Elops: Η μάρκα ποδηλάτων Ville Décathlon, Elops 520 Κριτικές | Το ιδανικό ποδήλατο της πόλης? Πλήρες τεχνικό φύλλο

Elops 520

Ελλεί είναι ένα μάρκα που δημιουργήθηκε το 2020 από το Decathlon για συμβατικά ποδήλατα πόλεων, ηλεκτρικά ποδήλατα, αξεσουάρ … Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στα προϊόντα της μάρκας Elops και των χαρακτηριστικών τους.

Γνώση για το εμπορικό σήμα Elops, το ποδήλατο της πόλης από το Décathlon:

Το Decathlon καθιερώθηκε γρήγορα ως σημαντικός παίκτης στον τομέα του ποδηλασία . Η μάρκα Elops έχει ξεχωρίσει, χάρη στο ποδήλατα πόλης , που είναι διαθέσιμα σε συμβατικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Επί πλέον, Δέκαθλο επέτρεψε σε όλους να έχουν πρόσβαση στο ποδήλατο.

Σύγκριση ποδηλάτων από την περιοχή Elops:

Πόλη ποδηλάτου Elops 520 χαμηλό πλαίσιο Elops 120 E Electric City Bike Elops 920 E Bike Electricity
Επιστροφές και ανταλλαγές που προσφέρονται για 365 ημέρες Velo de Ville Elops 520 Base Blue Jeans Frame

Ιστορία της μάρκας Elops:

Ελλεί είναι ένα μάρκα που δημιουργήθηκε το 2020 από το Decathlon για συμβατικά ποδήλατα πόλεων, ηλεκτρικά ποδήλατα, αξεσουάρ … Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στα προϊόντα της μάρκας Elops και των χαρακτηριστικών τους.

Οι διαφορετικές σειρές:

Το Decathlon προσφέρει μια διαφορετική επιλογή άρθρων για να φτάσει στο μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων και, ως εκ τούτου, πρακτικές. Ο στόχος αυτών των σειρών είναι να ανταποκριθεί τα αιτήματα όλων διατηρώντας παράλληλα το Προσβάσιμη πρακτική. Έτσι, υπάρχουν κύριες σειρές προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους πρακτικών όπως:

 • Οι ποδηλάτες βουνών θα εκτιμήσουν τη μάρκα Rockrider.
 • Ελλεί είναι η μάρκα για ποδήλατα της πόλης.
 • Το Triban είναι ένα εμπορικό σήμα που προορίζεται για όλα τα οδικά ποδήλατα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η συλλογή ποδηλάτων Elops προσφέρει κλασικές και ηλεκτρικές εκδόσεις όλων των ποδηλάτων της πόλης.

Elops σε ηλεκτρική έκδοση:

Χάρη στην προσβασιμότητά της, η γαλλική μάρκα μπόρεσε να διακρίνει από τους ανταγωνιστές της.

Προϊόντα μάρκας Ελλεί Είναι από καλές ποιότητες Και προσιτός σε όλους ! Επιπλέον, η Décathlon σχεδιάζει τα προϊόντα του, δίνοντας προσοχή στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του, κάτι που είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Έχει λοιπόν αναπτυχθεί στο σχεδιασμό ηλεκτρικού ποδηλάτου που ενθαρρύνει τους πληθυσμούς να βρεθούν στο ποδήλατο για καθημερινά ταξίδια Ή τυχαίος για ευχαρίστηση. Το Elops προσφέρει μια ποικιλία από το Vae για να καλύψει τις ανάγκες του καθενός. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα ποδήλατο της πόλης, ένα ποδήλατο δρόμου, ένα ποδήλατο βουνού ή ένα ποδήλατο cross-country, είναι όλα διαθέσιμα σε παραδοσιακή και ηλεκτρική έκδοση.

Όσον αφορά την άνεση και τον εξοπλισμό, η ηλεκτρική βοήθεια Elops Bike προσφέρει όλα αυτά. Θα έχετε απλώς έναν τρόπο μεταφοράς που θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε περαιτέρω και να απολαύσετε τις περιπέτειές σας με χαμηλότερο κόστος !

