Σύγκριση των κύριων διαδικτυακών πλατφορμών βίντεο. Ποιο είναι το καλύτερο?, Πλατφόρμα Vimeo Interactive Video Experience

Απλοποιημένο βίντεο

Contents

Η πλατφόρμα βίντεο της Kaltura (VPAAS) δεν προορίζεται πραγματικά για όσους θέλουν μια πλήρη πλατφόρμα βίντεο, αλλά σε όσους προτιμούν μια εξατομικευμένη λύση. Οι πελάτες της Kaltura επιλέγουν εγγραφή βίντεο, webcasting, αποθήκευση και à la carte, συναρμολόγηση μιας πλατφόρμας που θα παραχθεί από τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Kaltura. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί κυρίως για εταιρείες μέσων ενημέρωσης, αλλά οι πελάτες της μπορούν επίσης να αγοράσουν πρόσθετες λύσεις συνεργατών ή να χρησιμοποιήσουν το API Kaltura και/ή το δίκτυο προγραμματιστών ανοιχτού κώδικα Kaltura για ακόμη περαιτέρω προσαρμογή.

Σύγκριση των καλύτερων πλατφορμών βίντεο του 2023

Από την κυκλοφορία του το 2005, το YouTube έχει γίνει συνώνυμο με το ηλεκτρονικό βίντεο. Και για καλό λόγο, πριν το YouTube, να μοιραστείτε ένα βίντεο στον ιστό γενικά σήμαινε:

 • Κατανοήστε πώς να εισαγάγετε ένα αρχείο βίντεο κάμερας στον υπολογιστή σας
 • Κατεβάστε αυτό το αρχείο στον δικό σας ιστότοπο, τον ιστότοπο FTP ή άλλο δίκτυο
 • Δημιουργήστε έναν σύνδεσμο σε αυτό το βίντεο, έτσι ώστε άλλοι άνθρωποι να το βρουν και να το χρησιμοποιήσουν

Και ήταν μόνο από εσάς. Καθώς η online ανάγνωση ήταν σχεδόν άγνωστη, οι θεατές σας έπρεπε να κατεβάσουν το βίντεο στο σύνολό τους και στη συνέχεια να το μετατρέψουν έτσι ώστε να μπορεί να διαβαστεί στον συγκεκριμένο παίκτη πολυμέσων που είχαν εγκαταστήσει.

Οποιοσδήποτε ηλικίας πρέπει να θυμάται το χρόνο πριν το youTube θυμάται επίσης τις προσπάθειες που απαιτούνται για να βρείτε και να παρακολουθήσετε ένα online βίντεο, αλλά όχι πραγματικά πώς να το φιλοξενήσετε και να το μοιραστείτε.

Αλλά η πλατφόρμα βίντεο του YouTube έχει αλλάξει τα πάντα.

Η εκτόξευση του YouTube απλοποίησε την κοινή χρήση, την ανακάλυψη και τη μετάδοση των ηλεκτρονικών βίντεο. Στην πραγματικότητα, σήμερα, η κοινή χρήση ηλεκτρονικών βίντεο είναι τόσο εύκολη που ξεχνάμε συχνά την πραγματική πολυπλοκότητα της πλατφόρμας YouTube.

Όταν ένας χρήστης εισάγει ένα βίντεο στο YouTube, μετατρέπεται αυτόματα σε κοινώς αποδεκτές μορφές, που φιλοξενείται δωρεάν και κόβονται σε μικρά τμήματα που μπορούν να διαδοθούν δυναμικά με μια ελάχιστη σφραγίδα και εξαιρετική ποιότητα, ακόμη και στις συνδέσεις στο Διαδίκτυο, οι πιο αδύναμοι. Όχι μόνο το YouTube επιτρέπει στους δημιουργούς να προσθέτουν υπότιτλους που παράγονται από μηχανές στα βίντεό τους, αλλά επίσης ευρετηρίου σε μεγάλο αριθμό πληροφοριών για κάθε βίντεο, είτε ο τίτλος, οι ετικέτες ή τα σχόλια που απομένουν από τους θεατές. Αυτό επιτρέπει σε άλλους ανθρώπους να αναζητούν εύκολα και να περιηγούνται στη δημόσια βιβλιοθήκη του YouTube, πάντα πιο σημαντικό, αναζητώντας σχετικό ή ενδιαφέρον περιεχόμενο βίντεο.

Σήμερα, περισσότερο από δέκα χρόνια μετά την εισαγωγή του YouTube, όλες οι γενιές αναμένουν να είναι σε θέση να μοιράζονται και να παρακολουθούν βίντεο στους φορητούς υπολογιστές τους και τα smartphones τους σε μερικά.

Ένα ναρκωτικό 93 % των χρηστών του Διαδικτύου, ένα εκπληκτικό σχήμα, οι χρήστες του Διαδικτύου παρακολουθούν βίντεο σε απευθείας σύνδεση τουλάχιστον μία φορά το μήνα και το YouTube παραμένει ο πιο δημοφιλής ιστότοπος. Η πιο ενεργή κοινωνική πλατφόρμα .

Όταν πρόκειται για τη λήψη νέων πληροφοριών, την εκμάθηση κάτι ή το διασκεδαστικό, η πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα προτιμούν να παρακολουθούν ένα βίντεο αντί να διαβάζουν ένα κείμενο. O Η παρακολούθηση online βίντεο έχει επίσης αρχίσει να τρώει το συνολικό χρονικό διάστημα που οι Αμερικανοί ξοδεύουν παρακολουθώντας την τηλεόραση.

Το YouTube δεν είναι πάντα η καλύτερη πλατφόρμα για να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας

Για να καλύψουν τις ανάγκες των εταιρειών και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, οι οργανώσεις που συχνά χρειάζονται έναν τρόπο να φροντίζουν διαφορετικά βίντεο από αυτό που το YouTube, που επικεντρώνεται στον καταναλωτή, έχει να προσφέρει. Εξετάστε τις ακόλουθες τάσεις βίντεο:

 • Οι εταιρείες δημιουργούν βίντεο που καλύπτουν συχνά πληροφορίες πολύ ευαίσθητες για να κινδυνεύουν τη λήψη, ακόμη και “ιδιωτικό” στο YouTube.
 • Τα διδακτικά ιδρύματα εξαρτώνται τώρα τόσο σύγχρονες όσο και ασύγχρονες λύσεις βίντεο για την παροχή υψηλής ποιότητας υβριδικής μάθησης σε διάφορους φοιτητές των φοιτητών των οποίων η ζωή και η εκπαίδευση έχουν διαταραχθεί από παγκόσμια πανδημία.

Τα καλά νέα είναι ότι, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, υπάρχει σήμερα μια πλατφόρμα βίντεο που σας ταιριάζει. Αλλά πώς ξέρετε τι χρειάζεστε?

Οι 10 ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε στο αίτημά σας για πρόταση πλατφόρμας βίντεοΤι ορίζει μια πλατφόρμα βίντεο ?

Μια πλατφόρμα βίντεο είναι μια ασύγχρονη τεχνολογία βίντεο που επιτρέπει τη δημιουργία, φιλοξενία, αναζήτηση και εκπομπή σε απευθείας σύνδεση βίντεο. Σας επιτρέπει να καταγράφετε εύκολα, να διαχειριστείτε και να απεικονίσετε το περιεχόμενο βίντεο για επικοινωνία, εκπαίδευση ή ψυχαγωγία. Σε αντίθεση με τις πραγματικές σύγχρονες τεχνολογίες βιντεοπαιχνιδιών που υποστηρίζουν ζωντανές συνομιλίες βίντεο, οι πλατφόρμες βίντεο προσφέρουν μια σειρά από λύσεις για βίντεο κατόπιν ζήτησης και, όλο και περισσότερο, για συνεχές ζωντανό βίντεο, από ένα άτομο σε διάφορα.

Οι κύριες τρέχουσες πλατφόρμες βίντεο ποικίλλουν σημαντικά από την άποψη της χωρητικότητας. Μερικοί είναι πιο προσανατολισμένοι προς τους καταναλωτές, ενώ άλλοι είναι κατασκευασμένοι για θεσμική χρήση. Ορισμένοι προορίζονται να είναι αυτόνομοι, ενώ άλλοι θα ενσωματωθούν εύκολα με άλλα εμπορικά συστήματα. Ορισμένα έχουν σχεδιαστεί για να είναι ολοκληρωμένα συστήματα μόλις φεύγουν από το κουτί, ενώ άλλοι πωλούνται ως εξατομικευμένες αναπτύξεις.

Οι διαφορές μεταξύ των τεχνολογιών πλατφόρμας βίντεο είναι τόσο πολυάριθμες ώστε να μπορεί να αποθαρρύνει από την ανατομή και τη σύγκριση όλων των χαρακτηριστικών και των πακέτων. Πρώτα απ ‘όλα, θα διανείμετε τα χαρακτηριστικά των πλατφορμών βίντεο σε μερικές βασικές κατηγορίες για να σας επιτρέψουμε να κατανοήσετε καλύτερα τις διαθέσιμες επιλογές σε εσάς.

Τι μπορεί να κάνει μια πλατφόρμα βίντεο

Η κατανόηση ολόκληρου του φάσματος χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρει μια πλατφόρμα βίντεο θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση για τις ανάγκες σας. Οι πιο ευέλικτες και πλήρεις πλατφόρμες βίντεο μπορούν να συνδυάσουν τις ακόλουθες λειτουργίες:

Διαμονή και διαχείριση βίντεο

Απεικόνιση και παραγωγικότητα

Δημιουργία βίντεο

 • Ασφαλείς και δημόσιες επιλογές φιλοξενίας βίντεο
 • Αυτόματη επεξεργασία βίντεο
 • Διαχείριση εξουσιοδοτημένων χρηστών
 • Δίκτυο αποτελεσματική μετάδοση
 • Ανάλυση βίντεο σύμφωνα με τον θεατή
 • Ανάπτυξη σύννεφων
 • Ενσωματώσεις και API για προγραμματιστές
 • Προσαρμογή επωνυμίας
 • OTT και δημιουργία εσόδων
 • Διαδραστικοί αναγνώστες βίντεο πολλαπλών πηγών HD
 • Έξυπνη αναζήτηση βίντεο
 • Συνδρομές και σημάνσεις βίντεο
 • Εργαλεία πλοήγησης βίντεο
 • Maroded Notes, συζητήσεις και σελιδοδείκτες
 • Μεταγραφή, υπότιτλος και προσβασιμότητα
 • Ανάγνωση με μεταβλητή ταχύτητα
 • Εγγενείς κινητές εφαρμογές
 • Εγγραφή βίντεο με μία ή περισσότερες κάμερες
 • Στιγμιότυπο οθόνης και καταγραφή διαφανειών
 • Λήψη και καταγραφή των συναντήσεων
 • Ζωντανή εκπομπή & webcasting
 • Αυτοματοποιημένη εγγραφή
 • Επεξεργασία βίντεο/βίντεο
 • κουίζ βίντεο

Από πού να αρχίσω ? Έχουμε συγκρίνει πληροφορίες από ανεξάρτητες αναφορές αναλυτών, κριτικές πελατών και πλατφόρμες για να σας βοηθήσουν να αρχίσετε να συγκρίνετε τις καλύτερες πλατφόρμες βίντεο στην αγορά.

Οι 10 καλύτερες πλατφόρμες βίντεο 2023

 1. YouTube
 2. Πανοποτό
 3. Φωτοβολίδα
 4. Βίμο
 5. IBM Watson Media
 6. Καλτάρα
 7. Γιουτζά
 8. Πεινασμένος
 9. Πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης
 10. Ροή της Microsoft

YouTube

Συνιστάται για: Το περιεχόμενο βίντεο για το ευρύ κοινό, η δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο βίντεο και η σύσταση ενός μεγάλου και αφοσιωμένου κοινού στο διαδίκτυο

Όταν πρόκειται για τη φιλοξενία και την ανταλλαγή περιεχομένου βίντεο για το κοινό, δεν υπάρχει καλύτερη βιβλιοθήκη για τη μεγιστοποίηση των πιθανών θεατών. Το YouTube προσφέρει μια δωρεάν πλατφόρμα για τη λήψη περιεχομένου βίντεο κατόπιν ζήτησης και ζωντανής ροής. Εάν προσπαθήσετε να δημοσιοποιήσετε το περιεχόμενο του βίντεο στον κόσμο ή να αναπτύξετε ένα κοινό που εμπλέκεται γύρω από το περιεχόμενο του βίντεο, το YouTube είναι η πλατφόρμα σας. Το YouTube προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώσουν για την προώθηση του περιεχομένου στην πλατφόρμα του προκειμένου να αποκτήσουν ορατότητα, να προσελκύσουν συνδρομητές και, φυσικά, να επιτρέψουν την ανακάλυψη των βίντεό σας τόσο στην πλατφόρμα του όσο και στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να μεταγράψει βίντεο και να παράγει υπότιτλους που παράγονται από ένα μηχάνημα.

Φυσικά, αν θέλετε το περιεχόμενο των βίντεό σας να μοιράζονται σε ιδιωτικό και ασφαλές με ένα περιορισμένο κοινό της επιλογής σας, το YouTube μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση. Παρόλο που το YouTube επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τα βίντεό τους να μην αναφέρονται ή να τα μοιράζονται ιδιωτικά με μεμονωμένους χρήστες, για τους περισσότερους οργανισμούς, αυτές οι επιλογές δεν είναι ασφαλείς επαρκώς . Ένα άλλο πιθανό πρόβλημα ασφαλείας έγκειται στο γεγονός ότι οι συνθήκες χρήσης του YouTube (CGU) ορίζουν ότι σας παρέχετε μια άδεια δωρεάν δικαιωμάτων και το δικαίωμα να αντιγράψετε και να αναδιανείμετε το περιεχόμενό σας βίντεο.

Πανοποτό

Συνιστάται για: Εξασφάλιση και ανταλλαγή βίντεο και συναντήσεων συναντήσεων, ασφαλής ζωντανή ροή, απομακρυσμένη επικοινωνία και συνεργασία, μάθηση και ανάπτυξη εργαζομένων, σε απευθείας σύνδεση και μικτή μάθηση και είναι μια έτοιμη πλατφόρμα -χρήσης της οποίας η τιμή είναι προσαρμοσμένη στην εξέλιξη σας ανάγκες.

Όταν δεν θέλετε τα βίντεό σας να μοιράζονται με ολόκληρο τον κόσμο ή ακόμα και με ανθρώπους μέσα στον οργανισμό σας δεν προορίζονταν, το Panopto παρέχει την πιο ολοκληρωμένη και ασφαλή λύση βίντεο.

Το Panopto σχεδιάστηκε για να προωθήσει την ταχεία και ασφαλή ανταλλαγή πληροφοριών και λεπτομερή γνώση μέσω βίντεο. Πρόκειται για μια πλήρη πλατφόρμα βίντεο που παρέχεται με ένα σύνολο εργαλείων για τη διαχείριση και τη δημιουργία βίντεο που επιτρέπουν ακόμη και στους πιο νέους χρήστες να παράγουν διαδραστικά βίντεο βελτιστοποιημένα για κατανόηση, διατήρηση και δέσμευση. Το PANOPTO περιλαμβάνει επίσης μεγάλο αριθμό ενσωμάτωσης βίντεο για συστήματα που χρησιμοποιούνται ήδη από εταιρείες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως λύσεις ενοποιημένων επικοινωνιών, συστήματα διαχείρισης μάθησης (LMS), συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εργαλεία συνεργασίας κ.λπ.

Μια πλατφόρμα all-in-one, το panopto μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή και τη μετάδοση ζωντανών βίντεο, καθώς και για την κεντρική διαχείριση ολόκληρης της βιβλιοθήκης βίντεο . Η πλατφόρμα υποστηρίζει αυτόματα την παραγωγή στο παρασκήνιο, συμπεριλαμβανομένης της συμπίεσης βίντεο, της κωδικοποίησης και της βελτιστοποίησης ροής. Αναδεικνύει κάθε λέξη προφέρεται ή εμφανίζεται στην οθόνη σε κάθε βίντεο για ερευνητικούς σκοπούς. Έτσι, οι θεατές μπορούν γρήγορα να βρουν σχετικό περιεχόμενο στα βίντεο, στον τόπο της χρονολογίας όπου αναφέρθηκε ή εμφανίζεται η λέξη. Το Panopto περιλαμβάνει επίσης εκτεταμένους ελέγχους εξουσιοδότησης για τους θεατές, καθιστώντας την μια σταθερή λύση για ασφαλή κοινή χρήση (ή πίσω από ένα paywall) ιδιωτικού ή εμπιστευτικού περιεχομένου βίντεο, επιτρέποντας παράλληλα τη δημόσια ανταλλαγή βίντεο μεταξύ πολλών.

Το Panopto είναι μια ιδανική λύση που επιτρέπει την αποτελεσματικότερη επικοινωνία, συνεργασία και μάθηση σε εταιρείες και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οργανισμοί που έχουν συγκεκριμένη ανάγκη να δημιουργήσουν έσοδα από το σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενο βίντεο με την εισαγωγή δυναμικών διαφημίσεων ή όσων αναζητούν μια λύση μάρκετινγκ βίντεο, θα πρέπει να συμβουλεύονται την επόμενη πλατφόρμα βίντεο στη λίστα.

Panopto - η καλύτερη online πλατφόρμα βίντεο

Φωτοβολίδα

Συνιστάται για: Δημιουργία εμπειριών βίντεο OTT, δημιουργίας εσόδων από βίντεο και μάρκετινγκ περιεχομένου

Η πλατφόρμα εκπομπής βίντεο της Brightcove επιτρέπει στις εταιρείες να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο ζωντανά και κατόπιν αιτήματος για ένα μεγάλο κοινό, με πρόσθετη φροντίδα για τη δημιουργία εμπειριών βίντεο OTT (over-the-top), επιτρέπουν τη δυναμική εισαγωγή διαφημίσεων και ανάλυσης βίντεο. Σε αντίθεση με το YouTube, οι εταιρείες δεν παρέχουν στην άδεια να κάνουν περιεχόμενο βίντεο χρησιμοποιώντας το Brightcove για διαμονή και συνεχή διάδοση.

