DeLorean Alpha5 (2022): Το νέο ηλεκτρικό delorean είναι τελικά εκεί, εμπνέεται από το αυτοκίνητο επιστροφής στο μέλλον, ο Delorean δεν φτάνει καν στο Pre -Vendre τα 4.000 αντίγραφα της ηλεκτρικής του έκδοσης – Numerama

Η DeLorean δεν έρχεται καν να προ-πωλήσει τα 4.000 αντίτυπα της ηλεκτρικής του έκδοσης

Σύρετε τη διαφάνεια
DeLorean Alpha5 (2022) Εικόνες του σύγχρονου Delorean 100% ηλεκτρικό +14

DeLorean Alpha5 (2022): Το νέο ηλεκτρικό delorean είναι τελικά εκεί, εμπνέεται από το αυτοκίνητο πίσω στο μέλλον

Πολύ αναμενόμενο από τους οπαδούς του αρχικού DeLorean DMC-12, το νέο ηλεκτρικό delorean τελικά αποκαλύφθηκε. Ονομάστηκε DeLorean Alpha5, αυτό το GT Coupe που αναπτύχθηκε μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιταλίας καταλαμβάνει μερικά στοιχεία που έκαναν το μύθο του αυτοκινήτου της ταινίας επιστροφής στο μέλλον. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά, οι φωτογραφίες και η αυτονομία αυτού του ηλεκτρικού delorean.

Zapping autoesews πράσινο BMW x6 (2023): Το SUV Restyling Cut στο βίντεο

Ο μύθος είναι πίσω. 41 χρόνια μετά την εκτόξευσή του, το διάσημο DeLorean DMC-12 ξαναγεννιέται με τη μορφή μιας σύγχρονης ερμηνείας που φαντάζεται η Delorean Motor Company. Αυτή η αμερικανική εταιρεία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον αρχικό κατασκευαστή, αποκαλύπτει το Delorean Alpha5, ένα ηλεκτρικό κουπέ που πηγαίνει απευθείας από το αυτοκίνητο που έχει επισημάνει τα πνεύματα πολλών γενεών χάρη στις εμφανίσεις της στις ταινίες της τριλογίας επιστροφής The Future.

Παρόλο που περίμενε ότι το όνομα Delorean εξελίχθηκε, ήταν τελικά το όνομα Alpha5 που επιλέχθηκε. Αυτό το νέο ηλεκτρικό delorean έχει ένα κομψό σχέδιο, που σημειώνεται από μια σκάψιμο κουκούλα που έχει θέα σε στενούς προβολείς LED, μεγάλους τροχούς, παραθυρόφυλλα στο πίσω παράθυρο, μια μαύρη οροφή, καθώς και μια ισχυρή υπογραφή τριών στροφών στο πίσω μέρος. Το λογότυπο DeLorean φωτίζεται επίσης. Συνολικά, το στυλ είναι πολύ Λατινικό, και αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό από τότε που το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Turin Studio Italdesign.

Σε μεγάλο βαθμό μεγαλύτερο από το αρχικό delorean

DeLorean Alpha5 (2022)

Σύρετε τη διαφάνεια
DeLorean Alpha5 (2022) Εικόνες του σύγχρονου Delorean 100% ηλεκτρικό +14

DeLorean Alpha5 (2022) Πιστωτική φωτογραφία – Delorean Motor Company

Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4,995 μέτρων και πλάτος 2,044 μέτρων και ύψους 1,370 μέτρων. Οι διαστάσεις είναι πολύ υψηλότερες από αυτές του DeLorean DMC-12, το οποίο έχει μήκος μόνο 4,216 μέτρων και πλάτος 1,857 μέτρων και ύψους 1,140 μέτρων. Το μεταξόνιο μεταξύ των δύο άξονων σταθεροποιείται στα 2,3 μέτρα.

Το ανοιχτόχρωμο χρώμα του σώματος θυμάται το βουρτσισμένο αλουμίνιο χαρακτηριστικό του πρώτου Delorean, αλλά είναι επίσης διαθέσιμη μια κόκκινη σκιά. Το αεροδυναμικό στυλ του αυτοκινήτου του επιτρέπει να απολαμβάνει ένα συντελεστή οπισθέλκουσας που σταθεροποιείται μόνο σε 0,23.

