Dyson V12 Slim Test Absolute: Ένα ηλεκτρικό κενό -Balai που το έχει στο Slim – Numériques, Dyson V12 Slim Absolute: Test and Reviews 2023

Dyson V12 Slim Absolute: Test and Reviews 2023

Αλλά πώς συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας ? Ανακαλύπτω Η γνώμη μας για Dyson V12 Slim Απόλυτος ��

Dyson V12 Slim Test Absolute: Ένα ηλεκτρικό κενό-balai που το έχει στο Slim

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Παρουσιάστηκε ως μειωμένη έκδοση του ανίχνευσης V15, το V12 φαίνεται μάλλον εμπνευσμένο από το V11 που κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Μικρότερο, ελαφρύτερο και θεωρητικά πιο βολικό, θα εμφανιστεί στο ύψος του ένδοξου ηλικιωμένου του ?

Παρουσίαση

Το Dyson V12 Slim παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες, με το V15. Ισχυρή από την αναρρόφηση Lamin που επιβιβάζοντας το λέιζερ-προς-see-la-pouter, είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα λίγο βιαστικά ότι αυτό το V12 ήθελε ένα είδος μίνι V15. Και όμως, μια ματιά στο τεχνικό φύλλο μας δείχνει ότι είναι μάλλον στο πλάι του επιπλέον V11 (με αφαιρούμενη μπαταρία) που πρέπει να αναζητήσετε τις ομοιότητες. Με έναν αισθητήρα σωματιδίων, αυτή η πολυ-κυκλική ηλεκτρική σκούπα με διήθηση φιλτραρίσματος φιλοξενεί μια οθόνη στο πίσω μέρος του κύριου μπλοκ, που χρησιμοποιείται ειδικά για την παρακολούθηση της υπόλοιπης αυτονομίας χάρη σε μια εκτίμηση στο δευτερόλεπτο. Πιο συμπαγές και ελαφρύτερο από το V11, ο Dyson έπρεπε να μειώσει το μέγεθος του συλλέκτη που πηγαίνει από 0,76 λίτρα σε “μόνο” 0,35 λίτρων. Με μια λέξη όπως σε εκατό, το V12 Slim φαίνεται να διαγράφει τα ελαττώματα του επιπλέον V11. Μέχρι να γίνει Το dyson να έχει ?

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Ευκολία στην απασχόληση

Ακόμη και χωρίς να είναι πυκνότητα κενού Balais, γνωρίζουμε αμέσως ότι το V12 Slim βγαίνει από τα γραφεία της Dyson λόγω των φρικτών χρωμάτων του, ακόμα κι αν αυτή η φορά ο σωλήνας αναρρόφησης παίζει την κάρτα Sobriety χάρη στο μεταλλικό μαύρο του Good Aloi. Όπως πάντα, τα υλικά φαίνεται να είναι ποιότητα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν πολλές μυϊκές οικιακές συνεδρίες χωρίς να δείχνουν πολύ γρήγορα σημάδια φθοράς ή θραύσης. Τα διαφορετικά κομμάτια ταιριάζουν τέλεια, χωρίς να αφήνουν διάκενα. Επομένως, η στεγανότητα είναι τέλεια και δεν υπάρχει κίνδυνος να φτύσουμε σκόνη κατά τη διάρκεια της αναρρόφησης.

