Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Google ή Gmail, διαγράψτε έναν λογαριασμό Google: Η σωστή μέθοδος

Διαγραφή λογαριασμού Google: Η σωστή μέθοδος

Οι προφυλάξεις λαμβάνονται, τα δεδομένα έχουν αποθηκευτεί … παραμένει μόνο να προχωρήσουμε στο τελευταίο βήμα ! Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι μπορείτε να διαγράψετε μόνο ορισμένα προϊόντα και όχι σε όλο τον λογαριασμό σας, να μάθετε πώς να στοχεύσετε τις ανάγκες σας πάνω απ ‘όλα. Μπορείτε για παράδειγμα να διαγράψετε πλήρως τη διεύθυνση Gmail σας διατηρώντας ταυτόχρονα πρόσβαση στις υπηρεσίες Google-θα σας ζητήσει απλώς να καθορίσετε θα πρέπει απλώς να του δώσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήση.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Google ή Gmail

Σε αυτό το σεμινάριο, εξηγούμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Google ή το Gmail σε μερικά βήματα. Αλλά και πώς να αποθηκεύσετε όλα τα σχετικά δεδομένα και ενδεχομένως να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας εάν το έχετε διαγράψει κατά λάθος.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Google

Το λειτουργικό σύστημα Android συνδέεται στενά με το Google. Αυτός που είναι όμως ανοιχτό κώδικα είναι στην πραγματικότητα έντονα ενδιαφέρον όταν οι υπηρεσίες του τελευταίου δεν εγκαθίστανται εκεί και απαιτούν πολλά κόλπα για να μπορέσουν να απαλλαγούν από τη λαβή του.

Σας προσφέραμε σε ένα σεμινάριο για να σας χωρίσουμε από το Google στο τηλέφωνό σας Android, αλλά ίσως θέλετε να πάτε ακόμα περισσότερο και απλά να πείτε αντίο ? Σας βοηθάμε Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Google ή Gmail Εύκολα, καθοδηγώντας σας βήμα προς βήμα.

Διαβάστε το πριν ξεκινήσετε

Η διαγραφή του λογαριασμού σας θα έχει τα ακόλουθα εφέ:

 • Απώλεια πρόσβασης και δεδομένων από όλους Υπηρεσίες Google Όπως το Gmail, το Drive, η Agenda, καθώς και όλα τα δεδομένα όπως οι φωτογραφίες που αποθηκεύονται στο λογαριασμό
 • Απώλειες συνδρομές, πληρωμένο ή όχι, ή Περιεχόμενα που αγοράστηκαν Στο YouTube ή στο Play Store (εφαρμογές, ταινίες, βιβλία, μουσική κ.λπ.)
 • Πληροφόρηση Χρώμιο Όπως τα αγαπημένα, αλλά και οι εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης ιστού
 • Απώλεια επαφές Σχετικά με τον λογαριασμό σας Android Android
 • Απώλεια όνομα χρήστη αυτού του λογαριασμού, ο οποίος δεν θα είναι ανακτήσιμος. Εάν ο λογαριασμός σας είναι “machinchose@gmail”, το “machinchose” δεν μπορεί να επαναληφθεί μόλις πραγματοποιηθεί η διαγραφή

Ξεκινήστε αποθηκεύοντας τα δεδομένα σας

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης λογαριασμού
 • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Διαχείριση δεδομένων και προσαρμογή Κάτω από το Avatar σας Διαχείριση δεδομένων και προσαρμογή
 • Κατεβαίνω Κατεβάστε, διαγράψτε ή σχεδιάστε το μέλλον των δεδομένων σας
 • Παω σε Κατεβάστε τα δεδομένα σας
 • Ελέγξτε τα δεδομένα για να συμπεριλάβετε και να αποχωρήσετε στο κάτω μέρος της σελίδας για να μπορέσετε να κάνετε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ Επιλέξτε τα δεδομένα για λήψη
 • Κάντε κλικ στο Δημιουργήστε το αρχείο

Η Google προετοιμάζει τα δεδομένα σας, θα λάβετε έναν σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το κατεβάσετε όταν είναι έτοιμο. Μην προχωρήσετε περισσότερο πριν μπορέσετε να κατεβάσετε το αρχείο σας. Περιέχει δεδομένα που λυπάσαι για να χάσουμε για πάντα.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Gmail / Google ?

