Πώς να έχετε δωρεάν δωρεάν χωρίς διαφήμιση?, Πώς να επωφεληθείτε από το deezer χωρίς διαφήμιση?

Πώς να αποκλείσετε τις διαφημίσεις στο Deezer

Εκτός από αυτό, ο Deezer στέλνει αμοιβές στους καλλιτέχνες του και έτσι υποστηρίζει τη δημιουργικότητά τους που κάνει αυτή την πλατφόρμα πολύ ελκυστική για ανεξάρτητους μουσικούς.

Πώς να έχετε δωρεάν δωρεάν χωρίς διαφήμιση ?

Πώς να ακούσετε μουσική στο Deezer ? Μπορείς ακούω μουσική με Δελτίο : Από τον ιστότοπο Δελτίο.com. Από την εφαρμογή Δελτίο για υπολογιστή κάτω από Windows ή Mac. Από την εφαρμογή για κινητά Δελτίο, Μπορεί να κατεβάσει στο κατάστημα του κινητού σας ή του tablet σας.

Περιεχόμενο σελίδας

Πώς να αφαιρέσετε την αυτόματη ανανέωση Deezer ?

Μεταβείτε στο τμήμα συνδρομής και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Διαχείριση” Απενεργοποιήστε το αυτόματη ανανέωση του Δελτίο Και επιβεβαιώστε την αποστολή εγγραφής από Δελτίο Ασφάλιστρο.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Deezer 2021 ? Δηλαδή μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν είναι δυνατόν Διαγράψτε έναν λογαριασμό Deezer από την εφαρμογή για κινητά στο iPhone ή Android. Πρέπει να περάσετε από έναν υπολογιστή. Για να ξεκινήσετε: Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Deezer στον υπολογιστή σας.

Πώς να μην πληρώσετε το deezer στο iPhone ? Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τερματίσετε την προσφορά σας στην αίτηση Δελτίο ::

 1. Πηγαίνετε στα αγαπημένα.
 2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 3. Επιλέξτε Διαχείριση του λογαριασμού μου (ο λογαριασμός μου για χρήστες Ios Ουσία
 4. Επιλέξτε Διαχείριση της συνδρομής μου.
 5. Μεταβείτε για να τερματίσετε τη συνδρομή μου.
 6. Επιλέξτε ένα πρότυπο τερματισμού και κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση.

Πώς να γνωρίζετε τον χρόνο ακρόασης στο deezer ? Μπορείς βλέπω τα τελευταία 100 στοιχεία που έχετε άκουσα το πιο πρόσφατο ακούω .

 1. Ανοιχτά αγαπημένα.
 2. Επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής.
 3. Πατήστε τα τελευταία ακούω .

Ποιο είναι το πιο ακούστηκε το τραγούδι Deezer ?

Τίτλοι Ακούγη περισσότερο το 2021:

Petrouchka (feat. Plk), soso maness. Οργανωμένη μπάντα, 13 οργανωμένος χορευτικός πίθηκος, ήχοι και εγώ.

Πώς να αφαιρέσετε το ιστορικό ακρόασης Spotify ? Βήμα 2: Κάντε κλικ στο κουμπί ουράς στο κάτω μέρος της οθόνης. Το εικονίδιο του αποτελείται από τρεις οριζόντιες γραμμές που περιέχονται σε ένα μικρό τρίγωνο. Βήμα 3: Τέλος, κάντε κλικ στο ” ΔΙΑΓΡΑΦΩ “Το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της ουράς.

Πώς να κατεβάσετε τη μουσική στο Deezer ?

Οι χρήστες Δελτίο Η εγγραφή σε συνδρομή σε μια πληρωμένη προσφορά μπορεί Κατεβάστε όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο και ακούστε το χωρίς όριο με πρόσβαση στην εφαρμογή του υπολογιστή. Απλά μεταβείτε στη σελίδα του άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής και κάντε κλικ στο κουμπί Κατεβάστε.

Ποια είναι η καλύτερη μουσική πλατφόρμα ? Spotify: Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης που δεν γνωρίζει Spotify ? ΕναντίονΑνατολή Ο ηγέτης της αγοράς ροής μιούζικαλ. Κυκλοφόρησε το 2008, έχει τώρα 50 εκατομμύρια χρήστες στην υπηρεσία Premium, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 700.000 στη Γαλλία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το deezer χωρίς τηλέφωνο ?