Το 2019, επικρίναμε ένα βάρος στο V11, αφού το κύριο μπλοκ φτάνει σχεδόν 2 κιλά (1,99 κιλά πολύ) για να ανεβαίνει έως και 3 κιλά όταν πηγαίνει σε κατάσταση αναρρόφησης εδάφους, δηλαδή -dire που παρέχεται με το σωλήνα Και η σκληρή βούρτσα “υψηλή ροπή”. Το V12 Slim έχει υποστεί μια δραστική θεραπεία απώλειας βάρους και το βάρος του κύριου μπλοκ δεν υπερβαίνει τα 1,48 kg. Με τον σωλήνα αναρρόφησης και την κεφαλή αναρρόφησης με σκληρή βούρτσα, η κλίμακα υποδεικνύει 2,34 kg και ακόμη και 2,10 κιλά αν επιλέξετε να βάλετε το μαλακό βούρτσα χνουδωτό, ότι με το λέιζερ. Συμπέρασμα, περνάμε το V12 Slim χωρίς υπερβολική προσπάθεια, ακόμα κι αν το νοικοκυριό τείνει να σύρει. Επιπλέον, οι αρθρώσεις της κεφαλής αναρρόφησης είναι πολύ ευέλικτες και μπορούμε να πάρουμε πολύ σφιχτές στροφές χωρίς να δούμε το κεφάλι να γλιστρήσει στο έδαφος. Δεν είναι πάντα η περίπτωση.

Ως balai balai, το V12 Slim δεν είναι πραγματικά μια περίπλοκη συσκευή για να κυριαρχήσει, αλλά σηματοδοτεί ένα διάλειμμα στο μικρό κόσμο του Dyson. Πράγματι, το Omni-Glide στην άκρη είναι το πρώτο μοντέλο ραβδιού της βρετανικής μάρκας για να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο συνεχούς αναρρόφησης. Απλά πιέστε το κόκκινο κουμπί πάνω από το μπλοκ κινητήρα για να το ενεργοποιήσετε. Η φιλοδοξία θα συνεχιστεί όσο μια δεύτερη υποστήριξη δεν το έχει σταματήσει. Μέχρι στιγμής, ήταν απαραίτητο να διατηρηθεί μια συνεχής πιεσμένη χαλάρωση, έτσι ώστε η ηλεκτρική σκούπα να μην σταματήσει να λειτουργεί. Έτσι κερδίσαμε ανεξάρτητα, αφού δεν ήταν απαραίτητο να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή για να μετακινήσουμε ένα κομμάτι επίπλων ή ένα μπιχλιμπίδι, εις βάρος της άνεσης, ωστόσο, δεδομένου ότι ήταν απαραίτητο να πιέζουμε συνεχώς τη χαλάρωση.

Εάν όλοι βλέπουν το μεσημέρι στην πόρτα τους και είναι επομένως δύσκολο να αποφασίσουμε υπέρ της συνεχούς ή διαχωρισμένης αναρρόφησης, θα θέλαμε να τοποθετηθεί καλύτερα το γενικό κουμπί τροφίμων. Πράγματι, μπορούμε να “δοκιμάσουμε” τη συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρικών σκούπων Balais της σύγκρισης μας με το ένα χέρι, δηλαδή να τους ενεργοποιήσουμε, να τους σβήσει, εάν είναι απαραίτητο να τροποποιήσει την ισχύ αναρρόφησης. Εάν αυτή η τελευταία λειτουργία είναι επίσης δυνατή στο V12 Slim, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο χέρι σας για να πατήσετε αυτό το περίφημο κουμπί σχήματος/διακοπής. Μοιάζει με τίποτα, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να πιέσετε μια χαλάρωση σε ένα κενό πριν θυμηθείτε ότι αυτό δεν είναι το πώς λειτουργεί το V12 Slim και χρησιμοποιεί την κατάλληλη μέθοδο. ενοχλητικός.

Ο υπόλοιπος πίνακας ελέγχου αποτελείται επομένως από ένα κλειδί για να μεταβάλλεται η ισχύς αναρρόφησης. Μικρή αλλαγή, δεν είναι στρογγυλό και μέταλλο, αλλά ορθογώνια και πλαστικά. Χάνουμε λίγο στο κύρος, αλλά η επιχείρηση παραμένει ακριβώς η ίδια. Πατάμε το πλήκτρο για να μεταβείτε από το ένα επίπεδο στο άλλο και η οθόνη εμφανίζεται, εκτός από το όνομα της ισχύος (Eco, Inter, Boost) την εκτίμηση της υπόλοιπης αυτονομίας. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη συνεδρία καθαρισμού σας χωρίς φόβο να δείτε τη στάση V12 Slim στη μέση του.