Οι προφυλάξεις λαμβάνονται, τα δεδομένα έχουν αποθηκευτεί … παραμένει μόνο να προχωρήσουμε στο τελευταίο βήμα ! Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι μπορείτε να διαγράψετε μόνο ορισμένα προϊόντα και όχι σε όλο τον λογαριασμό σας, να μάθετε πώς να στοχεύσετε τις ανάγκες σας πάνω απ ‘όλα. Μπορείτε για παράδειγμα να διαγράψετε πλήρως τη διεύθυνση Gmail σας διατηρώντας ταυτόχρονα πρόσβαση στις υπηρεσίες Google-θα σας ζητήσει απλώς να καθορίσετε θα πρέπει απλώς να του δώσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήση.

Διαγραφή λογαριασμού

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Δεδομένα και εμπιστευτικότητα
 • Παω σε Κατεβάστε, διαγράψτε ή σχεδιάστε το μέλλον των δεδομένων σας
 • Κάντε κλικ στο Διαγράψτε μια υπηρεσία ή τον λογαριασμό σας
 • Παω σε Διαγράψτε μια υπηρεσία
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του καλαθιού στα δεξιά της γραμμής Gmail

Για Διαγράψτε όλο τον λογαριασμό σας στο Google ::

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Δεδομένα και εμπιστευτικότητα
 • Παω σε Περισσότερες επιλογές
 • Κάντε κλικ στο Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Google
 • Ελέγξτε εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και επικυρώστε τη λειτουργία κάνοντας κλικ στο κουμπί Διαγράψτε τον λογαριασμό

Διαγραφή λογαριασμού Google

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Google ?

Από προεπιλογή, ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά. Ωστόσο, αν μετανιώσετε αμέσως την επιλογή σας, θα έχετε μικρή περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούσατε ακόμα να έχετε την ευκαιρία να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Η διαδικασία είναι απίστευτα απλή.

Για να προσπαθήσετε να επιστρέψετε, ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο:

Ανακτημένος λογαριασμός Google

 • Πρόσβαση στη σελίδα ανάκτησης λογαριασμού
 • Συνδεθείτε με τα παλιά σας αναγνωριστικά
 • Εδώ, η σύνδεση είναι καθιερωμένη σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και να βρείτε αμέσως κανονική χρήση !

Έχετε καταφέρει να διαγράψετε ή να συλλέξετε τον λογαριασμό σας ? Έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες ? Πείτε μας τα πάντα στα σχόλια !

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο

Διαγραφή λογαριασμού Google: Η σωστή μέθοδος

Διαγραφή λογαριασμού Google: Η σωστή μέθοδος

Δεν θέλετε πλέον η Google να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ? Διαγράψτε τον λογαριασμό σας ! Είναι απλό και γρήγορο, και μπορείτε ακόμη και να ανακτήσετε τις πληροφορίες σας πριν διαγράψετε τα πάντα

Όπως ίσως γνωρίζετε, ένας λογαριασμός Google σας επιτρέπει να επωφεληθείτε πλήρως από τις πολλές υπηρεσίες Google, απομνημονεύοντας τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό. Μπορείτε ιδίως να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive, το ιστορικό της έρευνάς σας στο Google, τα γεγονότα που σημειώνονται στην ημερήσια διάταξη, τα μέρη που επισκέφθηκαν και τις διαδρομές που λαμβάνονται σε χάρτες, από βίντεο που προβάλλονται στο YouTube, εικόνες που ταξινομούνται σε φωτογραφίες, μηνύματα που αποστέλλονται και Λήφθηκε στο Gmail – Εάν ο λογαριασμός σας σχετίζεται με μια διεύθυνση Gmail – και πολλά άλλα πράγματα. Όλα τα δεδομένα που διατηρούνται με τον λογαριασμό σας αποτελούν τόσες προσωπικές πληροφορίες που βοηθούν τον Αμερικανό γίγαντα να σας προφίλ.

Ευτυχώς, είναι δυνατόν να διαγράψουμε τα πάντα με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Google, είτε να μην χρησιμοποιείτε τις διαφορετικές υπηρεσίες της εταιρείας με εξατομικευμένο τρόπο – είναι πάντα δυνατό να χρησιμοποιήσετε κάποιες σε ένα “ανώνυμο”, χωρίς λογαριασμό – ή λογαριασμό για να δημιουργήσετε ένα Νέο, όταν η κατάστασή σας έχει αλλάξει – για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιήσατε έναν λογαριασμό επαγγελματικού τύπου. Και περίεργα, η διαγραφή ενός λογαριασμού Google είναι απλή και γρήγορη. Η λειτουργία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, εκτός αν θέλετε να ανακτήσετε μερικά από τα δεδομένα σας πριν διαγράψετε τα πάντα, οπότε πρέπει να λάβετε υπόψη τον απαιτούμενο χρόνο για να αποθηκεύσετε.

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Google, λάβετε υπόψη ότι θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας – εκτός αν το αποθηκεύσετε πριν, φυσικά – και ότι δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες Google που συνδέονται με αυτόν τον λογαριασμό (Gmail, Drive, Agenda , παίξει, κλπ.), ούτε τα περιεχόμενα που αγοράστηκαν και οι συνδρομές που έχουν εγγραφεί μέσω αυτού του λογαριασμού. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό Google για να αφαιρεθεί σε μια συσκευή Android ή σε ένα Chromebook, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες.

Τέλος, σημειώστε ξανά ότι δεν θα είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email διαγραφής λογαριασμού.

Διαγράψτε πλήρως έναν λογαριασμό Google

Η μέθοδος διαγραφής λογαριασμού Google είναι η ίδια με την οποία βρίσκεστε σε υπολογιστή, smartphone ή tablet. Σε κάθε περίπτωση, συμπεριλαμβανομένου του κινητού, πρέπει να περάσετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

 • Με το συνηθισμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας στο Google.
 • Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Google, κάντε κλικ στο κουμπί Για να συνδεθείς στη μέση της σελίδας ή Σύνδεση Στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας ή τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ.

 • Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΠΟΜΕΝΟ.

 • Μόλις συνδεθείτε στη σελίδα διαχείρισης λογαριασμού, ανοίξτε την ενότητα Δεδομένα και εξατομίκευση Στο αριστερό μενού. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, ανοίξτε την καρτέλα Δεδομένα και εξατομίκευση στην κορυφή του.
 • Στο παράθυρο Δεδομένα και εξατομίκευση, Μετακινηθείτε στη σελίδα στο παιχνίδι Κατεβάστε, διαγράψτε ή σχεδιάστε το μέλλον των δεδομένων σας και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαγράψτε μια υπηρεσία ή τον λογαριασμό σας.

 • Στη σελίδα Διαγράψτε μια υπηρεσία ή τον λογαριασμό σας, Ανοίξτε το τμήμα Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Google Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Διαγράψτε τον λογαριασμό σας.

 • Επιβεβαιώστε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνεχίσετε.

 • Στη σελίδα Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Google, Διαβάστε το κείμενο πληροφοριών και την ανάκληση των στοιχείων που θα διαγραφούν. Εάν θέλετε να διατηρήσετε όλα ή μέρος των δεδομένων σας (όπως μηνύματα Gmail, κ.λπ.), κάντε κλικ στο σύνδεσμο Μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Για επιστροφή στο Google Takeout (βλ. Παρακάτω)

 • Ελέγξτε τα πλαίσια Ναι, αναγνωρίζω ότι είμαι πάντα υπεύθυνος για το κόστος που συνδέεται με όλες τις οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν και το καταλαβαίνω σε ορισμένες συνθήκες, το εισόδημά μου δεν θα πληρωθεί Και Ναι, θέλω να διαγράψω μόνιμα αυτόν τον λογαριασμό Google και όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτό.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή λογαριασμού.

 • Αφού κάνετε κλικ, θα μεταφερθείτε αμέσως σε μια σελίδα που θα σας ενημερώνει για την επιτυχία της λειτουργίας και την επιβεβαίωση της διαγραφής του λογαριασμού σας στο Google.

 • Εάν αλλάξετε γνώμη μετά τη διαγραφή, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας μέσα σε μια περίοδο λίγων ημερών χάρη στη σελίδα Δ«Βοήθεια σχετικά με τον λογαριασμό. Συμβουλευτείτε το φύλλο μας για την ανάκτηση λογαριασμού Gmail για να μάθετε περισσότερα.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από έναν λογαριασμό Google πριν το διαγράψετε

Εάν έχετε κάνει κλικ στον σύνδεσμο Μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, Θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Google σε μια νέα καρτέλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας ανάντη της διαγραφής σας συνδέοντας εκ των προτέρων στη σελίδα Takeout Google. Για να μάθετε τα πάντα για το αντίγραφο ασφαλείας ενός λογαριασμού Google, συμβουλευτείτε το πρακτικό μας φύλλο.

 • Με το συνηθισμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη σελίδα υπηρεσίας Google Takeout ελέγχοντας ότι είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Google.
 • Στο Μέρος 1 – Επιλέξτε δεδομένα λήψηςR, κάντε κλικ στο αποκοπή όλα Εάν θέλετε μόνο να αποθηκεύσετε δεδομένα από ορισμένες υπηρεσίες ειδικότερα, επειδή όλες οι υπηρεσίες επιλέγονται από προεπιλογή.

 • Επιλέξτε τα δεδομένα που θα αποθηκευτούν από την υπηρεσία. Ορισμένες υπηρεσίες όπως το Gmail ή το Drive διαθέτουν προηγμένες παραμέτρους, θυμηθείτε να τις συμβουλευτείτε. Για άλλες υπηρεσίες, όπως το Drive, το Gmail ή το Chrome, είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε μόνο ορισμένα στοιχεία (συγκεκριμένο αρχείο σε μονάδα δίσκου, ετικέτες ή συγκεκριμένο πλαίσιο υποδοχής στο Gmail. Ουσία.

 • Μόλις ελεγχθούν τα πλαίσια, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί Επόμενο βήμα Για πρόσβαση στο παιχνίδι Επιλέξτε τον τύπο αρχείου, τη συχνότητα και τον προορισμό.

 • Στο παιχνίδι Λειτουργία αποστολής, Κάνε κλικ στο μενού κύλισης Για να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς αρχείων αντιγράφων ασφαλείας: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας αποθήκευσης (DRIVE, Dropbox, OneDrive ή Box). Στην περίπτωση μιας τρίτης υπηρεσίας cloud, θα πρέπει να δώσετε την εξουσιοδότηση Google για να συνδεθείτε στο τέλος της διαδικασίας.

 • Στο παιχνίδι Συχνότητα, Αφήστε το κουτί Εξαγωγή μάσητος.
 • Στο παιχνίδι Τύπος και μέγεθος αρχείου, Επιλέξτε τη μορφή αρχείου (.φερμουάρ ή .TGZ) και το μέγεθος (1, 2, 4, 10 ή 50 GB)

 • Όταν όλα έχουν ρυθμιστεί, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργήστε μια εξαγωγή.
 • Εάν έχετε επιλέξει μια τρίτη υπηρεσία αποθήκευσης, κάντε κλικ στο κουμπί Συνδέστε τους λογαριασμούς και δημιουργήστε εξαγωγή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδεθείτε στην υπηρεσία και να επιτρέψετε στη σύνδεση της Google.
 • Σημειώστε ότι η εξαγωγή μπορεί να πάρει χρόνο, ειδικά εάν ο όγκος των αρχείων είναι σημαντικός. Στο τέλος της μεταφοράς, θα λάβετε ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι τα δεδομένα σας είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία αποθήκευσης που έχετε αναφέρει ή μπορείτε να κατεβάσετε εάν ζητήσατε να λάβετε αντίγραφο των αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.