Ενοικίαση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Παρίσι με Drivalia, στάθμευση για οχήματα χαμηλής εκτίμησης και – πόλη του Παρισιού

Πόλη του Παρισιού

Η επιλεξιμότητα για αυτό το δικαίωμα εξαρτάται μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος. Για να το αποκτήσετε, απλώς παρέχετε το πιστοποιητικό εγγραφής οχήματος (βλ. Προϋποθέσεις στον παρακάτω πίνακα): Αυτό είναι το σωστό “πρόγραμμα επισκεπτών Basse”.

Ενοικίαση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Παρίσι με Drivalia

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι η μεγάλη τάση του τρέχοντος έτους. Και γι ‘αυτό, η Drivalia σας προσφέρει μια ευρεία επιλογή ενοικίασης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Παρίσι.

Ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Παρίσι: Ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξει ?

Ψάχνετε Ενοικιάστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Παρίσι ? Ανακαλύψτε τα πολλά μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων που διατίθενται από την Drivalia στην πρωτεύουσα.

Fiat 500 Electric

Μοντέλο Tesla 3

Μοντέλο Tesla y

Ενοικιάστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Παρίσι σε σπασμένη τιμή

Έχετε κουραστεί να περιορίζεστε στα ταξίδια σας λόγω των περιορισμών της κυκλοφορίας ? Θέλετε να πάτε τα σαββατοκύριακα πίσω από το τιμόνι ενός τελευταίου αυτοκινήτου χωρίς να σας καταστρέφει πάρα πολύ ?

Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε την ενοικίαση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Παρίσι ? Το τεράστιο πλεονέκτημα είναι αυτό Δεν χρειάζεται να πληρώσετε καύσιμα.
Αλλά αυτό δεν είναι όλο ! Επιλέγοντας την ενοικίαση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Παρίσι στο Drivalia, θα επωφεληθείτε επίσης από ελεύθερη και απεριόριστη ηλεκτρική επαναφόρτιση σε όλα τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία.

Ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Παρίσι: Ασμήρους τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας

Το Drivalia προσφέρει ποσοστά ενοικίασης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Παρίσι που αψηφούν οποιονδήποτε διαγωνισμό. Μπορείτε πράγματι να νοικιάσετε ένα fiat 500 εκλεκτική από μόνο € 50/ημέρα ενώ απολαμβάνετε δωρεάν επαναφορτίσεις στα καταστήματα κινητικότητας Drivalia.

Ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Παρίσι: μηνιαίες τιμές

Προτιμάτε μια μακροχρόνια σχέση ? Έχουμε ό, τι χρειάζεστε. Το Drivalia έχει αρκετές προσφορές Ενοικίαση ηλεκτρικών αυτοκινήτων μηνιαία χωρίς συνεισφορά Carcloud Electric (χωρίς δέσμευση). Ανακαλύψτε τις μηνιαίες τιμές παρακάτω.

Οχημα Τιμή
Fiat 500η δράση 459 €
Εικονίδιο Fiat 500E 479 €
Fiat 500E Prima 499 €
Μοντέλο Tesla 3 999 €
Tesla y 1099 €

Carcloud Electric LA Prima, εικονίδιο, δράση

Carcloud Electric είναι μια μηνιαία συνδρομή χωρίς συνεισφορά και χωρίς υποχρέωση. Τα πάντα περιλαμβάνονται: 1500 χλμ., Συντήρηση, βοήθεια και ασφάλιση. Το τελικό πλεονέκτημα εκτός από την τιμή ? Πληρώνετε μόνο όταν τρέχετε !

Καλό να γνωρίζετε: Με το Carcloud Electric, έχετε έναν εύκολο φορτιστή κουτιού τοίχου για το Fiat 500E. Έτσι μπορείτε να επαναφορτίσετε το όχημά σας απευθείας στο σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας.

Carcloud tesla 3 και tesla y

Carcloud tesla 3 και carcloud tesla y είναι δύο συνδρομές προσφορές όπως η ασφάλιση, η βοήθεια, η συντήρηση του Tesla σας, αλλά και οι δωρεάν ηλεκτρικές επαναφορτιζόμενες σε όλες τις υπερθέσεις Tesla και σε όλους τους οργανισμούς Drivalia. Έτσι, επωφεληθείτε γρήγορα από αυτούς τους τύπους ενοικίασης που θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε το 100% ηλεκτρικό οδήγησης a Μοντέλο Tesla 3 ή ένα Μοντέλο Tesla y .

Χαίρομαι που γνωρίζουμε: είτε για ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε για το μήνα, όλες οι τιμές μας Συμπεριλάβετε συστηματικά ασφάλιση και βοήθεια 24/7.

Καλό να ξέρω : Όταν εγγραφείτε σε μία από τις προσφορές Carcloud Electric, εσείς Έχετε επίσης έναν εύκολο φορτιστή τοίχου για το Fiat 500 E. Ωστε να μπορείτε να Επαναφορτίστε γρήγορα το όχημά σας απευθείας στο σπίτι σας ή ακόμα και στο χώρο εργασίας σας. Και για να σας κάνει πάντα ευκολότερο, αυτός ο εξοπλισμός είναι Εύκολα εγκατεστημένα και δωρεάν ! (Εξοπλισμός που πρέπει να επιστραφεί στο τέλος της ενοικίασης)

Χώρος στάθμευσης οχημάτων χαμηλής εκπομπής και ηλεκτρικών μηχανοκίνητων μηχανικών

Τα πάντα για το χώρο στάθμευσης των φωτεινών οχημάτων χαμηλής εκπομπής και των ηλεκτρικών μηχανοκίνητων μηχανοκίνητων μηχανών.

Αιτήματα για αιτήματα επεξεργασίας

Αιτήματα ψηφιακής υπηρεσίας: Θα λάβετε απάντηση στο αίτημά σας συνδρομής εντός εκτιμώμενης περιόδου των 8 ημερών.

Αιτήματα μέσω ταχυδρομείου: Θα λάβετε απάντηση στο αίτημά σας συνδρομής εντός 10 ημερών.

Αιτήματα ανανέωσης του δικαιώματος:
Τα αιτήματα ανανέωσης μπορούν να γίνουν 2 μήνες πριν από το τέλος της εγκυρότητας του νόμου σας

Η επιλεξιμότητα για αυτό το δικαίωμα εξαρτάται μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος. Για να το αποκτήσετε, απλώς παρέχετε το πιστοποιητικό εγγραφής οχήματος (βλ. Προϋποθέσεις στον παρακάτω πίνακα): Αυτό είναι το σωστό “πρόγραμμα επισκεπτών Basse”.

Μετά την έκδοση αυτού του επισκέπτη,

Για ένα ελαφρύ όχημα: Μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν 6 συνεχόμενες ώρες στην ίδια θέση πληρωμής, τοποθετώντας ένα ευρωπαϊκό χώρο στάθμευσης

Για ένα ηλεκτρικό 2RM: Μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν σε οποιαδήποτε πληρωμένη τοποθεσία μεταξύ 9 π.μ. και 8 μ.μ.

Αυτά τα δικαιώματα ισχύουν για 1 έτος και μπορούν να ανανεωθούν δύο μήνες πριν από την προθεσμία.

Ο νόμος περί στάθμευσης του επισκέπτη BASSE δημιουργείται αυτόματα κατά την ζητώντας έναν δίκαιο κάτοικου ή επαγγελματικού χώρου στάθμευσης εάν το όχημα είναι επιλέξιμο.

Πώς να κάνετε το αίτημά σας ?

Μη διαθεσιμότητα της εφαρμογής του ψηφιακού χώρου στάθμευσης

Το αίτημα του ψηφιακού νόμου περί στάθμευσης δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου μεταξύ 12 μ.μ. και 2 μ.μ.
Οι χρήστες δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Η υπηρεσία κανονικά θα συνεχιστεί από τις 2 μ.μ.