεμονωμένων χρήσεων: Τα δεδομένα της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται ούτε στο ρολόι σας ούτε μεταδίδονται στον έμπορο. Επιπλέον, ένας κωδικός PIN προστατεύει το συνδεδεμένο ρολόι σας.

Γιατί ο αριθμός της κάρτας που αναφέρεται στο εισιτήριο πληρωμής μου δεν είναι αυτός της φυσικής μου κάρτας ?

Το Fitbit Pay ή το Garmin Pay χρησιμοποιεί μια συσκευή ειδική για τη συσκευή σας καθώς και έναν κωδικό συναλλαγής. Ο αριθμός της τραπεζικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται ποτέ στο ρολόι σας ή σε διακομιστές Fitbit ή Garmin, ούτε μεταδίδεται στους εμπόρους τη στιγμή της πληρωμής.

Διαχείριση

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη τραπεζική κάρτα στο Fitbit Pay ή στο Garmin Pay ?

Απλά μεταβείτε στην εφαρμογή Fitbit ή στην εφαρμογή Garmin Connect.

Πώς να διαγράψετε μια κάρτα Fibit Pay ή Garmin Pay Pay ?

Εάν διαγράψετε την τραπεζική σας κάρτα στο Fitbit Pay ή στο Garmin Pay, δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο συνδεδεμένο ρολόι σας. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να επαναπροσδιορίσετε την κάρτα σας στην εφαρμογή για κινητά.

Είναι δυνατόν να πληρώσετε με το Fitbit Pay ή το Garmin Pay όταν το ρολόι μου είναι απενεργοποιημένο ή απελευθερωμένο ?

Για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία πληρωμής Fitbit Pay ή Garmin Pay, το συνδεδεμένο ρολόι σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για μια συναλλαγή. Πρέπει να είστε σε θέση να αλληλεπιδράσετε με το ρολόι Fitbit ή Garmin για να σας πιστοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας.

Μια νέα τραπεζική κάρτα μου δόθηκε για να αντικαταστήσω την τρέχουσα κάρτα μου, πώς να την χειριστεί στο Fitbit Pay ή Garmin Pay ?

  Εάν η τραπεζική σας κάρτα έχει ανανεωθεί μετά τη λήξη : Κατά τη διάρκεια του μήνα που προηγείται της ημερομηνίας λήξης της κάρτας σας που υπάρχει στο χαρτοφυλάκιο Fitbit Pay ή Garmin Pay, η κάρτα σας θα ενημερωθεί αυτόματα με τη νέα τραπεζική κάρτα αντικατάστασης και για τη φυσική σας κάρτα ακόμη και πριν λάβετε μέσω ταχυδρομείου. Θα είστε σε θέση να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Fitbit Pay ή Garmin Pay χωρίς διακοπή και για τη φυσική σας κάρτα, με παρεκτροπή από τη συμφωνία λογαριασμού σας, χωρίς να χρειάζεται να την ενεργοποιήσετε.

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις (νέα συνδρομή, αλλαγή εύρους κ.λπ.), θα πρέπει να προσελκύσετε τη νέα σας κάρτα στο Fitbit Pay ή στο Garmin Pay χωρίς προηγούμενη δράση για την εικονική σας κάρτα και μετά την ενεργοποίησή της μετά από απόσυρση μετρητών ή πληρωμή για τη φυσική σας κάρτα.

Πού μπορώ να δω την ιστορία των συναλλαγών μου στο Fitbit Pay ή στο Garmin Pay ?

Για να εμφανίσετε το ιστορικό των συναλλαγών σας με το συνδεδεμένο ρολόι σας, συμβουλευτείτε την εφαρμογή Fitbit ή την εφαρμογή Garmin Connect Connect.

Πώς να ξεκλειδώσω το ρολόι συνδεδεμένου fitbit μου σε περίπτωση που ξεχνάμε τον κωδικό PIN μου ?

Σε περίπτωση εισόδου ενός εσφαλμένου κώδικα 10 φορές στη σειρά, η συσκευή σας Fitbit θα κλειδωθεί. Για να το ξεκλειδώσετε, μεταβείτε στην εφαρμογή Fitbit στο κινητό σας τηλέφωνο, κάντε κλικ στο παράθυρο “Today”, στη συνέχεια στη φωτογραφία του προφίλ σας και στην εικόνα του συνδεδεμένου ρολογιού σας. Στη συνέχεια, πατήστε “Κλείδωμα” και αναζητήστε την επιλογή για να αλλάξετε τον κωδικό PIN σας.

Πώς να ξεκλειδώσω το ρολόι μου Garmin Connected σε περίπτωση που ξεχνάμε τον κωδικό PIN μου ?

Εάν εισαγάγετε τον εσφαλμένο κωδικό πρόσβασης τρεις φορές, οι κλειδαριές του πορτοφολιού σας και πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στην εφαρμογή Garmin Connect Mobile.

* Το Fitbit Pay είναι μια υπηρεσία που προσφέρει η Fitbit International Limited, μια ιρλανδική εταιρεία με την έδρα της στην οδό Lower Baggot, Δουβλίνο 2, Ιρλανδία. Η υπηρεσία Fitbit Pay είναι προσβάσιμη σε όλους τους ενήλικες πελάτες, ενεργώντας για μη επαγγελματικές ανάγκες, κάτοχοι λογαριασμού καταθέσεων και συμβατή με συμβατή τραπεζική κάρτα Visa BNP Paribas. Η χρήση της υπηρεσίας Fitbit Pay απαιτεί τη λήψη της εφαρμογής Fitbit, τη δημιουργία λογαριασμού Fitbit και τη συγκράτηση ενός συμβατού ρολογιού Fitbit ή συμβατό με βραχιόλι.
Λίστα συμβατών συσκευών στο https: // www.τετριμμένος.com/fr/fitbit-pay Η υπηρεσία επιτρέπει στον πελάτη να κάνει πληρωμές χωρίς επαφή σε τερματικά πληρωμών εξοπλισμένα με αυτή τη λειτουργία, χρησιμοποιώντας μόνο τη λειτουργία NFC του συνδεδεμένου ρολογιού Fitbit του.

** Η Garmin Pay είναι μια υπηρεσία που προσφέρει η Garmin International Inc., μια αμερικανική εταιρεία της οποίας η έδρα βρίσκεται στο 1200. 151η ST., Olathe, KS 66062. Η υπηρεσία πληρωμής Garmin απαιτεί τη λήψη της εφαρμογής Garmin Connect Mobile, τη δημιουργία ενός λογαριασμού Garmin και ένα συμβατό με το Garmin Connected Watch. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε: https: // Εξερευνήστε.γράρκιν.com/fr-fr/garmin-pay/ . Η χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν, ασφαλής και γρήγορη. Επιτρέπει στον πελάτη να πληρώνει για τις αγορές του, πραγματοποιώντας πληρωμές χωρίς επαφή με τους τερματικούς σταθμούς ηλεκτρονικών πληρωμών (TPE) εξοπλισμένα με χωρίς επαφή.

(1) Η κάρτα Electron Visa δεν διατίθεται πλέον στο εμπόριο από τη Visa από την 1η Απριλίου 2022. Από την ημερομηνία αυτή, η BNP Paribas παρέχει στους πελάτες της την κάρτα προέλευσης. Κατά συνέπεια, για οποιαδήποτε επισκευή ή ανανέωση της κάρτας Electron Visa από την 1η Απριλίου 2022, θα προσφερθεί στον κάτοχο μια κάρτα προέλευσης. Περισσότερες πληροφορίες για να συνεχίσετε τη χρήση της νέας σας κάρτας προέλευσης.

(2) Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση).

(3) Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (διεθνής κάρτα πληρωμής με άμεση χρέωση) ή προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρέωση).

(4) Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (κάρτα πληρωμής με συστηματική εξουσιοδότηση): εικονική κάρτα με συστηματική εξουσιοδότηση με έλεγχο του υπολοίπου και άμεσης χρέωσης. Προμήθεια χρεωστικής κάρτας (Διεθνής κάρτα πληρωμής με καθυστερημένη χρέωση): Εικονική κάρτα με καθυστερημένη χρέωση χωρίς έλεγχο ισορροπίας.

(5) Συνδρομή στις απομακρυσμένες τραπεζικές υπηρεσίες (Διαδίκτυο, σταθερό τηλέφωνο, SMS κ.λπ.): Δωρεάν και απεριόριστη, εξαιρουμένων του κόστους επικοινωνίας ή της παροχής πρόσβασης στο Διαδίκτυο και εξαίρεση ειδοποιήσεων από το SMS.

Επικοινωνία στο κοντινό πεδίο (NFC)

Συνδεδεμένο ρολόι και NFC

Το NFC είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει ειδικότερα να πραγματοποιεί πληρωμές χωρίς επαφή. Εάν για εσάς ένα συνδεδεμένο ρολόι είναι ένα είδος τεχνολογικού “ελβετικού μαχαιριού”, είναι προφανές ότι αυτό το χαρακτηριστικό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην αναζήτησή σας για το ιδανικό ρολόι. Ανακαλύψτε πρώτα τη σύγκριση και περιηγηθείτε στις λεπτομέρειες αυτής της μεθόδου πληρωμής.

Περίληψη

Παρακολουθήστε τη σύγκριση με το NFC

Θα βρείτε έτσι σε αυτό το ρολόι σύγκρισης διαφορετικών εμπορικών σημάτων εξοπλισμένα με αυτήν την τεχνολογία. Γνωρίζοντας ότι είναι πολύ παρόν στα μοντέλα της Samsung. Το Paiment μέσω NFC ενεργοποιήθηκε στο Apple Watch χάρη σε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού (WatchOS 5). Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα από την πρώτη γενιά. Μόνο τα τελευταία μοντέλα προστέθηκαν σε αυτή τη σύγκριση. Αυτή η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί ευρέως σε όλα τα ρολόγια που συνδέονται για μερικά χρόνια. Βρίσκεται επίσης στις νέες γενιές συνδεδεμένων βραχιόλια, όπως για παράδειγμα το Fitbit 4. Βρείτε τον ορισμό του NFC στο Lexicon ή στη Wikipedia.

Fitbit Versa

Huawei Watch 2 Sport

LG Watch Urban 2

Sony Smartwatch 3 SWR50

Το Samsung Galaxy Watch Active

Apple Watch Series 7

Πληρωμές χωρίς επαφή (μέσω NFC)

Επί του παρόντος στη Γαλλία, η απλή πληρωμή περιορίζεται σε € 50 σε τερματικά πληρωμών (TPE). Η πληρωμή για κινητά δεν καλύπτεται.

Λύσεις πληρωμών κατασκευαστών:

Οι συνδεδεμένοι κατασκευαστές ρολογιών έχουν ενσωματώσει αυτήν την τεχνολογία για μερικά χρόνια. Στη συνέχεια δημιούργησαν μια ειδική λύση πληρωμής για να βελτιώσουν τα προϊόντα τους. Αυτή η τεχνολογία φέρνει τόση άνεση σε καθημερινή βάση ότι το ακόλουθο ζήτημα είναι η χρήση της ως κάρτα μεταφοράς. Έτσι, η προοδευτική συμβατότητα αυτών των συστημάτων επιτρέπει ιδίως να επωφεληθεί από αυτά σε καθημερινή βάση με τη λύση Navigo (που χρησιμοποιείται στο île-de-france).

Εδώ είναι ο κατάλογος των υφιστάμενων πληρωμών NFC από το NFC.

 • Αμοιβή μήλου
 • Samsung Pay
 • Πληρωμή Google
 • Fitbit Pay
 • Αμοιβή Garmin

Πληρωμή NFC

Φωτογραφική πίστωση: © unsplash.Com/Luke Shess