Πρώτα σχεδιασμένο για την εξωτερική διανομή βίντεο, η πλατφόρμα βίντεο Brightcove απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό σε εταιρείες αθλητισμού και μέσων ενημέρωσης, καθώς και ομάδες μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Η πλατφόρμα ταιριάζει σε πλατφόρμες όπως η Marketo, η Eléqua και η Google Ad Manager, η οποία προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα δεδομένων για την ενημέρωση των στρατηγικών μάρκετινγκ και των τακτικών που με τη σειρά τους συμβάλλουν σε καλύτερη απόδοση επένδυσης.

Καθώς η λύση διαχείρισης βίντεο της Brightcove έχει σχεδιαστεί κυρίως για να μεταδίδει βίντεο σε ανώνυμους εξωτερικούς θεατές, υστερεί πίσω από άλλες πλατφόρμες όταν πρόκειται για την ανάληψη της συνεργασίας και των μαθησιακών αναγκών οργανισμών και σχολείων και σχολείων. Το Brightcove είναι όλα ή τίποτα όταν πρόκειται για την εξασφάλιση περιεχομένου βίντεο – δεν διαθέτει προηγμένους ελέγχους ασφαλείας για να περιορίσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένο εσωτερικό περιεχόμενο βίντεο. Με άλλα λόγια, όλοι οι υπάλληλοί σας ή οι μαθητές σας θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα βίντεο της βιβλιοθήκης σας. Η Brightcove επίσης δεν διαθέτει την τεχνολογία που επιτρέπει στους θεατές να αναζητούν το περιεχόμενο των βίντεο. Επιπλέον, θα χρειαστείτε τις δικές σας λύσεις για να παράγετε περιεχόμενο βίντεο, επειδή το Brightcove δεν περιλαμβάνει καμία εγγραφή βίντεο ή οποιοδήποτε ισχυρό εργαλείο συναρμολόγησης.

Brightcove - πλατφόρμα βίντεο

Βίμο

Συνιστάται για: Δημιουργία δημιουργικού περιεχομένου βίντεο, δημιουργικής παραγωγής βίντεο και συνεργασίας και μάρκετινγκ περιεχομένου

Αρχικά, το Vimeo ήταν μια πλατφόρμα βίντεο αφιερωμένη σε ψηφιακές ταινίες και μέσα ενημέρωσης, η οποία, χάρη σε μια πολύ αφοσιωμένη κοινότητα δημιουργών, αναπτύχθηκε σημαντικά για να γίνει η δεύτερη πιο γνωστή πλατφόρμα βίντεο μετά το YouTube. Ωστόσο, σε αντίθεση με το YouTube, δεν θα βρείτε σε διαφημίσεις Vimeo που προκύπτουν παντού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 2018, το Vimeo εξελίχθηκε με τη μετάβαση από την απλή πύλη προβολής βίντεο σε μια λύση διανομής για δημιουργούς βίντεο.

Σήμερα, το οικονομικό μοντέλο του Freemium της Vimeo προσφέρει βασικές λύσεις διαμονής και διάδοσης βίντεο για ανεξάρτητους δημιουργούς περιεχομένου, καθώς και εργαλεία βίντεο που θα ενδιαφέρουν τις ομάδες δημιουργίας, τους ανεξάρτητους, τους διαφημιστικούς οργανισμούς και τα διαφημιστικά γραφεία και τα διαφημιστικά γραφεία και τα διαφημιστικά πρακτορεία και διαφημιστικά πρακτορεία των εταιρειών μέσων ενημέρωσης, με Ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες που αναζητούν εξωτερικές λύσεις περιεχομένου βίντεο. Το Vimeo προσφέρει το Vimeo Stock, μια πλατφόρμα για την αγορά βίντεο χωρίς δικαιώματα, παρόμοια με το Getty Images ή το Shutterstock. Το απόθεμα Vimeo επιτρέπει στην κοινότητα των δημιουργών της να πουλήσουν τις συλλογές βίντεο αδειών, εκτός από το περιεχόμενο βίντεο που παράγονται από τους χρήστες του.

Τα εργαλεία Vimeo περιλαμβάνουν μια συσκευή αναπαραγωγής βίντεο που μπορεί να εξατομικευτεί για μάρκες, λύσεις δημιουργίας βίντεο, εργαλεία συνεργασίας και ροές εργασίας, ζωντανή εκπομπή, ανάλυση βίντεο και ορισμένες ιδιωτικές επιλογές κοινής χρήσης βίντεο. Φυσικά, οι διαθέσιμες λύσεις θα εξαρτηθούν από το επίπεδο συνδρομής σας – οι δυνατότητες ζωντανής ροής και οι παράμετροι εμπιστευτικότητας των επιχειρήσεων, για παράδειγμα, είναι διαθέσιμες μόνο για συνδρομητές premium.

Για όσους αναζητούν μια πλατφόρμα βίντεο που υποστηρίζει εφαρμογές οργανωτικής παραγωγικότητας και ανταλλαγής γνώσεων, το Vimeo δεν είναι. Τα εργαλεία δημιουργίας Vimeo είναι κυρίως σχεδιασμένα για τους εμπόρους και δεν θα είναι εξίσου αποτελεσματικά στην καταγραφή της κατάρτισης, των μαθημάτων, των διασκέψεων, των διαδηλώσεων και των παρουσιάσεων. Το Vimeo ζητά πάντα από τους δημιουργούς να σηματοδοτήσουν χειροκίνητα τα βίντεο για να προωθήσουν την ανακάλυψη.

Vimeo - πλατφόρμα βίντεο

IBM Watson Media

Συνιστάται για: OTT Video Streaming, Δημιουργία δημιουργίας βίντεο, ζωντανή ροή και προσομοιωμένη ζωντανή και βίντεο Intelligence.

Τώρα γνωστό ως IBM Watson Media, η πλατφόρμα ξεκίνησε ως πλατφόρμα ζωντανής ροής μεταξύ των συνομηλίκων που ονομάζεται Ustream. Που αποκτήθηκε από την IBM το 2016, η λύση θα ονομαστεί τελικά IBM Video Cloud πριν μετονομαστεί στο τρέχον όνομα της το 2020. Σήμερα, η πλατφόρμα Watson Media είναι προσανατολισμένη προς τη ροή των μέσων ενημέρωσης, όπως ειδήσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλες ψυχαγωγικές σε απευθείας σύνδεση, καθώς και ζωντανά ροή εταιρικών εκδηλώσεων.

Παρόλο που είναι πάντα μια πλατφόρμα ζωντανής εκπομπής, η Watson Media έχει εξελιχθεί πολύ από τη δημιουργία του σε λειτουργία Peers. Όπως το Brightcove, η IBM Watson Media προσφέρει λύσεις εκπομπής και βίντεο στο σύννεφο που υποστηρίζουν το περιεχόμενο με συνδρομή και à la carte, OTT, καθώς και ασφαλή διαμονή και εκπομπή και αίτημα για εσωτερικά βίντεο για εταιρείες.

Οι εταιρείες που αναζητούν μια λύση βίντεο all-in-one ικανές να βελτιώσουν την εσωτερική συνεργασία και την κατάρτιση ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι αυτή η πλατφόρμα βίντεο έχει πολλά βασικά χαρακτηριστικά, όπως η ενσωμάτωση σε άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές, η καταγραφή πολλαπλών παραμέτρων και η ανάγνωση πολλαπλών ροών, η αναζήτηση περάσματος στη χρονολόγηση και εργαλεία συνεργασίας στο βίντεο.

IBM Watson Media - πλατφόρμα βίντεο

Καλτάρα

Συνιστάται για: OTT Video Broadcast, Βίντεο Δημιουργία εσόδων και δημιουργία μιας εξατομικευμένης πλατφόρμας βίντεο με εξαρτήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Η πλατφόρμα βίντεο της Kaltura (VPAAS) δεν προορίζεται πραγματικά για όσους θέλουν μια πλήρη πλατφόρμα βίντεο, αλλά σε όσους προτιμούν μια εξατομικευμένη λύση. Οι πελάτες της Kaltura επιλέγουν εγγραφή βίντεο, webcasting, αποθήκευση και à la carte, συναρμολόγηση μιας πλατφόρμας που θα παραχθεί από τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Kaltura. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί κυρίως για εταιρείες μέσων ενημέρωσης, αλλά οι πελάτες της μπορούν επίσης να αγοράσουν πρόσθετες λύσεις συνεργατών ή να χρησιμοποιήσουν το API Kaltura και/ή το δίκτυο προγραμματιστών ανοιχτού κώδικα Kaltura για ακόμη περαιτέρω προσαρμογή.

Με τις λύσεις OTT που επιτρέπουν στις εταιρείες μέσων ενημέρωσης να δημιουργήσουν έσοδα από το δικό τους περιεχόμενο βίντεο, πολλαπλές μονάδες ζωντανής εκπομπής και αρκετές προσθήκες για εγγραφή βίντεο, οι εταιρείες θα βρουν στην Kaltura έναν μεγάλο αριθμό επιλογών χαρακτηριστικών. Ωστόσο, όπως και με οποιαδήποτε εξαιρετικά εξατομικευμένη λύση, οι πελάτες της Kaltura ενδιαφέρονται για τον καθορισμό της χρήσης του μακροπρόθεσμου βίντεο, αποτυγχάνουν τα οποία ίσως χρειαστεί να αναδημιουργήσουν μεγάλα τμήματα της πλατφόρμας προκειμένου να αναλάβουν περιπτώσεις περιπτώσεων μελλοντικών χρήσεων.

Kaltura - πλατφόρμα βίντεο

Γιουτζά

Συνιστάται για: Δυνατότητα μεταγραφής βίντεο και αναζήτησης, απλοποιημένη διαχείριση βίντεο με λήψη με σύρσιμο και απόθεση

Η πλατφόρμα βίντεο Yuja Company προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο εργαλείων βίντεο που έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία, τη διαχείριση, την ανακάλυψη, τη συνεργασία και την εκπομπή ζωντανού περιεχομένου βίντεο σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Yuja διαθέτει μια φιλική διεπαφή drag και drop για να κατεβάσετε το περιεχόμενο βίντεο και όλα τα βίντεο πλατφόρμας έχουν συμβουλευτεί πολύ. Εκτός από τη διαχείριση περιεχομένου βίντεο, η Yuja προσφέρει επίσης βασικά εργαλεία σχεδιασμένα για τη σύλληψη των συνεδρίων και τη ζωντανή διάδοση των διασκέψεων.

Για όσους αναζητούν μια ισχυρή και all-in-one λύση με εξατομικευμένη υποστήριξη, η Yuja δεν έχει. Δεδομένου ότι πρόκειται για λύση για την οικοδόμηση του εαυτού σας, είναι επίσης δύσκολο να προβλέψετε την επεκτασιμότητα λόγω της αύξησης του κόστους κατά την προσθήκη προϊόντων.

Πεινασμένος

Συνιστάται για: Εξασφάλιση και ανταλλαγή εσωτερικών βίντεο, ασφαλείς ζωντανές εκπομπές και επικοινωνίες εταιρικών βίντεο

Το Mumu είναι μια πλατφόρμα βίντεο που επικεντρώνεται σε εταιρείες που προσφέρουν λύσεις και υπηρεσίες για να συλλάβουν και να μοιράζονται με ασφάλεια βίντεο ζωντανά και κατόπιν αιτήματος εντός εταιρειών. Πρόκειται για μια πλατφόρμα TEN -TO που χρησιμοποιείται συχνά για εκτελεστική webcasting και εταιρικές επικοινωνίες.

Η πλατφόρμα δεν περιλαμβάνει ολοκληρωμένες ενσωματώσεις για τα τρίτα συστήματα διαχείρισης της μάθησης (LMS), τα οποία θα κάνουν τη ροή εργασίας πιο περίπλοκη για οργανισμούς που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα βίντεο για να δημιουργήσουν και να μοιραστούν περισσότερη κατάρτιση περιεχομένου. Τέλος, η ερευνητική ομάδα Qumu Video είναι λιγότερο προηγμένη από εκείνες των άλλων πλατφορμών που αναφέρονται εδώ.

MOMU - πλατφόρμα βίντεο

Μέσος όρος

Συνιστάται για: Ασφαλίστε τη ζωντανή ροή για εκδηλώσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις επικοινωνίες και τις εταιρικές εκδηλώσεις βίντεο και τη δημιουργία μιας εξατομικευμένης πλατφόρμας βίντεο με εξαρτήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Η MediaPlatform είναι μια πλατφόρμα βίντεο End -to -End, σχεδιασμένη να διαδίδει μεγάλες εκδηλώσεις και μέσα ενημέρωσης και να επιτρέπει την ασφαλή ανταλλαγή ιδεών και επικοινωνιών από βίντεο μέσα σε μια εταιρεία. Χρησιμοποιείται κυρίως από τις εταιρείες ως λύση ζωντανής εκπομπής του τύπου “one-to-many” για συναντήσεις ολομέλεια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις πελατών/συνεργατών, η MediaPlatform επαίνεσε από τους αναλυτές για την ευελιξία των επιλογών ανάπτυξης της.

Η MediaPlatform προσφέρει λογισμικό και υπηρεσίες που επιτρέπουν στις εταιρείες να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη πλατφόρμα βίντεο για να καλύψουν τις ανάγκες τους -δεν παραδίδεται με μια μοναδική έτοιμη διαμόρφωση. Αντ ‘αυτού, οι πελάτες επιλέγουν τη σουίτα MediaPlatform Video που περιλαμβάνει ραδιοτηλεοπτικό φορέα για ζωντανή ραδιοτηλεοπτική εκπομπή, OnDemand για -Demand Broadcasting, ζωντανές εφαρμογές ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, ανάλυση δέσμευσης, λύσεις εκπομπής βίντεο και WANOP, καθώς και το προϊόν απομακρυσμένης παρουσίασης για το Web Broadcasting, Bridge.

Όπως και με άλλες εξατομικευμένες πλατφόρμες, οι εταιρείες πρέπει να προβλέπουν πιθανές περιπτώσεις χρήσης για να βεβαιωθούν ότι οι λύσεις που υιοθετούνται καλύτερα ικανοποιούν τις μακροπρόθεσμες ανάγκες τους βίντεο. Οι επιλογές εγγραφής βίντεο MediaPlatorm προσφέρουν λιγότερες και απομακρυσμένες δυνατότητες εγγραφής. Η ανάγνωση βίντεο δεν καταλαβαίνει τόσες λειτουργίες συνεργασίας και εξατομίκευση των εμπειριών προβολής. Οι ενότητες του προσφέρουν επίσης λιγότερη καλή βοήθεια στους χρήστες κινητής τηλεφωνίας από άλλες πλατφόρμες βίντεο.

Εκείνοι που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των επενδύσεων θα πρέπει να συγκρίνουν το συνολικό κόστος των λύσεων MediaPlatform με εκείνες άλλων πλατφόρμες βίντεο που περιεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσθετη πολυπλοκότητα που συνδέεται με την υλοποίηση και τη διαχείριση των ενσωματωμάτων με άλλους εξοπλισμούς και εμπορικά συστήματα.

Πλατφόρμα μέσων - πλατφόρμα βίντεο

Ροή της Microsoft

Συνιστάται για: Κοινή χρήση ιδιωτικών βίντεο και συνεργασίας

Η Microsoft Stream είναι μια λύση για τη φιλοξενία και τη μετάδοση επιχειρηματικών βίντεο που προορίζονται για τους πελάτες της Microsoft Office 365. Η Microsoft Stream ταιριάζει σε άλλες εφαρμογές του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένου του SharePoint, του Yammer και των ομάδων, αλλά οι ενσωματώσεις με μη -Microsoft Systems είναι περιορισμένα.

Αξιολογείται από μια σειρά εφαρμογών για λήψη, κωδικοποίηση, ασφαλή, παράδοση και εκπομπή περιεχομένου βίντεο στο σύννεφο, η ροή είναι πάνω απ ‘όλα ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου βίντεο σχεδιασμένο για εσωτερική συνεργασία .

Η ροή λείπει αρκετές λειτουργίες που βρίσκονται σε άλλες πλατφόρμες βίντεο. Επιπλέον, ακόμη και αν το ρεύμα μπορεί να φανεί “ελεύθερο”, επειδή συχνά ομαδοποιείται σε ομάδες, υπάρχουν έξοδα διαμονής που θα αυξηθούν καθώς η βιβλιοθήκη σας θα αυξηθεί. Η ροή τιμολογεί το ποσό της αποθήκευσης βίντεο που χρησιμοποιείται, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές μπορεί να είναι απρόβλεπτες και δύσκολες στον προϋπολογισμό για τους οργανισμούς.

Microsoft Stream - Διαχείριση περιεχομένου βίντεο

Οι λύσεις βίντεο είναι πλέον απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας, συνεργασίας, μάθησης και παραγωγικότητας στους οργανισμούς.

Οι σημερινές πλατφόρμες βίντεο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών που υπερβαίνουν τις λύσεις VideoConferencing σε πραγματικό χρόνο . Πηγαίνουν από τα εργαλεία παραγωγής σύλληψης και βίντεο στην ασφαλή διαχείριση και κοινή χρήση βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας εσόδων από βίντεο κ.λπ. Είτε χρειάζεστε ένα YouTube για να φτάσετε σε ένα μεγάλο ακροατήριο, ένα “ιδιωτικό YouTube” για εσωτερικά βίντεο ή μια πλατφόρμα ροής για τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενο βίντεο, υπάρχει αναγκαστικά μια πλατφόρμα βίντεο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Η πιο ολοκληρωμένη και ασφαλής πλατφόρμα βίντεο στην αγορά

Οι ανεξάρτητοι αναλυτές και οι πελάτες συμφωνούν ότι η Panopto προσφέρει την πληρέστερη λύση επιχειρηματικών βίντεο. Οι ευέλικτες εφαρμογές καταγραφής, οι ακριβείς λύσεις διαχείρισης και ασφάλειας βίντεο, η καλύτερη υποστήριξη για την έρευνα βίντεο και μια συνεχώς προσφορά έτοιμων ενσωματωμένων ενσωματωμένων περιλαμβάνονται σε ένα σύστημα με όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό σας για να χρησιμοποιήσετε το βίντεο, σήμερα και αύριο.

Δοκιμάστε την πλατφόρμα βίντεο Panopto

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να ζητήσετε μια επίδειξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας.

Απλοποιημένο βίντεο

Όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να μοιραστείτε υπέροχα βίντεο.

287 εκατομμύρια δημιουργικοί άνθρωποι, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις εμπιστεύονται το Vimeo

287 εκατομμύρια δημιουργικοί άνθρωποι, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις εμπιστεύονται το Vimeo

Δημιουργήστε, αλλάξτε και μοιραστείτε γρήγορα το περιεχόμενο, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή την εμπειρία σας.

Ροή και φιλοξενία για εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε 4K, 8K, HDR και Dolby Vision.

Εξατομικεύστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, διαχειριστείτε τις εξουσιοδοτήσεις ασφαλείας και βρείτε γρήγορα περιεχόμενο.

Δημιουργήστε αυτόματα κεφάλαια, εφαρμόστε το κιτ μάρκας σας και βελτιστοποιήστε το SEO SEO σας.

Κάνω

Αποθηκεύστε, βάλτε online, κόψτε, κόψτε, κόψτε, δημιουργήστε GIF και πολλά άλλα. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ? Η δημιουργία περιεχομένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στα σενάρια που δημιουργούν AI και τη συναρμολόγηση με τη βοήθεια του AI. Και μπορείτε πάντα να βελτιώσετε το βίντεό σας προσθέτοντας διαδραστικά και κλικ σε στοιχεία.

Διαχειρίζονται

Οργανώστε το περιεχόμενό σας σε ένα υπέροχο βίντεο βιβλιοθήκης. Και χάρη στην αυτοπεποίθηση, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιήσετε αναζήτηση από υπότιτλους. Απλοποιήστε την αναθεώρηση χάρη στις σημειώσεις με κωδικό χρόνου, εικόνα από την εικόνα. Συνεργαστείτε με τους ανθρώπους της επιλογής σας, προστατέψτε το βίντεό σας με έναν κωδικό πρόσβασης ή κρατήστε το εκτός όρασης.

Μερίδιο

Φιλοξενήστε το βίντεό σας στον προσαρμόσιμο και διαφημιστικό πρόγραμμα. Ενσωματώστε το στον ιστότοπό σας, δημοσιεύστε το σε κοινωνικά δίκτυα και καθορίστε τις εξουσιοδοτήσεις έτσι ώστε μόνο οι καλοί άνθρωποι να το δουν. Στη συνέχεια, ακολουθήστε την απόδοση των βίντεό σας από έναν μοναδικό πίνακα ελέγχου.

Ταινίες και σειρές

Οι κύριες υπηρεσίες ροής

Οι πλατφόρμες βίντεο κατόπιν ζήτησης από τη συνδρομή είναι τώρα καλά εγκατεστημένες στην καθημερινή ζωή των γαλλικών. Οι τιμές είναι αρκετά ομοιογενείς από το ένα στο άλλο. Netflix, Amazon Prime Video, OCS, Canal+ Series, Apple TV+ και Disney+ Προσπαθήστε να διακρίνετε τον εαυτό τους από το περιεχόμενό τους. Επισκόπηση των κύριων υπηρεσιών.

 • 1. Netflix, ο πρωτοπόρος
 • 2. Amazon Prime Video, βίντεο … Επιπλέον !
 • 3. Canal+ Series, η απάντηση καναλιού+
 • 4. Apple TV+, το πρωτότυπο
 • 5. Η Disney+, η αυτοκρατορία αντεπίθεση
 • 6. Paramount+, το πιο πρόσφατο
 • 7. Πλατφόρμες κινηματογράφου συγγραφέων, για απαιτητικούς κινηματογραφιστές
 • 8. OCS, το τέλος ενός γαλλικού πυλώνα
 • 9. MK2 Curiosity, εγγυημένη χωρίς αλγόριθμους
 • 10. ΔΩΡΕΑΝ Cinema Oqee

Από την άφιξη του Netflix στη Γαλλία το 2014, οι πλατφόρμες SVOD (συνδρομές βίντεο κατόπιν ζήτησης) έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην καθημερινή ζωή των ταινιών και των εραστών της σειράς. Αυτές οι υπηρεσίες βίντεο συνδρομής προσφέρουν ταινίες, σειρές, απεριόριστα ντοκιμαντέρ έναντι 6 έως 20 € ανά μήνα, τερματίστηκαν ανά πάσα στιγμή. Ένα στα τρία γαλλικά νοικοκυριά είναι εγγεγραμμένος στο Netflix και, όλες οι υπηρεσίες σε συνδυασμό, το Video On Demand έχει 8,7 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες.

Μεταφορτώθηκε από τη δημοτικότητα της σειράς – πρώτης αμερικανικής, διεθνούς τότε – και της ελκυστικής προσφοράς τους, της ευκολίας πρόσβασης τους (στις τηλεοράσεις, αλλά και των δισκίων και των smartphones), οι πλατφόρμες ροής ανταποκρίνονται σε έντονη ζήτηση από την εποχή μας. Σήμερα, το περιεχόμενο είναι εμπλουτισμένο, πιο ποικίλο (εκπομπές μαγειρικής, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια κ.λπ.) και πολυπολιτισμικός. Ορισμένες πλατφόρμες, κυρίως η Amazon, έχουν ακόμη κρατήσει τα δικαιώματα αναμετάδοσης των ιερών αθλητικών εκδηλώσεων στη Γαλλία: οι αγώνες του Web Giant Broadcasts το βράδυ του Roland-Garros και ορισμένου αγώνα ποδοσφαίρου Ligue 1 και League 2 (Labeed Law μέχρι το 2024). Ταυτόχρονα, η προσφορά σε ταινίες και σειρές συνεχίζει να επεκτείνεται μέρα με τη μέρα.

Συνολικά, υπήρχαν 78 πλατφόρμες στη Γαλλία το 2020. Οι περισσότεροι είναι εμπιστευτικοί και τοποθετημένοι σε συγκεκριμένο περιεχόμενο (manga, αθλητισμός, νεολαία, ζωντανή απόδοση, συγγραφέας κινηματογράφου κ.λπ.Ουσία. Αλλά τα κύρια είναι απαραίτητα. ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Οι κύριες υπηρεσίες ροής

Συνδρομή Δοκιμαστική περίοδος Αριθμός χρηστών Αριθμός ταυτόχρονων οθονών
Μηνιαίο Ετήσιο
Ανοησία Απαραίτητο με παμπ 5,99 € 5 προφίλ ανά λογαριασμό 1
Ουσιώδης 8,99 € 5 προφίλ ανά λογαριασμό 1
Πρότυπο 13,49 € 5 προφίλ ανά λογαριασμό 2
Ασφάλιστρο 17,99 € 5 προφίλ ανά λογαριασμό 4
Amazon Prime Video 6,99 € 69,90 € 30 μέρες 2 3
OCS 2 οθόνες 10,99 € 1 2
3 οθόνες 12,99 € 1 3
Canal+ Series 1 χρήστης 6,99 € 1 1
2 χρήστες 9,99 € 2 2
4 χρήστες 11,99 € 4 4
Apple TV+ 6 χρήστες (οικογενειακή κοινή χρήση) 6,99 € 69 € 7 ημέρες 6 6
Ντσενεία+ 8,99 € 89,90 € 7 προφίλ ανά λογαριασμό 4
Κυρίαρχος+ 7,99 € 79,90 € 7 ημέρες 6 προφίλ ανά λογαριασμό 2

Netflix, ο πρωτοπόρος

Decrypage svod logo netflix

Το Netflix, παρόν στη Γαλλία από το τέλος του 2014, ξύπνησε την αγορά βίντεο on demand με συνδρομή που είχε κολλήσει μέχρι τότε. Σήμερα, είναι υπερθερμαντικό: ισχυρίζεται 10 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία. Το επιχειρήματά του δεν είναι πλέον η τιμή: η Netflix είναι από τις πιο ακριβές υπηρεσίες ροής. Αλλά σύμφωνα με τον Médiamétrie, το 61 % και το 58 % των συνδρομητών της Canal+ Series και του Amazon Prime Video ωστόσο, παρακολουθούν επίσης περιεχόμενο στο Netflix (2).

Συνδρομές

 • Βασική με τη διαφήμιση: € 5.99/μήνα (1 οθόνη, περιεχόμενο HD)
 • Βασικό: € 8.99/μήνα (1 οθόνη, περιεχόμενο HD)
 • Πρότυπο: € 13.49/μήνα (2 ταυτόχρονες οθόνες, περιεχόμενο πλήρους HD)
 • Premium: € 17,99/μήνα (4 ταυτόχρονες οθόνες, περιεχόμενο Full HD και Ultra-HD)

Περιεχόμενα προσβάσιμα σε ροή και λήψη (εξαιρουμένων της σύνδεσης στο Internet), εκτός από το μέρος της βασικής προσφοράς με τη διαφήμιση (μόνο ροή).

Πρόσβαση

Είναι δυνατόν να εγγραφείτε στην Υπηρεσία από τον ιστότοπο Netflix, από την εφαρμογή για κινητά (για λήψη στο App Store ή στο Google Play Store) ή από την εφαρμογή που προσφέρεται στη διεπαφή των πλαισίων Internet. Το Netflix διανέμεται πράγματι από Bouygues Telecom, Free, Orange και SFR. Το Free Adse ενσωματώνει την βασική προσφορά στο πακέτο υπηρεσιών της με το Δέλτα FreeBox (€ 49.99/μήνα). Η Netflix δημιούργησε επίσης μια συνεργασία με το Canal+, η οποία προσχώρησε στην ουσιαστική προσφορά στο πακέτο ταινιών σε 34,99 € € 34,99/μήνα.

Κατάλογος

Είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο και ο κατάλογος Netflix εμπλουτίζεται με δεκάδες τίτλους κάθε μήνα. Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ … όλοι θα βρουν πάντα κάτι για να παρακολουθήσουν. Το Netflix προσφέρει πολλές πρωτότυπες παραγωγές σε διαφορετικούς τομείς, ιαπωνικά κινούμενα σχέδια (Οι επτά θανατηφόρες αμαρτίες, Οι Ιππότες του Ζωδιακού…) στη σειρά (13 λόγοι για τους οποίους, Το στέμμα, ΖΩΗ, Stranger Things…) περνώντας από ταινίες (Mowgli: Ο μύθος της ζούγκλας, Προάστια…) ή τις εμφανίσεις των κωμικών (Dany de Boon: Hauts-de-France, Το Fary είναι το νέο μαύρο…). Διαπραγματεύεται επίσης τα αποκλειστικά δικαιώματα διάδοσης ορισμένων προγραμμάτων.

Amazon Prime Video, βίντεο … Επιπλέον !

Αποκρυπτογραφώντας το λογότυπο SVOD Prime Video 1

Στο Amazon, η Streaming είναι μία από τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αφοσίωσης του Amazon Prime σε 6,99 €/μήνα. Οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, οι εκπομπές και οι σειρές προστίθενται στην δωρεάν παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα, έως τα 5 GB δωρεάν αποθήκευσης στο Amazon Drive Cloud (Amazon παρ ‘όλα αυτά ανακοίνωσε το κλείσιμο αυτής της υπηρεσίας στις 12/31/2023), που παραδίδεται σε λιγότερο από 2 ώρες (Amazon Now), σε βιντεοπαιχνίδια και κατά βούληση (Prime Gaming and Prime Reading) και Απεριόριστη μουσική (Prime Music).

Συνδρομές

 • € 6,99/μήνα ή € 69,90/έτος για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα αφοσίωσης του Amazon Prime, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video. Έως 3 ταυτόχρονες οθόνες, περιείχε το HD.
 • Η Amazon προσφέρει επίσης Prime Student, μια προσφορά για τους μαθητές σε € 34,95/έτος (μέγιστο 4 ετών).
 • Περιεχόμενα διαθέσιμα στη ροή και τη λήψη (εξαιρουμένων της σύνδεσης στο διαδίκτυο).
 • Ένα “Warner Pass” στα € 9.99/μήνα δίνει πρόσβαση σε όλες τις σειρές HBO και 12 κανάλια Warner Bros Discovery (Warner TV, Discovery Channel, Cartoon Network κ.λπ.Ουσία.

Πρόσβαση

Το Amazon Prime Video είναι διαθέσιμο για συνδρομητές στο πρόγραμμα Prime. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη με τα αναγνωριστικά του Amazon από τον ειδικό ιστότοπο (www.πρωταρχικός.com), από την εφαρμογή για κινητά (για λήψη στο App Store ή στο Google Play Store) ή από το συνδεδεμένο πλαίσιο και τις εφαρμογές τηλεόρασης.

Οι συνδρομητές Delta Freebox (49,99 €/μήνα) έχουν πρόσβαση στο Amazon Prime Video χωρίς επιπλέον κόστος.

Κατάλογος

Όταν ξεκίνησε, ο πρώτος κατάλογος βίντεο ήταν χλωμός έναντι εκείνων των ανταγωνιστών του. Διακρίθηκε από τον Netflix από τον κατάλογο του κινηματογράφου του. Τώρα η Amazon εξακολουθεί να προσφέρει τόσες ταινίες, αλλά και επιτυχημένη σειρά (Σάκκος ψύλλων, Μαραντόνα, Μικτός, Κύριε ρομπότ, Reache, Μεταφορτώσω, και τα λοιπά.), δείχνει (Γελώντας), ντοκιμαντέρ (Δείξτε το σε κανέναν σε κανένανΟυσία.

Τον Οκτώβριο του 2022, η Amazon υπέγραψε συμφωνίες στη Γαλλία με την Warner Bros Discovery και τη Sony, με το κλειδί για συμφωνίες διανομής, αποκλειστικά ή όχι, της σειράς (DMZ, Ειρηνοποιός, Αρκετά μικρά ψεύτες, Το πρωτότυπο, και τα λοιπά.) και ταινίες (Spider-Man: Δεν υπάρχει σπίτι, ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟΣ, Μορβός, και τα λοιπά.Ουσία. Την άνοιξη του 2021, η Amazon πήρε το στούντιο MGM, τις 4.000 ταινίες και τα 17.000 επεισόδια της σειράς. Και στις αρχές του 2023, ο γίγαντας ανέκτησε τον πολυπόθητο κατάλογο HBO (Παιχνίδι των θρόνων, Δυτικός, Ο τελευταίος από εμάς, και τα λοιπά.), χάθηκε από το OCS (το οποίο, από την πλευρά του, εξαφανίζεται). Ένας τώρα πολύ μυϊκός κατάλογος.

Canal+ Series, η απάντηση καναλιού+

Decrypage Svod Logo Canal Plus Serie 2

Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019, η Canal+ Series είναι η απάντηση του Canal+ για να αντιμετωπίσει το Netflix. Αυτή είναι η φθηνότερη προσφορά για τη διείσδυση του σύμπαντος του καναλιού, μια υπηρεσία αφιερωμένη στη ροή σειράς. Το περιεχόμενο της πλατφόρμας, κατασκευασμένη από πρωτότυπες σειρές, αμερικανικές, ευρωπαϊκές σειρές, κινούμενες ταινίες και ντοκιμαντέρ, είναι πλούσιο και ποιότητας.

Συνδρομές

Όλες οι προσφορές ενσωματώνουν HD και 4K.

 • 6,99 €/μήνα για 1 χρήστη
 • € 9,99/μήνα για 2 ταυτόχρονα χρήστες
 • € 11,99/μήνα για 4 ταυτόχρονους χρήστες

Περιεχόμενα διαθέσιμα στη ροή και τη λήψη (εξαιρουμένων της σύνδεσης στο διαδίκτυο).

Διανομή

Η Canal+ Series είναι διαθέσιμη σε υπολογιστή, smartphone, tablet και συνδεδεμένες τηλεοράσεις (Samsung, Sony, LG, Hisense μέσω της εφαρμογής MyCanal). Η υπηρεσία προσφέρεται επίσης σε πλήκτρα τηλεόρασης (Apple TV, Android TV, Apple TV) και κονσόλες παιχνιδιών (Xbox και PlayStation). Θα βρείτε επίσης τις προσφορές Canal+ στα κουτιά τηλεπικοινωνιών Free, SFR, Orange και Bouygues.

Κατάλογος

Ο κατάλογος των σειρών Canal+ αποτελείται από πρωτότυπες δημιουργίες (Το θρυλικό γραφείο, Μαρία Αντουανέττα, Πόλεμος των κόσμων, Ο φακός, Εγκυρος, Βερσάλλιαι, και τα λοιπά.), από την αμερικανική και την ευρωπαϊκή σειρά (Διατάξεις, Σκοτώνοντας την Εύα, Διάθεση, Η ασπίδα, και τα λοιπά.), κινούμενες σειρές (Σημειώσεις Esther, Αμφιβολία, και τα λοιπά.) και σειρά ντοκιμαντέρ. Η προσφορά ενσωματώνει επίσης ολόκληρο τον κατάλογο πλατφόρμας Lionsgate+ (ex-starzplay), που αποτελείται από πολλές ταινίες και σειρές.

Apple TV+, το πρωτότυπο

Decrypage svod λογότυπο Apple TV 1

Ξεκίνησε το 2019, η Apple TV+ προσφέρει μόνο πρωτότυπες δημιουργίες Apple: σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παραστάσεις παιδιών, εκπομπές κ.λπ. Ο κατάλογος είναι λιγότερο πλούσιος από ό, τι σε άλλες πλατφόρμες, οι οποίες χρηματοδοτούν την παραγωγή προγραμμάτων και αγοράζουν άλλα. Αλλά το περιεχόμενο της Apple, βρίσκονται μόνο στην Apple.

Συνδρομές

Ξεκίνησε σε € 4,99/μήνα ή € 49/έτος, η συνδρομή της Apple TV+ κοστίζει 6,99 €/μήνα ή 69 € 69 σήμερα. 6 άτομα θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από την ίδια συνδρομή μέσω της λειτουργίας κοινής χρήσης της οικογένειας της Apple.

Πρόσβαση

Η υπηρεσία της Apple είναι διαθέσιμη από την Apple TV και το iPhone ή το iPad από την εφαρμογή για λήψη στο App Store. Προσφέρεται επίσης στην εφαρμογή Apple TV σε συγκεκριμένη έξυπνη τηλεόραση (Samsung, LG και Sony), στο Free, Google TV, Roku, PlayStation και Xbox. Τα περιεχόμενα είναι τελικά προσβάσιμα από ένα πρόγραμμα περιήγησης (Safari, Chrome, Firefox) στον ιστότοπο της τηλεόρασης.μήλο.com.

Κατάλογος

Η Apple περιγράφει τον λεπτό κατάλογό της ως επιλογή ποιότητας στην ποσότητα. Στην πραγματικότητα, το περιεχόμενο της Apple TV+ περιεχομένου είναι χωρίς σύγκριση με αυτό του Netflix ή του Amazon: Θα βρείτε μόνο μερικές εκατοντάδες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, αλλά όλα είναι πρωτότυπες αποκλειστικές δημιουργίες.

Η Disney+, η αυτοκρατορία αντεπίθεση

Decrypage Svod Logo Disney Plus

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Disney+ κατέγραψε 10 εκατομμύρια εγγραφές από την πρώτη ημέρα. Ξεκίνησε στη Γαλλία λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, και σε δεκάδες χώρες στη συνέχεια, η υπηρεσία έχει πλέον πάνω από 152 εκατομμύρια συνδρομητές (221 εκατομμύρια με την καταμέτρηση των συνδρομητών στις άλλες πλατφόρμες της, Hulu και ESPN+)). Η πλατφόρμα ανήκει στην Εταιρεία Walt Disney Company Empire μέσω των θυγατρικών της Pixar Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm και National Geographic Channel.

Συνδρομές

Η Disney+ είναι προσβάσιμη για συνδρομή € 8,99/μήνα ή € 89,90/έτος από τον Φεβρουάριο του 2021. Όπως το Netflix, η πλατφόρμα πρόκειται να ξεκινήσει μια προσφορά που ενσωματώνει διαφήμιση. Περιεχόμενο προσβάσιμο σε ροή ή λήψη.

Πρόσβαση

Εγγραφή στο DisneyPlus.COM από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ενός υπολογιστή ή κινητής συσκευής ή από την εφαρμογή Disney+ (iOS, Android). Το Disney+ είναι επίσης διαθέσιμο σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις (Android TV, Hisense, LG Sous Webos, Panasonic, Samsung στο Tizen), TV Keys (Amazon Fire TV, Chromecast, Apple TV, Roku).

Κατάλογος

Ο κατάλογος Disney+ συγκεντρώνει περισσότερες από 500 ταινίες, 15.000 επεισόδια και 80 Original Disney Productions+. Συγκεκριμένα, θα βρείτε πρωτότυπες σειρές όπως Falcon και ο χειμερινός στρατιώτης, Ο μανταλοριανός Και High School Musical – The Musical: The Series. Έχει επίσης τα υπέροχα ντοκιμαντέρ που υπέγραψε το National Geographic.

Paramount+, το πιο πρόσφατο

Αποκρυπτογραφώντας το λογότυπο SVOD Paramount Plus 0

Γνωρίζαμε το Paramount+ στη γραμμή εκκίνησης, εδώ είναι η υπηρεσία που ξεκίνησε επίσημα στη Γαλλία. Με αυτόν, ικανοποιημένος από τα κανάλια της ομάδας MTV, Showtime, Comedy Central, CBS, Nickelodeon και ο κατάλογος των Paramount Pictures. Ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2014 (με το όνομα CBS All Access), η υπηρεσία έχει ήδη πάνω από 40 εκατομμύρια συνδρομητές. Ένας σοβαρός ανταγωνιστής για το Netflix, το Amazon Prime, το Disney+ και τους άλλους.

Συνδρομές

Η συνδρομή κοστίζει 7,99 €/μήνα ή € 79,90/έτος. OUT -ON -SCONNECTION MODE διαθέσιμη για συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Πρόσβαση

Το Paramount+ είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο ParamountPlus.com ή η εφαρμογή για κινητά (iOS, Android). Οι παρακάτω συσκευές είναι επίσης συμβατές: πρόσφατες τηλεοράσεις Samsung (μετά το 2017), Android TV, Amazon Fire, Chromecast και Roku, Apple TV Keys. Το Orange και το Canal+ είναι διανομείς υπηρεσιών.

Κατάλογος

Η υπηρεσία ισχυρίζεται 4.000 προγράμματα, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ κ.λπ. Ο κατάλογος Paramount+ συγκεντρώνει τα προγράμματα καναλιών Showtime (Δεξιός, Καλιφόρνια, και τα λοιπά.), CBS (Μεγάλη φιάλη οίνου), MTV (Βλάκας), Comedy Central (Νότιο πάρκο), Nickelodeon (Μπομπ ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ, ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ) και Paramount εικόνες (Ο Νονός, Star Trek, Κορυφαίο όπλο, Τιτανικός, μετασχηματιστές…). Το Paramount+ υπόσχεται επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο και μια συμφωνία που υπογράφηκε με το Gaumont του επιτρέπει να προσφέρει 200 ​​επιπλέον ταινίες κατά την εκτόξευση.

Πλατφόρμες κινηματογράφου συγγραφέων, για απαιτητικούς κινηματογραφιστές

Το Cinetek

κινήτης

Η πλατφόρμα αποτελούσε τον κατάλογό της 1.400 ταινιών μεγάλου μήκους (συμπεριλαμβανομένων 450 αποκλειστικά) ζητώντας από 80 σκηνοθέτες να καταρτίσουν τον κατάλογο των 50 ταινιών τους. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει ένα ορυχείο πληροφοριών (βιογραφίες, φιλμογραφίες) και μπόνους.

 • Προσβάσιμο σε υπολογιστές, smartphones και tablet
 • Συμβατό
 • 1 ταυτόχρονη ροή
 • Τιμές: ενοικίαση ταινίας για € 2,99. Συνδρομή σε μια επιλογή 10 ταινιών/μήνα για € 2,99/μήνα ή € 30/έτος

Μάζι

μάζι

Βασίζει την προσφορά του σε λατρευτικές, κλασικές και ανεξάρτητες ταινίες, ανταμείβεται στα φεστιβάλ. Κάθε μέρα, η πλατφόρμα προσθέτει ένα στον κατάλογό της και αφαιρέστε ένα άλλο, έτσι ώστε μόνο 30 να είναι διαθέσιμα.

 • Προσβάσιμο σε υπολογιστές, smartphones, tablet και μέσω της Apple TV, PlayStation, Roku και Samsung Smart TV
 • Ροή ή λήψη
 • 5 συσκευές ανά λογαριασμό, 2 ταυτόχρονες ροές
 • Συμβατό cast google και airplay
 • Τιμές: € 11,99/μήνα ή € 95,88/έτος, 7 ημέρες δωρεάν δοκιμής

Φουντουκιά

δείκτη

Το Tënk επικεντρώνεται στα ντοκιμαντέρ των συγγραφέων. Η πλατφόρμα προσφέρει μόνιμα 70 ταινίες και προσθέτει 7 νέα κάθε Παρασκευή, για μια εκπομπή 2 μηνών. Στη συνέχεια προσφέρονται για ενοικίαση (€ 2/48 ώρες) μεταξύ των 600 διαθέσιμων στο VOD.

 • Προσβάσιμο σε υπολογιστές, τηλεόραση Android και Apple TV
 • Airplay και chromecast συμβατά
 • Διατίθεται μόνο σε ροή
 • Τιμές: 6 €/μήνα ή 60 €/έτος

Σύμπαν

Σύμπαν

Πλατφόρμα αφιερωμένη στον ανεξάρτητο κινηματογράφο. Ο κατάλογος των 5.000 ταινιών μεγάλου μήκους περιλαμβάνει σύγχρονα κλασικά, αλλά και πιο εμπιστευτικά nuggets.

 • Τιμές: ενοικίαση από € 2,99 ή συνδρομή (€ 6,99/μήνα, € 9,99/μήνα ή € 15,99/μήνα ανάλογα με τον επιλεγμένο κατάλογο)
 • Προσβάσιμο σε υπολογιστές, smartphones, tablet, Android TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Orange Box
 • Chromecast και Airplay Συμβατό

Κινηματογραφικός

ταινία

Ένας από τους πρωτοπόρους του βίντεο κατόπιν ζήτησης. Δημιουργήθηκε το 2008, η υπηρεσία επιλέγει τις ταινίες των διεθνών διευθυντών, που συγκεντρώθηκαν με τοπικά θέματα ή θέματα και προσφέρει μπόνους (παρασκήνια, κομμένες σκηνές, μαγνητοσκόπηση ανέκδοτα κ.λπ.Ουσία.

 • Προσβάσιμο σε υπολογιστές, smartphones, tablet, συνδεδεμένη τηλεόραση, Amazon Prime Video, Molotov.Κιβώτια τηλεόρασης και διαδικτύου
 • Τιμές: Απεριόριστη συνδρομή σε € 6,99/μήνα ή € 69,99/έτος

OCS, το τέλος ενός γαλλικού πυλώνα

Αποκρυπτογραφώντας το λογότυπο SVOD OCS OCS 1

Ο OCS, ένας σημαντικός παίκτης στη ροή βίντεο στη Γαλλία (3,3 εκατομμύρια συνδρομητές), θα πρέπει να εξαφανιστεί τους επόμενους μήνες. Η Orange, ο κύριος μέτοχος της, έχει μόλις πουλήσει την εταιρεία, καθώς και τις δραστηριότητες παραγωγής Orange Studio, στον ιστορικό συνεργάτη καναλιών της+. Το μικρό γαλλικό μπουκέτο, σε ανταγωνισμό με τους Αμερικανούς Behemoths που είναι Netflix, Amazon, Disney+ ή Paramount+, ήταν σε μεγάλο βαθμό σε έλλειμμα. Οι πελάτες θα πρέπει να μεταναστεύσουν στο Canal+ ως εκκίνηση νέων εμπορικών προσφορών.

MK2 Curiosity, εγγυημένη χωρίς αλγόριθμους

Mk2curiosity

Με την προσφορά περιέργειας MK2, το MK2 απευθύνεται σε κινηματογραφιστές. Η ομάδα διακρίνεται με την υποσχόμενη ότι κανένας αλγόριθμος δεν θα έρθει να προσανατολίσει τις επιλογές του θεατή, οι οποίες θα καθοδηγούνται στον κατάλογο μέσω μιας επιλογής που αναπτύχθηκε από τους προγραμματιστές. Το MK2 προτιμά να μιλήσει για το online “cinema club” αντί για προσφορά βίντεο κατόπιν ζήτησης. Η φιλοδοξία του είναι ακόμη και να εγκατασταθεί ως μέσα στο κινηματογράφο, στίγματα από ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο.

Συνδρομές

Το MK2 προσφέρει 3 ταινίες ως μέρος της ελεύθερης πρόσβασης σε μορφή AVOD (διαφημιστικό βίντεο κατόπιν ζήτησης, δηλαδή με διαφήμιση). Για να μειώσετε τη διαφήμιση και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο, πρέπει να εγγραφείτε για € 5,99/μήνα χωρίς δέσμευση. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Πρόσβαση

Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο από τον ειδικό ιστότοπο (www.Mk2curiosity.com) ή από την διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά κάτω από το Android και το iOS. Σημειώστε ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με το Chromecast και το AirPlay, το οποίο σας επιτρέπει να μεταδώσετε τα βίντεο στην τηλεόρασή σας εάν είναι συμβατά. Θα βρείτε επίσης την εφαρμογή στα blinds της Apple TV και του Android TV.

Κατάλογος

Η MK2 Curiosity προσφέρει έναν κατάλογο που αποτελείται από 400 ταινίες, ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους. Μακριά από τα blockbusters που κάνουν την επιτυχία των ανταγωνιστικών πλατφορμών, η MK2 περιγράφει τον κατάλογό του από συγγραφείς και διευθυντές και με θέμα. Κατά την εκτόξευση, βρίσκουμε για παράδειγμα την ταινία στο σκίτσο του John Landis, Σάντουιτς ταινιών χάμπουργκερ ; το ντοκιμαντέρ Ο Dune του Jodorowsky (Frank Pavich) στο χαοτικό έργο του σκηνοθέτη Jodorowsky για να προσαρμόσει το μυθιστόρημα ως ταινία Αμμόλοφος από τον Frank Herbert. Αλλά και τα έργα υπέγραψαν τον Ryusuke Hamaguchi, τον Andrea Arnold, τον Robert Bresson, τον Michael Haneke, τον Tobe Hooper, τον Abbas Kiarostami, τον Krzysztof Kieślowski, τη Laura Poitras, τον Lotte Reiniger, τον Frederick Wiseman, τον Edward Yang .. !

ΔΩΡΕΑΝ Cinema Oqee

Λογότυπο

Για την πρώτη προσφορά ροής, δωρεάν στοίχημα στο σύνολο δωρεάν. Τα προγράμματα θα στίβονται με διαφημίσεις (Avod, για διαφημιστική βίντεο κατόπιν αιτήματος). Το Oqee Cinema προορίζεται για τους συνδρομητές Freebox.

Συνδρομές

Χωρίς συνδρομή, η πρόσβαση είναι δωρεάν (προορίζεται για συνδρομητές FreeBox).

Πρόσβαση

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ταινίες και σειρές από το freebox player (FreeBox Revolution, Pop and Free Devialet) ή μέσω του OQEE με δωρεάν εφαρμογή smartphone (iOS και Android), στην Apple TV και την TV TV Android TV TV.

Κατάλογος

Η δωρεάν υπηρεσία ανοίγει έναν κατάλογο 300 ταινιών και σειρών. Στο πρόγραμμα, blockbusters (Απεριόλεια, xxx, Godzilla, Διαβολάκι…), ταινίες νεολαίας (Muppets στο διάστημα, Κηλίδα, Stuart Little 2…), Σειρά (Αποζημίωση, Αστείες κυρίες, Ξεκίνα, Λήφθηκε…), κωμωδίες (Λευκές νύχτες στο Σιάτλ, 30 χρόνια αλλιώς τίποτα), θρίλερ, κινούμενα σχέδια και δράματα. Μια προσφορά για το πολύ ευρύ κοινό.

Spliiit • Η ιδέα που ενοχλεί τους γίγαντες

Ο κόσμος Και η ομάδα Για να μάθετε, Deezer ή Spotify για να ακούσετε μουσική, Microsoft 365 για να επωφεληθείτε από το λογισμικό αυτοματισμού γραφείων, Apple Arcade για να παίξετε online, και φυσικά Netflix, Amazon Prime Video και Canal+ Series, για να χάσετε οτιδήποτε σειρές και ταινίες της στιγμής. .. με τόσες συνδρομές, ο λογαριασμός τελειώνει αλατισμένο ! Αν δεν σας ενδιαφέρει το Spliiit, αυτή η εκκίνηση ξεκίνησε με μια πολύ απλή ιδέα: φέρνοντας τους χρήστες μαζί για να μοιραστούν συνδρομές. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει να μοιραστεί τη δική του συνδρομή σε μια υπηρεσία και να επωφεληθεί από τη συνδρομή κάποιου άλλου σε άλλη πλατφόρμα.

Σήμερα, μέσω του Spliit, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Disney+ για € 2,71/μήνα (αντί για € 8,99), Netflix για € 5,08/μήνα (αντί για € 17,99) ή Deezer για € 3,50/μήνα (αντί για € 10,99) ! Αντίστροφα, η κοινή χρήση της συνδρομής Disney+ μπορεί να σας φέρει 6,75 €/μήνα.

Η προσφορά, σίγουρα ενδιαφέρουσα, ωστόσο δημιουργεί ερωτήσεις. Είναι πολύ νόμιμο ? Οι γενικές συνθήκες του Netflix, του Deezer και των άλλων απαγορεύουν καλά οποιαδήποτε εμπορική χρήση της υπηρεσίας τους. Αλλά είναι οι συνδρομητές, και όχι ο Spliiit, που παραβιάζουν εκεί. Οι θέσεις εκκίνησης ως “παροχέας υπηρεσιών πληρωμών”: θέτει τους χρήστες σε σχέση και διαχειρίζεται τις πληρωμές, τίποτα περισσότερο. Σαφώς, μοιράζοντας την πρόσβασή σας μέσω Spliiit, είστε σφάλμα ! Οι κίνδυνοι που προκύπτουν είναι ωστόσο χαμηλοί … το χειρότερο σενάριο θα οδηγούσε ίσως την πλατφόρμα που σχετίζεται με την τερματισμό της συνδρομής σας, μετά από αρκετές προειδοποιήσεις πιθανώς.

Μια άλλη ερώτηση: Γιατί οι πλατφόρμες επιτρέπουν στο Spliiit, ενώ a priori, κάθε συνδρομή που μοιράζεται τα ποσά για να αφήσει ένα πιθανό slip slip ? Η εταιρεία ισχυρίζεται 110.000 ενεργούς πελάτες, σίγουρα πολύ λίγα για την ενόχληση να δικαιολογήσει τα νομικά έξοδα που θα προκαλούσε μια διαδικασία. Εκτός αν έχετε τα μέσα … μέχρι σήμερα, τρεις πλατφόρμες, η Apple, η Netflix και η Disney, έχουν επιτεθεί στο Spliiit για παραχρήσεις, παραβίαση των γενικών συνθηκών χρήσης, αθέμιτου ανταγωνισμού και παρασιτισμού. Η υπόθεση παίρνει την πορεία της.