Συνομιλία, συνομιλία, γάτα, συνάντηση, σπίτι – Europnet – Δωρεάν online γάτα και χωρίς εγγραφή με χρήστες του Διαδικτύου από όλη την Ευρώπη.

Σύνδεση με tch@t

Η συνομιλία είναι ο πρόγονος των σημερινών πλατφορμών κοινωνικών μέσων: ξεκίνησε την ύπαρξή του πολύ πριν από το MSN Messenger που ήταν ήδη πρόδρομος για να συνδέσει άτομα που γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

Συνομιλία στην Ευρώπη

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία, συμπληρώστε τις ακόλουθες 5 πληροφορίες και κάντε κλικ στην επιλογή “Πρόσβαση στη συνομιλία”.

Μερικά τυχαία μέλη

Η συνομιλία αυτές τις μέρες

Η παρακολούθηση της συνομιλίας έχει εξελιχθεί πολύ με τα χρόνια, τόσο πολύ ώστε να μην είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε τι θέλουν ή αναζητούν οι chatteurs.

Το φιλικό πνεύμα του παρελθόντος, όταν οι άνθρωποι θα μπορούσαν να διασκεδάσουν χωρίς τελικό κίνητρο, είναι σπάνια παρόν σήμερα. Οι ίδιες προτάσεις τρέχουν βρόχο: “Ένα κορίτσι PV για”, “Δείχω τον εαυτό μου στο cam”, “Ψάχνω για ένα κορίτσι”

Νέοι κάτοικοι

Το πνεύμα της συνομιλίας είναι σήμερα αποξενωμένο από όλους αυτούς τους ιστότοπους καθρέφτη που αντιγράφουν ο ένας τον άλλον για να προσφέρουν το καλύτερο πάρτι, τον μεγαλύτερο αριθμό λήψεων κώλου.

Αυτή η πτυχή της συνάντησης υπήρχε πάντα, αλλά είναι σήμερα πανταχού παρόν. Αυτό είναι ενοχλητικό για τους τακτικούς της συνομιλίας που τον είδαν να εξελίσσεται, μέσω της αλλαγής του πληθυσμού του, χωρίς να αφομοιώσει και να κατανοήσει τις βαθιές μεταλλάξεις που υπέστη.

Οι καθαροί παίκτες συνεχίζουν να υπάρχουν σήμερα, αλλά δεν βρίσκουν πλέον τη θέση τους. Είτε τα σαλόνια τους είναι εγκαταλελειμμένα είτε εκτρέπονται από το θέμα τους από αυτόν τον πληθυσμό εμμονή με το σεξ.

Ένα μέρος για τα πάντα και τα πάντα στη θέση του

Ο υπότιτλος είναι ένα απόσπασμα από την Samuel Smiles Autobiography και συνοψίζει τέλεια τη λύση για το πρόβλημα.

Η πρόκληση είναι τεράστια: αντί να προωθήσουμε τις συνομιλίες που αντιγράφουν σε άλλους, ας προωθήσουμε όσους καινοτομούν. Η συνομιλία είναι μια αντανάκλαση της εταιρείας, όχι της εθνικοποιημένης κοινωνίας στα κράτη που γνωρίζουμε ο καθένας από την πλευρά μας, αλλά η παγκοσμιοποιημένη κοινωνία των πολιτών του κόσμου. Μια συνομιλία επιδιώκει να φέρει τους ανθρώπους μαζί. Αλλά η μεταφορά τους σε μια ενιαία αίθουσα υποδοχής, χωρίς ελάχιστο προβληματισμό για τα συμφέροντα των ανθρώπων έχει δυσκολία μόνο το ενδιαφέρον του: NULL.

Μια συνομιλία δεν έχει τεχνικό όριο όσον αφορά τη διαστασιολόγηση. Υπάρχει παρ ‘όλα αυτά μια οργανωτική διάσταση που περιορίζει: πρέπει να προσελκύσετε συνομιλίες και στη συνέχεια να τους κάνετε να μείνουν, ενδιαφέροντα.

Δεν πρέπει να συνθηκούμε σε ό,. Έτσι όλοι θα μπορούν να πλοηγηθούν.

Ποιος λέει ότι η άνοιξη λέει ότι ο περιορισμός.

Συχνά έχουμε δυσκολία να βγούμε από τον καναπέ όταν είναι κρύο έξω ή βρέχει. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν την ελευθερία σε αυτές τις στιγμές του περιορισμού της υγείας.