Elops, τι ταυτότητα ?

Δεν είναι τόσο μια νέα ταυτότητα όσο μια διευκρίνιση. Πριν από το 2019, οι πελάτες είχαν πρόβλημα να βρεθούν εκεί μεταξύ των διαφόρων μοντέλων ποδηλάτων, επειδή όλες οι αναφορές ξεκίνησαν με το BTWIN, ανεξάρτητα από το είδος του ποδηλάτου που επιδιώκεται. Θα μπορούσατε να συναντήσετε το BTWIN ROCKRIDER 520 ή το BTWIN ELOPS 520, για παράδειγμα. Το Decathlon έχει απλοποιηθεί αφαιρώντας το btwin μπροστά σε κάθε αναφορά.

Τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει. Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην ποιότητα των προϊόντων decathlon και στην ποιότητα του εξοπλισμού που χρησιμοποιεί και να προτείνετε.

Elops 520

Με το Elops 520, το Decathlon ευνόησε την άνεση προσφέροντας εξοπλισμό ποιότητας και αξεσουάρ.

199 € Τιμή παρατηρήθηκε
250 € Τιμή παρατηρήθηκε
259 € Τιμή παρατηρήθηκε
299 € Τιμή παρατηρήθηκε
299 € Τιμή παρατηρήθηκε
349 € Τιμή παρατηρήθηκε
350 € Τιμή παρατηρήθηκε
449 € Τιμή παρατηρήθηκε
449 € Τιμή παρατηρήθηκε
450 € Τιμή παρατηρήθηκε
460 € Τιμή παρατηρήθηκε
470 € Τιμή παρατηρήθηκε
599 € Τιμή παρατηρήθηκε
599 € Τιμή παρατηρήθηκε
879 € Τιμή παρατηρήθηκε
899 € Τιμή παρατηρήθηκε
Επιστροφή στο αρχείο – Elops 520

Η γνώμη της κυκλοφορίας

Elops 520

Το σημείωμα γραφής

 • – Χαμηλό πλαίσιο
 • – Ανεση
 • – Φρένα V-φρένα
 • – Πλαίσιο, κρεμάστρα, sapper και πιρούνι εγγυημένη για τη ζωή

Η γνώμη μας για το Elops 520

Με το Elops 520, το Decathlon ευνόησε την άνεση προσφέροντας εξοπλισμό ποιότητας και αξεσουάρ.

Τα καλύτερα κλασικά ποδήλατα αγοράς στην αγορά

Αφού εξετάσαμε διάφορες διαμορφώσεις, αντιλήψεις, ιδιότητες και κόστος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τα δύο πιο αποτελεσματικά ποδήλατα ηλεκτρικής πόλης που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Podium -rolls \ -520

Δέκαθλο
Elops 520

Διαβάστε τη γνώμη μας
Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

podium -moma \ -bikes \ -city \ -classic

Ποδήλατα MoMA
City Classic

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Decathlon κατάφερε να κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αγορά ποδηλασίας, καθιστώντας αυτή τη δραστηριότητα προσβάσιμη στο ευρύ κοινό. Η μάρκα έχει διακριθεί χάρη στο φάσμα των ποδηλάτων του Elops City, που διατίθεται σε κλασικές και ηλεκτρικές εκδόσεις. Ιδιαίτερα χάρη στο μοντέλο BTWIN Elops 520.

Στο πρόγραμμα σε αυτό το άρθρο: απεικόνιση

Ο Btwin Elops 520 είναι ένα υψηλό ποδήλατο της πόλης που προσφέρει η γαλλική μάρκα Decathlon. Αυτό το ποδήλατο διαθέτει ένα ελαφρύ και κομψό πλαίσιο αλουμινίου, καθώς και μια μετάδοση Shimano Altus για μια ρευστή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Η άνεση του χρήστη λαμβάνεται επίσης υπόψη, χάρη στη σέλα πηκτής και τις εργονομικές λαβές του. Το ποδήλατο Decathlon είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φωτισμό LED, λάσπες και ράφι αποσκευών για πρακτική χρήση στην πόλη.

Εν ολίγοις, το Btwin Elops 520 είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ανώτερο, άνετο και πρακτικό ποδήλατο της πόλης για τις καθημερινές τους εκδρομές.

Καταναλωτική γνώμη

Τα μεγέθη του Elops 520

Η γαλλική ομάδα προσφέρει πολλά μεγέθη σε μελλοντικούς χρήστες για να εγγυηθεί τη βέλτιστη άνεση οδήγησης.

Xs 145 cm και 155 cm
S/m 155 cm και 175 cm
L/xl 175 cm και 195 cm

Εάν βρίσκεστε στη διασταύρωση δύο μεγεθών και διστάσετε, το στυλ οδήγησής σας θα καθορίσει αυτό που θα πρέπει να πάρετε. Για βέλτιστη άνεση οδήγησης, επιλέξτε μικρότερο μέγεθος για να υιοθετήσετε υψηλότερη θέση.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για περισσότερη απόδοση και ταχύτητα, ευνοούν το ανώτερο μέγεθος για χαμηλότερη θέση.

Μέγιστο βάρος και φορτίο

Αν και το βάρος του Elops 520 είναι ελαφρώς υψηλότερο από αυτό της περιοχής Rockrider, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ελαφρότητα χρειάζεται ανάλογα με την πρακτική. Επομένως, εδώ είναι οι αντιστοιχίες:

Xs 17,6 kg
S/m 19,1 kg
L/xl 19,45 kg

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν και το βάρος μπορεί να φαίνεται σημαντικό, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της πρακτικής της ποδηλασίας σε αστικές περιοχές.

Elops 520 πλαίσιο και ανάρτηση

Το χαμηλό χάλυβα πλαισίου του ποδηλάτου Elops 520 προσφέρει μια ευκολία πρακτικής έκτασης. Η γεωμετρία της πόλης επιτρέπει στον χρήστη να οδηγεί με τα δεξιά πίσω. Παρόλο που δεν υπάρχει αναστολή σε αυτό το ποδήλατο Decathlon City, αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η αστική πρακτική δεν απαιτεί να ξεπερνούν τα μεγάλα εμπόδια ή τα τραχιά μονοπάτια.

Ωστόσο, για να απορροφήσει τις δονήσεις που προκαλούνται από τις επιστρώσεις, υπάρχει ένα ελαφρώς καμπύλο πιρούνι για να προσφέρει ένα ορισμένο επίπεδο άνεσης.

Πλαίσιο Ατσάλι
Πιρούνι Ατσάλι

Μετάδοση και μηχανισμός μεταφοράς

Ο Velo Elops 520 είναι εξοπλισμένο με έναν εξωτερικό μεταφορέα που προσφέρει συνολικά 6 ταχύτητες, εξαλείφοντας την ανάγκη να ζυγίζουν μεταξύ διαφορετικών συνόλων. Επομένως, η χρήση αυτού του ποδηλάτου είναι απλοποιημένη και πρακτική. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την ταχύτητά σας ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Μετάδοση/μηχανισμός μεταφοράς Σε Scene, 6 ταχύτητες btwin από microShift
Πετάλι Mono-Plateau, 40 δόντια
Λαβή Btwin από microShift 6 -Speed ​​Rotary
Αλυσίδα Αντι-διάσημα km

Πέδηση και τροχούς

Το ποδήλατο Elops 520 είναι εξοπλισμένο με αλουμίνιο με εμπρός και πίσω φρένα V-φρένο για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την άνεσή σας. Αυτά τα φρένα προσφέρουν προοδευτική και αποτελεσματική πέδηση. Επιπλέον, οι δύο μοχλοί για την ενεργοποίηση των φρένων βρίσκονται στο χέρι, μπροστά από τις λαβές στο τιμόνι, για εύκολη χρήση.

Φρένα Μπροστινό και οπίσθιο χάλυβα V-Brake
Μοχλοί φρένων Αλουμίνιο
Τροχοί 28 “μπροστά και πίσω σε απλό αλουμίνιο τοίχου, 36 ακτίνες
26 “σε μέγεθος XS
Ελαστικά Ελαστικά τύπου μπαλονιού με ενίσχυση αντι-χακτη

Συμβατά αξεσουάρ και εξοπλισμός

Το ποδήλατο Decathlon Elops 520 είναι εξοπλισμένο με αξεσουάρ και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για αστική πρακτική, εξασφαλίζοντας έτσι την άνεση και την ασφάλειά σας.