Λύση 2 – WiFi ή πομπός AirPlay και πρόσφατος: χρησιμοποιώ Τον ιστότοπο του Δελτίο στον υπολογιστή MacOS ή Windows. Λύση 3 – Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου δικτύου: χρησιμοποιώ Ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου δικτύου που συνδέεται απευθείας με τον ενισχυτή HIFI σας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών Deezer ?

Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με έναν ζωντανό σύμβουλο, Δελτίο παρέχει στους πελάτες της, έναν αριθμό τηλεφώνου. Αυτό είναι 01 55 80 69 00. Μπορείς Συμμετοχή Αυτό το τεύχος από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό διαγραφής Deezer ? Εδώ είναι πως Ελέγξτε γρήγορα:

 1. Παω σε Δελτίο .com/login.
 2. Επιλέγω.
 3. Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 4. δοκιμάστε να αναρρώσω ο κωδικός.
 5. Ελέγξτε το πλαίσιο υποδοχής σας: Εάν περιέχει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με νέο κωδικό πρόσβασης, είναι ότι δημιουργήσατε ένα λογαριασμός Με αυτήν τη διεύθυνση email.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό στην οικογένεια Deezer ? Για ΔΙΑΓΡΑΦΩ Ένα προφίλ:

 1. Επιλέγω ΔΙΑΓΡΑΦΩ Αυτό το προφίλ στο κάτω μέρος της σελίδας κάτω από πληροφορίες προφίλ.
 2. Εισαγάγετε ξανά το όνομα χρήστη του προφίλ.
 3. Επιβεβαιώστε επιλέγοντας ΔΙΑΓΡΑΦΩ .

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό διαγραφής Deezer ?

Ελέγξτε εάν έχετε λογαριασμός

 1. Παω σε Δελτίο .com/login.
 2. Επιλέγω.
 3. Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 4. δοκιμάστε να αναρρώσω ο κωδικός.
 5. Ελέγξτε το πλαίσιο υποδοχής σας: Εάν περιέχει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με νέο κωδικό πρόσβασης, είναι ότι δημιουργήσατε ένα λογαριασμός Με αυτήν τη διεύθυνση email.

Πώς να μεταβείτε από το Premium Deezer στην οικογένεια Deezer ? Πως Για να εγγραφείτε στο Οικογένεια Deezer κινητό ?

 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις (επάνω δεξιά οποιαδήποτε από τις καρτέλες σας Δελτίο Ουσία
 2. Μεταβείτε στη διαχείριση λογαριασμών.
 3. Θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές στο τμήμα συνδρομής μου.
 4. Ανάλογα με την τρέχουσα συνδρομή σας, επιλέξτε Εγγραφή ή Πέρασμα έχω Οικογένεια Deezer .

Πώς να δείτε το Top 2021 Deezer του ?

Παρίσι, 29 Νοεμβρίου 2021. Για τρίτη συνεχή χρονιά, Δελτίο Προσφέρει σε κάθε χρήστη μια πλήρη ανάλυση της προσωπικής τους κατανάλωσης μουσικής κατά τη διάρκεια του έτους 2021 Χάρη στο δικό μου Δελτίο Ετος. Έτσι, θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν σχετικά με την εφαρμογή για κινητά και τα δισκία το μουσικό τους DNA.

Πώς να βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής κάποιου στο Deezer ? Πως Επαναφορά α Λίστα αναπαραγωγής στο Deezer ?

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δελτίο από ένα πρόγραμμα περιήγησης.
 2. Μεταβείτε στον σύνδεσμο αποκατάστασης playlist . Στη λίστα, κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να ανακάμψετε.
 3. Τελείωσε ! Εκεί λίστα αναπαραγωγής έχει αποκατασταθεί, μπορείτε εύρημα στα αγαπημένα σας.

Πώς να δείτε τον χρόνο ακρόασης στο Spotify ?

Συνδέοντας το 2017 τυλιγμένο, Σημείωμα Πόσα θα σας πω χρόνος έχεις ακούω μουσική μέσω αυτήν εφαρμογή και ποιοι καλλιτέχνες έχετε περισσότερο ακούω.

Που είναι ο αριθμός 1 στο deezer ? Εάν ΙουλΑνατολή είδε εκθρονισμένο από την πρώτη θέση ότι«Κατείχε το 2016 και το 2017 στο κορυφαίο Spotify, παραμένει νούμερο 1 στο πλάι του Δελτίο. Το XXXTentacion και ο Drake είναι οι μόνοι δύο διεθνείς καλλιτέχνες ΠΟΥ κατάφεραν να βρουν μια θέση στην κατάταξη Spotify (Δελτίο παραμένει αποκλειστικά γαλλικά -.

Ποιος έχει τον μεγαλύτερο αριθμό οπαδών στο Deezer ?

Το πρώτο άλμπουμ στούντιο του Drake κυκλοφόρησε το 2010 και είναι σήμερα ο καλλιτέχνης περισσότερο Ακούστηκε η πλατφόρμα συνεχούς ροής σε όλο τον κόσμο, όπως αποκαλύφθηκε από τη βιομηχανία δεδομένων για τη βιομηχανία Music ChartData, σε μια κατάταξη που δημοσιεύθηκε την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ποια είναι η πιο ακρόαση μουσικής στον κόσμο 2021 ? Τέλος, το Οι περισσότεροι άκουγαν τραγούδι στην πλατφόρμα στο Το 2021 είναι Άδεια οδήγησης από την Olivia Rodrigo. Έχει 1,1 δισεκατομμύρια ακρόαση. Αυτή Ανατολή Ακολουθούμενη από το Montenero (καλέστε με το όνομά σας) από το Lil Nas X Και Παραμονή του παιδιού Laroi Και Justin Bieber.

Πώς να αποκλείσετε τις διαφημίσεις στο Deezer?

Τηλέφωνα Android με adlock

Ο Deezer είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές στο Spotify και μια εναλλακτική λύση για να ακούσετε την αγαπημένη μουσική κατά τη διάρκεια των βραδιών με φίλους ή κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αλλά όπως όλες οι άλλες υπηρεσίες μουσικής ροής, ο Deezer είναι γεμάτος με αποτρόπαιες διαφημίσεις. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να καταλάβουμε πώς μπορείτε να τα αποκλείσετε.

 • Τι είναι ο Deezer?
 • Πώς να διαγράψετε τη διαφήμιση στο Deezer?
 • Ενημερώστε τον λογαριασμό σας στο Premium Deezer
 • Μπλοκ διαφημίσεις στο Deezer με Adlock
 • Πώς να έχετε deezer χωρίς διαφήμιση στο Android

Τι είναι ο Deezer?

Το Deezer είναι μια πλατφόρμα μουσικής ροής που έχει περισσότερα από 15 εκατομμύρια ενεργά μέλη ανά μήνα και της οποίας η βιβλιοθήκη περιέχει πάνω από 73 εκατομμύρια τίτλους για όλα τα γούστα. Οι υπηρεσίες της είναι αρκετά παρόμοιες με εκείνες της Spotify, της μουσικής YouTube, της Apple Music και της Tidal. Παρ ‘όλα αυτά, συχνά δίνουμε την προτίμηση προς το Deezer, αφού οι πληρωμένες προσφορές του είναι φθηνότερες και, επιπλέον, ορισμένες επιλογές είναι πραγματικά μοναδικές.

Χαρακτηριστικά Deezer

 • Μινιμαλιστική και εύκολη στη χρήση του πίνακα ελέγχου
 • Πολύ ευέλικτο σύστημα λίστας αναπαραγωγής: Μπορείτε να φιλτράρετε τους καλλιτέχνες ή τα τραγούδια σας που προτιμάτε με αλφαβητική σειρά, δημιουργήστε ιδιωτικές ή δημόσιες λίστες αναπαραγωγής που μπορούν να μοιραστούν στα κοινωνικά σας δίκτυα, στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας.
 • Ευφυής αλγόριθμοι συστάσεων (λειτουργικότητα ροής) που σας προσφέρουν τραγούδια σύμφωνα με τη μουσική σας γεύση και σύμφωνα με τα αγαπημένα σας στυλ.
 • Δυνατότητα φόρτωσης των τίτλων MP3 στο Deezer και να τους προσθέσετε στις λίστες αναπαραγωγής σας.

Εκτός από αυτό, ο Deezer στέλνει αμοιβές στους καλλιτέχνες του και έτσι υποστηρίζει τη δημιουργικότητά τους που κάνει αυτή την πλατφόρμα πολύ ελκυστική για ανεξάρτητους μουσικούς.

Ωστόσο, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων υπηρεσιών streaming, ο Deezer ενσωματώνει διαφημιστικά σημεία στον ιστότοπό του και πρόωρες υγιείς διαφημίσεις που διακόπτουν τη μουσική μετά από κάθε δεύτερο τραγούδι. Είναι προφανές ότι έτσι ο Deezer προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το κέρδος του και αναγκάζει τα μέλη του να αγοράσουν τις συνδρομές αμοιβών. Και καταστρέφει σημαντικά την εντύπωση της χρήσης του. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τους διάφορους τρόπους για να επωφεληθείτε από το Deezer χωρίς διαφήμιση.

Πώς να διαγράψετε τη διαφήμιση στο Deezer?

Το διαφημιστικό σύστημα του Deezer μοιάζει πολύ με αυτό του Spotify. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία μέθοδος εκατό τοις εκατό για την κατάργηση όλων των διαφημίσεων με δωρεάν συνδρομή. Αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα πανό ή να σταματήσετε όλες τις διαφημίσεις ήχου για λίγο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για εσάς.

Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης

Πρώτον, σας συμβουλεύουμε να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν δέχεται διαφημιστικά παράθυρα και pop-ups. Για να το κάνετε αυτό, εκτελέστε αυτές τις ενέργειες:

Στο Chrome:

 1. Ανοίξτε τα Ρυθμίσεις Chrome από το μενού Περισσότερο (τρία σημεία στο επάνω δεξιά της οθόνης)
 2. Κάντε κλικ στο Ιδιωτικότητα και ασφάλειαΠαράμετροι ιστότοπων ; Στο Chrome
 3. Ελέγξτε αυτές τις επιλογές Αναδυόμενο παράθυρο και ανακατευθύνσεις Και Διαφήμιση βρίσκονται σε κατάσταση “μπλοκαρισμένης”.

Στην όπερα:

 1. Ανοίξτε το μενού Εύκολη διαμόρφωση της όπερας (στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου)
 2. Ενεργοποιήστε τις επιλογές Συνασπισμός Και Μπλοκάρει τους ιχνηλάτες ;
 1. Από την εφαρμογή Safari πρόσβαση στο ΣαφάριΠροτιμήσεις ·
 2. Στην καρτέλα Ασφάλεια έλεγχος Μπλοκ παράθυρα εκτόξευσης ;

Χρησιμοποιήστε ένα κινητό σχέδιο Deezer

Ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, όπως η Orange και η La Poste Mobile. Μια αρκετά ευχάριστη λύση που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε το ασήμι σας και να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα του σχεδίου Premium για αυτή την περίοδο. Αλλά αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους δεν ήταν συνδρομητές Deezer για τους τελευταίους 12 μήνες

Εδώ είναι μια μικρή συμβουλή: Από τον παλιό σας λογαριασμό, ενεργοποιήστε την δωρεάν συνδρομή 30 ημερών του Premium Deezer. Στη συνέχεια, αγοράστε ένα νέο πακέτο κινητής τηλεφωνίας Deezer δημιουργώντας έναν νέο λογαριασμό. Ναι, δεν είναι αρκετά άνετο να χρησιμοποιήσετε τους ξεχωριστούς λογαριασμούς, αλλά έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε από το Premium Deezer δωρεάν για 5 μήνες συνολικά.

Αλλάξτε το αρχείο κεντρικού υπολογιστή

Συμβουλευτείτε το άρθρο μας όπου μιλάμε για το πώς να διαγράψετε τις παμπ Spotify και πού έχουμε ήδη περιγράψει αυτήν τη μέθοδο. Στην πραγματικότητα, η αρχή παραμένει η ίδια στην περίπτωση του Deezer.

Θα πρέπει να βρείτε στο Web Host Hosts προσαρμοσμένοι για το Deezer και να αντικαταστήσετε το αρχικό αρχείο του λειτουργικού σας συστήματος από αυτούς. Δεν προσθέτουμε τους συνδέσμους λήψης εδώ επειδή οι αλγόριθμοι διαφήμισης του Deezer εξελίσσονται συνεχώς και πρέπει πάντα να αναζητούμε τους πιο πρόσφατους οικοδεσπότες. Υπάρχουν μερικοί στο GitHub και σε άλλους πόρους προγραμματισμού.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτή είναι μια περίπλοκη και όχι υποσχόμενη διαδικασία. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε ένα σχετικό αρχείο κεντρικού υπολογιστή. Και ακόμη και σε περίπτωση επιτυχίας, οι παμπ θα μπλοκαριστούν προσωρινά και θα φτάσουν μετά τις ενημερώσεις του Deezer.

Χρησιμοποιήστε μετατροπείς μουσικής

Τέλος, υπάρχουν επίσης εφαρμογές ήχου εγγραφής και μετατροπείς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη και την αποθήκευση της μουσικής Deezer στον υπολογιστή. Χάρη σε ένα λογισμικό όπως η Audacity, η μουσική του Audials, η εγγραφή οθόνης FonePaw κ.λπ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τραγούδια deezer σε μορφή MP3 και να τα ακούσετε αργότερα εκτός σύνδεσης από τον υπολογιστή σας.

Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η ποιότητα του ήχου θα είναι από προεπιλογή 128 kb/s και όχι περισσότερο, επειδή είναι μέγιστη ποιότητα που μπορεί να ληφθεί με δωρεάν συνδρομή.

Ενημερώστε τον λογαριασμό σας στο Premium Deezer

Όποια και αν είναι η επιμονή σας σε αναζήτηση κενών στο σύστημα Deezer, πρέπει να αναγνωριστεί ότι ο ευκολότερος τρόπος για να μπλοκάρει τις παμπ σας είναι να αγοράσετε μια συνδρομή premium.

Ασφάλιστρο Deezer

Μια προσφορά Premium Deezer είναι φθηνότερη από τις πληρωμένες προσφορές από άλλες πλατφόρμες streaming και παρέχει πρόσβαση σε πραγματικά ευχάριστα χαρακτηριστικά, όπως:

 • Έλλειψη διαφήμισης ήχου κατά την ακρόαση
 • Υψηλή ποιότητα μουσικής (320 kb/s mp3)
 • Δυνατότητα σύνδεσης αρκετών ανεξάρτητων συσκευών ·
 • Εξωτερική λειτουργία σύνδεσης (χάρη στην οποία μπορείτε να κατεβάσετε τους αγαπημένους σας τίτλους και να τους ακούσετε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο) κ.λπ.

Εκτός από τη συνδρομή Premium, ο Deezer προσφέρει επίσης τέτοια σχέδια όπως το HIFI και η οικογένεια. Το πρώτο είναι αφιερωμένο στους οπαδούς μουσικής υψηλότερης ποιότητας και ακούει τα τραγούδια σε μορφή FLAC, ενώ η οικογενειακή συνδρομή καθιστά δυνατή τη σύνδεση 6 ανεξάρτητων λογαριασμών.

Βεβαίως, ο πρωταρχικός στόχος αυτής της πολιτικής είναι να κερδίσει κέρδος. Αλλά είναι πραγματικά η πιο αξιόπιστη και εύκολη μέθοδος για τη διαγραφή όλων των διαφημίσεων (συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων ήχου) στο Deezer. Έτσι εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε.

Μπλοκ διαφημίσεις στο Deezer με Adlock

Έτσι, εάν δεν θέλετε να σπαταλήσετε το ασήμι σας για τις πληρωμένες συνδρομές του Deezer ή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας, εδώ είναι μια άλλη λύση για εσάς. Στο Google Play ή στο App Store υπάρχουν πολλές επεκτάσεις για browser ή εξωτερικούς αποκλεισμούς διαφήμισης που μπορούν να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας, το smartphone ή το tablet σας για να διαγράψετε ενοχλητικά πανό και pop-up στο Deezer.

Το Adlock είναι ένας από τους πιο γνωστούς διαφημιστικούς αποκλεισμούς στην αγορά που είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα (Windows, MacOS, Android, iOS) και έχει επίσης την έκδοση της επέκτασης για το σκάφος. Με το Adlock μπορούμε να αποκλείσουμε διαφημίσεις στο διαδίκτυο και στις εφαρμογές. Εκτός αυτού, είναι σε θέση να αφαιρέσει τα πανό σε streaming sites όπως Spotify ή Deezer.

Αλλά προσέξτε: Αυτό δεν θα σας βγάλει από τις διαφημίσεις ήχου στις λίστες αναπαραγωγής. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή premium.

Πώς να έχετε deezer χωρίς διαφήμιση στο Android

Όπως είπαμε παραπάνω, μόνο ένας τρόπος για να μπλοκάρει τις ηχητικές παμπ του Deez. Αυτός ο κανόνας ισχύει επίσης για τους χρήστες Android. Μπορείτε απλώς να διαγράψετε ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Deezer. Για αυτό πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας:

 1. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις του φορητού υπολογιστή ή του tablet σας και πρόσβαση στο Αιτήσεις ;
 2. Στη λίστα παρουσιάστηκε εύρεση Δελτίο και κάντε κλικ στο εικονίδιο
 3. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ποτέ μην εμφανίζετε ειδοποιήσεις για αυτήν την εφαρμογή πατώντας Μπλοκάρει τα πάντα .

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν αποκλεισμό διαφήμισης για να καταργήσετε τα παρεμβατικά πανό στην εφαρμογή. Αυτό δεν θα σας εξοικονομήσει διαφημίσεις στα τραγούδια, αλλά έτσι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα pop-ups.

Διαβάστε το ιστολόγιό μας για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε παμπ σε άλλες πλατφόρμες streaming όπως το Twitch και το Spotify .