Ένα πιλοτήριο από το μέλλον

DeLorean Alpha5 (2022)

Σύρετε τη διαφάνεια
DeLorean Alpha5 (2022) Εικόνες του σύγχρονου Delorean 100% ηλεκτρικό +14

DeLorean Alpha5 (2022) Πιστωτική φωτογραφία – Delorean Motor Company

Όπως και το αρχικό Dlorean DMC-12, αυτό το DeLorean Alpha5 είναι εξοπλισμένο με πόρτες με άνοιγμα στο Elytre. Μόλις ανοίξουν, αυτά υποδηλώνουν μια φουτουριστική καμπίνα με τέσσερις κουβάδες.

Ένας μεγάλος συνδυασμός ψηφιακών οργάνων εγκαθίσταται πίσω από το τιμόνι σχεδόν στερείται ελέγχου, ενώ ο πίνακας ελέγχου φαίνεται να αποτελεί μόνο ένα μπλοκ με το εσωτερικό των θυρών.

Μια οθόνη αφής είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα που εκτείνεται στη μέση των καθισμάτων για να σχηματίσει ένα υποβραχιόνιο.

Επιστροφή στο μέλλον μόνο σε 4,35 δευτερόλεπτα

DeLorean Alpha5 (2022)

Σύρετε τη διαφάνεια
DeLorean Alpha5 (2022) Εικόνες του σύγχρονου Delorean 100% ηλεκτρικό +14

DeLorean Alpha5 (2022) Πιστωτική φωτογραφία – Delorean Motor Company

Από την πλευρά των βάσεων αυτού του Delorean Alpha5, είμαστε πολύ μακριά, πολύ μακριά από τον αρχαίο κινητήρα V6 PRV που εξοπλίζει το DMC-12. Όλες οι λεπτομέρειες αυτού του ηλεκτρικού αθλητικού συστήματος δεν είναι γνωστές σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, αλλά σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που παρέχονται από την Delorean Motor Company, το αυτοκίνητο θα μπορούσε να επιταχύνει από 0 έως 96 km/h σε 2,99 δευτερόλεπτα. 0 έως 88 mph – ταχύτητα που ο Doc και ο Marty McFly πρέπει να φτάσουν στο χρόνο – θα γίνουν σε 4,35 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα θα περιοριζόταν ηλεκτρονικά σε 250 km/h. Και χάρη σε μια μπαταρία πάνω από 100 kWh, η αυτονομία θα πρέπει να υπερβαίνει τα 482 χιλιόμετρα. Μια περαιτέρω έκδοση θα μπορούσε να αναπτυχθεί.

Αυτό το νέο DeLorean Alpha5 παρουσιάζεται επίσημα στο κοινό κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2022 κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού κομψότητας της Pebble Beach, Καλιφόρνια (Ηνωμένες Πολιτείες). Η τιμή του δεν είναι γνωστή, αλλά σύμφωνα με μερικούς από τους συναδέλφους μας, η παραγωγή της πρέπει να περιορίζεται σε 88 αντίτυπα. Όνομα του Δία, Μάρτι !

Η DeLorean δεν έρχεται καν να προ-πωλήσει τα 4.000 αντίτυπα της ηλεκτρικής του έκδοσης

Deorean Alpha5 Launch Edition // Πηγή: DeLorean

Τα πρώτα 4.000 μοντέλα του μελλοντικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου Delorean δεν είναι όλα δεσμευμένα. Ωστόσο, ο DeLorean χρησιμοποιεί το σύμπαν των NFT, Blockchain και Crypto για να αποπλανήσει τους πιθανούς πελάτες.

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα Delorean Electric Car δεν έλαβαν ένα, αλλά δύο μηνύματα από τον κατασκευαστή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις 25 Φεβρουαρίου. Η μάρκα φαίνεται να είναι πιο πιεστική για να γεμίσει το βιβλίο παραγγελιών της. Σε λίγο περισσότερο από 6 μήνες, δεν κατάφερε να λάβει επιφυλάξεις για 4.000 από το alpha5 της, αυτό δεν είναι ένα ειδικό σημάδι.

Μια πτώση στην παραγωγή 9.351 σε μόλις 4.000 alpha5 από το delorean

Ο Delorean surfs τη νοσταλγία για το μοντέλο DMC της ταινίας πίσω στο μέλλον. Ωστόσο, το μελλοντικό Delorean έχει να κάνει με το ιστορικό μοντέλο που έχει γίνει λατρεία. Ο κατασκευαστής παρέχει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μήκους περίπου 5 μέτρων, τοποθετημένο στην ψηλή θέση με καλή αθλητική απόδοση. Τέλος, το μόνο κοινό πράγμα μεταξύ των δύο μοντέλων είναι οι διάσημες πόρτες πεταλούδας που θα βρεθούν στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

DeLorean και τις πόρτες της πεταλούδας // Πηγή: DeLorean

Μετά από αρκετά teasers, ο DeLorean παρουσίασε το πρώτο του μοντέλο με το όνομα Alpha5 τον Μάιο του 2022. Οι Αμερικανοί ήταν στη συνέχεια σε θέση να ανακαλύψουν το πρώτο πρωτότυπο πιο στενά κατά τη διάρκεια του πολύ επιλεγμένου διαγωνισμού κομψότητας του Pebble Beach τον Αύγουστο του 202222. Η μάρκα έλαβε επίσης την ευκαιρία να αποκαλύψει δύο άλλες έννοιες που θα έρθουν σε ιδιωτικό πάρτι στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Όλες αυτές οι προσπάθειες θα έπρεπε να είχαν επιτρέψει στο εμπορικό σήμα να γεμίσει γρήγορα τις 9.351 υποδοχές παραγωγής που είχε προγραμματίσει για το μοντέλο του Alpha5. Ο νέος DeLorean είχε ελπίδα να νικήσει την παραγωγή του πρώην DMC-12, η ​​οποία παρήχθη μόνο σε 8.583 αντίτυπα. Εκτός από το ότι όλα δεν πηγαίνουν όπως είχε προγραμματιστεί, αφού το εμπορικό σήμα έστειλε ένα πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 25 Φεβρουαρίου, το ακόλουθο μήνυμα: ” Λόγω των σημείων συμφόρησης στην αλυσίδα εφοδιασμού, μειώσαμε πρόσφατα τον αριθμό των υποδοχών παραγωγής 9.351 σε μόλις 4.000. »»

Για άλλους πρόσφατους κατασκευαστές, όπως οι Lucid Motors ή Rivian, μια τέτοια πτώση της παραγωγικής ικανότητας θα έδειχνε επέκταση προθεσμιών για πελάτες που έχουν ήδη τοποθετηθεί. Προφανώς, μάλλον για το Faraday Future, φαίνεται πάνω απ ‘όλα ότι οι πελάτες δεν είναι τόσο βιαστικά για να διατηρήσουν το Alpha5. Οι 4.000 θέσεις στην αλυσίδα παραγωγής αφορούν τα επόμενα 5 χρόνια. Το Delorean alpha5 δεν θα νικήσει την παραγωγή του παλιού delorean, είναι ήδη διπλωμένη.

“Βιαστείτε να κάνετε κράτηση πριν από την αύξηση της τιμής”

Όταν ένα εμπορικό σήμα τείνει να τοποθετηθεί στο High -End, υπάρχουν μέθοδοι μάρκετινγκ που μπορούν να αμφισβητήσουν. Πατήστε τον δυνητικό πελάτη ζητώντας του να πληρώσει γρήγορα την κράτησή του, πριν αυξηθεί η τιμή της κράτησης, δεν κάνει πραγματικά πολύ σοβαρά.

Ο ιστότοπος DeLorean και ο λογαριασμός του rebourd πριν από την αύξηση των τιμών // Πηγή: DeLorean Site

Ωστόσο, με ένα δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που στάλθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, χρησιμοποιώντας αυτή τη συσκευή μάρκετινγκ, ότι η μάρκα απευθύνεται σε όσους την ακολουθούν: ” Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η DeLorean έρχεται στην παραγωγή με το Alpha5, με μόνο 4.000 θέσεις κατασκευής που διατίθενται τα επόμενα πέντε χρόνια. Ως αποκλειστικό μέλος, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την προσέγγισή μας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολυπόθητο εργοτάξιο σε μειωμένη τιμή τις επόμενες δύο εβδομάδες “Και να ολοκληρώσουμε λίγο περισσότερο:” Αλλά κάντε γρήγορα, η τιμή εκτόξευσης του εσωτερικού beta για το NFT Build slots δεν θα διαρκέσει πολύ. Μόλις κλείσουν οι πόρτες, θα αυξήσουμε την τιμή στα 3.500 $. »»

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι για να μπορέσετε να κλείσετε ένα Alpha5, ο πελάτης πρέπει να συμμετάσχει στο Alphas DeLorean Club. Επομένως, είναι το πρώτο απαραίτητο να πληρώσετε 88 $, ή μόλις πάνω από € 83, να γίνετε μέλος της λέσχης ζωής. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να κλείσετε μία από τις 4.000 θέσεις στην αλυσίδα παραγωγής για $ 2.500, ή € 2.370.

Για τους πελάτες να δεσμευτούν τις επόμενες 13 ημέρες, η μάρκα ανακοινώνει ότι μετά τις 12 Μαρτίου 2023, η ίδια κράτηση θα αυξηθεί κατά 1.000 $. Μια μέθοδος που αμφισβητεί λίγο για το High -End, αλλά το πιο περίεργο είναι ακόμα.

Το NFT, το Blockchain και το Cryptocurrency εμπλέκονται

Διατηρώντας ένα alpha5, παίρνετε επίσης το εικονικό δίδυμο του. Η εξειδικευμένη θέση, η οποία σας απονέμεται στην κράτηση, γίνεται NFT, την οποία μπορείτε να βάλετε δημοπρασία σε μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε εσωτερικά.

Ο DeLorean δεν είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θέλει να εκμεταλλευτεί το NFT και το blockchain για τα μοντέλα του. Η Alfa Romeo την ξεκίνησε επίσης, σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη γνωστοποιήσει στο έργο. Δύσκολο να πούμε, τώρα, αν αυτή η ιδέα είναι μεγάλη ή εντελώς gadget. Εκεί, όπου η προσέγγιση του Delorean εκπλήξει, είναι κυρίως στην πτυχή της πλατφόρμας των ανταλλαγών που συνοδεύουν το έργο.

Delorean // Διαστάσεις πηγής: DeLorean

Γνωρίζουμε ήδη την εικασία που υπάρχει στην αγορά μεταπώλησης, με ορισμένα μοντέλα που δημοσιεύονται σε μικρές ποσότητες ή πολύ αναμενόμενα. Η DeLorean ωθεί την ιδέα ακόμη περισσότερο, αφού η μάρκα θα αναπτύξει την πλατφόρμα του δειγμάτων της στον ιστότοπό της.

Καθε θυρίδα Η παραγωγή μπορεί να πωληθεί ή να δημοπρατηθεί στην πλατφόρμα “Delorean Exchange”. Φανταστείτε ότι έχετε την παραγωγή #3799, αλλά αυτό δεν θέλει να περιμένει τόσο πολύ για να έχετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να υποβάλετε προσφορά σε μια άλλη καλύτερη θέση, ότι ένας πελάτης δεν θέλει να κρατήσει. Αντίθετα, εάν έχετε την υποδοχή #99, μπορείτε να υποθέσετε σε μεγάλο βαθμό και να μεταπωλήσετε την εξειδικευμένη σας προσφορά. Όλες αυτές οι συναλλαγές προστατεύονται από την πλατφόρμα που προορίζονται για τα μέλη του συλλόγου. Αυτές οι διαπραγματεύσεις μπορούν να διεξαχθούν με την κρυπτογράφηση νομισμάτων USD, αλλά και με τραπεζική μεταφορά.

Το εμπορικό σήμα πιθανότατα θέλει να προσελκύσει κάποιους κερδοσκόπους στο Crypto και το NFT μέσω αυτού, αλλά οι άλλοι αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητοι σε όλο αυτό το σύμπαν. Είναι ακόμη πιθανό ότι με αυτόν τον τρόπο, το εμπορικό σήμα μπορεί να τρομάξει μακριά παρά να προσελκύει προφίλ, τα οποία θα μπορούσαν να φοβούνται να δουν μια νέα απάτη στο διαδίκτυο εκεί.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας