Διαγράψτε το λογότυπο ενός βίντεο – Διαγράψτε τα filigranes, εικόνες και ημερομηνίες δωρεάν, πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube? (FR)

Πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube

Κατά τη δημιουργία περιεχομένου, συναντάτε μερικές φορές καταστάσεις όπου πρέπει να διαγράψετε ένα λογότυπο βίντεο που έχετε κατεβάσει ή αποθηκεύσει. Κάνοντας τον εαυτό σας είναι πολύ απλό: απλά πρέπει να κατεβάσετε το βίντεό σας στο ηλεκτρονικό μας εργαλείο και σε μερικά κλικ, μπορείτε να διαγράψετε τα υδατογραφήματα, να θολώσετε τα λογότυπα, τις ημερομηνίες και όλα αυτά που φαίνονται περιττά ή άχρηστα. Η πλατφόρμα υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία κωδικοποιητών πολυμέσων και μορφών αρχείων όπως MP4, MOV, AVI, WMV και άλλα και έχει ένα μηδενικό όριο εισόδου, το οποίο είναι πολύ πρακτικό.

Διαγράψτε το λογότυπο ενός βίντεο

Διαγράψτε το λογότυπο, την εικόνα, το υδατογράφημα ή την ημερομηνία του βίντεο

 • Google Drive
 • Πηδαλιούχος
 • Από τη διεύθυνση URL

ή τοποθετήστε το αρχείο εδώ

Απαλλαγείτε από λογότυπα και υδατογράφημα σε μερικά κλικ

Κατά τη δημιουργία περιεχομένου, συναντάτε μερικές φορές καταστάσεις όπου πρέπει να διαγράψετε ένα λογότυπο βίντεο που έχετε κατεβάσει ή αποθηκεύσει. Κάνοντας τον εαυτό σας είναι πολύ απλό: απλά πρέπει να κατεβάσετε το βίντεό σας στο ηλεκτρονικό μας εργαλείο και σε μερικά κλικ, μπορείτε να διαγράψετε τα υδατογραφήματα, να θολώσετε τα λογότυπα, τις ημερομηνίες και όλα αυτά που φαίνονται περιττά ή άχρηστα. Η πλατφόρμα υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία κωδικοποιητών πολυμέσων και μορφών αρχείων όπως MP4, MOV, AVI, WMV και άλλα και έχει ένα μηδενικό όριο εισόδου, το οποίο είναι πολύ πρακτικό.

Πώς να διαγράψετε ένα υδατογράφημα από ένα βίντεο ?

Χρησιμοποιώντας αυτό το online επεξεργαστή βίντεο, μπορείτε να θολώσετε λογότυπα, filigranes, ημερομηνίες και κείμενο. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να δημιουργήσετε το μοναδικό σας βίντεο.

Πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube ?

Ως δημιουργός του YouTube, είστε υπεύθυνοι για αυτό που παραμένει στο κανάλι σας. Μπορείτε να διαγράψετε τις ταινίες που έχετε κατεβάσει από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας ανά πάσα στιγμή από τη βιβλιοθήκη βίντεο σας. Η διαγραφή μιας ταινίας είναι μια μόνιμη δράση και μπορεί να ακυρωθεί μόνο με τη λήψη του βίντεο ξανά κάτω από μια νέα διεύθυνση URL. Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε μια μεμβράνη με άλλη σε λειτουργία έκδοσης. Πρέπει να διαγραφεί με το νέο περιεχόμενο που κατεβάστηκε.

Το YouTube διαθέτει περισσότερους από 50 εκατομμύρια δημιουργούς περιεχομένου που δημοσιεύουν τακτικά στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, πολλές από τις οποίες δημοσιεύουν καθημερινό περιεχόμενο. Εάν είστε δημιουργός του YouTube, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα βίντεό σας είναι νέα και φρέσκα. Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να διαγράψετε ταινίες που έχετε κατεβάσει από το κανάλι σας. Πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube ? Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια δημιουργών εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας και θα βρείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να διαγράψετε παρωχημένο περιεχόμενο.

Διαγραφή ταινίας YouTube

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορείτε να διαγράψετε μόνο τα βίντεο που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Δεν μπορείτε να διαγράψετε το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε και κατεβάσετε από άλλο άτομο. Ούτε μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα βίντεο με ένα νέο, αφού κάθε λήψη αποκτά τη δική του μοναδική διεύθυνση URL.

Διαγραφή βίντεο μέσω υπολογιστή

Για να διαγράψετε ένα βίντεο από το κανάλι σας στο YouTube στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Ανοίξτε τον ιστότοπο του YouTube στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
 2. Συνδεθείτε στο κανάλι σας στο YouTube Studio.
 3. Επιλέξτε “Περιεχόμενο” από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
 4. Κάντε κλικ στο βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και να επιλέξετε “Διαγραφή οριστικά”.
 5. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι γνωρίζετε ότι αυτό θα διαγράψει μόνιμα το βίντεο από την πλατφόρμα.
 6. Κάντε κλικ στο “Διαγραφή οριστικά” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Διαγραφή βίντεο μέσω κινητής συσκευής

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε βίντεο από το κανάλι σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ή το tablet σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα που λειτουργούν τόσο για συσκευές Android όσο και για iPhones και iPads:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνο ή το tablet σας.
 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
 3. Επιλέξτε “Βιβλιοθήκη” στις επιλογές μενού.
 4. Μεταβείτε στο “Τα βίντεό σας”.
 5. Πατήστε τα τρία σημεία δίπλα στο βίντεο που θέλετε να διαγράψετε.
 6. Επιλέξτε “Διαγραφή” από το μενού που εμφανίζεται στην οθόνη.
 7. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε την ταινία για να τη διαγράψετε μόνιμα από το κανάλι σας.

Ως υπενθύμιση, η διαγραφή των βίντεο είναι μόνιμη, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του βίντεο εάν θέλετε να το κατεβάσετε ξανά αργότερα. Μπορείτε να διαγράψετε μόνο το περιεχόμενό σας, όχι αυτό του άλλου. Εάν νομίζετε ότι ένα άλλο κανάλι χρησιμοποιεί το περιεχόμενό σας παράνομα, μπορείτε να το αναφέρετε στο YouTube για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ώστε το YouTube να μπορεί να διαγράψει περιεχόμενο για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, επικοινωνήστε με τους δημιουργούς του YouTube εδώ .

Βοήθεια από πραγματικούς ανθρώπους

Συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ με εμπειρογνώμονες ζωντανών τεχνολογικών εμπειρογνωμόνων που διατίθενται 24/7. Επωφεληθείτε από μια δοκιμαστική ιδιότητα μέλους μιας εβδομάδας $ 5 και συνομιλήστε με έναν εμπειρογνώμονα τώρα.

Πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube;

Γιατί ο Didhuman έγραψε “Πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube ?””?

Μετά από χιλιάδες πελάτες YouTube ήρθε στο Gethuman ψάχνοντας για μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα (και πολλοί άλλοι), αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να δημοσιεύσουμε οδηγίες. Έτσι δημιουργήσαμε πώς να διαγράψουμε μια ταινία στο YouTube ? Για να προσπαθήσετε να βοηθήσετε. Σύμφωνα με άλλους χρήστες, χρειάζεται χρόνος για να περάσετε από αυτά τα βήματα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που αφιερώνεται σε κάθε βήμα και για να επικοινωνήσετε με το YouTube εάν είναι απαραίτητο. Καλή τύχη και ενημερώστε μας αν έχετε καταφέρει να λύσετε το πρόβλημά σας με τις συμβουλές σε αυτήν τη σελίδα.

Γιατί ο Gethuman γράφει πώς να οδηγήσει για προβλήματα στο YouTube?

Ο Gethuman εργάζεται για περισσότερα από 10 χρόνια για την εξεύρεση πληροφοριών σχετικά με μεγάλους οργανισμούς όπως το YouTube για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν τα πιο γρήγορα προβλήματα εξυπηρέτησης πελατών. Ξεκινήσαμε με τα στοιχεία επικοινωνίας και τα ταχύτερα μέσα για να φτάσουμε σε έναν άνθρωπο σε μεγάλες εταιρείες. Ειδικά εκείνα με αργή ή περίπλοκα IVR ή περίπλοκα συστήματα μενού. Ή εταιρείες με φόρουμ βοήθειας αυτοεξυπηρέτησης αντί για εξυπηρέτηση πελατών. Από εκεί, συνειδητοποιήσαμε ότι οι καταναλωτές χρειάζονται ακόμα πιο λεπτομερή βοήθεια για την επίλυση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων, οπότε έχουμε επεκτείνει αυτό το σύνολο οδηγών, η οποία αυξάνεται κάθε μέρα κάθε μέρα. Και αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το πώς να διαγράψετε μια ταινία στο YouTube ? Οδηγός, ενημερώστε μας στέλνοντας μας σχόλια. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι. Εάν απολαύσατε αυτόν τον οδηγό, μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Οι δωρεάν πληροφορίες και τα εργαλεία μας παρέχονται από εσάς, τον πελάτη. Όσο περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, τόσο το καλύτερο.

YouTube

Μιλήστε σε έναν ειδικό τώρα

Συνεργαζόμαστε με έναν ιστότοπο βοήθειας εμπειρογνωμόνων που βασίζεται στις ΗΠΑ για να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24/7. Απολαύστε μια δοκιμαστική συμμετοχή σε 5 εβδομάδες και συνομιλήστε με έναν ζωντανό εμπειρογνώμονα τώρα.