Λάβαμε το V12 Slim στην απόλυτη έκδοση του, επομένως εξοπλισμένο στο τέλος του σωλήνα αναρρόφησης. Εκτός από το κύριο μπλοκ, το μαλακό κεφάλι με το λέιζερ και το σωλήνα αναρρόφησης, το κουτί περιέχει μια μηχανοκίνητη βούρτσα με σκληρό μαλλιά και μια αυτο-αμέτρητες μηχανοκίνητες minibrosse. Θυμηθείτε ότι ο εξοπλισμός αυτός δεν είναι συμβατός με άλλες ηλεκτρικές σκούπες Dyson-Balais. Υπάρχει επίσης ένας ραμμένος σωλήνας για τη διευκόλυνση της χρήσης του V12 Slim κάτω από τα έπιπλα, μια άκαμπτη βούρτσα, ένα μακρύ κορόιδο, το πινέλο που ενεργεί ως επίπεδη κοροϊδία, ένα κλιπ αποθήκευσης για να διορθωθεί στον σωλήνα αναρρόφησης και μια βάση τοίχου για αποθήκευση που Λειτουργεί επίσης ως βάση επαναφόρτισης. Πράγματι, όπως ο αναρροφητής-balai σε μορφή ραβδί, το V12 δεν στέκεται μόνη της.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Αναρρόφηση

Όπως και κάθε ονόματος, το V12 Slim δείχνει εξαιρετική απόδοση αναρρόφησης, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθεί στη σωστή βούρτσα για να φτάσει σε ένα βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στο Long Hair Carpet, για παράδειγμα, σε δύο λεπτά αναρρόφησης σε λειτουργία Boost, εξοπλισμένο με το Soft Brush, συλλέγει ήδη το 99 % του ρυζιού που έχουμε εξαπλωθεί. Αλλά συνδέοντας τη σκληρή βούρτσα με αυτό, με τις τρίχες νάιλον που κτύπησαν τις κλωστοϋφαντουργικές ίνες για να εξαγάγουν τη βρωμιά, φτάνουμε σε ένα άψογο αποτέλεσμα σε 1 λεπτό σε λειτουργία ώθησης σε αυτή την επιφάνεια, γενικά περίπλοκο για να απαλλαγούμε από τα σκουπίδια που imberlifying μάλλινο βρόχοι.

Στο λεπτό χαλί, από την άλλη πλευρά, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το μαλακό πινέλο, καθώς φτάνει σε ποσοστό απόδοσης 100 % σε 30 δευτερόλεπτα, ανεξάρτητα από το επίπεδο της επιλεγμένης ισχύος. Η σκληρή βούρτσα τείνει να ωθεί τους κόκκους ρυζιού πίσω από αυτό και αυτή τη φορά χρειάζεται ένα λεπτό για να ελπίζουμε να ανακτήσουν τα πάντα (96 % σε λειτουργία “Inter” σε 30 δευτερόλεπτα και 98 % σε λειτουργία ώθησης στην ίδια χρονική περίοδο).

Τέλος, σε σκληρά δάπεδα, εξακολουθεί να είναι η απαλή βούρτσα που είναι το πιο αποτελεσματικό με το πιπίλισμα 100 % των αποβλήτων σε 30 δευτερόλεπτα σε ενδιάμεση λειτουργία ή σε λειτουργία ώθησης. Η σκληρή βούρτσα (σε ενδιάμεση λειτουργία ή ώθηση) αφήνει το 1 % του ρυζιού που τραβήχτηκε μετά από 30 δευτερόλεπτα χρήσης, ακόμα λόγω του φαινομένου απόρριψης προς τα πίσω.

Για περαιτέρω :

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Συνέντευξη

Ο Dyson ανανεώνει το σύστημα αποστράγγισης του συλλέκτη “Point & Shoot”, χωρίς αμφιβολία τι είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Απλά πρέπει να σπρώξετε τον κόκκινο μοχλό για να δείτε την προόδου της δεξαμενής, ενώ μια λεπίδα καουτσούκ σκουπίζει τη μάσκα φίλτρου για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια που θα μπορούσαν να έχουν κρεμαστεί εκεί. Έφτασε στο τέλος του αγώνα, το αρθρωτό πυθμένα ανοίγει και πέφτει τα σκουπίδια στα σκουπίδια: απλό, γρήγορο, καθαρό.

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό το σύστημα περιπλέκει την απόσυρση της δεξαμενής αποβλήτων για καθαρισμό, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά. Πατώντας ένα κόκκινο κουμπί στον συλλέκτη, ο τελευταίος διαχωρίστηκε από το μπλοκ του κινητήρα πριν το τοποθετήσει πίσω στη θέση του, με λίγη δυσκολία, ωστόσο. Τίποτα ανυπέρβλητο που είπε.

Μια άλλη ικανοποίηση, η πολυστυκική διήθηση του V12 Slim είναι εξίσου αποτελεσματική με εκείνα άλλων ηλεκτρικών κενού Dyson-Bales. Η λεπτή σκόνη κατευθύνεται εξ ολοκλήρου στον συλλέκτη και παραμένει περιέχεται εκεί. Ως απόδειξη, αφού ζυγίζει το μέρος στο πλοίο του αφρού και του HEPA με την ισορροπία ακριβείας, είχαμε 20 γραμμάρια σκόνης κακάο στο Dyson V12 Slim καταπιεί 20 γραμμάρια. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα λειτουργίας, πραγματοποιήσαμε ένα δευτερόλεπτο ζυγίζοντας. Το βάρος του μοβ μέρους παρέμεινε το ίδιο στο πλησιέστερο χιλιοστό ενός γραμμάριου. Η σκόνη δεν έφτασε στα φίλτρα. Στην πραγματικότητα, επομένως δεν κινδυνεύουν να κορεσθούν πολύ γρήγορα.

Παρ ‘όλα αυτά, έτσι ώστε να μην χάσουμε δύναμη αναρρόφησης, παραμένει απαραίτητο να διατηρηθούν φίλτρα από καιρό σε καιρό. Αυτή η λειτουργία είναι πιο πρακτική, δεδομένου ότι το σύστημα διήθησης περιέχεται στο μοβ μέρος που αναφέρθηκε προηγουμένως και ότι αρκεί να το ξεβιδώσετε από το πίσω μέρος του κύριου μπλοκ για να το καθαρίσετε.

Τέλος, η συντήρηση της μαλακής βούρτσας δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, αφού δεν απαιτείται κανένα εργαλείο για την απομάκρυνση του κυλίνδρου από το κεφάλι και ότι είναι επίσης εύκολα ανταμείβεται. Ως εκ τούτου, κάποιος αναρωτιέται γιατί το ίδιο σύστημα δεν χρησιμοποιείται στο σκληρό πινέλο, αφού είναι απαραίτητο να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα δωμάτιο ή μια λαβή κουτάλι για να ξεβιδώσετε ένα πλαστικό μέρος και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιστροφικό πινέλο.

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Αυτονομία

Όπως συχνά στο Dyson, η αυτονομία φαίνεται λίγο περιορισμένη σε εμάς.

Η μπαταρία του V12 Slim αξίζει επίσης αυτό το προκριματικό, αφού είναι πιο συμπαγής από εκείνη ενός επιπλέον V11 V11 ειδικότερα. Βεβαίως, δεν είναι απαραιτήτως το μέγεθος που μετράει σε αυτόν τον τομέα, αλλά είναι σαφές ότι αυτό το V12 δεν είναι μαραθώνιο.

Τρέχει από ατμό μετά από μόλις 7 λεπτά 15 δευτερόλεπτα έως μέγιστη ισχύ. Μπορούμε να ελπίζουμε να κενό για 34 λεπτά σε ενδιάμεση λειτουργία όταν ένα μοντέλο όπως το Rowenta Air Force 760 Can Officer για 66 λεπτά χωρίς διακοπή. Σημειώστε ότι το V12 Slim έχει μια εντελώς χρησιμοποιήσιμη οικολογική λειτουργία και ότι η αυτονομία του φτάνει αυτή τη φορά 49 λεπτά 40 s.

Όπως το Omni-Glide πριν από αυτό, το V12 Slim είναι αρκετά γρήγορο για να επαναφορτίσει τις μπαταρίες, αφού διαρκεί μόνο 120 λεπτά για να έχει 100 % πλήρεις μπαταρίες του.

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Θόρυβος

Στην ενδιάμεση ισχύ, το επίπεδο ήχου του V12 Slim φτάνει τα 64 dB (a) εάν χρησιμοποιούμε τη μαλακή βούρτσα και 68 dB (a) με το σκληρό πινέλο. Ο θόρυβος του κινητήρα καλύπτει το θόρυβο των περιστροφικών βούρτσες αν σπρώξουμε το V12 λεπτό στη μέγιστη ισχύ και το ηχομοτόμα και στη συνέχεια ανεβαίνει στα 73 dB (a).

Έχουμε γνωρίσει πιο διακριτική, αλλά το επίπεδο ήχου του V12 Slim είναι αρκετά ανεκτό.

Dyson V12 Slim Absolute: Test and Reviews 2023

DYSON V12 Υπεύθυνος κενού: AVIS 2021

Τελευταία ενημέρωση: 18.09.2023 Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά.

Επάνω κιβώτιο συνεργασίας

Το νέο Dyson V12 Slim Absolute Vacuum είναι αποτελεσματικός και αποτελεσματικός ��

Αυτή η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα είναι ένα Φωτεινή έκδοση του Ανίχνευση Dyson V15 Απόλυτος. Μικρότερο, έχει ακόμα ισχυρή δύναμη αναρρόφησης ��

Είναι εξοπλισμένο με πολλές καινοτομίες που θα διευκολύνει τον καθαρισμό του εσωτερικού σας. Επιπλέον, αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηλεκτρική σκούπα Dyson έχει εξοπλιστεί με ένα Κουμπί λειτουργίας κλειδώματος ��

Αλλά πώς συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας ? Ανακαλύπτω Η γνώμη μας για Dyson V12 Slim Απόλυτος ��

Κριτικές Dyson V12

Μας αρέσει ��

 • Πολύ καλά αποτελέσματα καθαρισμού
 • Ανίχνευση λέιζερ
 • Φως
 • Καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα 2 στο 1
 • Κουμπί λειτουργίας κλειδώματος
 • Πολλά αξεσουάρ

Λυπούμαστε ��

 • Υψηλή τιμή
 • Μικρός δίσκος σκόνης

Τα πλεονεκτήματα του Dyson V12

 • Υψηλή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα
 • Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα 2 στο 1
 • Καινοτόμες τεχνολογίες
 • Μετρά την υφή και την ποσότητα βρωμιάς

��Dyson Γαλλικές Ημέρες 2023: Dyson Συσκευές στην Πώληση ����

Στο Dyson, οι τιμές πέφτουν.

Dyson Γαλλικές Ημέρες 2023

Τώρα βεβαιωθείτε ότι οι καθαριστές αέρα, οι ασύρματες σκούπες ή οι συσκευές Hairstyle Dyson σε ειδική τιμή.

Dyson Γαλλικές Ημέρες 2023

Dyson Γαλλικές Ημέρες 2023

Δυσλειτουργία

Από & NBSP 799 €
Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα, καθαριστής αέρα και στυλ μαλλιών σε ειδικές τιμές ��
“Μεγάλη τιμή για συσκευές Dyson”
Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα, καθαριστής αέρα και στυλ μαλλιών σε ειδικές τιμές ��
“Μεγάλη τιμή για συσκευές Dyson”

Δυσλειτουργία

Από € 799

DYSON V12 PLEARERIER VACUUM: Δοκιμή καθαρισμού

Για να δοκιμάσουν την απόδοσή τους, Κάθε ασύρματη ηλεκτρική σκούπα πρέπει να περάσει από την αρένα μας. Χρησιμοποιούμε 3 διαφορετικούς τύπους βρωμιάς: άμμος, κόκκινοι φακοί και βρώμη βρώμης. Τους ζυγίσαμε πριν και μετά από κάθε πέρασμα του V12 για να μετρήσουμε την ισχύ αναρρόφησης του.

Δοκιμή καθαρισμού σε σκληρό πάτωμα με Dyson V12

Για αυτό το τεστ χρησιμοποιήσαμε:

Το χνουδωτό πινέλο

Η μηχανοκίνητη βούρτσα

Το Dyson V12 είναι ένα ειδικεύομαι σκληρά δάπεδα. Δεν συναντήθηκε κανένα πρόβλημα Για να συλλέξετε όλα τα βρωμιά ��

Ωστόσο, η τυπική ηλεκτρική βούρτσα Δεν έχει ρυθμιζόμενο άνοιγμα στο μπροστινό Όσο για άλλα μοντέλα στο εύρος V Dyson. Επομένως, α βρωμιά ωθείται μπροστά από τη συσκευή. Παρ ‘όλα αυτά, καταλήγουν πάντα να αναρροφούν.

Δοκιμή καθαρισμού καθαρισμού με Dyson V12

Χρειάζεται πολλή ισχύς για μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε βαθιά αυτόν τον τύπο επιφάνειας. Ωστόσο, το Dyson V12 Slim έχει αποκτήσει από πολύ καλά αποτελέσματα ��

Πράγματι, σε λειτουργία turbo, αναρροφάται Το 96 % της βρωμιάς σε ένα χαλί μαλλιών και το 95 % σε ένα μακρύ χαλί μαλλιών. Σε τυπική λειτουργία, είναι λιγότερο αποτελεσματική, αλλά παραμένει σωστή.

Δοκιμή καθημερινής καθαρισμού του Dyson V12

Για να καθαρίσετε κάθε μέρα, το Dyson V12 είναι πολύ καλά. Φως, αυτός είναι Εύκολο στο χειρισμό. Επιπλέον, καθαρίζει τέλεια τις πλίνθους και τις γωνίες ��

Παρ ‘όλα αυτά, αν ψάχνετε για μια ηλεκτρική σκούπα με πραγματικά εξαιρετική απόδοση, παρουσιάζουμε το Dyson V15 DeteD Absolute.

Ολοκλήρωση Dyson V12 ™ Slim

Ολοκλήρωση Dyson V12 ™ Slim

Δυσλειτουργία

Από το & nbsp € 629

Ένα λέιζερ αποκαλύπτει αόρατη σκόνη σε σκληρά δάπεδα. Με μίνι αυτο-ετικέτα βούρτσα για να πάρει μακριά μαλλιά και εγχώρια μαλλιά ζώων.

Ένα λέιζερ αποκαλύπτει αόρατη σκόνη σε σκληρά δάπεδα. Με μίνι αυτο-ετικέτα βούρτσα για να πάρει μακριά μαλλιά και εγχώρια μαλλιά ζώων.

Δυσλειτουργία

Από € 629

Dyson V12 Slim απόλυτη σκούπα

Dyson V12 Slim απόλυτη σκούπα

Δυσλειτουργία

Από το & nbsp € 699

Compact και ισχυρό, το Dyson V12 Slim Absolute Balai Pleaner καθαρίζει ολόκληρο το σπίτι σας. Εύκολο στη διαχείριση, δεν αφήνει κανένα βρωμιά να περάσει.

Compact και ισχυρό, το Dyson V12 Slim Absolute Balai Pleaner καθαρίζει ολόκληρο το σπίτι σας. Εύκολο στη διαχείριση, δεν αφήνει κανένα βρωμιά να περάσει.

