Ποια είναι η τιμή ενός ηλεκτρικού opel?, Opel Electrics: Όλα τα μοντέλα και οι τιμές τους

Opel Electric: Τιμή, απόδοση, αυτονομία, κατανάλωση

Contents

Το Mokka-e έχει μια σειρά 322 χλμ.

Ποια είναι η τιμή ενός ηλεκτρικού opel ?

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι όλο και πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Αμέσως αποπλανούν με τη νεωτερικότητα τους, και πάνω απ ‘όλα, από το γεγονός ότι είναι καλύτερα για το περιβάλλον. Οι διάφορες μάρκες αυτοκινήτων προσπάθησαν να οδηγήσουν το ηλεκτρικό κύμα και η Opel δεν αποτελεί εξαίρεση με 4 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη στην αγορά και ένα ακόμα που θα έρθει. Το Bymycar σας λέει περισσότερα για αυτά τα μοντέλα.

Τα διαφορετικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα Opel

Η Opel είναι γερμανός κατασκευαστής αυτοκινήτων που συνεχίζει να εκπλήσσει από την ποιότητα και τον νεωτερικότητα των αυτοκινήτων που παράγει. Εάν σήμερα η Opel είναι μέλος της ομάδας Stellantis, η μάρκα δεν έχει αλλάξει τίποτα από τις προοπτικές της και διατηρεί τις γερμανικές του ρίζες. Πράγματι, τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από την Opel προέρχονται κυρίως από το εργοστάσιο Rüsselsheim, μια πόλη προέλευσης του κατασκευαστή.

Ήταν το 2011 ότι η Opel αποφάσισε να ξεκινήσει το ηλεκτρικό. Φέτος, η μάρκα θέτει το πρώτο της όχημα στην αγορά που λειτουργεί εξ ολοκλήρου στην ηλεκτρική ενέργεια, δηλαδή την Αμπππερή. Από τότε, οι καινοτομίες έχουν αλυσοδεθεί και έχουν οδηγήσει στην παραγωγή άλλων ηλεκτρικών οχημάτων:

 • Το Cors-e;
 • Mokka-E;
 • Zafira-e ζωή?
 • Φορτίο combo-e.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτά τα μοντέλα έχουν πρώτα οχήματα που λειτουργούν στη μηχανή καύσης. Μόλις δημιουργήθηκαν οι ηλεκτρικές εκδόσεις.

Corsa-e: Το αυτοκίνητο της πόλης

Η Corsa είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα που έγιναν από την Opel. Από το πρώτο CORSA το 1982, έχουν πωληθεί τουλάχιστον 11 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Είναι επομένως εντελώς λογικό ότι δικαιούται η 100 % ηλεκτρική έκδοση της.

Το CORSA-E είναι, όπως το αντίστοιχο καύσης, που προορίζεται για οδήγηση στην πόλη. Πράγματι, είναι πολύ άνετο να οδηγείτε. Επωφελείται επίσης από τον εξαιρετικό χειρισμό. Εν ολίγοις, προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλους τους τύπους οδήγησης. Για να γίνει ακόμα πιο πρακτικό, η χρέωση του είναι απλή και γρήγορη. Σε μόλις 30 λεπτά, είναι δυνατόν να το φορτώσετε το 80 %.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας Opel Corsa-E εκπλήσσεται από τη δύναμή του. Μπορεί να αναπτύξει έως και 136 hp και μερικά 260 nm. Η μέγιστη τελική ταχύτητα είναι 130 km/h.

Mokka-e: Το SUV

Το Mokka-E είναι το πρώτο Opel SUV που λειτουργεί εξ ολοκλήρου στον ηλεκτρικό ρεύμα. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, ενώ αφήνει την εντύπωση της Audacity να προκύψει. Το Mokka-E είναι επίσης άνετο για οδήγηση σε αστικές περιοχές όπως στις αγροτικές περιοχές. Είναι προφανές ότι η μετάβαση στο ηλεκτρικό δεν έχει επηρεάσει σε καμία περίπτωση τις δυνατότητες του Mokka.

Το Mokka-e επωφελείται από τη νέα τεχνολογία: Pure Panel Cockpit. Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό στυλ ταμπλό, στο οποίο εμφανίζονται οι απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση.

Το Mokka-E είναι επίσης ένα μοντέλο άνεσης. Αυτό οφείλεται στα εργονομικά καθίσματα, τα οποία συμβάλλουν έντονα στην οδηγική ευχαρίστηση.

Με το Mokka-e, έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων οδήγησης: ECO, Sport ή Normal. Ο ισχυρός κινητήρας του αναπτύσσει μέγιστο 136 hp και ροπή 260 nm. Αυτό δίνει μέγιστη ταχύτητα περίπου 130 km/h.

Zafira-e Life: Οικογένεια

Στο φάσμα των οικογενειακών αυτοκινήτων, η Zafira ήταν πάντα μια αναφορά. Η ηλεκτρική του έκδοση δεν παραιτείται από τη φήμη της. Το ισχυρό σημείο του Zafira-e είναι ότι ταιριάζει στην οικογενειακή ζωή όσο και στην επαγγελματική ζωή. Δεδομένου ότι η Zafira-e προορίζεται κυρίως για οικογένειες, έχει κάνει την άνεση του αιχμής της. Έχει επίσης μια ευρύχωρη καμπίνα, καθώς και αρθρωτά καθίσματα. Έτσι, αυτή η ηλεκτρική οικογένεια μπορεί να μεταφέρει έως και 9 άτομα, χωρίς εκπομπή. Επιπλέον, το αυτοκίνητο δεν κάνει θόρυβο κατά την οδήγηση.

Αν και είναι μια οικογένεια (επομένως υπόκειται σε ορισμένες διαστάσεις), το Zafira-e είναι παρόλα αυτά πρακτικό. Πράγματι, χάρη στο χαμηλό ύψος του, έχει την ευκαιρία να γλιστρήσει σχεδόν παντού παντού.

Το Zafira-e είναι εξίσου ιδανικό με το οικογενειακό minivan, όπως στο αυτοκίνητο μεταφοράς για τους ανθρώπους. Αναπτύσσει ισχύ 136 hp και προσφέρει ροπή έως 260 nm. Η μέγιστη τελική ταχύτητα είναι 130 km/h.

Combo-E Cargo: Η χρησιμότητα

Το Cargo Comb-E είναι το όχημα χρησιμότητας από το Opel. Πάντα 100 % ηλεκτρικό, αυτό το αυτοκίνητο διαδραματίζει το ρόλο του ως χρησιμότητα στην τελειότητα. Η μέγιστη χωρητικότητα φορτίου είναι 4,4 m3.

Το Cargo Comboe είναι ένα καινοτόμο χρησιμότητα. Πράγματι, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία διαμερίσματος FlexCargo (πνευματικά δικαιώματα). Η συμμαχία αυτής της τεχνολογίας με καταπακτή καθιστά δυνατή τη διευκόλυνση της φόρτωσης μακρών αντικειμένων. Εν ολίγοις, το Comboe Cargo είναι απαραίτητο από την άποψη ενός οχήματος κοινής ωφέλειας.

Όπως και τα άλλα ηλεκτρικά Opels, η μέγιστη ισχύς που μπορεί να αναπτυχθεί από το Cargo Comb-E είναι 136 hp, 260 nm ροπής που εκδίδεται και 130 km/h ταχύτητας ταχύτητας.

Astra-e: Novelty 2023

Η 6η γενιά του Opel Astra θα είναι 100 % ηλεκτρική. Προγραμματισμένο για το έτος 2023, το νέο Astra-e έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ενθουσιωδών αυτοκινήτων. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τα δεδομένα δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.

Ποια είναι η αυτονομία ενός ηλεκτρικού opel ?

Πριν αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ένα από τα θεμελιώδη ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι “Ποια είναι η αυτονομία του αυτοκινήτου ? »». Είναι επίγνωση αυτών των δεδομένων, είστε στη δυνατότητα να προβάλλετε τον εαυτό σας στη συμπεριφορά του.

Όσον αφορά τα ηλεκτρικά Opels, το ένα με τη μεγαλύτερη αυτονομία είναι το CORSA-E, επιτρέποντας να κυλήσει σχεδόν 362 χλμ.

Ακολουθείται από το Zafira-e, μια σειρά από 330 χλμ. Προσοχή ! Αυτή η απόσταση μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 75 kWh. Σε περίπτωση που είναι εξοπλισμένο μόνο με μπαταρία 50 kWh, η αυτονομία της πέφτει στα 230 χλμ.

Το Mokka-e έχει μια σειρά 322 χλμ.

Το Cargo Comb-E έχει μέγιστη αυτονομία 275 χλμ.

Σημείωση: Αν και αυτά τα οχήματα είναι τεχνικά κατάλληλα για οδήγηση στο δρόμο, είναι πάντα σκόπιμο να τα διατηρήσετε για οδήγηση σε αστικές περιοχές.

Ποιες είναι οι τιμές των διαφορετικών ηλεκτρικών opels ?

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η τιμή ενός νέου αυτοκινήτου είναι γενικά υψηλότερη από αυτή ενός αυτοκινήτου με κινητήρα καύσης.

Τιμή νέου αυτοκινήτου

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα επιλέξει ? Εδώ είναι οι τιμές για τα νέα ** των διαφόρων μοντέλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τη μάρκα Opel:

 • Corsa-e: 30.€ 650;
 • Mokka-e: 36.€ 100;
 • Zafira-e: 54.€ 500 για την έκδοση 50 kWh και 61.€ 500 για την έκδοση 75 kWh
 • Combo-e: 35.388 €.
 • Corsa-e: από 20.€ 400;
 • Mokka-e: Από τις 31.€ 499;
 • Zafira-e: Από 48.950 €;
 • Combo-e: από 28.590 €.

Μεταχειρισμένη τιμή αυτοκινήτου

Εδώ είναι οι δεύτερες τιμές των διαφόρων μοντέλων ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τη μάρκα Opel:

Σημείωση: Οι τιμές αυτών των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εξακολουθούν να εξαρτώνται από τη γενική κατάσταση του αυτοκινήτου. Εάν θέλετε να πάρετε ένα χρησιμοποιημένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, απαιτήστε έναν τεχνικό έλεγχο του εν λόγω αυτοκινήτου. Έτσι, θα ενημερωθείτε για την παρουσία (ή όχι) πιθανών κρυμμένων ελαττωμάτων.

Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Εάν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι πιο ακριβό από ένα αυτοκίνητο καύσης, εξακολουθεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι το σεβασμό για το περιβάλλον. Πράγματι, με οδήγηση με 100 % ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το αποτύπωμα άνθρακα είναι εντελώς μηδέν. Αυτό σημαίνει ότι δεν απελευθερώνεται επιβλαβή σωματίδια στην ατμόσφαιρα.

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι μια επένδυση. Η ηλεκτρική ενέργεια χρήσιμη για την πλήρη επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου κοστίζει πολύ λιγότερο από το καύσιμο που χρησιμοποιείται από ένα αυτοκίνητο με κινητήρα καύσης, για την ίδια απόσταση. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι επομένως πιο οικονομικό. Επιπλέον, απαλλάσσεται από την οικολογική ποινή (ECOTAX), καθώς το αυτοκίνητό σας δεν παράγει CO2. Αντίθετα, μπορεί να διατεθεί ένα οικολογικό πλεονέκτημα μέχρι € 7.000.

Τέλος, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχει όλη την άνεση και όλη την κατάσταση -τις λειτουργίες και τις επιλογές όπως:

 • Αυτόματη κλιματισμό ·
 • Ζάντες κράματος ·
 • Φώτα ομίχλης;
 • Αναγνώριση των πάνελ ·
 • Ανάκτηση ενέργειας ·
 • Το cruise control;
 • Και τα λοιπά.

Πολλοί μπορούν ακόμα να αναφερθούν, αλλά για περισσότερη ακρίβεια, δείτε το τεχνικό φύλλο οχήματος που θέλετε να αγοράσετε.

Opel Electric: Τιμή, απόδοση, αυτονομία, κατανάλωση

Ψάχνετε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Opel και επηρεάζεστε από τη διατήρηση του περιβάλλοντος ? Σας ενδιαφέρει ένα οικολογικό αυτοκίνητο ?

Προσφέρουμε πληροφορίες από όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα: τιμή, αυτονομία, τεχνικά φύλλα και όλα σχετικά με την επαναφόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Opel.

Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα Opel

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

33.800 € Εξωτερική ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

40.850 € από ποινή ή οποιοδήποτε μπόνους

Opel Vivaro-e

Opel Vivaro-e

40.464 € εκτός ποινής ή οποιοδήποτε μπόνους

50 kWh 230 χλμ 136 CH
75 kWh 330 χλμ 136 CH

Opel zafira-e ζωή

Opel zafira-e ζωή

54.500 ευρώ εκτός ποινής ή οποιοδήποτε μπόνους

Zafira-e Life 50 kWh 230 χλμ 136 CH 54.500 €
Zafira-e Life 75 kWh 330 χλμ 136 CH 61.500 €

Opel Comboe / Comboe Life

Opel Comboe / Comboe Life

35.300 € εκτός ποινής ή οποιοδήποτε μπόνους

Opel Movano-e

Opel Movano-e

Τιμή n.Εναντίον. Σύντομα

37 kWh 117 χλμ 122 HP
70 kWh 224 χλμ 122 HP

Opel Corsa Electric

Opel Corsa Electric

Τιμή n.Εναντίον. Σύντομα

Τιμή TTC εξαιρουμένων των οικολογικών ή πιθανών οικολογικών μπόνους
Ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP
Επαναφόρτιση σε km αυτονομίας που ανακτάται ανά ώρα το μέγιστο της επαναφόρτισης

Όλα τα ηλεκτρικά νέα Opel

Opel Corsa Electric (2023) Εύρος: Οι τιμές της αποδυναμοποιημένης έκδοσης

Opel Corsa Electric (2023) Εύρος: Οι τιμές της αποδυναμοποιημένης έκδοσης

Το Corsa Electric Range αποτελείται από δύο φινιρίσματα, με δύο διαφορετικές μπαταρίες. Το high -end gs.

Μαρτυρία - Πριν δώσει στην επιχείρησή του, ο Φίλιππος πηγαίνει στο ηλεκτρικό βοηθητικό πρόγραμμα

Μαρτυρία – Πριν δώσει στην επιχείρησή του, ο Φίλιππος πηγαίνει στο ηλεκτρικό βοηθητικό πρόγραμμα

Στο 66, ο Philippe Guiton προετοιμάζεται να πουλήσει την επιχείρησή του που ειδικεύεται στη συντήρηση της θέρμανσης χωρίς μεγάλη δουλειά.

Μοντέλα αυτοκινήτων ανά τύπο, κινητοποίηση και μάρκα

με κινητήρα και τύπο

 • 1 4×4 ηλεκτρικό
 • 12 συμπαγή ηλεκτρικά sedans
 • 18 ηλεκτρικά sedans
 • 2 ηλεκτρικά διαλείμματα
 • 5 ηλεκτρικά μετατρέψιμα
 • 24 ηλεκτρικά αυτοκίνητα της πόλης
 • 3 ηλεκτρικά κουπόνια
 • 11 ηλεκτρικά minivans
 • 44 ηλεκτρικό SUV
 • 22 Ηλεκτρικά βοηθητικά προγράμματα
 • 6 ηλεκτρικά καροτσάκια
 • 2 χωρίς ηλεκτρική άδεια
 • 5 4×4 επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 12 συμπαγή υβριδικά επαναφορτιζόμενα sedans
 • 25 επαναφορτιζόμενα υβριδικά sedans
 • 2 επαναφορτιζόμενες υβριδικές διαλείμματα
 • 1 επαναφορτιζόμενες υβριδικές μετατροπές
 • 7 επαναφορτιζόμενες υβριδικές περικοπές
 • 3 επαναφορτιζόμενα υβριδικά minivans
 • 44 επαναφορτιζόμενο υβριδικό SUV
 • 1 επαναφορτιζόμενες υβριδικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
 • 1 4×4 υβρίδια
 • 8 συμπαγή υβριδικά sedans
 • 8 υβριδικά sedans
 • 2 υβριδικά διαλείμματα
 • 4 υβριδικό αυτοκίνητο πόλης
 • 2 υβριδικές περικοπές
 • 2 υβριδικά minivans
 • 22 υβριδικό SUV

με κινητήρα και μάρκα

 • 1 Electric Aaways
 • 7 Ηλεκτρικό Audi
 • 5 BMW Electric
 • 2 ηλεκτρικό κηλίδα
 • 1 ηλεκτρικό byd
 • 2 Byton Electric
 • 1 ηλεκτρικό chevrolet
 • 9 Ηλεκτρική Citroën
 • 1 ηλεκτρικό κάλυμμα
 • 1 ηλεκτρικό cupra
 • 1 ηλεκτρική Dacia
 • 1 DS Electric
 • 1 ηλεκτρικό Faraday
 • 4 Ηλεκτρική Fiat
 • 3 Electric Ford
 • 1 ηλεκτρικό fuso
 • 1 Ηλεκτρική Honda
 • 6 Ηλεκτρική Hyundai
 • 2 ηλεκτρική jaguar
 • 4 Kia ​​Electric
 • 2 ηλεκτρικό lexus
 • 1 Ηλεκτρικό Lucid
 • 2 ηλεκτρικό lumeneo
 • 1 ηλεκτρικός διευθυντής
 • 1 ηλεκτρικό Mazda
 • 12 Mercedes Electric
 • 3 mg ηλεκτρικό
 • 1 Mia Electric Electric
 • 1 μίνι ηλεκτρικό
 • 1 Mitsubishi Electric
 • 1 ηλεκτρικό κινητό
 • 2 ηλεκτρικό NIO
 • 6 Ηλεκτρική Nissan
 • 1 ηλεκτρικό ουσιαστικό
 • 7 Opel Electric
 • 1 ORA Electric
 • 10 ηλεκτρικό Peugeot
 • 1 ηλεκτρικό ποιητικό
 • 2 ηλεκτρική Porsche
 • 8 Renault Electric
 • 1 ηλεκτρικό κάθισμα
 • 1 ηλεκτρικά seres
 • 2 ηλεκτρικό skoda
 • 2 ηλεκτρικά smarts
 • 1 ηλεκτρικοί κινητήρες
 • 1 ηλεκτρικό ssangyong
 • 1 Subaru Electric
 • 1 Ηλεκτρικό Tazzari
 • 7 Tesla Electric
 • 4 ηλεκτρική Toyota
 • 8 Volkswagen Electric
 • 2 Volvo Electric
 • 3 Electric Xpeng
 • 8 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Audi
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Bentley
 • 10 επαναφορτιζόμενα υβρίδια BMW
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Cadillac
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό chevrolet
 • 2 Citroën Hybrid Rechargable
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό cupra
 • 3 επαναφορτιζόμενα υβρίδια DS
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ferrari
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό fisker
 • 4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ford
 • 2 επαναφορτιζόμενα υβρίδια Hyundai
 • 2 jaguar επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 4 επαναφορτιζόμενο υβριδικό τζιπ
 • 6 kia επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 5 Land Rover υβριδικό επαναφορτιζόμενο
 • 1 σύνδεσμος & επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό maserati
 • 9 Mercedes Hybrid Rechargable
 • 1 mg επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 1 μίνι επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 2 Mitsubishi επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 3 επαναφορτιζόμενο υβριδικό opel
 • 3 επαναφορτιζόμενο υβριδικό peugeot
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό ποιητικό
 • 4 επαναφορτιζόμενη υβριδική Porsche
 • 2 Renault επαναφορτιζόμενα υβρίδια
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό κάθισμα
 • 2 επαναφορτιζόμενο υβριδικό skoda
 • 1 επαναφορτιζόμενο υβριδικό Suzuki
 • 2 επαναφορτιζόμενη υβριδική Toyota
 • 7 Volkswagen επαναφορτιζόμενο υβριδικό
 • 6 υβριδικό επαναφορτιζόμενο Volvo
 • 1 υβριδικό citroën
 • 1 υβριδικό Dacia
 • 2 υβρίδια Ford
 • 5 υβρίδια Honda
 • 4 υβρίδια Hyundai
 • 2 υβρίδια Kia
 • 9 υβριδικό lexus
 • 1 υβριδικό πετρέλαιο καυσίμου
 • 2 υβριδική Mercedes
 • 3 υβρίδια Nissan
 • 2 υβρίδια Peugeot
 • 4 υβρίδια Renault
 • 1 υβριδικό suzuki
 • 12 υβρίδια Toyota
 • 1 υβριδική Volkswagen
 • 1 υδρογόνα Honda
 • 2 Hydrogen Hyundai
 • 1 υδρογόνο Mercedes
 • 1 υδρογόνο Toyota

Ανά τύπο και μάρκα

 • 2 4×4 τζιπ
 • 1 4×4 Land Rover
 • 1 4×4 Mitsubishi
 • 1 4×4 Tesla
 • 2 4×4 Toyota
 • 1 συμπαγή audi sedans
 • 2 συμπαγή sedans cupra
 • 1 συμπαγή sedans DS
 • 1 συμπαγή sedans Ford
 • 2 συμπαγή sedans honda
 • 3 συμπαγή sedans hyundai
 • 1 συμπαγή sedans kia
 • 2 συμπαγή sedans lexus
 • 3 Compact Mercedes sedans
 • 2 συμπαγή sedans Nissan
 • 1 συμπαγή sedan opel
 • 1 συμπαγή sedans peugeot
 • 2 συμπαγή sedans Renault
 • 1 συμπαγή sedans tesla
 • 4 συμπαγή sedans Toyota
 • 4 συμπαγή sedans Volkswagen
 • 1 συμπαγή sedans xpeng
 • 6 audi sedans
 • 1 sedans Bentley
 • 5 sedans BMW
 • 1 Byton sedans
 • 1 sedans Cadillac
 • 1 sedans Chevrolet
 • 2 sedans citroën
 • 1 sedans ds
 • 1 sedans Faraday
 • 1 sedans Ford
 • 1 sedans Honda
 • 1 sedans Hyundai
 • 2 kia sedans
 • 2 Sedans Lexus
 • 1 διαυγές sedans
 • 7 Sedans Mercedes
 • 1 κινητοποιήστε sedans
 • 1 opel sedans
 • 2 sedans Peugeot
 • 1 sedans polestar
 • 1 renault sedans
 • 1 sedans καθίσματος
 • 2 sedans skoda
 • 1 sedans Tesla
 • 2 sedans Toyota
 • 4 sedans Volkswagen
 • 2 sedans Volvo
 • 1 sedans xpeng
 • 1 διαλείμματα της Dacia
 • 1 διαλείμματα της Mercedes
 • 1 διαλείμματα mg
 • 1 διαλείμματα της Porsche
 • 1 διαλείμματα Suzuki
 • 1 διαλείμματα Volvo
 • 1 BMW Convertibles
 • 1 Bolloré Convertibles
 • 1 Citroën Convertibles
 • 1 jaguar convertibles
 • 2 Tesla Convertibles
 • 2 εργάτες της πόλης BMW
 • 1 Bolloré City Dweller
 • 1 κάτοικος Citroën City
 • 1 κάτοικος της πόλης Dacia
 • 2 εργάτες της πόλης Fiat
 • 2 αυτοκίνητα της πόλης Honda
 • 1 Mia Electric City Dweller
 • 1 μίνι αυτοκίνητο πόλης
 • 1 Mitsubishi Citadines
 • 1 Citadines Opel
 • 3 εργάτες της πόλης Peugeot
 • 4 εργαζόμενοι Renault City
 • 1 κάθισμα κάθισμα
 • 1 κάτοικος της πόλης Skoda
 • 2 έξυπνοι κάτοικοι της πόλης
 • 1 Motors Sound City Dweller
 • 2 εργάτες της πόλης Toyota
 • 1 κάτοικος της πόλης Volkswagen
 • 1 Audi Coupe
 • 1 Coupe BMW
 • 1 Coupe Ferrari
 • 1 κουπόνια Fisker
 • 2 lexus coupes
 • 1 polestar coupe
 • 4 Coupes Porsche
 • 1 Coupe Volvo
 • 1 Minivan Citroën
 • 1 Ford minivan
 • 3 Mercedes
 • 2 minivans Nissan
 • 2 minivans Opel
 • 2 minivans Peugeot
 • 1 Renault minivan
 • 2 Minivans Toyota
 • 2 minivans Volkswagen
 • 3 Citroën Utilities
 • 2 βοηθητικά προγράμματα Fiat
 • 2 Ford βοηθητικά προγράμματα
 • 1 βοηθητικό πρόγραμμα FUSO
 • 1 βοηθητικά προγράμματα
 • 3 βοηθητικά προγράμματα Mercedes
 • 1 χρησιμότητα Nissan
 • 2 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
 • 4 βοηθητικά προγράμματα Peugeot
 • 2 επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας Renault
 • 1 Utilities Toyota
 • 1 βοηθητικά προγράμματα Volkswagen

Τιμή ΦΠΑ Εξωτερική ποινή ή οποιοδήποτε οικολογικό μπόνους
(1) Ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP

Κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson