Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου | Decathlon, ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου | Ομοενεργός

Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου | Ομοενεργός

Contents

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και βρείτε το ιδανικό σας ποδήλατο φορτίου.

Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου

Velocargo Longtail Arriere Φόρτωση R500 Electric

“Είχαμε το φορτίο μας για περισσότερο από 1 χρόνο τώρα. Ήμασταν οι πρώτοι πελάτες για να το αγοράσουν στο St Nazaire, η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που ήταν σε θέση να το ανακαλύψει !
Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες, έπρεπε να πραγματοποιήσουμε μια πλήρη σύσφιξη όλων των βιδών ποδηλάτων, πιο συγκεκριμένα στον πίσω τροχό και το δεκανίκι.
Τα παιδιά ήταν ηλικίας 1 έτους και 3 ετών, 1 έτος μετά την ευχάριστη θέση να περπατήσουν με μπαμπά ή μαμά.
Οι 2 μικρές ανησυχίες είναι για μένα (η μητέρα)
– Η αδυναμία απομάκρυνσης της μπαταρίας μόνο: παραμένει κολλημένη και χρειάζεται πολλή δύναμη για να βγούμε από την τοποθεσία της – ακόμη και στο εργαστήριο Decat και μετά από αρκετές κλήσεις για την υπηρεσία Sales, δεν μπορούσαν να μου δώσουν λύση
– Το μπαρ είναι λίγο πολύ υψηλό, ειδικά όταν πρέπει να κατεβείτε και τα παιδιά είναι επί του σκάφους !
Διαφορετικά, το αγαπάμε και το χρησιμοποιούμε όσο πιο συχνά γίνεται .
προτείνω.””

“” Με τα παιδιά, είναι η συνολική έκρηξη “.
Επωφελούμαστε από αυτές τις όμορφες μέρες για να κινηθούμε με το ποδήλατο NV μας.
Αναχώρηση με 2 χωρίς ανησυχία και αυτονομία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας (100% των ταξιδιών μας στην πόλη)

Ποδήλατο τοποθετημένο από Decathlon: στην κορυφή? Ούτε καν ταξίδι για να δώσει πίσω “

“Πολύ καλό ποδήλατο πολύ γρήγορο χειρισμό τέλεια για την πόλη”

Jean-Philippe 01/01/0001

“Ανόητη αξία για χρήματα για φορτίο. Μεγάλο θετικό σημείο αυτού του ποδηλάτου. Παρά το πρώτο ποδήλατο που αγόρασε για να βλάψει ένα ελάττωμα της μπαταρίας που απαιτούσε πλήρη αντικατάσταση. Στη δεύτερη μοτοσυκλέτα προετοιμάζεται και εγκαταστάθηκε από τις υπηρεσίες Decathlon, ο μεταφορέας κάνει θόρυβο και τα περάσματα των εργαλείων είναι δύσκολα, σαν να ξεκίνησε άσχημα ο μηχανισμός αλλαγής ταχυτήτων μεταξύ δύο ταχύτητας.
Πάρα πολύ κακό επειδή το προϊόν είναι ευχάριστο στην οδήγηση και η ηλεκτρική βοήθεια κάνει τη δουλειά “

“Μετά από περισσότερο από 6 μήνες χρήσης χωρίς PBLM. Το συγκρότημα έγινε στο κατάστημα (επέλεξα την παράδοση στο κατάστημα). Ζω σε ένα χωριό Provençal που ανεβαίνει και κάτω. Χωρίς PBLM. Το χρησιμοποιώ με τον γιο μου 20 κιλών, το scrottage και τους αγώνες μου. Ή με την τσάντα καταδύσεων που είναι αρκετά βαριά. Στην κορυφή. Είμαι ευτυχής με αυτήν την αγορά.””

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ηλεκτρικό συμπαγές ποδήλατο φορτίου - Familéö 7 λευκές ταχύτητες

Οκλάστ

 • Μάρκα: Oklö
 • Μέγεθος: 42 m/l

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ηλεκτρικό συμπαγές ποδήλατο φορτίου - Familéö 3 λευκές ταχύτητες

Οκλάστ

 • Χρώματα: Λευκό
 • Φύλο: ενήλικας
 • Μάρκα: Oklö

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ηλεκτρικό συμπαγές ποδήλατο φορτίου 500W - Πορτοκαλί άνεση

Bocyclo, γαλλικό ποδήλατο

 • Χρώματα: πορτοκαλί
 • Φύλο: Γυναίκα | Άνδρας
 • Μέγεθος: 42 m/l

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ηλεκτρικό συμπαγές ποδήλατο φορτίου - familéö 3 λευκές ταχύτητες + αξεσουάρ για παιδιά

Οκλάστ

 • Μάρκα: Oklö
 • Αντικατάσταση: Λευκό
 • ΑντικατάστασηGenre: Ενήλικας

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Recondition - Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου - Bergamont Ecargoville - Πολύ καλή κατάσταση

Περγαμόνιο

 • Χρώματα: Λευκό
 • Φύλο: Άνδρας
 • Μάρκα: Bergamont

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες

Ηλεκτρικό συμπαγές ποδήλατο φορτίου - familéö 7 λευκές ταχύτητες + αξεσουάρ για παιδιά

Οκλάστ

 • Χρώματα: Λευκό
 • Μάρκα: Oklö
 • Μέγεθος: 42 m/l

Διαθέσιμη ηλεκτρονική παράδοση σε λιγότερο από 72 ώρες
συναφείς έρευνες
Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου φορτίου ?

Στην πόλη, τα καθημερινά σας ταξίδια μπορούν γρήγορα να γίνουν περίπλοκα. Εάν το αυτοκίνητο είναι όλο και πιο περιορισμένο σε ορισμένες περιοχές της πόλης, οι δημόσιες συγκοινωνίες, από την πλευρά τους, υποβάλλουν σε σταθερά και τακτικά προγράμματα. Η χρήση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου φορτίου στη συνέχεια σας προσφέρει πραγματική ελευθερία στα ταξίδια σας, με τη δυνατότητα να μεταφέρετε εύκολα τα πράγματα ή τα μικρά σας παιδιά. Επιπλέον, η ηλεκτρική βοήθεια αυτών των μοντέλων θα συνοδεύει αποτελεσματικά την προσπάθειά σας για έναν πιο προσιτό και γρήγορο τρόπο μεταφοράς. Όποια και αν είναι ο ρυθμός των ημερών σας, η είσοδος γύρω από την πόλη δεν θα ήταν ποτέ ευκολότερο με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου !

Πώς να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο φορτίου ?

Ανησυχώντας να σας προσφέρει μια ευρεία επιλογή εξοπλισμού, το Decathlon έχει επιλέξει και σχεδίασε διαφορετικά ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη καθημερινή εμπειρία, είναι σημαντικό να ορίσετε τη χρησιμότητα που θέλετε να το έχετε. Εάν πρόκειται για την κατάθεση των παιδιών σας στο σχολείο πριν από την ένταξή σας στην εργασία, θα πρέπει να ευνοείτε τα μοντέλα με αξεσουάρ για να τα καλωσορίσετε. Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για ένα ποδήλατο για τη μεταφορά του εξοπλισμού σας ή των αγορών σας, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πίσω ή μπροστινό φορτίο, ανάλογα με τον τύπο των αγαθών που μεταφέρονται και τις προτιμήσεις σας.

Φροντίστε το ποδήλατό σας με decathlon !

Οι τεχνικοί και οι σύμβουλοι της Decathlon έχουν αναπτύξει πολυάριθμες υπηρεσίες Atelier Atelier Vélo στο Store Services. Όταν παρατηρείτε μια δυσλειτουργία ή ένα κατεστραμμένο μέρος στο ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου σας, μπορείτε να υπολογίζετε στην εμπειρία των ομάδων μας για να αποκαταστήσετε τους δύο τροχούς σας. Στη συνέχεια, μερικά μόνο κλικ στο διαδίκτυο για να κλείσετε ραντεβού και να κλείσετε μια υπηρεσία. Επιπλέον, και για να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα το ποδήλατό σας φορτίου, οι ομάδες μας μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση και την αναθεώρηση του ανά πάσα στιγμή. Θα είστε σε θέση να επεκτείνετε τη ζωή του εξοπλισμού σας και να τρέξετε ήρεμα στην πόλη με decathlon !

Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου | Ομοενεργός

Ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου

Πόλη ;

Πολύπλευρος ;

;Το μέγεθός σου Μέγεθος

XsμικρόΜ μεγάλο

1M50 1M65 1M80 1M95 2M10

;

Τύπος αισθητήρα

Ζευγάρι

Προσπάθεια

;

Θέση κινητήρα

Παιδεραστής

Etienne Marcel

Αμυνα

Μνώρου

Όλα τα φορτηγά μπορούν να παραδοθούν δωρεάν στην περιοχή του Παρισιού

Ο Ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου Γρήγορα εκδημοκρατισμό στις πόλεις, καθιστώντας ένα πλήρες μέσο μεταφοράς. Το ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου λέγεται ότι γίνεται το αγαπημένο ηλεκτρικό ποδήλατο των ποδηλάτων που χρειάζονταιΠάρτε παιδιά, αγώνες ή αγαθά. Η έκδοση που έχει χωρητικότητα καμβά από οικογένειες χάρη στην ηλεκτρική βοήθεια. Συνειδητοποιημένο ποδήλατο φορτίου Longtail, biveur ή σκούτερ ηλεκτρικός Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οι εμπειρογνώμονες Cargos & Eacute Bike μας

Όλα τα φορτηγά μπορούν να παραδοθούν δωρεάν στην περιοχή του Παρισιού

Ο Ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου Γρήγορα εκδημοκρατισμό στις πόλεις, καθιστώντας ένα πλήρες μέσο μεταφοράς. Το ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου λέγεται ότι γίνεται το αγαπημένο ηλεκτρικό ποδήλατο των ποδηλάτων που χρειάζονταιΠάρτε παιδιά, αγώνες ή αγαθά. Η έκδοση που έχει χωρητικότητα καμβά από οικογένειες χάρη στην ηλεκτρική βοήθεια. Συνειδητοποιημένο ποδήλατο φορτίου Longtail, biveur ή σκούτερ ηλεκτρικός Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οι εμπειρογνώμονες του ηλεκτρικού ποδηλάτου Cargos είναι στη διάθεσή σας.
Το Veloactive, ένας από τους κύριους παίκτες στην αγορά φορτίου ηλεκτρικού φορτίου, επέλεξε τα καλύτερα μοντέλα ποδηλάτων φορτίου. Όλα τα μοντέλα μας είναι διαθέσιμο αμέσως (εκτός από την προ -τάξη αναφορά) και μπορεί να παραγγελθεί online ή να δοκιμαστεί και να αγοραστεί στο κατάστημα. Συναντηθείτε στο δικό μας Εξειδικευμένο κατάστημα στο ποδήλατο φορτίου νότια του Παρισιού, Στακλόν.

Για ποιον το ποδήλατο φορτίου ?

Ιδανικό Για οικογένειες με το Family Cargos και το Cargos Utility για επαγγελματίες, Τα ποδήλατα Cargos είναι ολοένα και πιο παρόντες στις διαδρομές του κύκλου. Οι πρακτικές, οι οικονομικές, οικολογικές, οι Vae Cargos προσφέρουν τόσα πολλά πλεονεκτήματα.
Πάρτε παιδιά στο σχολείο ή στον αθλητισμό ? Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου, τα ταξίδια σας γίνονται μια στιγμή ευχαρίστησης να μοιραστείτε με την οικογένεια. Πολύ πιο διασκεδαστικό από το ταξίδι στο αυτοκίνητο, θα έχετε το προνόμιο να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να βάζετε τα παιδιά όσο το δυνατόν πιο κοντά, χωρίς να ανησυχείτε για την αναζήτηση του χώρου στάθμευσης ή τη βάζοντας σας σε διπλό σύρμα. Καταπολέμηση ψώνια με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο φορτίου ? Χωρίς ανησυχίες, έχετε αρκετό χώρο για να μεταφέρετε τα πακέτα σας και πιο ογκώδη πράγματα όπως πακέτα γάλακτος. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο γραφείο ? Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου. Είναι μια εξαιρετική οικονομική και οικολογική επιλογή για τις καθημερινές σας διαδρομές.

Τι είδους ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου θα επιλέξετε ?

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ποδηλατο μακριά ουρά , με επιμήκη και ενισχυμένη ράφι αποσκευών, Botter ή Trotorter ? Το Veloactif σας προσφέρει όλους τους τύπους φορτίου στον ιστότοπό του και στο εξειδικευμένο κατάστημα του. Η επιλογή σας πρέπει να γίνει Ανάλογα με τις ανάγκες σας .
Πρώτα ρωτήστε την ερώτηση Ποιες είναι οι χρεώσεις λήψης ? Ένα longtail ή δίδυμο -χωρίς ήδη προσφέρει μια σημαντική χωρητικότητα και επιτρέπει τη μεταφορά παιδιού ή αγορών. Εάν έχετε περισσότερες ουσιαστικές ανάγκες, για παράδειγμα, παίρνετε δύο ή τρία παιδιά, η επιχείρησή τους βλέπει τους αγώνες περισσότερο, το σκούτερ θα είναι πιο κατάλληλο.
Πλευρά ασφάλεια, Οι αχθοφόροι και τα σκούτερ προσφέρουν περισσότερα με τα άκαμπτα κουτιά τους με ζώνες και τη δυνατότητα να τα δουν καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Και στη συνέχεια το τελευταίο κριτήριο που πρέπει να λάβετε υπόψη τοαπόκομμα. Προφανώς θα χρειαστεί περισσότερος χώρος για να αποθηκεύσετε ένα σκούτερ από ένα longtail, και το τελευταίο παραμένει πιο εύκολα κινητό για να περάσει στην μπροστινή πόρτα, για παράδειγμα.

Το Veloactif έχει επιλέξει τα καλύτερα ηλεκτρικά φορτία

Για τις μεγάλες οικογένειες είχαμε μια συντριβή στο μοντέλοΟικογένεια Urban Arrow. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα έως και 3 παιδιά. Εύκολο να ελιχτεί χάρη στο πλαίσιο του, πολύ σταθερό.
Μάστιχος, Ο βασικός κατασκευαστής ποδηλάτων Cargos, δεν αφήσαμε αδιάφορο με το δικό του ενεργοποιεί πρακτικές, προσβάσιμες τιμές και το αστέρι τους το ποδήλατο σκούτερ Καμπύλη που προσφέρει πολύ μεγάλη σταθερότητα και σημαντική κεφαλαιότητα φορτίου.
Θαμπώνω δεν μπορούσε να χάσει την επιλογή μας με τα ποδήλατά του Συμπαγές φορτίο επιτρέποντας να φέρει 2 παιδιά στο πίσω μέρος ενώ έχουν ένα ελάχιστο ελκυστικό.

Αξεσουάρ και εργαστήριο για ηλεκτρικά φορτία

Ωστε να Επωφεληθείτε από το δυναμικό του ποδηλάτου φορτίου σας Σας προσφέρουμε Καλύτερα αξεσουάρ : κουκούλες βροχής, καθίσματα παιδιών, κράνη, αντι -κλοπές κ.λπ. Με το Veloactif Paris Sud Chatillon έχετε στη διάθεσή σας ένα εξειδικευμένο κατάστημα και εργαστήριο.

Εμπειρία στη συνέλευση των ποδηλάτων Cargos

Για να έχετε το ποδήλατο που χρειάζεστε, Veloactive You Κάντε κράτηση στο σπίτι το 100% τοποθετημένο ποδήλατο φορτίου, έτοιμος να κυλήσει. Αυτά τα ποδήλατα απαιτούν πραγματική τεχνογνωσία συναρμολόγησης, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να τοποθετηθούν από επαγγελματίες, εμπειρογνώμονες από ηλεκτρικά cargoles. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε εξειδικευτεί ένα από τα καταστήματα μας για να έχουμε Αφιερωμένος μηχανικός που το βάζει και το δοκιμάζει για να εξασφαλίσει την ασφάλεια ολόκληρης της οικογένειας. Για μεταφορές έχουμε θέσει μια αποκλειστική υπηρεσία για να εξασφαλίσουμε το Παράδοση απευθείας στο σπίτι. Παραδίδουμε μόνο IDF.

Ποδήλατα Cargos

Εδώ θα βρείτε όλα τα ποδήλατα Cargos Babboe. Προτιμάτε έναν αθλητικό και εύχρηστο ποδήλατο, ή ένα ισχυρό και σταθερό ποδήλατο σκούτερ ? Με ηλεκτρική βοήθεια ή όχι ?

Ακόμα αμφιβολίες ?

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και βρείτε το ιδανικό σας ποδήλατο φορτίου.

Ξεκινήστε με την επιλογή επιλογής

1 – 12 ή 20 προϊόντα

Babboe City Mountain

 • Σπορ και εύχρηστο ποδήλατο φορτίου
 • Το ποδήλατο φορτίου που κυλά σαν κανονικό ποδήλατο
 • Yamaha ισχυρός κινητήρας πεντάλ

Babboe City Mountain

Μέχρι € 735 μείωση
Babboe Curve Mountain

 • Ποιοτικό ποδήλατο φορτίου με πολυτελές σχέδιο
 • Ασφαλίστε την είσοδο και την έξοδο: Βήματα για παιδιά
 • Yamaha ισχυρός κινητήρας πεντάλ

Babboe Curve Mountain

Μέχρι € 735 μείωση
Babboe City-e
Πίσω τροχός

 • Σπορ και εύχρηστο ποδήλατο φορτίου
 • Το ποδήλατο φορτίου που κυλά σαν κανονικό ποδήλατο
 • Άνετο ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια πεντάλ

Babboe City-e

Μείωση έως 235 €
Καμπύλη babboe-e
Πίσω τροχός

 • Ποιοτικό ποδήλατο φορτίου με πολυτελές σχέδιο
 • Ασφαλίστε την είσοδο και την έξοδο: Βήματα για παιδιά
 • Άνετο ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια πεντάλ

Καμπύλη babboe-e

Μείωση έως 235 €
Babboe big-e
Πίσω τροχός

 • Σταθερό ποδήλατο φορτίου με ευρύχωρη δεξαμενή
 • Το κλασικό σε προσβάσιμη τιμή
 • Άνετο ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια πεντάλ

Babboe big-e

Μείωση έως 235 €
Babboe Dog-e
Πίσω τροχός

 • Το τέλειο ποδήλατο φορτίου για όλους τους λάτρεις των σκύλων
 • Gateway: Το σκυλί σας εισέρχεται και μοίρα μόνη της
 • Άνετο ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια πεντάλ

Babboe Dog-e

Μείωση έως 235 €
Babboe Go-e
Πίσω τροχός

 • Ποιότητα σκούτερ ποδηλάτου με πολυτελές σχέδιο
 • Πρακτική πόρτα κλειδαριά για είσοδο και έξοδο
 • Άνετο ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια πεντάλ

Babboe Go-e

Μείωση έως 235 €
Babboe Mini-e
Πίσω τροχός

 • Αθλήματα και συμπαγές ποδήλατο της πόλης
 • Εύκολο να σταθμεύσει και ελιγμούς
 • Άνετο ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια πεντάλ

Babboe Mini-e

Μείωση έως 235 €
Babboe Flow-e
Πίσω τροχός

 • Σταθερό ποδήλατο φορτίου τροχαίο σαν κανονικό ποδήλατο
 • Μοναδικός σχεδιασμός, γνωστή εμπειρία ποδηλασίας
 • Άνετο ποδήλατο φορτίου, ηλεκτρική βοήθεια

Babboe Flow-e

Μείωση έως 235 €
Babboe Go Mountain

 • Ποιότητα σκούτερ ποδηλάτου με πολυτελές σχέδιο
 • Πρακτική πόρτα κλειδαριά για είσοδο και έξοδο
 • Yamaha ισχυρός κινητήρας πεντάλ

Babboe Go Mountain

Μέχρι € 735 μείωση
Babboe Flow Mountain

 • Σταθερό ποδήλατο φορτίου τροχαίο σαν κανονικό ποδήλατο
 • Μοναδικός σχεδιασμός, γνωστή εμπειρία ποδηλασίας
 • Yamaha ισχυρός κινητήρας πεντάλ

Babboe Flow Mountain

Μέχρι € 735 μείωση
Babboe Mini Mountain

 • Αθλήματα και συμπαγές ποδήλατο της πόλης
 • Εύκολο να σταθμεύσει και ελιγμούς
 • Yamaha ισχυρός κινητήρας πεντάλ

Babboe Mini Mountain

Μέχρι € 735 μείωση

1 – 12 ή 20 προϊόντα

Το ποδήλατο σκούτερ: ήδη δημοφιλές στις Κάτω Χώρες τη δεκαετία του 1920

Το ποδήλατο σκούτερ ήταν δημοφιλές στις Κάτω Χώρες για σχεδόν έναν αιώνα. Ήδη από το 1924, τα πρώτα ποδήλατα Cargos παρήχθησαν στο Ρότερνταμ στις Κάτω Χώρες από την οικογένεια Kastein. Αυτά ήταν κυρίως ποδήλατα με κάδους που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά αγαθών. Λίγα χρόνια αργότερα, η εταιρεία Kastein ξεκίνησε στην παραγωγή ξύλινων ποδηλάτων Cargos. Μέχρι τα μέσα του επόμενου αιώνα, όταν αντικαταστάθηκαν από αυτοκίνητα, τα ποδήλατα φορτίου ήταν πολύ δημοφιλή για τη μεταφορά προϊόντων αρτοποιίας και αλληλογραφίας, αλλά και ασθενείς.

Σήμερα, τα ποδήλατα Cargos γίνονται μοντέρνα. Οι νέες οικογένειες δεν ήταν πολύ καιρό για να ανακαλύψουν ότι το ποδήλατο φορτίου διευκολύνει και εμπλουτίζει την καθημερινή τους ζωή. Επιπλέον, είμαστε όλο και περισσότερο ελκυσμένοι από μια υπεύθυνη ζωή και από την έννοια της βιωσιμότητας. Μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου είναι ένα από αυτά. Με αυτό το πνεύμα, το ηλεκτρικό ποδήλατο σκούτερ είναι προφανώς πολύ ενδιαφέρον, επειδή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Επί του παρόντος, είναι επίσης διαθέσιμο σε έκδοση δύο Wheeled (ηλεκτρικό ποδήλατο), μια οικονομική επιλογή, σεβασμό στο περιβάλλον και που σας επιτρέπει να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας. Για να μην αναφέρουμε ότι σας επιτρέπει να ενσωματώσετε μια μικρή άσκηση στην καθημερινή σας ζωή.

Τα πλεονεκτήματα του ποδηλάτη Babboe Electric

Το Babboe προσφέρει ένα ποδήλατο φορτίου προσαρμοσμένο σε όλους τους προϋπολογισμούς. Τα μοντέλα εισόδου μας για τα ποδήλατα TwoFzing είναι το Babboe Mini και, αν θέλετε μεγαλύτερο όγκο φορτίου, η πόλη Babboe. Όλα τα ποδήλατα Babboe εμπνέονται από τις ανάγκες των παιδιών και βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις προτιμήσεις των οικογενειών μας Babboe.

Η ασφάλεια των ποδηλάτων μας και των νέων επιβατών τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Τα ποδήλατα Babboe Cargos συμμορφώνονται με όλα τα πρότυπα ασφαλείας και επωφελούνται από τις πιστοποιήσεις Tüv και SGS. Προσφέρουμε επίσης κατάλληλα αξεσουάρ για να σας επιτρέψουμε να ταξιδεύετε γρήγορα, ξηρά και ασφαλή. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα ποδήλατα Cargos από τον τοπικό αντιπρόσωπό σας, Babboe με ένα μεγάλο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη τη Γαλλία. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε εδώ, στο κατάστημά μας, και το ποδήλατό σας θα σας παραδοθεί δωρεάν, πλήρως τοποθετημένο και έτοιμο για χρήση.

Το ηλεκτρικό σκούτερ: μάλλον ο αθλητισμός, ή μάλλον η άνεση ?

Τα ποδήλατα Cargos προσφέρουν μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών χρήσεων και υπάρχει ένα μοντέλο προσαρμοσμένο σε όλες τις ανάγκες. Εάν χρησιμοποιείτε το ποδήλατο φορτίου σας για να μεταφέρετε τα παιδιά και στη συνέχεια πηγαίνετε στο ποδήλατο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα έναν ηλεκτρικό δίδυμο (δύο ηλεκτρικό ποδήλατο φορτίου) ή ένα ηλεκτρικό σκούτερ (ηλεκτρικό ποδήλατο τριών τροχών). Ωστόσο, το ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για εταιρείες. Το Babboe έχει την ιδανική λύση για εταιρείες με το Babboe Transporter. Η μεταφορά σάς επιτρέπει να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας παντού, ενώ έχετε έναν χώρο διαφήμισης για κινητά. Οι ζωγράφοι, οι κινητές κομμωτές, οι εταιρείες καθαρισμού και οι παράγοντες έχουν γίνει επομένως πραγματικοί οπαδοί του μεταφορέα μας. Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι επίσης ιδανικό για τη λήψη του σκύλου σας μαζί σας, χάρη στο Babboe Dog-E. Πάρτε τον τετράποδο σύντροφό σας για να πάρετε πράσινο και να ξεχάσετε τα δυσάρεστα ταξίδια αυτοκινήτων. Προτιμάτε μια πιο σπορ επιλογή ? Ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατό σας φορτίου σε σχετικά μικρές αποστάσεις ? Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε ένα ποδήλατο φορτίου χωρίς ηλεκτρική βοήθεια.