Τα εργαλεία διαχείρισης του προϋπολογισμού μας – Οικονομικά για όλους, ένας προϋπολογισμός του Excel Excel Excel δωρεάν για λήψη και συμπλήρωση

Για να κατεβάσετε τον ελεύθερο τραπέζι του οικογενειακού προϋπολογισμού του Excel

Γεια σας, μόλις κατεβάσαμε τη μονάδα διαχείρισης του λογαριασμού σας (στο calc) επειδή αυτό που δημιούργησα ήταν πολύ καιρό να κάνω. Θα το δοκιμάσω για μερικούς μήνες, αλλά δεδομένης της διαμόρφωσης φαίνεται γρήγορη και εύκολη στη χρήση ! Σας ευχαριστώ – δεν θα αποτύχω να τεκμηριώσω τον εαυτό μου για το υπόλοιπο του ιστότοπού σας που φαίνεται πραγματικά πλήρης ��

Τα εργαλεία διαχείρισης του προϋπολογισμού μας

Χρηματοδότηση για όλους

Για να κάνετε τον προσωπικό και τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό με ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα υπολογισμού του προϋπολογισμού, είτε σε μορφή χαρτιού, έτοιμοι να εκτυπώσετε, είτε σε μορφή πίνακα Excel για να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας.

Μην διστάσετε να μας επιστρέψετε σχετικά με τη χρήση αυτών των εργαλείων διαχείρισης προϋπολογισμού.

 • Κάντε ένα σημείο στο εισόδημα και τα έξοδά σας εκτυπώσιμη έκδοση (PDF)
 • Λάβετε ένα σημείο στο εισόδημα και τα έξοδά σας Excel Spreadsheet Version
 • Κάντε τον προϋπολογισμό σας το μήνα το μήνα Excel Spreadsheet Version
 • Υπολογιστής προϋπολογισμού online έκδοσης.

Για περαιτέρω

88 Σχόλια σχετικά με τα “Εργαλεία Διαχείρισης Προϋπολογισμού”

Καλημέρα,
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις επιθυμητές και κατάλληλες εφαρμογές, όταν έχετε λίγα ή καθόλου χρήματα,
Αυτά έχουν ελάχιστη χρησιμότητα.
Τίποτα δεν χτυπά την αύξηση των μισθών, των παραβιάσεων, των συντάξεων …και ευρετηριασμένο στο inflatio.
με εκτιμιση

Καλημέρα,
Χρησιμοποιώ το υπολογιστικό φύλλο του προϋπολογισμού του Excel. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο ! Ωστόσο, θα πρέπει να προσθέσω μερικές γραμμές για να ταιριάξω καλύτερα την προσωπική μου κατάσταση, αλλά δυστυχώς προστατεύεται γραπτώς. Θα είχατε μια λύση για να μου προσφέρετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η ομάδα LafinancePourtous.com είπε:

Καλημέρα,
Κατά την έναρξη του αρχείου Excel, μια κεφαλή στο επάνω μέρος του πίνακα προσφέρει “Ενεργοποίηση της τροποποίησης”. Στη συνέχεια, στην καρτέλα “Αναθεώρηση”, κάντε κλικ στο “Κατάργηση της προστασίας των φύλλων”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να προσθέσετε μία ή περισσότερες γραμμές στο υπολογιστικό φύλλο, καταγράφοντας το με ένα νέο όνομα.
τις καλύτερες ευχές.
Η ομάδα LafinancePourtous.com

Ο ιστότοπός σας είναι απλά υπέροχος !
Απλά δυσκολεύομαι να κατανοήσω γιατί οι αποταμιεύσεις υπολογίζονται ως δαπάνη στον προϋπολογισμό. Και θα τείνω να κάνω μια ξεχωριστή γραμμή για αυτό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Η ομάδα LafinancePourtous.com είπε:

Καλημέρα
Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας ! Για εξοικονόμηση, είναι πράγματι μια δαπάνη (δεδομένου ότι “επηρεάζει” τον προϋπολογισμό), αλλά μπορείτε να κάνετε μια ξεχωριστή γραμμή. Είναι δυνατές όλες οι επιλογές ! τις καλύτερες ευχές.
Η ομάδα LafinancePourtous.com

Καλημέρα,
Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα θαύμα. Όσον αφορά τα διαθέσιμα εργαλεία, είναι κρίμα ότι μια απευθείας εκτυπώσιμη έκδοση PDF της έκδοσης του μήνα ανά μήνα του πίνακα προϋπολογισμού δεν είναι διαθέσιμη.
Ένα που θα μοιάζει με το τραπέζι που υπάρχει στην ενότητα “Οδηγίες για τον προϋπολογισμό” του φυλλαδίου “Τα βασικά στοιχεία … κρατήστε τους λογαριασμούς σας και δημιουργήστε τον προϋπολογισμό του”. Με μόνο τα σημαντικότερα έσοδα και έξοδα για να το διατηρήσετε σε ένα φύλλο τοπίου A4.
Εισόδημα:
– μισθός και άλλα εισοδήματα
– Συντάξεις (συνταξιοδότηση, φαγητό, αναπηρία)
– Κοινωνικά επιδόματα
– εισόδημα κεφαλαίου (ενοίκια, συμφέροντα κ.λπ.)
– Οι υπολοιποι
Εξοδα :
– Τροφή
– Διαμονή
– ρούχα, υγιεινή, ομορφιά
– Υγεία
– Μεταφορές και οχήματα
– Φόροι – Συντάξεις
– επικοινωνία, πολιτισμός και αναψυχής
– Επίπεδα και εξοπλισμός
– Δουλειά
– Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
-One άλλο θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να μιλήσουμε για τα προ-εκτυπωμένα έργα που υπάρχουν στο εμπόριο για να βοηθήσουν τη χρηματοοικονομική διαχείριση, όπως οι αποδείξεις και τα σημειωματάρια του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Η ομάδα LafinancePourtous.com είπε:

Γεια σας, έχετε μια εκτυπώσιμη έκδοση σε ένα μήνα στον ιστότοπό μας, καθώς και ένα υπολογιστικό φύλλο Excel που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Σε αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε τις στήλες έτσι ώστε το αρχείο να είναι μικρότερο. τις καλύτερες ευχές.
Η ομάδα LafinancePourtous.com

ΝΑΙ!
Εντάξει !!
Δεν χρειάζεται να περιπλέξετε τη ζωή σας με υπολογιστικά φύλλα ή εφαρμογές .

Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για τον ιστότοπό σας πριν από 2 χρόνια και από τότε μπορώ να διαχειριστώ τέλεια τον προϋπολογισμό μου. Ξέρω πού είμαι και ήμουν σε θέση να αναλύσω τα έξοδά μου από το πρώτο έτος με μια ματιά. Τώρα ξέρω πού πηγαίνω και δεν ανησυχώ.

Η ομάδα LafinancePourtous.com είπε:
Γεια σας, σας ευχαριστώ για τη μαρτυρία σας ! τις καλύτερες ευχές.
Η ομάδα LafinancePourtous.com

Γεια σας για χρηματοδότηση για όλους? Έτσι για όσους δεν έχουν υπολογιστή και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν υποστήριξη για τη διαχείριση του προϋπολογισμού τους ή άλλου ?

Η ομάδα LafinancePourtous.com είπε:

Γεια σας, στο άρθρο μας παραπάνω, θα βρείτε εκτυπώσιμα έγγραφα που θα σας επιτρέψουν να ακολουθήσετε τον προϋπολογισμό σας. τις καλύτερες ευχές
Η ομάδα LafinancePourtous.com

Γεια σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπολογιστικό φύλλο “Προϋπολογισμός” μήνες το μήνα που μου δίνει μια πραγματική ώθηση !
Απλώς αναρωτιέμαι γιατί η γραμμή αποταμίευσης υπολογίζεται σε έξοδα ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για να με διαφωτίσετε σε αυτό το σημείο.

Η ομάδα LafinancePourtous.com είπε:

Γεια σας, η Savings είναι πρώτα απ ‘όλα μια απομονωμένη δαπάνη του προϋπολογισμού σας για επενδυτικούς σκοπούς. Το εισόδημα μπορεί στη συνέχεια να ληφθεί. τις καλύτερες ευχές
Η ομάδα LafinancePourtous.com

Καλημέρα,
Θεωρώ πολύ απλό και ασκώ τη χρήση του εργαλείου του μηνιαίου μηνιαίου προϋπολογισμού. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της ισορροπίας στην αρχή της περιόδου για κάθε μήνα, τα αντίστοιχα κύτταρα καταστρέφονται επίσης εκτός από την πρώτη που μπορεί να γίνει κατανοητή, αλλά οι άλλοι, δεν καταλαβαίνω . Επιπλέον, ο τύπος υπολογισμού είναι η συσσώρευση από το ένα μήνα στο άλλο και το ετήσιο σύνολο είναι ίσο με το άθροισμα κάθε σωρευτικού μηνιαίου κυττάρου . Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας σε αυτό το σημείο . Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για αυτό το εργαλείο που εκτός από αυτό το μικρό ερώτημα με ικανοποιεί πλήρως.

Η ομάδα IEFP είπε:
Γεια σας, σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση σας! τις καλύτερες ευχές. Η ομάδα LafinancePourtous.com

Γεια σας, μόλις κατεβάσαμε τη μονάδα διαχείρισης του λογαριασμού σας (στο calc) επειδή αυτό που δημιούργησα ήταν πολύ καιρό να κάνω. Θα το δοκιμάσω για μερικούς μήνες, αλλά δεδομένης της διαμόρφωσης φαίνεται γρήγορη και εύκολη στη χρήση ! Σας ευχαριστώ – δεν θα αποτύχω να τεκμηριώσω τον εαυτό μου για το υπόλοιπο του ιστότοπού σας που φαίνεται πραγματικά πλήρης ��

Η ομάδα IEFP είπε:

Γεια σας, σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. τις καλύτερες ευχές.
Η ομάδα LafinancePourtous.com

Για να κατεβάσετε τον ελεύθερο τραπέζι του οικογενειακού προϋπολογισμού του Excel

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τους λογαριασμούς σας τακτικά … Είναι ακόμη πιο αληθινό όταν έχετε έναν οικογενειακό προϋπολογισμό για να διαχειριστείτε: σχολικά προμήθειες, παιδικό άθλημα, μεταφορά, φαγητό, ρούχα … όλοι αυτοί οι σταθμοί δαπανών, αν δεν ελέγχονται, μπορούν γρήγορα να βυθίσουν τους λογαριασμούς σας ! Προκειμένου να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας και να έχετε μια άποψη για όλους τους διαφορετικούς σταθμούς δαπανών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για κινητά, αλλά ειδικά το καλοί σας υπολογιστικό φύλλο Excel ! Εδώ είναι ένα μοντέλο Δωρεάν οικογενειακός πίνακας Excel Excel.

Εδώ μοιάζει ο προϋπολογισμός του οικογενειακού προϋπολογισμού του Excel

Προκειμένου να ακολουθήσετε τα έσοδα και τα έξοδα του σπιτιού σας, σας προτείνω να κατεβάσετε δωρεάν αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πίνακα προϋπολογισμού Excel για τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Οι σταθμοί δαπανών και το εισόδημα πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα με τη δική σας κατάσταση, μπορείτε να τροποποιήσετε τις διάφορες στήλες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο για προσωπικούς σκοπούς και κυρίως να το μοιραστείτε !

Εάν σας αρέσει το χαρτί και θέλετε να κάνετε τους λογαριασμούς σας με ένα φύλλο και ένα στυλό, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο excel σε μορφή PDF κάνοντας κλικ εδώ: Κατεβάστε το αρχείο προϋπολογισμού Family Excel σε μορφή PDF

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα?

Το αρχείο είναι σε μορφή .XLSX, έχετε λοιπόν πολλές δυνατότητες για να ανοίξετε αυτόν τον πίνακα. Εδώ είναι το λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Microsoft Excel, αριθμοί μήλων ή ελεύθερο λογισμικό όπως Google Sheets και LibreOffice.

Πώς να συμπληρώσετε αυτό το τραπέζι του οικογενειακού προϋπολογισμού?

Για να γεμίσετε αυτόν τον πίνακα προϋπολογισμού του Excel, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο ! Απλά πρέπει να συμπληρώσετε τα ειδικά κουτιά (οι υπολογισμοί θα γίνουν αυτόματα):

 • Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στις αρχές του μήνα: αυτό είναι το ποσό που έχετε στον λογαριασμό σας προτού έχετε όλα τα έξοδά σας και φτάσετε στο εισόδημά σας.

Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στην αρχή του μήνα

 • Σε αυτό το μέρος, πρέπει να καλύψετε το καθαρό εισόδημά σας μετά από φόρους. Αυτές είναι όλες οι πηγές χρημάτων που λαμβάνετε κάθε μήνα: μισθός, εισόδημα ενοικίασης, κοινωνική βοήθεια, συντάξεις τροφίμων, μερίσματα … σε περίπτωση που παντρευτείτε, εισάγετε επίσης το εισόδημα του συζύγου σας (ε).

Προσθέστε το εισόδημά σας

 • Σε αυτό το μέρος, πρέπει να ολοκληρώσετε τα σταθερά, μεταβλητά και περιστασιακά έξοδα: ενοίκια, ασφάλιση, τραπεζικές χρεώσεις, φόρους, Διαδίκτυο, δάνεια κ.λπ. Τα σταθερά έξοδα είναι αυτά που καταβάλλονται με άμεση χρέωση. Τα μεταβλητά έξοδα είναι όλα τα έξοδα που δεν έχουν σταθερό ποσό από το ένα μήνα στο επόμενο: διακοπές, αγώνες, εξορμήσεις … εξαιρετικά έξοδα είναι όλα τα έξοδα που δεν αναμένονται: απρόβλεπτα έξοδα όπως η επισκευή του αυτοκινήτου σας, η αλλαγή μιας τηλεόρασης, του κόστους υγείας. .. πρέπει να προσθέσετε όλες τις χρεώσεις που μεταβιβάζονται στον λογαριασμό σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις αποταμιεύσεις σας. Γιατί έβαλα εξοικονόμηση ως σταθερό κόστος ? Επειδή οι αποταμιεύσεις πρέπει να θεωρηθούν ως τέτοιες. Συνιστάται να τοποθετηθεί το 10% του εισοδήματός του τουλάχιστον το 10% του εισοδήματός του.

Προσθέστε τα έξοδά του

 • Ο υπολογισμός του υπολοίπου (εισόδημα – έξοδα) γίνεται αυτόματα, μόλις γεμίσετε τα διαφορετικά κουτιά στον πίνακα. Το υπόλοιπο πρέπει να είναι θετικό: Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να ελέγξετε τα έξοδά σας. Ξεκινήστε με τους σημαντικότερους σταθμούς δαπανών και προσπαθήστε να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις χρεώσεις σας.

διαθέσιμο υπόλοιπο

Βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του πίνακα προϋπολογισμού του Excel

Δημοσίευσα επίσης ένα βίντεο που εξηγεί πώς να εκπληρώσω καλά τον πίνακα προϋπολογισμού του Excel.

YouTube

Με τη φόρτωση αυτού του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Επιτρέψτε πάντα το YouTube

Εναλλακτικές λύσεις στο αρχείο excel

Αίτηση διαχείρισης προϋπολογισμού

Εάν δεν έχετε Excel ή δεν είστε πολύ άνετα με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να περάσετε από μια αίτηση διαχείρισης προϋπολογισμού. Συνιστώ το Linxo. Με αυτήν την ασφαλή εφαρμογή, έχετε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα μόνο χώρο, μπορείτε ακόμη και να κάνετε μεταφορές, να δημιουργήσετε προϋπολογισμούς και να λάβετε ειδοποιήσεις μόλις ο λογαριασμός σας βρίσκεται υπό καθορισμένο όριο. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι δωρεάν !

Προσομοιωτής προϋπολογισμού

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον προσομοιωτή μου στον προϋπολογισμό που σας διαθέσω, ο οποίος σας επιτρέπει να υπολογίσετε τον ηλεκτρονικό σας προϋπολογισμό γρήγορα και εύκολα.

Εάν έχετε στοιχεία που θέλετε να με δείτε, αν δείτε κομμάτια παρακολούθησης στο αρχείο, μην διστάσετε να αντιδράσετε στα σχόλια, θα χαρώ να σας απαντήσω !

Επωφεληθείτε από τη συμβουλή ενός οικονομικού προπονητή, Κλείστε την 1η δωρεάν συνέντευξη

Αφού διαθέτετε την οικονομική σας κατάσταση, οι οικονομικοί και προϋπολογισμοί μας θα σας υποστηρίξουν να σας προσφέρουμε:

 • μια στρατηγική του προϋπολογισμού
 • Εξατομικευμένες οικονομικές συστάσεις.
 • Η πρώτη εξατομικευμένη οικονομική αξιολόγηση είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς υποχρέωση.