Η Disney αυξάνει τις τιμές της και θέλει να περιορίσει την κοινή χρήση λογαριασμών Info TF1, η Disney θα αυξήσει την τιμή της συνδρομής της, κακά νέα για τους συνδρομητές

Η Disney θα αυξήσει την τιμή της συνδρομής της, κακά νέα για τους συνδρομητές

Η τρέχουσα συνδρομή θα μετονομαστεί σε “Disney+ Premium”. Δεν περιέχει διαφήμιση, προσφέρει καλύτερη ανάλυση και ποιότητα ήχου και τη δυνατότητα διανομής περιεχομένου σε τέσσερις οθόνες. Αλλά η τιμή του θα αυξηθεί: 11,99 ευρώ το μήνα ή 119,90 ετησίως. “Οι σημερινοί συνδρομητές που επιλέγουν να μην αλλάξουν τη φόρμουλα συνδρομής θα τιμολογηθούν στη νέα τιμή από τις 6 Δεκεμβρίου ή μετά από αυτή την ημερομηνία”, Καθορίζει την ομάδα.

Η Disney+ αυξάνει τις τιμές της και θέλει να περιορίσει την κοινή χρήση λογαριασμών

Η πλατφόρμα συνεχούς ροής της Disney θα τροποποιήσει το δίκτυο τιμών της από τον Οκτώβριο του 2023.

Η τρέχουσα συνδρομή θα αυξηθεί κατά τρία ευρώ, αλλά θα είναι δυνατό να μειωθεί η τιμή, ιδίως με την άφιξη της διαφήμισης.

Επιπλέον, η Disney+ “διερευνά ενεργά” τη δυνατότητα να τερματίσει την ανταλλαγή λογαριασμών.

Εάν έχετε εγγραφεί στη Disney+, το δίκτυο τιμολόγησης πρόκειται να βιώσει μια αναταραχή. Στη Γαλλία, το μηνιαίο επιτόκιο για πρόσβαση στην πλατφόρμα συνεχούς ροής έχει οριστεί σε 8,99 ευρώ το μήνα ή 89,90 ευρώ για ετήσια συνδρομή. Από τον Οκτώβριο του 2023, η ομάδα της Καλιφόρνιας θα επανεξετάσει βαθιά τους τύπους της.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε αυτή την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η Disney+ ανακοινώνει ότι τρεις δυνατότητες θα αντέξουν τώρα στους χρήστες. Το πρώτο, το φθηνότερο, θα ξεκινήσει στα 5,99 ευρώ το μήνα, με αντάλλαγμα για τη διαφήμιση και την αδυναμία λήψης του περιεχομένου. Αυτό είναι το “πρότυπο με διαφήμιση” προσφορά. Για να καταργήσετε αυτά τα δύο αντίστοιχα, θα σας κοστίσει τρία ευρώ περισσότερο κάθε μήνα: η “τυπική” προσφορά θα προσφέρει περιεχόμενο Disney+ χωρίς διαφήμιση έναντι 8,99 ευρώ (ή 89,90 ευρώ ετησίως), οι τρέχουσες τιμές σήμερα.

Αύξηση των τιμών τον Δεκέμβριο για τους τρέχοντες συνδρομητές

Η τρέχουσα συνδρομή θα μετονομαστεί σε “Disney+ Premium”. Δεν περιέχει διαφήμιση, προσφέρει καλύτερη ανάλυση και ποιότητα ήχου και τη δυνατότητα διανομής περιεχομένου σε τέσσερις οθόνες. Αλλά η τιμή του θα αυξηθεί: 11,99 ευρώ το μήνα ή 119,90 ετησίως. “Οι σημερινοί συνδρομητές που επιλέγουν να μην αλλάξουν τη φόρμουλα συνδρομής θα τιμολογηθούν στη νέα τιμή από τις 6 Δεκεμβρίου ή μετά από αυτή την ημερομηνία”, Καθορίζει την ομάδα.

Εκτός από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ελβετία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Νορβηγία, η Σουηδία και η Δανία θα βιώσουν τις ίδιες τροποποιήσεις. Σε ολόκληρο τον Ατλαντικό, η τιμή θα αυξηθεί επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. “Είχαμε ήδη αυξήσει τις τιμές μας το 2022”, Υπενθύμισε τον Bob Iger, το αφεντικό της εταιρείας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 9 Αυγούστου. “Και δεν παρακολουθήσαμε σημαντικές απώλειες του αριθμού των συνδρομητών, που ήταν παρήγορο.””

Ο διευθυντής είπε επίσης ότι η εταιρεία “Εξερευνά ενεργά τα μέσα αντιμετώπισης της ανταλλαγής λογαριασμών”. Πρόσθεσε ότι η Disney θα ξεκινήσει την ενημέρωση “Αργότερα φέτος” τους κανόνες χρήσης, ουσιαστικά όσον αφορά την κοινή χρήση.

Αλλά η πλατφόρμα εξακολουθούσε να χάνει τους συνδρομητές για το τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο, από 157,8 εκατομμύρια στα τέλη Μαρτίου έως 146,1 εκατομμύρια στα τέλη Ιουνίου, κυρίως λόγω της ινδικής αγοράς. Η Hostar, η τοπική απόκλιση της Disney, ζυγίζει σχεδόν το ένα τρίτο του συνόλου του κόσμου, αλλά έχει χάσει τα δικαιώματα αναμετάδοσης από το Εθνικό Πρωτάθλημα Κρίκετ. Στη Βόρεια Αμερική, η υπηρεσία κατέγραψε ελαφρά πτώση του 1% του αριθμού των συνδρομητών, ο δεύτερος συνεχόμενος.

Τετάρτη, η Disney δημοσίευσε μικτά τριμηνιαία αποτελέσματα για την περίοδο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο – 22,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε κύκλο εργασιών, σε μικρές αυξήσεις κατά ένα έτος, αλλά ελαφρώς χαμηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Στο
ίδιο θέμα

Η Disney+ θα αυξήσει την τιμή της συνδρομής της, κακά νέα για τους συνδρομητές

Σε ένα πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από σημαντική απώλεια συνδρομητών, η Disney+ ετοιμάζεται να λάβει ισχυρές αποφάσεις. Ο Διευθύνων Σύμβουλος μόλις ανακοίνωσε αύξηση των τιμών που θα έρθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια αύξηση που μπορεί στη συνέχεια να επιβάλει παγκοσμίως.

Disney+

Τα φώτα απέχουν πολύ από το πράσινο για τη Disney+ που μόλις έχασαν 4 εκατομμύρια συνδρομητές. Η πλατφόρμα Mickey παραμένει πολύ πίσω από το Netflix με τα περισσότερα από 232 εκατομμύρια πελάτες και το Premium Video που κορυφώνεται στα 220 εκατομμύρια. Από την πλευρά της, η Disney+ έχει σήμερα 157,8 εκατομμύρια χρήστες. Στην Ινδία, η Disney+ Hotstar υποβλήθηκε ιδιαίτερα σε μια τεράστια έξοδο με πτώση 8 %. Μια λιγότερο σημαντική μείωση έχει επίσης παρατηρηθεί στη Βόρεια Αμερική (-1%).

Παρά τα κακά νέα, η ομάδα της Disney κατάφερε να περιορίσει τις απώλειές της στον τομέα της ροής. Το μέσο εισόδημα ανά συνδρομητή είναι ιδιαίτερα επάνω, πηγαίνοντας από 5,95 σε 7,14 δολάρια. Το γεγονός παραμένει ότι η Disney πρόκειται να πάρει ριζοσπαστικές αποφάσεις. Ανησυχείτε να μειώσει το κόστος της, η πλατφόρμα θα αφαιρέσει ιδιαίτερα ορισμένο περιεχόμενο από τον κατάλογο της Disney+.

Η υπηρεσία θα συγχωνευθεί επίσης με τον Hulu. Υπενθύμιση, η πλατφόρμα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη μαζί μας, τα προγράμματα Hulu που έχουν ήδη μεταβιβάσει την πλατφόρμα Mickey.

Η Disney+ θα αυξήσει τις τιμές της στη Γαλλία ?

Το αφεντικό Robert Iger αποκάλυψε επίσης ότι η βασική προσφορά της Disney+ θα αυξηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος του έτους. Για την εγγραφή, αυτός ο τύπος κοστίζει σήμερα 10,99 δολάρια το μήνα σε ολόκληρο τον Ατλαντικό. Το ποσοστό αυτό προκύπτει από αύξηση που σημειώθηκε πέρυσι κατά τη στιγμή της ανάπτυξης της προσφοράς με διαφημίσεις Disney+ (7,99 δολάρια το μήνα) στη χώρα.

Το μεγάλο αφεντικό δεν έδειξε αν αυτή η αύξηση θα κερδίσει επίσης στον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι γι ‘αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες συχνά δίνουν την ώθηση της τιμολόγησης αυξάνονται. Επομένως, είναι απαραίτητο να φοβόμαστε ότι η αύξηση θα επηρεάσει επίσης τις περιοχές μας.

Ήδη τον περασμένο Μάρτιο, ο Robert Iger ανέφερε στη μισή αύξηση των τιμών της Disney+. “Στο στόχο μας να έχουμε περισσότερους συνδρομητές στον κόσμο, είχαμε λάθος στο δίκτυο τιμολόγησης μας. Αρχίζουμε τώρα να μάθουμε περισσότερα για αυτό για να προσαρμόσουμε [τις τιμές μας] “, εξήγησε τον ηγέτη.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.