ΓΝΩΜΗ DS 3 και DS 3 Crossback E-Tense: Τι σκέφτονται τα μέλη του Clean Automobile, DS 3 Crossback: Ποιο είναι το Urbain Premium French SUV μερικές φορές?

DS 3 Crossback: Ποιο είναι το Urbain Premium French Urban Office μερικές φορές

Με αυτό το εύρος πρόσβασης στο εύρος, το DS δεν έχει το δικαίωμα σφάλματος. Και είναι σαφές ότι οι αρχές είναι πολλά υποσχόμενες. Εκτός από μερικά ηλεκτρονικά σφάλματα, τα οποία επηρεάζουν το σύστημα πολυμέσων, τα φώτα οδήγησης ή τα φώτα ταμπλό, δεν πρέπει να αναφερθεί η δυσλειτουργία ακινητοποίησης.

ΓΝΩΜΗ DS 3 και DS 3 Crossback E-Tense

5 Επαληθευμένες αναθεωρήσεις των ιδιοκτητών μελών του αυτοκινήτου των DS 3 και DS 3 Crossback E-Tense.

Παγκόσμια σημείωση για 5 κριτικές

DS 3 E-Tense

Ανεση

Κατανάλωση

Εκτέλεση

Δοκιμάστε το DS 3 και το DS 3 Crossback E-Tense ?

Διαμορφώστε το όχημα DS 3 και DS 3 Crossback E-Tense ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Διαθέτετε το όχημα DS 3 E-TANSE ?

Αγόρασα αυτό το όχημα τον Ιούνιο του 2020, οπότε έχουν περάσει 2 χρόνια τώρα με τα οποία οδηγώ.
Μου πωλήθηκε με μέση αυτονομία 320 χιλιομέτρων.
Αλλά για μερικές εβδομάδες το όχημά μου δείχνει μέγιστη επαναφόρτιση 270 χλμ. Αναφέρω στα εργαστήρια DS.
Ο διαχειριστής του εργαστηρίου μου δίνει ένα έγγραφο που δικαιολογεί ότι είναι φυσιολογικό ότι μετά από 2 χρόνια ή 40.000 χιλιόμετρα το όχημα θα έχει μέγιστο φορτίο 268 χιλιομέτρων μετά από 4 χρόνια 247kms, 233kms από 6 χρόνια και 224 χιλιόμετρα μετά από 8 χρόνια.
Δεν ξέρω αν τα άλλα οχήματα άλλων εμπορικών σημάτων είναι το ίδιο πράγμα.
Αλλά ήθελα να έχω αυτές τις πληροφορίες κατά την αγορά
Για μένα εξαπατήθηκα από τη μάρκα DS .
Έχουν παρατηρήσει άλλοι το ίδιο πράγμα με εμένα ?

DS 3 e -Tense DS 3 Crossback (50 kWh) – 22.500 χλμ

Το πρώτο DS 3 Cross Back είναι μεγάλο κομψό που αγοράζω για να κυλήσω κάθε μέρα (κυλώ στη BMW 745η το υπόλοιπο του χρόνου) στην αντικατάσταση της Ζωής μου.
Όσον αφορά την άνεση απόσβεσης είναι πραγματικά πολύ καλή, όπως και στο φινίρισμα (Πίνακας Πίνακας και Δερμάτινες Πόρτες) για την κατηγορία . Ο εξοπλισμός είναι πλήρης με ιδιαίτερα υποβοηθούμενη οδήγηση ή αντιστροφή κάμερες κλπ ..
Μεγάλο πλεονέκτημα για τα καθίσματα βραχιόλι που είναι πολύ όμορφα … πολύ κακά δεν ζεσταίνουν όταν συσκευάζουν το όχημα.
Το καλύτερο σημείο είναι αναμφισβήτητα οι πυρκαγιές LED Matrix που προμηθεύονται αυτόματα (και ταχύτερα από ό, τι στη BMW μου) και το πλάτος της δέσμης. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό νυχτερινό αυτοκίνητο.
Η ηχομόνωση είναι καλή για την κατηγορία, το ηχητικό σύστημα καλής ποιότητας, ακόμη και αν μια εστιακή επιλογή θα ήταν ένα πλεονέκτημα.
Τα τρία αδύναμα σημεία:
Α) Κατανάλωση με γάνε στον αυτοκινητόδρομο
Β) Η αυτονομία πίσω στον αυτοκινητόδρομο (αλλά αναλαμβάνει γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε)
Γ) Το όχημα παραδίδεται με ένα κουτί φόρτισης 1.8 kW 8A: Όταν είχα τη Ζωή το ενσύρματο κουτί χρειάστηκε έως και 3.6 στο Green Up και όχι στο. Αυτή η περίπτωση είναι ένα διαστρικό στιφάδο: μεγάλο άσχημο και εντελώς άχρηστο.
Τελευταίο σημείο και όχι λιγότερο: Η μάρκα DS κάνει πολλά για τους πελάτες της και πραγματικά αισθάνομαι σαν να αντιμετώπισα με πριμοδότηση, ο οποίος είναι σημαντικός για μια πελατεία που συνηθίζεται σε αυτήν την υπηρεσία.
Για μένα είναι ένα καλό όχημα που θα κερδίσει την αυτονομία με τις νέες μπαταρίες. προτείνω

DS 3 e -Tense DS 3 Crossback (50 kWh) – 23000 km

Είμαι εντελώς ευχαριστημένος με αυτό το αυτοκίνητο, ας μην είμαστε πολύ σοβαροί, για ένα μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2019, μην προσπαθήσετε να συγκρίνετε με ένα μοντέλο που θα κυκλοφορήσει το 2022 ή το 2024 … Η κρίση από έναν ειδικό οδηγού στο EV είναι Πάντα πολύ σοβαρό. Ας παραμείνουμε στην περιοχή των οδηγών που δεν γνωρίζουν ακόμα ηλεκτρικά οχήματα.
Αυτό το 100% γαλλικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε στη Γαλλία.. Bravo στο DS.
Ας μην ξεχνάμε ότι είναι πάνω απ ‘όλα μια κατάσταση του νου. Χωρίς να ψάχνω: η καλύτερη απόδοση, η ταχύτερη, η μεγαλύτερη αυτονομία, η φθηνότερη, η πιο όμορφη στον κόσμο κλπ … Προτιμώ την ευχαρίστηση της οδήγησης, στα λίγα χιλιόμετρα που θα έκανα με μια μεγάλη μπαταρία. .. ή να κερδίσω μερικά δευτερόλεπτα στα ταξίδια μου. Μέχρι σήμερα, μετά από περισσότερα από 22.000 χιλιόμετρα στο ρολόι, πάντα διασκεδάζω με το αυτοκίνητο αυτό το αυτοκίνητο. Είναι πολύ σημαντικό να κρίνουμε το δίκτυο φόρτισης και όχι μόνο τα αυτοκίνητα. Μια πολύ καλή κυριαρχία της διαχείρισης επαναφόρτισης, καθιστά δυνατή τη διαγραφή των προβλημάτων της αυτονομίας και δίνει μια θετική εικόνα των εμπειριών του. Γνωρίζουμε πολύ καλά τώρα που η αυτονομία εξαρτάται από πολλές διαφορετικές παραμέτρους και το στυλ οδήγησης κάθε οδηγού, οπότε είναι πάντα πολύ εύκολο να αμφισβητήσετε τα πάντα σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα κι αν δεν έχετε φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, σε κακές κλιματικές συνθήκες, Σε ένα μακρύ ταξίδι μόνο στον αυτοκινητόδρομο, δεν είναι το λάθος του αυτοκινήτου όταν ο καιρός δεν είναι καλός, ότι είναι κακό και κρύο ..
Είναι λίγο από εμάς, τους οδηγούς, να προσαρμόσουμε ένα ελάχιστο σε αυτές τις νέες τεχνολογίες, εν αναμονή των επόμενων τεχνολογικών εξελίξεων, οι οποίες θα μας κάνουν το τέλειο αυτοκίνητο των ονείρων μας. Θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τα πάντα τεχνικά με την πάροδο του χρόνου … αλλά επειδή δεν θέλω να περιμένω πάρα πολύ, είπα στον εαυτό μου: η γαλλική ευχαρίστηση και η άνεση πάνω απ ‘όλα Drive High -End…) και εξακολουθεί να είναι ένα κατόρθωμα να είναι σε θέση να βγει στη σειρά Α καλά -ολοκληρωμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όποια και αν είναι ο προϋπολογισμός σας, μεταβείτε στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα, προσαρμόστε και θεωρήστε ότι είναι μια προσπάθεια για τη Γαλλία και τον πλανήτη.

DS 3 Crossback: Ποιο είναι το Urbain Premium French Urban Office μερικές φορές ?

 • 1/5DS 3 Crossback: Ποιο είναι το Urbain Premium French Urban μερικές φορές;
 • 2/5Το ίσως πολύ πρωτότυπο βλέμμα του DS 3 crossback πιθανότατα δεν το βοηθά. Αλλά πίσω από μια αρχική γραμμή, αξίζει να ενδιαφέρεται
 • 3/5Η γκάμα των κινητήρων DS 3 (βενζίνη, ντίζελ και ηλεκτρικό). Δεν υπάρχει τίποτα που να αναφέρει το επίπεδο αξιοπιστίας
 • 4/5Μάλλον ευχάριστο για οδήγηση, το DS 3 crossback δεν είναι πολύ SUV κατά την οδήγηση
 • 5/5Αυτό είναι ένα από τα κύρια ελαττώματα του crossback DS 3, ο πίσω χώρος είναι περιορισμένος και τα πτερύγια καρχαρία στις πλευρές κάνουν ότι αισθάνεστε κολλημένοι
 • 5/5DS 3 Crossback: Ποιο είναι το Urbain Premium French Urban μερικές φορές;

Αυτό το μοντέλο σας ενδιαφέρει ?
DS 3 Crossback: Ποιο είναι το Urbain Premium French Urban Office μερικές φορές ?

Δεν είναι πολύ διαδεδομένη στους δρόμους μας, το DS 3 crossback, ωστόσο, δεν στερείται ιδιότητες. Και γερνά πολύ καλά. Μια συνιστώμενη αγορά μερικές φορές. Εφόσον η γραμμή του δεν σας δυσκολεύει και δεν ψάχνετε για οικογενειακό μοντέλο.

Παρουσίαση του DS 3 Crossback

Στο τιμόνι, το ds 3 crossback αμέσως αποπλανούν. Παρά την εκκαθάριση του εδάφους του, δεν επιβάλλει την οδήγηση SUV: Οι κινήσεις του σώματος που περιέχονται, η καθησυχαστική σταθερότητα και το αρκετά έντονο σύστημα διεύθυνσης καθιστούν ευχάριστη την οδήγηση. Ωστόσο, θα θέλαμε μια κατεύθυνση που ενημερώνει καλύτερα τα όρια προσκόλλησης και προικισμένη με ένα καλύτερο καθορισμένο σημείο. Στους διογκωμένους δρόμους, είναι συχνά απαραίτητο να διορθωθεί η τροχιά για να πάει ευθεία. Εκτός από τα μπροστινά καθίσματα που δεν έχουν πλευρική υποστήριξη, η προληπτική απόσβεση εξασφαλίζει καλή άνεση. Ο πίνακας ελέγχου είναι τόσο κομψό όσο είναι εκλεπτυσμένο. Οι υψηλές εκδόσεις παίζουν σαφώς την κάρτα βελτίωσης με πολύ πιο αποκλειστικό εσωτερικό από εκείνες του Mini Countryman και Audi Q2. Αλλά αυτό το DS3 δεν έχει την ψυχή μιας οικογένειας: αρκετά στενή καμπίνα και μειωμένα πίσω παράθυρα. Ίδια σημείωση σχετικά με τον όγκο του θώρακα, μάλλον γκόμενα. Οι προτεινόμενοι θερμικοί κινητήρες είναι σύμφωνοι με το βάρος του DS3 Crossback. Η ηλεκτρονική ηλεκτρική έκδοση είναι επίσης επιτυχής, αλλά το υπέρβαρο υποβαθμίζει τη συμπεριφορά της κάπως με μια πιο παρούσα κάτω πλευρά. Τέλος, η ηλεκτρική κατανάλωση και η αυτονομία δεν πείζουν.

Το DS 3 Crossback συνοπτικά

 • Πωλείται από τον Απρίλιο του 2019
 • L/L/H (M): 4.12/1.80/1.53
 • Πτήση. Στήθος (DM3): 350
 • Πτήση. Δεξαμενή (l): 44

Πλευρά εξοπλισμού

μεγάλο

 • Chic: ABS/ESP, 6 αερόσακοι, συντήρηση στην πίστα, αισθητήρα φωτός, οθόνη αφής (7 “από το 2020) Πλάτος κλιματισμού, κλιματισμός”
 • Τόσο κομψή/γραμμή απόδοσης: Προσθέτει ηλεκτρική πτυσσόμενη ρετρό, αισθητήρα βροχής, ραντάρ υποχώρησης, ζάντες κράματος, auto auto
 • Συνδεδεμένη γραμμή chic/performance line+: Προσθέτει πρόσβαση και έναρξη, μπροστινά ραντάρ, GPS
 • Μεγάλο κομψό: Προσθέστε κάμερα 360 °, δερμάτινη ταπετσαρία

Ποιοτική σκοπιμότητα του crossback DS 3

1η από τις 12 στην κατηγορία Urban SUV & 4×4

Αξιοπιστία

Με αυτό το εύρος πρόσβασης στο εύρος, το DS δεν έχει το δικαίωμα σφάλματος. Και είναι σαφές ότι οι αρχές είναι πολλά υποσχόμενες. Εκτός από μερικά ηλεκτρονικά σφάλματα, τα οποία επηρεάζουν το σύστημα πολυμέσων, τα φώτα οδήγησης ή τα φώτα ταμπλό, δεν πρέπει να αναφερθεί η δυσλειτουργία ακινητοποίησης.

Ποιότητα

Χρησιμοποιώντας ευγενή υλικά, για την ταπετσαρία, τα έπιπλα στο πλοίο και τα εξωτερικά αισθητικά αξεσουάρ, αυτό το μικρό SUV που κατασκευάζεται στο Poissy (78) ελέγχει τα δεξιά κουτιά. Ειδικά επειδή οι συγκροτήσεις είναι εξίσου εκλεπτυσμένες.

Η γνώμη μας

Πρώτο “μικρό” αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε από την DS Automobiles ως ανεξάρτητη μάρκα, το DS 3 Crossback καταδεικνύει αυτό Αυτός ο νεαρός κατασκευαστής δίνει τον εαυτό του τα μέσα των φιλοδοξών του.

Όλοι οι κινητήρες Crossback DS 3

Αυτοκίνηση Ενέργεια Η γνώμη μας
Puretech 100 hp κινητήρα Ουσία ενέργεια Τη γνώμη μας ένας μικρός κινητήρας ό, τι είναι πιο συνιστώμενη. Επαρκής, είναι εθελοντικός και διακριτικός.
Puretech 130 HP Motorization Ουσία ενέργεια Η άποψή μας μόνο στο Eat8 Box. Ένα πειστικό σετ, στην απόδοση και την έγκριση.
Puretech 155 HP Motorization Ουσία ενέργεια Η άποψή μας για την πρώτη απόδοση με πραγματική γλυκύτητα χάρη στο κουτί EAT8.
E-Tense Engine 136 HP Ηλεκτρική ενέργεια Η γνώμη μας ολοκληρώθηκε μια ηλεκτρική έκδοση. Πάρα πολύ άσχημα, η διοίκηση δεν έχει συναισθήματα. Απογοητευτική αυτονομία.
Bluehdi 100 hp κινητήρα Ενέργεια ντίζελ Τη γνώμη μας μια μικρή μηχανή που κάνει πολύ σωστά, χωρίς να καταναλώνει και να ακούγεται.
Bluehdi 130 HP κινητήρια Ενέργεια ντίζελ Η άποψή μας η έκδοση ντίζελ για να ευνοήσει. Το 130 HP προσφέρει περισσότερη ευελιξία στο DS 3 Crossback.

Τι κινητήρα του DS 3 Crossback για να επιλέξετε ?

Puretech 130 Essence ή Bluehdi 130 Diesel