Delloupons και κωδικοί προώθησης | Η Dell France, τα κουπόνια, οι εκπτώσεις και η Dell προσφέρει | Dell Canada

Κουπόνια μείωσης, εκπτώσεις και προσφορές Dell

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να συγκρίνετε και προσδιορίστε γρήγορα αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Εκπτώσεις, κουπόνια και κωδικούς μείωσης της Dell

εκπαίδευση

Αποθηκεύστε σε φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και αξεσουάρ.

  • Εκπτώσεις και κουπόνια Dell
  • Γιατί να επιλέξετε Dell
  • Πώς να εφαρμόσετε κουπόνια
  • Κουπόνια επιρροής

Εκπτώσεις και κουπόνια Dell

Λαγκάδα

Moval σε φορητούς υπολογιστές

Εκπτώσεις σε υπολογιστές γραφείου

Λαγκάδα

Εκπτώσεις προϊόντων τυχερών παιχνιδιών

Κερδίστε, ακόμα και όταν δεν το κάνετε

Εκπτώσεις σε αξεσουάρ

Εξοικονομήστε αξεσουάρ για τον υπολογιστή σας.

Εκπτώσεις σε σταθμούς εργασίας

Εξοικονομήστε μια επιλογή σταθμών εργασίας για επαγγελματίες.

Δείτε προσφορές σε σταθμούς εργασίας

Γιατί να επιλέξετε Dell

Δωρεάν αποστολή

Επωφεληθείτε από δωρεάν παράδοση για όλα τα προϊόντα, χωρίς ελάχιστη αγορά. * Για υπολογιστές που επωφελούνται από γρήγορη παράδοση σε απόθεμα.

Ανταμοιβές Dell

Όσο περισσότερο αγοράζετε, τόσο περισσότερο η έκπτωση που ωφελείτε είναι σημαντική.

Πλεονέκτημα Dell

Μάθετε πώς να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα για να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που προσφέρονται σε υπαλλήλους, στρατιώτες ή φοιτητές.

PayPal Credit

Οι σύμβουλοι μας που ειδικεύονται σε τεχνολογίες για τις μικρές επιχειρήσεις είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τεχνολογίες, γνώσεις και εξατομικευμένη εταιρική σχέση για να καλύψετε τις ανάγκες της εταιρείας σας.

Λύσεις χρηματοδότησης και πληρωμών

Επωφεληθείτε από τις οικονομικές μας προσφορές σήμερα.**

Δείτε πώς να εφαρμόσετε το κουπόνι:

Περιηγηθείτε στις προσφορές και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
Στη συνέχεια, αντιγράψτε τον κωδικό κουπονιού.
Επικολλήστε τον κώδικα στο πεδίο “Κουπόνι μείωσης” και κάντε κλικ στο “Εφαρμογή”
Θα δείτε αμέσως πόσο αποθηκεύετε και θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τη διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή για το ενημερωτικό δελτίο μας

Λαγκάδα

Ζωντανή γάτα

Συζητήστε με εμπειρογνώμονες ζωντανής τεχνολογίας.

Λαγκάδα

Τηλέφωνο

Καλέστε για να βρείτε το τέλειο προϊόν ή να λύσετε ένα πρόβλημα.

Λαγκάδα

Στείλτε μας ένα email

Εγγραφή για το ενημερωτικό δελτίο μας.

Συνθήκες χρήσης κουπονιών μείωσης των επιρροών

1. Απαιτείται ελάχιστη τιμή παραγγελίας 1000 ευρώ.

2. Το καλό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα ποσοστό μείωσης στα υποδεικνυόμενα προϊόντα. Το καλό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μη επιλέξιμα προϊόντα ή τμήματα.

3. Το κουπόνι μείωσης δεν μπορεί να συσσωρευτεί με άλλα καλά.

4. Η μείωση θα ισχύει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ηλεκτρονικής παραγγελίας. Η μείωση περιλαμβάνεται στην τιμή πριν από την επικύρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας από τον πελάτη. Η μείωση δεν θα εφαρμοστεί σε αιτήματα μετά την παραγγελία ή τις παραγγελίες που υποβάλλονται με εσφαλμένο τρόπο μόλις οριστικοποιηθεί η διαδικτυακή διαδικασία παραγγελίας από τον πελάτη.

5. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το κουπόνι μείωσης και ακυρώσετε ή επιστρέψετε την παραγγελία στη συνέχεια, το κουπόνι μείωσης δεν θα είναι πλέον έγκυρο και η αντίστοιχη τιμή δεν μπορεί να επανεμφανιστεί σε άλλη εντολή. Εάν επιστρέψετε την παραγγελία σας, το ποσό της επιστροφής θα αντιστοιχεί στην τιμή αγοράς που καταβλήθηκε, λιγότερο η αξία του κουπονιού μείωσης.

6. Οι φόροι, η αποστολή και το κόστος χειρισμού και άλλα έξοδα είναι επιπλέον. Μπορεί να διαφέρουν και δεν αποτελούν αντικείμενο μείωσης, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

7. Ο αριθμός των κουπονιών μείωσης που είναι διαθέσιμα για αυτή τη διαφημιστική λειτουργία περιορίζεται σε 60.

8. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στη διαδικασία επικύρωσης Dell. Μόλις επικυρωθεί η παραγγελία από την Dell, ο πελάτης λαμβάνει γραπτή επιβεβαίωση. Η Dell αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για ορθογραφικά λάθη και άλλα λάθη, παραλείψεις ή συνέπειες της κατάχρησης του ιστότοπου και των χαρακτηριστικών της.

9. Το κουπόνι μείωσης ισχύει μόνο για παραγγελία στο www.λαγκάδα.FR και παράδοση εξοπλισμού στην ηπειρωτική Γαλλία.

10. Η Dell διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μια παραγγελία που δεν πληροί τις παραπάνω απαιτήσεις.

11. Οποιοσδήποτε κανονισμός που χρησιμοποιεί ένα κουπόνι μείωσης πρέπει να συμπληρωθεί μόνο με κάρτα πληρωμής.

Επεξεργαστές Intel® Core ™
Συγκρίνετε προϊόντα ()

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να συγκρίνετε για να προσδιορίσετε γρήγορα ποιο είναι το καλύτερο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να συγκρίνετε για να προσδιορίσετε γρήγορα ποιο είναι το καλύτερο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

1 Σημαντικές λεπτομέρειες για το πέρασμα του παιχνιδιού Xbox: Η προσφορά ισχύει μόνο για ορισμένους υπολογιστές που παίζουν. Απαιτείται πιστωτική κάρτα. Εκτός αν το βρείτε, θα χρεωθείτε με το κανονικό ποσοστό συμμετοχής στη συνέχεια στο τέλος της προώθησης. Ισχύουν οι συνθήκες, οι εξαιρέσεις και τα όρια συνεχούς διάδοσης. Το Xbox Cloud Gaming (Beta): Επιλέξτε συσκευές και περιοχές. Μετά από θητεία, η ενεργή συμμετοχή απαιτείται για να παίξει online παιχνίδια και multiplayer. Ο κατάλογος παιχνιδιών ποικίλλει με την πάροδο του χρόνου, την περιοχή και τη συσκευή. Η DLC πωλείται ξεχωριστά. Εάν ένα παιχνίδι διαγραφεί από τον κατάλογο ή εάν τελειώσει η συνδρομή σας, θα πρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι ξεχωριστά για να χρησιμοποιήσετε το DLC σας. Εάν είστε ήδη ένα μέλος του Xbox Live Gold και/ή το Game Pass για την κονσόλα/υπολογιστή, κάθε μέρα η παραμονή της συνδρομής σας θα μετατραπεί σε τελικό χρησιμοποιώντας ένα ποσοστό μετατροπής. Οι μελλοντικοί κωδικοί υπόκεινται επίσης σε αναλογία μετατροπής. Όλες οι μετατροπές στο Ultimate είναι τελικές. Λεπτομέρειες και διαμόρφωση συστήματος που απαιτούνται στο www.Xbox.Com/gamepass . Η προσφορά ισχύει σε όλες τις αγορές παιχνιδιών Xbox Pass εκτός από τη Ρωσία. Digital Direct: Το ψηφιακό σας περιεχόμενο θα παραδοθεί απευθείας στη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης. Χωρίς απαιτούμενο κωδικό.

Τιμολόγηση: Η τιμολόγηση που διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο αντιστοιχεί σε αυτή της Dell μόνο για ηλεκτρονικές αγορές. Καμία έκπτωση δεν ισχύει για την ηλεκτρονική τιμολόγηση της Dell, σε αντίθεση με τις προσφορές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλες οι προσφορές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο αναφέρονται από μια πρόσθια online τιμή για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία. Εάν οι συμβατικές ρήτρες με την Dell ανατρέξτε στις τιμές του καταλόγου, επικοινωνήστε με τον πράκτορα πωλήσεων της Dell για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές του καταλόγου Dell.

** Dell Bank International D.έχω.εναντίον., Παρακάτω ονομάζεται «Dell Financial Services» (DFS), του οποίου η έδρα βρίσκεται το «House Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Δουβλίνο 18, Ιρλανδία», παρέχει πελάτες πωλήσεων και χρηματοδότησης σε πωλήσεις και χρηματοδότηση πελάτες. Η δραστηριότητα DFS ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας. Οι προσφορές που εκδίδονται από το DFS ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση και υπόκεινται σε όρους διαθεσιμότητας του προϊόντος, επιλεξιμότητας, έγκρισης πίστωσης και εκτέλεσης συμβατικών εγγράφων που παρέχονται και επικυρώθηκαν από το DFS. Οι προσφορές διαφημίσεων υπόκεινται σε περιορισμούς επιλεξιμότητας. Η Dell Technologies και το λογότυπο Dell Technologies είναι εμπορικά σήματα της Dell Inc.

Οι προδιαγραφές και οι τιμές είναι σωστές κατά την ημερομηνία δημοσίευσης, αλλά υπόκεινται σε διαθεσιμότητα ή τροποποίηση χωρίς προειδοποίηση. Οι φωτογραφίες προσφέρονται μόνο ως ένδειξη. Τα άρθρα μπορεί να διαφέρουν από αυτά που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες. Η Dell δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε τυπογραφικό ή φωτογραφικό σφάλμα. Οι προσφορές περιορίζονται σε 5 συστήματα ανά πελάτη, κατά τη διαφημιστική περίοδο. Για αγορές άνω των 5 μονάδων, οι σύμβουλοι τεχνολογίας μας για τις μικρές επιχειρήσεις είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στη γάτα. Οι προσφορές και οι τιμές που αναφέρονται στο διαδίκτυο ισχύουν μόνο για αγορές που έγιναν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dell.

Περιορισμένες ποσότητες. Τα συστήματα αποστέλλονται την εργάσιμη ημέρα σύμφωνα με την παραγγελία (εκτός από το Σάββατο, την Κυριακή και τις διακοπές) για παραγγελίες των οποίων η πληρωμή καταγράφηκε πριν από τις 2:30 μ.μ. Ο χρόνος παράδοσης θα είναι ο ταχύτερος διαθέσιμος (γενικά μεταξύ 3 και 6 ημερών) ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης πελατών. Η αποστολή την επόμενη ημέρα δεν είναι εγγυημένη και μπορεί να καθυστερήσει για λόγους εξωτερικούς της Dell. Οι χρόνοι αποστολής υποδεικνύονται υπό τη διαθεσιμότητα συστημάτων και εξαρτημάτων. Το λογισμικό και τα αξεσουάρ μπορούν να αποσταλούν ξεχωριστά και μπορούν να φτάσουν μετά το σύστημά σας ή να καθυστερήσουν την αποστολή. Οι γενικοί όροι πώλησης και υπηρεσίες της Dell ισχύουν. Μπορείτε να τα συμβουλευτείτε στη διεύθυνση www.λαγκάδα.Η αποστολή την επόμενη ημέρα είναι διαθέσιμη μόνο για την ηπειρωτική Γαλλία.

Εγγεγραμμένα σήματα: Η Dell Technologies, η Dell και άλλες μάρκες είναι εμπορικά σήματα της Dell Inc. ή τις θυγατρικές της. Η Microsoft και τα Windows είναι μάρκες που κατατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Microsoft Corporation. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel μέσα στο λογότυπο, Intel VPRO, Itanium, Itanium Inside, Intel Evo, Intel Optane, Iris, Istanium, Iris, Itanium, Iris, Istan, Is Iris, Itanium Max, Pentium, Pentium Inside, VPRO Inside, Xeon, Xeon Phi και Xeon Inside είναι εμπορικά σήματα της Intel Corporation ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Η AMD και το λογότυπο AMD Arrow, καθώς και οι συνδυασμοί τους, είναι εμπορικά σήματα κατατεθέν των Advanced Micro Devices, Inc. Τα Nvidia, Geforce, Geforce RTX, Geforce RTX Super, Geforce GTX, Geforce GTX Super, Grid, Shield, Battery Boost, DLSS, DLSA, FXAA, GameStream, GameStream, G-Sync, G-Sync, G-Sync, Shadowplay , Geforce, Nvlink, Sydowplay, SLI, TXAA, Physx, Geforce Experience, Geforce Now, Maxwell, Pascal και Turing είναι εμπορικά σήματα ή/και καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Nvidia Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Άλλα σήματα κατατεθέντα μπορούν να είναι εμπορικά σήματα κατατεθέν των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. (

* Ανταμοιβές: Τα βραβεία αποκτώνται κάνοντας αγορές Dell (με εξαίρεση τις αγορές στο Dell Store και στην τρίτη -Party Products) στην Dell.συνεργάτης.Fr. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Dell Rewards, κάντε κλικ εδώ.

Κουπόνια μείωσης, εκπτώσεις και προσφορές Dell

Καλοκαιρινές πωλήσεις

Ραβδί Ο κώδικας του κουπονιού μείωσης στο κατάλληλο πεδίο κατά την τοποθέτηση της εντολής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Χρησιμοποιήστε ένα καλό”.

Οι αποταμιεύσεις σας θα εμφανίζονται αμέσως. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία παραγγελίας.

Απλοποιημένη εξοικονόμηση

Εξαιρετικές προσφορές

Ποτέ μην χάσετε ένα καλό όφελος

Εγγραφείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Dell για να παραμείνετε ενημερωμένοι για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις καλύτερες προσφορές στο Dell.com.
Πηγαίνω

Ήδη εγγραφεί? Εξοχος! Γνωρίζατε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε νέα σχετικά με τα θέματα και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο?
Ο λογαριασμός μου

Οι προσφορές ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Η Dell διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις παραγγελίες που προκύπτουν από σφάλμα τιμής ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα. Οι φόροι, η αποστολή και το κόστος χειρισμού, καθώς και άλλα έξοδα ισχύουν.

Επεξεργαστές Intel® Core ™
Συγκρίνετε προϊόντα ()

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να συγκρίνετε και προσδιορίστε γρήγορα αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Προσθέστε τα προϊόντα που θέλετε να συγκρίνετε και προσδιορίστε γρήγορα αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Νόμιμη άποψη: Όλες οι τιμές αποκλείουν τους φόρους και τα έξοδα πληρωτέα εκ των προτέρων, εάν ισχύει. Η Dell διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις παραγγελίες που προκύπτουν από σφάλμα τιμής ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά σε ακριβή διαφήμιση, οι διαφημιστικές προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη προσφορά, μείωση που βασίζεται σε όγκο ή άλλη μείωση στην οποία θα μπορούσατε να δικαιούστε. Οι διαμορφώσεις που ανακοινώθηκαν και οι προσφορές περιορισμένης διάρκειας προσφέρονται μόνο στους πελάτες του Καναδά. Όλες οι αγορές υπόκεινται στους όρους της συμφωνίας με τον πελάτη της Dell, τις τυποποιημένες πωλήσεις της Dell, την περιορισμένη εγγύηση της Dell και την ισχύουσα σύμβαση συντήρησης της Dell ή τρίτου μέρους. Τα αντίγραφα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο www.λαγκάδα.Com/fr-ca. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας. Η Dell δεν είναι υπεύθυνη για χαμένα ή διεφθαρμένα δεδομένα ή λογισμικό. Όριο μιας (1) ειδικής προσφοράς ή (1) τιμής πώλησης ανά σύστημα ή επιλέξιμο προϊόν. Η Dell διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τις ποσότητες.

Τιμή για ορισμένα συγκεκριμένα προϊόντα: Οι τακτικές ή τυπικές τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για τα περισσότερα συστήματα, οθόνες, υπηρεσίες υποστήριξης και μάρκα Dell (“συγκεκριμένα προϊόντα”) είναι οι κανονικές ή τυπικές τιμές Dell μόνο για τις ηλεκτρονικές αγορές. Καμία έκπτωση δεν ισχύει για αυτές τις ηλεκτρονικές τιμές εκτός από τις διαφημιστικές αποταμιεύσεις που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο (που βρίσκεται γενικά δίπλα στο προϊόν που ορίζεται προς πώληση). Αυτές οι διαφημιστικές εξοικονομήσεις υποδεικνύονται εκτός της διαδικτυακής τιμής αμέσως πριν ή επακόλουθα για το συγκεκριμένο προϊόν που ισχύει. Εάν έχετε συμβατικούς όρους με την Dell που αναφέρεται σε μείωση των σημερινών τιμών της Dell, μπορείτε να βρείτε αυτές τις τρέχουσες τιμές εδώ.

Καλή προσφορά: Περιορισμένες ποσότητες. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Το καλό δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις. Μόνο ένα καλό μπορεί να εφαρμοστεί στο καλάθι κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα προϊόντα και τα εμπορικά σήματα που υποδεικνύονται και δεν ισχύουν για συστήματα ή για αντικείμενα που αγοράζονται μέσω της υπηρεσίας διαμόρφωσης συστημάτων ηλεκτρονικών συστημάτων, σε νέα εφεδρικά αντικείμενα. Όριο αγοράς πέντε στοιχείων ανά παραγγελία. Η προσφορά δεν ισχύει για μεταπωλητές ή online δημοπρασίες. Οι κατηγορίες και τα εμπορικά σήματα που υπόκεινται στο καλό υποδεικνύονται στην προσφορά.

Βραβεία Dell: Η Dell διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις παραγγελίες που προκύπτουν από σφάλμα τιμής ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα. Το 3 % αποκλείει τους φόρους και τα έξοδα αποστολής. Τα βραβεία σας θα λήξουν μετά από ένα χρόνο αδράνεια. Μια ειδοποίηση λήξης θα αποσταλεί για να υποδείξει την ημερομηνία λήξης των βαθμών ή των δολαρίων τουλάχιστον 30 ημέρες, αλλά όχι περισσότερο από 60 ημέρες, πριν από την ημερομηνία λήξης. Η λήξη θα αναφερθεί στον λογαριασμό σας την 15η ημέρα του μήνα μετά τη λήξη. Η συνολική ποσότητα των σημείων ανταμοιβής που μπορούν να ληφθούν από το τρίμηνο φορολογίας της Dell δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100.000 πόντους. (Το φορολογικό ημερολόγιο της Dell αρχίζει τον Ιανουάριο.) Οι αγορές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα δεν είναι επιλέξιμες για εκπτώσεις. Ισχύουν άλλες εξαιρέσεις και περιορισμοί. Η προσφορά δεν ισχύει για μεταπωλητές ή online δημοπρασίες. Οι προσφορές και οι ανταμοιβές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Δεν μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Συμβουλευτείτε όλους τους όρους του προγράμματος στη διεύθυνση www.λαγκάδα.com/fr-ca/recovense.

Εγγεγραμμένα σήματα: Η Dell Technologies, η Dell και άλλες μάρκες είναι εμπορικά σήματα της Dell Inc. ή τις θυγατρικές της. Η Microsoft και τα Windows είναι μάρκες που κατατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Microsoft Corporation. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel μέσα στο λογότυπο, Intel VPRO, Itanium, Itanium Inside, Intel Evo, Intel Optane, Iris, Istanium, Iris, Itanium, Iris, Istan, Is Iris, Itanium Το Max, το Pentium, το Pentium Inside, το VPRO Inside, το Xeon, το Xeon Phi, το Xeon Inside, το Thunderbolt και το Logo Thunderbolt είναι εμπορικά σήματα της Intel Corporation ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Η AMD και το λογότυπο AMD Arrow, καθώς και οι συνδυασμοί αυτών, είναι εμπορικές συναλλαγές σε προχωρημένες μικροεπιχειρήσεις,. Τα Nvidia, Geforce, Geforce RTX, Geforce RTX Super, Geforce GTX, Geforce GTX Super, Grid, Shield, Battery Boost, DLSS, DLSA, FXAA, GameStream, GameStream, G-Sync, G-Sync, G-Sync, Shadowplay , Geforce, Nvlink, Sydowplay, SLI, TXAA, Physx, Geforce Experience, Geforce Now, Maxwell, Pascal και Turing είναι εμπορικά σήματα και/ή κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Nvidia Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Το USB Type-C® και το USB-C® είναι εμπορικά σήματα του Forum USB USB. Άλλες μάρκες μπορούν να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.