Δεν είναι εύκολο να συναντηθούμε ή να συνομιλήσουμε εάν ζούμε μόνοι και αυτό είναι αδύνατο να βγούμε έξω. Πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το χέρι και να εκπαιδεύσετε για να συνομιλήσετε: σε άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους, στο τηλέφωνο με την οικογένειά σας ή με τους ξένους σε μια συνομιλία για παράδειγμα.

Ομιλία, το μεγάλο μυστικό του τι μας συνδέει με άλλους

Για να συζητήσουμε, να μιλήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε την ομιλία είναι το χαρακτηριστικό των γυναικών και του ανθρώπου είναι επίσης αυτό που προέρχεται από την καθημερινή μας ζωή, αυτό που φέρνει τις μέρες μας για να δουλέψουμε, μπορούμε να βάλουμε το πάτωμα ακριβώς πίσω από την ανάγκη για κατανάλωση ή κατανάλωση: η σημασία του είναι πιο απαραίτητο από ό, τι μπορείτε να προτείνετε.

50 δωμάτια είναι ο αριθμός, αυξάνοντας κάθε μέρα, διαφορετικών ομάδων συνομιλίας που μπορεί να έχουν ένα κέντρο ενδιαφέροντος ή ένα θέμα κοινής συζήτησης με έναν από εσάς !

Επιλέξτε το θέμα της συζήτησής σας

Η επιλογή μιας ομάδας συζήτησης χαρακτηρίζει τον λόγο που πρόκειται να κρατήσουμε, τις αντιδράσεις που περιμένουμε, με τον ίδιο τρόπο όπως όταν βρισκόμαστε σε ένα βράδυ με φίλους: υπάρχουν πάντα συγγένειες που εμφανίζονται περισσότερο από άλλους και που είναι γαντζώθηκαν.

Υπάρχει ένας τόπος για όλους, όσοι θέλουν να αποσυμπιέσουν, εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν σοβαροί σε όλες τις περιστάσεις, εκείνοι που δεν θέλουν να χάσουν το χρόνο τους: είναι δυνατόν να παραθέτουμε άπειρες καταστάσεις ανθρώπων. Είναι τα ίδια παντού: στο αρτοποιείο με το αναποφάσιστο, στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ με τον συνταξιούχο που ψάχνει ένα προϊόν πρόσχημα για να αγοράσει για να περάσει το χρόνο του, παντού.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι πανομοιότυπος και όμως μερικές φορές ακούμε μεταξύ μας. Πιο συχνά από ό, τι μπορείτε να πιστέψετε. Ας βρούμε λοιπόν μια ομάδα με την οποία μπορούμε να περάσουμε χρόνο και να πάρουμε το μέγιστο χρόνο πριν ψάξουμε για άλλο 🙂

Πώς λειτουργεί μια συνομιλία ?

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να θυμάστε πριν επιστρέψετε στη λειτουργία μιας συνομιλίας που προέρχεται με διάφορα λόγια: συνομιλία ή γάτα που προέρχεται από το αγγλικό ρήμα στη γάτα που σημαίνει κουβέντα

Η συνομιλία είναι ο πρόγονος των σημερινών πλατφορμών κοινωνικών μέσων: ξεκίνησε την ύπαρξή του πολύ πριν από το MSN Messenger που ήταν ήδη πρόδρομος για να συνδέσει άτομα που γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

Ο στόχος είναι να συνδέσετε εκατοντάδες συνδεδεμένους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον σε ομάδες (όπως στο WhatsApp) που έχουν ένα θέμα. Το όνομα της ομάδας είναι πολύ πρόσφατο, στη συνομιλία, μιλάμε για ένα σαλόνι ή μια αίθουσα συζήτησης ή ένα κανάλι.

Την ομάδα ή την αίθουσα συζήτησης ή το σαλόνι

Κάθε συνομιλία είναι δωρεάν για να δημιουργήσει τη δική του ομάδα συνδέοντας τη συνομιλία. Τα ονόματα των ομάδων πρέπει να ξεκινήσουν με ισοπαλία # και δεν μπορούν να συμπεριλάβουν χώρους. Από προεπιλογή, προσφέρουμε μια επιλογή από θεματικά δωμάτια που είστε ελεύθεροι να επιλέξετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Το θέμα, ακριβώς, έχει επίσης το δικό του όνομα: το θέμα. Αυτή η λέξη λαμβάνεται από τα αγγλικά (σημαίνει θέμα): Θα το βρείτε πάντα στην κορυφή της αίτησης, θυμάται το θέμα (δηλαδή το αντικείμενο των συζητήσεων της ομάδας) και γενικά απευθύνεται σε ένα μήνυμα καλωσορίσματος.

Κάθε λέξη που ξεκινά με μια # στην αριστερή λίστα της εφαρμογής είναι μια ομάδα: άλλες συνομιλίες είναι επίσης σε αυτήν την ομάδα, όλες οι προτάσεις που στέλνετε είναι ορατές από όλες τις ομαδικές συνομιλίες.

Ιδιωτική συνομιλία

Η ιδιωτική συνομιλία, που ονομάζεται γενικά “PV”, είναι μια συζήτηση μεταξύ δύο ατόμων: μόνο αυτά μπορούν να δουν το περιεχόμενο αυτού που ανταλλάσσουν ως SMS ή μια συνομιλία WhatsApp μόνο με δύο άτομα.

Τα PVs μπορούν να ταυτοποιηθούν στην αριστερή πλαϊνή μπάρα επειδή δεν ξεκινούν με το # που χαρακτηρίζει τα σαλόνια. Κάθε συνομιλία, κάθε φωτοβολταϊκή είναι ικανοποιητική από το ψευδό του ανταποκριτή σας.

Μετριοπάθεια στη συνομιλία

Η μετριοπάθεια σε μια συνομιλία είναι το γεγονός της διασφάλισης των φιλικών και σεβαστών διαλόγων του καθενός. Οι συντονιστές (οι οποίοι καλούνται για τη συνομιλία των χειριστών) είναι υπεύθυνοι για την ζωντανή και τη μέτρηση των ομάδων: είναι το ισοδύναμο των διαχειριστών του WhatsApp, μπορείτε εύκολα να τις εντοπίσετε χάρη στο σύμβολο @ προθέτοντας το ψευδο στην πλευρά του δικαιώματος Η εφαρμογή (λίστα συνομιλιών που συνδέονται με την ομάδα).

Οι ιδιωτικές συνομιλίες από τη φύση τους είναι προσβάσιμες μόνο σε δύο κουβέντα που έβαλαν σε επαφή: κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτό και επομένως είστε ο δικός σας συντονιστής χάρη στο πλήκτρο Ignore. Πράγματι, επιλέγοντας να αγνοήσετε ένα άτομο που σας μιλάει σε ιδιωτική συνομιλία, θέτετε τέλος στη συζήτηση και δεν βλέπετε πλέον τα μηνύματα του άλλου ατόμου, ακριβώς όπως θα έκανε ο συντονιστής εάν αποκλείετε ένα άτομο από ένα δωμάτιο συζήτησης.

Συνομιλία ή τέχνη και ο τρόπος να πάρει το στυλ στον πόλο από.

Μόλις δεν είναι συνηθισμένη, ας κολλήσουμε μια μικρή αγωνία για να κάνουμε τον τίτλο πιασάρικα (χιούμορ)

Η συνομιλία για την οποία βασιζόμαστε (ή το πρωτόκολλο συνομιλίας internet chat for tatillons) εφευρέθηκε το 1988 (πολλοί από εσάς δεν γεννήθηκαν, γνωρίζουμε). Το ποντάρισμα είναι πολύ απλό: θέλουμε να είμαστε σε θέση να επιτρέψουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να συνομιλούν από τον υπολογιστή τους.
Για να γίνει αυτό, δημιουργήσαμε ένα πρωτόκολλο πληροφοριών που επιτρέπει την οργάνωση συνομιλιών, γεννήθηκαν έτσι τα σαλόνια, οι συντονιστές, τα ιδιωτικά μηνύματα κ.λπ.

Η γέννηση άλλων μεθόδων επικοινωνίας

Πριν από τη γέννηση της συνομιλίας, δεν υπήρχε άλλη μέθοδος άμεσου διαλόγου . ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ! Δεν είναι πολύ γρήγορο να μιλήσω με το TAC TAC και να αλληλεπιδράσω όπως σε διάλογο. Οι Γίγαντες του Ιστού που είναι η Microsoft, η Google και η Skype άρχισαν να εφαρμόζουν το δικό τους σύστημα άμεσων μηνυμάτων, οπότε γνωρίζαμε το Hangout, το MSN Messenger και το Skype.
Αυτά τα μέσα επικοινωνίας έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο επικοινωνίας όπου η συνομιλία ήταν ήδη γήρανση: πιθανότητα χρήσης ενός μικροφώνου/κάμερας, διάλογος με μια λίστα προκαθορισμένων επαφών, ο τέλειος κόσμος με κάποιο τρόπο.

