Με αυτήν την προσφορά, αυτή η ηλεκτρική σκούπα Dyson είναι τελικά προσιτή για πωλήσεις, γρήγορα! Το Dyson V8 Absolute πηγαίνει μόνο σε € 299 για μια εξαιρετικά περιορισμένη περίοδο (-25%)

Γρήγορα! Το Dyson V8 Absolute πηγαίνει μόνο σε € 299 για μια εξαιρετικά περιορισμένη περίοδο (-25%)

Το Dyson V8 ™ Absolute τροφοδοτείται από τον ψηφιακό κινητήρα Dyson V8 ™ που αποτελούν έως και 110.000 σ.α.λ., για μια ισχυρή αναρρόφηση σε χαλιά και σκληρά δάπεδα. Παρέχει επίσης έως και 40 λεπτά αναρρόφησης χωρίς πτώση στη διατροφή.

Με αυτό το promo, αυτή η ηλεκτρική σκούπα Dyson είναι τελικά προσιτή για πωλήσεις

Αν ψάχνετε για την ιδανική σκούπα σκούπας υπογεγραμμένη Dyson για βαθύ καθαρισμό του σπιτιού σας, το Dyson V8 ™ Absolute πρέπει να κατασχεθεί σε λιγότερο από 300 ευρώ.

Οι σκούπες Dyson είναι από τις πιο εκτιμημένες στην αγορά. Κατά τη διάρκεια αυτής της καλοκαιρινής περιόδου πωλήσεων, βρίσκουμε το Dyson V8 ™ Absolute στην προαγωγή στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας. Ενώ πωλείται κανονικά στα 399 ευρώ, είναι δυνατόν να το παραγγείλετε στα 299 ευρώ. Εκτός από αυτή τη μείωση των 100 ευρώ, προσφέρεται ένα αξεσουάρ φωτός αξίας 49,90 ευρώ.

Τιμή που δεν πρέπει να χάσετε την ηλεκτρική σκούπα Dyson !

Αυτή η προσφορά περιορισμένης διάρκειας πρέπει να κατανοηθεί γρήγορα, ειδικά αφού η ηλεκτρική σκούπα παραδίδεται δωρεάν στο σπίτι εντός 24 έως 72 ωρών.

Το Dyson V8 ™ Absolute είναι διαθέσιμο σε ελάχιστη τιμή στον επίσημο ιστότοπο Dyson !

Το Dyson V8 ™ Absolute Cleaner Vacuum είναι μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα που πωλείται με διάφορα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης της βούρτσας μοτοσικλέτας. Το τελευταίο χάλια τα μαλλιά των ζώων και τα αποβάλλει αυτόματα. Καθαρίζει επίσης τα χαλιά σε βάθος, εξαλείφει τη σκόνη και τα σκληρά δάπεδα. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα συνοδεύεται από άλλα αξεσουάρ όπως ο ήπιος κύλινδρος καθαρισμού, η μίνι μηχανοκίνητη βούρτσα ή ο προσαρμογέας χαμηλών επίπλων.

Το Dyson V8 ™ Absolute τροφοδοτείται από τον ψηφιακό κινητήρα Dyson V8 ™ που αποτελούν έως και 110.000 σ.α.λ., για μια ισχυρή αναρρόφηση σε χαλιά και σκληρά δάπεδα. Παρέχει επίσης έως και 40 λεπτά αναρρόφησης χωρίς πτώση στη διατροφή.

Διατίθενται δύο λειτουργίες ισχύος: λειτουργία μέγιστης λειτουργίας για λειτουργία υψηλής ισχύος και λειτουργία τροφοδοσίας για παρατεταμένο καθαρισμό.

Σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτή η ηλεκτρική σκούπα σκούπας μετατρέπεται σε ηλεκτρική σκούπα χεριών. Για τις καλοκαιρινές πωλήσεις, το Dyson V8 ™ Absolute εμφανίζεται σε λιγότερο από 300 ευρώ.

Αυτό το περιεχόμενο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Dyson. Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.

Γρήγορα ! Το Dyson V8 Absolute πηγαίνει μόνο σε € 299 για μια εξαιρετικά περιορισμένη περίοδο (-25%)

Μια εβδομάδα επεκτάθηκε, οι πωλήσεις το καλοκαίρι θα τελειώσουν τελικά την 1η Αυγούστου. Η ευκαιρία να αποκτήσετε ελκυστικές προσφορές τελευταίας στιγμής. Στοχευμένος ? Η ηλεκτρική σκούπα Dyson V8 που επωφελείται από μια εξαιρετική μείωση των € 100. Η ευκαιρία να αντέξετε τα ρολά των ηλεκτρικών κενών σε λιγότερο από € 300.

Real Reference, το Dyson V8 Absolut

Το περιεχόμενο που σχεδιάστηκε και προτείνεται από

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ανάγνωση ήχου που προορίζεται για συνδρομητές

Έχει γίνει η μάρκα αναφοράς για τους απαιτητικούς χρήστες και τους ενθουσιώδες των καινοτόμων τεχνολογιών. Με τις κορυφαίες συσκευές του για το σπίτι με λεπτομέρειες καλά μελετημένες για να διευκολύνουν τη ζωή μας, ο Dyson κέρδισε στα σπίτια. Και αυτή η προσφορά δεν πρέπει να σας αφήσει αδιάφορη εάν δεν έχετε ακόμη εξοπλιστεί.

Επειδή αν οι τιμές των ηλεκτρικών σκούπων Dyson μπορούν να πετάξουν στα χιλιάδες ευρώ, οι πωλήσεις των καλοκαιριών είναι μια ευκαιρία να αντέξουν οικονομικά ένα από τα συμπυκνώματα της τεχνολογίας του λιγότερο από 300 €. Το Dyson V8 Absolute, Entry -Level of the British Brand, εμφανίζεται πράγματι στα € 299 αντί για € 399 μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Μια περιορισμένη προσφορά που θα πρέπει να πετάξει γρήγορα.

Με τον ψηφιακό κινητήρα που εκτελεί 110.000 σ.α.λ., το Dyson V8 Absolute εκτελεί ένα Ισχυρή αναρρόφηση τόσο σε πλακάκια όσο και σε παρκέ, όπως στα χαλιά και τα χαλιά. Εξοπλισμένο με δύο τρόπους ισχύος: Max Mode and Power Mode, μπορεί να λειτουργήσει έως και 40 λεπτά σε μια σειρά χωρίς πτώση στη διατροφή. Οι 43 πολυανθρακικές λωρίδες του αποσυνδέουν τα μαλλιά και τις τρίχες που έχουν κολλήσει στο ρολό για να το στείλουν απευθείας στη δεξαμενή σκόνης για να αποφευχθεί η παρεμπόδιση και η απώλεια αναρρόφησης ότι όλοι οι χρήστες κενού κενού του πάγκου γνωρίζουν καλά.

Σε ένα κλικ, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ηλεκτρική σκούπα. Βολικό για να απορροφήσετε τις σκάλες, τους καναπέδες, τους πάγκους εργασίας ή την καμπίνα του αυτοκινήτου. Συνοδεύεται επίσης από Τρία αξεσουάρ ικανό να καθαρίσει ολόκληρο το σπίτι από το πάτωμα μέχρι το ανώτατο όριο:

Μια μίνι μηχανοκίνητη βούρτσα που εξαλείφει την ανθεκτική βρωμιά από στρώματα, καναπέδες και σκάλες

Ένα μακρύ συνδυασμένο κορόιδο Για να καθαρίσετε με ακρίβεια τα απρόσιτα μέρη

Ένα αξεσουάρ σε ένα Για εύκολη αλλαγή από μια εργασία καθαρισμού στο άλλο στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο

Όπως όλες οι ηλεκτρικές σκούπες Dyson, η δεξαμενή σκόνης αδειάζει με το ένα χέρι και ο σταθμός φορτίου τοίχου επιτρέπει να επαναφορτιστεί μετά από κάθε χρήση χωρίς καν να το σκεφτεί, ενώ διευκολύνει την αποθήκευση και την προσβασιμότητά του.

Για αρκετά χρόνια, η Dyson έχει εξειδικευτεί στον καθαρισμό του αέρα, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και αυτή η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει ξεφύγει από τον κανόνα από τα δύο στάδια διήθησης συλλάβει έως και 99,99 % των σωματιδίων και των αλλεργιογόνων και απελευθερώστε έναν καθαρότερο αέρα. Όλα αυτά, χωρίς να είναι εκκωφαντικά, αφού ο ακουστικός του σχεδιασμός είναι τέτοιος που απορροφά δονήσεις για να μετριάσει το επίπεδο ήχου.

Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν προμήθεια για το σημείο. Περιεχόμενο που σχεδιάστηκε και προσφέρεται από τις υπηρεσίες σημείων. Η γραφή του σημείου δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του άρθρου.

Εγγραφώ όλα τα περιεχόμενα του απεριόριστου σημείου

Διαβάζετε αυτή τη στιγμή: Γρήγορα ! Το Dyson V8 Absolute πηγαίνει μόνο σε € 299 για μια εξαιρετικά περιορισμένη περίοδο (-25%)

Συνεχείς πληροφορίες

 • 7:00 π.μ. Προϋπολογισμός 2024: Μπορούμε πραγματικά να ξεφύγουμε από τις αυξήσεις των φόρων ?
 • 6:49:49 π.μ. Η Ευρώπη εργάζεται σε ένα κοινό πρόγραμμα
 • 06:30 π.μ. ακίνητα στη Λυών: Η επιστροφή της φλόγας
 • 05:57 π.μ. στη μέση μιας κρίσης στο Nagorny Karabakh, ο Τούρκος Πρόεδρος συναντά.
 • 05H15 Η Macron ανεβαίνει στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί την “οικολογία της προόδου”
 • 05H13 Θάνατος της Σικελίας Μαφίας Μεσίνα Ντενάρο, που καταγράφηκε τον Ιανουάριο μετά.
 • 05H06 “Πλήρης Απασχόληση” και Specter of 49.3: Επιστροφή στο σχολείο στο πάτωμα στο.
 • 05:05 π.μ. Άνοιγμα των επιθέσεων Magnanville
 • 05:03 AM Σχολική παρενόχληση: Μετά τα μεγάλα λόγια, αναμένεται η Attal.
 • 4:33 π.μ. καιρός: ήρεμος και γλυκός καιρός αυτή τη Δευτέρα
 • 5:25 π.μ. Ιταλία: Ο Matteo Messina Denaro, ο νονός της σικελικής μαφίας, είναι.
 • 04H16 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Οι βουλευτές επιστρέφουν στην απειλή των 49.3
 • 03:51 Γερουσία: Βρείτε τα αποτελέσματα στην περιοχή σας
 • 01.48 π.μ. Νίγηρα: Το στρατιωτικό καθεστώς “γιορτάζει ένα νέο βήμα προς το.
 • 01.20μμ Hérault: Ένας ενισχυμένος δήμαρχος επιτέθηκε όταν επιστρέφει από την επίδειξη
 • 01H05 25 Σεπτεμβρίου 1959. Η μέρα ο Eisenhower καλωσορίζει τον Χρουστσιόφ.
 • 00:29 Super Bowl 2024: Ο τραγουδιστής Usher θα είναι στην επίδειξη της παράστασης του.
 • 11:48 μ.μ. στην πρώτη σελίδα των ειδήσεων αυτή την εβδομάδα ..
 • 11:19 μ.μ. Λιγκ 1: Το PSG προκαλεί μια βαριά ήττα στο OM
 • 11:07 μ.μ. Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι: Η Ουαλία είναι η.
 • 10:46 μ.μ. στο Μπενίν, ασυμβίβαστες οικογένειες μετά την πυρκαγιά που.
 • 10:38 μ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα σκυλιά ρίχνουν τον εαυτό τους στο μεγάλο μπάνιο
 • 10:36 μ.μ. Λονδίνο: Η αστυνομία καταθέτει το όπλο τους μετά από χρέωση.
 • 10:13 μ.μ. Senatorials 2023: Μια ψηφοφορία με την επιστροφή του RN, το.
 • 10:07 μ.μ. Μετά από δύο μήνες αδιαφάνειας, η Γαλλία αναγκάστηκε να.
 • 9:08 μ.μ. SENATORIALS: Ο Yannick Jadot βρίσκει την Εθνική Πολιτική Αρνή
 • 8:21 μ.μ. Πληθωρισμός, μετανάστευση, Νίγηρα: Τι να θυμάστε.

Πώς μας κατασκοπεύει η Κίνα

Κάλυψη le point n ° 2668 - Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Το σημείο | Τις υπηρεσίες σημείων

Συμβουλευτείτε τα άρθρα από το σημείο, ακολουθήστε τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και αποκτήστε πρόσβαση στις αναλύσεις ειδήσεων μας.

Αυτό το άρθρο έχει προστεθεί στα αγαπημένα σας.