DLIVE · Η ροή σας Οι κανόνες σας στο κατάστημα εφαρμογών, ροή ζωντανά βίντεο σε απευθείας σύνδεση | Πλατφόρμα ροής dacast

Online εκπομπή ζωντανών βίντεο

Contents

Κατεβάστε το βίντεό σας στη μάζα και προσθέστε το στρώμα ασφαλείας που θέλετε. Πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία λήψης και ασφάλειας βίντεο χάρη στην πλατφόρμα Hosting Advanced Video Hosting.

Dlive · Η ροή σας οι κανόνες σας 12+

Ξεκλειδώστε το δυναμικό ροής σας με το νέο DLIVE · Παγκόσμια πλατφόρμα ζωντανής ροής · Η ροή σας, οι κανόνες σας!

Η αποστολή του DLIVE είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα ζωντανής ροής που διατρέχει την αξία που εξουσιοδοτεί τους δημιουργούς και τους θεατές μέσω ενός επαναστατικού συστήματος ανταμοιβών.

– Ανταμοιβές θεατών
Κερδίστε παρακολουθώντας ροές και εμπλέκοντας με ταινίες.

– Σούπερ φιλική κοινότητα
Να είστε μέρος μιας κοινότητας που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Η κοινότητα μπορεί να συμμετάσχει στην ιδιοκτησία της πλατφόρμας καθοδηγώντας την κατεύθυνση του μέλλοντος του DLIVE. Γίνετε μέλος της οικογένειας DLIVE τώρα.

– Ζωντανές ειδοποιήσεις
Ακολουθήστε και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας ζωντανά streamers. Ενημερώστε αμέσως όταν οι αγαπημένοι σας δημιουργοί γίνονται ζωντανά.

– Κοιτάτες παιχνιδιών
Εξερευνήστε αμέτρητα διαφορετικά είδη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των θρύλων PUBG, Fortnite και Apex.

Το DLIVE δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα ζωντανής ροής, είναι μια κοινότητα. Στο DLIVE, αλλάζουμε ολόκληρο το παιχνίδι τοποθετώντας την ιδιοκτησία πλατφόρμας στα χέρια των χρηστών μέσω της τεχνολογίας blockchain. Οι χρήστες του DLIVE είναι αυτοί που ανταμείβονται για τις συνεισφορές τους καθώς μεγαλώνει η πλατφόρμα. Οι συνεισφορές σας αποτιμώνται πάντα. Για τι θέλεις? Εμείς σήμερα.

Online εκπομπή ζωντανών βίντεο

Το DACAST είναι η πρώτη πλατφόρμα συνεχούς ροής για οποιονδήποτε οργανισμό. Η ζωντανή λύση βίντεο σε εργασίες χαμηλής καθυστέρησης σε κορυφαία CDN είναι εύκολο στη χρήση και συνοδεύεται από ηλεκτρονική βοήθεια και τηλεφωνικά 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Ελεύθερη δοκιμή, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Υψηλής απόδοσης με CDN πρώτου επιπέδου

Αποκτήστε την καλύτερη συνεχής ποιότητα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών χωρίς επιπλέον κόστος

Broadline Live Videos ζωντανά και με ασφάλεια χάρη στα καλύτερα βίντεο CDN στον κόσμο. Αποκτήστε πρόσβαση στην πλατφόρμα Live Broadcasting 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με συνολική επεκτασιμότητα και συμβατότητα.
Μάθε περισσότερα

Λειτουργία LIVE LIVENCE LIVE VIDEO

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία των θεατών σας

Πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική λύση ροής βίντεο από άκρο σε άκρο με λανθάνουσα κατάσταση 10 δευτερολέπτων ή λιγότερο, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν κωδικοποιητή λογισμικού HLS Direct HLS.
Για να ξεκινήσετε

Πύλη βίντεο έκθεσης

Δημιουργήστε μια βιτρίνα εκπομπής βίντεο μάρκας

Εμφανίστε τις ροές σας ζωντανά σε μια εντυπωσιακή γκαλερί βίντεο και εξατομικεύστε την αρχική σελίδα για να αντικατοπτρίσετε την επωνυμία σας. Με την Expo, μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε μια επαγγελματική γκαλερί τύπου ιστού για το περιεχόμενο που παρουσιάζεται.
εγώ ενδιαφέρομαι

Ενσωματώστε ζωντανά βίντεο οπουδήποτε

Διατηρήστε τον έλεγχο 100 % του περιεχομένου σας

Άμεση ζωντανά βίντεο στον ιστότοπό σας χωρίς περιορισμούς. Χρησιμοποιήστε το δικό σας εμπορικό σήμα και ελέγξτε την πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο σας.
Περισσότερες λεπτομέρειες

Ασφάλεια εκπομπής βίντεο

Προτεραιότητα βίντεο στο διαδίκτυο

Είναι σημαντικό το ζωντανό σας βίντεο να παραμένει σε καλά χέρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το DACAST σας προσφέρει πλήρη έλεγχο στο περιεχόμενο ροής σας χάρη σε μια σειρά ισχυρών λειτουργιών ασφαλείας.
Ασφαλής ροή

Ζωντανά να δημιουργήσετε έσοδα από τις εκδηλώσεις σας

Δημιουργήστε εισόδημα χάρη στην εκπομπή ηλεκτρονικών βίντεο

Ξεκινήστε να δημιουργείτε εισόδημα αμέσως με διαφημίσεις ή το ολοκληρωμένο paywall μας. Χρησιμοποιήστε πληρωμή στη συνεδρία, συνδρομές ή και τα δύο. Αποδοχή πληρωμών με πιστωτική κάρτα ή PayPal.
Περισσότερες λεπτομέρειες

Ζωντανή μετάδοση με ευκολία

Ροή ζωντανού βίντεο online με τις καλύτερες λειτουργίες της πλατφόρμας

Ροή facebook

Εκπομπή σε κοινωνικά δίκτυα

Αυξήστε το κοινό σας και μεταδίδετε ζωντανά βίντεο σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάλυση πραγματικού χρόνου

Μετρήστε την απόδοσή σας ζωντανά

Ακολουθήστε και βελτιστοποιήστε την απόδοση της διαδικτυακής σας εκπομπής βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Ζωντανή αντίστροφη μέτρηση

Προχωρήστε στον δημόσιο ενθουσιασμό και βεβαιωθείτε ότι οι θεατές σας δεν θα χάσουν το μεγάλο γεγονός.

“Η βοήθεια που προσφέρει η Dacast είναι ιδιαίτερα καλή σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές streaming, καθιστώντας την προφανή επιλογή για την επιχείρησή μου.

– Lindsay George, Διευθύνων Σύμβουλος της Comeee TV

24/7 τεχνική βοήθεια

Η αξιόπιστη βοήθεια που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λύση streaming σας. Πρόσβαση σε μια πλήρη βάση γνώσεων και μια δυναμική κοινότητα ηλεκτρονικών επαγγελματιών.

Τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Dacast

Κινητό streaming

Συνεχής εκπομπή στο κινητό

Το HTML5 Video Player εγγυάται τη συμβατότητα με σύγχρονες συσκευές και προγράμματα περιήγησης. Δεν απαιτείται διαμόρφωση, είτε σε smartphone είτε σε έξυπνη τηλεόραση.

Πλατφόρμα λευκής μαρκίζας

Το λογότυπό σας, η μάρκα σας

Εξατομικεύστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο με το λογότυπο και τα χρώματα σας για να επισημάνετε την επωνυμία σας. Η εμφάνιση και η ευκολία του περιεχομένου σας εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από εσάς.

HD

Διάχυση σε ποιότητα πλήρους HD

Παρέχετε μη κατανοητά βίντεο ποιότητας μέχρι την ανάλυση Full HD 1080p. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία πολλαπλών κατασκευών για να εγγυηθείτε σε κάθε θεατή μια βέλτιστη εμπειρία.

OVP με βάση το API

Δημιουργήστε νέες εφαρμογές

Πρόσβαση στα χαρακτηριστικά και ενσωματώστε τα στη δική σας ροή παραγωγής ψηφιακών μέσων. Δημιουργήστε τη δική σας πλατφόρμα βίντεο OTT χρησιμοποιώντας τα RESTful API ή τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας με τα iOS και το Android SDK.

Ασφαλής λήψη βίντεο

Διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη σας

Κατεβάστε το βίντεό σας στη μάζα και προσθέστε το στρώμα ασφαλείας που θέλετε. Πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία λήψης και ασφάλειας βίντεο χάρη στην πλατφόρμα Hosting Advanced Video Hosting.

Τοποθεσία βίντεο

Κωδικοποιήστε αρχεία βίντεο

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες Transcoding για να προσφέρετε στους θεατές σας την ποιότητα βίντεο που χρειάζονται σε οποιαδήποτε συσκευή.

Καλύτερη τιμή για συνεχή εκπομπή

Πλούσιο σε λειτουργίες και ανταγωνιστικές από την άποψη του κόστους

Το DACAST είναι η μόνη πλατφόρμα βίντεο που προσφέρει δυνατότητες διαμονής υψηλής ροής και βίντεο στις καλύτερες τιμές αγοράς.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να ξεκινήσετε τη μετάδοση ζωντανά ?

Η αρχική μετάδοση ζωντανά στο Dacast είναι πολύ απλή. Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα ζωντανό κανάλι. Στη συνέχεια, καθορίστε τις προτιμήσεις όπως η κωδικοποίηση, η ολοκλήρωση και η δημιουργία εσόδων και αρχίστε να διαδίδετε.

Μπορώ να τοποθετήσω μια ζωντανή εκπομπή σε μια λίστα ανάγνωσης ?

Αντί να προσθέσετε τη ζωντανή σας εκπομπή σε μια λίστα ανάγνωσης, μπορείτε να την προσθέσετε σε ένα πακέτο. Μεταβείτε στην καρτέλα “Ρύθμιση” και σύρετε τη ροή σας στη συσκευασία της επιλογής σας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ζωντανό κανάλι HTML5 ?

Κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία” στην πύλη Dacast. Εμφανίζεται ένα παράθυρο συμφραζομένων και σας προσκαλεί να προσθέσετε έναν τίτλο και έναν τύπο καναλιού. Επιλέξτε “HTML5 για όλες τις συσκευές”.

Μπορώ να μεταδώσω χωρίς διαφήμιση με το dacast ?

Μπορείτε να μεταδώσετε χωρίς διαφήμιση με όλα τα πακέτα Dacast. Ωστόσο, οι RadiudiffUsers έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έσοδα από το περιεχόμενό τους μέσω διαφημίσεων εάν το επιθυμούν.

Πώς να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο πολυμέσων M3U8 ?

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύνδεσμο πολυμέσων M3U8 σε μερικά βήματα. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε “Δημιουργία” στην ενότητα “Live Channels” και επιλέξτε “M3U8” ως τύπος καναλιού.

Αναλάβετε τη συνεχή εκπομπή σε αρκετές ροές ?

Ναι, το Dacast υποστηρίζει τη συνεχή μετάδοση σε διάφορες ροές. Ο αναγνώστης Dacast ανιχνεύει αυτόματα τις διάφορες δυαδικές ροές της ζωντανής ροής σας και επιτρέπει στον θεατή να επιλέξει μεταξύ τους.

Βίντεο & φιλοξενία και ροή ήχου πλατφόρμα

Συγκεντρώστε και οργανώστε Περιεχόμενο ήχου και βίντεο του οργανισμού σας, για να παραμείνετε στον έλεγχο.

Ζουν ζωντανά χρυσός κατα παραγγελια Με ασφαλή και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Γιατί να επιλέξετε ροή ?

Μια πλατφόρμα, εφαρμογές και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να συναντηθούν Τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Οργανισμοί οποιουδήποτε μεγέθους.

Μια πλατφόρμα για τη συγκέντρωση και την οργάνωση του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης και τη διαχείριση των χρηστών σας

 • Ομαδοποιημένος των μέσων σας έχουμε μεμονωμένη πλατφόρμα
 • Οργανώστε και ευρετήριο Τα μέσα σας για αποτελεσματική αναζήτηση και για τη διατροφή των εφαρμογών σας και των webtvs
 • Εμπλουτίστε το περιεχόμενό σας με κεφάλαια, υπότιτλους και διαδραστικούς σχολιασμούς
 • Ζωντανή ή κατ ‘απαίτηση Broadcasting, Bandwidth-Efficient, προσαρμοσμένη σε όλα τα δίκτυα και τους τερματικούς σταθμούς
 • Κοινό αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο
 • Χαρούμενη ασφάλεια
 • Δικαιώματα χρήστη διαχείριση

Εργαλεία ενσωμάτωσης, συνδετήρες, API και διαμορφώσιμες, πλούσιες διεπαφές

 • Έτοιμοι για webtvs και εφαρμογές
 • API και WebServices διαθέσιμες σε προγραμματιστές για ενσωμάτωση μέσων με τις εφαρμογές σας σε χρυσό ιστότοπο
 • Διαμορφώσιμη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να ελεγχθεί από εξωτερικά συμβάντα
 • Ενσωμάτωση SSO (Single Sign) Για απρόσκοπτη σύνδεση στον λογαριασμό σας και στο WebTVS

Μια ομάδα για την υποστήριξη της ανάπτυξης και των χρηστών σας

 • Πραγματικοί άνθρωποι Απαντήστε γρήγορα σε ερωτήσεις στο ηλεκτρονικό γραφείο βοήθειας
 • Στην υπηρεσία υποστήριξης premium Σας επιτρέπει να ταιριάζετε από ένα ειδικό άτομο επαφής που σας γνωρίζει και μιλήστε στους τεχνικούς σας παρόχους
 • Υποστήριξη υψηλής ποιότητας Είναι η ασφάλιση της διαθεσιμότητας Immondaat για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη για βοήθεια, κατάρτιση, ολοκλήρωση, βελτιστοποίηση του λογαριασμού σας ή σύσταση των βέλτιστων πρακτικών.

Τι είναι μοναδικό

Εμπειρογνωμοσύνη, εγγύτητα και υπεύθυνη ροή

Εξειδίκευση

Η πλατφόρμα μας έχει αναπτυχθεί από την αρχή για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες των οργανισμών

Εγγύτητα

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας μέσω βίντεο

Υπεύθυνη ροή

Μια καλή πράσινη λύση είναι πάνω από όλα μια καλή λύση που είναι πράσινη.

Φωτογραφία που εμφανίζει οθόνες

Η προσφορά μας σε saaS ή ιδιωτική λειτουργία

Οι προσφορές ροής έχετε πλήρη διαχείριση λύσης για να οργανώσετε και να μεταδώσετε τα μέσα σας στο Διαδίκτυο, σε λειτουργία SAAS ή PAAS σύμφωνα με τους περιορισμούς ή τις απαιτήσεις σας.

1. Η πλατφόρμα ροής

 • Φιλοξενία ήχου και βίντεο
 • Μεταφόρτωση και μετατόπιση
 • Οργάνωση, ευρετηρίαση
 • Μεταδεδομένα
 • Αρχειοθέτηση
 • Πλουτισμός
 • Ασφάλεια
 • Προσαρμογή του παίκτη
 • Προσαρμοστική ζωντανή ή κατ ‘απαίτηση ροή σε οποιαδήποτε συσκευή
 • Λύσεις για περισσότερη ψηφιακή νηφαλιότητα
 • Κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα, cross-publishing.
 • Εργαλεία ενσωμάτωσης: API, Web Services, SDK
 • Detaed Analytics, Global and By Media
 • Μέτρηση και συνολικοποίηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου
 • Διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών
 • Σύνδεση SSO
 • Simulcasting, συγχρονισμένη εκπομπή για δυναμική οθόνη
 • Αποστολή βίντεο μέσω email
 • Παρακολουθήστε βίντεο στο Twitter

– streamlike σε λειτουργία saaS

 • Εγγραφείτε σε πακέτα με μειωμένους αρουραίους Σύμφωνα με τις ανάγκες αποθήκευσης και μεταφοράς δεδομένων.

– ρεύμα με ιδιωτικό τρόπο

Δημιουργούμε την πλατφόρμα σας με τις προσφορές σας, τις απαιτήσεις ασφαλείας σας και το αναμενόμενο επίπεδο υπηρεσιών. Ετήσιο πρόσθετο της υπηρεσίας. Το StreamCloud προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ροής, API, εφαρμογές, αλλά σε ιδιωτική λειτουργία. Δεν υπάρχει πλέον η φιλοξενία, η λειτουργία ή η επίβλεψη ανησυχίες: Διαχειριζόμαστε την πλατφόρμα cloud σας και εγγυόμαστε την απόδοσή της.

2. Εγγραφείτε σε προαιρετικές υπηρεσίες

Προσαρμόσιμες πλούσιες διεπαφές (WebTV), Εφαρμογές σχολιασμού συνομιλίας συνομιλίας συνομιλίας συνομιλίας, Cold Service, Υπηρεσία Ψυχρής Αποθήκευσης για μεγάλα αρχεία ..

3. Λαμβάνω βοήθεια

Εγγραφείτε σε ετήσιο πακέτο ωρών Για όλη τη βοήθεια χρηστών, την κατάρτιση, τη διαβούλευση, την ανάπτυξη, τη γραφή, τη διαχείριση έργων, τα πρωτότυπα κ.λπ.
Τα ηλεκτρονικά μέσα είναι η δουλειά μας. Σας βοηθάμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δικό σας.

Περιλαμβάνονται εφαρμογές και υπηρεσίες ροής ή προαιρετικές

Το streamlike σας επιτρέπει να Δημιουργία, κοινή χρήση και συνεργασία Οπουδήποτε με τις ακόλουθες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Πλούσιες διεπαφές

Ρεύμα AMTV

 • Προσαρμόσιμο και διαμορφώσιμο webtv
 • Δυνατότητα περιορισμένης πρόσβασης, ασφάλειας περιεχομένου, ενιαίας σύνδεσης

Ρεύμα

 • Συνεργατική πλατφόρμα με κοινωνικά χαρακτηριστικά
 • Happy Secure
 • Διαχείριση χρήστη Χρυσό Single Sign-On

Live Broadcasting (Gold Simulcasting)

Εξομάλυνση

 • Ζωντανή και επανάληψη
 • Αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, ασφάλεια
 • Ρελέ cdn

Streamout*

 • Ταυτόχρονα (ψεύτικα ζωντανά)
 • Ανάμειξη προ-εγγεγραμμένων και ζωντανών στοιχείων σε πρόγραμμα προγράμματος
 • Δυναμική οθόνη

Ρεύμα

 • Πολλαπλοί τρόποι συζήτησης και μετριοπάθειας

Εργαλεία

Ροή*

 • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπλουτισμένα με βίντεο
 • Παρακολούθηση στατιστικών διαβουλεύσεων

Streamwatch*

 • Αυτόματο βίντεο ρολόι στο Twitter

Ρέων

 • Συνεργατικός σχολιασμός βίντεο

Streamapi*

 • AREST API και SDK για την ενσωμάτωση του ρεύματος σε επιχειρηματικές λύσεις και εφαρμογές

Χειμέρια νάρκη

 • Ψυχρή αποθήκευση μεγάλων αρχείων και δημιουργία συνδέσμων λήψης

(*) Περιλαμβάνεται στο Streamlike Basic που προσφέρεται

Οι αναφορές μας

Μερικά παραδείγματα χρηστών ρεύματος σε διάφορες βιομηχανίες και για διάφορους σκοπούς

Πείτε μας για το έργο σας και ζητήστε επίδειξη

Για δέσμευση στο περιβάλλον

Στο Streamlike, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε τους διανομείς υπεύθυνους παρά να κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται ένοχοι. Πιστεύουμε στη δύναμη του παραδείγματος. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να παραμελούμε οποιαδήποτε αδέσμευτη χειρονομία προς περισσότερη νηφαλιότητα (περισσότερα για την ψηφιακή νηφαλιότητα). Ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη, δεν πρέπει να αντιταχόμαστε σε λύσεις σύμφωνα με τον αντίκτυπό τους ούτε περιμένουμε να έχουμε αδιαμφισβήτητα μέτρα. Ολα μετράνε.
Η ψηφιακή τεχνολογία δεν θα είναι ουδέτερη το 2050 εάν δεν ενεργούμε σήμερα.

Εάν μοιράζεστε τις αξίες μας, σας προτείνουμε:

Για να παρακολουθείτε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που σχετίζονται με τη ροή σας χάρη σε ένα μέτρο που αναπτύχθηκε με το έργο Shift και να τα ενσωματώσετε στις αναφορές σας.

Για να εφαρμόσουμε τις τεχνικές λύσεις και τις καλές πρακτικές του Ecodesign (ο πρακτικός μας οδηγός) που συνιστούμε για περισσότερη νηφαλιότητα. Μείωση της κατανάλωσής σας, μειώνετε τόσο το κόστος σας όσο και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σας.

Για να διεκδικήσουμε ένα ρεύμα Zen (μηδενικές εκπομπές).

Φωτογραφία που δείχνει ένα ελαφρώς ηλιόλουστο δάσος

Το Streamlike είναι υπογράφων του Manifesto Planet Tech’Care και δεσμεύεται να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ψηφιακής τεχνολογίας

Το Streamlike είναι μια μάρκα Mediatech

Το streamblog

Νέα και τεχνικές πληροφορίες Για χρήστες και προγραμματιστές

Ρύθμιση αναπαραγωγής ήχου φόντου

Διαδικασία κωδικοποίησης

Τι μπορεί να λείπεις σχετικά με το ρέμα

 • Υπεύθυνη ροή
 • Φιλοξενία βίντεο
 • Ψηφιακή νηφαλιότητα

Διαχείριση της συγκατάθεσης σε cookies

Για να προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και πρόσβαση στις πληροφορίες των συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά πλοήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το γεγονός ότι δεν είναι η συγκατάθεσή σας ή η απόσυρση της συγκατάθεσής σας μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Λειτουργική λειτουργική πάντα ενεργοποιημένη

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις προτιμήσεις

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Στατιστικά στατιστικά στοιχεία

Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Ελλείψει κλήτευσης που θα εμφανιστεί, εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή πρόσθετων αρχείων από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή εξάγονται σε αυτό το σκοπό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν.

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους με παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.