Έχει ένα δεκανίκι στον πίσω τροχό έτσι ώστε να μην σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια του πεντάλ. Ένα ράφι αποσκευών είναι πάνω από τον πίσω τροχό και μπορεί να υποστηρίξει έως και 27 κιλά. Θα βρείτε επίσης μια πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου που μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 7 κιλά, πρακτικά για να μεταφέρει τα πράγματα, τα χαρτιά ή το φορητό υπολογιστή σας αν πάτε στη δουλειά. Το πίσω καθυστερημένο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει ένα κάθισμα παιδιού.

Συμβατότητα αξεσουάρ Τυπικό ράφι αποσκευών, έως 27 κιλά φορτίου (κάθισμα μωρού, αποσκευές)
Bidon ή αντι-κλοπής φορέας στο επίπεδο του σωλήνα σέλας
Πλαίσιο στο πίσω μέρος
Παιδικό ρυμουλκούμενο στον άξονα του πίσω τροχού
Εξοπλισμός Ενισχυμένο πλευρικό δεκανίκι για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του ποδηλάτου, το ράφι αποσκευών και το καλάθι/μπροστινή πλατφόρμα φορτωμένη.

Elops-520-bléirage

Ορατότητα του Elops 520

Το εμπορικό σήμα σας προσφέρει επίσης ένα σύστημα φωτισμού LED Bottle Dynamo στο μπροστινό και πίσω για να βελτιώσετε την ορατότητα σας στο δρόμο. Αυτά τα φώτα λειτουργούν χάρη στη χρήση, παράγετε επομένως την απαραίτητη ενέργεια και προσφέρετε μια σειρά 30 μέτρων μπροστά και ορατότητα μέχρι 150 μ. Στο πίσω μέρος για άλλους χρήστες του δρόμου.

Προκειμένου να σας προστατεύσει από τις πιτσιλιές σε περίπτωση υγρού δρόμου, το εμπορικό σήμα έχει εγκαταστήσει εμπρός και πίσω λάσπες καθώς και περίβλημα αλυσίδας. Θα βρείτε επίσης συγκεκριμένες τοποθεσίες για να εγκαταστήσετε ένα πλαίσιο πλαισίου και ένα πτυσσόμενο αντι -κλοπής. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο είναι συμβατό με ολόκληρο το φάσμα των αποσκευών B’twin για ακόμη μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Αυτόνομος φωτισμός με εμπρός και πίσω λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από το Dynamo Bota
Τα πίσω φώτα ενσωματώνονται στο λάσπη και το μέτωπο για το μέτωπο για να αποφευχθεί η θραύση
Πίσω ουρά ενσωματωμένη στο ράφι αποσκευών

Συντήρηση και εγγύηση

Είναι σημαντικό να φροντίζετε το ποδήλατό σας Elops 520 καθαρίζοντας τακτικά με νερό και σφουγγάρι, και στη συνέχεια στεγνώστε προσεκτικά για να αποφύγετε όλα τα ίχνη υγρασίας. Αποφύγετε επίσης τα διαβρωτικά προϊόντα και μην τα αποθηκεύετε σε περιβάλλον αλατιού. Για μια περαιτέρω συνέντευξη, το Decathlon προσφέρει αναθεωρήσεις ελαστικών, φρένων και μετάδοσης στα εργαστήρια του.

Επιπλέον, η γαλλική ομάδα εγγυάται το Gallows, το σκηνικό, την κρεμάστρα και το άκαμπτο πιρούνι αυτού του ποδηλάτου για τη ζωή.

Συνέντευξη Τακτικός
Εγγύηση Πλαίσιο, χάλια, κρεμάστρα, άκαμπτο πιρούνι για ζωή
Τα υπόλοιπα εξαρτήματα, 2 χρόνια, από τη φθορά

Η τιμή των Elops 520

Το Elops 520 Urban Bike διατίθεται στο εμπόριο από το Decathlon σε προσιτή τιμή, προσφέροντας καλή σχέση χρήσης για τα χρήματα. Παρόλο που η ηλεκτρική έκδοση Elops 920 είναι υψηλότερη όσον αφορά την απόδοση, η τυπική έκδοση παραμένει μια σταθερή επιλογή για τους αγοραστές που ασχολούνται με τον προϋπολογισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα επωφεληθείτε από την ποιότητα και την τεχνογνωσία ενός εμπορικού σήματος που είναι γνωστό για τα ποιοτικά προϊόντα της.

Τιμή Μεταξύ 300 και 400 ευρώ

Το Elops 520 αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό

Επί του παρόντος, οι κατασκευαστές ποδηλάτων και οι πωλητές ασχολούνται με έντονο ανταγωνισμό. Έχει ξεκινήσει ένας εντυπωσιακός αριθμός αναφορών, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την επιλογή των καταναλωτών.

Κάθε μάρκα προσπαθεί να ξεχωρίσει προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα, στο αρχικό στυλ. Αντιμέτωποι με αυτήν την πρόκληση, το Decathlon προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ποδήλατα καθώς και μοντέλα ηλεκτρικής βοήθειας.

Αυτός ο αναπτυσσόμενος τομέας συνεχίζει να αυξάνεται και η γαλλική μάρκα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, προσφέροντας VAE προσβάσιμη σε όλους τους προϋπολογισμούς. Παρόλο που η Decathlon δεν είναι η μόνη εταιρεία που θα ξεκινήσει αυτήν την ακμάζουσα αγορά, υπάρχει επίσης η πλατφόρμα πωλήσεων Alltricks Online.

Podium -rolls \ -520

Δέκαθλο
Elops 520

Διαβάστε τη γνώμη μας
Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

podium -moma \ -bikes \ -city \ -classic

Ποδήλατα MoMA
City Classic

Elops, τι ακριβώς είναι?

Η γαλλική ομάδα προσφέρει μια σειρά από ποδήλατα που ονομάζονται Elops που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αστική χρήση. Παρόλο που η ονομασία τους έχει αλλάξει από το 2019, η ποιότητα και τα προϊόντα που προσφέρονται παρέμειναν τα ίδια με αυτά της παλιάς αναφοράς που ονομάζεται Btwin Elops.

Έτσι, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα ποδήλατα της πόλης που προσφέρει το Decathlon, είναι τώρα αρκετό να αναζητήσετε απλά το εύρος των Elops.

Μια νέα ταυτότητα ?

Πριν από το 2019, ήταν δύσκολο για τους πελάτες να συναντηθούν μεταξύ των διαφόρων μοντέλων και των σειρών ποδηλάτων που προσφέρονται από το Decathlon. Τα ονόματα όλων των προϊόντων ξεκίνησαν με το “Btwin”, είτε ψάχνατε για ποδήλατο πόλης, ποδήλατο δρόμου, VTC ή ποδήλατο βουνού, όπως το Btwin Rockrider 520 ή το BTWIN Elops.

Από τότε, το Decathlon έχει απλοποιήσει τα πράγματα απλά αφαιρώντας το “Btwin” μπροστά σε κάθε αναφορά, αλλά η ποιότητα των προϊόντων και του εξοπλισμού που προσφέρει η Decathlon παραμένει το ίδιο.

Οι διαφορετικές σειρές

Το Decathlon έχει σχεδιάσει διάφορες σειρές προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των διαφόρων τύπων πρακτικών και να λάβει το μέγιστο των ανθρώπων. Αυτές οι σειρές στοχεύουν να κάνουν την ποδηλασία προσβάσιμη σε όλους. Έτσι, υπάρχουν 4 μεγάλες σειρές προσαρμοσμένες σε 4 τύπους πρακτικών:

 • Rockrider για όλα τα ποδήλατα -terrain (Mountain Biking)
 • Riverside for Bikes All Path (VTC)
 • Elops για ποδήλατα πόλης
 • Triban για οδικά ποδήλατα

Εν ολίγοις, η σειρά Elops συγκεντρώνει όλα τα ποδήλατα της πόλης που προσφέρει το Decathlon, είτε κλασικό είτε ηλεκτρικό.

Και το ηλεκτρικό σε όλα αυτά ?

Η αγορά ποδηλασίας επεκτείνεται συνεχώς, όπως έχει ήδη αναφερθεί. Επιπλέον, η γαλλική κυβέρνηση προάγει σαφώς αυτή την εξέλιξη δημιουργώντας διαδρομές κύκλου και αναπτύσσοντας συγκεκριμένη υποδομή για τους ποδηλάτες.

Φανταστείτε να είστε σε θέση να παρατείνετε τους περιπάτους σας εύκολα χάρη σε μια ηλεκτρική βοήθεια που είναι εγκατεστημένη στο ποδήλατό σας. Μάρκες όπως το Decathlon εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν αυτήν την πρακτική λύση. Κάθε τύπος ποδηλάτου, είτε πρόκειται για ποδήλατα βουνού, VTC, οδοποιία ή ποδήλατα πόλης, είναι τώρα διαθέσιμο σε ηλεκτρική έκδοση για να καλύψει τις ανάγκες όλων.

Πολύ ακριβό ?

Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε και να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ειδικά λόγω του υψηλού κόστους τους. Ωστόσο, χάρη στις κυβερνητικές προσπάθειες για την ανάπτυξη υποδομών κύκλου και ενθαρρυντικά για τα οικολογικά ταξίδια, είναι πλέον δυνατό να επωφεληθούν από τα ασφάλιστρα για την αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Αυτά τα ασφάλιστρα μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος αγοράς και να επιτρέψουν στους καταναλωτές να εξοικονομήσουν τα χρήματά τους. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

 • Εθνική βοήθεια: Είναι ίσο με το 20% της τιμής αγοράς, συμπεριλαμβανομένου του φόρου ή του μέγιστου 200 €.
 • Περιφερειακή βοήθεια: Μεταβλητή ανάλογα με την περιοχή, μεταξύ € 150 και 600 €
 • Κοινοτική βοήθεια: Εξαρτάται από τους δήμους, στο Παρίσι για την αγορά ενός VAE, ο καταναλωτής μπορεί να λάβει έως και 400 €.

Αυτά τα δεδομένα παραμένουν καθαρά ενδεικτικά, φαίνεται σημαντικό και κατάλληλο να πλησιάσετε τον δήμο σας ή την περιοχή σας προκειμένου να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την επιλεξιμότητα και τις συνθήκες πρόσβασης.

Elops σε ηλεκτρική έκδοση

Αυτή η γαλλική μάρκα κατάφερε να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της χάρη στην προσβασιμότητά της. Πράγματι, απευθύνεται σε όλους και προσφέρει προϊόντα καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα γαλλικά σπίτια. Πρόσφατα, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε ένα νέο πεδίο, πράσινη κινητικότητα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών ποδηλάτων. Είτε ψάχνετε για ποδήλατο πόλης, οδό, ποδήλατο βουνού ή VTC, υπάρχει αναγκαστικά μια κλασική ή ηλεκτρική έκδοση διαθέσιμη.

Το Elops εξοπλισμένο με ηλεκτρική βοήθεια έχει όλα τα χαρακτηριστικά από την άποψη της άνεσης και του εξοπλισμού. Θα έχετε απλώς ένα μέσο μεταφοράς που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε περαιτέρω και να απολαύσετε περισσότερες από τις εκδρομές σας για μια πάντα προσιτή τιμή !

Να συμπεράνω

Το Elops 520 City Bike είναι ένα πλήρες, άνετο και μελετημένο προϊόν για αποκλειστικά αστική χρήση. Μπορείτε αναμφισβήτητα να υπολογίζετε σε όλο τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ που ενσωματώνονται στο τελευταίο. Παρά τα πάντα, πιστεύουμε ότι η ηλεκτρική έκδοση θα σας φέρει καλύτερη ικανοποίηση και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τα ταξίδια σας με λιγότερους περιορισμούς και προσπάθειες.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Κυκλοφοριστής
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται