Λήψη Deezer (Free) – Clubic, Deezer – Εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο και tablet

Η εφαρμογή Deezer

Contents

Ο Deezer επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν τη μουσική συνεχώς, χωρίς διαφημίσεις ή διακοπές. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής ή να ακούσουν λίστες αναπαραγωγής που προσφέρονται από το Deezer. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες και μουσικά είδη. Ο Deezer προσφέρει επίσης εξατομικευμένο μείγμα σύμφωνα με τα μουσικά γούστα των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από άλλους χρήστες ή καλλιτέχνες.

Δελτίο

Το Deezer είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα μουσικής ροής που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη, να δημιουργούν εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής και να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες και μουσικά είδη.

Web, iOS, Android

Star Star Star Star Star
3.8 (250 σημειώσεις)
File_download 13363 (30 μέρες)

 • Deezer για iOS
 • Deezer για Android
 • Deezer για το διαδίκτυο

Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Deezer ?
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deezer ?
 • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Deezer ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Deezer ?

Το Deezer είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα μουσικής ροής, με διαθέσιμα περισσότερα από 73 εκατομμύρια τίτλους. Εδώ είναι τρία χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια ιδανική πλατφόρμα για τους λάτρεις της μουσικής:

Συνεχής μουσική ροή

Ο Deezer επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν τη μουσική συνεχώς, χωρίς διαφημίσεις ή διακοπές. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής ή να ακούσουν λίστες αναπαραγωγής που προσφέρονται από το Deezer. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες και μουσικά είδη. Ο Deezer προσφέρει επίσης εξατομικευμένο μείγμα σύμφωνα με τα μουσικά γούστα των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από άλλους χρήστες ή καλλιτέχνες.

Στίχοι τραγουδιών

Ο Deezer προσφέρει επίσης τα λόγια των τραγουδιών σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες μπορούν να τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια ενώ ακούνε μουσική. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τραγούδια σε ξένη γλώσσα ή για νέους τίτλους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμβάλουν στις λέξεις τραγουδιών προσφέροντας διορθώσεις ή προσθέτοντας λέξεις λείπουν.

Λειτουργία εκτός σύνδεσης

Ο Deezer επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τίτλους για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για χρήστες που επιθυμούν να ακούσουν μουσική χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο ή για όσους έχουν περιορισμένη σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μεμονωμένους τίτλους, ολόκληρα άλμπουμ ή λίστες αναπαραγωγής για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Είναι σαφώς πρακτικό για τους ταξιδιώτες, ειδικά σε ορισμένες γραμμές τρένων, οι οποίες δεν προσφέρουν επαρκή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ή ακόμα και για αεροπλάνα, στα οποία είναι ευχάριστο να έχετε τη λήψη μουσικής σας.

Εξατομικευμένο ραδιόφωνο

Ο Deezer προσφέρει ένα εξατομικευμένο ραδιόφωνο που προσαρμόζεται στις μουσικές προτιμήσεις των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες και μουσικά είδη σύμφωνα με τα μουσικά τους γούστα. Το εξατομικευμένο ραδιόφωνο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανακαλύψετε νέους τίτλους ή να δημιουργήσετε εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής. Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται πίσω είναι πραγματικά καλός, προσφέροντας και συνιστώντας συναφείς ήχους σύμφωνα με τον χρήστη. Είναι ένα σημαντικό κριτήριο σήμερα για την επιλογή της μουσικής πλατφόρμας ροής του, και επιπλέον, είναι γαλλικά !

Podcasts

Ο Deezer προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία podcasts σε διάφορα θέματα, όπως η πολιτική, η ποπ κουλτούρα και ο αθλητισμός. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέα podcast και να παραμένουν ενημερωμένα για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κατεβάσουν podcasts για ακρόαση εκτός σύνδεσης ή συγχρονίζουν τα με τρίτες εφαρμογές -μέρους όπως το Apple Watch ή το Android Wear.

Εν ολίγοις, ο Deezer είναι μια πλατφόρμα μουσικής ροής που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών για τους λάτρεις της μουσικής, όπως η συνεχή μουσική ροή, οι στίχοι τραγουδιών, η λειτουργία εκτός γραμμής, το εξατομικευμένο ραδιόφωνο και τα podcasts. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Deezer μια ιδανική πλατφόρμα για να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες, μουσικά είδη, podcasts και να δημιουργήσετε εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deezer ?

Για να χρησιμοποιήσετε το Deezer, απλά δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρήστη. Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη του Deezer και να αναζητήσετε καλλιτέχνες, τίτλους ή άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής προσθέτοντας τίτλους στη μουσική βιβλιοθήκη σας ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης.

Το Deezer είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες, ειδικά στον ιστό, σε συσκευές iOS και Android, σε έξυπνες τηλεοράσεις, εγχώρια συστήματα ήχου, σε κονσόλες παιχνιδιών και σε συνδεδεμένα ηχεία. Αν θέλετε να ακούσετε μουσική εκτός σύνδεσης, μπορείτε να κατεβάσετε τίτλους, άλμπουμ ή λίστες αναπαραγωγής για επακόλουθη ακρόαση. Ο Deezer προσφέρει έτσι μια πληρωμένη έκδοση, Deezer Premium, η οποία προσφέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως ανώτερη ποιότητα ήχου, ακρόαση χωρίς διαφήμιση και πρόσβαση σε αποκλειστικά γεγονότα.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Deezer ?

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για τον Deezer για συνεχή εκπομπή μουσικής, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις:

 • Spotify: Το Spotify είναι μια πλατφόρμα μουσικής ροής που προσφέρει μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη, εξατομικευμένες συστάσεις και προκατασκευασμένες λίστες αναπαραγωγής. Όπως το Deezer, το Spotify προσφέρει μια δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις καθώς και μια πληρωμένη έκδοση χωρίς διαφημίσεις.
 • Apple Music: Η Apple Music είναι η πλατφόρμα μουσικής ροής της Apple, η οποία προσφέρει μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη, ζωντανό ραδιόφωνο και εξατομικευμένες συστάσεις. Η Apple Music είναι επίσης διαθέσιμη σε συσκευές της Apple και μπορεί να συγχρονιστεί με άλλες υπηρεσίες της Apple, όπως η μουσική εφαρμογή.
 • TIDAL: Το Tidal είναι μια πλατφόρμα μουσικής ροής που επικεντρώνεται στην υψηλότερη ποιότητα ήχου. Η Tidal προσφέρει μια βιβλιοθήκη υψηλής ποιότητας και αποκλειστικές εκδηλώσεις με καλλιτέχνες.

Προδιαγραφές

Συντάκτης Δελτίο
Μέγεθος 0.00 MB
Λήψεις 13021 (τελευταίες 7 ημέρες)
Αδεια Ελεύθερο λογισμικό
Τελευταία ενημέρωση 07/17/2023
Λειτουργικό σύστημα Web, iOS, Android
Κατηγορίες Ροή και πολυμέσων

Η εφαρμογή
Δελτίο

Πρόσβαση σε έναν κατάλογο περισσότερων από 50 εκατομμυρίων τίτλων, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς διαφήμιση και σε υψηλή ποιότητα ήχου σε smartphone, tablet, υπολογιστή και στην Orange TV.

Άφησα τον εαυτό μου να καθοδηγηθεί και να ανακαλύπτω κομμάτια που αντιστοιχούν στα γούστα μου.

Η ροή είναι το εξατομικευμένο soundtrack σας. Βρείτε την αγαπημένη σας μουσική αναμεμειγμένη με πρωτότυπες συστάσεις, όλα σε συνεχή εξέλιξη.

Ροή

Ακούω τη μουσική μου ακόμα και όταν δεν έχω σύνδεση !

Κατεβάστε την αγαπημένη σας μουσική για να την ακούσετε όλη την ώρα, χωρίς όρια σύνδεσης.

Εξωτερική λειτουργία σύνδεσης

Οι λίστες αναπαραγωγής είναι προσαρμοσμένες στις στιγμές της ημέρας μου.

Πρόσβαση σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια τίτλους με τις λίστες αναπαραγωγής των εκδότη μας.

Καταλόγους και λίστες αναπαραγωγής

Είναι πολύ πρακτικό να μπορείτε να ακούσετε μουσική και εκπομπές στην ίδια εφαρμογή.

Υπάρχει πολύ περισσότερα από τη μουσική στο Deezer. Βρείτε το αρχικό μας περιεχόμενο και podcasts !

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Εξερευνήστε τους μουσικούς κόσμους με σύμπαντα.
 • Μουσική, αλλά όχι μόνο. Ακούστε το ραδιόφωνο ζωντανά. Βρείτε τα αγαπημένα σας podcasts. Ανακαλύψτε τα πρωτότυπα προγράμματα που παράγονται από τον Deezer.
 • Τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με στίχους στην οθόνη.

Οι επιλογές σας

Ασφάλιστρο Deezer+

Μάθε περισσότερα

Κλείσε

Σάρωση του κώδικα QR με το κινητό ή το tablet σας

App deezer

Πρόσβαση σε έναν κατάλογο περισσότερων από 50 εκατομμυρίων τίτλων, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς διαφήμιση και σε υψηλή ποιότητα ήχου σε smartphone, tablet, υπολογιστή και στην Orange TV.

Πώς να κατεβάσετε τη μουσική deezer στον υπολογιστή ?

Ο Deezer επιτρέπει στους χρήστες του Premium Deezer ή του Deezer HiFi να κατεβάσουν μουσική έτσι ώστε να μπορούν Ακούστε τα αγαπημένα τους τραγούδια ή άλμπουμ Deezer Offline. Οι λήψεις είναι διαθέσιμες για iOS, Android και μερικές άλλες συσκευές. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η εφαρμογή Desktop που είναι διαθέσιμη στα Windows Systems, ενδέχεται να υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς να κατεβάζουν τη μουσική deezer στον υπολογιστή. Τότε μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε και Θα σας καθοδηγήσουμε στις δύο μεθόδους παρακάτω.

Deezer στον υπολογιστή

Μέθοδος 1: Κατεβάστε τη μουσική deezer στον υπολογιστή [επίσημος]

Οι χρήστες Deezer Premium και Deezer Hifi μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή τους. Στην εφαρμογή, μπορούν εύκολα να βρουν ένα κουμπί λήψης για να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Πώς να κατεβάσετε τραγούδια deezer στον υπολογιστή

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Deezer, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Deezer κατάσχεση των αναγνωριστικών.

Βήμα 2: Βρείτε το άλμπουμ ή τη λίστα ανάγνωσης που θέλετε να κατεβάσετε.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο κουμπί Κατεβάστε Για να κατεβάσετε όλα τα τραγούδια από ένα άλμπουμ/playlist.

Βήμα 4: Μόλις κατεβάσετε, Μια πράσινη επιταγή θα εμφανιστεί δίπλα στη λήψη.

Για να ακούσετε το περιεχόμενο που έχει ληφθεί, επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και μετακινηθείτε μέχρι Εξωτερική λειτουργία σύνδεσης. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Μέθοδος 2: Μετατρέψτε τη μουσική deezer στον υπολογιστή [σύσταση]

Για ορισμένους χρήστες που επιθυμούν να αποθηκεύσουν τη μουσική τους μόνιμα στον τοπικό υπολογιστή τους, Η παραπάνω μέθοδος δεν μπορεί να λειτουργήσει. Εάν θέλετε επίσης να κρατήσετε τη μουσική Deezer στον υπολογιστή μόνιμα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη μέθοδο 2.

Το κλειδί αυτής της μεθόδου είναι να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό μετατροπής Music Converter Deezer. Αντί να κατεβάσετε την προσωρινή μνήμη δεδομένων απευθείας από την εφαρμογή Deezer, ο ήχος αποθηκεύεται και μετατρέπεται σε κανονικό αρχείο ήχου. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν λήξει η συνδρομή, το περιεχόμενο που κατεβάστηκε μπορεί πάντα να ακούγεται εκτός σύνδεσης.

Απαιτείται εργαλείο – μετατροπέας μουσικής Deezer

Βασικά χαρακτηριστικά του μετατροπέα μουσικής Deezer

Deezer Music Converter

Deezer Music Converter

 • ΕντάξειΛήψη τραγουδιών Deezer.
 • ΕντάξειΜετατρέψτε τα τραγούδια σε μορφή MP3/AAC/FLAC/WAV/AIFC/ALAC.
 • ΕντάξειΔιατηρήστε την ποιότητα ήχου HI-FI.
 • ΕντάξειΚρατήστε τις ετικέτες ID3.
 • Εντάξει100% χωρίς ιούς και plugins.

Βήματα για τη μετατροπή της μουσικής deezer στον υπολογιστή

Βήμα 1 Συνδεθείτε στο πρόγραμμα Deezer

Κάντε κλικ στο Ανοίξτε το Deezer Music Web Player Στην κύρια διεπαφή του προγράμματος για πρόσβαση στη σελίδα σύνδεσης Web Player και να ολοκληρώσετε τη σύνδεση.

Σημείωση: Μην ανησυχείτε, παρακαλώ. Το πρόγραμμα συνδέεται με το πρόγραμμα αναπαραγωγής Web Deezer. Σύνδεση με το πρόγραμμα αναπαραγωγής Web Deezer στο πρόγραμμα Εξυπηρετεί μόνο πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των μέσων Deezer, Το πρόγραμμα δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Deezer

Βήμα 2 Καθορίστε τη μορφή εξόδου

Κάντε κλικ στο Το εικονίδιο του εργαλείου Στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής, θα εμφανιστεί το παράθυρο παραμέτρων. Η μορφή εξόδου έχει οριστεί Αυτοκίνητο από προεπιλογή. Εάν θέλετε να το τροποποιήσετε, μπορείτε να ορίσετε MP3, AAC, WAV, FLAC, AIFF ή ALAC Ως μορφή εξόδου στη λίστα drop -down. Ρυθμίστε επίσης άλλες παραμέτρους με τον ίδιο τρόπο.

Επιλέξτε τις ρυθμίσεις

Βήμα 3 Προσθέστε λίστες ανάγνωσης Deezer

Το πρόγραμμα υποστηρίζει κομμάτια, λίστες ανάγνωσης, άλμπουμ, podcasts και αναγνώσεις ραδιοφώνου κ.λπ. Βρείτε μια λίστα ανάγνωσης που θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή και ανοίξτε τον. Τότε θα δείτε το μπλε κουμπί Πρόσθεσε στη λίστα και κάντε κλικ σε αυτό. Όλα τα επιλεγμένα τραγούδια θα φορτωθούν.

Προσθέστε μουσική από το Deezer

Βήμα 4 Ξεκινήστε τη λήψη deezer στον υπολογιστή

Αφού επιλέξετε όλα τα κομμάτια που επιθυμούν στη λίστα, τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Μετατρέπω. Ο μετατροπέας μουσικής Deezer θα ξεκινήσει τη λήψη της μουσικής deezer στον υπολογιστή σας.

Ξεκινήστε τη μετατροπή τραγουδιών deezer σε τοπικό υπολογιστή

Βήμα 5 Ελέγξτε το ιστορικό

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να βρείτε τραγούδια deezer που έχουν ληφθεί από τον τοπικό σας υπολογιστή.

Έλεγχος l

συμπέρασμα

Τώρα μπορείτε εύκολα Κατεβάστε τη μουσική Deezer στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τις δύο μεθόδους παραπάνω. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τη μουσική Deezer σε MP3, FLAC ή άλλες δημοφιλείς μορφές ήχου, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε όλες τις συσκευές σας και να το απολαύσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο.

Σημείωση : Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Deezer Music Converter σας επιτρέπει μόνο να μετατρέψετε 1 λεπτό για κάθε αρχείο ήχου, μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτόν τον περιορισμό αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.

Σύσταση

Μετατροπέας μουσικής Apple

Μετατροπέας μουσικής Apple

Το Apple Music Converter είναι ένας εξαιρετικός downloader μουσικής Apple Music για χρήστες των Windows που μπορούν να κατεβάσουν την Apple Music ή τις λίστες αναπαραγωγής, το M4P Music και το iTunes Audio Books σε μορφές ήχου MP3 υψηλής ποιότητας, AAC, WAV, AIFF, FLAC και ALAC.