Δυσλειτουργία

Από € 699

Dyson-V15-DeTect-Absolute

Dyson-V15-DeTect-Absolute

Δυσλειτουργία

Από το & nbsp € 699 (€ 799)

Το Dyson V15 είναι μια ηλεκτρική σκούπα All -Terrain. Ζυγίζει μόνο 3 κιλά και έχει αυτονομία 60 λεπτών. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση όλων των χώρων σας.

Το Dyson V15 είναι μια ηλεκτρική σκούπα All -Terrain. Ζυγίζει μόνο 3 κιλά και έχει αυτονομία 60 λεπτών. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση όλων των χώρων σας.

Δυσλειτουργία

Από € 699 (€ 799)

Τα χαρακτηριστικά του Dyson V12 Slim Absolute

Μια ισχυρή αναρρόφηση

Το Dyson V12 Slim Absolute είναι εξοπλισμένο με ένα κινητήρας Υπερδυμίου. Ισχυρό και ελαφρύ, Εκτελεί έως και 125.000 σ.α.λ. Οι 11 κυκλώνες ρίζας που αποτελούν τον κινητήρα του παράγουν φυγοκεντρικές δυνάμεις προκειμένου να συλλάβουν σκόνη και συντρίμμια, χωρίς καμία απώλεια αναρρόφησης ��

Η ηλεκτρική σκούπα σκούπα έχει 3 επίπεδα αναρρόφησης :: Eco, Standard και Boost. Η λειτουργία Boost είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από πεισματάρης. Η τυπική λειτουργία είναι επαρκής για ένα ημερήσιος καθαρισμός. Η λειτουργία Eco μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις Ευαίσθητες επιφάνειες και ελαφριά βρωμιά.

Ένα σύστημα διήθησης πολλαπλών ενδυμασιών

Ο σύστημα φιλτραρίσματος Το Dyson V12 είναι εντελώς ερμητικός. Καταγράφει το 99,99 % των μικροσκοπικών σωματιδίων και των αλλεργιογόνων τόσο μικρών όσο και 0,3 μικρών. Χάρη σε αυτό, φιλοδοξεί στη συνέχεια απορρίπτει έναν υγιή και καθαρότερο αέρα ��

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με ένα Φίλτρο HEPA. Αυτοί οι τύποι φίλτρων επιτρέπουν Ξεχωρίστε τα σωματίδια από τον αέρα. Αυτή η καινοτομία είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για αλλεργικός ��

Μια πρακτική οθόνη LCD

Η οθόνη LCD εμφανίζει, σε πραγματικό χρόνο, τις ακόλουθες πληροφορίες ��:

 • Παραστάσεις
 • Η υπόλοιπη αυτονομία
 • Το επίπεδο φόρτωσης
 • Μηνύματα σφάλματος
 • Τρέχουσα λειτουργία τροφοδοσίας

Ένα κουμπί κλειδώματος

Μέχρι τώρα, οι ηλεκτρικές σκούπες Dyson δεν έχουν εξοπλιστεί με κουμπί λειτουργίας κλειδώματος. Σήμερα, η μάρκα ξεκινά το πρώτο της μοντέλο με ένα κουμπί βήμα Lockable: το Dyson V12 Slim Absolute.

Δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε τη σκανδάλη για να λειτουργήσει. Μια ενιαία πίεση στο μεγάλο κόκκινο κουμπί είναι αρκετή �� έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το χέρι σας για να περάσετε τα εμπόδια και να καθαρίσετε πιο εύκολα.

Μια ηλεκτρική σκούπα χεριών

Το Dyson V12 είναι ένα συσκευή 2 σε 1. Μετατρέπεται σε ένα μάτι ηλεκτρική σκούπα ασύρματος ��

Φως, Ζυγίζει μόνο 1,5 κιλά. Ωστε να μπορείτε να Χρησιμοποιήστε το με το ένα χέρι. Τα πολλά αξεσουάρ του καθιστούν δυνατή την καθαρή αυτοκίνητα, τα στρώματα, τα ανώτατα όρια κ.λπ.