Στη συνέχεια προσγειώθηκαν οι άλλοι μεγαλοπρέπεια του ιστού

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, γνωρίζετε όλες αυτές τις εφαρμογές που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ότι δεν υπήρχαν τίποτα. Και όμως, ακόμα και αν σήμερα γνωρίζετε όλα, γνωρίζετε ότι δεν έχουν επανάσταση το είδος δείχνοντας πολλή δημιουργικότητα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που αντιγράφει τη θεμελιώδη αρχή των συνομιλιών.

Η λέξη γραβάτα

Αυτό είναι το όνομα που δίνεται από τη Γαλλική Ακαδημία του Αγγλικισμού που γνωρίζει όλα τα καλά Twittos: hashtag. Αλλά παρεμπιπτόντως, ποιο είναι το hashtag ?

Αυτή είναι μια λέξη που ξεκινά με μια ισοπαλία # και αναφέρεται σε όλες τις προτάσεις που αφορούν αυτή τη λέξη κάτω από ένα θέμα. Είναι τότε που θα σας εξηγήσω τη λειτουργία μιας λίγο περισσότερων λεπτομερειών συνομιλίας: θα δείτε, θα καταλάβετε γρήγορα !

Τα σαλόνια

Αλλά τι μπορεί να πει αυτή η λέξη που ορίζει το σαλόνι διαμονής ? Σε μια συνομιλία, γενικά πριν από τη σύνδεση, επιλέγετε μια λίστα δωματίων (που ονομάζονται επίσης σαλόνια) στα οποία θέλετε να εισαγάγετε τη σύνδεσή σας: Αυτά τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από ένα θέμα και το όνομα. Προηγείται από τον χαρακτήρα # (DIP).

Τέλος, οι μάσκες πέφτουν, αυτό το ιερό hashtag είναι πράγματι ο ένοχος και δεν υπάρχει τίποτα άλλο από μια θεμελιώδη αρχή που ξεκίνησε το 1988 από τον δημιουργό του IRC: Το Twitter το πήρε πίσω και του έδωσε μια ανύψωση δίνοντάς του ένα ωραίο αγγλικό όνομα στο αυτί και επιτρέποντας στις συζητήσεις να μην λήγουν ποτέ και να είναι για πάντα προσβάσιμες σε οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Μετά το επόμενο επεισόδιο, θα μοιραστούμε μαζί σας τη στροφή και την εξέλιξη που είναι δυνατή καθώς το φαντάζουμε από τους διαφορετικούς ηθοποιούς. Μέχρι τότε, καλή συνομιλία !

Η συνομιλία μας φροντίζει τα μάτια σας

Γνωρίζατε ότι τα μάτια σας είναι τα πιο ευαίσθητα όργανα του ανθρώπινου σώματος ? Δεν το γνωρίζαμε μέχρι να κάνουμε μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο.

Από τον Μάιο του 2018, ξεκινήσαμε μια νέα έκδοση της συνομιλίας. Αυτό είναι πιο νηφάλιο, έχει λιγότερο επιθετικά χρώματα στο μάτι.
Θέλουμε το καλύτερο για τους χρήστες μας και γι ‘αυτό έχουμε επιλέξει αυτά τα χρώματα και αυτή τη νέα παρουσίαση. Δεν σας αρέσει ή έχετε μια πρόταση ? Μην διστάσετε να μας ενημερώσετε στην ενότητα “Γραφή” στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πολλοί ιστότοποι έχουν δοκιμάσει τη μόδα της πιο σκοτεινής, πιο σκοτεινής, αλλά όχι απαραίτητα για τη διατήρηση της άποψής σας. Έτσι, μια τοποθεσία καθρέφτη της πιο διάσημης μηχανής αναζήτησης κατείχε την εξοικονόμηση ενέργειας στους χρήστες του Διαδικτύου που το χρησιμοποιούν για να κάνουν την έρευνά τους. Καθώς τα αιτήματα προχώρησαν, ο ιστότοπος με υπερηφάνεια έσπρωξε έναν μετρητή Watts που αποθηκεύτηκε στον κόσμο.

Απλά πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εφεύρεση όσον αφορά το μοντέρνο χρώμα, ποιος ξέρει, ίσως όλοι θα βάλουμε τον εαυτό μας σε ροζ ή κίτρινο. Προετοιμάστε τα γυαλιά ηλίου !

Δεν θα έρθετε πλέον στο net-that τυχαία !

Η εμπειρία της γάτας του περάσματος σας στο δίκτυό μας είναι σημαντική. Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της υπηρεσίας μας και είμαστε προσεκτικοί στις καταγγελίες σας, ευχαριστώ ή/και συγχαρητήρια.

Έχουμε αναπτύξει απίστευτες επιλογές στο chat applet: Anti-Private είναι μια λειτουργικότητα που εμποδίζει τα ιδιωτικά ανεπιθύμητα μηνύματα.
Το σύστημά μας είναι σε θέση να διαφοροποιήσει τους ανθρώπους που επιδιώκουν να συναντηθούν (ή να μοιραστούν οικείες στιγμές) από εκείνους που απλά θέλουν να διαλόγους χωρίς ταπερισμένα κίνητρα.
Μην διστάσετε να “αγνοήσετε” για να εξαφανιστούν οι συνομιλίες που δεν σας ενδιαφέρουν.

Το περιεχόμενο που διανέμεται μέσω της συνομιλίας μας είναι αυστηρά ελεγχόμενο (βίντεο, ραδιόφωνα), γι ‘αυτό πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο τα μηνύματα που βλέπετε να φτάνετε έξω από τη γάτα.
Ορισμένοι σύνδεσμοι ιστότοπου που αποστέλλονται από άλλα catters περιέχουν ιούς και θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του υπολογιστή σας.

Το “βίντεο της ημέρας” είναι ένα τμήμα που προωθεί την κοινή χρήση βίντεο. Στείλτε μας προτάσεις για ασυνήθιστες, χιουμοριστικές, ειδήσεις, συζήτηση. Θα τα δημοσιεύσουμε στα βίντεο του αύριο !

Θέλετε να ακούσετε ένα Webradio ? Οι σύνδεσμοι Webradio ενσωματώθηκαν απευθείας στη διεπαφή γάτας. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να περάσετε από τρίτο μέρος.
Αυτή η καινοτομία ενσωματώνει τα ραδιόφωνα των συνεργατών μας, μειώνοντας παράλληλα την ταλαιπωρία των αναδυόμενων παραθύρων (ή πολλαπλών αποθηκών) για συνομιλία.

Θέλετε να συνομιλήσετε με άτομα από μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ? Προς το παρόν, προσφέρουμε μια ανατολική αίθουσα συνομιλίας που είναι θεματοποιημένο στην υποδοχή των Maghreb Chatteurs και μια αίθουσα συνομιλίας Moris που έχει θέμα τον Μαυρίκιο και τους Μαυρίτες (αίμα ή καρδιά). Σκεφτόμαστε τη δημιουργία χώρων για άλλες γεωγραφικές περιοχές.

Σύνδεση με tch@t

Αγγλικά γαλλική γλώσσα

Το Europnet είναι μια Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Δικτύων IRC, i.μι. Η συμμαχία αρκετών ανεξάρτητων δικτύων γάτας σε πραγματικό χρόνο, με αυτή την εξειδίκευση: κάθε δίκτυο που ενώνει το EuropNet μεταφέρει από μόνη της διατηρώντας την κοινότητά του ζωντανή, καθώς και τη συμβολή στο EuropNet.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέλος του δικτύου συνδέει τους διακομιστές του με το EuropNet, συγκεντρώνει τη βάση δεδομένων υπηρεσιών (Nicksserv, Chanserv, κλπ.) και εφαρμόσει το ίδιο βασικό σύνολο κανόνων. Για τα υπόλοιπα, κάθε δίκτυο διατηρεί το όνομα, τον ιστότοπό του, τα κανάλια και το προσωπικό και συνεχίζει να τα κάνει ζωντανά.

Το Europnet δημιουργήθηκε από διάφορους στόχους:

  • Συγκέντρωση τεχνικών και ανθρώπινων πόρων των δικτύων μας, προκειμένου να παρέχουμε στους χρήστες την καλύτερη υπηρεσία. Η Intostead της ξεχωριστά προσπάθειες για την προσφορά της ίδιας βασικής υπηρεσίας, όπως οι σταθεροί διακομιστές, ένας ιστότοπος και μερικά επιπλέον εργαλεία, θεωρούμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο ως ομάδα, δημιουργώντας νέες προσφορές, βελτιώνοντας τα υπάρχοντα.
  • Δημιουργία ενός ευρωπαϊκού χώρου επικοινωνίας που απευθύνεται στην πολυπολιτισμικότητα, παρέχοντας έναν τόπο συνάντησης για χρήστες του Διαδικτύου σε όλη την Ευρώπη και να πάρει τους ανθρώπους από άλλες χώρες να μάθουν περισσότερα για εμάς.
  • Ανάπτυξη ενός μακρινού La-La-La-La-La-lasing, ανεξάρτητο και ελεύθερο χώρο επικοινωνίας.

Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τον οργανισμό και τις υπηρεσίες, διατηρώντας παράλληλα μια φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα στο δίκτυο.