Κατεβάστε το NDS4IOS για iOS., 5 τρόποι για να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή και φορητό υπολογιστή Windows • Techlila

5 τρόποι για να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή Windows και φορητό υπολογιστή

Ο εξομοιωτής NDS4IOS Περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά όπως η ενσωμάτωση και η διαχείριση του ελεγκτή iOS 7 και προσφέρει επιλογές για το στυλ και τη θέση του πεζοδρομίου ελέγχου, ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web ενσωματωμένο στην εφαρμογή για λήψη Nintendo DS Games με μορφή ROM και άλλα. Και αν έχετε λογαριασμό Dropbox, NDS4IOS, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας παιχνιδιών και να φορτώσετε το ROM χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

NDS4IOS

NDS4IOS

Ο εξομοιωτής κονσόλας Nintendo DS, NDS4IOS Για iPhone / iPad, λειτουργεί σε μη -Jailbreake iDevices. Για να εγκαταστήσετε σωστά αυτόν τον εξομοιωτή, επιστρέψτε την ημερομηνία του τηλεφώνου σας πριν από τις 8 Φεβρουαρίου 2014. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ξεκινήστε την για πρώτη φορά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε αυτόματα την ημερομηνία της συσκευής σας. Προσθέστε roms κατεβάζοντας τα παιχνίδια σε μορφή zip.

Ο εξομοιωτής NDS4IOS Περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά όπως η ενσωμάτωση και η διαχείριση του ελεγκτή iOS 7 και προσφέρει επιλογές για το στυλ και τη θέση του πεζοδρομίου ελέγχου, ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web ενσωματωμένο στην εφαρμογή για λήψη Nintendo DS Games με μορφή ROM και άλλα. Και αν έχετε λογαριασμό Dropbox, NDS4IOS, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας παιχνιδιών και να φορτώσετε το ROM χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

Τέλος, ελάτε και κατεβάστε DS4IOS ελεύθερα και χωρίς όριο χρήσης.

5 τρόποι για να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή Windows και φορητό υπολογιστή

Παίξτε παιχνίδια iOS στα Windows

Θέλετε να παίξετε παιχνίδια iOS στον υπολογιστή και να έχετε την εμφάνιση μιας συσκευής iOS χωρίς να έχετε ? Εάν ναι, τότε είστε σίγουρα στο σωστό μέρος. Χάρη στους υπέροχους εξομοιωτές και τους προσομοιωτές iOS, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια iOS στον υπολογιστή σας, τα οποία είναι διαφορετικά αποκλειστικά για συσκευές iOS.

Τώρα μπορεί να αναρωτηθείτε τι είναι ένας εξομοιωτής ? Διαβάστε τα υπόλοιπα για να μάθετε περισσότερα για τους εξομοιωτές iOS. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους εξομοιωτές iOS για δωρεάν Windows PC ικανό να υποστηρίξει όλες τις εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων των Windows (7/8/8.1/10).

Χειρισμός του Premium Winrelais .

Ενεργοποιήστε το JavaScript

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε υπολογιστή Windows και φορητό υπολογιστή

Περιεχόμενα
 • 1. Τι είναι ένας εξομοιωτής iOS ?
 • 2. Πώς διαφέρει ένας εξομοιωτής από έναν προσομοιωτή ?
 • 3. Οι 5 καλύτεροι εξομοιωτές iOS για Windows
  • 3.1. IPadian
  • 3.2. IPhone Air Emulator
  • 3.3. Έξυπνο πρόσωπο
  • 3.4. Στούντιο Mobione
  • 3.5. Εφαρμογή.IO

  Τι είναι ένας εξομοιωτής iOS ?

  Ένας εξομοιωτής iOS είναι ουσιαστικά λογισμικό που μπορεί να εγκατασταθεί στο λειτουργικό σύστημα των Windows στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιείται για την εκτέλεση εφαρμογών iOS στον υπολογιστή. Με μια λέξη, είναι ένα εικονικό μηχάνημα που υποστηρίζει τη λειτουργία εφαρμογών που ανήκουν σε άλλο λειτουργικό σύστημα και τους κάνει να λειτουργούν σωστά.

  Πώς διαφέρει ένας εξομοιωτής από έναν προσομοιωτή ?

  Ένας εξομοιωτής αντικαθιστά την αρχική συσκευή. Μπορεί να εκτελέσει το ίδιο λογισμικό και εφαρμογές με την αρχική συσκευή χωρίς να τις τροποποιεί. Οι εξομοιωτές χρησιμοποιούνται κυρίως από χρήστες μη -IOS που επιθυμούν να ανακαλύψουν τη διεπαφή iPhone/iPad χωρίς να έχουν την αρχική συσκευή. Προτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες και τους προγραμματιστές να δοκιμάζουν εφαρμογές οδήγησης λόγω της φιλικής λειτουργικότητας και της ευελιξίας του από το χρήστη.

  Από την άλλη πλευρά, ένας προσομοιωτής μπορεί να διαμορφώσει ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό του λειτουργικού συστήματος της αρχικής συσκευής, αλλά δεν απαντά στον εξοπλισμό του. Για το λόγο αυτό, ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν σε προσομοιωτές ή μπορούν να τρέξουν λίγο διαφορετικά. Ένας προσομοιωτής εκτελεί συχνά τον κώδικα γρηγορότερα και πιο εύκολα και ξεκινά αμέσως σε λίγα δευτερόλεπτα.

  5 καλύτεροι εξομοιωτές iOS για Windows PC

  1. IPadian

  IPadian

  Το iPadian είναι ένας προσομοιωτής iOS για Windows PC που έχει γραφική διεπαφή παρόμοια με αυτή ενός iPad. Όταν το χρησιμοποιείτε, η διεπαφή που συναντάτε στον υπολογιστή σας Windows θα είναι πανομοιότυπη όταν χρησιμοποιείτε ένα iPad. Ωστόσο, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Apple App Store, επομένως περιορίζεστε στην εξατομικευμένη μπουτίκ εφαρμογής του iPadian.

  Το iPadian είναι διαθέσιμο σε δωρεάν και πληρωμένη έκδοση. Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά καλή για να εφαρμοστεί για τυχόν παιχνίδια ή εφαρμογές iOS. Αυτός ο εξομοιωτής iOS είναι γνωστός για την υψηλή ταχύτητα θεραπείας, την ελκυστική γραφική διεπαφή, τα καλά ποσοστά λήψης, τη συμβατότητά του με τις εφαρμογές και τις πλούσιες οθόνες του. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι έχετε άμεση πρόσβαση στα κουμπιά και στην οθόνη αφής κάνοντας απλά κλικ στην οθόνη

  2. Air iPhone Emulator

  IPhone Air Emulator

  Το Air iPhone είναι γνωστό για την απλότητα και τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή του. Αυτή είναι μια εφαρμογή Adobe Air που προσφέρει το γραφικό περιβάλλον iPhone και σας επιτρέπει να εκτελείτε εφαρμογές iOS απευθείας στον υπολογιστή σας. Μιμείται τη διεπαφή γραφικού χρήστη του iPhone. Για να εκτελέσετε το iPhone Air, θα χρειαστείτε το πλαίσιο αέρα για την εφαρμογή του προγράμματος. Αυτός ο εξομοιωτής iOS για υπολογιστή είναι δωρεάν και είναι καλύτερα συμβατό με τα Windows 7, 8 και 8.1.

  3. Έξυπνο πρόσωπο

  Έξυπνος

  Το SmartFace είναι λογισμικό ανάπτυξης εφαρμογών που σας επιτρέπει να μιμείται το iOS δωρεάν. Ο κύριος στόχος της SmartFace είναι να δοκιμαστεί εφαρμογές iOS σε διαφορετικά περιβάλλοντα iOS. Πρόκειται για μια πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης κινητικότητας επιχειρήσεων που μειώνει το κόστος, αυξάνει την παραγωγικότητα, εξαλείφει την εξάρτηση και παρέχει στρατηγικές λύσεις κινητικότητας. Το iOS Emulator παρέχει πλήρεις επιλογές εντοπισμού σφαλμάτων για εφαρμογές iOS. Αυτός είναι ο εξομοιωτής που θα χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να έχετε μια εμπειρία στον υπολογιστή σας Windows παρόμοια με αυτόν ενός iPad ή iPhone και των εγγενών εφαρμογών τους.

  4. Στούντιο Mobione

  Στούντιο Mobione

  Το Mobistudio είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές iOS για PC. Με αυτόν τον εξομοιωτή, μπορούμε να εκτελέσουμε τόσο εφαρμογές iOS όσο και εφαρμογές Android στον υπολογιστή μας. Είναι πολύ χρήσιμο για τους προγραμματιστές, επειδή οι εφαρμογές MOBIONE πολλαπλών πλατφόρμες είναι χτισμένες στο δημοφιλές μοντέλο εγγενούς εφαρμογής HTML5 χρησιμοποιώντας το πλαίσιο Open Source Cordova ή PhoneGAP. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητό ιστό ή έναν βελτιστοποιημένο ιστότοπο. Αυτό το iOS Emulator σάς επιτρέπει να μάθετε να παίζετε παιχνίδια iOS σε έναν υπολογιστή Windows, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές iOS στο σύστημα Windows δωρεάν.

  5. Εφαρμογή.IO

  App.io

  Αν ψάχνετε για έναν εξομοιωτή iOS που θα χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας Windows χωρίς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο σύστημά σας για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Emulator.Io ios για Windows. Εφαρμογή.Το IO είναι ένας ηλεκτρονικός εξομοιωτής iOS που μπορεί να λειτουργεί περισσότερο ή λιγότερο παρόμοια με τους εξομοιωτές εκτός σύνδεσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πακέτο iOS.Εφαρμογή στον ιστότοπο της εφαρμογής.IO και θα πάρετε τη διεπαφή σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπου μπορείτε να εκτελέσετε τις εφαρμογές. Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του ιστότοπου είναι ότι λειτουργεί ακόμη και με αρχεία .APK, που σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το iOS Emulator για να εκτελέσετε εφαρμογές Android Android.