Αρχική σελίδα – Epic Foundation, Home – Epic Center του Ινστιτούτου Καρδιολογίας του Μόντρεαλ

Προληπτική σωματική δραστηριότητα και ιατρική

Προσφέρουμε λύσεις καινοτόμων δωρεών που επιτρέπουν σε άτομα και εταιρείες να υποστηρίζουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς των χαρτοφυλακίων μας.

ο πλανήτης μας

Το Epic είναι ένα διεθνές ίδρυμα του οποίου η αποστολή είναι να μεταμορφώσει τη ζωή των παιδιών και των νέων και να προστατεύσει τον πλανήτη. Είμαστε μια γέφυρα μεταξύ μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που αναπτύσσουν λύσεις στα επείγοντα προβλήματα της εποχής μας και σε άτομα και επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν θετικές αλλαγές.

Τι κάνουμε

Οι ενέργειές μας

Υποστηρίζουμε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς

Αποτελούμε και διαχειρίζουμε χαρτοφυλάκια μη κερδοσκοπικών οργανισμών, αξιολογημένες αυστηρά, για τις οποίες η στρατηγική μας υποστήριξη θα αλλάξει την κατάσταση.

Κινητοποιούμε δωρητές

Προσφέρουμε λύσεις καινοτόμων δωρεών που επιτρέπουν σε άτομα και εταιρείες να υποστηρίζουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς των χαρτοφυλακίων μας.

Εγγυόμαστε αντίκτυπο

Αναλύουμε την απόδοση των υποστηριζόμενων οργανισμών και τις επικοινωνούμε με τους δωρητές μας, προκειμένου να εγγυηθούμε την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια.

Σωματική δραστηριότητα και προληπτική ιατρική

Συνδεδεμένο με το Ινστιτούτο Καρδιολογίας του Μόντρεαλ, το Epic Center συμβάλλει στην προώθηση της υγείας και την απόκτηση υγιεινών τρόπων ζωής προκειμένου να διατηρηθεί η βέλτιστη υγεία και να αποτρέψει τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με ασθένειες καρδιαγγειακές. Μια εξειδικευμένη πολυεπιστημονική ομάδα ανιχνεύει, αξιολογεί και ασχολείται με τους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις σύμφωνα με μια συγκεκριμένη προσέγγιση προληπτικής ιατρικής στο κεντρικό έπος.

COVID 19

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει ετικέτα βίντεο HTML5.

Ανακαλύψτε το κανάλι μας στο YouTube !

Ανησυχείτε για να πολλαπλασιάσετε τις πλατφόρμες εκπομπής περιεχομένου για να μοιραστείτε την εμπειρία της, η ομάδα Epic Center είναι περήφανη που σας παρουσιάζει το νέο κανάλι YouTube σε εσάς. Καρδιαγγειακή εκπαίδευση και ποδηλασία, μυϊκή και στάση ενίσχυση, διαλογισμός, γιόγκα και χαλάρωση, καρδιο αθλητικός χορός, Το νέο περιεχόμενο θα δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα. Εγγραφείτε χωρίς καθυστέρηση, θα απολαύσετε, στην άνεση του σπιτιού σας, των ρουτινών κατάρτισης που αναπτύχθηκαν ειδικά για εσάς από τους κινησιολόγους μας!

Τα νέα που τρέχουν – Έκδοση 31 Αυγούστου 2023

Για να διαβάσετε σε αυτό το δελτίο: Η λέξη διαχείριση αγαπητέ μέλη, το καλοκαίρι έρχεται ήδη στο τέλος και ελπίζω να σας άρεσε! Πρώτα απ ‘όλα, είμαστε πολύ περήφανοι που αναφέρουμε την επανέναρξη του μπιστρό που έλαβε χώρα στις 9 Αυγούστου. Εάν δεν έχει ήδη γίνει, εμείς […]

Τα νέα που τρέχουν – Έκδοση 6 Ιουλίου 2023

Για να διαβάσετε σε αυτό το δελτίο: Η λέξη διαχείριση αγαπητέ μέλη, ελπίζω να κρατήσετε τη μορφή και το ηθικό κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών του νέφους και του κύματος θερμότητας. Σε αυτό το δελτίο θα βρείτε αρκετές ημερομηνίες και σχετικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο των δραστηριοτήτων στο Κέντρο Επικό. Με το τρέχον καλοκαίρι, θα φτάσουμε στο […]

Τα νέα που τρέχουν – Έκδοση 8 Ιουνίου 2023

Τα νέα που τρέχουν

Για να διαβάσετε σε αυτό το δελτίο: Η λέξη διαχείριση αγαπητέ μέλη, ελπίζω να είστε όλοι σε εξαιρετική κατάσταση και ότι απολαμβάνετε την άνοιξη! Θα βρείτε σε αυτήν την έκδοση του NQC αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ιδέα ότι θα βρούμε το μπιστρό μας, με μια νέα φόρμουλα, πολύ σύντομα. Κρατώ […]

Το Ινστιτούτο Καρδιολογίας του Μόντρεαλ είναι ένα νοσοκομειακό κέντρο που έχει καθοριστεί με εξαιρετικά καθορισμένο από την καρδιολογία που είναι αφιερωμένο στη φροντίδα, την έρευνα, τη διδασκαλία, την πρόληψη, την αποκατάσταση, καθώς και την αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών στην καρδιολογία. Συνεχώς στο προσκήνιο, το ICM είναι ηγέτης στον τομέα του και διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο Κεμπέκ, τον Καναδά και τον κόσμο. Είναι συνδεδεμένος με το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ.

Αστεροσκοπείο
πρόληψη
Ινστιτούτο καρδιολογίας του Μόντρεαλ

Προωθήστε την πρωτοβάθμια και δευτερογενή πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων για την επέκταση του υγιούς προσδόκιμου ζωής.

Το Epic Foundation είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που είναι ιδιοκτησία των μελών του. Συλλέγει και διαχειρίζεται τις δωρεές των μελών και των φίλων του Κέντρου EPIC προκειμένου να υποστηρίξει και να συμμετάσχει στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Κέντρου και στη Διεύθυνση Πρόληψης του Ινστιτούτου Καρδιολογίας του Μόντρεαλ, καθώς και στην ικανοποίηση των επικών μελών.

Agile Epics: Ορισμός, παραδείγματα και μοντέλα

Χρησιμοποιήστε τα ευέλικτα έπη για να ταξινομήσετε ένα μεγάλο σώμα καθηκόντων σε μικρότερες ιστορίες.

Μέγιστο rehkopf

Από τον Max Rehkopf

Περιηγηθείτε στις επικεφαλίδες

Περίληψη: Τα επικά είναι το σώμα των εργασιών που μπορούν να υποδιαιρεθούν σε συγκεκριμένα καθήκοντα (που ονομάζονται “ιστορίες χρηστών”) με βάση τις ανάγκες/απαιτήσεις των πελατών ή των τελικών χρηστών. Τα έπη είναι μια σημαντική πρακτική για τις ομάδες Agile και DevOps.

Όταν υιοθετείτε το Agile και το DevOps, τα έπη χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των εργασιών. Αυτά είναι το σώμα των καθηκόντων που μπορούν να υποδιαιρεθούν σε συγκεκριμένα καθήκοντα (που ονομάζονται “ιστορίες” ή “ιστορίες χρηστών”) με βάση τις ανάγκες/απαιτήσεις των πελατών ή των τελικών χρηστών.

Τα έπη είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώσετε την εργασία σας και να δημιουργήσετε μια ιεραρχία. Η ιδέα είναι να διαιρέσετε το έργο σε μικρότερα παραδοτέα, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε σημαντικά έργα και να συνεχίσετε να προσφέρετε αξία στους πελάτες σας σε τακτική βάση. Οι ομάδες βοηθούν τα Epics να σπάσουν τη δουλειά τους, ενώ συνεχίζουν να επιδιώκουν έναν πιο σημαντικό στόχο.

Η διατήρηση της ευελιξίας στην οργάνωση μεγάλων καθηκόντων, όπως τα έπη, δεν είναι εύκολη εργασία. Η γνώση της σχέσης μεταξύ των επών και των καλών ευέλικτων και υγιεινών πρακτικών είναι μια βασική ικανότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του οργανισμού σας.

Τι είναι ένα ευκίνητο επικό ?

Ένα επικό είναι ένα τεράστιο σώμα των καθηκόντων που μπορούν να υποδιαιρεθούν σε μικρότερες ιστορίες, μερικές φορές ονομάζονται “εισιτήρια” στη JIRA. Τα Epics περιλαμβάνουν συχνά αρκετές ομάδες, σε διάφορα έργα, και μπορούν ακόμη και να ακολουθηθούν σε διάφορα τραπέζια.

Η παράδοση Epics καλύπτει πρακτικά μια σειρά σπριντ. Καθώς η ομάδα εμβαθύνει τις γνώσεις τους για ένα επικό χάρη στην ανάπτυξη και την ανατροφοδότηση των πελατών, οι ιστορίες χρηστών θα προστεθούν και θα διαγραφούν, εάν είναι απαραίτητο. Αυτό είναι το κλειδί με τα ευκίνητα έπη: η περίμετρος είναι ευέλικτη, ανάλογα με τα σχόλια του πελάτη και το ρυθμό της ομάδας.

Παράδειγμα ευέλικτης επικής

Φανταστείτε ότι είμαστε το 2050 και ότι εργαζόμαστε για έναν οργανισμό που οργανώνει εκδρομές διαστημικής ψυχαγωγίας. Κάνουμε περίπου δέκα εκτοξεύσεις ετησίως, κανένα από αυτά δεν είναι επομένως το μεγαλύτερο έργο της χρονιάς, αλλά κάθε εκτόξευση απέχει πολύ από τη ρουτίνα και συνεπώς θα απαιτήσει πολλές ώρες-personnes. Αυτή η διαμόρφωση είναι ιδανική για ένα επικό.

Ένα παράδειγμα Epic, “Launch of Space Tourism, Μάρτιος 2050” περιλαμβάνει ιστορίες για τα καθήκοντα ρουτίνας, καθώς και ιστορίες που στοχεύουν στη βελτίωση των βασικών πτυχών της εκτόξευσης του λεωφορείου: της αγοράς των εισιτηρίων διαστημικής για την έναρξη του ίδιου του λεωφορείου. Έτσι, αρκετές ομάδες θα συμβάλουν σε αυτό το έπος, εργάζονταν σε ένα ευρύ φάσμα ιστοριών.

Η ομάδα ανάπτυξης που υποστηρίζει την αγορά εισιτηρίων για την έναρξη του Μαρτίου 2050 θα μπορούσε να διαρθρώσει το επικό της ως εξής:

Epic: Launch – Μάρτιος 2050
Ιστορία: Ενημερώστε την παραλία DATES για να συμπεριλάβετε τις ημερομηνίες της έναρξης του Μαρτίου 2050. Ιστορία: Μειώστε τον χρόνο φόρτωσης των λιστών πτήσης που ζητήσατε